70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım, yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüklerini anlat

yediğim içtiğim bana kalırsa geriye bir şey kalmıyor
kızlarla bi gün akşam oturduk düşündük bugün nelr yaptık diye
şuraya gittik bunu yedik oraya gittik şunu yedik filan
öyle yani anlayacağın ipin ucu kaçtı :26:
2 kilo almışımdır herhalde

fistik tatli kiz inan dün yastiga basimi koydum ve betül sali günü gelecekdin diye gecti aklimda nasildin neler yaptin istanbullarda

oy ben seni yerim
bi yemediğim sen kalmışsındır zaten
arkadaşları görmek yetti valla canım çok özlemişim..
rahatladım onlarla görüşünce.. burda huzurlu değilim..
keşke hep yanımda olsalar diyeceğim insanlar orda kaldı geri döndüm işte

bence iyi fikir cnm
ne habersiniz bakayim
bensiz cenemi yapiyonuz
bi cee diyeyim dedim
hoşgeldın ballıkaymak bende yenı geldım dışarı gııttık kocişle dondurma yedım 1 tane
cikmam lazim sekerler

ama ya nereye suzı oldumu şimdi

Hoş geldin balımmm

Ya ben senin adını gördükçe aklıma fena şeyler geliyo ( miss gibi sıcak köy ekmeği,bal kaymak)

oh ne güzel diyette olmasakta cnmız ne istiyosa onu yesek kaç senedır hep dıkkat edıyorum gözüm o kadar açkı yemeklere

oh ne güzel diyette olmasakta cnmız ne istiyosa onu yesek kaç senedır hep dıkkat edıyorum gözüm o kadar açkı yemeklere

İstediğim kiloya ulaştıktan sonra haftada bi gün ödül yapcam kendime 6 gün diyet 1 gün serbest tabi aşırıya kaçmamak şartıyla.

oyy suzimmmm
herseyiy yiyon suzim ömrümüde yutmusun bi ara

öyle canim da nerdee hep erteliyorum ben simdide alerji yüünden cikmak istemiyorum

hosgeldin canim
izmirliyim
ay sorma vallahi erkek milleti

selam kızlar bebişim yine diş çıkarıyor her dişi ayrı huysuzluk bu hafta düzenim şaştı çok uykusuz yorgunum neler yaptığımı bende bilmiyorum
off cabuk cikarir insallah :26:

bergamotlu yesıl cay lıptonun gayet ıyiii
nasil agizda bir burukluk birakmiyormu canim :26:

doyma hissimi kaybettim
offf bi kayboldumu ara ki bulasin
ama bir yerden baslaman lazim canim

ballida gelmedi sabah bi ara gelmis sonra kaybolmus niye gelmedi benden mi sIkIldi acaba
nesli nereye gitti
kizlar böyle olmuyor banane gideceginiz yeri söyleyin anam gitmeden :95:
sorma suzim basim cok döndü bugün ne oldu anlamadim :26:
bende biraz yedim biseyler ve yattim iyi geldi
Herkesler nerde,neden bu kadar sessiz burası ?

Yoksam herkes zayıflayıp da kaçtı mı :18:

güzel fikir canim
slm kızlar fazla gıremıyorum bugun nasılsınız

canım sen 9 kılo vermıssın yanlıs gormuyorsam nasıl verdın masallah yaa
ayy cok mutlu oldum buraya takilarak canim
takil buraya uzun uzun konusuruz simdi kacmam lazim

bence iyi fikir cnm

hoşgeldın ballıkaymak bende yenı geldım dışarı gııttık kocişle dondurma yedım 1 tane

ama ya nereye suzı oldumu şimdi
neyse hadi 1 top

bugün calismiyorum diye dolaplarimi yerlestireyim dedim
ama cok basim döndü :26:
ortaligi toparladim baktim iyi degilim
acaba sekerimmi düstü diye cislar yedim :26:
yattim uyudum baya bir iyi geldi
simdi yine kacmam lazim kizlarrr

Tamam yolalım Evet canım kabızlık için şeyettin sanırım, ılık su da iyi geliyor, sabah kalkınca aç karnına sıcağa yakın ılık su iç 3-4 bardak içebilidğin kadar.

