70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın tatlım
gitçek inşallah bu kilolar
günaydın bitanem suziimm
sıkma canını bak bugün çok dikkatli ol bol su iç ve mümkünse proteine ağırlık ver

günaydın kızlar

ya bu alerji için hangi doktora gitmek lazım bilen varmı?
gerçi doktora gidecek vaktimde yokta
günaydin minem alerjik mi oldun tatlim :26: bizim burda cilt doktoru bakiyor :26:
günaydın kızlar
nasılsınız bu güzel bahar sabahında
nezamandır uğrayamıyorum neler yapıyosunuz
günaydin canim nerelerdeydin niye gelmedin :26:
oo busecim hosgeldin bebis nasilsin tatlim bugün fenerin maci var alcagiz insallah yabanciyla oynuyoruz

kız suziiii
şampiyonlukta gitti

Yavru bende dün sarma yedim akşam akşam, hemde işim ve arada ki yol mesafesinden dolayı 9 gibi evde oluyorum, yani 10 da falan yedim, etrafa sinirlendim bende , tartıya çıkmadım sabah, zaten çıkmıcam yine eskisi gibi...

Ay yeter artık yaa valla gına geldi çok doldum , kilo konusunda çok kararlıyım yeter artık uleeeeeeeeeeeeeen

günaydin minem alerjik mi oldun tatlim :26: bizim burda cilt doktoru bakiyor :26:

günaydin canim nerelerdeydin niye gelmedin :26:

oo busecim hosgeldin bebis nasilsin tatlim bugün fenerin maci var alcagiz insallah yabanciyla oynuyoruz

Evet beybim Benfica ssizi eler ama bence :26::26::26::26:

Ben iyi değişim suzim yine 80 gördüm tartıda bugün geçen sene hiç bozmasaydım şimdi 50lerdeydim yeter artık yaa, gitmicem burdan iş miş bi şekilde vakit ayırcam buraya .... çünkü tek başıma gerçekten olmuyo konuşup paylaştıkça daha kolay oluyor alışkanlıkları değiştirmek , sen nasılsın kuzucum , hangi günler tartılıyoruz suzi, değişen bişi var mı ki :26:

ve gerçekten artık mutusuzum yani hayatımda ki hiçbirşey beni mutlu etmiyor çok sıkıldım bu kilolardan

günaydın tatlım
gitçek inşallah bu kilolar

günaydın bitanem suziimm
sıkma canını bak bugün çok dikkatli ol bol su iç ve mümkünse proteine ağırlık ver

günaydin seker
sagol tatlim simdi bir dilim ekmek peynir domates yedim ara elma getirdim birde aksamdan isapnak yemegi vardin aldim yanina yogurtlu ispanak yemegi yiycem öglen yaninada yogurt bugün 6 ya kadar calisiyorum eve gelincede salatayla kapatirim diye düsünüyorum insallah yarin hepimiz eksi cikariz tatlim cok sagol

günaydın kızlar

Merhaba tatlım ben seni tanmıyorum tnışalım hemen

Adım buse 23 yaşındayım ankaradayım, bi kilo verip bi alıyorum

Geçen sene forumda 89 kilo ile başladım, 74lere kadar indim ama şimdi yine 80 küsür falan oldum

canım baya bi yoğunluk var,gelemedim bi türlü suziimmburdan uzak kalmak yaramıyor bana beslenme diyet altüst oluyor,elimden geldiğince girmeye çalışıcam

ben sana güveniyom tatlım yaparsın sen bugün çok dikkat et

tanışalım tatlım
ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim,muhasebeciyim,muş tayım,yıllardır bu kilolardayım ama inşaallah vericemşubattan beri bu topicteyim,azar azar veriyorum ama vazgeçmiyoruminşaallah hep beraber kurtulucaz

gittsin biz uefaya göz dikdik ya zaten sinirden yemege vuruyoruz bu aliskanlikdan vazgecmemiz lazim oda bizi mutlu etmiyorki sonra yine kendimize sinirleniyoruz kuzu
aziz elini cepine koymus kazanirsaniz size 5 milyon dolar prim vercem demis erkek olsaydim futbolcu olurdum
bende bi ara gelmedi ara verdim ama arti olarak geri döndüm seker yani burasi cidden baska oluyor kendini kontrol ediyorsun frenliyorsun binevi bi ara pazartesi denedik ama simdi yine cuma günleri yani eskisi giibi tartilma günü bildirimi de betüle yani abababa ya yapiyoruz sagolsun bize listeyi hazirliyor doktorumuz

günaydınlar....

