benim cikis saatime mi geliyon :99: bütün gün bekledim :105:
niye giremiyonccokmu süsleniyon
gezmis arkadaslarini görmüs oldun tatlim sanada bir degisiklik olmus oldu seker
cikis saatimde gelin sonra oldumu diyin
olabülü bak yemis olabilirimtansiyonunmu düstü kiz :26:brisey yemedinmi
gecmis olsun ballim cis yerine yogurt lu birseyler yeseydin :26:
ilik suyu da hic sevmem ama deniycem sagol fadimecim
bende sis oluyorum ama yediklerimden diye düsünüyorum :26:
corbaya ekmek dogramayi veya ekmekle yemegi seviyorum ama ikisi olmadigini ögrenince artik ya corba yada ekmek diye secmek sorunda kaliyorumgoogle görselle gittinmi arama yerine zayiflama yazdinmi birsürü güzel seyler cikiyor sonrada url unu kopyalayip avatara yapistiriyorum
canim ya gecmis olsun birde bugün dolunaymis ondan herhalde kocalarda sabiti bizde sinirimizden yemege veriyoruz kendimizi
ben ogluma türkiyedekiler daha kaliteli eczaneden lila kapli dise sürmek icin jöle almisdim tadi cok hosuna gitmisdin kasintisinida hafifletmisdin diye düsünüyorum öyle birsey alsanda sürekli sürsen yazik rahatlar belki :26:
güzel canim affiyet olsun
gelcekdim de aksam benimkiyle limoni olduk tavuk gibi erkenden yattimsümüklü seni
dolunay varmis fadimecimkurtadama dönüsüyorlar herhalde bu erkek milleti :113:
wasa yazdim google e gemiler cikti :111: wasayi cok merak ettim
öglen az yiyorsun aksam hic yemiyorsun olmaz canim sonra normal yemege baslarsan hizli geri alirsin :26:
şişkinliğimde vardıBen de iyiyim canım sağolasın işte buralardayız, bir ileri bir geri öyle devam ediyoruz çok şükür.
Aynen öyle bugün gitsen yanına ne oldu ki der bir de oyyy oy.
Günaydın canım,
Bu hafta ben de sendenim artı çıkmasam yeter 62-63 fadime olcam yine.
Günaydın canım
Hoşgeldin canım,
http ile başlayıp png ile bitecek çizelgen
onu yapıştıracaksın.Aşağıdaki gibi olacak.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wSfSMAj/weight.png
giremessin tabi ben yokum die üzüldün dimislm kızlar fazla gıremıyorum bugun nasılsınız
ay benimde öle batırasımgeliyor ekmeği cevizli balın kaymağın içine ohHoş geldin balımmm
Ya ben senin adını gördükçe aklıma fena şeyler geliyo ( miss gibi sıcak köy ekmeği,bal kaymak)
oh ne güzel diyette olmasakta cnmız ne istiyosa onu yesek kaç senedır hep dıkkat edıyorum gözüm o kadar açkı yemeklere
bugün calismiyorum diye dolaplarimi yerlestireyim dedim
ama cok basim döndü :26:
ortaligi toparladim baktim iyi degilim
acaba sekerimmi düstü diye cislar yedim :26:
yattim uyudum baya bir iyi geldi
simdi yine kacmam lazim kizlarrr
oh oh okuduğum kadarıyla baştan sonra hepimiz cozutmuşuz bu hafta yandıkslm kızlar ya biz hastalıktan kurtulamadık.ben iyi oldum derken pzt.gece oğlumu acile götürdük saat 4te.alerjik astımı var.nefes alamadı korktuk.ertesi günde kbb.amaliyat olduğu bölüme götürdük.sonuç alerjisindenmiş.daha da iyileşmedi.ama biaz daha iyi
kreşindede problem yaşadık nolucak bilmiyorum.moralimbozuk
dünde eşimle tartıştım.
dün eşim izinliydi.canı pizza istiyomuş.bende sen kendine al ,bana da marketten konserve fasülye barbunya felan alırız dedim.
markete gitcek die sinir oldu birsürü laf dedi.vazgeçtim pizza almıyorum dedi.yüzünüde astı,e benimde şarteller arttı.
gidiyoruz alıyosun pizzanı die bağırdım ne bana kızıyosun naptımki die bağırıp sölendm
sonra haklısın dedi başka bişeye sinirliydim dedi.neyse öle geçti.
