magrenta sende öyle kendimi toparlıyım falan geç bu işleri anca kendini kandırırsın başla biran önce ne o öle kaç zamandır aynı kilodasın aaaaaaaa :) imam yaparsa cemaat neler yaparmıs neler :))
Hoşgeldin tekrar aramıza ara vermek yaramıo kimseye teker teker dönüoo herkes heheh :)))selamlar.defalarca başarılı olduğum diyet konusunda uzun zamandır ipleri feci salmış olduğumu bayramda 2 ay önce aldığım eteğe girmekte zorlanınca anlladım....:):)
75 kg olmuşum ömrümde bir ilk bu.motivasyonumu geri kazanmak ve size tekkrar katılmak istiyorum.
kabul görürmyüm :)?
canım şu NO yazan yer var ya oraya tıkla kimleri cevaplıcaksan en son alıntı yap de hepsini alıoooo :))) valla sıkı diyet yapanlara hayranım benbi yere kadar sıkıom sonra o sıkılan yer bir gevşiyoookii of of of daha feci yavaştan tyavaştan sıkmak lazımşu alıntı işinden pek anlayamıyorum sayfayı bozmamak için böle düz yazayım en iisi
bu haplara cok güveniyorum belkide kendimi kandırıyorum cünkü eşim hap kullanmamı istemiyor gizli kullandıgımdan dolayı kesin işe yarıcak diye kendimi kandırıyom işede yarıyo gibi gözüküo :)
güleysa ben genelde diyette oldugumu bile bile yiyorum yasak olan seyleri :) hiç unutupta yediğim olmuyor nedense hep aklımda sen nasıl unutup yiyorsun cok sasırdım valla
ben kendimi bildim bileli hep 2günlük en fazla 3günlük olan şok diyetler yaptım hiç uzun süreli diyet yapamadım şok diyetle atıyorum 3 kilo veriyorsam 2sini geri alıp 1 kilo garantiliyordum öyle öyle indim 80den asagı veya bütün gün hiç bişey yemeyip aksama dayanamayıp güzeeelce şişiriyordum kendimi ee oda olmuyodu ama artık cook sıkıldım bu kilolarla ugrasmaya artık kurtulmak istiyorum ondan dolayı ilk defa 1 hafta uygulucam sıkı bi diyet bu hafta cok sıkı tutmam lazım kendimi sonrasına gene bakarız :)
efsanur aramıza hoşgeldin
teşekkür edeiiim hayal_aga :)
bu gün ilk günüm ilan ediiyorum.yakında çizelge de oluştururum.
75 kg. 1.65 boy
28 yaş.
16 aylık evliyim
bebek istiyorum o yüzden ilaç takviyesi yada fazla bitki çayı vs içmiyorum.sadece boğazımı kısarak ve çok yakın zamanda b-fit salonuna başlayarak kilo vermeyi düşünüyorum.
sabah 2 idlim ekmekle kahvaltı
arada 2 eti form öğlen 3 köfte salata yedim.
işten eve gittiğimde spor için ne zaman nede hal kalıyo bende.birde miskinlik çöküyor işlerden.
