70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoş geldin balımmm

Ya ben senin adını gördükçe aklıma fena şeyler geliyo ( miss gibi sıcak köy ekmeği,bal kaymak)
sakinn

yok bacim gercekden degil cok tuhaftim :26:
ama aksama dengelemeye calistim :26:

Kızlar günde 3 lt su içiyorum ama bu ben i çok fazla şişiriyor. WC de sık çıkıyorum ama göbeğim baya şiş oluyor daha çok sinirim bozuluyor sizde de böyle oluyor mu ?
canim ben kendimi sartlandirmiyorum illa 3 litre icicem diye

canim portakalli felandde denedim ama sonradan agizda biraktigi tat yokmu

onu nasil anlariz :44:

off gecmis olsun canim :26:
üst üste gelince insaninsinirleride zipliyor :26:
sen yine dengeleemye calis yediklerini
geçmiş olsun canım benim :26:
tansiyonun düşmüştür belki?
keşke tuzlu ayran filan içseydin cıs yiyeceğine

iyi oldu çok şükür.. yoruldum ama değdi canım arkadaşlarıma
sagol canim
alerji icin kullandigim ilac resmen salak gibi yapiyor canim
dünde böyleydim ilacdan diyorum ama ne bileyim bu iki gündür dahada tuhafim :26:
basim agriyinca saatlerce sabredip yinede ilac icmeyen ben bu aralar kadar cok ilac kullanmak zorunda kalmdim ki
hmm iyi gibi canim

alerji ilacını da kullanmasan olmaz ki şimdi bu dönemlerde dayancan artık
ben de hiç sevmem ilaç kullanmayı dayanamayacak halde bile olsam içmemeye çalışırım..
doktoruna danışsan da ilacını mı değiştirse :26:
çok yan etkisi oluyor dersin :26:

ceviz alayımda deneyeyim bari
ama ben böyle olunca bikaç gün hedef koyuyorum kendime
şu gün başlıycam ozamana kadar yiycem diyorum
en azından menülerim düzeliyor
hosgeldin canim
izmirliyim
ay sorma vallahi erkek milleti

hmm izmirli olduğunu hiç duymamıştım
bacım bu alerji kaç ay sürer yaaa
bende nefes alamıyorum
3. yıldır oluyor gözlerde kaşınma
boğazda kaşınma arkasındanda hapşurma
burnumda tıkalı
çok zor yaa
gözlerimi oymak istiyorum
geçen sene göze gittim mikrop kapmış dedi
bence alerjiydi ama

ya o dert bndede var ya cok fazla wcye gıdıyorum o yuzden su ıcemıyorm fazla iş yerınde alay konusu oldum olucam resmen yaa cok fazla wcye gdıyorum işi bırakp bıde ck sıkısıyorum bu nasıl olucak anlamadım yaaa su az ıcıyorum o yuzden 3 4 bardak ıcebılıyorum

Allah bebişine tez zamanda şifa versin canım. Eşine de ne diyeyim ki bütün erkekler aynı demek ki, biz de akşam evde atıştık, pişirdiğim tavuk pişmemiş diye bana tafra yapıyor, işten gelmişim koymuş fırına pişirmişim tamam tam kızarmamış olabilir ama söyleyiş tarzını bir görsen deli oldum, dediğin gibi dışarıda kızıyolar kızıyolar eve gelip stres atıyorlar, ben de konuşmayacağım bir süre karar aldım. Sen de dün olan olmuş bırak dünü bugüne bak, sebze ağırlıklı geçir gününü toparlarsın sıkma canını.

Sabah kahvaltısı olmazsa olmazlarımızdan canım.

Geçmiş olsun bakalım, umarım önemli bişeyin yoktur.

Biran önce kendi hedefini koy o zaman da, kilo 65 e gelmeden çeki düzen ver.

Su işini gün içinde ayarla o zaman, ben sabahtan öğlene kadar kesin 2-3 wc gidiyorum da, öğleden sonra az içmeye çalışıyorum, akşam eve saklı 3-5 bardağı da, bir şekilde ayarlamaya çalış canım.

günaydın hatunlar.. hemen dun ne yedıgımı yazıp kaçayım, bölümün tanıtım günlerinde görevlıyımm pehhh...

Sabah dereotlu maydanozlu tost
ara yok (sınavdaydım)
oglen yogurtlu semızotu, pırasa, roka salatası ve coban salatası
ara 1 elma
ıkıncı ara yok
akşam avuc ıcınden kucuk tavuk, semızotu yemegı salata
ara 1 dılım wasa

3 lt su..

