OOOOOO kimler gelmiş, topiğimizin cici kızı nerelerdesin sen, bir görünüp bir kayboluyon
kaçılnılmaz son bende geldım slm
Regldendir tatlım bol bol su iç böyle şiş günlerin çok olucak sakın vazgeçme onlar geçici şişlikler günlük, her kadının başına geliyor
öyle oluyor canim gelmeyince saliyoruz kendimiziama insallah verecegiz su fazlaliklarimizi sagol tatlim
günaydin canimpes etmek yok canim yoksa ipin ucunu kacirdikmi olmuyor cik yinede canim bence
kiz busebak ne buldum gecmisden
Eki Görüntüle 695088 Eki Görüntüle 695090
oyy oyy o bol su kısmı delirtiyor beni...tuvaletle akraba oldum...ne zaman alışacak bu bünye o kadar suya merakla bekliyorum...:)
bu haftadan sonra toparlarsın canım
ancak geldim canım gece bitiremedim geçmişi
ben çok fenalardayım
tam toparladım derken
kuzum dün 12.30 da çıktık 4 de girdik oğluşlaballida gelmedisabah bi ara gelmis sonra kaybolmus niye gelmedi benden mi sIkIldi acaba
nesli nereye gitti
kizlar böyle olmuyor bananegideceginiz yeri söyleyin anam gitmeden :95:
çokk güzel bir fikir canımİş çıkışı eve gidip,yemek hazırlayıp, masaya oturmamız sekizi geçtiği için ve eşime uyup fazla kaçırdığm için kendimce çözüm buldum olaya . Aşçı abladan rica ettim 1 tabak yemek ayıracak bana. 17:30 da yemeğimi yiyip 18:00 işten çıkacam,eve dönüşte 40 dk yürüyorum.Bu sefer kesin vericem bu kiloları
geçmiş olsun canım oğluşunaslm kızlar ya biz hastalıktan kurtulamadık.ben iyi oldum derken pzt.gece oğlumu acile götürdük saat 4te.alerjik astımı var.nefes alamadı korktuk.ertesi günde kbb.amaliyat olduğu bölüme götürdük.sonuç alerjisindenmiş.daha da iyileşmedi.ama biaz daha iyi
kreşindede problem yaşadık nolucak bilmiyorum.moralimbozuk
dünde eşimle tartıştım.
dün eşim izinliydi.canı pizza istiyomuş.bende sen kendine al ,bana da marketten konserve fasülye barbunya felan alırız dedim.
markete gitcek die sinir oldu birsürü laf dedi.vazgeçtim pizza almıyorum dedi.yüzünüde astı,e benimde şarteller arttı.
gidiyoruz alıyosun pizzanı die bağırdım ne bana kızıyosun naptımki die bağırıp sölendm
sonra haklısın dedi başka bişeye sinirliydim dedi.neyse öle geçti.
ama benm moralim bozuldu bikere banada pizza al dedim wee düngece pizza tatlı ne bulduysam yedim.tabi midem alt üst oldu sonuçta alışmış ne zamandır düzgün yimeğe
eh benden bu hafta bi cacık olmaz ne diyim
canım benim bildiğim alerji iç hastalıklara girergünaydın kızlar
ya bu alerji için hangi doktora gitmek lazım bilen varmı?
gerçi doktora gidecek vaktimde yokta
canım nerelerdesingünaydın kızlar
nasılsınız bu güzel bahar sabahında
nezamandır uğrayamıyorum neler yapıyosunuz
selam canım burdan uzak durunca çok alıyoruzGünaydın kızlaaar
....
