gözün aydın canım 60 ları görmüşsün çok sevindim
kızkocaları bırakın çocuklarlaevde gelin bana tatil yapalım havalarda ısındı oh mis gibi arasınlar dursunlar akılları başına gelsin.
yok yeni babetlerimi giydim birazda ondan oldu.bide 2 buçuktan 8 buçuğa kadar falan yürüdük hepgezdiksen hesap et ayaklarım davul oldu.sinirden gaz yaptım şiştim iyice.nası kilitlicem onlar salonda biz mutfakta oturduk.mutfak küçük sigara içiliyo die anası git oğlum içerde oyna gelme diyor.çocukta evde ne gördüyse istedi.soda,kola,çekirdek çocuktur isticek tabi ama kola normal insana bile zararlı kio yaşta çocuk elinekola bardağı verilipte git içerde iç denmez.kalk içir yedir çocuğuna. ay mana bulmuyorum ama edepli çocuk yetiştirmekte bizimelimizde bence.tabi çocuklar o yaşlarda herşeyi merak eder ama bu tam bi yaramaz.annesinin pedegoga falan gitmesi gerek.d,y,ncede benimçocuğumda bişey yok diyor.ama çocuk örneğin tuvalette kakasıyla bile kavga ediyor ya gece kaçolursa olsun uykudan kalkıp bakkala istiyor.ne derse yapılıyor.yapılmayıncada susmadan ağlıyor.allah kimseye vermesin ay içimi boşalttım ne zmandır biriktiriyordum.
bende galatasarayli aldim da noldu iyi halt ettimFenerbahçeli adam almam hayatıma suzi büyük konuşmiyim ama şu ana kadar hepsi koyu fenerbahçeliydi zaten
Artık bitmiştirKriter koydum Dilo neden gitti ki acaba
ayni ben gibisin canim ama benim 160 boy ya var ya yokboyum kısa cnmyaa 165 çok dobidik görunuyorum göğüslerım çok buyuk çokşişman gösterıyo benı bıde geçen sen doğum yaptım karnımdavar üst bolgem çok iri
al bebegim hepsi senin olsunÇok kısa değilsin tatlım ama doğum yapmışsın madem göğüslerde büyük sen biraz spora vakit ayırmaya çalış...plates yada yürüyüş , youtube dan egzersiz videolarını da yapabilirsin evde tek olabildiğin zamanlar
Bende 1.69 um mesela göğüs mçğüs küçücük, suzi azcık göğüs vercekti bana güya havada kaldı
ulen suziiiiiiiiiiii
niyeki canim bunu bilmiyordum yada unuttum niye yemekden sonra hemen su icilmemeliymis seker bende icmeyeyim bundan sonra ozaman :26:Öğle yemeğimi yedim mis gbi doydum, 1 litre su bitti, akşama kadar 1 litre daha bitirmeye çalışacağım
Canım kahve istiyor kızlar içicem birazdan, yemekten hemen sonra birşeyler içmemek lazım
gidersen benimkileri de götür canim kücültmeyekılolu olunca yusyuvarlak görunuyorum
spordan hiç hazzetmıyorum ama mecbur yapıcam göbek için
ben sana vereyım kaç kılo lazımsa imkanım olsa küçültrücem ama sorarlar dıye cesaret edemıyorum
ya dimi insan kendinde okadar fark etmiyor bazen aynaya bakiyorum diyorum aslinda hicde fena degilim diyorum kendi kendimedun parka göturdum oğlumu orda bı kadın vardı şuaralar kıloya takık olduğumdan nekadar kılolu dedim içimden sonra konuşmaya başladık emzırıyormusun falan laf açıldı kadın bana bende SENINKADAR KILOLUYDUM AMA EMZIRDIKÇE ZAYIFLADIM DEDİ
ewt doğru söyluyordu benden zayıftı ama ben oan kendımı görmediğimden kılolu geldı gözume işte bu bana dur artık yeme dedırttı
toparliycaz insallah canim birlikte :13:günaydın fadimemgiremedim bu aralar
hoşgeldin tatlım
evet suzimm burdan ayrılınca salıveriyozama toparlıycaz
günaydın ortişimm
bende temizliğe başladımyarın ev boyanacak pöfff yünlerim var yıkancak,perdeler,halılar
cok üzüldüm canim ya nezaman dis cikarsa benim oglanda aninda ateslenirdin insallah cabuk atlatirsiniz bu dönemi gecmis olsun canimselam kızlar fazla gelemiyorum kusura bakmayın kızım diş çıkarıyor hiç uyumuyor ve ateşi yükseliyor çok uzun sürmez inşallah
sabah: tavada eritilmiş peynir ve az tereyağı bişeyler yaptım işte 2 kaşık 1 etimek kızarmış ekmek
öğlen:3 kaşık menemen 1 kızarmış etimek 1 bardak light cola
ara:1 avuç beyaz leblebi 1 form çay
akşam: salata 1 kase çorba 2 salatalık turşusu
ara: 1 kuru incir sade kahve
Ne kadar cabuk ılerlıo topık yaaa, artık okuyamıyorum amma yazıonuz bacılar.. tanıtım gunlerınde beslenme ve dıyetetık bolumu de vardı.. uzun uzun karatay ve dukan anlattılar.. ben ozet geceyım; Yapmayın.. kısa surede zayıflanır, kısa surede alınır.. kalbe ve bobreklere zararlıymış.. hatta karatay hanımcıım, arkadasıyla mahkemelıkmış; cunku arkadasına verdıgı dıyetle kadıncagız kalp krızı atagı gecırmış.. Yine de sız bılırsınız tabı.. benım menumu de bılen bılır, kısa zamanda verdıgım kıloyu da.. kımsenın saglıgı bozulmasın, cok zor cunku tamiri..
