ne habersiniz bakayim
bensiz cenemi yapiyonuz
bi cee diyeyim dedim
Hoşgeldin canım, yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüklerini anlat
fistik tatli kizinan dün yastiga basimi koydum ve betül sali günü gelecekdin diye gecti aklimda nasildin neler yaptin istanbullarda
bence iyi fikir cnmİş çıkışı eve gidip,yemek hazırlayıp, masaya oturmamız sekizi geçtiği için ve eşime uyup fazla kaçırdığm için kendimce çözüm buldum olaya . Aşçı abladan rica ettim 1 tabak yemek ayıracak bana. 17:30 da yemeğimi yiyip 18:00 işten çıkacam,eve dönüşte 40 dk yürüyorum.Bu sefer kesin vericem bu kiloları
hoşgeldın ballıkaymak bende yenı geldım dışarı gııttık kocişle dondurma yedım 1 tanene habersiniz bakayim
bensiz cenemi yapiyonuz
bi cee diyeyim dedim
cikmam lazim sekerler
ne habersiniz bakayim
bensiz cenemi yapiyonuz
bi cee diyeyim dedim
Hoş geldin balımmm
Ya ben senin adını gördükçe aklıma fena şeyler geliyo ( miss gibi sıcak köy ekmeği,bal kaymak)
oh ne güzel diyette olmasakta cnmız ne istiyosa onu yesek kaç senedır hep dıkkat edıyorum gözüm o kadar açkı yemeklere
oyy suzimmmmhelloooo kizlardün öküz gibi yesemde 500 gramm eksi ciktim morelim geri düzelmeye basladi gerci gecen hafta cuma ki kilomun üstündeyim ama geri verdigimi görmekde birsey dimi demekki karbonhydratlardan aksam uzak durun diye bosa denmiyormus
seni kocisinle basbasa biraktik tatlim
aksam güzel canim ama öglen bilemedim canim :26:
fistik tatli kizinan dün yastiga basimi koydum ve betül sali günü gelecekdin diye gecti aklimda nasildin neler yaptin istanbullarda
hayirli sabahlarkolay gelsin canim :26:
diyetisyenin dedigi gibi bugün sebze yaparsan geri düzelir canim sIkma canini
ama karbonhydrat yemedimbirde -500 gramm ciktim ballim kaymagim
insallahgünaydin hayatimin kösesi
amin canim sagol fadimecim
günaydin cancazim
sabah sabah güldürdün hay allahümügü anladimda sümük nerden cikti günaydin neslim
:111::111::111:
niye yedim kiz ömrünüasil sen ömrümü yedin kizkaniyorsun beni gurbetden birde bak giderim gurbete
icine biraz limon sIk canim sade ck daha kötü
günaydin insallah canim gitmis olsun cumaya eksi görelim
öyle canim da nerdee hep erteliyorum ben simdide alerji yüünden cikmak istemiyorumne güzel işte her daim fit olur o kadın
ne yese kşlo aldırmaz
aslında hep hareket halinde olmamız gerekiyor
kuzum boy 1.71 senin boy daha uzundu sanırsam
ayrıca seni merak ediyorum
hayalimde seni zayıf biri olarak görüyorum
ballımla senin faceleri merak ediyorum
ekleşelim kuzular
canım menünü şoke ediyor
tekrar nomale dönersin
doktorun dediklerini yap
iyi gidiyorsun sen zaten takip ediyorum
suzim midenmi bulandı zabağın körü sümük mümük yazdım diye
ya şte ümüke (S) ekleyince o çıktı
hhihihihihih hohohohohohooh
hosgeldin canimMAŞALLAH MAŞALLAH
geçmişi bitiremedim biraz molaaa
inip kahve alcam kendime
nabersiniz kızlar?