ama benm moralim bozuldu bikere banada pizza al dedim wee düngece pizza tatlı ne bulduysam yedim.tabi midem alt üst oldu sonuçta alışmış ne zamandır düzgün yimeğe
eh benden bu hafta bi cacık olmaz ne diyim
o ilaçlar var ya benim adetim şaşıyor.ödemyapıyor.çok yediriyor.su tutuyor.en önemlisi ruh gibioluyorsun bi odun gibi hele uyurken alıp çöpe atsalar haberim olmayacak nerdeyse o kadar tatlı ve derin bi uykum oluyor.keşke başka bir ilacı olsa bunun ben içince alt üst oluyorum.sakinn
yok bacim gercekden degil cok tuhaftim :26:
ama aksama dengelemeye calistim :26:
canim ben kendimi sartlandirmiyorum illa 3 litre icicem diye
canim portakalli felandde denedim ama sonradan agizda biraktigi tat yokmu
onu nasil anlariz :44:
off gecmis olsun canim :26:
üst üste gelince insaninsinirleride zipliyor :26:
sen yine dengeleemye calis yediklerini
sagol canim
alerji icin kullandigim ilac resmen salak gibi yapiyor canim
dünde böyleydim ilacdan diyorum ama ne bileyim bu iki gündür dahada tuhafim :26:
basim agriyinca saatlerce sabredip yinede ilac icmeyen ben bu aralar kadar cok ilac kullanmak zorunda kalmdim ki
hmm iyi gibi canim
günaydın çıtır kızlar nasılsınız bakım
menün güzel olmuş canmsabah:
öğlen 6 tane köfte 3 kaşık yoğur 3 dal maydanoz yarım dilim kızarmış ekmek yarım domates
ara:yarım paket 5 tane form diyet bisküvi yarım bardak su ve yarım bardak az yağlı süt ile yaptığım nescafe
akşam:1 büyük kase çorba 1 büyük kase dere otlu cacık az salata
ara:1 tane dondurma 200 cal1 form çay
inşallah teyzoşu
bende bazen güzel uyuyorum bazende hayalet gibiyim çok kötü uykusuzluk
bana acı geldi
seninde menün güzel tatlımselam
Sabah: bir bardak sıcak su
Kahvaltı:
Bir dilim kepekli ekmek
Bir yk lor peynir
Domates salatalık
Bir zeytin şekersiz çay
Ara: bir incir,10 tane beyaz leblebi,4 çağla
Öğle:
yarım patlıcandan imam bayıldı
5 yk kaşığı pilav,yoğurt
Ara: bir avuç beyaz leblebi,yeşil çay,bir elma
Akşam:
4yk bakla yemeği
Salata,yoğurt
Ara: şekersiz türk kahvesi, yeşil çay
Ek: 3 litre su,
inş.ya bugün uyandım uykudan gıcık bi şekilde bi sopa bulsam kendime dalcam yani.sakinn
yok bacim gercekden degil cok tuhaftim :26:
ama aksama dengelemeye calistim :26:
canim ben kendimi sartlandirmiyorum illa 3 litre icicem diye
canim portakalli felandde denedim ama sonradan agizda biraktigi tat yokmu
onu nasil anlariz :44:
off gecmis olsun canim :26:
üst üste gelince insaninsinirleride zipliyor :26:
sen yine dengeleemye calis yediklerini
sagol canim
alerji icin kullandigim ilac resmen salak gibi yapiyor canim
dünde böyleydim ilacdan diyorum ama ne bileyim bu iki gündür dahada tuhafim :26:
basim agriyinca saatlerce sabredip yinede ilac icmeyen ben bu aralar kadar cok ilac kullanmak zorunda kalmdim ki
hmm iyi gibi canim
bende dargındım kocişe daha yeni düzelmiştik dün gece benm yüzümden yine bozulduk bir haftada bu giderAllah bebişine tez zamanda şifa versin canım. Eşine de ne diyeyim ki bütün erkekler aynı demek ki, biz de akşam evde atıştık, pişirdiğim tavuk pişmemiş diye bana tafra yapıyor, işten gelmişim koymuş fırına pişirmişim tamam tam kızarmamış olabilir ama söyleyiş tarzını bir görsen deli oldum, dediğin gibi dışarıda kızıyolar kızıyolar eve gelip stres atıyorlar, ben de konuşmayacağım bir süre karar aldım. Sen de dün olan olmuş bırak dünü bugüne bak, sebze ağırlıklı geçir gününü toparlarsın sıkma canını.
Sabah kahvaltısı olmazsa olmazlarımızdan canım.
Geçmiş olsun bakalım, umarım önemli bişeyin yoktur.
Biran önce kendi hedefini koy o zaman da, kilo 65 e gelmeden çeki düzen ver.
Su işini gün içinde ayarla o zaman, ben sabahtan öğlene kadar kesin 2-3 wc gidiyorum da, öğleden sonra az içmeye çalışıyorum, akşam eve saklı 3-5 bardağı da, bir şekilde ayarlamaya çalış canım.
ben seninle başedemicem ya sen salata yiyosun ben baklavagünaydın hatunlar.. hemen dun ne yedıgımı yazıp kaçayım, bölümün tanıtım günlerinde görevlıyımm pehhh...
