70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynı durum bende de mevcut bi milyon baloncuk var içimde

Arkadaşın karısı ya seni gıcık etmek istemiş yada sizden bi bebek haberi bekliyorlarr

ben 71 kiloyum 60 kiloya düşmek istiyorum. ama irademe hakim olamıyorum :'(
diyet yaparken birileriyle paylaşmak daha etkili olabilir gibi geldi
hosgeldin canim
yok bacım çocugunu getirmicen accık kafa dinlicen ben size bakcam.kocalar çocukla ev işleriyle kafayı yesin die dayancan accık.sen çıkmıyonmu daha geç kalcan vaktin gelio
gitmiyom iste hesapin uymadi bugün 6yi kadar mesaideyim

yarin tartiya cikinca eksi cikarsan haftaya da cagirsin arkadasini carsambadan gelsinde persembe sporunu yaparsin
ay suziiii buna bak bak yeme tamam mı önüne pasta koyarlarsa omzuna bi bak üfle
iyi fikir busecim omzuma bakar seytani üflerim
hosgeldin ozaman canim tekrardan
gurbet pabucu yarım çık yukarıya oynuyalım
kiz eleme kiza belki süsleniyordur
söylerken bile utanıyoruummmm 79 kiloyum inş bu sefer bırakmıcam ve eylülde istediğim gibi olcak herşey
insallah canim hayirli ugurlu olsun nisanlanmissin insallah kugu gibide gelin olursun
Akşam yemeğimi de yedim,çorbanın yanında birde satalık yedim. Birazdan işten çıkıcam ve tempolu yürüyşle günü bitirecem
Bu sezeryan göbeği de gider mi diyetle yaa
bende sezeryan oldum canim bence gidiyor gibi ama daha yolum cok verdikden sonra söylerim dermissim
kızlar topik çökecek bugun şişko hanımlar doluştuk hepimiz 14 kullanıcı 9 üye 5 misafir

Biz şişko deyilizz,balık etliyiz
ivitttt
nediyeyim ballim bunlarda ne inati var anlamadim keci gibi keci bile onlarin yaninda kuzu kalir :113: burayada gelmessem kafam biraz olsun dagiliyor kafayi yerdim herhalde

Bu avatar resminden tırsan bitek ben miyimmmm ?????

diğerlerini bilmemde ben iyi değilim bacımçok yorgunum.ayaklarımı uzattım esraya bakıyom.suzi çıkmıyonmu kız ne uzadı bu mesaibugun böle.ay hala kazım var içimde katırlar tepişiyo
bacim sen koca buldun ne etcen esrayi
ay sevmiyom o programi

kiz kadina desedin yok bu gaz diye sonrada dönseydin inanmazsan al diye zarrttt

kızzz planladığı şeye bak bende okuyorum farklı şekilde sende az değilsin hebenimkocacımkurs versin size.valla akşam misafirlere çayıkoydu evi süpürdü.

Hiiiiiii çok acımasız gördüm seniiiiii

kızzz planladığı şeye bak bende okuyorum farklı şekilde sende az değilsin hebenimkocacımkurs versin size.valla akşam misafirlere çayıkoydu evi süpürdü.
kiz benim kocisde iyidir bakma yardimci olur hakkini yemiyim simdi
arada muayyen günleri tutuyor
Hiiiiiii çok acımasız gördüm seniiiiii

sakin ciko felan yedigini duymayayim ona göre

Aynı durum bende de mevcut bi milyon baloncuk var içimde

Arkadaşın karısı ya seni gıcık etmek istemiş yada sizden bi bebek haberi bekliyorlarr
ay yok biliyolar daha olmayacağını uyuzlar

bacim sen koca buldun ne etcen esrayi
ay sevmiyom o programi

bende ne zmandır bakmıyodum.kumanda ötekikoltukta kalmış kalmak zor geliyokız çıkmıyorki o kahrolası gaz çıksa keşke içimde keçiler tepişiyokendine bakmıyor.giymiş kısa kollu daracık tsörtü taşmış etleri 4 kat bide 115 beden memiş üstüne

dimi dimi hep onlarin yüzünden bi elime gecirsem evire cevire dövcem onlari
Bu avatar resminden tırsan bitek ben miyimmmm ?????
bu yine ekledigi fotolarin yaninda mahsum kaliyor
diğerlerini bilmemde ben iyi değilim bacımçok yorgunum.ayaklarımı uzattım esraya bakıyom.suzi çıkmıyonmu kız ne uzadı bu mesaibugun böle.ay hala kazım var içimde katırlar tepişiyo
gitmiyom iste kazim ne gi
ayyy bi alemsin ya

off ya morelim düzeldi kiz iyiki geldin

aman istemem bidaha gelmesinler ben normaldede ev temizlerim.sinir oluyorum onlara bide sarhoş kocasını takıyor peşine.boş boş muhabbetler.olmaz ben hesap ettim çıkman lazımbugun çok çalıştırdılar senmi

dimi dimi hep onlarin yüzünden bi elime gecirsem evire cevire dövcem onlari

bu yine ekledigi fotolarin yaninda mahsum kaliyor

gitmiyom iste kazim ne gi

ayyy bi alemsin ya

off ya morelim düzeldi kiz iyiki geldin
gaz yahu yanlış harf koymuşum
cikmam lazim kizlarrr

suzim aksama gel cene yapak
sizde gelin kizlaar

sinirlenme şişeceksin bak git gene gel hadi suzim sende git

söylerken bile utanıyoruummmm 79 kiloyum inş bu sefer bırakmıcam ve eylülde istediğim gibi olcak herşey

Canım öyle utanma sıkılma yok herkesin başına geliyor bunlar hergün menülerini yazmayı ihmal etme olur mu, ve kilo çizelgesi yap tatlım

aman istemem bidaha gelmesinler ben normaldede ev temizlerim.sinir oluyorum onlara bide sarhoş kocasını takıyor peşine.boş boş muhabbetler.olmaz ben hesap ettim çıkman lazımbugun çok çalıştırdılar senmi
ay canim saka yapiyom gelmesinler giciklar yine gelceklerinde beni ara :102: alo imdati ararim senin icin
handelevent sende su hareketleri yap eminim rahatliyacaksin

Eki Görüntüle 695657 Eki Görüntüle 695658

ahahay yapsin yapsin gaz maz diye birsey kalmaz

ballim aksam gelmeye calisirim tatlim söz vermim ama benimki gelirse direk yatmaya kacarim

Akşam yemeğimi de yedim,çorbanın yanında birde satalık yedim. Birazdan işten çıkıcam ve tempolu yürüyşle günü bitirecem
Bu sezeryan göbeği de gider mi diyetle yaa

Aferin bizee bugün cıss yemedik , spor şekerim spor sabah 20 akşam 20 mekik çek, günde 40, haftada 280 mekik yapar , ayda 1000 küsür mekik eder , küçümseme bak yap çok işe yarıyor

gaz yahu yanlış harf koymuşum

sinirlenme şişeceksin bak git gene gel hadi suzim sende git
ay bu da beni gönderecek ille haha viyana saati 6 türkiye saati 7 de cikiyorum kiz
kız paylaşma şu eciş becişleri kötü oluyorum allah korusun hepimizi
karnima agrilar girdi
Bende yavaştan uzuyorumm,iyi akşamlarrrr

Akşam fazla kaçırmayın yarın bilidirm günüüüü
iyi aksamlar canim hakket yarin bildirim vardin :18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…