dün avmye gittik dana gibi yedik bütün öğünlerde dışardaydık
hatta okadar gözüm açtıkii hiç doymayacam sandım bian
niye öyle davranıyorkii eltiler birbirini sevmezmiş yaa sevmedimiki seni
biz görüşüyoruzda işte öyle samimi değiliz
biseferinde kahvaltıya çağırmıştı kayınım eltimde rahatsızmış
bende geldik ama hastasın kusura bakma uğraştırdık seni dedim
'oldu bikere canım napalım' dedi
ozamandan beri gitmiyordumda 2 hafta önce bize gelmişlerdi iadeyiziyaret yapalım dedik
keçi yoğurdunu yedik
bencede yiyememiştir
bende sevmiyorum okadar zayıflığı
uzanamadığı ciğere mundar der misali
rezene iç canım şişkinliğe birebir
hmm ondan değildi benim dediğim
neyse kısmat değilmiş ozaman
dün biposta daha aldık biz
bebek arabası istiyordu oyuncak denk getirdik aldık çok mutlu oldu yaşasıııııın diyor
evet ben bir kere yaptım hemen gönderdim siteye tarifini
ekmekler çöpe gitmesin sloganımız bu
tarif anası oldum topiğin
kahvaltı sorunumuz var bizim
ozmaanlar çok güzel yiyordu şimdi yumurta dışında hiçbişey yemiyor
bide 15-20 tane zeytin yiyor
canım ben ozamanlar yumurta ve peyniri dönüşümlü veriyordum aynı gün ikisinide vermemek lazımmış
kuru kayısıyı haşlayıp püre yapıyordum ondan veriyordum 1-2 tatlı kaşığı kadar
reçel veriyordum bide ama ev yapımı
sütede 1-2 cicibebe, ekmek içi karıştırıyordum
sonra bişey yememeye başlayınca sütü arttırdım süte cicibebe ekmekiçi, peynir bal koymaya başladım yumurtasını yiyordu zaten
şimdi onuda yemez oldu sadece yumurta yadındada patates salatası, kızartma falan
sana biöneri daha
Patatesli Havuçlu Ispanak - Nefis Yemek Tarifleri
bide közlenmiş biberi doğrayıp kavurmuştum bugün 1 gibi yayınlanacak oda lezzetli oldu tavsiye ederim et yemiyorsunuz madem değişik şeyler yapmak lazım
buarada seni dans ederken hayal ettimde
tekirdağın köyümü canım
neresi olduğunu sormak için alıntılamıştım ama sonraki yazılardan anladım sanırım terkirdağ
senin memleket nereydi ballım
çimdim
benim öyle bir donum vardı
eşim kesti makasla
oysa evde giyiyordum sadece
sevgiliyken eşim askere gidecekti bende aklında güzel kalayım diye süslendim
hayırdır düğünemi dedi
erkek milleti işte
yettim gari
2 günlük geçmişi oku oku bitiremedim
ARKASI BİRAZDAN
off cabuk cikarir insallah :26:selam kızlar bebişim yine diş çıkarıyor her dişi ayrı huysuzluk bu hafta düzenim şaştı çok uykusuz yorgunum neler yaptığımı bende bilmiyorum
nasil agizda bir burukluk birakmiyormu canim :26:bergamotlu yesıl cay lıptonun gayet ıyiii
offf bi kayboldumu ara ki bulasindoyma hissimi kaybettim
sorma suzim basim cok döndü bugün ne oldu anlamadim :26:ballida gelmedisabah bi ara gelmis sonra kaybolmus niye gelmedi benden mi sIkIldi acaba
nesli nereye gitti
kizlar böyle olmuyor bananegideceginiz yeri söyleyin anam gitmeden :95:
Herkesler nerde,neden bu kadar sessiz burası ?