Sabah dereotlu maydanozlu tost
ara yok (sınavdaydım)
oglen yogurtlu semızotu, pırasa, roka salatası ve coban salatası
ara 1 elma
ıkıncı ara yok
akşam avuc ıcınden kucuk tavuk, semızotu yemegı salata
ara 1 dılım wasa
3 lt su..
çok şişim hıssedıyorum :26::26::26: az once de mecburen yıne tost yedım pooofof
canım benm oğlum alerjik astım olduğu için astım -alerji doktorumuza gidiyoruzgünaydın kızlar
ya bu alerji için hangi doktora gitmek lazım bilen varmı?
gerçi doktora gidecek vaktimde yokta
dolunay ne zaman biter acep bi günlükmüdür hiç anlamam:26:benim cikis saatime mi geliyon :99: bütün gün bekledim :105:
corbaya ekmek dogramayi veya ekmekle yemegi seviyorum ama ikisi olmadigini ögrenince artik ya corba yada ekmek diye secmek sorunda kaliyorumgoogle görselle gittinmi arama yerine zayiflama yazdinmi birsürü güzel seyler cikiyor sonrada url unu kopyalayip avatara yapistiriyorum
canim ya gecmis olsun birde bugün dolunaymis ondan herhalde kocalarda sabiti bizde sinirimizden yemege veriyoruz kendimizi
ben ogluma türkiyedekiler daha kaliteli eczaneden lila kapli dise sürmek icin jöle almisdim tadi cok hosuna gitmisdin kasintisinida hafifletmisdin diye düsünüyorum öyle birsey alsanda sürekli sürsen yazik rahatlar belki :26:
gelcekdim de aksam benimkiyle limoni olduk tavuk gibi erkenden yattimsümüklü seni
öglen az yiyorsun aksam hic yemiyorsun olmaz canim sonra normal yemege baslarsan hizli geri alirsin :26:
iyiyiz canm sen nasılsıngünaydın kızlar
nasılsınız bu güzel bahar sabahında
nezamandır uğrayamıyorum neler yapıyosunuz
canım menün güzel ama az değilmi .Günaydın kızlaaar
....
Yeter artık gitcek bu kilolar
Sabah:
Eti Form Pirinç patlağı (229 kcal) - geç kaldım yiyemedim evde bişi
Nescafe
Ara:
yok
Öğlen:
Mercimek çorbası
Göbek Salata
Ara:
yok
Akşam:
Akşam nasıl yapıcam bilmiyorum , çok geç evde oluyorum 9 gibi falan ...
meyvelerle geçiştiricem artık
Toplamda :
2 lt su, 1 saat yürüyüş (sabah yarım saat akşam yarım saat) - yarım saat plates
ayne canım yola devamgünaydin kizlar
dün aksam annemlen birsürü hamurisi yaptik haftaya misafirler gelecek fransadan cousinelerim teyzem hazirlik yaptik
aksam aksam birsürü yedim sicak sicak annem olmusmu tadi nasil diye diye bende dayanamam zaten israr etmesine bile gerek kalmadan yuttum yuttum börek cörekleri
sonra anneme de kizdim yedikden sonrasen benim zayiflamami istemiyorsun sisko kaldim diye oda nankör sizin icin ugrasiyorum iyilikde yaramiyor dedi ben istemiyorum zaten yapmasaydik dedim öyle ugrasdik ama kötü niyetle deyil sakasina vurdum yoksa küsüyor hemen bana :18:
sonra sinirimi esimden cikartim oda altda kalmadi geri cevap verdi sus sana dimisaat 9 da yattim dedim regl yaklasiyor ondandir kizlarada ayip oluyor arami versem birsürü sey gecti aklimdan öyle yattim uyudum
sonracima sabah korka korka tartiya ciktim en az 2 kilo arti gelmisdir hemen diye cünkü normalde bende hemen gösteriyor hic acimiyor bana tarti :18: ama sok oldumvermissim bile ohh dedim
isarkadasina anlattim oda saglikli besleniyorsun gün boyu dikkat ediyorsun arada kacamak yapsanda yinede düzgün beslendigin icin vermis oluyorsun dedi oda geri motive etti beni
yani pes etmedim yola devam kizlar arada kacirsakda salmayalim kendimizi
ewt ya geçn çok üzgündüm hiçbi problem yoktu resmen diyeti bozdum die ağlicaktımve gerçekten artık mutusuzum yani hayatımda ki hiçbirşey beni mutlu etmiyor çok sıkıldım bu kilolardan
çık çık tartıya tartıyla ortak çalış ki haftaya moralin bozulmasıngünaydınlar....
