70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte budur cnmcımm

Maşallah demeyi unutmayın ama teyzelerii

Eki Görüntüle 695145

şişkinliğimde vardı
ama bakalım inşallah yarına aynı çıkarım en azından

slm kızlar fazla gıremıyorum bugun nasılsınız
giremessin tabi ben yokum die üzüldün dimi
Hoş geldin balımmm

Ya ben senin adını gördükçe aklıma fena şeyler geliyo ( miss gibi sıcak köy ekmeği,bal kaymak)
ay benimde öle batırasımgeliyor ekmeği cevizli balın kaymağın içine oh
oh ne güzel diyette olmasakta cnmız ne istiyosa onu yesek kaç senedır hep dıkkat edıyorum gözüm o kadar açkı yemeklere

oh oh okuduğum kadarıyla baştan sonra hepimiz cozutmuşuz bu hafta yandık
o ilaçlar var ya benim adetim şaşıyor.ödemyapıyor.çok yediriyor.su tutuyor.en önemlisi ruh gibioluyorsun bi odun gibi hele uyurken alıp çöpe atsalar haberim olmayacak nerdeyse o kadar tatlı ve derin bi uykum oluyor.keşke başka bir ilacı olsa bunun ben içince alt üst oluyorum.

menün güzel olmuş canm
seninde menün güzel tatlım
inş.ya bugün uyandım uykudan gıcık bi şekilde bi sopa bulsam kendime dalcam yani.
ama şimdi bir sevinç bi mutluluk geldi yarının bildirim günüolduğunu unutmusum
bende dargındım kocişe daha yeni düzelmiştik dün gece benm yüzümden yine bozulduk bir haftada bu gider
bi sonraki ay toparlarım artık
ben seninle başedemicem ya sen salata yiyosun ben baklava
maşallah sana güzel gidiyosun .
bende stres olmasam düzelticem ama
günaydın kızlar

ya bu alerji için hangi doktora gitmek lazım bilen varmı?
gerçi doktora gidecek vaktimde yokta
canım benm oğlum alerjik astım olduğu için astım -alerji doktorumuza gidiyoruz
dolunay ne zaman biter acep bi günlükmüdür hiç anlamam:26:
günaydın kızlar
nasılsınız bu güzel bahar sabahında
nezamandır uğrayamıyorum neler yapıyosunuz
iyiyiz canm sen nasılsın
diyet yapıyoruz spor yapıyoruz demeyi çok isterdim ama malesef temizlik yapıyorum keşke temizlikte spor sayılsaydı
canım menün güzel ama az değilmi .
yarın öbürgün başın döner dikkat et derim
ayne canım yola devam
ve gerçekten artık mutusuzum yani hayatımda ki hiçbirşey beni mutlu etmiyor çok sıkıldım bu kilolardan
ewt ya geçn çok üzgündüm hiçbi problem yoktu resmen diyeti bozdum die ağlicaktım
günaydınlar....

bu hafta yoğun misafirden bi türlü giremedim...geceleri azcık okumaya calıstım ama olmadı...bilmem sinirden bilmem regliden şiştim yarın tartıya cıkabilecekmiyim bilmiyorum
çık çık tartıya tartıyla ortak çalış ki haftaya moralin bozulmasın
kaçılnılmaz son bende geldım slm
hoşgeldin cnm slm
bende oğluşuma öğrettim hangi takımlısın dioruz dalatasaray dio

günaydın çıtır kızlar nasılsınız bakım
günaydın canm

Eki Görüntüle 695145
masallah yerim ben onun dudaklarını

aay böle çocuklar çok fena ediyo ya

Suzi, saol arkadaşım cok haklısın zaten şekerimde sınırda cıktı gercekten şekeri bırakmam lazım ama nasıl denedim şekrsiz cay içmeyi cok kötü

günaydın canım...pes etmek yok yola devam...:) bu hafta benden bişey olmaz suzim.senden bekliyorum ama :)
benden de bari 300-500 ciksa ona bile raziyim canim :18:
galatasaraya üzüldüm bende türk takimi sonucda barcelonaya da yuh diyorum almanlari yenemediler üstüne 4 tanede yediler
dilekde gelmisdin sonra yine gelmedi tatlim ya :26: hay allah deli kiz ne var hos cocuksa ne bakiyon takimina hem biz fenerliler iyi huyluyuzdur
oyy oyy o bol su kısmı delirtiyor beni...tuvaletle akraba oldum...ne zaman alışacak bu bünye o kadar suya merakla bekliyorum...:)
esimde bana senin ikamet kayitina tuvalet yazalim ordan cikdigin yok diyor :111:

Ay o zaman evlenmeyi planlaığımız bir sevgilim vardı ve 76 falandım
Şimdi ikiside yok vay bee
Daha iyisi olucak İnşallah bu sene
insallah bebegim insallah
affiyet olsun canim corbanin yanina salatada ekleseydin seker
:18: tamam kizma yaaa yirim seni tatlim cok sagol neslim ya cok destek oluyorsun bana yola yola adam edecen beni allah razi olsun tatlim benim
belki yarin eksi bile cikarsin tatlim regl bittikden 24 saat sonra belli oluyormus tatlim asil kilon bittimi seninki
iyi yapmissin tatlim gezcen tabii havada güzellesti iyice :87: dur sen sen bi kacamak yaparsin eninde sonunda neler yapacam sana