Yoksam herkes zayıflayıp da kaçtı mı :18:
güzel fikir canimİş çıkışı eve gidip,yemek hazırlayıp, masaya oturmamız sekizi geçtiği için ve eşime uyup fazla kaçırdığm için kendimce çözüm buldum olaya . Aşçı abladan rica ettim 1 tabak yemek ayıracak bana. 17:30 da yemeğimi yiyip 18:00 işten çıkacam,eve dönüşte 40 dk yürüyorum.Bu sefer kesin vericem bu kiloları
slm kızlar fazla gıremıyorum bugun nasılsınız
ayy cok mutlu oldumcanım sen 9 kılo vermıssın yanlıs gormuyorsam nasıl verdın masallah yaa
bence iyi fikir cnm
hoşgeldın ballıkaymak bende yenı geldım dışarı gııttık kocişle dondurma yedım 1 tane
ama ya nereye suzı oldumu şimdi
Tamam yolalımayy fadimecim canim cigerim sekretär geldi geri dönemedim cevap yazamadimne diycem geldilermi sacini basini yollalimmi onlarin
sagol fadimecim sendin herhalde aksamdan suya koyuyordun kaysiyi sabah önce suyunu sonra kaysilarini yiyordun o bende aslinda cok ise yaramisdin kaysim bitti annemden alip bidaha yapmam lazim ceviz varsa ondanda kaparim
nerde kim
hall oldu herhalde gec kaldim
Olsun be canım felekten bi gün çalmışın iyi olmuş senin için.yediğim içtiğim bana kalırsa geriye bir şey kalmıyor
kızlarla bi gün akşam oturduk düşündük bugün nelr yaptık diye
şuraya gittik bunu yedik oraya gittik şunu yedik filan
öyle yani anlayacağın ipin ucu kaçtı :26:
2 kilo almışımdır herhalde
oy ben seni yerim
bi yemediğim sen kalmışsındır zaten
arkadaşları görmek yetti valla canım çok özlemişim..
rahatladım onlarla görüşünce.. burda huzurlu değilim..
keşke hep yanımda olsalar diyeceğim insanlar orda kaldı geri döndüm işte
Hep bahane hep bahane, işin ucunda yemek olsun yeter kibugün calismiyorum diye dolaplarimi yerlestireyim dedim
ama cok basim döndü :26:
ortaligi toparladim baktim iyi degilim
acaba sekerimmi düstü diye cislar yedim :26:
yattim uyudum baya bir iyi geldi
simdi yine kacmam lazim kizlarrr
Yoksa zaten uzun süreli insan diyet modunda olamıyor, güzel düşünmüşsin canım.İstediğim kiloya ulaştıktan sonra haftada bi gün ödül yapcam kendime 6 gün diyet 1 gün serbest tabi aşırıya kaçmamak şartıyla.
bir sure dengesız beslenınce toparlamak çoook zor oluyorr..doyma hissimi kaybettim
çorba da tok tutmuyor be anam, daha dogrusu ben corba hastasıyım, 1 tabakla kalamıyorumminem bi kac gün saldinmi öyle oluyor tatlim ya düzene oturtmadinmi böyle devam eder bak bende bi saldim zor toparliyorum halen daha toparlamaya calisiyorum o hani 1kilo500 gramm verdigim hafta irademe sayipdin aksam sebze yiyordum yada corba salata yogurt gecen öyle yapayim dedim elimde krackerlerle yakaladim kendimidiyceyim yani bi saldinmi toparlanmasi zor zorlada olsa 1-2 gün kendini sIkdinmi gerisi gelir
anam bende motive vereyim diyorum ama kendimde iracat yokcok biliyorsan kendin yap diyebilirsin :111:
bu kadar cevizden sonra tuvaletten çıkamazsın, enerjısı de fazla gelmıyor mu, akşama ultra hafıf gecırıosun o zaman..Ben sana bişey diyeyim mi, reglim geldi hiç tatlı ihtiyacı bile hissetmedim, istersen bir dene, sabahları 2 haşlanmış yumurta, 1 avuç içi kadar beyaz peynir, 5-6 zeytin, 3-4 kuru kayısı, 1 çay bardağı ceviz, yeşillik serbest bir de böyle dene istersen, böyle kahvaltı yapınca 4-5 saat garanti tok tutuyor canım.
