70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar benim şuanki lkilom 77 ve benim en az67olmam lazım ben sporda yapamıyorum kızımdan dolayı allahım nasoıl şişmanım ya her cumamı veriyoz kiloları

Selam fistiklar ben bayadir gelemiyorum... Umarim herkes iyidir...

hoşgeldin canım özletme kendini:)))

ayyy ayyy sorma onlerı şekerim saydinin dediği gibi gizli gizli yap diyetinide sporunuda sana gelen tabağıda midem çok kötü bugün bana herşeyden azar azar koyabilirmisin diyerek geri çevir hatta mümkünse tabağını kendin hazırla ben böle buluyorum çareyi:)))

kolaymış denemek lazım.....

neden kimse yokk....

bazen ıssızlaşır böyle buralar:)))

slm arkadaşlar benim şuanki lkilom 77 ve benim en az67olmam lazım ben sporda yapamıyorum kızımdan dolayı allahım nasoıl şişmanım ya her cumamı veriyoz kiloları

cumartesileri bildiriyoruz tatlım kiloları umarım en kısa zamanda ulaşırsın hedefine bizden sana tam destek:)))

kızlar ben 76 dan 74 oldum dewam edicem wermeye sadece çok yawaş yiyorum ve sürekli yürüyorum ara öğünlerde lifli meyveler yemeye dikkat ediyorum bide suyumu içiyorum yawaş yawaş yiyince zaten tabağın yarısında doyuyosunuz kaşık kullanmayın kızlar herşeyi çatalla yiyin çok yararı oluyo yok ben yawaş yiyemiyorum diyosanız alın telefonu elinize bi lokma atın sewdğiniz arkadaşlarınıza mesaj falan atın zaman geçirin yemek yerken hedef 47

selam kızlarrr
pazar gecesi hayal_agacım canım rakibimle iddiaya girdik. kim cumaya daha zayıf olur diye. bakalım ne olacak. aslında ne olacağı belli tabiki ben daha çok kilo vereceğim ama şu 3 gündür yaşadıklarımı anlatmıyım diyetle ilgili. hayalciğime tüyo olmasın hakkımda

fırsat olursa uzun yazarım öptüm

ah canım rakibimmm sende mi buradaydın kaydirigubbakcemile5
ne yapayım ya 2 gün aç kaldım diyebilirim. salı akşamı tartıya bi çıktım 71,9.
çok bozuldu moralim. sen olmasan vazgeçer götürürdüm tatlıları. ama hırs işte.
bugünde az yedim. işten gelince tartıldım 71 dim. bakalım sabah daha az çıkmam lazım. cumaya 70,5 i inersem ok dir benim için. ama 69 lu bişey gelirse var yaaa.

arkadaslar bı kac haftadır yazmıyorum bu foruma cunku 78 kıloda kaldım ne yapıcam sasırdım yememe aynı sekılde devam edıyorum yanı kılo vermem gerekıyo ama cok kılo verdım ondan mı durmustur acaba arkadaslar yardım edın

bu normal bir tepki.demekki aldığınla harcaddığın kalori başa baş.ya kaloriyi azaltacaksın.
yada hareketi artıracaksın.hergün yaptığından bi fazlalaştıracaksın.annemin diyetisyeni kilo verme durunca kalori azaltıyordu.

sen kaçsın 67 yi gördün mü

moonson canım sana kolaylıklar dilerim.
hayalcim bekledim yazmadın çıkıyorum
iyi geceler herkese.

dün msn kapattın sana yetişemeyince bende bakmadım buraya yazmamıssındır die tüh kaçırmışım moral bozmak yoookkk kaydirigubbakcemile aynı hızda devam bende veremiom gibi gözüküo sanki ya cıkmadım bende tartıya yarın sabah bakıcam bakıcam neymişim ben tartının üstünde :) gerçi bu haftanın birincisi benim içime doğuyo çiçekleri kabul ederim şimdiden hepsi aynı gün gelmesin opuyorumnanaktan

süzülmezse içindeki meyveler yüzünden asitleşme devam edermiş.o yüzden asitleşmeyi durdurmak için meyvelerin içinden alınması süzülmesi gerkirmiş.
hımm saol canım merak ettim bu sirke ile ilgili yazı okumultum normal sirkeler elde yapılanlar gibi olmuyormuş altında toru olması lazım doğal olanının die acaba dedim altında kalsa olurmu hehe bende biraz araştırıp deneyim bare :)))

vücut direnmeye geçmiş olabilir canım azıcık sabır biraz daha hareket biraz daha az kalori alımı ile üstesinden gelirsin sıkma canını deneye yanıla kendimiz için doğru olanı öğrenicez

