70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecen neslim su ne kiysemdeki mankenin ismi neydin :44: jugoslav olan degil türk olan gamze miydin neyse oda zayif ya anlatti bütün hafta saglikli besleniyorum haftada bi kere sadece istedigimi yiyorum öylede kilo almiyorum fazlam varsada veriyorum dedi pazar günleri benim ödül günüm diye anlatmisdi yani genelde zayiflarda böyle yapiyor
napıyon suzı geldımı şeflerın
geldide gitti bile canim sen nörüyon

bunun gibi mi

Eklentiler

• $01-higarnovias.webp
    8 KB · Görüntüleme: 36
yok kuzum böle değil
sade bolero taftaydı
facede var

yok kuzum böle değil
sade bolero taftaydı
facede var

ayyy gördüm canim ya ilk kez senin gelinlik fotolarini gördüm tatlim cok güzel olmussun cok güzel cikmissiniz esinde sende allah mutlulugunuzu daim etsin güzel canim boleron hem birde oluyorsa masallah yani demekki eskisi gibi formuna girmissin sen

MAŞALLAH MAŞALLAH
geçmişi bitiremedim biraz molaaa
inip kahve alcam kendime
nabersiniz kızlar?
dün avmye gittik dana gibi yedik bütün öğünlerde dışardaydık
hatta okadar gözüm açtıkii hiç doymayacam sandım bian

niye öyle davranıyorkii eltiler birbirini sevmezmiş yaa sevmedimiki seni
biz görüşüyoruzda işte öyle samimi değiliz
biseferinde kahvaltıya çağırmıştı kayınım eltimde rahatsızmış
bende geldik ama hastasın kusura bakma uğraştırdık seni dedim
'oldu bikere canım napalım' dedi
ozamandan beri gitmiyordumda 2 hafta önce bize gelmişlerdi iadeyiziyaret yapalım dedik
keçi yoğurdunu yedik
evet çok baskın bir kokusu var.yoğutylu yayla çorbasını bende çok severim ama keçi sütünün kokusunu duyunca içimkalkıyor.belki teyzede yiyemedi bize verdi
bencede yiyememiştir
bu esrada bi zayıfladı çirkinleşti.bu kadar kilo vermicek insan kötü oldu bazısına yakışmıyo bu kadar zayıflık
bende sevmiyorum okadar zayıflığı
uzanamadığı ciğere mundar der misali
rezene iç canım şişkinliğe birebir
hmm ondan değildi benim dediğim
neyse kısmat değilmiş ozaman
dün biposta daha aldık biz
bebek arabası istiyordu oyuncak denk getirdik aldık çok mutlu oldu yaşasıııııın diyor
ayy gecen hafta duydum bu ekmek koftesını tam ay sonu parasızlık yemeği harıkaaa

yogurt corbası yap dıcektım ztn mıne demiş.. o aşçısı topiğin..
evet ben bir kere yaptım hemen gönderdim siteye tarifini
ekmekler çöpe gitmesin sloganımız bu
tarif anası oldum topiğin
bebişi olanlar.. oğlum bıldıgınız gıbı 6 aylık.. kahvaltıda ne vereyım yaa.. az once yaptıgımı begenmedı, yarısını ancak yedırebıldım..
kahvaltı sorunumuz var bizim
ozmaanlar çok güzel yiyordu şimdi yumurta dışında hiçbişey yemiyor
bide 15-20 tane zeytin yiyor
canım ben ozamanlar yumurta ve peyniri dönüşümlü veriyordum aynı gün ikisinide vermemek lazımmış
kuru kayısıyı haşlayıp püre yapıyordum ondan veriyordum 1-2 tatlı kaşığı kadar
reçel veriyordum bide ama ev yapımı
sütede 1-2 cicibebe, ekmek içi karıştırıyordum
sonra bişey yememeye başlayınca sütü arttırdım süte cicibebe ekmekiçi, peynir bal koymaya başladım yumurtasını yiyordu zaten
şimdi onuda yemez oldu sadece yumurta yadındada patates salatası, kızartma falan
sana biöneri daha
Patatesli Havuçlu Ispanak - Nefis Yemek Tarifleri

bide közlenmiş biberi doğrayıp kavurmuştum bugün 1 gibi yayınlanacak oda lezzetli oldu tavsiye ederim et yemiyorsunuz madem değişik şeyler yapmak lazım
buarada seni dans ederken hayal ettimde
tekirdağın köyümü canım
neresi olduğunu sormak için alıntılamıştım ama sonraki yazılardan anladım sanırım terkirdağ
ben geldiimm
kocisle kiz okulda toplantiya gittiler bende cimdim
aldim kahvemii
cene yapmaya geldiimm
senin memleket nereydi ballım
çimdim
benim öyle bir donum vardı
eşim kesti makasla
oysa evde giyiyordum sadece

