70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy en çok korktuğum çocuk türü
Benimde en küçük kuzen öyle ağlayasım geliyo bazen o derece şımarık

boyum kısa cnmyaa 165 çok dobidik görunuyorum göğüslerım çok buyuk çokşişman gösterıyo benı bıde geçen sen doğum yaptım karnımdavar üst bolgem çok iri

Çok kısa değilsin tatlım ama doğum yapmışsın madem göğüslerde büyük sen biraz spora vakit ayırmaya çalış... plates yada yürüyüş , youtube dan egzersiz videolarını da yapabilirsin evde tek olabildiğin zamanlar

Bende 1.69 um mesela göğüs mçğüs küçücük, suzi azcık göğüs vercekti bana güya havada kaldı

ulen suziiiiiiiiiiii

Öğle yemeğimi yedim mis gbi doydum, 1 litre su bitti, akşama kadar 1 litre daha bitirmeye çalışacağım

Canım kahve istiyor kızlar içicem birazdan, yemekten hemen sonra birşeyler içmemek lazım

1.65 kısa değilki katieeem..

kılolu olunca yusyuvarlak görunuyorum

spordan hiç hazzetmıyorum ama mecbur yapıcam göbek için

ben sana vereyım kaç kılo lazımsa imkanım olsa küçültrücem ama sorarlar dıye cesaret edemıyorum

kılolu olunca yusyuvarlak görunuyorum

spordan hiç hazzetmıyorum ama mecbur yapıcam göbek için

ben sana vereyım kaç kılo lazımsa imkanım olsa küçültrücem ama sorarlar dıye cesaret edemıyorum

aynen aynen , bi de daha kısa gösteriyor kilo insanı ya :26::26::26:
öff çok gıcık oluyorum

Geçicek geçicek

Ama sporu sev bence o çok büyük hata :26:

dun parka göturdum oğlumu orda bı kadın vardı şuaralar kıloya takık olduğumdan nekadar kılolu dedim içimden sonra konuşmaya başladık emzırıyormusun falan laf açıldı kadın bana bende SENINKADAR KILOLUYDUM AMA EMZIRDIKÇE ZAYIFLADIM DEDİ

ewt doğru söyluyordu benden zayıftı ama ben oan kendımı görmediğimden kılolu geldı gözume işte bu bana dur artık yeme dedırttı

günaydın fadimem giremedim bu aralar

kaçılnılmaz son bende geldım slm
hoşgeldin tatlım

evet suzimm burdan ayrılınca salıveriyozama toparlıycaz

günaydın ortişimm

bende temizliğe başladımyarın ev boyanacak pöfffyünlerim var yıkancak,perdeler,halılar

ahaahha aynısı bende de oluyo, hani uzaktan baksan kız benden zayıf ama ben beğenmiyorum kızı kilosu yüzünden

İşte kafayı yiyoruz yavaş yavaş

ahaahha aynısı bende de oluyo, hani uzaktan baksan kız benden zayıf ama ben beğenmiyorum kızı kilosu yüzünden

İşte kafayı yiyoruz yavaş yavaş

Bende kafayı yiyenlerdenm sizin gibi
İşe gelip giderken yolda,metroda gördüğüm tüm kadınlarla kıyaslama yapıyorum o zayıf bu kilolu diye.Aha da bu kadar olsam keşke diyorum içimden

Bende kafayı yiyenlerdenm sizin gibi
İşe gelip giderken yolda,metroda gördüğüm tüm kadınlarla kıyaslama yapıyorum o zayıf bu kilolu diye.Aha da bu kadar olsam keşke diyorum içimden

buda ıyı bişi cnmya hiç farkında olmasak öle dombili gıbı gezsek etrafta en azından bişiler yapıyoruz o zap zayıf dapdar kotları rahat rahat giyen sinirmizi zıplatanlarda bıze gaz oluyor pardon içimdeki nefret taştı birden

selam kızlar fazla gelemiyorum kusura bakmayın kızım diş çıkarıyor hiç uyumuyor ve ateşi yükseliyor çok uzun sürmez inşallah

sabah: tavada eritilmiş peynir ve az tereyağı bişeyler yaptım işte 2 kaşık 1 etimek kızarmış ekmek

öğlen:3 kaşık menemen 1 kızarmış etimek 1 bardak light cola

ara:1 avuç beyaz leblebi 1 form çay

akşam: salata 1 kase çorba 2 salatalık turşusu

ara: 1 kuru incir sade kahve

Ne kadar cabuk ılerlıo topık yaaa, artık okuyamıyorum amma yazıonuz bacılar.. tanıtım gunlerınde beslenme ve dıyetetık bolumu de vardı.. uzun uzun karatay ve dukan anlattılar.. ben ozet geceyım; Yapmayın.. kısa surede zayıflanır, kısa surede alınır.. kalbe ve bobreklere zararlıymış.. hatta karatay hanımcıım, arkadasıyla mahkemelıkmış; cunku arkadasına verdıgı dıyetle kadıncagız kalp krızı atagı gecırmış.. Yine de sız bılırsınız tabı.. benım menumu de bılen bılır, kısa zamanda verdıgım kıloyu da.. kımsenın saglıgı bozulmasın, cok zor cunku tamiri..

gözün aydın canım 60 ları görmüşsün çok sevindim

ay kız yeter yeter bu cozutmalar valla benim ciddi ciddi sinirlerim bozuk artık ya, psikolojim iyi değil , bütün zayıf kadınlardan nefret ediyom balkaymak kafayı yidim
iyiymiş senın kılon canım, boy kaç kine..
1.65 kısa değilki katieeem..
rumuzun bana ülker cıkolatalı gofretı hatırlattı.. çok severım de.. 3 aydır agzıma koymadım..
valla 3 ay emzırdım boyle kılo verırsın dedıler, ben aldım coook acıkıyordum cunku.. sımdı son 3 aydır doktora gıdıyorum da o koydu benı yoluna..
şu kolayı bırak artık ben gulum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…