70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hazirladim bavulu geliyom kapiyi ac kiz ogluma da getirseydim niye öyle diyon
Fenerbahçeli adam almam hayatıma suzi büyük konuşmiyim ama şu ana kadar hepsi koyu fenerbahçeliydi zaten

Artık bitmiştir Kriter koydum Dilo neden gitti ki acaba
bende galatasarayli aldim da noldu iyi halt ettim dilek tam düzene oturtamadi kendini sanirim canim :26:cabuk sIkILiyor gibime geliyor öyle demisdi
boyum kısa cnmyaa 165 çok dobidik görunuyorum göğüslerım çok buyuk çokşişman gösterıyo benı bıde geçen sen doğum yaptım karnımdavar üst bolgem çok iri
ayni ben gibisin canim ama benim 160 boy ya var ya yok
al bebegim hepsi senin olsun
Öğle yemeğimi yedim mis gbi doydum, 1 litre su bitti, akşama kadar 1 litre daha bitirmeye çalışacağım

Canım kahve istiyor kızlar içicem birazdan, yemekten hemen sonra birşeyler içmemek lazım
niyeki canim bunu bilmiyordum yada unuttum niye yemekden sonra hemen su icilmemeliymis seker bende icmeyeyim bundan sonra ozaman :26:
gidersen benimkileri de götür canim kücültmeye
ya dimi insan kendinde okadar fark etmiyor bazen aynaya bakiyorum diyorum aslinda hicde fena degilim diyorum kendi kendime sonra bi fotoda kendimi görüyorum aman bu benmiyim diyorum :96:
toparliycaz insallah canim birlikte :13:
cok üzüldüm canim ya nezaman dis cikarsa benim oglanda aninda ateslenirdin insallah cabuk atlatirsiniz bu dönemi gecmis olsun canim

sagol canim

selam kızlar nasılsınız ne çabuk geldi tartı günü bu hafta artıdayım kesin ama yılmak yol yola devam

selam kızlar nasılsınız ne çabuk geldi tartı günü bu hafta artıdayım kesin ama yılmak yol yola devam

evet canim cabuk geldi :18: bu hafta olmasa bile haftaya insallah olmadi öbür haftaya ama gidecek insallah fazlaliklarimiz

ballim nereye gittin gi

benimki aradi akküsü 3 prosent kalmis süloya gidiyormus diye anlatiyor bende banane dedim kapattim
aramamda zaten ne hali varsa görsün su misafirler gelsin gitsin simdi kendimi tutuyorum onlarin yaninda rezil eder birsey der gelmemeslik falan yapar ama onlar bi gittsin bende yapacagimi biliyorum
bende onun gibi gezmesem banada suzan demesinler

Tatlım çok çok geçmiş olsun :26: Ve menün gayet güzel , kızın da bir an önce dişini çıkarıp düzelir umarım

Zaten kalıcı kilo vermek diyetlerle olacak şey değil, tamamen beslenme alışkanlığının değişmesi gerekiyor, sağlık herşeyden önce gelir haklısı Bende karşıyım bütün doktorların her türlü diyetlerine :26:

dünkü menümm

sabah
9lu çay
4-5 zeytin
2 dilim peynir
2 minik domates
1 salatalık

ara

1 elma
az şekerli t.kahvesi

öğlen

9lu çay
1 tabak z.yağlı taze fasülye
2 kaşık yoğurt
yağsız salata

ara

1 paket etiform (öğlen ekmek yemediğim için çok acıktım)

akşam

yarım tavuk göğsü ızgara
2 kaşık yoğurt
bir avuç çerez
az şekerli t.kahvesi
1 ısırık çikolata

canım sabah dereotu yersen cok tok tutar,bır de domatesını salatalıgını arttır, mıden şişince doygunluk hıssı yaşıyorsun.. o sebzelerde sınır yok.. ara yaptıgın etı formunu da 1 paketını gunun tamamına bolebılırsın.. yanı gıdıp geldıkce agzına atabılırsın, dıyetısyenımın yenı onerısı, boylece bır sey yemıyorum duygusu olmuyor.. akşam da çerez yerıne salata ye kaçamak yapmışın bellı; bunları oglen yapınca yakıyorsun ama akşamkıler oldugu gıbı sana kalıyor

Evet suzi yemekten hemen sonra su içme bence, bi yarım saat fln geçsin

canımm maydanoz yiyordum sabahları sıkıldım sanırım..çerez ve çikolata kocacımın bana tuzağıydı malesef:26: çok iradesizim ben yahu:131:

cok canin istediyse tabii ki yersin tatlim bi parca sonradan saldiracagina :18: bende bi keresinde attim agzima bi kare ciko agzimda onu iyice erittim oda beni kesmisdim

ben 71 kiloyum 60 kiloya düşmek istiyorum. ama irademe hakim olamıyorum :'(
diyet yaparken birileriyle paylaşmak daha etkili olabilir gibi geldi

cok canin istediyse tabii ki yersin tatlim bi parca sonradan saldiracagina :18: bende bi keresinde attim agzima bi kare ciko agzimda onu iyice erittim oda beni kesmisdim
yok bacım çocugunu getirmicen accık kafa dinlicen ben size bakcam.kocalar çocukla ev işleriyle kafayı yesin die dayancan accık.sen çıkmıyonmu daha geç kalcan vaktin gelio

sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık
ara 2 ceviz 1 küçük kurabiye
öğlen yemek yemedim 1 halley 1 şekersiz neskafeyle geçiştirdim
ara 1 prtakal,1 ceviz
akşam somon ve salata yiycem

önceki günler yazmamışım 3-4 gündür günde 1 saat yürüyüş yapıyorum bugünde yapıcam :)

ay valla bütün gün temizlik yaptım bugun sabah yedimekmek akşam falan ekmek yok işallah yarın eksi çıkarım buda benim şokumama yoruldum ayaklarımın üstünede basamıyom azap gibi geldi bugun yarın pestil gibi yatarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…