70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tüh yogurt biraz rahatladirdin olsun canim yarin yersin
selam kızlar

oyyyy diş çöpüynenmi sabitledin burdaki ismi islim kebabı o oyemeğin annem çok güzel yapar afiyet olsun suzicimm

41 kilomu one kız öyle kemik torbasıdır o
islim kebabi tamam canim dün esim sordu bu yemegin ismi ne diye bende herhalde patlican oturtma dedim
sagol tatlim

ancak geldim canım gece bitiremedim geçmişi

ben çok fenalardayım
tam toparladım derken

olsun geldin ya tatlim
ben geldimama kocacımla gezmeye gidiyoz kızlar sırf çok birikmesin die okumaya geldim sonra cvp yazcam hepinize bacıcanlarım öptüm kocaman
hadi iyi gezmeler seker kiz biz saka yapiyoruz olsun yazin siz cok eglenceli oluyor okumasi
doyma hissimi kaybettim
bende zaten hic yok ki minem :26: varmiydin onuda unuttum :44:

minem bi kac gün saldinmi öyle oluyor tatlim ya düzene oturtmadinmi böyle devam eder bak bende bi saldim zor toparliyorum halen daha toparlamaya calisiyorum o hani 1kilo500 gramm verdigim hafta irademe sayipdin aksam sebze yiyordum yada corba salata yogurt gecen öyle yapayim dedim elimde krackerlerle yakaladim kendimi diyceyim yani bi saldinmi toparlanmasi zor zorlada olsa 1-2 gün kendini sIkdinmi gerisi gelir
anam bende motive vereyim diyorum ama kendimde iracat yok cok biliyorsan kendin yap diyebilirsin :111:

olsun geldin ya tatlim

bende zaten hic yok ki minem :26: varmiydin onuda unuttum :44:

merhabalar bu kılo cızelgesını nasıl kayıt ettnz bn yptım ama buraya koyamıyorum bnde dıyet yapyıorumda nasıl yaptınız acaba
kendi sayfana geldiğinde orada çizelge kısmı var oraya yapıştıracaksın
forumda diyet-sağlıklı beslenme kısmına gelince çizelgenin nasıl yapılacağını anlatan bir bölüm var oraya bak istersen
bende öyleyim valla canım
tam adapte oldum derken yine dağıttık
tatiller beni fena etkiliyor
yaz geldi bile yaaaa :18:

Ben sana bişey diyeyim mi, reglim geldi hiç tatlı ihtiyacı bile hissetmedim, istersen bir dene, sabahları 2 haşlanmış yumurta, 1 avuç içi kadar beyaz peynir, 5-6 zeytin, 3-4 kuru kayısı, 1 çay bardağı ceviz, yeşillik serbest bir de böyle dene istersen, böyle kahvaltı yapınca 4-5 saat garanti tok tutuyor canım.

hic sorma minem bende pörtleyen fazlaliklari kasaklarla kapatmaya calisiyorum simdi sIkIldim cikartim ama rahatsiz ediyorlar beni
isyerinde problem olmuyor olan zaten hep evde oluyor

bencede fadimecim haslanmis yumurta yedinmi sabahlari benide bütün gün tok tutuyor bende yine sabahlari kaynatmaya baslim

ballida gelmedi sabah bi ara gelmis sonra kaybolmus niye gelmedi benden mi sIkIldi acaba
nesli nereye gitti
kizlar böyle olmuyor banane gideceginiz yeri söyleyin anam gitmeden :95:

ballida gelmedi sabah bi ara gelmis sonra kaybolmus niye gelmedi benden mi sIkIldi acaba
nesli nereye gitti
kizlar böyle olmuyor banane gideceginiz yeri söyleyin anam gitmeden :95:
İzin almadan gittiler mi, bak şimdi olmadı ama değil mi, izin kağıtlarını imzalatmaları gerekiyordu Ben buralardayım ama işte iş güç, girmem gereken evraklar varÇoook çalışmam lazım çok, muhasebecinin işi hiç bitmiyor peffff

Herkesler nerde,neden bu kadar sessiz burası ?

Yoksam herkes zayıflayıp da kaçtı mı :18:

bunu yaptımda buraya nasıl eklıyorum onu yapamadım kontrol panelımde ımza yazan yer dıyor oyle bıse yok bende
kullanıcı kontrol paneline gireceksin
profil düzenle tıkla
Aşağı doğru indiğinde çizelge yazıyor onun karşısına http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wSfSMAj/weight.png
şeklinde olan çizelge linkini yapıştır canım.

ayy fadimecim canim cigerim sekretär geldi geri dönemedim cevap yazamadim ne diycem geldilermi sacini basini yollalimmi onlarin
Hem o, hem de ceviz de tok tutuyor, kayısı da tatlı ihtiyacını gideriyor.
sagol fadimecim sendin herhalde aksamdan suya koyuyordun kaysiyi sabah önce suyunu sonra kaysilarini yiyordun o bende aslinda cok ise yaramisdin kaysim bitti annemden alip bidaha yapmam lazim ceviz varsa ondanda kaparim
Herkesler nerde,neden bu kadar sessiz burası ?

Yoksam herkes zayıflayıp da kaçtı mı :18:
nerde kim
bunu yaptımda buraya nasıl eklıyorum onu yapamadım kontrol panelımde ımza yazan yer dıyor oyle bıse yok bende
hall oldu herhalde gec kaldim

İş çıkışı eve gidip,yemek hazırlayıp, masaya oturmamız sekizi geçtiği için ve eşime uyup fazla kaçırdığm için kendimce çözüm buldum olaya . Aşçı abladan rica ettim 1 tabak yemek ayıracak bana. 17:30 da yemeğimi yiyip 18:00 işten çıkacam,eve dönüşte 40 dk yürüyorum.Bu sefer kesin vericem bu kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…