çok şişim hıssedıyorum :26::26::26: az once de mecburen yıne tost yedım pooofof

iyi hoş diyon canımda ben 2 3 kere gıtsem ıyıde 9dan öğlene kadar en az 5 kere gdıyorum yarım saatte bı ne sacma bı durum yaa aksamları ıcıcem o zman mecbur bn zayıflama cayıda ıcıyorum cunku oda wcye cıkaıryor ıkısı bır olunca cok zorluyor benı bıde zaten oglen cok az yıyorum hemde cok aaz aksam yemıyorumda

Biran önce kendi hedefini koy o zaman da, kilo 65 e gelmeden çeki düzen ver.
evet toparlanmam lazım
günaydın hatunlar.. hemen dun ne yedıgımı yazıp kaçayım, bölümün tanıtım günlerinde görevlıyımm pehhh...

bizde okul tanıtımına gidiyoruz 8. sınıflara
meslek lisesiyim neyini tanıtcaksak
bugün 3 okula gideceğiz

günaydın kızlar

ya bu alerji için hangi doktora gitmek lazım bilen varmı?
gerçi doktora gidecek vaktimde yokta

ne habersiniz bakayim
bensiz cenemi yapiyonuz
bi cee diyeyim dedim

benim cikis saatime mi geliyon :99: bütün gün bekledim :105:
slm kızlar fazla gıremıyorum bugun nasılsınız
niye giremiyon ccokmu süsleniyon
gezmis arkadaslarini görmüs oldun tatlim sanada bir degisiklik olmus oldu seker
bence iyi fikir cnm

hoşgeldın ballıkaymak bende yenı geldım dışarı gııttık kocişle dondurma yedım 1 tane

ama ya nereye suzı oldumu şimdi
cikis saatimde gelin sonra oldumu diyin
olabülü bak yemis olabilirim tansiyonunmu düstü kiz :26:brisey yemedinmi
gecmis olsun ballim cis yerine yogurt lu birseyler yeseydin :26:
ilik suyu da hic sevmem ama deniycem sagol fadimecim
Kızlar günde 3 lt su içiyorum ama bu ben i çok fazla şişiriyor. WC de sık çıkıyorum ama göbeğim baya şiş oluyor daha çok sinirim bozuluyor sizde de böyle oluyor mu ?
bende sis oluyorum ama yediklerimden diye düsünüyorum :26:
corbaya ekmek dogramayi veya ekmekle yemegi seviyorum ama ikisi olmadigini ögrenince artik ya corba yada ekmek diye secmek sorunda kaliyorum google görselle gittinmi arama yerine zayiflama yazdinmi birsürü güzel seyler cikiyor sonrada url unu kopyalayip avatara yapistiriyorum
canim ya gecmis olsun birde bugün dolunaymis ondan herhalde kocalarda sabiti bizde sinirimizden yemege veriyoruz kendimizi
ben ogluma türkiyedekiler daha kaliteli eczaneden lila kapli dise sürmek icin jöle almisdim tadi cok hosuna gitmisdin kasintisinida hafifletmisdin diye düsünüyorum öyle birsey alsanda sürekli sürsen yazik rahatlar belki :26:
güzel canim affiyet olsun
gelcekdim de aksam benimkiyle limoni olduk tavuk gibi erkenden yattim sümüklü seni
dolunay varmis fadimecim kurtadama dönüsüyorlar herhalde bu erkek milleti :113:
wasa yazdim google e gemiler cikti :111: wasayi cok merak ettim
öglen az yiyorsun aksam hic yemiyorsun olmaz canim sonra normal yemege baslarsan hizli geri alirsin :26:

günaydın kızlar
nasılsınız bu güzel bahar sabahında
nezamandır uğrayamıyorum neler yapıyosunuz

Günaydın kızlaaar
....

Yeter artık gitcek bu kilolar

Sabah:
Eti Form Pirinç patlağı (229 kcal) - geç kaldım yiyemedim evde bişi
Nescafe

Ara:
yok

Öğlen:
Mercimek çorbası
Göbek Salata

Ara:

yok

Akşam:

Akşam nasıl yapıcam bilmiyorum , çok geç evde oluyorum 9 gibi falan ...
meyvelerle geçiştiricem artık

Toplamda :

2 lt su, 1 saat yürüyüş (sabah yarım saat akşam yarım saat) - yarım saat plates

ooohh mis gibi gelsin sebzeler gitsin sebzeler
wasa ne anacım

günaydin kizlar

dün aksam annemlen birsürü hamurisi yaptik haftaya misafirler gelecek fransadan cousinelerim teyzem hazirlik yaptik
aksam aksam birsürü yedim sicak sicak annem olmusmu tadi nasil diye diye bende dayanamam zaten israr etmesine bile gerek kalmadan yuttum yuttum börek cörekleri
sonra anneme de kizdim yedikden sonra sen benim zayiflamami istemiyorsun sisko kaldim diye oda nankör sizin icin ugrasiyorum iyilikde yaramiyor dedi ben istemiyorum zaten yapmasaydik dedim öyle ugrasdik ama kötü niyetle deyil sakasina vurdum yoksa küsüyor hemen bana :18:
sonra sinirimi esimden cikartim oda altda kalmadi geri cevap verdi sus sana dimi saat 9 da yattim dedim regl yaklasiyor ondandir kizlarada ayip oluyor arami versem birsürü sey gecti aklimdan öyle yattim uyudum
sonracima sabah korka korka tartiya ciktim en az 2 kilo arti gelmisdir hemen diye cünkü normalde bende hemen gösteriyor hic acimiyor bana tarti :18: ama sok oldum vermissim bile ohh dedim
isarkadasina anlattim oda saglikli besleniyorsun gün boyu dikkat ediyorsun arada kacamak yapsanda yinede düzgün beslendigin icin vermis oluyorsun dedi oda geri motive etti beni
yani pes etmedim yola devam kizlar arada kacirsakda salmayalim kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…