bu hafta yoğun misafirden bi türlü giremedim...geceleri azcık okumaya calıstım ama olmadı...bilmem sinirden bilmem regliden şiştim yarın tartıya cıkabilecekmiyim bilmiyorum
hoşgeldin cnm slmkaçılnılmaz son bende geldım slm
bende oğluşuma öğrettim hangi takımlısın dioruz dalatasaray dioBende aynen erkek olsaydım çok iyi futbol oynardım eminim, 2 gündür madridle barcelona maçında şoktan şoka girdimBenim için önce Galatasarayım sonra Barcelona gelir çok üzüldüm o yüzden :26:
Ayy betüşüm mü yapıyor listeyi, dilo nerde peki ya, ay biz çok kötü dağıldık toparlanamıyoruz böyle yaz geldi len böyle olmaz :26::26::26::26::26:
Bi çocukla buluştuk suzi, yani arkadaşımın arkadaşı faceten ekledi konuşuyorduk falan, buluştuğumuzda takımını sordum Fenev dedi hemen orada bitti tabi benim için
Merhaba kızlaarr
Menümü paylaşayım :)
Kahvaltı :1 yumurta,2 dilim beyaz beynir,yarım domates,yarım salatalık,maydanoz,1 dilim ekmek. (Kahvaltı her gün aynı oluyor genelde )
Ara : yarım elma,2 tane gün kurusu kaıyısı
Öğle :1 kase tavuk çorbası,menemen ama yumurtanın sarısını sevmediğim için sadece beyazı ve bol maydanoz.
Ara :2-3 tane ceviz,yeşil çay.
Akşam : işte yiyeceğim için sadece tavuk çorbası.
Ve tabiki su :)
günaydın çıtır kızlar nasılsınız bakım
masallah yerim ben onun dudaklarını
günaydın kıslar ben geldim ben sizi çok özledimsizinde özlediğinmizi biliyorumm ay mektup başlangıcı gibi oldugeçmişe bakamadım topik kalabalık olunca geldim.dün öldümyorgunluktsan yakınlarda bi avm ye gittik.koca avmiçinde kaç taneayakkabı mağazası varsa dolandık.hatta bi mağpazaya 4 kere girdik.çıldırcaktımnerdeyse eşim yazlık ayakkabı baktı ama benide öldürdü.ayaklarımkıpkırmızı su topladı üzerine basamıyorum.hesap et 2 buçuktan 8 buçuğa kadar öldüm yorgunluktan.tabi bi arada 1 dilimpizzayıda yedim itiraf ediyorum ama akşamyemeği yemedim bi tek şekersiz çayla elma yedim gece.neyse efendim sonra acil bide misafir geldi eve.şu çocuklu sorumsuz kadınlara kızıyorum.5 yaşında oğlu var o bizle oturdu çene çaldı ne babası ne anası baktı.benim salondaki mumların hepsine tırnaklamış,çekirdekleri bisküvileri çiğneyip halıya tükürmüş.ev alt üst daha toplayamadım nolcak bilmiyorum.
benden de bari 300-500 ciksa ona bile raziyim canim :18:günaydın canım...pes etmek yok yola devam...:) bu hafta benden bişey olmaz suzim.senden bekliyorum ama :)
galatasaraya üzüldüm bende türk takimi sonucda barcelonaya da yuh diyorumBende aynen erkek olsaydım çok iyi futbol oynardım eminim, 2 gündür madridle barcelona maçında şoktan şoka girdimBenim için önce Galatasarayım sonra Barcelona gelir çok üzüldüm o yüzden :26:
Ayy betüşüm mü yapıyor listeyi, dilo nerde peki ya, ay biz çok kötü dağıldık toparlanamıyoruz böyle yaz geldi len böyle olmaz :26::26::26::26::26:
Bi çocukla buluştuk suzi, yani arkadaşımın arkadaşı faceten ekledi konuşuyorduk falan, buluştuğumuzda takımını sordum Fenev dedi hemen orada bitti tabi benim için
esimde bana senin ikamet kayitina tuvalet yazalim ordan cikdigin yok diyor :111:oyy oyy o bol su kısmı delirtiyor beni...tuvaletle akraba oldum...ne zaman alışacak bu bünye o kadar suya merakla bekliyorum...:)
insallah bebegim insallah
Ay o zaman evlenmeyi planlaığımız bir sevgilim vardı ve 76 falandım
Şimdi ikiside yok vay bee
Daha iyisi olucak İnşallah bu sene
affiyet olsun canim corbanin yanina salatada ekleseydin sekerMerhaba kızlaarr
Menümü paylaşayım :)
Kahvaltı :1 yumurta,2 dilim beyaz beynir,yarım domates,yarım salatalık,maydanoz,1 dilim ekmek. (Kahvaltı her gün aynı oluyor genelde )
Ara : yarım elma,2 tane gün kurusu kaıyısı
Öğle :1 kase tavuk çorbası,menemen ama yumurtanın sarısını sevmediğim için sadece beyazı ve bol maydanoz.
