70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

keşke öğleye yemek yeseydin geçiştirmek diyorsun ama hafif bir sebze yemeğinden daha az kalori alırdın bence.hem kurabiye ve halley bugune fazla gelmş ikisi.birde zeytini 5 taneden fazla yemicen.mümkünse yeşil olması daha iyi.bence bir öğünüde yoğutta eklemelisin.ay bende burdakiler yüzünden diyetisyen gibi oldum

durdum durdum döndüm dolaştım yine geldim
ama artık biraz farklı gelmem lazım onu anladım nişanlandım bu geçen zaman içinde ve eylülde düğün var çok canım sıkılıyo bu kilo olayına nasıl yapıcam bilmiyorum çok üzülüyorum bi yandan biyandanda hep böyleydim diyip geçmek geliyo içimden içerde çok büyük bir savaş var :)

Düğünde incecik çıtır gelin olmak mı güzel yoksa lahana gelin olmak mı güzel.
Hep böyleydin artık değişmelisin o zaman

Menü güzel
Çikolatayı akşamları saklıyoruz , yiyeceksek sabahları yiyoruz yatmadan önce yediklerimi direk vücuda yayılıyo kızlar

Düğünde incecik çıtır gelin olmak mı güzel yoksa lahana gelin olmak mı güzel.
Hep böyleydin artık değişmelisin o zaman

söylerken bile utanıyoruummmm 79 kiloyum inş bu sefer bırakmıcam ve eylülde istediğim gibi olcak herşey

Akşam yemeğimi de yedim,çorbanın yanında birde satalık yedim. Birazdan işten çıkıcam ve tempolu yürüyşle günü bitirecem
Bu sezeryan göbeği de gider mi diyetle yaa

teşekkür ederim.nöbetten çıktım bugün evde yalnız olunca canım yemek istemiyor eskiden bu nlarıda yemezdim aç aç dolanırdım.zeytini çok yemem normalde 3-4 tane oda yeşil siyah alerji yapıyo.halley yemesem iyiydi ortada görünce dayanamadım..

aman suzim biktim artik inan dengesizler ki ne dengesiz sorma

gelelim benim beyefendiye
nerdeyse 1 hafta olucak konusmuyorum
konusmiycamda taki o konusana kadar
bende bahce yüzünden kizdim suzim
o gün bahceye baktik ya
ordan bize verein dan mitglied olmak icin kagit verdiler
neyse arabada gelirken bahce ile ilgili bisey söylüyorm
dur bakalim daha belli degil diyo
tam baska bisey söylüyom dur daha bakariz diyo
birakmadi bi konusalim insan gibi
bende geldim arabayi park ettim o kendi arabasina gecti hic bisey demeden yukariya ciktim
baktim geldi üstü degistirecekmis yine birsey demedim ben gidiyom dedi gitti
ama ben sinirden patladim
neyse evde söylendim durdum kendi kendime
sonra aksama dogru telefonlastik
ne dese o kagidi doldurmus gitmis vermis
ay nasil sinir oldum
tamam bende istiyordum ama insaan önce bir oturur konusur karar verir sonra yapar ne yapacaksa
gelincede tartistik sen bana sordunmu dedim
yapacak olan benim dedi iyi dedim o zaman git yap ben gitmiyorum o bahceye
o dur budur konusmuyorum o da konusmuyor gicikk
Sen nerdeydin canım, Türkiye'de var mı böyle bişey?

İnşallah canım.

Akşam boool salata ye, başka bişey yeme çorba iç.

Sakin ol canım, muhatap olma onlarla

ayy ne iyi olur ya

ay kız yeter yeter bu cozutmalar valla benim ciddi ciddi sinirlerim bozuk artık ya, psikolojim iyi değil , bütün zayıf kadınlardan nefret ediyom balkaymak kafayı yidim
ay gecende biri sinir etti beni
60 kilo bile degil
ben kahveyi sekersiz iciyom diye o da öyle iciyo felan beni inceliyo zayiflamisim diye
ay dedim icimden senin gibi olsam keske

amaaan cok biliyosa o karatay kendi zayiflasin

benimki gecen aramis kizim evdeydi ekmek lazimmi demis o da annemi ara o na sor demis aramadi gicik cokta umrum sanki

Hamilelikte ''ye ye ,sen aç kalırsan bebekte aç kalır,sen hamilesin yemezsen olmaz,canın ne çekse ye emzirirken gitcek bütün kilolar'' diyen şahıslar nerdesiniz gitmedi bu kilolarrrr Siz siz olun olurda hamile falan kalırsanız bu yalanlara inanmayın

Bu avatar resminden tırsan bitek ben miyimmmm ?????

yok benimde tüylerim diken diken oluyor.ballıyı arap olarak hayal etmeye başladım artık.şişko ve arap
kaç gündür gazım var hepşişkinim.dünde ishaldim.üşüttüm.heral.dün gece gelen eşimin arkadaşı karısına hande hamilemi göbek yapmış die soruyomuş.karısıda bana dio gülerek.zaten sinirliyim onlara kat kat arttı sinirim.

ftemiz suzii buldummmmmmmmmmmm

bence kocalarimizin seylerini keselim
gece uyurlarken tutalim keselim
hem bidaha sey edemezler

dillerini diyom yahuu dillerinii

nasil fikir ama düsünsenize dillerini kesersek konusamazlar bidaha bizde kafa dinleriz

soran olursada cok uzundu kapiya skisti deriizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…