Yeter artık gitcek bu kilolar
Sabah:
Eti Form Pirinç patlağı (229 kcal) - geç kaldım yiyemedim evde bişi
Nescafe
Ara:
yok
Öğlen:
Mercimek çorbası
Göbek Salata
Ara:
yok
Akşam:
Akşam nasıl yapıcam bilmiyorum , çok geç evde oluyorum 9 gibi falan ...
meyvelerle geçiştiricem artık
Toplamda :
2 lt su, 1 saat yürüyüş (sabah yarım saat akşam yarım saat) - yarım saat plates
şimdi sabah eksi çıktın diye bizde yedik dimi kaçağını kuçağınıgünaydin kizlar
dün aksam annemlen birsürü hamurisi yaptik haftaya misafirler gelecek fransadan cousinelerim teyzem hazirlik yaptik
aksam aksam birsürü yedim sicak sicak annem olmusmu tadi nasil diye diye bende dayanamam zaten israr etmesine bile gerek kalmadan yuttum yuttum börek cörekleri
sonra anneme de kizdim yedikden sonrasen benim zayiflamami istemiyorsun sisko kaldim diye oda nankör sizin icin ugrasiyorum iyilikde yaramiyor dedi ben istemiyorum zaten yapmasaydik dedim öyle ugrasdik ama kötü niyetle deyil sakasina vurdum yoksa küsüyor hemen bana :18:
sonra sinirimi esimden cikartim oda altda kalmadi geri cevap verdi sus sana dimisaat 9 da yattim dedim regl yaklasiyor ondandir kizlarada ayip oluyor arami versem birsürü sey gecti aklimdan öyle yattim uyudum
sonracima sabah korka korka tartiya ciktim en az 2 kilo arti gelmisdir hemen diye cünkü normalde bende hemen gösteriyor hic acimiyor bana tarti :18: ama sok oldumvermissim bile ohh dedim
isarkadasina anlattim oda saglikli besleniyorsun gün boyu dikkat ediyorsun arada kacamak yapsanda yinede düzgün beslendigin icin vermis oluyorsun dedi oda geri motive etti beni
yani pes etmedim yola devam kizlar arada kacirsakda salmayalim kendimizi
öyle canim ne yapsa bana da bu aralar batmaya basladiYarım saatte bir de gerçekten çok fazlaymış:26::26:
Öyle diyosun yanii peki öyle olsun da, insan da bir yere kadar ama yaaa dayanamıyom, yıllar geçtikte daha da katlanılmaz mı oluyor bu kocalar, yoksa bana mı öyle geliyor bilmiyom, katlanamıyorsun bir yerden sonra
Günaydın canım,
Nerelerdesin bakem sen
OOOOOO kimler gelmiş, topiğimizin cici kızı nerelerdesin sen, bir görünüp bir kayboluyon
Desene hepimiz akşam aynı durumdaydık, sinirden ben de akşam 9 da yattım, ağladım ağladım, hem ağlamicam dedimBir de haftaya misafir gelecekse, 1 hafta önceden nasıl yapıyosunuz ki, anlamadım canım??? Eksi çıkmana da sevindim, ama yine de akşamları öyle kaçırma bir daha emi, illa da yiyeceksen sabaha sakla iştahını.
Günaydın canım,
Tartıya çıkacaksın, artıda olsan da yazacaksın ki, kendine daha fazla dikkat edesin değil mi ama, eksideyken çıkalım, buraya yazalım, artı oldu mu kaçalım, gerçeklerle yüzleşmelisin
hosgeldin slm canimkaçılnılmaz son bende geldım slm
Merhaba kızlaarr
Menümü paylaşayım :)
Kahvaltı :1 yumurta,2 dilim beyaz beynir,yarım domates,yarım salatalık,maydanoz,1 dilim ekmek. (Kahvaltı her gün aynı oluyor genelde )
Ara : yarım elma,2 tane gün kurusu kaıyısı
Öğle :1 kase tavuk çorbası,menemen ama yumurtanın sarısını sevmediğim için sadece beyazı ve bol maydanoz.
Ara :2-3 tane ceviz,yeşil çay.
Akşam : işte yiyeceğim için sadece tavuk çorbası.
Ve tabiki su :)
hosgeldin bacim
günaydın cnm menün guzelgünaydın hatunlar.. hemen dun ne yedıgımı yazıp kaçayım, bölümün tanıtım günlerinde görevlıyımm pehhh...
Sabah dereotlu maydanozlu tost
ara yok (sınavdaydım)
oglen yogurtlu semızotu, pırasa, roka salatası ve coban salatası
ara 1 elma
ıkıncı ara yok
akşam avuc ıcınden kucuk tavuk, semızotu yemegı salata
ara 1 dılım wasa
3 lt su..
