yok benimde tüylerim diken diken oluyor.ballıyı arap olarak hayal etmeye başladım artık.şişko ve arap
kaç gündür gazım var hepşişkinim.dünde ishaldim.üşüttüm.heral.dün gece gelen eşimin arkadaşı karısına hande hamilemi göbek yapmış die soruyomuş.karısıda bana dio gülerek.zaten sinirliyim onlara kat kat arttı sinirim.
hosgeldin canimben 71 kiloyum 60 kiloya düşmek istiyorum. ama irademe hakim olamıyorum:'(
diyet yaparken birileriyle paylaşmak daha etkili olabilir gibi geldi
gitmiyom isteyok bacım çocugunu getirmicen accık kafa dinlicen ben size bakcam.kocalar çocukla ev işleriyle kafayı yesin die dayancan accık.sen çıkmıyonmu daha geç kalcan vaktin gelio
yarin tartiya cikinca eksi cikarsan haftaya da cagirsin arkadasiniay valla bütün gün temizlik yaptım bugun sabah yedimekmek akşam falan ekmek yok işallah yarın eksi çıkarım buda benim şokumama yoruldum ayaklarımın üstünede basamıyom azap gibi geldi bugun yarın pestil gibi yatarım
ay suziiii buna bak bak yeme tamam mı önüne pasta koyarlarsa omzuna bi bak üfle
hosgeldin ozaman canim tekrardandurdum durdum döndüm dolaştım yine geldim
ama artık biraz farklı gelmem lazım onu anladım nişanlandım bu geçen zaman içinde ve eylülde düğün var çok canım sıkılıyo bu kilo olayına nasıl yapıcam bilmiyorum çok üzülüyorum bi yandan biyandanda hep böyleydim diyip geçmek geliyo içimden içerde çok büyük bir savaş var :)
kiz eleme kizagurbet pabucu yarım çık yukarıya oynuyalım
insallah canim hayirli ugurlu olsun nisanlanmissin insallah kugu gibide gelin olursunsöylerken bile utanıyoruummmm 79 kiloyum inş bu sefer bırakmıcam ve eylülde istediğim gibi olcak herşey
bende sezeryan oldum canim bence gidiyor gibi ama daha yolum cok verdikden sonra söylerim dermissimAkşam yemeğimi de yedim,çorbanın yanında birde satalık yedim. Birazdan işten çıkıcam ve tempolu yürüyşle günü bitirecem
Bu sezeryan göbeği de gider mi diyetle yaa
kızlar topik çökecek bugun şişko hanımlar doluştuk hepimiz 14 kullanıcı 9 üye 5 misafir
ivittttBiz şişko deyilizz,balık etliyiz
nediyeyim ballim bunlarda ne inati var anlamadim keci gibi keci bile onlarin yaninda kuzu kalir :113: burayada gelmessem kafam biraz olsun dagiliyor kafayi yerdim herhaldeaman suzim biktim artik inandengesizler ki ne dengesiz sorma
gelelim benim beyefendiye
nerdeyse 1 hafta olucak konusmuyorum
konusmiycamda taki o konusana kadar
bende bahce yüzünden kizdim suzim
o gün bahceye baktik ya
ordan bize verein dan mitglied olmak icin kagit verdiler
neyse arabada gelirken bahce ile ilgili bisey söylüyorm
dur bakalim daha belli degil diyo
tam baska bisey söylüyom dur daha bakariz diyo
birakmadi bi konusalim insan gibi
bende geldim arabayi park ettim o kendi arabasina gecti hic bisey demeden yukariya ciktim
baktim geldi üstü degistirecekmis yine birsey demedim ben gidiyom dedi gitti
ama ben sinirden patladim
neyse evde söylendim durdum kendi kendime
sonra aksama dogru telefonlastik
ne dese o kagidi doldurmus gitmis vermis
ay nasil sinir oldum
tamam bende istiyordum ama insaan önce bir oturur konusur karar verir sonra yapar ne yapacaksa
gelincede tartistik sen bana sordunmu dedim
yapacak olan benim dedi iyi dedim o zaman git yap ben gitmiyorum o bahceye
o dur budur konusmuyorum o da konusmuyor gicikk
ayy ne iyi olur ya
ay gecende biri sinir etti beni
60 kilo bile degil
ben kahveyi sekersiz iciyom diye o da öyle iciyo felan beni inceliyo zayiflamisim diye
ay dedim icimden senin gibi olsam keske
amaaan cok biliyosa o karatay kendi zayiflasin
benimki gecen aramis kizim evdeydi ekmek lazimmi demis o da annemi ara o na sor demis aramadi gicikcokta umrum sanki
Bu avatar resminden tırsan bitek ben miyimmmm ?????
bacim sen koca buldun ne etcen esrayidiğerlerini bilmemde ben iyi değilim bacımçok yorgunum.ayaklarımı uzattım esraya bakıyom.suzi çıkmıyonmu kız ne uzadı bu mesaibugun böle.ay hala kazım var içimde katırlar tepişiyo
yok benimde tüylerim diken diken oluyor.ballıyı arap olarak hayal etmeye başladım artık.şişko ve arap
kaç gündür gazım var hepşişkinim.dünde ishaldim.üşüttüm.heral.dün gece gelen eşimin arkadaşı karısına hande hamilemi göbek yapmış die soruyomuş.karısıda bana dio gülerek.zaten sinirliyim onlara kat kat arttı sinirim.
ftemiz suzii buldummmmmmmmmmmm
bence kocalarimizin seylerini keselim
gece uyurlarken tutalim keselim
hem bidaha sey edemezler
dillerini diyom yahuu dillerinii
nasil fikir ama düsünsenize dillerini kesersek konusamazlar bidaha bizde kafa dinleriz
soran olursada cok uzundu kapiya skisti deriizz
ftemiz suzii buldummmmmmmmmmmm
hem bidaha sey edemezler
nasil fikir ama düsünsenize dillerini kesersek konusamazlar bidaha bizde kafa dinleriz
kiz benim kocisde iyidir bakma yardimci olur hakkini yemiyim simdikızzz planladığı şeye bak bende okuyorum farklı şekilde sende az değilsin hebenimkocacımkurs versin size.valla akşam misafirlere çayıkoydu evi süpürdü.
