çizelgemi şükür yapabıldım
azıcık utanırımda yemem belki
ben şimdi 70 olmak için neler vermezdim
Boyun kaç kuzu ? :26:
kızkocaları bırakın çocuklarlaevde gelin bana tatil yapalım havalarda ısındı oh mis gibi arasınlar dursunlar akılları başına gelsin.
yok yeni babetlerimi giydim birazda ondan oldu.bide 2 buçuktan 8 buçuğa kadar falan yürüdük hepgezdiksen hesap et ayaklarım davul oldu.sinirden gaz yaptım şiştim iyice.nası kilitlicem onlar salonda biz mutfakta oturduk.mutfak küçük sigara içiliyo die anası git oğlum içerde oyna gelme diyor.çocukta evde ne gördüyse istedi.soda,kola,çekirdek çocuktur isticek tabi ama kola normal insana bile zararlı kio yaşta çocuk elinekola bardağı verilipte git içerde iç denmez.kalk içir yedir çocuğuna. ay mana bulmuyorum ama edepli çocuk yetiştirmekte bizimelimizde bence.tabi çocuklar o yaşlarda herşeyi merak eder ama bu tam bi yaramaz.annesinin pedegoga falan gitmesi gerek.d,y,ncede benimçocuğumda bişey yok diyor.ama çocuk örneğin tuvalette kakasıyla bile kavga ediyor ya gece kaçolursa olsun uykudan kalkıp bakkala istiyor.ne derse yapılıyor.yapılmayıncada susmadan ağlıyor.allah kimseye vermesin ay içimi boşalttım ne zmandır biriktiriyordum.
boyum kısa cnmyaa 165 çok dobidik görunuyorum göğüslerım çok buyuk çokşişman gösterıyo benı bıde geçen sen doğum yaptım karnımdavar üst bolgem çok iri
boyum kısa cnmyaa 165 çok dobidik görunuyorum göğüslerım çok buyuk çokşişman gösterıyo benı bıde geçen sen doğum yaptım karnımdavar üst bolgem çok iri
1.65 kısa değilki katieeem..
Çok kısa değilsin tatlım ama doğum yapmışsın madem göğüslerde büyük sen biraz spora vakit ayırmaya çalış...plates yada yürüyüş , youtube dan egzersiz videolarını da yapabilirsin evde tek olabildiğin zamanlar
Bende 1.69 um mesela göğüs mçğüs küçücük, suzi azcık göğüs vercekti bana güya havada kaldı
ulen suziiiiiiiiiiii
kılolu olunca yusyuvarlak görunuyorum
spordan hiç hazzetmıyorum ama mecbur yapıcam göbek için
ben sana vereyım kaç kılo lazımsa imkanım olsa küçültrücem ama sorarlar dıye cesaret edemıyorum
aynen aynen , bi de daha kısa gösteriyor kilo insanı ya :26::26::26:
öff çok gıcık oluyorum
Geçicek geçicek
Ama sporu sev bence o çok büyük hata :26:
günaydın fadimemYarım saatte bir de gerçekten çok fazlaymış:26::26:
Öyle diyosun yanii peki öyle olsun da, insan da bir yere kadar ama yaaa dayanamıyom, yıllar geçtikte daha da katlanılmaz mı oluyor bu kocalar, yoksa bana mı öyle geliyor bilmiyom, katlanamıyorsun bir yerden sonra
Günaydın canım,
Nerelerdesin bakem sen
OOOOOO kimler gelmiş, topiğimizin cici kızı nerelerdesin sen, bir görünüp bir kayboluyon
Desene hepimiz akşam aynı durumdaydık, sinirden ben de akşam 9 da yattım, ağladım ağladım, hem ağlamicam dedimBir de haftaya misafir gelecekse, 1 hafta önceden nasıl yapıyosunuz ki, anlamadım canım??? Eksi çıkmana da sevindim, ama yine de akşamları öyle kaçırma bir daha emi, illa da yiyeceksen sabaha sakla iştahını.