selam canım anca girebilme şansım oldu diyetle aram yok kendi toparlayıp düzene sokayım öle bildirimde bulunucam :)))
listeyi yapmana sevindim benim vaktim yoktu başkada yapcak kmse yok zaten :)
eline sağlık canım olmuş bu iş :)
ben buralardayım canım eskisi gibi girmicem bi süre sadece :))))))) toparlanıp bomba gibi dönce inşallah
geçmiş olsun canımm umarım iyileşmişsindir aman dikkat
amannnn haaa kendini kaybetme sonra toparlanmıoooo bende aldım başımı yiyomda yiyom aman haaaa :)))) bu arada biber hapı bende işe yaradı inşallah sende de yara aman aç diilim die yememezlik etme bol su iç ve spor yapma :))))
hem hap hem lahana diyeti yapma bence önce bi lahana diyeti yap o da hapın sonucunu bir haftada gösterio ve geri almıosunda ben yaptım ve 3 kilo verdim ve çok farketti ama 2. kez yapamadım ilk sefer tamamen listeye uy şok olucaksın sonucuna benden tavsiye
haha al bendende o kadar yaaa normalde kilo verebiliosan bence diyat rejim die yorma kendini sağlıklı besleniyorum beslenicem de diyet olayı beni bozuodu yasaklar daha cezbedio malummmm
selam millet herkes nasıl 4 saattir toplantıdaydım başım şişti yediğim cümlelerden karnım tok daha öğle yemeği yemedim oysa :))))))
herkes iyidir umarım aman ha kaçamak yapmayın yaza kadar süper olucaz süpeeeeeeeeer durmak yok bol hareket az yemek az kalori çok kilo kaybııı ohh ohhhh hadi bakimmm azimlileri göreim nerdesinizzz gaz vermeye geldim
benimde düzenim çok bozuldu callana bi ara verdim daha başlayamadım, yemek desen deli gibi yiyom acaip(((( bunu düzene sokmadan bildirime başlamıcam
sirekli suya başladım en azından sabahları içiyorum aytaşından bileklik aldım çok faydalıymış 2 haftadır takıyorum bilmiom işe yarıomu :))) birde akapunktur etkisi olan zayıflama yüzüğü var onuda sipariş ettim bağırsak düzenliyormuş metabolizmayı düzene sokuyormuş yarından itibaren onuda kullanıcam artık 60ın altına düşmem lazım işe yaramazsa tekrar biber hapına başlıcam şimdilik böyle görüşürüzzzzzz
-tatlicadiarzu- günaydın kızlar canım çok çikolata istiyor içimde bir canavar var sanki önüne gelen çikolataların hepsini yemek istiyor cokacimcoook 2 gündür durduramıyorum kendimi kendimce bişeyler denedim nane falan yedim sanki oda iştahımı açtı ne yapacağım bir bilgisi olan varmı :uhm:
newjersey canım ilk birkaç günü atlatırsan gerisi geliyor vücut otomatik olarak alışıyor şimdiden kolay gelsin...
Günaydınnn;
İlk günü başarıyla atlattım çok şükür :)
Sabah;30 gr peynir,3-4 zeytin,tere-maydonoz,2 dilim ekmek
ara;1 elma,1 mandalina
Öğlen;120 gr tavuk,yoğurt,2 dilim ekmek,bol salata
ara;9-10 kuru kayısı,1 galeta
Akşam;8-9 yemek kaşığı kuru fasülye,1 dilim ekmek,bol salata
ara;nar taneleri ile tatlandırılmış yoğurt
Umarım bu azmim sonuna kadar gider...
tünaydıın herkese ilk günümü başarıyla meyve yiyerek atlattım biber hapı sanırım bendede baya bi etkili oluyor 2 günde 1 almayı düşünüyorum bugun almadıgım halde iştahsızım gerçi nezle oldum belkide ondandır lahana corbasından vazgectim cok berbat bişey ya geçenlerde denemiştim 3gün dayanabildim bu sefer ilk iki gün ana yemek olarak meyve ara öğün olarak evde ne piştiyse onlardan azar azar yemegi düşünüyorum normalde sağlıklı beslenmediğimden dolayı sağlıklı beslenince vucudum aptallasıyo kilo veriom :) bu hafta güzel kilo verirsem haftasonu ödüllendiricem kendimi
magrenta sende öyle kendimi toparlıyım falan geç bu işleri anca kendini kandırırsın başla biran önce ne o öle kaç zamandır aynı kilodasın aaaaaaaa :) imam yaparsa cemaat neler yaparmıs neler :))
şu alıntı işinden pek anlayamıyorum sayfayı bozmamak için böle düz yazayım en iisi
bu haplara cok güveniyorum belkide kendimi kandırıyorum cünkü eşim hap kullanmamı istemiyor gizli kullandıgımdan dolayı kesin işe yarıcak diye kendimi kandırıyom işede yarıyo gibi gözüküo :)
güleysa ben genelde diyette oldugumu bile bile yiyorum yasak olan seyleri :) hiç unutupta yediğim olmuyor nedense hep aklımda sen nasıl unutup yiyorsun cok sasırdım valla
ben kendimi bildim bileli hep 2günlük en fazla 3günlük olan şok diyetler yaptım hiç uzun süreli diyet yapamadım şok diyetle atıyorum 3 kilo veriyorsam 2sini geri alıp 1 kilo garantiliyordum öyle öyle indim 80den asagı veya bütün gün hiç bişey yemeyip aksama dayanamayıp güzeeelce şişiriyordum kendimi ee oda olmuyodu ama artık cook sıkıldım bu kilolarla ugrasmaya artık kurtulmak istiyorum ondan dolayı ilk defa 1 hafta uygulucam sıkı bi diyet bu hafta cok sıkı tutmam lazım kendimi sonrasına gene bakarız :)
efsanur aramıza hoşgeldin
teşekkür edeiiim hayal_aga :)
bu gün ilk günüm ilan ediiyorum.yakında çizelge de oluştururum.
