70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senin boyun kaç yaww... kıloya bak kuş gıbısın..

Günaydınnn

Tartıya çıkmak için sabırsızlanıyorum ama cuma olmadan çıkmayacam,bi kaç yüz gram bile gitse sevinecem

İŞ arkadaşının ''41 kilo olmak ne büyük avantaj'' diye attığı tweet sabah sabah bunalım sebebi değildir de nedir tam 30 kilo fazlayım ondan

helloooo kizlar dün öküz gibi yesemde 500 gramm eksi ciktim morelim geri düzelmeye basladi gerci gecen hafta cuma ki kilomun üstündeyim ama geri verdigimi görmekde birsey dimi demekki karbonhydratlardan aksam uzak durun diye bosa denmiyormus

seni kocisinle basbasa biraktik tatlim
aksam güzel canim ama öglen bilemedim canim :26:
fistik tatli kiz inan dün yastiga basimi koydum ve betül sali günü gelecekdin diye gecti aklimda nasildin neler yaptin istanbullarda
hayırlı sabahlar canlar..uykum war hemde çoooookkk ama işler beni bekler..cumartesi günü kaynım askerden gelecek ben daha kurabiyeler yapacağım baklawa açacağım..işim zor..
hayirli sabahlar kolay gelsin canim :26:
diyetisyenin dedigi gibi bugün sebze yaparsan geri düzelir canim sIkma canini
ama karbonhydrat yemedim birde -500 gramm ciktim ballim kaymagim
günaydiiiinnn
güzel bir gün olsun insallahhh
insallah günaydin hayatimin kösesi
amin canim sagol fadimecim
Günaydın kızlarr,
Ne çok konuşmuşunuz akşam ya çeneniz düşmüş resmen oku oku bitmedi, patron gelmeden bitirdim neyse. Gününüz aydın, neşeniz daim, yemeğiniz hafif olsun inşallah
günaydin cancazim
sabah sabah güldürdün hay allah ümügü anladimda sümük nerden cikti günaydin neslim
:111::111::111:
niye yedim kiz ömrünü asil sen ömrümü yedin kizkaniyorsun beni gurbetden birde bak giderim gurbete
bu yeşil çayların tadı neden bu kadar kötüleşmiş bee
icine biraz limon sIk canim sade ck daha kötü
Günaydınnn

Tartıya çıkmak için sabırsızlanıyorum ama cuma olmadan çıkmayacam,bi kaç yüz gram bile gitse sevinecem
günaydin insallah canim gitmis olsun cumaya eksi görelim

ne güzel işte her daim fit olur o kadın
ne yese kşlo aldırmaz
aslında hep hareket halinde olmamız gerekiyor

senin boyun kaç yaww... kıloya bak kuş gıbısın..
kuzum boy 1.71 senin boy daha uzundu sanırsam
ayrıca seni merak ediyorum
hayalimde seni zayıf biri olarak görüyorum
ballımla senin faceleri merak ediyorum
ekleşelim kuzular

berbat geçen dun akşama doktorumdan öneri: bugün ekmeksiz sebze günü yapacaksın

canım menünü şoke ediyor
tekrar nomale dönersin
doktorun dediklerini yap
iyi gidiyorsun sen zaten takip ediyorum

suzim midenmi bulandı zabağın körü sümük mümük yazdım diye
ya şte ümüke (S) ekleyince o çıktı
hhihihihihih hohohohohohooh

İŞ arkadaşının ''41 kilo olmak ne büyük avantaj'' diye attığı tweet sabah sabah bunalım sebebi değildir de nedir tam 30 kilo fazlayım ondan

bakma sen ona canim hem 41 kilo olmakda okada sagliklimi onuda düsünmek lazim
benim diyetisyene benim boyum 158 falan ben 48 kilo olmak istiyorum dedigimde olmaz dedi 50-55 tamamda onun alti saglik acisindanda iyi degil demisdin cünkü bunun hastaligi var allah korusun 41 kilo ile hasta oldugunu düsün zaten bi deri bi kemik daha da zayiflarsa hastalik sebepiyle bütün organlari mahfolur yani doktor bu sekilde aciklamisdi bana canim

suzim biz kaldıkkkkk
düğünde yaklaşıyor
benim bi siyah kıyafetim vardı albümdede var
bi kez o düğünde üniden arkadaşların düğününde giymiştim
bolerosu şimdi dar geliyor
bende düşün düşün üstüne ne giysem diye
aklıma gelinliğin bolerosu geldi
kollarını dantelli yapmışlardı
allahdan yapıştırma yapmışlar söktüm iyi gibi duruyor
ama biraz kollar sıkıyor
benim kollar çok kaslı suzim
gıcık oluyorum
nekaa zayıflasamda kollar fazla değişmiyor
anca 36 bedene inmem lazımki
kollar göğüs omuz 38 dursun peffffffffff

bende dedim neslide basladi beni sümüklen tehdit ediyor balli sümüklügü koyuyor neslide sümükden bahsediyor haha lütfen ümüke s koyma sabahlari haha

Kılzar karatay diyeti yapanınız var mı ? Bi ki arkadaşm yapıyor baya hızlı kiloveriyorlar,ben öyle bi diyete sadık kalabilen bi tip olmadığm için başlayıp başlamama arasında gidip geliyorum.

resim eklesen albümüne neslim bi bakim cünkü öbür bolero o beyazlida dar gibi durmuyor tatliskom siyah elbiseyede dantelli bolero güzel olur diye düsünüyorum öyle hayal ediyorum

Kılzar karatay diyeti yapanınız var mı ? Bi ki arkadaşm yapıyor baya hızlı kiloveriyorlar,ben öyle bi diyete sadık kalabilen bi tip olmadığm için başlayıp başlamama arasında gidip geliyorum.
canım en güzel zayıflama yöntemi sağlıklı beslenerek
spor yaparak hareket halinde olarak
cıs yapmadan verilen kilolardır
bu şekilde hem vücut alışıyor hemde daha iyi kilo veriyorsun
yinede karar senin
biz bu şekilde kilo verdik
ilk başlarda hepimiz bu tip diyetleri aklımıza getirdik
ben de hiçbir zaman böyle diyetleri yapapam
bana yasaklar cazip gelir
o yüzden sebzemide etimide otumuda herbişeyimi yedim
cısımıda haftada bir kez yaptım
sende böyle gidersen eminim çok iyi kilolar verirsin ve geri gelmezler

resim eklesen albümüne neslim bi bakim cünkü öbür bolero o beyazlida dar gibi durmuyor tatliskom siyah elbiseyede dantelli bolero güzel olur diye düsünüyorum öyle hayal ediyorum
kuzum burda zayıfdım bu bolero elbiseyle almıştım
şimdi olmuyor dar geliyor kollar
bende gelinliğin borerosunu giymeye karar verdim
kollar ispanyol geliyor ve dantelliydi ama taftadan bolero biraz kalın gibi
bunun gibi ince değil
o danteli söktüm sadece yaka kısmında biraz ince çizgi boru boncuk var yakadan iliklere kadar gelen işleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…