ben kendimden hicde umutlu degilim bu haftaben geldimm
süper bir hava varrr
hava süperde bana yaramiyor o baska :2::2:
bugün persembe ama ben hala 6 yi göremedim
hafta sonu cozutmanin cezasini cekiyorum iste Eki Görüntüle 695280
neyse bakalim yarina kadar görürüm insallah hala umutluyum
noldu ki :26::26::26:sinirden nefes alamiyorum nerde ne varsa beni buluyor
yok böyle birsey
ama cizelge motive ediyorŞuan bilmiyorum ama geçen cuma tartıda 72,8 gördüm,yarın kaç cıkacam merak ediyorum.Çizelge yaptımda yapamadımbide sürekli güncellemek lazım ben unuturum onu
ay sagol canim denemek lazimtvde bişey duydum azönce canımız bazen tatlı yada çikolata istiyor ya bu tarifi yaparsak bu krizi atlatabiliyormuşuz.bir minik kasesi 85 kaloriymiş
http://tarifrehberi.com/2012/12/06/selahattin-donmezden-hurmali-cikolata-tarifi/
Hmmmmm çok güzel ama ben bunu yaparsam minik bi kaseyle duramam o yüzden hiç bulaşmayımHatta yapana kadar bi paket hurma yerimm
ay evet dedim akşamen sonunda bende doğurcam bitane sizinkiler büyümüş olcak o zman benimki dağıtcak dedim.şakayla ama kadın anlamadıayyy ayyy ballim kaymagim gelmisseslencekdim de kizlara yetisemiyorum ki bugün persembe dikkat etmemis lazim ballim :18: he ya baktim cigrindan cikacak yatakodasina kactim baska kacacak odam yoktun
sorumsuz iste benim esimin cici anneside öyle amcamiz benim oglandan kücük hic dur demez laf yetistircem diye bi arkadasim da var oda ayni yani bi benmiyim pimbirikliyim diyordumgelmelerini bile istemiyorum sogutuyorlar kendilerinden iste gün bittimi bende bittmis oluyorum yani seni anliyorum taatlim
Hmmmmm çok güzel ama ben bunu yaparsam minik bi kaseyle duramam o yüzden hiç bulaşmayımHatta yapana kadar bi paket hurma yerimm
ya yok anlamiyorlar canim söylesendeay evet dedim akşamen sonunda bende doğurcam bitane sizinkiler büyümüş olcak o zman benimki dağıtcak dedim.şakayla ama kadın anlamadı
yok az yap buzluğa at o zman çok yemezsin.kayısıyla falan yaptığındada sütlüçükolata tadı veriyomuş ve bağrsakları çalıştırıyo.bide kilo durmasını önleyen çorba vardıda annemle telde konuşurken kaçırdım dur netten bakim bulurum belki.
Selahattin Dönmez Kilo Duraksamasını Önleyen Tok Tutan Çorba | denizinrengi.com
bak buda kilo vermesi durduğunda içiliyomuş ertesi gün hemen 1 kilo vererek kilo vermen hızlanıyomuş.çok lezzetli olduğunu sölediler.normaldede denemek lazım
hadi sana kolay gelsinbacım ev aklını kaçırmadan ortalığı toplayım ben kaçayım gelirim gene.
bizemi sinirlendin ki
ayyy ayyy ballim kaymagim gelmisseslencekdim de kizlara yetisemiyorum ki bugün persembe dikkat etmemis lazim ballim :18: he ya baktim cigrindan cikacak yatakodasina kactim baska kacacak odam yoktun
sorumsuz iste benim esimin cici anneside öyle amcamiz benim oglandan kücük hic dur demez laf yetistircem diye bi arkadasim da var oda ayni yani bi benmiyim pimbirikliyim diyordumgelmelerini bile istemiyorum sogutuyorlar kendilerinden iste gün bittimi bende bittmis oluyorum yani seni anliyorum taatlim
yok canim size niye sinirleneyimben kendimden hicde umutlu degilim bu haftainsallah sen görürsün 6lilari ballim kaymagim
noldu ki :26::26::26:
ama cizelge motive ediyorkilo verdikce seve seve degistiyorum ben
ay sagol canim denemek lazim
yok canim size niye sinirleneyim
sadec sunu söliyim ben aptalim
aptal deyilizde bence iyi niyetli oldugumuzdan kulaniliyoruztepemize cikiyorlar tepemin tasi atmaya ramak kaldi :18:
ay ballim benie costurdun patlamaya hazir bomba gibiyim su günlerde :18:
hoşbuldum çizelge yapamadım
çizelgeyı hazırladım ama pngli kısmı kabul emtıyor formata uymuyor dıyor nerde yalnışım acaba