karar verdıkten sonra bahanesı yok degıl mı.. cok ıyı dusunmussun..İş çıkışı eve gidip,yemek hazırlayıp, masaya oturmamız sekizi geçtiği için ve eşime uyup fazla kaçırdığm için kendimce çözüm buldum olaya . Aşçı abladan rica ettim 1 tabak yemek ayıracak bana. 17:30 da yemeğimi yiyip 18:00 işten çıkacam,eve dönüşte 40 dk yürüyorum.Bu sefer kesin vericem bu kiloları
Bergamotlu çayları sevdıgım ıcın ıyı geldı bana.. ayy sabah sade içtim o ne yaaa bööğğğ.. ilk defa da içmedim ama ben ıcmeyelı cok degısmısleroyy suzimmmm
herseyiy yiyon suzim ömrümüde yutmusun bi ara
öyle canim da nerdee hep erteliyorum ben simdide alerji yüünden cikmak istemiyorum
hosgeldin canim
izmirliyim
ay sorma vallahi erkek milleti
off cabuk cikarir insallah :26:
nasil agizda bir burukluk birakmiyormu canim :26:
offf bi kayboldumu ara ki bulasin
ama bir yerden baslaman lazim canim
sorma suzim basim cok döndü bugün ne oldu anlamadim :26:
bende biraz yedim biseyler ve yattim iyi geldi
güzel fikir canim
ayy cok mutlu oldumburaya takilarak canim
takil buraya uzun uzun konusuruz simdi kacmam lazim
neyse hadi 1 top
Kızlar günde 3 lt su içiyorum ama bu ben i çok fazla şişiriyor. WC de sık çıkıyorum ama göbeğim baya şiş oluyor daha çok sinirim bozuluyor sizde de böyle oluyor mu ?
Su içmenin karın şişliğiyle ilgisi yoktur, bence ödem olabilir, sonuçta tuvalete gidince biter o su. Ödem attırıcı bişeyler yesen.:26::26:Bir de göbekteki şişkinlik yağ mı, yoksa ödem mi ona dikkat et bakalım.Kızlar günde 3 lt su içiyorum ama bu ben i çok fazla şişiriyor. WC de sık çıkıyorum ama göbeğim baya şiş oluyor daha çok sinirim bozuluyor sizde de böyle oluyor mu ?
Cevizi ekmek yerine tüketiyorsun canım zaten, 3-4 ceviz oluyor, gün boyu dinç oluyorum işte, fazla gelmiyor bana canım.bir sure dengesız beslenınce toparlamak çoook zor oluyorr..
çorba da tok tutmuyor be anam, daha dogrusu ben corba hastasıyım, 1 tabakla kalamıyorumbır de senin şu avatarlarına hastayım yaa nerden buluon bunları..
bu kadar cevizden sonra tuvaletten çıkamazsın, enerjısı de fazla gelmıyor mu, akşama ultra hafıf gecırıosun o zaman..
karar verdıkten sonra bahanesı yok degıl mı.. cok ıyı dusunmussun..
Bergamotlu çayları sevdıgım ıcın ıyı geldı bana.. ayy sabah sade içtim o ne yaaa bööğğğ.. ilk defa da içmedim ama ben ıcmeyelı cok degısmısler
bende de oluyor ama ertesı sabah kalktıgımda göbeğim incecik oluyor canım, tum odemı ertesı gune atabılıyorum..
bugün calismiyorum diye dolaplarimi yerlestireyim dedim
ama cok basim döndü :26:
ortaligi toparladim baktim iyi degilim
acaba sekerimmi düstü diye cislar yedim :26:
yattim uyudum baya bir iyi geldi
simdi yine kacmam lazim kizlarrr
Olsun be canım felekten bi gün çalmışın iyi olmuş senin için.
inşallah teyzoşucanim ya insallah cabuk atlatir
bende bazen güzel uyuyorum bazende hayalet gibiyim çok kötü uykusuzlukcanım bnmmmm... ben de ılk defa pazar sabahı uyandım kı ne gorem 6 saat uyumuşum.. ama bu gece berbattı beyefendııııerkenden işe de geldım üüühüüüüüüüü allah sabır versın.. daha diş miş de yok ortadaa...
bergamotlu yesıl cay lıptonun gayet ıyiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?