70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kendimden hicde umutlu degilim bu hafta insallah sen görürsün 6lilari ballim kaymagim
sinirden nefes alamiyorum nerde ne varsa beni buluyor
yok böyle birsey
noldu ki :26::26::26:
Şuan bilmiyorum ama geçen cuma tartıda 72,8 gördüm,yarın kaç cıkacam merak ediyorum.Çizelge yaptımda yapamadım bide sürekli güncellemek lazım ben unuturum onu
ama cizelge motive ediyor kilo verdikce seve seve degistiyorum ben
ay sagol canim denemek lazim
Hmmmmm çok güzel ama ben bunu yaparsam minik bi kaseyle duramam o yüzden hiç bulaşmayım Hatta yapana kadar bi paket hurma yerimm

ay evet dedim akşamen sonunda bende doğurcam bitane sizinkiler büyümüş olcak o zman benimki dağıtcak dedim.şakayla ama kadın anlamadı
Hmmmmm çok güzel ama ben bunu yaparsam minik bi kaseyle duramam o yüzden hiç bulaşmayım Hatta yapana kadar bi paket hurma yerimm

yok az yap buzluğa at o zman çok yemezsin.kayısıyla falan yaptığındada sütlüçükolata tadı veriyomuş ve bağrsakları çalıştırıyo.bide kilo durmasını önleyen çorba vardıda annemle telde konuşurken kaçırdım dur netten bakim bulurum belki.

ya yok anlamiyorlar canim söylesende kaygisizlar iste
iyimis denemek lazim
bacım ev aklını kaçırmadan ortalığı toplayım ben kaçayım gelirim gene.
hadi sana kolay gelsin

bizemi sinirlendin ki

ben kendimden hicde umutlu degilim bu hafta insallah sen görürsün 6lilari ballim kaymagim

noldu ki :26::26::26:

ama cizelge motive ediyor kilo verdikce seve seve degistiyorum ben

ay sagol canim denemek lazim

yok canim size niye sinirleneyim
sadec sunu söliyim ben aptalim

aptal deyilizde bence iyi niyetli oldugumuzdan kulaniliyoruz tepemize cikiyorlar tepemin tasi atmaya ramak kaldi :18:
ay ballim benie costurdun patlamaya hazir bomba gibiyim su günlerde :18:

kocise kiziyon demi suzim ben onunlada konusmuyorum
ay kac senedir görüsmedigim biri var o aradi sabah sabah ne konusacagimi sastim
tekrar görüsmek istiyor belli ama ben istemiyorum cünkü onun hatasiydi
oda yetmedi birde arkadasa sinir oldum ben onun icin baska birine kizdim o da aksam ona oturmaya gitmiste söyleymisde böyleymis anlatiyo sacmaliyo iste
aptalim ben suzim gercekten aptalim akillanmamda ben
öyle kizginimki su an anlatamam

tatlım linki yanlış kopyalıyorsun dikkatli yap, çizelgesiz olmaz bi de menülerini da yaz tamam

Günaydın tatlım hoşgeldin
Topuklu mu giydinde o kadar kötü oldu ayacıklar :26: ? yaramaz çocukları bende sevmiyorum hele de ilgilenmeyen anne baba varsa , odamı kitliyorum misaifr gelince

öyle dengesiz insanlara sinirlenipde canini sikma tatlim ne halleri varsa görsünler sinirini yemekden de cikartma sakin ha olan bize oluyor he ona kizdim nekadar umursamaz nekadar kaygisiz havalar isindi yine basladi arkadaslarina takilmaya yaz geldimi cozutuyor uyuz gicik offf su 3 gündür resmen gicikligina yapiyor sanki dün okada ugrastik hamur actik börek falan yaptik gitmis arkadaslariyla gezdikden sonra firindan bayat börek almis birde gitmeden gördü yaptigimizi dedim gördün kac saatdir ugrasiyoruz ne aliyon disardan sankim birde eve getirip yiycek sanane dedi bende yattim iste
simdi yine arkadasiylan park daymis ne hali varsa görsün gicik
bende arkadaslarimda öyle yapiyorum ballim cok canim acirsa cok gücüme giderse o kisi benim icin bitmisdir kirilan vaso bidaha ayni olmaz misali ama aile olunca degisiyor iste

Sen nerdeydin canım, Türkiye'de var mı böyle bişey?