Günaydın canım,
Tartıya çıkacaksın, artıda olsan da yazacaksın ki, kendine daha fazla dikkat edesin değil mi ama, eksideyken çıkalım, buraya yazalım, artı oldu mu kaçalım, gerçeklerle yüzleşmelisin
hoşgeldin tatlımkaçılnılmaz son bende geldım slm
evet suzimm burdan ayrılınca salıveriyozöyle oluyor canim gelmeyince saliyoruz kendimiziama insallah verecegiz su fazlaliklarimizi sagol tatlim
günaydin canimpes etmek yok canim yoksa ipin ucunu kacirdikmi olmuyor cik yinede canim bence
kiz busebak ne buldum gecmisden
Eki Görüntüle 695088 Eki Görüntüle 695090
bu haftadan sonra toparlarsın canım
malum 23 nisan hazırlıkları falandı filandı seni etkiledi
birde kaçamağa bir başlyınca ipin ucu kopuyor
yedinmi yiyesin gelişyor
ve buda daha çok sinir yapıyor insana
haftaya topla kendini artık
kuzum dün 12.30 da çıktık 4 de girdik oğluşla
gezdik
çokk güzel bir fikir canım
bence böyle devam edersen süper kilo verirsin
geçmiş olsun canım oğluşuna
üzme kendini sağlık daha önemli
toparla kendini dönüş yaparsın
canım benim bildiğim alerji iç hastalıklara girer
yani dahiliye
araştırcaklar tahlil felan
dahiliyeye git bence onlar daha iyi anlar
kbb desem töz desem sonuçda içten gelen şeyler kbb'yeve göze etki ediyor
en iyisi dahiliye incelensin
bendede var alerji
her bahar kaşıntılarım
hapşırıklarım
canım nerelerdesin
günaydın
selam canım burdan uzak durunca çok alıyoruz
takip et devamlı bizleri
şimdi sabah eksi çıktın diye bizde yedik dimi kaçağını kuçağını
seni varya yolarım yemiceksin akşam bişey
gündüz yeseydin hadi bi nebze ama şu iradene sahip çık
annende olsa bir lokm tamam tadına bakabilrdin
ama sen götürmüşsün
bidaha olmasın
belki sabaha daha çok eksilerde olacaktın bide öyle düşün
günaydın ortişimmkızlar günaydın nasılsınız
ben bugün bildirim yapacaktım öyle yazmıştım
ama yarın gidecem fikir değiştirdim
kına yarın akşam zaten
hem sabah bildirim yaparım hemde oğluş durmaz çok yoruyor
millet telaşede zaten insanlara
zarar vermesin
yoksa yerle bir eder o evi
bende tık yok
sabah aynı kilodaydım
bende temizliğe başladımmenün güzel olmuş canm
seninde menün güzel tatlım
inş.ya bugün uyandım uykudan gıcık bi şekilde bi sopa bulsam kendime dalcam yani.
ama şimdi bir sevinç bi mutluluk geldi yarının bildirim günüolduğunu unutmusum
bende dargındım kocişe daha yeni düzelmiştik dün gece benm yüzümden yine bozulduk bir haftada bu gider
bi sonraki ay toparlarım artık
ben seninle başedemicem ya sen salata yiyosun ben baklava
maşallah sana güzel gidiyosun .
bende stres olmasam düzelticem ama
canım benm oğlum alerjik astım olduğu için astım -alerji doktorumuza gidiyoruz
dolunay ne zaman biter acep bi günlükmüdür hiç anlamam:26:
iyiyiz canm sen nasılsın
diyet yapıyoruz spor yapıyoruz demeyi çok isterdim ama malesef temizlik yapıyorum keşke temizlikte spor sayılsaydı
canım menün güzel ama az değilmi .