sevgiliyken eşim askere gidecekti bende aklında güzel kalayım diye süslendim
hayırdır düğünemi dedi

erkek milleti işte
ne var ne yok balli anlat bakim kiz mine yi göremedim :26: ahh bacim ögretmen olmak varmis ne güzel cocuklarla tatil yapiyorlar

mine gelmedi yine evet :26:
yettim gari
2 günlük geçmişi oku oku bitiremedim

ARKASI BİRAZDAN

saol tatlım hepbirlikte inşallah
aslında kuzum orda kilolu halimdi
4 kilo fazlam vardı orda
düğüne yakın stresden çok yemiştim
millet zayıflar ben habire yedim
63 falandım orda

he ceneci topik olduk zaten handeyle gurbet topikde nöbet tutuyorlar casus falan gelmesin diye
balli isyanlarda ömrünü yemissim
betül istanbula kacmisdin oda bugün döndü sen ne edin yedin ictin tatildemisin
bende misafirdi dügündü sistim iste
ondan sonracima neslim dügüne hazirlaniyor simdikden süzleniyor püsleniyor
azerinin isarkadasi 41 kilodaymis birde twittere yzmis nispet yapar gibi
duygu da fazla kacirmis diyetisyen artik sana ekmek yok sebze ye demis
fadimenin fotolari vardin gecmisde kirmizilari giymis balli yayinladi
aklima baska birsey gelmedi gelirse yine süylerim tatlim

saol tatlım hepbirlikte inşallah
aslında kuzum orda kilolu halimdi
4 kilo fazlam vardı orda
düğüne yakın stresden çok yemiştim
millet zayıflar ben habire yedim
63 falandım orda

he ya gelinler heycandan yemeden icmeden kesiliyorlar derler sende tersi olmus tatlim
ama fazla göstermiyor yani fotolarda gayetde güzelsin bi kac kilodan nolcak

selam kızlar bebişim yine diş çıkarıyor her dişi ayrı huysuzluk bu hafta düzenim şaştı çok uykusuz yorgunum neler yaptığımı bende bilmiyorum

bezelye haşladım yiyorum..tuzu biraz fazla kaçtı sanırım..:18::18:bu da ödem yapar bana..yoğurtta bitti yoğurtsuzda gitmiyor.eşime dedim hazır yoğurt alcam diye yedirtmiyor..süt gelcek akşama bakalım anca yarın yiyebilcem..

selam kızlar bebişim yine diş çıkarıyor her dişi ayrı huysuzluk bu hafta düzenim şaştı çok uykusuz yorgunum neler yaptığımı bende bilmiyorum

canım bnmmmm... ben de ılk defa pazar sabahı uyandım kı ne gorem 6 saat uyumuşum.. ama bu gece berbattı beyefendıııı erkenden işe de geldım üüühüüüüüüüü allah sabır versın.. daha diş miş de yok ortadaa...

selam kızlar
oyyyy diş çöpüynenmi sabitledin burdaki ismi islim kebabı o oyemeğin annem çok güzel yapar afiyet olsun suzicimm
İŞ arkadaşının ''41 kilo olmak ne büyük avantaj'' diye attığı tweet sabah sabah bunalım sebebi değildir de nedir tam 30 kilo fazlayım ondan

41 kilomu one kız öyle kemik torbasıdır o

ayyy mineeeee gelmis kulaklarin mi cinladi tatlim
ancak geldim canım gece bitiremedim geçmişi
ben çok fenalardayım
tam toparladım derken

ben geldimama kocacımla gezmeye gidiyoz kızlar sırf çok birikmesin die okumaya geldim sonra cvp yazcam hepinize bacıcanlarım öptüm kocaman

bu yeşil çayların tadı neden bu kadar kötüleşmiş bee
Biz ACE vitaminlisi var onu seviyoruz, bir de chai ve açaili var onları da seviyoruz canım.

İŞ arkadaşının ''41 kilo olmak ne büyük avantaj'' diye attığı tweet sabah sabah bunalım sebebi değildir de nedir tam 30 kilo fazlayım ondan
41 kilo bence hastalık canım, 48-50 kilodan az olmamalı bir kişi bence, diyetisyenim bana 55 kg. ideal dedi, boyum 1,52 oysa, ona göre işte sen düşün.

kaç gündür gelmiyorsun yedin cıssları demi, burdan uzaklaşmak yaramıyor bize

Karatay usulü kahvaltı yaptım geçen hafta bi-kaç sabah bana iyi geldi, çok tok tutuyor.

aslında bilinçli uzaklaşmadım
yoğunluktan giremedim
ama şuan çok fenayım
karnım acıkmasada bişeyler yemek istiyorum
buarada midemi genişlettim sanırım
dün avmye gittik 2 gibi resmen dana gibi yedim
akşam 6da eşime tantunimi yesek demeye başladım
kendimden korkuyorum resmen yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…