Hoş geldin balımmm
Ya ben senin adını gördükçe aklıma fena şeyler geliyo ( miss gibi sıcak köy ekmeği,bal kaymak)
yok bacim gercekden degil cok tuhaftim :26:Tamam yolalımEvet canım kabızlık için şeyettin sanırım, ılık su da iyi geliyor, sabah kalkınca aç karnına sıcağa yakın ılık su iç 3-4 bardak içebilidğin kadar.
Olsun be canım felekten bi gün çalmışın iyi olmuş senin için.
Hep bahane hep bahane, işin ucunda yemek olsun yeter ki
ama aksama dengelemeye calistim :26:
canim ben kendimi sartlandirmiyorum illa 3 litre icicem diyeKızlar günde 3 lt su içiyorum ama bu ben i çok fazla şişiriyor. WC de sık çıkıyorum ama göbeğim baya şiş oluyor daha çok sinirim bozuluyor sizde de böyle oluyor mu ?
canim portakalli felandde denedim ama sonradan agizda biraktigi tat yokmubir sure dengesız beslenınce toparlamak çoook zor oluyorr..
çorba da tok tutmuyor be anam, daha dogrusu ben corba hastasıyım, 1 tabakla kalamıyorumbır de senin şu avatarlarına hastayım yaa nerden buluon bunları..
bu kadar cevizden sonra tuvaletten çıkamazsın, enerjısı de fazla gelmıyor mu, akşama ultra hafıf gecırıosun o zaman..
karar verdıkten sonra bahanesı yok degıl mı.. cok ıyı dusunmussun..
Bergamotlu çayları sevdıgım ıcın ıyı geldı bana.. ayy sabah sade içtim o ne yaaa bööğğğ.. ilk defa da içmedim ama ben ıcmeyelı cok degısmısler
bende de oluyor ama ertesı sabah kalktıgımda göbeğim incecik oluyor canım, tum odemı ertesı gune atabılıyorum..
onu nasil anlariz :44:Su içmenin karın şişliğiyle ilgisi yoktur, bence ödem olabilir, sonuçta tuvalete gidince biter o su. Ödem attırıcı bişeyler yesen.:26::26:Bir de göbekteki şişkinlik yağ mı, yoksa ödem mi ona dikkat et bakalım.
off gecmis olsun canim :26:slm kızlar ya biz hastalıktan kurtulamadık.ben iyi oldum derken pzt.gece oğlumu acile götürdük saat 4te.alerjik astımı var.nefes alamadı korktuk.ertesi günde kbb.amaliyat olduğu bölüme götürdük.sonuç alerjisindenmiş.daha da iyileşmedi.ama biaz daha iyi
kreşindede problem yaşadık nolucak bilmiyorum.moralimbozuk
dünde eşimle tartıştım.
dün eşim izinliydi.canı pizza istiyomuş.bende sen kendine al ,bana da marketten konserve fasülye barbunya felan alırız dedim.
markete gitcek die sinir oldu birsürü laf dedi.vazgeçtim pizza almıyorum dedi.yüzünüde astı,e benimde şarteller arttı.
gidiyoruz alıyosun pizzanı die bağırdım ne bana kızıyosun naptımki die bağırıp sölendm
sonra haklısın dedi başka bişeye sinirliydim dedi.neyse öle geçti.
ama benm moralim bozuldu bikere banada pizza al dedim wee düngece pizza tatlı ne bulduysam yedim.tabi midem alt üst oldu sonuçta alışmış ne zamandır düzgün yimeğe
eh benden bu hafta bi cacık olmaz ne diyim
üst üste gelince insaninsinirleride zipliyor :26:
sen yine dengeleemye calis yediklerini
sagol canimgeçmiş olsun canım benim :26:
tansiyonun düşmüştür belki?
keşke tuzlu ayran filan içseydin cıs yiyeceğine
iyi oldu çok şükür.. yoruldum ama değdi canım arkadaşlarıma
alerji icin kullandigim ilac resmen salak gibi yapiyor canim
dünde böyleydim ilacdan diyorum ama ne bileyim bu iki gündür dahada tuhafim :26:
basim agriyinca saatlerce sabredip yinede ilac icmeyen ben bu aralar kadar cok ilac kullanmak zorunda kalmdim ki
hmm iyi gibi canimsabah:
öğlen 6 tane köfte 3 kaşık yoğur 3 dal maydanoz yarım dilim kızarmış ekmek yarım domates
ara:yarım paket 5 tane form diyet bisküvi yarım bardak su ve yarım bardak az yağlı süt ile yaptığım nescafe
akşam:1 büyük kase çorba 1 büyük kase dere otlu cacık az salata
ara:1 tane dondurma 200 cal1 form çay
inşallah teyzoşu
bende bazen güzel uyuyorum bazende hayalet gibiyim çok kötü uykusuzluk
bana acı geldi