70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Açıkçası işin psikolojik boyutu bambaşka kızlar

Ben mesela... Evet iltifatlar alıyorum, saçıma, kıyafetime, yüzüme hepsi yalan dolan geliyo :26:
Biri benden hoşlandığını söylediği zaman elimin tersiyle itiyorum :26:
Sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor :26:
İstediğim hiçbirşeyi giyemiyorum giysemde yakıştıramıyorum zaten :26:
Sosyal hayatımı tamamen bitirdim kimseyle buluşup görüşmüyorum:26:
Önümde sınav var ders bile çalışasım gelmiyor :26:

...............

Ben haldeyim kızlar açıkçası, durup dururken ağlıyorum bazen, çünkü böyle olmak istemiyorum :26:

cnm psikolojını bozucaksın çok şükür sağlıklısın kılo gelirde gıderde evet sınır bozucu ama ne yapalım dıkkatedıp zayıflıcaz hep birlikte bukadar kapatma kendını

.Vücut saatiniz düzenli çalışması için mutlaka düzenli uyuyun.

2.Sabah kahvaltısını atlamayın. Kahvaltıda doğru seçimler yapın ve yumurtanın tokluk hissi yarattığını aklınızdan çıkarmayın.

3.Ekmeksiz diyet yapmayın. Ancak beyaz ekmek yerine tam tahıllı ekmek tüketin.

4.Öncelikle buzdolabınız zayıflatın. Light ürünleri tercih edin ancak ürünler light diye sınırsız tüketmeye kalkmayın. Ayrıca alışverişe mutlaka karnınız tokken gidin.

5.Yemekten önce su için. Böylece su midenizi doldurur ve böylece daha az yemek yersiniz.

6.Öğle yemeğinde proteinli besinleri tercih edin böylece daha uzun süre tok kalabilirsiniz.

7.Çayınızın, yoğurdunuzun ve salatanızın içine tarçın ekleyin. Bu tatlı isteğinizi bastıracaktır.

8.Atıştırmalıklardan vazgeçmeyin ancak yediklerinizi değiştirin. Kek, pasta, çikolata yerine kuru meyveler, peynir, yoğurt ve meyve tercih edin.

9.Aynı besini tüketmekten vazgeçin ve çeşitlendirin. Vitamin ve mineral açısından eksik kalmayın.

10.Bağırsak hızlandırıcı ve posalı besinleri tercih edin.

11.Egzersizin önemini unutmayın. Eğer spor için zamanınız ve durumunuz yoksa günde 10 bin adım atmaya özen gösterin. Yürüyüş çok işe yaracaktır.

12.Haftanın her günü tartılmaktan vazgeçin. Bu hiçbir işe yaramayacaktır. Onun yerine haftanın belli bir günü aynı elbiselerle ve aç karnına tartılın.

belki faydası olur zaten bılındık şeyler ama netten bulunca paylaşmak istedim

kilolu olmak ister istemez pyskologimizi bozuyor bebegim sonra birsey e sinirleniyoruz yemege veriyoruz ondan sonra yine mutsuz oluyoruz özgüvenimiz olmadigi icin insan icine karisasi gelmiyor insanin sana baktilarmi acaba benim fazlaliklara mi bakiyorlar diye komplexlere giriyoruz ama böyle kalmak istemiyorsak birseyli degistirmemiz sart bebegim bak gör insallah en kisa zamanda kilo verdikce nasil degistigini kendin göreceksin kendine güvenin geri gelecek ama sabir iste tatlim eninde sonunda bizde basaracagiz insallah

iyi yapmissin canim tesekkürler bilsek bile arada hatirlamak iyidir

cnm psikolojını bozucaksın çok şükür sağlıklısın kılo gelirde gıderde evet sınır bozucu ama ne yapalım dıkkatedıp zayıflıcaz hep birlikte bukadar kapatma kendını

O zaten oldu yani, şu an ben ciddi anlamda kapattım kendimi herşeye 1-2 ay içinde düzelirim sanırım bilmiyorum

çok haklısın cnmya gerçekten karnım patlıycak gıbı oluyordu böle cnm sıkıldıkça bişiler ağzıma atasım geliyor