Ara :2-3 tane ceviz,yeşil çay.
Akşam : işte yiyeceğim için sadece tavuk çorbası.
Ve tabiki su :)
bu haftadan sonra toparlarsın canım
malum 23 nisan hazırlıkları falandı filandı seni etkiledi
birde kaçamağa bir başlyınca ipin ucu kopuyor
yedinmi yiyesin gelişyor
ve buda daha çok sinir yapıyor insana
haftaya topla kendini artık
kuzum dün 12.30 da çıktık 4 de girdik oğluşla
gezdik
çokk güzel bir fikir canım
bence böyle devam edersen süper kilo verirsin
geçmiş olsun canım oğluşuna
üzme kendini sağlık daha önemli
toparla kendini dönüş yaparsın
canım benim bildiğim alerji iç hastalıklara girer
yani dahiliye
araştırcaklar tahlil felan
dahiliyeye git bence onlar daha iyi anlar
kbb desem töz desem sonuçda içten gelen şeyler kbb'yeve göze etki ediyor
en iyisi dahiliye incelensin
bendede var alerji
her bahar kaşıntılarım
hapşırıklarım
canım nerelerdesin
günaydın
selam canım burdan uzak durunca çok alıyoruz
takip et devamlı bizleri
şimdi sabah eksi çıktın diye bizde yedik dimi kaçağını kuçağını
seni varya yolarım yemiceksin akşam bişey
gündüz yeseydin hadi bi nebze ama şu iradene sahip çık
annende olsa bir lokm tamam tadına bakabilrdin
ama sen götürmüşsün
bidaha olmasın
belki sabaha daha çok eksilerde olacaktın bide öyle düşün
belki yarin eksi bile cikarsin tatlim regl bittikden 24 saat sonra belli oluyormus tatlim asil kilon bittimi seninkikızlar günaydın nasılsınız
ben bugün bildirim yapacaktım öyle yazmıştım
ama yarın gidecem fikir değiştirdim
kına yarın akşam zaten
hem sabah bildirim yaparım hemde oğluş durmaz çok yoruyor
millet telaşede zaten insanlara
zarar vermesin
yoksa yerle bir eder o evi
bende tık yok
sabah aynı kilodaydım
iyi yapmissin tatlim gezcen tabii havada güzellesti iyice :87:
günaydın cnm menün guzel
cnm dun eşim evdeydı butun gun dışardaydık o yüzden gelemedım
günaydın cnm
günaydın cnm hoşgeldın
hep bahane hep bahane
bende sıkıldım bı gıtselerde kurtulsak
günaydın cnm
slm hoşgeldin
slm cnm aksam az gıbı ama eve gıdınce meyve yersın
oynak birseyse aksam acip oynim[video=youtube_share;IsfBx_F3kl4]http://youtu.be/IsfBx_F3kl4[/video]
uyy yirrimm masallah kuzuya cok tatli
özledik tabbi kocisle gezmeye gidiyom dedin bidaha gelmedingünaydın kıslar ben geldim ben sizi çok özledimsizinde özlediğinmizi biliyorumm ay mektup başlangıcı gibi oldugeçmişe bakamadım topik kalabalık olunca geldim.dün öldümyorgunluktsan yakınlarda bi avm ye gittik.koca avmiçinde kaç taneayakkabı mağazası varsa dolandık.hatta bi mağpazaya 4 kere girdik.çıldırcaktımnerdeyse eşim yazlık ayakkabı baktı ama benide öldürdü.ayaklarımkıpkırmızı su topladı üzerine basamıyorum.hesap et 2 buçuktan 8 buçuğa kadar öldüm yorgunluktan.tabi bi arada 1 dilimpizzayıda yedim itiraf ediyorum ama akşamyemeği yemedim bi tek şekersiz çayla elma yedim gece.neyse efendim sonra acil bide misafir geldi eve.şu çocuklu sorumsuz kadınlara kızıyorum.5 yaşında oğlu var o bizle oturdu çene çaldı ne babası ne anası baktı.benim salondaki mumların hepsine tırnaklamış,çekirdekleri bisküvileri çiğneyip halıya tükürmüş.ev alt üst daha toplayamadım nolcak bilmiyorum.
kesin öyle diycek niye kizdiginida anlamiycak fadimecimBen de iyiyim canım sağolasın işte buralardayız, bir ileri bir geri öyle devam ediyoruz çok şükür.
Aynen öyle bugün gitsen yanına ne oldu ki der bir de oyyy oy.
Günaydın canım,
Bu hafta ben de sendenim artı çıkmasam yeter 62-63 fadime olcam yine.
