öyle cnmabow okuoku bitmedi saol canımda kısacası evet tartıyıda etkiliyomuş diyeydin bu ka okumazdım gözüm kaydı
kocalar öncelikli tabi canımboşver bence temizliklede kalori yakmışsındır daha çok yorulma pestil gibi
yok onun gitmesi lazım
oda çıktı akşama randevulaştık
ay napim kiz mesaininde bitmeside gerek artik yeterkız suzı gıtmeeeeeeeeeeeeee
haha anam yaranamadim sanadaabow okuoku bitmedi saol canımda kısacası evet tartıyıda etkiliyomuş diyeydin bu ka okumazdım gözüm kaydı
kocalar öncelikli tabi canımboşver bence temizliklede kalori yakmışsındır daha çok yorulma pestil gibi
bi gönderemedin gitti beniyok onun gitmesi lazım
oda çıktı akşama randevulaştık
hayalet gibi gelip gidiyor napimbende gizli gelcem sen liste tutuyon baksana
bekcilikden isitfani verecez seninbi gelemedin gitti
ha anladim dur bi takvime bakim :89: haftaya pazartesi yine 6ya kadar calisiyorum
öyle cnmkız spor yapmayınca kendımı zayıflıyacakmış gibi hissetmiyorumda o yüzden yapmam lazım
hım suzı eve gıttı şimdi
ee ballıkaymak nerde nıye aksam gelecekmış
ay napim kiz mesaininde bitmeside gerek artik yeteroff daha eve gitcem oglani yikiyacam ondan sonra gelebilirsem gelcem geri
haha anam yaranamadim sanada
bi gönderemedin gitti beni
he tamam ben not aldım listeye aksi durumolursa bakmam gözünün yaşına kovarımhayalet gibi gelip gidiyor napimbende gizli gelcem sen liste tutuyon baksana
bekcilikden isitfani verecez seninbi gelemedin gitti
ha anladim dur bi takvime bakim :89: haftaya pazartesi yine 6ya kadar calisiyorum
öyle cnmkız spor yapmayınca kendımı zayıflıyacakmış gibi hissetmiyorumda o yüzden yapmam lazım
hım suzı eve gıttı şimdi
ee ballıkaymak nerde nıye aksam gelecekmış
hayır vermeyın geldım işte
ama söyleyeyim size aksam gelirsem fazla kalmamcünkü uykusuz kaldinmida arti cikiyon tartida ben bunu kendim denedim fark ettim tavuk gibi erken yatarsan tartida eksi gösteriyor ona göre 9 dedimi hepicimiz yatacagiz
yok o gurbet o suzinin ikizikandiriyor seni inanma ben burdayim
[video=youtube_share;inC5joI7jdk]http://youtu.be/inC5joI7jdk[/video]
ohh ohh ben gidiyom diye oynayin bakim[video=youtube_share;inC5joI7jdk]http://youtu.be/inC5joI7jdk[/video]
bakarizgel ama şeker özletme kendını:13::13::13:
:26:acimasiz hande ben sana ne edimhe tamam ben not aldım listeye aksi durumolursa bakmam gözünün yaşına kovarım
ölesine gitti.gidesi gelmiş.
[video=youtube_share;inC5joI7jdk]http://youtu.be/inC5joI7jdk[/video]
ama söyleyeyim size aksam gelirsem fazla kalmamcünkü uykusuz kaldinmida arti cikiyon tartida ben bunu kendim denedim fark ettim tavuk gibi erken yatarsan tartida eksi gösteriyor ona göre 9 dedimi hepicimiz yatacagiz
ohh ohh ben gidiyom diye oynayin bakim
bakariz
:26:acimasiz hande ben sana ne edim
oh yandan yandan
Facede bu parçanın tartışmasını yapıyoruz
şarkının içeriği başka ritimi başka
şarkıdaki sözler de acı ayrılık felan geçiyor
ama ritimi düzenleyen
geniş açıyla yaklaşıp sözlerini unutturuyor
9damı tavuk gıbı nası uyucan kız
bitane daha mi tombik var benim gibiyok o gurbet o suzinin ikizi
hobaaaa tey tey tey sen yeterki oyun de nerde benim sarı kafam hemen koyayım:124::124::124::124::124::124:
kız hande bıraz ötede oyna kalçaların cok agır bana çarpıyo
suziii sana burdan bir toto atarım fırlarsınnnnnnohh ohh ben gidiyom diye oynayin bakim
bakariz
:26:acimasiz hande ben sana ne edim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?