selam kızlar nasılsınızne çabuk geldi tartı günü bu hafta artıdayım kesin ama yılmak yol yola devam
selam kızlar fazla gelemiyorum kusura bakmayın kızım diş çıkarıyor hiç uyumuyor ve ateşi yükseliyor çok uzun sürmez inşallah
sabah: tavada eritilmiş peynir ve az tereyağı bişeyler yaptım işte 2 kaşık 1 etimek kızarmış ekmek
öğlen:3 kaşık menemen 1 kızarmış etimek 1 bardak light cola
ara:1 avuç beyaz leblebi 1 form çay
akşam: salata 1 kase çorba 2 salatalık turşusu
ara: 1 kuru incir sade kahve
Ne kadar cabuk ılerlıo topık yaaa, artık okuyamıyorum amma yazıonuz bacılar.. tanıtım gunlerınde beslenme ve dıyetetık bolumu de vardı.. uzun uzun karatay ve dukan anlattılar.. ben ozet geceyım; Yapmayın.. kısa surede zayıflanır, kısa surede alınır.. kalbe ve bobreklere zararlıymış.. hatta karatay hanımcıım, arkadasıyla mahkemelıkmış; cunku arkadasına verdıgı dıyetle kadıncagız kalp krızı atagı gecırmış.. Yine de sız bılırsınız tabı.. benım menumu de bılen bılır, kısa zamanda verdıgım kıloyu da.. kımsenın saglıgı bozulmasın, cok zor cunku tamiri..
iyiymiş senın kılon canım, boy kaç kine..
dünkü menümm
sabah
9lu çay
4-5 zeytin
2 dilim peynir
2 minik domates
1 salatalık
ara
1 elma
az şekerli t.kahvesi
öğlen
9lu çay
1 tabak z.yağlı taze fasülye
2 kaşık yoğurt
yağsız salata
ara
1 paket etiform (öğlen ekmek yemediğim için çok acıktım)
akşam
yarım tavuk göğsü ızgara
2 kaşık yoğurt
bir avuç çerez
az şekerli t.kahvesi
1 ısırık çikolata
bende galatasarayli aldim da noldu iyi halt ettimdilek tam düzene oturtamadi kendini sanirim canim :26:cabuk sIkILiyor gibime geliyor öyle demisdi
niyeki canim bunu bilmiyordum yada unuttum niye yemekden sonra hemen su icilmemeliymis seker bende icmeyeyim bundan sonra ozaman :26:
tamam canim öyle yapayim bundan sonra sagol sekerEvet suzi yemekten hemen sonra su içme bence, bi yarım saat fln geçsin
canım sabah dereotu yersen cok tok tutar,bır de domatesını salatalıgını arttır, mıden şişince doygunluk hıssı yaşıyorsun.. o sebzelerde sınır yok.. ara yaptıgın etı formunu da 1 paketını gunun tamamına bolebılırsın.. yanı gıdıp geldıkce agzına atabılırsın, dıyetısyenımın yenı onerısı, boylece bır sey yemıyorum duygusu olmuyor.. akşam da çerez yerıne salata yekaçamak yapmışın bellı; bunları oglen yapınca yakıyorsun ama akşamkıler oldugu gıbı sana kalıyor
Eki Görüntüle 695606
ay bu resim iyiymisavatarima mi koysam acaba bi tarafda bi tarafta Eki Görüntüle 695607
Ben az önce bi dilim çikolata yedim,ama pişman değilim.Canım çoook istediği bişeyi yemezsem aklım hep onda kalıyor,bişeylere saldırasım geliyor sonraTabi hergün çikolata götürmek anlamına gelmiyor bu :) Minicik çikolata tüm gözümü doyurdu resmen :)
Eki Görüntüle 695485 hazirladim bavulu geliyom kapiyi ackiz ogluma da getirseydim niye öyle diyon
bende galatasarayli aldim da noldu iyi halt ettimdilek tam düzene oturtamadi kendini sanirim canim :26:cabuk sIkILiyor gibime geliyor öyle demisdi
ayni ben gibisin canim ama benim 160 boy ya var ya yok
al bebegim hepsi senin olsun
niyeki canim bunu bilmiyordum yada unuttum niye yemekden sonra hemen su icilmemeliymis seker bende icmeyeyim bundan sonra ozaman :26:
gidersen benimkileri de götür canim kücültmeye
ya dimi insan kendinde okadar fark etmiyor bazen aynaya bakiyorum diyorum aslinda hicde fena degilim diyorum kendi kendimesonra bi fotoda kendimi görüyorum aman bu benmiyim diyorum :96:
toparliycaz insallah canim birlikte :13:
cok üzüldüm canim ya nezaman dis cikarsa benim oglanda aninda ateslenirdin insallah cabuk atlatirsiniz bu dönemi gecmis olsun canim
sagol canim
yok bacım çocugunu getirmicen accık kafa dinlicen ben size bakcam.kocalar çocukla ev işleriyle kafayı yesin die dayancan accık.sen çıkmıyonmu daha geç kalcan vaktin geliocok canin istediyse tabii ki yersin tatlim bi parca sonradan saldiracagina :18: bende bi keresinde attim agzima bi kare ciko agzimda onu iyice erittimoda beni kesmisdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?