YEDİKÇE DEĞİL GİYİNDİKÇE MUTLU OLUCAZZ

çok haklısın cnmya gerçekten karnım patlıycak gıbı oluyordu böle cnm sıkıldıkça bişiler ağzıma atasım geliyor

YEDİKÇE DEĞİL GİYİNDİKÇE MUTLU OLUCAZZ

evet canim
sanediyoruz ki yiyince sinirimiz gececek mutsuzlugumuzu bastira bilecegiz ama sonrasinda daha da mutsuz oluyoruz
hic bir yemek zayif olmanin mutlulugunu veremez bize insallah istedigimizi bizde giyebilecegiz

evet canim
sanediyoruz ki yiyince sinirimiz gececek mutsuzlugumuzu bastira bilecegiz ama sonrasinda daha da mutsuz oluyoruz
hic bir yemek zayif olmanin mutlulugunu veremez bize insallah istedigimizi bizde giyebilecegiz

suzıcım sen ılk hedefıne ulaşıyorsun galıba 72 yazmışsında 2 kılocuk kalmış senın boyun uzun herhalde

benım idael kılom 54le 63 arasıymış

birsey buldum paylasayim sizle belki motive eder bizleri

Geçmişi değiştiremeyebiliriz ama gelecek için şansımızı deneyebiliriz.

Hiçbir zaman neden kilo vermek istediğinizi unutmayın. Sıkıldığınızda veya diyet yapmaktan yorulduğunuzda eski fotoğraflarınıza göz atın. Ve her verdiğiniz kiloda kendinizi nasıl hissettiğinizi hatırlayın. Değişimin zamanla ve sabırla olacağını hep aklınızın bir köşesinde bulundurun.

Yeryüzündeki hiçbir yiyecek, sizin kendinizi zayıf hissetmenizden daha lezzetli olamaz.

Artık biliyorum ki, doğru seçimler yaparsam, zayıflayabilirim. Her an şu soruyu soruyorum: "Buna ihtiyacım var mı, gerçekten onu yemeyi istiyor muyum?

Yemeğe başlamadan önce bir bardak su için ve bu sırada düşünün, "Şu anda yemek yiyorum ama hedeflediğim kilodan uzaklaşıyorum." Kendi kendinizle yapacağınız tartışmalar işe yarayacak.

çok güzel çok doğru bı yazı

bugun tvde doktor nekadar belınız kalınsa ömrunuz okadar kısa dyordu

bız sağlıklı beslenıyoruz herşeyden önce dıyet bahane öenmli olan sağlıklı beslenmek bunu yaşam biçimi halıne getirebilmek istediğimiz kıloya ulaşınca tekrar eskı abur cuburlara dönersek ne faydası var bu dıyetın bıze kattığı sağlıklı beslenme bılıncı olucak

sagol ballim

sende güzel verdin canim hedefe varana kadar kacma bidaha gözüm sende

görürsün canim insallahhh
baksana 8 lerden 7 ye sonra 6 ya masallah subhanallahh
simdide 5 i görürsün insallahh
inşallah..hepimiz inşallah fıstık olcaz fıstıkk..
Ama yine iyi kilo veriyorsun su içmemene rağmen bebeğim nazar değmesin bi de içsen kim bilir kaç kilo vercen

Ayrıca cildine, böbreklerine , herşeye iyi geliyor ya içmek lazım , su çok önemli
bende ona üzülüyorum zaten.böbreklerim kuruyacak resmen.bide hastalık sahibi olmayayım..yaz geldi artık sıcaktan bari içeriz..

