gecen neslim su ne kiysemdeki mankenin ismi neydin :44: jugoslav olan degil türk olan gamze miydin neyse oda zayif ya anlatti bütün hafta saglikli besleniyorum haftada bi kere sadece istedigimi yiyorum öylede kilo almiyorum fazlam varsada veriyorum dedi pazar günleri benim ödül günüm diye anlatmisdi yani genelde zayiflarda böyle yapiyorcanım en güzel zayıflama yöntemi sağlıklı beslenerek
spor yaparak hareket halinde olarak
cıs yapmadan verilen kilolardır
bu şekilde hem vücut alışıyor hemde daha iyi kilo veriyorsun
yinede karar senin
biz bu şekilde kilo verdik
ilk başlarda hepimiz bu tip diyetleri aklımıza getirdik
ben de hiçbir zaman böyle diyetleri yapapam
bana yasaklar cazip gelir
o yüzden sebzemide etimide otumuda herbişeyimi yedim
cısımıda haftada bir kez yaptım
sende böyle gidersen eminim çok iyi kilolar verirsin ve geri gelmezler
geldide gitti bile canimnapıyon suzı geldımı şeflerın
kuzum burda zayıfdım bu bolero elbiseyle almıştım
şimdi olmuyor dar geliyor kollar
bende gelinliğin borerosunu giymeye karar verdim
kollar ispanyol geliyor ve dantelliydi ama taftadan bolero biraz kalın gibi
bunun gibi ince değil
o danteli söktüm sadece yaka kısmında biraz ince çizgi boru boncuk var yakadan iliklere kadar gelen işleme
yok kuzum böle değilgecen neslim su ne kiysemdeki mankenin ismi neydin :44: jugoslav olan degil türk olan gamze miydin neyse oda zayif ya anlatti bütün hafta saglikli besleniyorum haftada bi kere sadece istedigimi yiyorum öylede kilo almiyorum fazlam varsada veriyorum dedi pazar günleri benim ödül günüm diye anlatmisdi yani genelde zayiflarda böyle yapiyor
geldide gitti bile canimsen nörüyon
Eki Görüntüle 693921 bunun gibi mi
yok kuzum böle değil
sade bolero taftaydı
facede var
niye öyle davranıyorkii eltiler birbirini sevmezmiş yaa sevmedimiki seniay olabilir ben o eltilerden herşeyi bekliyorum artık.en azından seninki yemeye çağırmış.benimki daha hiç evime gelmedi.bende bi kere ona gittim oda sözlüyken.nerdeyse karşılıklı apartmanlarda oturuyoz yürüyerek gitsen 3 dakka falan.yok bu keçi sütü kötülüğünü kimseye yapamayacam ama o yoğurduda napcam bilmiyorum.sen iyidayanmışsın ben kalkardım masadan kimolursa olsun yemediğim zaman yutamıyorum gözümden yaş gelio :26::26::26::26::26::26:
bencede yiyememiştirevet çok baskın bir kokusu var.yoğutylu yayla çorbasını bende çok severim ama keçi sütünün kokusunu duyunca içimkalkıyor.belki teyzede yiyemedi bize verdi
bende sevmiyorum okadar zayıflığıbu esrada bi zayıfladı çirkinleşti.bu kadar kilo vermicek insan kötü oldu bazısına yakışmıyo bu kadar zayıflık
rezene iç canım şişkinliğe birebirhe öle yapayım bidahakine of işe başlarsam sizden nası ayrı kalcam bilmiom çok alıştım.gaz çıkartsam düzelcek belkide şişkinlik yapıp içimde geziyor işte.oynasaydın dökeydin kurtlarını hem zumba yapmış olurdun beşinci çekirdeyin artılarını verirdinay dayanamıcam halay çeken kafayıda eklicem
hmm ondan değildi benim dediğimgittik canım bugün migrosa ama hiçbişey kalmamış
millet silip süpürmüş
scooter gördüm bir tane kalmıştı
oda 60tl olan yarısı 30tl dedi almadım
iş kamyonu aldık başka bişey kalmamış
evet ben bir kere yaptım hemen gönderdim siteye tarifiniayy gecen hafta duydum bu ekmek koftesını tam ay sonu parasızlık yemeği harıkaaa
yogurt corbası yap dıcektım ztn mıne demiş.. o aşçısı topiğin..
