Günaydın kızlaaar
....
Yeter artık gitcek bu kilolar
Sabah:
Eti Form Pirinç patlağı (229 kcal) - geç kaldım yiyemedim evde bişi
Nescafe
Ara:
yok
Öğlen:
Mercimek çorbası
Göbek Salata
Ara:
yok
Akşam:
Akşam nasıl yapıcam bilmiyorum , çok geç evde oluyorum 9 gibi falan ...
meyvelerle geçiştiricem artık
Toplamda :
2 lt su, 1 saat yürüyüş (sabah yarım saat akşam yarım saat) - yarım saat plates
günaydın bitanem suziimmgünaydin kizlar
dün aksam annemlen birsürü hamurisi yaptik haftaya misafirler gelecek fransadan cousinelerim teyzem hazirlik yaptik
aksam aksam birsürü yedim sicak sicak annem olmusmu tadi nasil diye diye bende dayanamam zaten israr etmesine bile gerek kalmadan yuttum yuttum börek cörekleri
sonra anneme de kizdim yedikden sonrasen benim zayiflamami istemiyorsun sisko kaldim diye oda nankör sizin icin ugrasiyorum iyilikde yaramiyor dedi ben istemiyorum zaten yapmasaydik dedim öyle ugrasdik ama kötü niyetle deyil sakasina vurdum yoksa küsüyor hemen bana :18:
sonra sinirimi esimden cikartim oda altda kalmadi geri cevap verdi sus sana dimisaat 9 da yattim dedim regl yaklasiyor ondandir kizlarada ayip oluyor arami versem birsürü sey gecti aklimdan öyle yattim uyudum
sonracima sabah korka korka tartiya ciktim en az 2 kilo arti gelmisdir hemen diye cünkü normalde bende hemen gösteriyor hic acimiyor bana tarti :18: ama sok oldumvermissim bile ohh dedim
isarkadasina anlattim oda saglikli besleniyorsun gün boyu dikkat ediyorsun arada kacamak yapsanda yinede düzgün beslendigin icin vermis oluyorsun dedi oda geri motive etti beni
yani pes etmedim yola devam kizlar arada kacirsakda salmayalim kendimizi
günaydin minem alerjik mi oldun tatlim :26: bizim burda cilt doktoru bakiyor :26:günaydın kızlar
ya bu alerji için hangi doktora gitmek lazım bilen varmı?
gerçi doktora gidecek vaktimde yokta
günaydin canimgünaydın kızlar
nasılsınız bu güzel bahar sabahında
nezamandır uğrayamıyorum neler yapıyosunuz
oo busecim hosgeldin bebisGünaydın kızlaaar
....
Sabah:
Nescafe
Ara:
yok
Öğlen:
Mercimek çorbası
Göbek Salata
Ara:
yok
Akşam:
Toplamda :
günaydin kizlar
dün aksam annemlen birsürü hamurisi yaptik haftaya misafirler gelecek fransadan cousinelerim teyzem hazirlik yaptik
aksam aksam birsürü yedim sicak sicak annem olmusmu tadi nasil diye diye bende dayanamam zaten israr etmesine bile gerek kalmadan yuttum yuttum börek cörekleri
sonra anneme de kizdim yedikden sonrasen benim zayiflamami istemiyorsun sisko kaldim diye oda nankör sizin icin ugrasiyorum iyilikde yaramiyor dedi ben istemiyorum zaten yapmasaydik dedim öyle ugrasdik ama kötü niyetle deyil sakasina vurdum yoksa küsüyor hemen bana :18:
sonra sinirimi esimden cikartim oda altda kalmadi geri cevap verdi sus sana dimisaat 9 da yattim dedim regl yaklasiyor ondandir kizlarada ayip oluyor arami versem birsürü sey gecti aklimdan öyle yattim uyudum
sonracima sabah korka korka tartiya ciktim en az 2 kilo arti gelmisdir hemen diye cünkü normalde bende hemen gösteriyor hic acimiyor bana tarti :18: ama sok oldumvermissim bile ohh dedim
isarkadasina anlattim oda saglikli besleniyorsun gün boyu dikkat ediyorsun arada kacamak yapsanda yinede düzgün beslendigin icin vermis oluyorsun dedi oda geri motive etti beni
günaydin minem alerjik mi oldun tatlim :26: bizim burda cilt doktoru bakiyor :26:
günaydin canimnerelerdeydin niye gelmedin :26:
oo busecim hosgeldin bebisnasilsin tatlim bugün fenerin maci var alcagiz insallah yabanciyla oynuyoruz
günaydın tatlım
gitçek inşallah bu kilolar
günaydın bitanem suziimm
sıkma canını bak bugün çok dikkatli ol bol su iç ve mümkünse proteine ağırlık ver
günaydın kızlar
canım baya bi yoğunluk var,gelemedim bi türlü suziimmgünaydin minem alerjik mi oldun tatlim :26: bizim burda cilt doktoru bakiyor :26:
günaydin canimnerelerdeydin niye gelmedin :26:
oo busecim hosgeldin bebisnasilsin tatlim bugün fenerin maci var alcagiz insallah yabanciyla oynuyoruz
ben sana güveniyom tatlım yaparsın sen bugün çok dikkat etgünaydin seker
sagol tatlim simdi bir dilim ekmek peynir domates yedim ara elma getirdim birde aksamdan isapnak yemegi vardin aldim yanina yogurtlu ispanak yemegi yiycem öglen yaninada yogurt bugün 6 ya kadar calisiyorum eve gelincede salatayla kapatirim diye düsünüyorum insallah yarin hepimiz eksi cikariz tatlim cok sagol
Merhaba tatlım ben seni tanmıyorum tnışalım hemen
Adım buse 23 yaşındayım ankaradayım, bi kilo verip bi alıyorum
Geçen sene forumda 89 kilo ile başladım, 74lere kadar indim ama şimdi yine 80 küsür falan oldum
gittsin biz uefaya göz dikdikkız suziiii
şampiyonlukta gitti
Yavru bende dün sarma yedim akşam akşam, hemde işim ve arada ki yol mesafesinden dolayı 9 gibi evde oluyorum, yani 10 da falan yedim, etrafa sinirlendim bende , tartıya çıkmadım sabah, zaten çıkmıcam yine eskisi gibi...
Ay yeter artık yaa valla gına geldi çok doldum , kilo konusunda çok kararlıyım yeter artık uleeeeeeeeeeeeeen
aziz elini cepine koymusEvet beybim Benfica ssizi eler ama bence :26::26::26::26:
Ben iyi değişim suzim yine 80 gördüm tartıda bugün geçen sene hiç bozmasaydım şimdi 50lerdeydim yeter artık yaa, gitmicem burdan iş miş bi şekilde vakit ayırcam buraya .... çünkü tek başıma gerçekten olmuyo konuşup paylaştıkça daha kolay oluyor alışkanlıkları değiştirmek , sen nasılsın kuzucum , hangi günler tartılıyoruz suzi, değişen bişi var mı ki :26:
günaydınlar....
bu hafta yoğun misafirden bi türlü giremedim...geceleri azcık okumaya calıstım ama olmadı...bilmem sinirden bilmem regliden şiştim yarın tartıya cıkabilecekmiyim bilmiyorum
Yarım saatte bir de gerçekten çok fazlaymış:26::26:iyi hoş diyon canımda ben 2 3 kere gıtsem ıyıde 9dan öğlene kadar en az 5 kere gdıyorum yarım saatte bı ne sacma bı durum yaaaksamları ıcıcem o zman mecbur bn zayıflama cayıda ıcıyorum cunku oda wcye cıkaıryor ıkısı bır olunca cok zorluyor benı bıde zaten oglen cok az yıyorum hemde cok aaz aksam yemıyorumda
Öyle diyosun yanii peki öyle olsun da, insan da bir yere kadar ama yaaa dayanamıyom, yıllar geçtikte daha da katlanılmaz mı oluyor bu kocalar, yoksa bana mı öyle geliyor bilmiyom, katlanamıyorsun bir yerden sonrabenim cikis saatime mi geliyon :99: bütün gün bekledim :105:
niye giremiyonccokmu süsleniyon
gezmis arkadaslarini görmüs oldun tatlim sanada bir degisiklik olmus oldu seker
cikis saatimde gelin sonra oldumu diyin
olabülü bak yemis olabilirimtansiyonunmu düstü kiz :26:brisey yemedinmi
gecmis olsun ballim cis yerine yogurt lu birseyler yeseydin :26:
ilik suyu da hic sevmem ama deniycem sagol fadimecim
bende sis oluyorum ama yediklerimden diye düsünüyorum :26:
corbaya ekmek dogramayi veya ekmekle yemegi seviyorum ama ikisi olmadigini ögrenince artik ya corba yada ekmek diye secmek sorunda kaliyorumgoogle görselle gittinmi arama yerine zayiflama yazdinmi birsürü güzel seyler cikiyor sonrada url unu kopyalayip avatara yapistiriyorum
canim ya gecmis olsun birde bugün dolunaymis ondan herhalde kocalarda sabiti bizde sinirimizden yemege veriyoruz kendimizi
ben ogluma türkiyedekiler daha kaliteli eczaneden lila kapli dise sürmek icin jöle almisdim tadi cok hosuna gitmisdin kasintisinida hafifletmisdin diye düsünüyorum öyle birsey alsanda sürekli sürsen yazik rahatlar belki :26:
güzel canim affiyet olsun
gelcekdim de aksam benimkiyle limoni olduk tavuk gibi erkenden yattimsümüklü seni
dolunay varmis fadimecimkurtadama dönüsüyorlar herhalde bu erkek milleti :113:
wasa yazdim google e gemiler cikti :111: wasayi cok merak ettim
öglen az yiyorsun aksam hic yemiyorsun olmaz canim sonra normal yemege baslarsan hizli geri alirsin :26:
Günaydın canım,günaydın kızlar
OOOOOO kimler gelmiş, topiğimizin cici kızı nerelerdesin sen, bir görünüp bir kayboluyonGünaydın kızlaaar
....