şişkinliğimde vardı
ama bakalım inşallah yarına aynı çıkarım en azından
İnşallah canım.

Akşam boool salata ye, başka bişey yeme çorba iç.

Sakin ol canım, muhatap olma onlarla

yok canim size niye sinirleneyim
sadec sunu söliyim ben aptalim

aptal deyilizde bence iyi niyetli oldugumuzdan kulaniliyoruz tepemize cikiyorlar tepemin tasi atmaya ramak kaldi :18:
ay ballim benie costurdun patlamaya hazir bomba gibiyim su günlerde :18:
kızkocaları bırakın çocuklarlaevde gelin bana tatil yapalım havalarda ısındı oh mis gibi arasınlar dursunlar akılları başına gelsin.
Günaydın tatlım hoşgeldin
Topuklu mu giydinde o kadar kötü oldu ayacıklar :26: ? yaramaz çocukları bende sevmiyorum hele de ilgilenmeyen anne baba varsa , odamı kitliyorum misaifr gelince

yok yeni babetlerimi giydim birazda ondan oldu.bide 2 buçuktan 8 buçuğa kadar falan yürüdük hepgezdiksen hesap et ayaklarım davul oldu.sinirden gaz yaptım şiştim iyice.nası kilitlicem onlar salonda biz mutfakta oturduk.mutfak küçük sigara içiliyo die anası git oğlum içerde oyna gelme diyor.çocukta evde ne gördüyse istedi.soda,kola,çekirdek çocuktur isticek tabi ama kola normal insana bile zararlı kio yaşta çocuk elinekola bardağı verilipte git içerde iç denmez.kalk içir yedir çocuğuna. ay mana bulmuyorum ama edepli çocuk yetiştirmekte bizimelimizde bence.tabi çocuklar o yaşlarda herşeyi merak eder ama bu tam bi yaramaz.annesinin pedegoga falan gitmesi gerek.d,y,ncede benimçocuğumda bişey yok diyor.ama çocuk örneğin tuvalette kakasıyla bile kavga ediyor yagece kaçolursa olsun uykudan kalkıp bakkala istiyor.ne derse yapılıyor.yapılmayıncada susmadan ağlıyor.allah kimseye vermesin ay içimi boşalttım ne zmandır biriktiriyordum.

canım menün güzel ama az değilmi .
yarın öbürgün başın döner dikkat et derim
bende oğluşuma öğrettim hangi takımlısın dioruz dalatasaray dio

Dün çok yedim akşam ve hala karnım davul gibi inan bu menüyü bile zor yicem dolmuşum çünkü :26:
Yorumladığın içinde teşekkür ederim bebekim
Afferin kız Galatasaraylı evlatlar yetiştirelim böyle

Fenerbahçeli adam almam hayatıma suzi büyük konuşmiyim ama şu ana kadar hepsi koyu fenerbahçeliydi zaten

Artık bitmiştir Kriter koydum Dilo neden gitti ki acaba

ay kız yeter yeter bu cozutmalar valla benim ciddi ciddi sinirlerim bozuk artık ya, psikolojim iyi değil , bütün zayıf kadınlardan nefret ediyom balkaymak kafayı yidim

Şuan bilmiyorum ama geçen cuma tartıda 72,8 gördüm,yarın kaç cıkacam merak ediyorum.Çizelge yaptımda yapamadım bide sürekli güncellemek lazım ben unuturum onu

Tatlım baştan dene yap çizelgeni daha sonra ezberlersin zaten, hem çok motive ediyor yada çizelge yapamıyorsan avatarının yanına kilonu yaz istersen, menü yorumlarken falan kiloyu da dikkate alıyoruz, bizde unutmamaış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…