Günaydın canım
Hoşgeldin canım,
http ile başlayıp png ile bitecek çizelgen
onu yapıştıracaksın.Aşağıdaki gibi olacak.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wSfSMAj/weight.png
Teşekkürler canm.Çalışmak bi yerde iyi ama diyet için evde daha çok yiyiorum ben. Normalde 3 vesait olan işe gidiş gelişimi tek vesaite düşürdüm,geri kalan mesafeyi sabah akşam yürüyorum hergün.Hazirana kadar gitsin bu kilolar,tatile fit çıkalım :)
genelde hep ayni canim yapicak birsey yok kullanmam lazimalerji ilacını da kullanmasan olmaz ki şimdi bu dönemlerde dayancan artık
ben de hiç sevmem ilaç kullanmayı dayanamayacak halde bile olsam içmemeye çalışırım..
doktoruna danışsan da ilacını mı değiştirse :26:
çok yan etkisi oluyor dersin :26:
sümüklüüüüüü
canim neye alerjin olduguna ve alerjinin oldugu seylerin ne zaman ciceklendigine bagli
ceviz alayımda deneyeyim bari
ama ben böyle olunca bikaç gün hedef koyuyorum kendime
şu gün başlıycam ozamana kadar yiycem diyorum
en azından menülerim düzeliyor
hmm izmirli olduğunu hiç duymamıştım
bacım bu alerji kaç ay sürer yaaa
bende nefes alamıyorum
3. yıldır oluyor gözlerde kaşınma
boğazda kaşınma arkasındanda hapşurma
burnumda tıkalı
çok zor yaa
gözlerimi oymak istiyorum
geçen sene göze gittim mikrop kapmış dedi
bence alerjiydi ama
bi ara göbeemi ellermisinCanım karnını elleyince sertlik oluyo yağ olduğu belli yani, semsert, ama şişkinlik olunca davul gibi şişiyosun elleyecek bir yer olmuyo işte daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
canim aile dr.u diye birsey var artik dimi :44:günaydın kızlar
ya bu alerji için hangi doktora gitmek lazım bilen varmı?
gerçi doktora gidecek vaktimde yokta
yok suzim yedim ama alerji ilan´cindan galiba bende anlamadim :26:benim cikis saatime mi geliyon :99: bütün gün bekledim :105:
neyse bugün dengele artik suzimgünaydin kizlar
dün aksam annemlen birsürü hamurisi yaptik haftaya misafirler gelecek fransadan cousinelerim teyzem hazirlik yaptik
aksam aksam birsürü yedim sicak sicak annem olmusmu tadi nasil diye diye bende dayanamam zaten israr etmesine bile gerek kalmadan yuttum yuttum börek cörekleri
sonra anneme de kizdim yedikden sonrasen benim zayiflamami istemiyorsun sisko kaldim diye oda nankör sizin icin ugrasiyorum iyilikde yaramiyor dedi ben istemiyorum zaten yapmasaydik dedim öyle ugrasdik ama kötü niyetle deyil sakasina vurdum yoksa küsüyor hemen bana :18:
sonra sinirimi esimden cikartim oda altda kalmadi geri cevap verdi sus sana dimisaat 9 da yattim dedim regl yaklasiyor ondandir kizlarada ayip oluyor arami versem birsürü sey gecti aklimdan öyle yattim uyudum
sonracima sabah korka korka tartiya ciktim en az 2 kilo arti gelmisdir hemen diye cünkü normalde bende hemen gösteriyor hic acimiyor bana tarti :18: ama sok oldumvermissim bile ohh dedim
isarkadasina anlattim oda saglikli besleniyorsun gün boyu dikkat ediyorsun arada kacamak yapsanda yinede düzgün beslendigin icin vermis oluyorsun dedi oda geri motive etti beni
yani pes etmedim yola devam kizlar arada kacirsakda salmayalim kendimizi
ve gerçekten artık mutusuzum yani hayatımda ki hiçbirşey beni mutlu etmiyor çok sıkıldım bu kilolardan
sen yinede tartil canimgünaydınlar....
bu hafta yoğun misafirden bi türlü giremedim...geceleri azcık okumaya calıstım ama olmadı...bilmem sinirden bilmem regliden şiştim yarın tartıya cıkabilecekmiyim bilmiyorum
ay sendemi bacimYarım saatte bir de gerçekten çok fazlaymış:26::26:
Öyle diyosun yanii peki öyle olsun da, insan da bir yere kadar ama yaaa dayanamıyom, yıllar geçtikte daha da katlanılmaz mı oluyor bu kocalar, yoksa bana mı öyle geliyor bilmiyom, katlanamıyorsun bir yerden sonra
Günaydın canım,
Nerelerdesin bakem sen
OOOOOO kimler gelmiş, topiğimizin cici kızı nerelerdesin sen, bir görünüp bir kayboluyon
Desene hepimiz akşam aynı durumdaydık, sinirden ben de akşam 9 da yattım, ağladım ağladım, hem ağlamicam dedimBir de haftaya misafir gelecekse, 1 hafta önceden nasıl yapıyosunuz ki, anlamadım canım??? Eksi çıkmana da sevindim, ama yine de akşamları öyle kaçırma bir daha emi, illa da yiyeceksen sabaha sakla iştahını.