kahvaltı sorunumuz var bizimbebişi olanlar.. oğlum bıldıgınız gıbı 6 aylık.. kahvaltıda ne vereyım yaa.. az once yaptıgımı begenmedı, yarısını ancak yedırebıldım..
sana biöneri dahaya napıyım değişik yemekolsun dedim.şimdi koacım semizotu yemiyor adam pırasadanda bıktı geçen hafta kabak yaptım onada burun kıvırdı.zaten et pişmiyor evde değişik olsun dedim.ona ayrı yapsam bu sefer onunkinden çekiyor canım illa aynı şeyleri yicez.
iyiz.45 dakkadır spor icat ettimkendime evde.katlancak çamaşırlar vardı.açtım müzik kanalını hem oynadım hemde tek tek katlayıp tek tek yerleştirdim yerlerineiyi ter attım.örneğin 5 tane don varsa birini alıp oynayarak 2 dakkada katladım sonra gidip 1 tane donu dolaba yerleştirdimaynı işlemi hepsiiçin tek tek tekrarladım.yanlız arada halil sezainin yangın var şarkısı çıktı.onda oynayamadım bende 19 mayıs hareketleri gibi ağır ağır oynadım
tekirdağın köyümü canımof grupta köyümün resimlerini paylaşmışlar.gerçi annemin köyü ama çok özledim.bütün çocukluğum yazları orda geçerdi.şimdi burda nerde denize gircem bu yaz bilmem.denize gitmek için 1 gün önceden hazırlık yapıp arabaya bincen ki gitcen.bizimorası ölemiydi.5 dakjka yürüsün denizdesin.çocukluğumu özledim kız.arkadaşlarımı özledim.gece manitalarımızla buluşcaz die dayımdan saklanırdık sahilde.şimdi herkez evlendi.of of güzel değil ama bana çok güzel yer dertlendim şimdi.:84::84::84::84::84::84::84:
senin memleket nereydi ballımben geldiimm
kocisle kiz okulda toplantiya gittiler bende cimdim
aldim kahvemii
cene yapmaya geldiimm
benim öyle bir donum vardıevet son 10 yılda çok değişti herşey.eşim evlenirken gözlüklü tv alalım die tutturdu.sanki kaç kere oturup 3d film izlediysek.geçen reklamlarda elle rakerek eden sensörlü tv çıkmış şimdi bunu beyenmio bende sevmem öle bizimde biakrabağmız var yaz günü üstüne merserize kazağı yapıştırır heralde akşam çıkartmıyodur die tahmin etmiyorum.o lekelenene kadar hep üzerinde çünkü:26::26::26:annem banada evlenirken öle renkliparçalar aldık pazaradan bisürü don dikmişlerdi çok rahat yazın özellikle.hele bitane donum var mutfak elbezimle bir örnek anam dondan kalanıda sağa solu sil die el bezi yapmış
evet.bazısıda pislikten hoşlanıyo işte bacım kimisinin evi kokkar kimisinin teni.he işte benimde o penye altlardan annem hiçdüşünmemiş bu kızın kocası ne der yada biri görür dalga geçer die bide elbezi dikmiş.çok komik oluyo.bütün seksilik bitiyo onu giyipte elimde bezle mutfakta işyaparken
sevgiliyken eşim askere gidecekti bende aklında güzel kalayım diye süslendim
arkadasimin annesi saf bir kadinmis
neyse köyde bir kadin varmis cok süslü
bu kadincagaz sormus ona o da demiski ruj sür kocan gelince söyyle söyyyleseyler söye
kadinda adama gelmeden sürmüs ruju adam gelince cikmis kapiya
birseyler söylemis kapida seksüü seksüü
sen adam al tirpani eline kadinin pesinden ksomus basima ... u olcan sen diye
bos ver bacim giy sen yine cicekli donlarini
ne var ne yok balli anlat bakimkiz mine yi göremedim :26: ahh bacim ögretmen olmak varmis ne güzel cocuklarla tatil yapiyorlar
yettim garimine gelmedi yine evet :26:
saol tatlım hepbirlikte inşallahayyy gördüm canim ya ilk kez senin gelinlik fotolarini gördüm tatlimcok güzel olmussun cok güzel cikmissiniz esinde sende allah mutlulugunuzu daim etsin güzel canim boleron hem birde oluyorsa masallah yani demekki eskisi gibi formuna girmissin sen
he ceneci topik oldukMAŞALLAH MAŞALLAH
geçmişi bitiremedim biraz molaaa
inip kahve alcam kendime
nabersiniz kızlar?
