70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boşver canım hapını sonuçta hap o da :) bence normal sirke iç sabah öğle akşam az miktar içersen faydasını görürsün :)

tabi u sirkeyi mümkünse markalı almak şart.zira birçok marka asitli su içine esans katarak elma sirkesi diye satıyor.babannem kendisi yapar mesela .ama ev yapımını bulmak herzaman mümkün değil malesef

evet canım benim ananemde kendi ypar ama buralarda nerde slında nasıl yapıldığını öğrenip kendimiz yapsk ne güzel olur demi

bu arada derya baykalın programında yapmışlar bugün annem aradı söyledi yrım su bardağı bal yarım su bardağı elma sirkesi 3 su bardağı su ile çırppıp 2-3 dal ayıklanmış nane eklemişler içine şişeye doldurup hergün 1 su bardağı içilmesini önermişler mevlananın bi kitabında sağlık iksiri olarak verilmiş bu karışım

arkadaşlar meraba ben yeniyim kilo sorununu 3 yıldır yaşıyorum ama geçen sene 70 i gördüm en son 76 kiloydom ama bi kilo verdim 75.1 'üm şu an umarım bana destek çıkan olucaktır alkisalkisalkis a.s

hoşgeldin canım:))

arkadaşlar meraba ben yeniyim kilo sorununu 3 yıldır yaşıyorum ama geçen sene 70 i gördüm en son 76 kiloydom ama bi kilo verdim 75.1 'üm şu an umarım bana destek çıkan olucaktır alkisalkisalkis a.s
hoşgeldin aramıza canım :) inşallah istediğin kiloya düşüceksin doğru yerdesin :)
tabi u sirkeyi mümkünse markalı almak şart.zira birçok marka asitli su içine esans katarak elma sirkesi diye satıyor.babannem kendisi yapar mesela .ama ev yapımını bulmak herzaman mümkün değil malesef
ayyy ev yapımı sirke en makbulüymüş bizimkiler nerdeeee çakma sirke ev yapımı olsa çok daha işe yara benceee
kızlar bence öğrenin kendimiz yapalım bu sirkeyi nettede satarız sora ev yapımın sirke die hehehee

iyi akşamlar kızlar akşam salata yeme hayalim yemeğe gidiceğimi öğrenince suya düştü felakette başım ağrıo yemek falan çekemem ki şimdi offffff yarın görüşürzzz

hoşgeldin canım umarım hep beraber bu kilolardan kurtuluruza.s.

[QUOTE=bayrav35;

olmuyor canım ya biraz yeyim dedim bir baktım hepsi bitmiş dahada gözlerim arıyor ne yapacağım bilmiyorum mafoldumben

kızlar bende varım ikinci bebegimi yaptım kilom 71 idealım 55 klo ben yavaş yavaş yapıyorım cünki bebegim 4 aylık emziyorum bisiklet kullanıyorum titreşim makinası ve bol bol su iciyorum hadi hayırlısı herkeze bol şans

Neredesiniz arkadaşlar? günaydın hepinize kaydirigubbakcemile5 Ben bu sabah aç karna sirkeli suyumu içtim üzerine de 1 bardak normal su içtim. ( Bir yerde okudum bu sabah, elma sirkeli sudan sonra mutlaka 1 bardak katkısız su içmek gerekiyormuş, dişlere zararı olmaması için) 1 bardak şekersiz çay içtim. Az önce meyveli nesfitimi yedim (1 bardak lıght süte 4 yemek kaşığı kadar nesfit kattım) şimdide yine şekersiz çayımı içiyorum. Tadı fena değil di, içinde kuru üzüm, küçük meyveli lokum taneleri falan var kaydirigubbakcemile3 tam benlik bişeymiş bu. Ha bi de bu arada dün akşam regl dönemim başladı, tatlı krizime de meyveli nesfitin iyi geleceğini düşünüyorum, tadı güzel bayağı. Özel sebebimden dolayı cumaya bakıcaz, kilomda değişiklik olamayabilir. Tok tutacak gibi bu nesfit beni, inş. yanılmam. 12:30 da öğle yemeğime çıkıcam, bakalım o saate kadar acıkacak mıyım? Acıkırsam diet bisküvi ya da meyve atıştırırım artık :kedi: Herkese güzel bir gün diliyorum

Günaydın kızlar,

Sizden bir konuda fikir istiyorum ptsi rejime başladım gayet güzel gidiyordu dün bir arkadaş oturmasına gittik akşam nasıl bir ısrar yaa artık yedim ama pasta mı beni yedi ben mi onu bilmiyorum hayır diyetteyim desen daha çok üstüne geliyor insanlar bunaltıyor,bu yeme ısrarcılarına karşı napıcam ben(