yarın öbürgün başın döner dikkat et derim
ayne canım yola devam
ewt ya geçn çok üzgündüm hiçbi problem yoktu resmen diyeti bozdum die ağlicaktım
çık çık tartıya tartıyla ortak çalış ki haftaya moralin bozulmasın
hoşgeldin cnm slm
bende oğluşuma öğrettim hangi takımlısın dioruz dalatasaray dio
günaydın canm
masallah yerim ben onun dudaklarını
aay böle çocuklar çok fena ediyo ya
dun parka göturdum oğlumu orda bı kadın vardı şuaralar kıloya takık olduğumdan nekadar kılolu dedim içimden sonra konuşmaya başladık emzırıyormusun falan laf açıldı kadın bana bende SENINKADAR KILOLUYDUM AMA EMZIRDIKÇE ZAYIFLADIM DEDİ
ewt doğru söyluyordu benden zayıftı ama ben oan kendımı görmediğimden kılolu geldı gözume işte bu bana dur artık yeme dedırttı
ahaahha aynısı bende de oluyo, hani uzaktan baksan kız benden zayıf ama ben beğenmiyorum kızı kilosu yüzünden
İşte kafayı yiyoruz yavaş yavaş
Bende kafayı yiyenlerdenm sizin gibi
İşe gelip giderken yolda,metroda gördüğüm tüm kadınlarla kıyaslama yapıyorum o zayıf bu kilolu diye.Aha da bu kadar olsam keşke diyorum içimden
Ne kadar cabuk ılerlıo topık yaaa, artık okuyamıyorum amma yazıonuz bacılar.. tanıtım gunlerınde beslenme ve dıyetetık bolumu de vardı.. uzun uzun karatay ve dukan anlattılar.. ben ozet geceyım; Yapmayın.. kısa surede zayıflanır, kısa surede alınır.. kalbe ve bobreklere zararlıymış.. hatta karatay hanımcıım, arkadasıyla mahkemelıkmış; cunku arkadasına verdıgı dıyetle kadıncagız kalp krızı atagı gecırmış.. Yine de sız bılırsınız tabı.. benım menumu de bılen bılır, kısa zamanda verdıgım kıloyu da.. kımsenın saglıgı bozulmasın, cok zor cunku tamiri..
iyiymiş senın kılon canım, boy kaç kine..
ay kız yeter yeter bu cozutmalar valla benim ciddi ciddi sinirlerim bozuk artık ya, psikolojim iyi değil , bütün zayıf kadınlardan nefret ediyom balkaymak kafayı yidim
rumuzun bana ülker cıkolatalı gofretı hatırlattı.. çok severım de.. 3 aydır agzıma koymadım..1.65 kısa değilki katieeem..
valla 3 ay emzırdım boyle kılo verırsın dedıler, ben aldımdun parka göturdum oğlumu orda bı kadın vardı şuaralar kıloya takık olduğumdan nekadar kılolu dedim içimden sonra konuşmaya başladık emzırıyormusun falan laf açıldı kadın bana bende SENINKADAR KILOLUYDUM AMA EMZIRDIKÇE ZAYIFLADIM DEDİ
ewt doğru söyluyordu benden zayıftı ama ben oan kendımı görmediğimden kılolu geldı gözume işte bu bana dur artık yeme dedırttı
şu kolayı bırak artık ben gulum...selam kızlar fazla gelemiyorum kusura bakmayın kızım diş çıkarıyor hiç uyumuyor ve ateşi yükseliyor çok uzun sürmez inşallah
sabah: tavada eritilmiş peynir ve az tereyağı bişeyler yaptım işte 2 kaşık 1 etimek kızarmış ekmek
öğlen:3 kaşık menemen 1 kızarmış etimek 1 bardak light cola
ara:1 avuç beyaz leblebi 1 form çay
akşam: salata 1 kase çorba 2 salatalık turşusu
ara: 1 kuru incir sade kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?