Günaydın canım,
Tartıya çıkacaksın, artıda olsan da yazacaksın ki, kendine daha fazla dikkat edesin değil mi ama, eksideyken çıkalım, buraya yazalım, artı oldu mu kaçalım, gerçeklerle yüzleşmelisin
hosgeldin canimkaçılnılmaz son bende geldım slm
ay benim yerimede oyna bacimkızlar günaydın nasılsınız
ben bugün bildirim yapacaktım öyle yazmıştım
ama yarın gidecem fikir değiştirdim
kına yarın akşam zaten
hem sabah bildirim yaparım hemde oğluş durmaz çok yoruyor
millet telaşede zaten insanlara
zarar vermesin
yoksa yerle bir eder o evi
bende tık yok
sabah aynı kilodaydım
ayyyy sinirrr oluyorum öylesine sinirrrgünaydın kıslar ben geldim ben sizi çok özledimsizinde özlediğinmizi biliyorumm ay mektup başlangıcı gibi oldugeçmişe bakamadım topik kalabalık olunca geldim.dün öldümyorgunluktsan yakınlarda bi avm ye gittik.koca avmiçinde kaç taneayakkabı mağazası varsa dolandık.hatta bi mağpazaya 4 kere girdik.çıldırcaktımnerdeyse eşim yazlık ayakkabı baktı ama benide öldürdü.ayaklarımkıpkırmızı su topladı üzerine basamıyorum.hesap et 2 buçuktan 8 buçuğa kadar öldüm yorgunluktan.tabi bi arada 1 dilimpizzayıda yedim itiraf ediyorum ama akşamyemeği yemedim bi tek şekersiz çayla elma yedim gece.neyse efendim sonra acil bide misafir geldi eve.şu çocuklu sorumsuz kadınlara kızıyorum.5 yaşında oğlu var o bizle oturdu çene çaldı ne babası ne anası baktı.benim salondaki mumların hepsine tırnaklamış,çekirdekleri bisküvileri çiğneyip halıya tükürmüş.ev alt üst daha toplayamadım nolcak bilmiyorum.
senin tostu okuyuncal lisedeki arkadaşım aklıma geldi.hep diyete girerdi zavallı ama yanlış bi şekilde.sabah staja giderdik beraber otobüste kahvaltı yerine yarımekmek arasına marul koyar yerdi ekmeği yediğini saymazdı.algıda seçicilik vargünaydın hatunlar.. hemen dun ne yedıgımı yazıp kaçayım, bölümün tanıtım günlerinde görevlıyımm pehhh...
Sabah dereotlu maydanozlu tost
ara yok (sınavdaydım)
oglen yogurtlu semızotu, pırasa, roka salatası ve coban salatası
ara 1 elma
ıkıncı ara yok
akşam avuc ıcınden kucuk tavuk, semızotu yemegı salata
ara 1 dılım wasa
3 lt su..
çok şişim hıssedıyorum :26::26::26: az once de mecburen yıne tost yedım pooofof
benden de bari 300-500 ciksa ona bile raziyim canim :18:
galatasaraya üzüldüm bende türk takimi sonucda barcelonaya da yuh diyorumalmanlari yenemediler üstüne 4 tanede yediler
dilekde gelmisdin sonra yine gelmedi tatlim ya :26: hay allahdeli kiz ne var hos cocuksa ne bakiyon takimina hem biz fenerliler iyi huyluyuzdur
esimde bana senin ikamet kayitina tuvalet yazalim ordan cikdigin yok diyor :111:
insallah bebegim insallah
affiyet olsun canim corbanin yanina salatada ekleseydin seker
:18: tamam kizma yaaa yirim seni tatlim cok sagol neslim ya cok destek oluyorsun bana yola yola adam edecen beni allah razi olsun tatlim benim
belki yarin eksi bile cikarsin tatlim regl bittikden 24 saat sonra belli oluyormus tatlim asil kilon bittimi seninki
iyi yapmissin tatlim gezcen tabii havada güzellesti iyice :87:dur sen sen bi kacamak yaparsin eninde sonunda neler yapacam sana
oynak birseyse aksam acip oynimisyerinde sessiz sessiz olmii
uyy yirrimm masallah kuzuya cok tatli
özledik tabbi kocisle gezmeye gidiyom dedin bidaha gelmedinondada sismis ayakklarin
bende sevmem öyleleri canim ya laflicaksan lafla ama cocuguna da bak dimi
kesin öyle diycek niye kizdiginida anlamiycak fadimecim
haa sagol tatlim gösterince bildimEki Görüntüle 695209 işte budur cnmcımm
isarkadasi dedi dolunay vardiye dolunay olunca sinir hat safada oluyormus birde istah fena halde aciliyormus :18: benim taklim de ay resmi var yuvarlak taklime bak bi sizde de varmi tatlim merak ettimmenün güzel olmuş canm
seninde menün güzel tatlım
inş.ya bugün uyandım uykudan gıcık bi şekilde bi sopa bulsam kendime dalcam yani.