çok şişim hıssedıyorum :26::26::26: az once de mecburen yıne tost yedım pooofof
cnm dun eşim evdeydı butun gun dışardaydık o yüzden gelemedımbenim cikis saatime mi geliyon :99: bütün gün bekledim :105:
niye giremiyonccokmu süsleniyon
gezmis arkadaslarini görmüs oldun tatlim sanada bir degisiklik olmus oldu seker
cikis saatimde gelin sonra oldumu diyin
olabülü bak yemis olabilirimtansiyonunmu düstü kiz :26:brisey yemedinmi
gecmis olsun ballim cis yerine yogurt lu birseyler yeseydin :26:
ilik suyu da hic sevmem ama deniycem sagol fadimecim
bende sis oluyorum ama yediklerimden diye düsünüyorum :26:
corbaya ekmek dogramayi veya ekmekle yemegi seviyorum ama ikisi olmadigini ögrenince artik ya corba yada ekmek diye secmek sorunda kaliyorumgoogle görselle gittinmi arama yerine zayiflama yazdinmi birsürü güzel seyler cikiyor sonrada url unu kopyalayip avatara yapistiriyorum
canim ya gecmis olsun birde bugün dolunaymis ondan herhalde kocalarda sabiti bizde sinirimizden yemege veriyoruz kendimizi
ben ogluma türkiyedekiler daha kaliteli eczaneden lila kapli dise sürmek icin jöle almisdim tadi cok hosuna gitmisdin kasintisinida hafifletmisdin diye düsünüyorum öyle birsey alsanda sürekli sürsen yazik rahatlar belki :26:
güzel canim affiyet olsun
gelcekdim de aksam benimkiyle limoni olduk tavuk gibi erkenden yattimsümüklü seni
dolunay varmis fadimecimkurtadama dönüsüyorlar herhalde bu erkek milleti :113:
wasa yazdim google e gemiler cikti :111: wasayi cok merak ettim
öglen az yiyorsun aksam hic yemiyorsun olmaz canim sonra normal yemege baslarsan hizli geri alirsin :26:
günaydın cnmgünaydın kızlar
nasılsınız bu güzel bahar sabahında
nezamandır uğrayamıyorum neler yapıyosunuz
günaydın cnm hoşgeldınGünaydın kızlaaar
....
Yeter artık gitcek bu kilolar
Sabah:
Eti Form Pirinç patlağı (229 kcal) - geç kaldım yiyemedim evde bişi
Nescafe
Ara:
yok
Öğlen:
Mercimek çorbası
Göbek Salata
Ara:
yok
Akşam:
Akşam nasıl yapıcam bilmiyorum , çok geç evde oluyorum 9 gibi falan ...
meyvelerle geçiştiricem artık
Toplamda :
2 lt su, 1 saat yürüyüş (sabah yarım saat akşam yarım saat) - yarım saat plates
hep bahane hep bahanegünaydin kizlar
dün aksam annemlen birsürü hamurisi yaptik haftaya misafirler gelecek fransadan cousinelerim teyzem hazirlik yaptik
aksam aksam birsürü yedim sicak sicak annem olmusmu tadi nasil diye diye bende dayanamam zaten israr etmesine bile gerek kalmadan yuttum yuttum börek cörekleri
sonra anneme de kizdim yedikden sonrasen benim zayiflamami istemiyorsun sisko kaldim diye oda nankör sizin icin ugrasiyorum iyilikde yaramiyor dedi ben istemiyorum zaten yapmasaydik dedim öyle ugrasdik ama kötü niyetle deyil sakasina vurdum yoksa küsüyor hemen bana :18:
sonra sinirimi esimden cikartim oda altda kalmadi geri cevap verdi sus sana dimisaat 9 da yattim dedim regl yaklasiyor ondandir kizlarada ayip oluyor arami versem birsürü sey gecti aklimdan öyle yattim uyudum
sonracima sabah korka korka tartiya ciktim en az 2 kilo arti gelmisdir hemen diye cünkü normalde bende hemen gösteriyor hic acimiyor bana tarti :18: ama sok oldumvermissim bile ohh dedim
isarkadasina anlattim oda saglikli besleniyorsun gün boyu dikkat ediyorsun arada kacamak yapsanda yinede düzgün beslendigin icin vermis oluyorsun dedi oda geri motive etti beni
yani pes etmedim yola devam kizlar arada kacirsakda salmayalim kendimizi
bende sıkıldım bı gıtselerde kurtulsakve gerçekten artık mutusuzum yani hayatımda ki hiçbirşey beni mutlu etmiyor çok sıkıldım bu kilolardan
günaydın cnmgünaydınlar....