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese bugün izmşrde hava yağmurlu kapalı felaket ama ben kendimi iyi hissediyorum daha dikkali beslenmeye başladım aslında diyet bir yana günlük beslenme şekli oluşturmak istiyorum almamız gereken gıdalar neler neleri az çok ne kadar almak gferek die sıkıldım yok kansızlık yok saç dökülmesi yorgunluk hepsinin çözümü düzgün beslenme bu aralar buna taktım :)))

bu arada zayıflama yüzüğünden bahsetmştim bir ara aldım ve dünden beri kullanıyorum bakalım işe yarıcakmı :)

sabah yağsız tost ve kuşburnu çayı
arada 2 dilim elma

öğlen zeytinyağlı pırasa ve çorba yada makarna var menüde.

ben yıllar sonra belkide 10 yıldır hiç grip olup yttığımı bilmezdim.nezaman evlendim hastalıktan kurtulamıyorum.çünkü doğru düzgün yemiyorduk abur cubur fast food vs vs.
bayramı 39 derece ateşle geçirince aklım dank eddi.

hem diyete yani az sık ve sğalıklı yemeye başladım.
hemde evde hergün sebze pişirmeye.
hem doyuyorum hem sağlıklı yiyorum

aaa magrenta sende izmirdeymişsin ona dikkat etmemşim hiç.
bende izmirdeyim.hemşerim benim....

ben zaten sebze yemeği seviyorum et fazla sevmem ama herşeyden yeteri kadar yemek lazım die düşünüyorum bunun ayarını yapmaya çalışıoruım işte :)))

bu arada canım sen buraya daha öncede geldin baya bi o zamandan tanıom ben zaten seni :) hemşehrim hehehehekaydirigubbakcemile:roflol:

Selam arkadaşlar, bugün çok kötü durumdayım, daha doğrusu dün akşam 6 dan beri :1no2: felaket kötü bir gece ve sabah geçirdim. Ancak yeni yeni kendime geldim de açayım dedim biraz kafam dağılsın. Akşam 6 dan beri felaket bir baş dönmem, reglimin ilk günü olmasına rağmen acayip kanamam vardı. Ondan mı bilmiyorum, her yerim titredi, başım döndü, her yeri flu (beyaz) gördüm. Sanki perde indi gözler,me, dizlerimin bağı çözüldü. Şirkette biraz müdahele ettiler ama olmadı, yakın civarda eşimi çağırıp acile kaldırdılar beni. Hastaneye gidince tansiyonum 6 ya 9 du. Serum taktılar hemen, ellerimde kasıldı kaldı arkadaşlar. Dr. bişeyi fazla takıntı yapmışsın sanırım dedi. Sinirsel bir kasılma dedi. Ama bilmiyorum öylemi adet yoğunluğundanmı ya da diyetten mi artık bilemiyorum. Şeker de olabilir dediler, aç karna gidip bir check-uptan geçicem Salı günü falan, işte böyle kızlar bişeyleri abatmamak lazım. Sanırım ben abarttım biraz... Artık Salı günü öğrencem hastaneye gidip bakalım bir rahatsızlıkmı var nedir? Hakkımızda hayırlısı mafoldumben

Sağlığımızdan olmayalım bişeyleri elde etmek için. Eşim de 10 yılda aldığın 20 kiloyu 2-3 ayda vermeyi aklından çıkar, yavaş yavaş olması lazım. Vücut kaldıramadı bu kadar ağır diyeti dedi. Haklıda aslında

Son düzenleme:

GEÇMİŞ OLSUN canım bu diyeti taktıysan takma hiç zamanla verilir eşin ne doğru demiş sağlığından önemli diil hiç bişi diyet yapıcaz derken sağlığımızdan olmayalım dengeli beslenelim daha sabah yazmıştım bunları burdan tekrarlıyorum vücudumuzun ihtiyaçları var bunun için yememiz gerekenleri azar azar yemeliyiz yeteri kadar :)

inşallah şeker falan yokrtur canım çok geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…