bu arada diyete bugun başladım sabah bır kase bupğday gevreği yedım bır ay sonra düğün var koca göbeğimle gıtmek istemıyorum düğününe 70ten 60 düşmek istıyorum 5 kıloversem 1 ayda yeter öğlene ne yesem bılmıyorum yoğurt fılan yıcem herhalde ekmeği tamamen bırakıcam çünkü 1 ayda gözle görulur değişiklik istıyorum
çizelge için bana bi yardım edınya
günaydın kıslar ben geldim ben sizi çok özledimsizinde özlediğinmizi biliyorumm ay mektup başlangıcı gibi oldugeçmişe bakamadım topik kalabalık olunca geldim.dün öldümyorgunluktsan yakınlarda bi avm ye gittik.koca avmiçinde kaç taneayakkabı mağazası varsa dolandık.hatta bi mağpazaya 4 kere girdik.çıldırcaktımnerdeyse eşim yazlık ayakkabı baktı ama benide öldürdü.ayaklarımkıpkırmızı su topladı üzerine basamıyorum.hesap et 2 buçuktan 8 buçuğa kadar öldüm yorgunluktan.tabi bi arada 1 dilimpizzayıda yedim itiraf ediyorum ama akşamyemeği yemedim bi tek şekersiz çayla elma yedim gece.neyse efendim sonra acil bide misafir geldi eve.şu çocuklu sorumsuz kadınlara kızıyorum.5 yaşında oğlu var o bizle oturdu çene çaldı ne babası ne anası baktı.benim salondaki mumların hepsine tırnaklamış,çekirdekleri bisküvileri çiğneyip halıya tükürmüş.ev alt üst daha toplayamadım nolcak bilmiyorum.
öyle dengesiz insanlara sinirlenipde canini sikma tatlim ne halleri varsa görsünlerkocise kiziyon demi suzim ben onunlada konusmuyorum
ay kac senedir görüsmedigim biri var o aradi sabah sabah ne konusacagimi sastim
tekrar görüsmek istiyor belli ama ben istemiyorum cünkü onun hatasiydi
oda yetmedi birde arkadasa sinir oldum ben onun icin baska birine kizdim o da aksam ona oturmaya gitmiste söyleymisde böyleymis anlatiyo sacmaliyo iste
aptalim ben suzim gercekten aptalim akillanmamda ben
öyle kizginimki su an anlatamam
Sen nerdeydin canım, Türkiye'de var mı böyle bişey?Eki Görüntüle 695209 işte budur cnmcımm
İnşallah canım.
şişkinliğimde vardı
ama bakalım inşallah yarına aynı çıkarım en azından
Akşam boool salata ye, başka bişey yeme çorba iç.ben geldimm
süper bir hava varrr
Sakin ol canım, muhatap olma onlarlakocise kiziyon demi suzim ben onunlada konusmuyorum
ay kac senedir görüsmedigim biri var o aradi sabah sabah ne konusacagimi sastim
tekrar görüsmek istiyor belli ama ben istemiyorum cünkü onun hatasiydi
oda yetmedi birde arkadasa sinir oldum ben onun icin baska birine kizdim o da aksam ona oturmaya gitmiste söyleymisde böyleymis anlatiyo sacmaliyo iste
aptalim ben suzim gercekten aptalim akillanmamda ben
öyle kizginimki su an anlatamam
yok canim size niye sinirleneyim
sadec sunu söliyim ben aptalim
kızkocaları bırakın çocuklarlaevde gelin bana tatil yapalım havalarda ısındı oh mis gibi arasınlar dursunlar akılları başına gelsin.aptal deyilizde bence iyi niyetli oldugumuzdan kulaniliyoruztepemize cikiyorlar tepemin tasi atmaya ramak kaldi :18:
ay ballim benie costurdun patlamaya hazir bomba gibiyim su günlerde :18:
Günaydın tatlım hoşgeldin
Topuklu mu giydinde o kadar kötü oldu ayacıklar :26: ? yaramaz çocukları bende sevmiyorum hele de ilgilenmeyen anne baba varsa , odamı kitliyorum misaifr gelince
Sen nerdeydin canım, Türkiye'de var mı böyle bişey?
İnşallah canım.
Akşam boool salata ye, başka bişey yeme çorba iç.
Sakin ol canım, muhatap olma onlarla
canım menün güzel ama az değilmi .
yarın öbürgün başın döner dikkat et derim
bende oğluşuma öğrettim hangi takımlısın dioruz dalatasaray dio
galatasaraya üzüldüm bende türk takimi sonucda barcelonaya da yuh diyorumalmanlari yenemediler üstüne 4 tanede yediler
dilekde gelmisdin sonra yine gelmedi tatlim ya :26: hay allahdeli kiz ne var hos cocuksa ne bakiyon takimina hem biz fenerliler iyi huyluyuzdur
ben geldimm
süper bir hava varrr
Şuan bilmiyorum ama geçen cuma tartıda 72,8 gördüm,yarın kaç cıkacam merak ediyorum.Çizelge yaptımda yapamadımbide sürekli güncellemek lazım ben unuturum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?