bu hafta yoğun misafirden bi türlü giremedim...geceleri azcık okumaya calıstım ama olmadı...bilmem sinirden bilmem regliden şiştim yarın tartıya cıkabilecekmiyim bilmiyorum
slm hoşgeldinkaçılnılmaz son bende geldım slm
Merhaba kızlaarr
Menümü paylaşayım :)
Kahvaltı :1 yumurta,2 dilim beyaz beynir,yarım domates,yarım salatalık,maydanoz,1 dilim ekmek. (Kahvaltı her gün aynı oluyor genelde )
Ara : yarım elma,2 tane gün kurusu kaıyısı
Öğle :1 kase tavuk çorbası,menemen ama yumurtanın sarısını sevmediğim için sadece beyazı ve bol maydanoz.
Ara :2-3 tane ceviz,yeşil çay.
Akşam : işte yiyeceğim için sadece tavuk çorbası.
Ve tabiki su :)
Canım akşam domates yada salatalık götür bi de çorba yanında
Ay bu iş saatleri çok etkiliyor ya beslenmeyi
Çok güzel menü , bende bi yeşil çay yapayım kedime
Hooşgeldiin
Kızlaaaar menüleri yazmayı ihmal etmeyin, menüsüz olmuyor bu işler
günaydın çıtır kızlar nasılsınız bakım
[video=youtube_share;IsfBx_F3kl4]http://youtu.be/IsfBx_F3kl4[/video]
Ben de iyiyim canım sağolasın işte buralardayız, bir ileri bir geri öyle devam ediyoruz çok şükür.
Aynen bi görünüp bi kaybolma sonucu bir türlü kilo veremiyorum tabiki eskisi gibi iyi yemeye başladım yine ...
Ay bi de iş yerinde sürekli yanıma birileri gelip duruyo sinir oluyorum ya :26::26:
Sen nasılsın ablacık
Aynen öyle bugün gitsen yanına ne oldu ki der bir de oyyy oy.öyle canim ne yapsa bana da bu aralar batmaya basladidedim tartisma büyümeden vurdum kafayi yattim
giiciklar istecanim sIkma canini bugün unuttur geri bunlar canim annem buzluga atiyor sonra cikartim firinda isitinca güzel oluyor cayin yaninda hazircana
öyle yapayim fadimecimama iste deneyeyim olmusmu hamur kalmismi ici diye diye kacti
hosgeldin slm canim
Günaydın canım,kızlar günaydın nasılsınız
ben bugün bildirim yapacaktım öyle yazmıştım
ama yarın gidecem fikir değiştirdim
kına yarın akşam zaten
hem sabah bildirim yaparım hemde oğluş durmaz çok yoruyor
millet telaşede zaten insanlara
zarar vermesin
yoksa yerle bir eder o evi
bende tık yok
sabah aynı kilodaydım
Günaydın canımgünaydın çıtır kızlar nasılsınız bakım
Hoşgeldin canım,hoşbuldum çizelge yapamadım
çizelgeyı hazırladım ama pngli kısmı kabul emtıyor formata uymuyor dıyor nerde yalnışım acaba
bu arada diyete bugun başladım sabah bır kase bupğday gevreği yedım bır ay sonra düğün var koca göbeğimle gıtmek istemıyorum düğününe 70ten 60 düşmek istıyorum 5 kıloversem 1 ayda yeter öğlene ne yesem bılmıyorum yoğurt fılan yıcem herhalde ekmeği tamamen bırakıcam çünkü 1 ayda gözle görulur değişiklik istıyorum
çizelge için bana bi yardım edınya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?