bu hafta yoğun misafirden bi türlü giremedim...geceleri azcık okumaya calıstım ama olmadı...bilmem sinirden bilmem regliden şiştim yarın tartıya cıkabilecekmiyim bilmiyorum

günaydınlar....

bu hafta yoğun misafirden bi türlü giremedim...geceleri azcık okumaya calıstım ama olmadı...bilmem sinirden bilmem regliden şiştim yarın tartıya cıkabilecekmiyim bilmiyorum

günaydın tatlım benimde reglim yakın,inşallah yarın 10 gramda olsun eksi çıkabilirim

Yarım saatte bir de gerçekten çok fazlaymış:26::26:

Öyle diyosun yanii peki öyle olsun da, insan da bir yere kadar ama yaaa dayanamıyom, yıllar geçtikte daha da katlanılmaz mı oluyor bu kocalar, yoksa bana mı öyle geliyor bilmiyom, katlanamıyorsun bir yerden sonra

günaydın kızlar
Günaydın canım,
Nerelerdesin bakem sen

OOOOOO kimler gelmiş, topiğimizin cici kızı nerelerdesin sen, bir görünüp bir kayboluyon
Desene hepimiz akşam aynı durumdaydık, sinirden ben de akşam 9 da yattım, ağladım ağladım, hem ağlamicam dedim Bir de haftaya misafir gelecekse, 1 hafta önceden nasıl yapıyosunuz ki, anlamadım canım??? Eksi çıkmana da sevindim, ama yine de akşamları öyle kaçırma bir daha emi, illa da yiyeceksen sabaha sakla iştahını.

günaydınlar....

Günaydın canım,
Tartıya çıkacaksın, artıda olsan da yazacaksın ki, kendine daha fazla dikkat edesin değil mi ama, eksideyken çıkalım, buraya yazalım, artı oldu mu kaçalım, gerçeklerle yüzleşmelisin

öyle oluyor canim gelmeyince saliyoruz kendimizi ama insallah verecegiz su fazlaliklarimizi sagol tatlim
günaydınlar....

günaydin canim pes etmek yok canim yoksa ipin ucunu kacirdikmi olmuyor cik yinede canim bence

kiz buse bak ne buldum gecmisden

Vazgeçme tabi canısı zaten azar azar vermek en sağlıklısı acelemiz yok
Yaptığımız şey kilo vermekten daha zor çünkü beslenme alışkanlığımızı tamamen değiştirmemiz gerekiyor bu açıdan birbirimize ihtiyacımız var, ve bu topikte çok güzel şeylere şahit olduk yine olacağız eminim

günaydın tatlım benimde reglim yakın,inşallah yarın 10 gramda olsun eksi çıkabilirim
evde yatılı misafir olunca yapılamayan yemek kalmadı...mantılar,köfteler,patatesler,sarmalar...gerçi cok dikkat etmeye calıstım ama..bilmiyorum ya inşallah eksi çıkarız...

evet canım yüzleşmek lazım doğru diyosun...regl dönemi bide.hayırlısı bakalım.diyetteyken misafir gelmesin ya :))

Bende aynen erkek olsaydım çok iyi futbol oynardım eminim, 2 gündür madridle barcelona maçında şoktan şoka girdim Benim için önce Galatasarayım sonra Barcelona gelir çok üzüldüm o yüzden :26:

Ayy betüşüm mü yapıyor listeyi, dilo nerde peki ya, ay biz çok kötü dağıldık toparlanamıyoruz böyle yaz geldi len böyle olmaz :26::26::26::26::26:

Bi çocukla buluştuk suzi, yani arkadaşımın arkadaşı faceten ekledi konuşuyorduk falan, buluştuğumuzda takımını sordum Fenev dedi hemen orada bitti tabi benim için

günaydınlar....

Regldendir tatlım bol bol su iç böyle şiş günlerin çok olucak sakın vazgeçme onlar geçici şişlikler günlük, her kadının başına geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…