kilo denen nefret şey insanın psikolojisini bozuyor..ben 80lerdeyken foto çekinmiyordum insan içine çıkmaya utanıyordum heryerimden yağ çıkıyordu..gerçi hala war sarkmalar yağlarda..kıyafet bulamıyordum bedenleri olmuyordu..herkes sanki bana bakıyordu..ama şimdi özgüwenim yerine geldi..boy kısa hala bu kiloda olmak bana fazla..ama artık heryerde foto çekiniyorum..herkes şaşırıyor 2 çocuğun war bu kadar kilo wermeyi nasıl başardın diyorlar.eskiden benle dalga geçen insanlar utançlarından yüzüme bakamıyorlar..sende böyle olacaksın hepimiz zayıflıcaz..sabır sabır sabır..ben nasıl motiwe oldum bebeğim doğduğu günden itibaren bile her sabah onlar uyanmadan kalkıp makyajımı yaptım ewde olsamda kalem parlatıcı falan..kendime baktıkça kendime değer wermeye başladım..herşey planlı yürüyecek..kendine güwen..hayatta başarılamayacak birşey yok yeter ki!sen iste...inan herşey çok güzel olacak..oyyyyy yeter artıkın bu hayat dersi...kalk bakayım toparlan olmaz böyle cicim..buraya oturmaya gelmedik....

vallada gerçekten çiçekli don vardı vakikiden almıştım.müneccim gibisin
bende okuyom sonuna kadar saf gibi rüyaya bakbenimki çilekliydi seninkide böğürtlenliydi heral giymeyelimbidaha o donları bacım
benim kiz tiramvayla giderse gec kalicak okula
süslenmesi bitmiyoki
ben birakayim bari
daha tartilmadiiimm
gelince artik
he tabi tabibizde yedik dışarı çıkıp daha fazla kalori yakacaksın dimi
ne bileyim demek fındık fıstık kısmını okumamışım.yeşil çayı yutamıyorum illa yanında bişey olcak buruk gelio tadı
ay bende halaşişim nası olcak bilmiyorum böle

suzıcım sen ılk hedefıne ulaşıyorsun galıba 72 yazmışsında 2 kılocuk kalmış senın boyun uzun herhalde

benım idael kılom 54le 63 arasıymış

yok tatlim boyum uzun degil 160 var yada yok bi alip bi verdigim icin yazmisdim 72 ilk hedefim diye
benim daha en az 10-15 kilo vermem lazim

Ya kendime bakıyorum kendimi seviyorum ama işte özgüven 0, şu an kalk şuraya git zengin olcaksın deseler , ama hayatındaki herkes orada deseler gitmem yani , bildiğin saklanıyorum

arkadaşlar merhaba ben 1.60 boyundayım 2 hafta önce 77 kiloydum ve 2 haftadan beri diyet yapıyorum doktora gitmedim ama.tuzu şekeri ve hamur işlerini tamamen kestim.size bir günde neler yediğimi yazayım.

sabah:domates,salatalık,çok az peynir (ertesi gün peynir yerine yumurta)

öğlen:nesfit veya kepek ekmeğiyle tost

akşam:sebze yemeği 3 kaşık salata çok az yoğurt

saat 10 da bir meyve

bana fikir verirmisiniz iyi yapıyormuyum sizce?
teşekkürler....

Ya kendime bakıyorum kendimi seviyorum ama işte özgüven 0, şu an kalk şuraya git zengin olcaksın deseler , ama hayatındaki herkes orada deseler gitmem yani , bildiğin saklanıyorum

kilolar gittikçe düzeleceksin..bundan sonra dahada sık bakalım kendini..mayıs sonunda hawalar tamamen ısınmış olacak..mayısın sonuna sen bikere 65 olursun boyda wardı sende sanırım..

vursun davulllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr

calsin zurnalaaaaaaaaaaarrrr

69.9

:118::118::118::118::118::118:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

bende yapim

baslangic kilom: 77.1
gecen hafta: 74.0
bu hafta:73.2
giden: 800 gramm
toplamda giden: 3.9
hedef: 55

slm kızlar ben geldım
başlangıç 69.0
geçen hafta 67.2
bu hafta 66.0
gıden 1.200
toplam gıden 3.0

ballı kaymağım ben şeyettım

sende 6lara hosgeldın alıntıladım ama hep gıttı
abowwwben bu hafta bildirim yapmasammı okadarda oynadık ben başka yerime oynamışım galba
yok kız sabah kalktım balkondan bakıyodum soğuk olunca bırden karnıma agrı gırdı sonra guruldama başladı sonra wcye koştum
anlıcan soğuk bağırsaklarımı calıstırdı
kız içinde canavar vardı galba cortttttt die boşaldı.bende diom sabah sabah bu rüzgar nerden getirdi bu kokuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…