[video=youtube_share;IsfBx_F3kl4]http://youtu.be/IsfBx_F3kl4[/video]
oynak birseyse aksam acip oynim isyerinde sessiz sessiz olmii

Eki Görüntüle 695145
uyy yirrimm masallah kuzuya cok tatli
özledik tabbi kocisle gezmeye gidiyom dedin bidaha gelmedin ondada sismis ayakklarin
bende sevmem öyleleri canim ya laflicaksan lafla ama cocuguna da bak dimi
kesin öyle diycek niye kizdiginida anlamiycak fadimecim

Kaç kilosun şu an ? Bence kilo çizelgesi yapmalısın... bende sabah akşam yürüyorum yarım saat

genelde hep ayni canim yapicak birsey yok kullanmam lazim

sümüklüüüüüü

canim neye alerjin olduguna ve alerjinin oldugu seylerin ne zaman ciceklendigine bagli

Canım karnını elleyince sertlik oluyo yağ olduğu belli yani, semsert, ama şişkinlik olunca davul gibi şişiyosun elleyecek bir yer olmuyo işte daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
bi ara göbeemi ellermisin

günaydın kızlar

ya bu alerji için hangi doktora gitmek lazım bilen varmı?
gerçi doktora gidecek vaktimde yokta
canim aile dr.u diye birsey var artik dimi :44:
varsa ona git o seni yönlendirir ve test yaptir muhakkak

yok suzim yedim ama alerji ilan´cindan galiba bende anlamadim :26:
neyse bugün dengele artik suzim
ay sendemi kocisle cekistin :113:ben hala konusmuyorum

ve gerçekten artık mutusuzum yani hayatımda ki hiçbirşey beni mutlu etmiyor çok sıkıldım bu kilolardan

kizzzz bensiz mutsuz olursun tabi
ayrilma yamacindan yavriiimm
günaydınlar....

bu hafta yoğun misafirden bi türlü giremedim...geceleri azcık okumaya calıstım ama olmadı...bilmem sinirden bilmem regliden şiştim yarın tartıya cıkabilecekmiyim bilmiyorum
sen yinede tartil canim

ay sendemi bacim
:113::113:
ben hala konusmuyorum
kaçılnılmaz son bende geldım slm
hosgeldin canim

ay benim yerimede oyna bacim

Eki Görüntüle 695145

ayyyy sinirrr oluyorum öylesine sinirrr
cocuk bu hareketli olabilir ama kalkda bak be kadin cocuguna

senin tostu okuyuncal lisedeki arkadaşım aklıma geldi.hep diyete girerdi zavallı ama yanlış bi şekilde.sabah staja giderdik beraber otobüste kahvaltı yerine yarımekmek arasına marul koyar yerdi ekmeği yediğini saymazdı.algıda seçicilik var

ay evet kockoca kadın insan bakar dimiçocuğuna yapma der.gece yarısı küçücük çocugun eline kola verdi.dökmüş halılara bugun çok işim var ama halimde hiç yok.dün cozuttum bugun şoka sokayım kendimi duygu gibi.belki yarın azcık eksiye düşerim

dün kocacıma bi sürü ciciler aldık.kendime o kadar saat gezmeme rağmen bi iğne almadım 70 olayım o zman alcam büyük aldıkçabüyüyorum sanki hep

melekguzhan hosgeldin görüyorum arada seni okuyup okuyup kaciyorsun

haa sagol tatlim gösterince bildim onlarin kalorisi az diye biliyorum 1 taneden birsey olmaz
isarkadasi dedi dolunay vardiye dolunay olunca sinir hat safada oluyormus birde istah fena halde aciliyormus :18: benim taklim de ay resmi var yuvarlak taklime bak bi sizde de varmi tatlim merak ettim
Suzi, saol arkadaşım cok haklısın zaten şekerimde sınırda cıktı gercekten şekeri bırakmam lazım ama nasıl denedim şekrsiz cay içmeyi cok kötü
birsey degil canim yardimci olabildiysem ne mutlu bana alisiyorsun bir iki gün dene sonra sekerli icince cok sekerli geliyor sana

ben geldimm
süper bir hava varrr
hava süperde bana yaramiyor o baska :2::2:
bugün persembe ama ben hala 6 yi göremedim

hafta sonu cozutmanin cezasini cekiyorum iste Eki Görüntüle 695280

neyse bakalim yarina kadar görürüm insallah hala umutluyum

umutsuz yaşanmazki ekmeğin arasına koyuverirp yerizbugun artık cozuttuğumuza karşılık

Kaç kilosun şu an ? Bence kilo çizelgesi yapmalısın... bende sabah akşam yürüyorum yarım saat

Şuan bilmiyorum ama geçen cuma tartıda 72,8 gördüm,yarın kaç cıkacam merak ediyorum.Çizelge yaptımda yapamadım bide sürekli güncellemek lazım ben unuturum onu

ayyy ayyy ballim kaymagim gelmis seslencekdim de kizlara yetisemiyorum ki bugün persembe dikkat etmemis lazim ballim :18: he ya baktim cigrindan cikacak yatakodasina kactim baska kacacak odam yoktun
sorumsuz iste benim esimin cici anneside öyle amcamiz benim oglandan kücük hic dur demez laf yetistircem diye bi arkadasim da var oda ayni yani bi benmiyim pimbirikliyim diyordum gelmelerini bile istemiyorum sogutuyorlar kendilerinden iste gün bittimi bende bittmis oluyorum yani seni anliyorum taatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…