ama şimdi bir sevinç bi mutluluk geldi yarının bildirim günüolduğunu unutmusum
bende dargındım kocişe daha yeni düzelmiştik dün gece benm yüzümden yine bozulduk bir haftada bu gider
bi sonraki ay toparlarım artık
ben seninle başedemicem ya sen salata yiyosun ben baklava
maşallah sana güzel gidiyosun .
bende stres olmasam düzelticem ama
canım benm oğlum alerjik astım olduğu için astım -alerji doktorumuza gidiyoruz
dolunay ne zaman biter acep bi günlükmüdür hiç anlamam:26:
iyiyiz canm sen nasılsın
diyet yapıyoruz spor yapıyoruz demeyi çok isterdim ama malesef temizlik yapıyorum keşke temizlikte spor sayılsaydı
canım menün güzel ama az değilmi .
yarın öbürgün başın döner dikkat et derim
ayne canım yola devam
ewt ya geçn çok üzgündüm hiçbi problem yoktu resmen diyeti bozdum die ağlicaktım
çık çık tartıya tartıyla ortak çalış ki haftaya moralin bozulmasın
hoşgeldin cnm slm
bende oğluşuma öğrettim hangi takımlısın dioruz dalatasaray dio
günaydın canm
masallah yerim ben onun dudaklarını
aay böle çocuklar çok fena ediyo ya
birsey degil canim yardimci olabildiysem ne mutlu banaSuzi, saol arkadaşım cok haklısın zaten şekerimde sınırda cıktı gercekten şekeri bırakmam lazım ama nasıl denedim şekrsiz cay içmeyi cok kötü
ben geldimm
süper bir hava varrr
hava süperde bana yaramiyor o baska :2::2:
bugün persembe ama ben hala 6 yi göremedim
hafta sonu cozutmanin cezasini cekiyorum iste Eki Görüntüle 695280
neyse bakalim yarina kadar görürüm insallah hala umutluyum
sinirden nefes alamiyorum nerde ne varsa beni buluyor
yok böyle birsey
Kaç kilosun şu an ? Bence kilo çizelgesi yapmalısın... bende sabah akşam yürüyorum yarım saat
ayyy ayyy ballim kaymagim gelmisgenelde hep ayni canim yapicak birsey yok kullanmam lazim
canim neye alerjin olduguna ve alerjinin oldugu seylerin ne zaman ciceklendigine bagli
bi ara göbeemi ellermisin
canim aile dr.u diye birsey var artik dimi :44:
varsa ona git o seni yönlendirir ve test yaptir muhakkak
yok suzim yedim ama alerji ilan´cindan galiba bende anlamadim :26:
neyse bugün dengele artik suzim
ay sendemi kocisle cekistin :113:ben hala konusmuyorum
kizzzz bensiz mutsuz olursun tabi
ayrilma yamacindan yavriiimm
sen yinede tartil canim
ay sendemi bacim
:113::113:
ben hala konusmuyorum
hosgeldin canim
ay benim yerimede oyna bacim
ayyyy sinirrr oluyorum öylesine sinirrr
cocuk bu hareketli olabilir ama kalkda bak be kadin cocuguna
sorumsuz iste benim esimin cici anneside öyle amcamiz benim oglandan kücük hic dur demez laf yetistircem diye bi arkadasim da var oda ayni yani bi benmiyim pimbirikliyim diyordumsenin tostu okuyuncal lisedeki arkadaşım aklıma geldi.hep diyete girerdi zavallı ama yanlış bi şekilde.sabah staja giderdik beraber otobüste kahvaltı yerine yarımekmek arasına marul koyar yerdi ekmeği yediğini saymazdı.algıda seçicilik var
ay evet kockoca kadın insan bakar dimiçocuğuna yapma der.gece yarısı küçücük çocugun eline kola verdi.dökmüş halılara bugun çok işim var ama halimde hiç yok.dün cozuttum bugun şoka sokayım kendimi duygu gibi.belki yarın azcık eksiye düşerim
tvde bişey duydum azönce canımız bazen tatlı yada çikolata istiyor ya bu tarifi yaparsak bu krizi atlatabiliyormuşuz.bir minik kasesi 85 kaloriymiş
http://tarifrehberi.com/2012/12/06/selahattin-donmezden-hurmali-cikolata-tarifi/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?