dün avmye gittik dana gibi yedik bütün öğünlerde dışardaydık
hatta okadar gözüm açtıkii hiç doymayacam sandım bian
niye öyle davranıyorkii eltiler birbirini sevmezmiş yaa sevmedimiki seni
biz görüşüyoruzda işte öyle samimi değiliz
biseferinde kahvaltıya çağırmıştı kayınım eltimde rahatsızmış
bende geldik ama hastasın kusura bakma uğraştırdık seni dedim
'oldu bikere canım napalım' dedi
ozamandan beri gitmiyordumda 2 hafta önce bize gelmişlerdi iadeyiziyaret yapalım dedik
keçi yoğurdunu yedik
bencede yiyememiştir
bende sevmiyorum okadar zayıflığı
uzanamadığı ciğere mundar der misali
rezene iç canım şişkinliğe birebir
hmm ondan değildi benim dediğim
neyse kısmat değilmiş ozaman
dün biposta daha aldık biz
bebek arabası istiyordu oyuncak denk getirdik aldık çok mutlu oldu yaşasıııııın diyor
evet ben bir kere yaptım hemen gönderdim siteye tarifini
ekmekler çöpe gitmesin sloganımız bu
tarif anası oldum topiğin
kahvaltı sorunumuz var bizim
ozmaanlar çok güzel yiyordu şimdi yumurta dışında hiçbişey yemiyor
bide 15-20 tane zeytin yiyor
canım ben ozamanlar yumurta ve peyniri dönüşümlü veriyordum aynı gün ikisinide vermemek lazımmış
kuru kayısıyı haşlayıp püre yapıyordum ondan veriyordum 1-2 tatlı kaşığı kadar
reçel veriyordum bide ama ev yapımı
sütede 1-2 cicibebe, ekmek içi karıştırıyordum
sonra bişey yememeye başlayınca sütü arttırdım süte cicibebe ekmekiçi, peynir bal koymaya başladım yumurtasını yiyordu zaten
şimdi onuda yemez oldu sadece yumurta yadındada patates salatası, kızartma falan
sana biöneri daha
Patatesli Havuçlu Ispanak - Nefis Yemek Tarifleri
bide közlenmiş biberi doğrayıp kavurmuştum bugün 1 gibi yayınlanacak oda lezzetli oldu tavsiye ederim et yemiyorsunuz madem değişik şeyler yapmak lazım
buarada seni dans ederken hayal ettimde
tekirdağın köyümü canım
neresi olduğunu sormak için alıntılamıştım ama sonraki yazılardan anladım sanırım terkirdağ
senin memleket nereydi ballım
çimdim
benim öyle bir donum vardı
eşim kesti makasla
oysa evde giyiyordum sadece
sevgiliyken eşim askere gidecekti bende aklında güzel kalayım diye süslendim
hayırdır düğünemi dedi
erkek milleti işte
yettim gari
2 günlük geçmişi oku oku bitiremedim
ARKASI BİRAZDAN
saol tatlım hepbirlikte inşallah
aslında kuzum orda kilolu halimdi
4 kilo fazlam vardı orda
düğüne yakın stresden çok yemiştim
millet zayıflar ben habire yedim
63 falandım orda
canim ya insallah cabuk atlatirselam kızlar bebişim yine diş çıkarıyor her dişi ayrı huysuzluk bu hafta düzenim şaştı çok uykusuz yorgunum neler yaptığımı bende bilmiyorum