Olsun be canım felekten bi gün çalmışın iyi olmuş senin için.

bugün calismiyorum diye dolaplarimi yerlestireyim dedim
ama cok basim döndü :26:
ortaligi toparladim baktim iyi degilim
acaba sekerimmi düstü diye cislar yedim :26:
yattim uyudum baya bir iyi geldi
simdi yine kacmam lazim kizlarrr
Hep bahane hep bahane, işin ucunda yemek olsun yeter ki

Kızlar günde 3 lt su içiyorum ama bu ben i çok fazla şişiriyor. WC de sık çıkıyorum ama göbeğim baya şiş oluyor daha çok sinirim bozuluyor sizde de böyle oluyor mu ?

doyma hissimi kaybettim
bir sure dengesız beslenınce toparlamak çoook zor oluyorr..
çorba da tok tutmuyor be anam, daha dogrusu ben corba hastasıyım, 1 tabakla kalamıyorum bır de senin şu avatarlarına hastayım yaa nerden buluon bunları..
bu kadar cevizden sonra tuvaletten çıkamazsın, enerjısı de fazla gelmıyor mu, akşama ultra hafıf gecırıosun o zaman..
karar verdıkten sonra bahanesı yok degıl mı.. cok ıyı dusunmussun..
Bergamotlu çayları sevdıgım ıcın ıyı geldı bana.. ayy sabah sade içtim o ne yaaa bööğğğ.. ilk defa da içmedim ama ben ıcmeyelı cok degısmısler
Kızlar günde 3 lt su içiyorum ama bu ben i çok fazla şişiriyor. WC de sık çıkıyorum ama göbeğim baya şiş oluyor daha çok sinirim bozuluyor sizde de böyle oluyor mu ?

bende de oluyor ama ertesı sabah kalktıgımda göbeğim incecik oluyor canım, tum odemı ertesı gune atabılıyorum..

Su içmenin karın şişliğiyle ilgisi yoktur, bence ödem olabilir, sonuçta tuvalete gidince biter o su. Ödem attırıcı bişeyler yesen.:26::26:Bir de göbekteki şişkinlik yağ mı, yoksa ödem mi ona dikkat et bakalım.

Cevizi ekmek yerine tüketiyorsun canım zaten, 3-4 ceviz oluyor, gün boyu dinç oluyorum işte, fazla gelmiyor bana canım.

slm kızlar ya biz hastalıktan kurtulamadık.ben iyi oldum derken pzt.gece oğlumu acile götürdük saat 4te.alerjik astımı var.nefes alamadı korktuk.ertesi günde kbb.amaliyat olduğu bölüme götürdük.sonuç alerjisindenmiş.daha da iyileşmedi.ama biaz daha iyi
kreşindede problem yaşadık nolucak bilmiyorum.moralimbozuk
dünde eşimle tartıştım.
dün eşim izinliydi.canı pizza istiyomuş.bende sen kendine al ,bana da marketten konserve fasülye barbunya felan alırız dedim.
markete gitcek die sinir oldu birsürü laf dedi.vazgeçtim pizza almıyorum dedi.yüzünüde astı,e benimde şarteller arttı.
gidiyoruz alıyosun pizzanı die bağırdım ne bana kızıyosun naptımki die bağırıp sölendm
sonra haklısın dedi başka bişeye sinirliydim dedi.neyse öle geçti.
ama benm moralim bozuldu bikere banada pizza al dedim wee düngece pizza tatlı ne bulduysam yedim.tabi midem alt üst oldu sonuçta alışmış ne zamandır düzgün yimeğe

eh benden bu hafta bi cacık olmaz ne diyim

geçmiş olsun canım benim :26:
tansiyonun düşmüştür belki?
keşke tuzlu ayran filan içseydin cıs yiyeceğine

Olsun be canım felekten bi gün çalmışın iyi olmuş senin için.

iyi oldu çok şükür.. yoruldum ama değdi canım arkadaşlarıma

sabah:

öğlen 6 tane köfte 3 kaşık yoğur 3 dal maydanoz yarım dilim kızarmış ekmek yarım domates

ara:yarım paket 5 tane form diyet bisküvi yarım bardak su ve yarım bardak az yağlı süt ile yaptığım nescafe

akşam:1 büyük kase çorba 1 büyük kase dere otlu cacık az salata

ara:1 tane dondurma 200 cal 1 form çay

canim ya insallah cabuk atlatir
inşallah teyzoşu
bende bazen güzel uyuyorum bazende hayalet gibiyim çok kötü uykusuzluk
bergamotlu yesıl cay lıptonun gayet ıyiii

bana acı geldi

Son düzenleme:
selam

Sabah: bir bardak sıcak su

Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir zeytin şekersiz çay

Ara: bir incir,10 tane beyaz leblebi,4 çağla

Öğle:
yarım patlıcandan imam bayıldı
5 yk kaşığı pilav,yoğurt

Ara: bir avuç beyaz leblebi,yeşil çay,bir elma

Akşam:
4yk bakla yemeği
Salata,yoğurt

Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay

Ek: 3 litre su,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…