Sabah:
Nescafe
Ara:
yok
Öğlen:
Mercimek çorbası
Göbek Salata
Ara:
yok
Akşam:
Toplamda :
Desene hepimiz akşam aynı durumdaydık, sinirden ben de akşam 9 da yattım, ağladım ağladım, hem ağlamicam dedimgünaydin kizlar
Günaydın canım,günaydınlar....
bu hafta yoğun misafirden bi türlü giremedim...geceleri azcık okumaya calıstım ama olmadı...bilmem sinirden bilmem regliden şiştim yarın tartıya cıkabilecekmiyim bilmiyorum
öyle oluyor canim gelmeyince saliyoruz kendimizicanım baya bi yoğunluk var,gelemedim bi türlü suziimmburdan uzak kalmak yaramıyor bana beslenme diyet altüst oluyor ,elimden geldiğince girmeye çalışıcam
ben sana güveniyom tatlım yaparsın sen bugün çok dikkat et
günaydin canimgünaydınlar....
tanışalım tatlım
ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim,muhasebeciyim,muş tayım,yıllardır bu kilolardayım ama inşaallah vericemşubattan beri bu topicteyim,azar azar veriyorum ama vazgeçmiyorum inşaallah hep beraber kurtulucaz
evde yatılı misafir olunca yapılamayan yemek kalmadı...mantılar,köfteler,patatesler,sarmalar...gerçi cok dikkat etmeye calıstım ama..bilmiyorum ya inşallah eksi çıkarız...günaydın tatlım benimde reglim yakın,inşallah yarın 10 gramda olsun eksi çıkabilirim
Yarım saatte bir de gerçekten çok fazlaymış:26::26:
Öyle diyosun yanii peki öyle olsun da, insan da bir yere kadar ama yaaa dayanamıyom, yıllar geçtikte daha da katlanılmaz mı oluyor bu kocalar, yoksa bana mı öyle geliyor bilmiyom, katlanamıyorsun bir yerden sonra
Günaydın canım,
Nerelerdesin bakem sen
OOOOOO kimler gelmiş, topiğimizin cici kızı nerelerdesin sen, bir görünüp bir kayboluyon
Desene hepimiz akşam aynı durumdaydık, sinirden ben de akşam 9 da yattım, ağladım ağladım, hem ağlamicam dedimBir de haftaya misafir gelecekse, 1 hafta önceden nasıl yapıyosunuz ki, anlamadım canım??? Eksi çıkmana da sevindim, ama yine de akşamları öyle kaçırma bir daha emi, illa da yiyeceksen sabaha sakla iştahını.
Günaydın canım,
Tartıya çıkacaksın, artıda olsan da yazacaksın ki, kendine daha fazla dikkat edesin değil mi ama, eksideyken çıkalım, buraya yazalım, artı oldu mu kaçalım, gerçeklerle yüzleşmelisin
öyle oluyor canim gelmeyince saliyoruz kendimiziama insallah verecegiz su fazlaliklarimizi sagol tatlim
günaydin canimpes etmek yok canim yoksa ipin ucunu kacirdikmi olmuyor cik yinede canim bence
kiz busebak ne buldum gecmisden
Eki Görüntüle 695088 Eki Görüntüle 695090
gittsin biz uefaya göz dikdikya zaten sinirden yemege vuruyoruz bu aliskanlikdan vazgecmemiz lazim oda bizi mutlu etmiyorki sonra yine kendimize sinirleniyoruz kuzu
aziz elini cepine koymuskazanirsaniz size 5 milyon dolar prim vercem demis erkek olsaydim futbolcu olurdum
bende bi ara gelmedi ara verdim ama arti olarak geri döndüm seker yani burasi cidden baska oluyor kendini kontrol ediyorsun frenliyorsun binevibi ara pazartesi denedik ama simdi yine cuma günleri yani eskisi giibi tartilma günü bildirimi de betüle yani abababa ya yapiyoruz sagolsun bize listeyi hazirliyor doktorumuz
günaydınlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?