Canım bilirim ben o ısrarcıları :mymeka: senin zayıflamanı istemedikleri için elinden geleni yaparlar, benim çevremde de var o tiplerden. Ay zayıflama sana kilo çok yakışıyor v.s. cümlelerini çok duyuyorum, ama asla ciddiye alma onları. Seni kıskanırlar hele bi de klo verdiğini görürlerse ve hele de ideal kilona ulaşınca vay haline. kaydirigubbakcemile3 Bu defa da ayyy çok zayıflamışın, suratın küçücük kalmış, çökmüşsün tarzı şeyleri duyarsın :1rolleyes: Sana bir tavsiye canım bu dakikadan itibaren kimseye diyette olduğunu söyleme, kimselere çaktırma gizli gizli yap diyetini, sporunu. yerimseniben Hedefine ulaşana kadar gizliden devam et, hedefine ulaşınca da kimseyi aldırış etme konuşsunlar, Ben sağlık için verdim kilolarımı dersin, e yalanda değil di mi? opuyorumnanaktan Sana bir şeyleri yedirmeye çalışan ısrarcılara da canım birşey yemek istemiyor, tokum tarzında cümleler kullan canım... kaydirigubbakcemile5

merhaba güzel bir gün diliyorum herkese.dün ilk günümdü ve harika geçti. akşam 1 tabak spanak yemeği ve yoğurt yedim.yatmadan önce ara öğün olarak 3 badem ve meyve yedim.

sabah 9 da 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içine pekmez

saat 10sa 1 dilim ekmek ve 1 dilim peynir yedim.
öğlenede ıspanak yiyeceğim yine:)

çok hevesli ve umutluyum zayıflamam lazım.zira bu kiloyla hamile kalırsam 9la falan odoğurucağım ve duba gibi olacağım

ışte ev yapımı elma sirkesinin tarifi:

Öncelikle sirke yapacağınız elmanın, kırmızı ve olgun olmasına dikkat edilmeli. Elmalar temizce yıkanıp, kabuğu soyulmadan küp küp doğranır. Doğranan elmalar kavanoza yerleştirilip üzerine bir miktar su ilave edilir. Bir avuç nohut ilave edilerek, kavanozun üzeri ince bir tülbentle örtülüp loş bir ortamda (15-20 derecelik sıcalıkta) 3 hafta mayalanmaya bırakılır. Ancak bu 3 haftalık süreç içerisinde sirkenin daha iyi olması için karışımın sık sık karıştırılması lazımdır.

3 hafta sonunda istenilen asitlik kıvamına gelen sirke, ince bir tülbentten süzülerek cam şişelere konulmalıdır. (şişelerin ağzı sıkıca kapatılmalıdır)

bir diğer tarif

ELMALAR KABUKLARIYLA BıRLıKTE YIKANDIKTAN SONRA DOĞRANIR, ÇEKıRDEKLERı ATILIR, VE BıR CAMKAVANOZUN YARISINA KADAR DOLDURULUR. SONRA ÜZERıNE ıKıPARMAK GEÇECEK KADAR SU KOYULUR. MAYA OLARAK 1-3 KAŞIK ELMA SıRKESı KONULABıLıR. SıRKENıN KESKıN OLMASI ıSTENıRSE 1 LıTRE SıRKE KARIŞIMINA 1 YEMEK KAŞIĞI BAL KONULABıLıR. AĞZI SIKICA KAPATILIP GÜNEŞIŞIĞI GÖRMEYECEK LOŞ BıR YERDE BEKLETıLıR.MAYALI SıRKE YAKLAŞIK 40 GÜNDE, MAYASIZI TAKRıBEN 2 AYDA HAZIR OLUR. SıRKE KOKUSU GELMEYE BAŞLAYINCA SÜZÜLÜR,ELMALARI ATILIR VE SERıN BıR YERDE SAKLANIR. SıRKENıN DAHA DA KESKıN OLMASI ıSTENıRSE HER BıR LıTRE SÜZÜLMÜŞ SıRKE ıÇıNBıR KAŞIK BAL EKLENıP BEKLETıLıR. 2-3 HAFTA SONRA SıRKE HAZIRDIR.

İnsanlar daha doğrusu bayanlar heryerde aynı demek ki cidden yazdığın cümleleri ben de çok sık duyuyorum neden bu kadar bencil ve kıskancız anlamıyorum ki,dediğin doğru ben de ısrarla yemiyorum diycem ya da yiyor gibi yapıcam çoğunun yaptığı gibi:umursamaz:

teşekkür ederiz canım netten buldun galiba bunu yapan varmı acaba :ilgimi çekti bende yapabilirim sen hangi tarifi yapmayı düşünüyorsun sen yaparsan gelişmelerden haberdar et sabırsızlıkla bekliyorum en azından daha etkili olacağını düşünüyorum ...

Son düzenleme:
selam herkese
herkes nasıl aman ısrarlara karşı duralım çok ısrar ederlerse tabağı alın az az yiyor gibi yapın bazen karşı çıkılmıyor malesef ısrarcı bir milletiz ve aman kilo verme çok yakışıo muhabbetinden nefret ediyorum şimdi herkes bana yeter artık zayıflama dio ama onlar yüzünden almaya başlıyorum yaaa
bu yüzden işi sıkmaya başladım bu hafta yavaştan yavaştan haftayada sporuma başlarım inşallah
sirke yapımı için teşekkürler bende hemen denemek istiorum acaba püre yapsak elmarı süzmesek nasıl olur die düşündüm :)))

süzülmezse içindeki meyveler yüzünden asitleşme devam edermiş.o yüzden asitleşmeyi durdurmak için meyvelerin içinden alınması süzülmesi gerkirmiş.

öğlen 1 tabak ıspanak ve cacık vardı menüde. ara öğün
2 dilim elme
2 dilim portakal
1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…