Hiiiiiii çok acımasız gördüm seniiiiii
ay yok biliyolar daha olmayacağını uyuzlarAynı durum bende de mevcut bi milyon baloncuk var içimde
Arkadaşın karısı ya seni gıcık etmek istemiş yada sizden bi bebek haberi bekliyorlarr
bacim sen koca buldun ne etcen esrayi
ay sevmiyom o programi
kiz kadina desedin yok bu gaz diye sonrada dönseydin inanmazsan al diye zarrttt
dimi dimi hep onlarin yüzündenHamilelikte ''ye ye ,sen aç kalırsan bebekte aç kalır,sen hamilesin yemezsen olmaz,canın ne çekse ye emzirirken gitcek bütün kilolar'' diyen şahıslar nerdesiniz gitmedi bu kilolarrrrSiz siz olun olurda hamile falan kalırsanız bu yalanlara inanmayın
bu yine ekledigi fotolarin yaninda mahsum kaliyorBu avatar resminden tırsan bitek ben miyimmmm ?????
gitmiyom istediğerlerini bilmemde ben iyi değilim bacımçok yorgunum.ayaklarımı uzattım esraya bakıyom.suzi çıkmıyonmu kız ne uzadı bu mesaibugun böle.ay hala kazım var içimde katırlar tepişiyo
ayyy bi alemsin yaftemiz suzii buldummmmmmmmmmmm
hem bidaha sey edemezler
off ya morelim düzeldi kiz iyiki geldin
kiz kadina desedin yok bu gaz diye sonrada dönseydin inanmazsan al diye zarrttt
aman istemem bidaha gelmesinler ben normaldede ev temizlerim.sinir oluyorum onlara bide sarhoş kocasını takıyor peşine.boş boş muhabbetler.hosgeldin canim
gitmiyom istehesapin uymadi bugün 6yi kadar mesaideyim
yarin tartiya cikinca eksi cikarsan haftaya da cagirsin arkadasinicarsambadan gelsinde persembe sporunu yaparsin
iyi fikir busecim omzuma bakar seytani üflerim
hosgeldin ozaman canim tekrardan
kiz eleme kizabelki süsleniyordur
insallah canim hayirli ugurlu olsun nisanlanmissin insallah kugu gibide gelin olursun
bende sezeryan oldum canim bence gidiyor gibi ama daha yolum cok verdikden sonra söylerim dermissim
ivitttt
nediyeyim ballim bunlarda ne inati var anlamadim keci gibi keci bile onlarin yaninda kuzu kalir :113: burayada gelmessem kafam biraz olsun dagiliyor kafayi yerdim herhalde
kiz benim kocisde iyidir bakma yardimci olur hakkini yemiyim simdi
arada muayyen günleri tutuyor
andrapoza girmiş.he biliyız kocacının melek gibi olduğunu evde sular kesik olduğunda bile çiş için senide ihmal etmiyoır
sakin ciko felan yedigini duymayayim ona göre
gaz yahu yanlış harf koymuşumdimi dimi hep onlarin yüzündenbi elime gecirsem evire cevire dövcem onlari
bu yine ekledigi fotolarin yaninda mahsum kaliyor
gitmiyom istekazim ne gi
ayyy bi alemsin ya
off ya morelim düzeldi kiz iyiki geldin
sinirlenme şişeceksin bak git gene gel hadi suzim sende gitcikmam lazim kizlarrr
suzim aksama gel cene yapak
sizde gelin kizlaar
handelevent sende su hareketleri yapeminim rahatliyacaksin
Eki Görüntüle 695657 Eki Görüntüle 695658
söylerken bile utanıyoruummmm 79 kiloyum inş bu sefer bırakmıcam ve eylülde istediğim gibi olcak herşey
ay canim saka yapiyom gelmesinler giciklaraman istemem bidaha gelmesinler ben normaldede ev temizlerim.sinir oluyorum onlara bide sarhoş kocasını takıyor peşine.boş boş muhabbetler.olmaz ben hesap ettim çıkman lazımbugun çok çalıştırdılar senmi
handelevent sende su hareketleri yapeminim rahatliyacaksin
Eki Görüntüle 695657 Eki Görüntüle 695658
Akşam yemeğimi de yedim,çorbanın yanında birde satalık yedim. Birazdan işten çıkıcam ve tempolu yürüyşle günü bitirecem
Bu sezeryan göbeği de gider mi diyetle yaa
ama ama amaaaa uyurkende kalori yakıyomuşuz
Biz şişko deyilizz,balık etliyiz
ay bu da beni gönderecek ille hahagaz yahu yanlış harf koymuşum
sinirlenme şişeceksin bak git gene gel hadi suzim sende git
karnima agrilar girdikız paylaşma şu eciş becişleri kötü oluyorum allah korusun hepimizi
iyi aksamlar canimBende yavaştan uzuyorumm,iyi akşamlarrrr
Akşam fazla kaçırmayın yarın bilidirm günüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?