selam kızlar bebişim yine diş çıkarıyor her dişi ayrı huysuzluk bu hafta düzenim şaştı çok uykusuz yorgunum neler yaptığımı bende bilmiyorum
oyyyy diş çöpüynenmi sabitledindur kizmadan söylim aslinda cisli birsey yemedim gibi ama cok kacirdim iste gidlikda kalmis gibi
ince dilimlenmis patlicana sardik annemlen köfteleri discöpüyle sabitlestirdik sonracima salcali sosla biraz pisirdik yanina yogurt dökdüm yedim
ama bi sor kac tane diye
İŞ arkadaşının ''41 kilo olmak ne büyük avantaj'' diye attığı tweet sabah sabah bunalım sebebi değildir de nedir tam 30 kilo fazlayım ondan
ancak geldim canım gece bitiremedim geçmişiayyy mineeeee gelmiskulaklarin mi cinladi tatlim
ben çok fenalardayımgünaydın millet
kimse yok topikde herkes yaz geldi diye rejimi bıraktı sanırsam
daha çöp şiş olmadan
heyyyy kuzular biz hala boru şişiz ona göre
mıncık mıncık yağlarınız oranızdan buranızdan çıkıyor bak görüyorum
he ceneci topik oldukzaten handeyle gurbet topikde nöbet tutuyorlar casus falan gelmesin diye
balli isyanlardaömrünü yemissim
betül istanbula kacmisdin oda bugün döndüsen ne edin yedin ictin tatildemisin
bende misafirdi dügündü sistim iste
ondan sonracimaneslim dügüne hazirlaniyor simdikden süzleniyor püsleniyor
azerinin isarkadasi 41 kilodaymis birde twittere yzmis nispet yapar gibi
duygu da fazla kacirmis diyetisyen artik sana ekmek yok sebze ye demis
fadimenin fotolari vardin gecmisde kirmizilari giymis balli yayinladi
aklima baska birsey gelmedi gelirse yine süylerim tatlim
Biz ACE vitaminlisi var onu seviyoruz, bir de chai ve açaili var onları da seviyoruz canım.bu yeşil çayların tadı neden bu kadar kötüleşmiş bee
41 kilo bence hastalık canım, 48-50 kilodan az olmamalı bir kişi bence, diyetisyenim bana 55 kg. ideal dedi, boyum 1,52 oysa, ona göre işte sen düşün.İŞ arkadaşının ''41 kilo olmak ne büyük avantaj'' diye attığı tweet sabah sabah bunalım sebebi değildir de nedir tam 30 kilo fazlayım ondan
kaç gündür gelmiyorsun yedin cıssları demi, burdan uzaklaşmak yaramıyor bize
ancak geldim canım gece bitiremedim geçmişi
ben çok fenalardayım
tam toparladım derken
Karatay usulü kahvaltı yaptım geçen hafta bi-kaç sabah bana iyi geldi, çok tok tutuyor.doyma hissimi kaybettim
kaç gündür gelmiyorsun yedin cıssları demi, burdan uzaklaşmak yaramıyor bize
Karatay usulü kahvaltı yaptım geçen hafta bi-kaç sabah bana iyi geldi, çok tok tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?