tüh yogurt biraz rahatladirdin olsun canim yarin yersinbezelye haşladım yiyorum..tuzu biraz fazla kaçtı sanırım..:18::18:bu da ödem yapar bana..yoğurtta bitti yoğurtsuzda gitmiyor.eşime dedim hazır yoğurt alcam diye yedirtmiyor..süt gelcek akşama bakalım anca yarın yiyebilcem..
selam kızlar
oyyyy diş çöpüynenmi sabitledinburdaki ismi islim kebabı o oyemeğin annem çok güzel yapar afiyet olsun suzicimm
41 kilomu one kız öyle kemik torbasıdır o
olsun geldin ya tatlim
ancak geldim canım gece bitiremedim geçmişi
ben çok fenalardayım
tam toparladım derken
hadi iyi gezmeler sekerben geldimama kocacımla gezmeye gidiyoz kızlar sırf çok birikmesin die okumaya geldim sonra cvp yazcam hepinize bacıcanlarım öptüm kocaman
bende zaten hic yok ki minem :26: varmiydin onuda unuttum :44:doyma hissimi kaybettim
doyma hissimi kaybettim
aslında bilinçli uzaklaşmadım
yoğunluktan giremedim
ama şuan çok fenayım
karnım acıkmasada bişeyler yemek istiyorum
buarada midemi genişlettim sanırım
dün avmye gittik 2 gibi resmen dana gibi yedim
akşam 6da eşime tantunimi yesek demeye başladım
kendimden korkuyorum resmen yaaaa
merhabalar bu kılo cızelgesını nasıl kayıt ettnz bn yptım ama buraya koyamıyorum bnde dıyet yapyıorumda nasıl yaptınız acaba
olsun geldin ya tatlim
bende zaten hic yok ki minem :26: varmiydin onuda unuttum :44:
kendi sayfana geldiğinde orada çizelge kısmı var oraya yapıştıracaksınmerhabalar bu kılo cızelgesını nasıl kayıt ettnz bn yptım ama buraya koyamıyorum bnde dıyet yapyıorumda nasıl yaptınız acaba
bende öyleyim valla canımminem bi kac gün saldinmi öyle oluyor tatlim ya düzene oturtmadinmi böyle devam eder bak bende bi saldim zor toparliyorum halen daha toparlamaya calisiyorum o hani 1kilo500 gramm verdigim hafta irademe sayipdin aksam sebze yiyordum yada corba salata yogurt gecen öyle yapayim dedim elimde krackerlerle yakaladim kendimidiyceyim yani bi saldinmi toparlanmasi zor zorlada olsa 1-2 gün kendini sIkdinmi gerisi gelir
anam bende motive vereyim diyorum ama kendimde iracat yokcok biliyorsan kendin yap diyebilirsin :111:
Ben sana bişey diyeyim mi, reglim geldi hiç tatlı ihtiyacı bile hissetmedim, istersen bir dene, sabahları 2 haşlanmış yumurta, 1 avuç içi kadar beyaz peynir, 5-6 zeytin, 3-4 kuru kayısı, 1 çay bardağı ceviz, yeşillik serbest bir de böyle dene istersen, böyle kahvaltı yapınca 4-5 saat garanti tok tutuyor canım.
aslında bilinçli uzaklaşmadım
yoğunluktan giremedim
ama şuan çok fenayım
karnım acıkmasada bişeyler yemek istiyorum
buarada midemi genişlettim sanırım
dün avmye gittik 2 gibi resmen dana gibi yedim
akşam 6da eşime tantunimi yesek demeye başladım
kendimden korkuyorum resmen yaaaa
hic sorma minem bende pörtleyen fazlaliklari kasaklarla kapatmaya calisiyorum
kendi sayfana geldiğinde orada çizelge kısmı var oraya yapıştıracaksın
forumda diyet-sağlıklı beslenme kısmına gelince çizelgenin nasıl yapılacağını anlatan bir bölüm var oraya bak istersen
bende öyleyim valla canım
tam adapte oldum derken yine dağıttık
tatiller beni fena etkiliyor
yaz geldi bile yaaaa :18:
Ben sana bişey diyeyim mi, reglim geldi hiç tatlı ihtiyacı bile hissetmedim, istersen bir dene, sabahları 2 haşlanmış yumurta, 1 avuç içi kadar beyaz peynir, 5-6 zeytin, 3-4 kuru kayısı, 1 çay bardağı ceviz, yeşillik serbest bir de böyle dene istersen, böyle kahvaltı yapınca 4-5 saat garanti tok tutuyor canım.
İzin almadan gittiler mi, bak şimdi olmadı ama değil mi, izin kağıtlarını imzalatmaları gerekiyorduballida gelmedisabah bi ara gelmis sonra kaybolmus niye gelmedi benden mi sIkIldi acaba
nesli nereye gitti
kizlar böyle olmuyor bananegideceginiz yeri söyleyin anam gitmeden :95:
Hem o, hem de ceviz de tok tutuyor, kayısı da tatlı ihtiyacını gideriyor.bencede fadimecim haslanmis yumurta yedinmi sabahlari benide bütün gün tok tutuyor bende yine sabahlari kaynatmaya baslim
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burdan dene canim birde bi yer var o eski ordan olmuyor :44:
Hee bi zayıfladık bi zayıfladık gittik yemeye sardıkHerkesler nerde,neden bu kadar sessiz burası ?
Yoksam herkes zayıflayıp da kaçtı mı :18:
Herkesler nerde,neden bu kadar sessiz burası ?
kullanıcı kontrol paneline gireceksinbunu yaptımda buraya nasıl eklıyorum onu yapamadım kontrol panelımde ımza yazan yer dıyor oyle bıse yok bende
kullanıcı kontrol paneline gireceksin
profil düzenle tıkla
Aşağı doğru indiğinde çizelge yazıyor onun karşısına http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wSfSMAj/weight.png
şeklinde olan çizelge linkini yapıştır canım.
ayy fadimecim canim cigerim sekretär geldi geri dönemedim cevap yazamadimİzin almadan gittiler mi, bak şimdi olmadı ama değil mi, izin kağıtlarını imzalatmaları gerekiyorduBen buralardayım ama işte iş güç, girmem gereken evraklar var Çoook çalışmam lazım çok, muhasebecinin işi hiç bitmiyor peffff
sagol fadimecim sendin herhalde aksamdan suya koyuyordun kaysiyi sabah önce suyunu sonra kaysilarini yiyordun o bende aslinda cok ise yaramisdin kaysim bitti annemden alip bidaha yapmam lazim ceviz varsa ondanda kaparimHem o, hem de ceviz de tok tutuyor, kayısı da tatlı ihtiyacını gideriyor.
nerde kimHerkesler nerde,neden bu kadar sessiz burası ?
hall oldu herhalde gec kaldimbunu yaptımda buraya nasıl eklıyorum onu yapamadım kontrol panelımde ımza yazan yer dıyor oyle bıse yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?