- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık
ara 2 ceviz 1 küçük kurabiye
öğlen yemek yemedim 1 halley 1 şekersiz neskafeyle geçiştirdim
ara 1 prtakal,1 ceviz
akşam somon ve salata yiycem
önceki günler yazmamışım 3-4 gündür günde 1 saat yürüyüş yapıyorum bugünde yapıcam :)
Eki Görüntüle 695606
ay bu resim iyiymisavatarima mi koysam acaba bi tarafda bi tarafta Eki Görüntüle 695607
durdum durdum döndüm dolaştım yine geldim
ama artık biraz farklı gelmem lazım onu anladım nişanlandım bu geçen zaman içinde ve eylülde düğün var çok canım sıkılıyo bu kilo olayına nasıl yapıcam bilmiyorum çok üzülüyorum bi yandan biyandanda hep böyleydim diyip geçmek geliyo içimden içerde çok büyük bir savaş var :)
dünkü menümm
sabah
9lu çay
4-5 zeytin
2 dilim peynir
2 minik domates
1 salatalık
ara
1 elma
az şekerli t.kahvesi
öğlen
9lu çay
1 tabak z.yağlı taze fasülye
2 kaşık yoğurt
yağsız salata
ara
1 paket etiform (öğlen ekmek yemediğim için çok acıktım)
akşam
yarım tavuk göğsü ızgara
2 kaşık yoğurt
bir avuç çerez
az şekerli t.kahvesi
1 ısırık çikolata
Düğünde incecik çıtır gelin olmak mı güzel yoksa lahana gelin olmak mı güzel.
Hep böyleydin artık değişmelisin o zaman
Menü güzel
Çikolatayı akşamları saklıyoruz , yiyeceksek sabahları yiyoruzyatmadan önce yediklerimi direk vücuda yayılıyo kızlar
keşke öğleye yemek yeseydin geçiştirmek diyorsun ama hafif bir sebze yemeğinden daha az kalori alırdın bence.hem kurabiye ve halley bugune fazla gelmş ikisi.birde zeytini 5 taneden fazla yemicen.mümkünse yeşil olması daha iyi.bence bir öğünüde yoğutta eklemelisin.ay bende burdakiler yüzünden diyetisyen gibi oldum
kızlar topik çökecek bugun şişko hanımlar doluştuk hepimiz 14 kullanıcı 9 üye 5 misafir
aman suzim biktim artik inanöyle dengesiz insanlara sinirlenipde canini sikma tatlim ne halleri varsa görsünlersinirini yemekden de cikartma sakin ha olan bize oluyor he ona kizdim nekadar umursamaz nekadar kaygisiz havalar isindi yine basladi arkadaslarina takilmaya yaz geldimi cozutuyor uyuz gicik offf su 3 gündür resmen gicikligina yapiyor sanki dün okada ugrastik hamur actik börek falan yaptik gitmis arkadaslariyla gezdikden sonra firindan bayat börek almis birde gitmeden gördü yaptigimizi dedim gördün kac saatdir ugrasiyoruz ne aliyon disardan sankim birde eve getirip yiycek sanane dedi bende yattim iste
simdi yine arkadasiylan park daymis ne hali varsa görsün gicik
bende arkadaslarimda öyle yapiyorum ballim cok canim acirsa cok gücüme giderse o kisi benim icin bitmisdir kirilan vaso bidaha ayni olmaz misali ama aile olunca degisiyor iste
Sen nerdeydin canım, Türkiye'de var mı böyle bişey?
İnşallah canım.
Akşam boool salata ye, başka bişey yeme çorba iç.
Sakin ol canım, muhatap olma onlarla
ayy ne iyi olur yakızkocaları bırakın çocuklarlaevde gelin bana tatil yapalım havalarda ısındı oh mis gibi arasınlar dursunlar akılları başına gelsin.
yok yeni babetlerimi giydim birazda ondan oldu.bide 2 buçuktan 8 buçuğa kadar falan yürüdük hepgezdiksen hesap et ayaklarım davul oldu.sinirden gaz yaptım şiştim iyice.nası kilitlicem onlar salonda biz mutfakta oturduk.mutfak küçük sigara içiliyo die anası git oğlum içerde oyna gelme diyor.çocukta evde ne gördüyse istedi.soda,kola,çekirdek çocuktur isticek tabi ama kola normal insana bile zararlı kio yaşta çocuk elinekola bardağı verilipte git içerde iç denmez.kalk içir yedir çocuğuna. ay mana bulmuyorum ama edepli çocuk yetiştirmekte bizimelimizde bence.tabi çocuklar o yaşlarda herşeyi merak eder ama bu tam bi yaramaz.annesinin pedegoga falan gitmesi gerek.d,y,ncede benimçocuğumda bişey yok diyor.ama çocuk örneğin tuvalette kakasıyla bile kavga ediyor ya gece kaçolursa olsun uykudan kalkıp bakkala istiyor.ne derse yapılıyor.yapılmayıncada susmadan ağlıyor.allah kimseye vermesin ay içimi boşalttım ne zmandır biriktiriyordum.
ay gecende biri sinir etti beni
ay kız yeter yeter bu cozutmalar valla benim ciddi ciddi sinirlerim bozuk artık ya, psikolojim iyi değil , bütün zayıf kadınlardan nefret ediyom balkaymak kafayı yidim
amaaan cok biliyosa o karatay kendi zayiflasinNe kadar cabuk ılerlıo topık yaaa, artık okuyamıyorum amma yazıonuz bacılar.. tanıtım gunlerınde beslenme ve dıyetetık bolumu de vardı.. uzun uzun karatay ve dukan anlattılar.. ben ozet geceyım; Yapmayın.. kısa surede zayıflanır, kısa surede alınır.. kalbe ve bobreklere zararlıymış.. hatta karatay hanımcıım, arkadasıyla mahkemelıkmış; cunku arkadasına verdıgı dıyetle kadıncagız kalp krızı atagı gecırmış.. Yine de sız bılırsınız tabı.. benım menumu de bılen bılır, kısa zamanda verdıgım kıloyu da.. kımsenın saglıgı bozulmasın, cok zor cunku tamiri..
benimki gecen aramis kizim evdeydi ekmek lazimmi demis o da annemi ara o na sor demis aramadi gicikevet canim cabuk geldi :18: bu hafta olmasa bile haftaya insallah olmadi öbür haftaya ama gidecek insallah fazlaliklarimiz
ballim nereye gittin gi
benimki aradi akküsü 3 prosent kalmis süloya gidiyormus diye anlatiyor bende banane dedim kapattim
aramamda zaten ne hali varsa görsünsu misafirler gelsin gitsin simdi kendimi tutuyorum onlarin yaninda rezil eder birsey der gelmemeslik falan yapar ama onlar bi gittsin bende yapacagimi biliyorum
bende onun gibi gezmesem banada suzan demesinler
ne habersiniz kizlar
ne habersiniz kizlar
Bu avatar resminden tırsan bitek ben miyimmmm ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?