75 kg. 1.65 boy
28 yaş.
16 aylık evliyim
bebek istiyorum o yüzden ilaç takviyesi yada fazla bitki çayı vs içmiyorum.sadece boğazımı kısarak ve çok yakın zamanda b-fit salonuna başlayarak kilo vermeyi düşünüyorum.
sabah 2 idlim ekmekle kahvaltı
arada 2 eti form öğlen 3 köfte salata yedim.
selamlar.defalarca başarılı olduğum diyet konusunda uzun zamandır ipleri feci salmış olduğumu bayramda 2 ay önce aldığım eteğe girmekte zorlanınca anlladım....:):)
hoşgeldin canım aramıza düzenini bozmadan devam edersen hele bide spora başlayabilirsen yakın zamanda hedeflediğin kiloya ulaşırsın umarımkaydirigubbakcemile5
75 kg olmuşum ömrümde bir ilk bu.motivasyonumu geri kazanmak ve size tekkrar katılmak istiyorum.
kabul görürmyüm :)?
bugün sabah biraz ekmekle kahvaltı
öğlen çorba,mantı,ıspanak
arada elma
akşam da tam bilmiyrm ama balık yemeyi düşünüyrm
buarada dün çikolata ve halley yedim.diyette oldugumu unutup yiyorm.bunun için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim kızlar
efsanur, magrenta, saydin78
selam kızlar:))))))))))
selam canım nasılsın gizli gizli kullanmak çok zor gerçekten bu bilekliği takıom bakalım fark var mı bilemiom :))) umudum yüzükte olmazsa hapı alıcam tekrar :)
elma sirkesi+sndaloz sakızını düşünüyorum bende ona bişi demez kocişim daha doğal geliyo kulağa diye tahmin ediyorum:)))
Bayrav35 sana ve herkese selam opuyorumnanaktan nasıl gidiyor kızlar hayat ve DİYET kaydirigubbakcemile3 Benim şirkete iyi gidiyor da evde felaket. Çünkü şirkette yiyebileceklerin kısıtlı, ama evde öyle mi? :1no2: Dur demeye karar verdim ama bugün itibariyle. Sirkeli suya bayram ve sonrasında verdiğim aradan sonra dün tekrar düzenli şekilde kullanmaya başladım. Arkadaşlar yarından itibaren sabah ve akşam öğünlerim için nesfit yemeye karar verdim, öğlen şirkette ne çıkarsa azar azar yiyeceğim. Abartmadan. Çok acıkırsam da diet birkaç bisküvi ve meyve ile yatıştırcam açlığımı. Bakalım 2 hafta sonunda neler olacak? Bu arada söylemiştim bayramdan sonra kilom maalesef 70 oldu, ama çizelgemi bilerek değiştirmiyorum, moralim bozulur sonra. Böyle kalsın bakalım, zayıflıcam ya nasılsa o zaman değiştiricem sırnaşık şey Bakalım neler olcek bekleyip görcez inş. yılbaşına kadar 3-4 kg. kadar verebilirim :Saruboceq:
elma sirkesini içmeye başla bence onun faydası oluomuş canım :) ben tekrar içmeye başladım sadece sabahları içiom şimdilik :) sakızda kötüymüş yaa nasıl çiğnicen?
yeşil elmayı tavsiye ederim ben sabah akşam yeşil elma yiyorum dün öğlen 1tane lahmacun yedim :tomato: ama elmayla dengelediğimi düşünüyorum
hapını düşünüyorum aslında ama daha önce baktığımda 20liraydı tv de bi sanatçı onunla zayıfladığını sölemiş şu an 50tl hapın fiyatı:)))inanması güç:)))
boşver canım hapını sonuçta hap o da :) bence normal sirke iç sabah öğle akşam az miktar içersen faydasını görürsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?