70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilolar gittikçe düzeleceksin..bundan sonra dahada sık bakalım kendini..mayıs sonunda hawalar tamamen ısınmış olacak..mayısın sonuna sen bikere 65 olursun boyda wardı sende sanırım..

Boyum uzun canım bi de sporu hiç bırakmadığım için vücudum sıkı aslında, mayısın sonuna kadar evet böyle olucak ama düzelicem sonra

kilo zaten bel agrisi yapip bacaklarima vuruyordun cok sükür gecti ay böyle demiyeyim handelevent beni sarisin yasli tombil biri sanmis bacaklarim agriyo deyince dogru söylüyorsun canim
cok güzel anlatmissin tatlim :130:
erik ye kiz ben erik yedim
inşallah bırlıkte verıcez cnm
insallah
hosgeldin canim menün iyi canim salatadan korkma bolcana yiyebilirsin toastu da sabahlari ye canim
abowwwben bu hafta bildirim yapmasammı okadarda oynadık ben başka yerime oynamışım galba

kız içinde canavar vardı galba cortttttt die boşaldı.bende diom sabah sabah bu rüzgar nerden getirdi bu kokuyu

yap bi bakak bildirimine handecim demin yayinladim senin arkadasin cocugunu ariyorlar herhalde

uyandım bacım baya olduda buraya gelmek anca oldu kahvaltı falan yemek yerken açık olunca kafam dağılıyo
az yiyorumm

doyuyoruuummmm

kendimi kontrol ediyorum

zayifliyoruuumm

mutluyuuuuuuuuummm

haydin kizlar aklimiza geldikce tekrar ediyoruuuzz
az yiyorum doymuyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

kendimi tutamıyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

yine yiyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

kiloları alıyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

veremiyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

kendimi yoluyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

Nolcak benim halim,vay benim kilolarım gibi terimler kullanmıyoruz efenimm

Olayı beynimizde bitirelim önce biz bu kiloları vericezzzzzzz

kızlar ortalama olarak ayda kaç kılo verıyorsunuz

bide benım gıbı kahvaltıda nesfıt yıyen varmı ıyımı yapıyorum bılmıyorum acıktırmıyor hiç oldukça tok tutyor ben kahvaltı hazırlıyamıyorum oğlum ufak tefarruat gıbı gelıyor kahvaltı hazılrlamk hemen kaseye nesfıt döküp sutle karıştırmak kolay gelıyor

Bence kahvaltını yapmalısın canm.Sağlıklı bi kahvaltı alışkanlığı edinmen lazım, diyetle kiloları verdin,istediğin kilodasn artık yine nesfit yemeye devam edemezsin bi ömür,sağlıklı kahvaltıyı alışkanlık edebilirsin ama

amaannn yemisim ev isini daha dün yaptim yeter gari
asagida tadilat varrrrrrrrr
tirrrrrrrrrrrrrr tirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
beynimi yedilerrrrrrrrrrrrrr

Kızlar bi ara Karatay diyeti düşündüm hatta burda da yazdım geçen. Geçen günden beri fikirlerim çok değişti karatay diyeti yaptım belli yiyecekleri yiyerek zayıfladım istediğim kiloya geldim eeee hayat devam ediyor o yasak bu yasak illaki salıcam ve verdiğim kilo geri gelecek. Diyetin açılımını kendimce değiştrdm ne pişmişse ondan yiyorum çorba,sebze,et gibi.Pilav,makarna beyaz ekmeği masaya almıyorum,canım çok aşırı tatlı isterse kararında tadına bakıyorum ve bi haftada bi kilo vermişim. Bunu beslenme alışkanlığm haline getirsem hem zayıflayacam hemde verdiğim kiloları zaman ilerledikçe geri almayacam.Arkadaş kahvaltı etmiyorum diyince yazayım dedim

Eki Görüntüle 696176

hande kiz bu size gelen misafirin cocugu olmasin

kız çıkamadım geçmişten anamla konuşuyoz sabahtan beri dedikodu anlatıyo kız tuvalete çıkıyom ama pırt yok bende karnımda geziniyıolar hep he gördüm bacım bendemi yapıştırsam kapıya o çocuk için bak gene geldi aklıma azdaha dövecektim çocuğu.severim ama çocukları bundN nefret ettim.ay kınamıyorum başıma gelmesin.of anam hala anlatıyo.şu topikten ses gelsede size dinletsem

günaydin minem alerjik mi oldun tatlim :26: bizim burda cilt doktoru bakiyor :26:
çok fenayım suzim yaaa
canım biz lise olunca 23 nisan hazırlığı yapmadık ama
okulda yemek yapan bayan ayrıldı
ekmek arası, dürüm, pilvüstü falan çıkıyor
oda düzenimi bozuyor

kulakburun boğaza gitmişler burdaki arkadaşlar
alerjisi olanlar
bnede gidecem bugün bakalım
sağol canım
aynı kiloda olabilseydim keşkee
gıcık olurum öyle insanlara
ben yeni eve kızımı götürmüyorum bile
götürsemde olaki hiç durmam çocuğun peşinde
çünkü kızıyorum öyle insanlara aynısını yapamam başkasına
hatta biarkadaşımın oğlu börek yerdi eline verirdi benim koltuklara süre süre yerdi bende çocuğum olursa onun evinde aynısını yaptırcam derdim ama yine yapamadım korudum
canım benm oğlum alerjik astım olduğu için astım -alerji doktorumuza gidiyoruz
canım o biraz daha farklı sanırım
:18: tamam kizma yaaa yirim seni tatlim cok sagol neslim ya cok destek oluyorsun bana yola yola adam edecen beni allah razi olsun tatlim benim
kız nesli seni yoluyor sende teşekkür ediyon
canim neye alerjin olduguna ve alerjinin oldugu seylerin ne zaman ciceklendigine bagli

canim aile dr.u diye birsey var artik dimi :44:
varsa ona git o seni yönlendirir ve test yaptir muhakkak
aile hekimi varda anlamıyor bişey malesef
şuan çok kötüyüm
ağlıyor gibi akıyor gözümden
sanırım nezle oldum

ben kıtabını aldım ekmek yerıne ceviz dıyor yanı nekadar ekmek yerıne ceviz yenebılırki bılmıyorum çok başarılı bulunuyor ama sankı turk toplumuna göre değil önerdiği şeyler çerezle karınmı doyar

kızlar
çok özür dilerim
geçmişi okuyamadım
ama okuyacam söz
ball yokmu bal bana biözet geçsin

başlangıç 65.5
geçen hafta 63.8
bu hafta 64.6
gelen 800
toplamda giden 900
hedef 58

haha ön prova mi yapayim yani
yok icinde kalmasin diye
yapma öyle canim yoksa dahada kötü olursun
bak havalarda güzel cik biraz diarilara
kendinede güven ziyiflayacaksin insallahh

hadi kolay gelsin bugünkü sevincle sen onu ucarakda halledersin
amaan bi toparladim geldim suzim :26:
ya bakma suzim inan aslinda hic iyi degilim sersem gibiyim uykum var basim dönüyor alerji ilacim beni mahvediyor :26:

cok güzel suzimm sagol
evet insallahh

donsuzmu yatak bacim
ben vazgecmem donumdann

merhaba
canim sabaha ekmek ekleyip öglenide sebze ile gecirsen ve saat 10 daki arayi sabahla öglen arasina ve öglenle aksam arasina bölüstürürsen daha iyi olur

kızlar ortalama olarak ayda kaç kılo verıyorsunuz
eger düzenli gidersen canim en az 3 4 kilo arasi

deli yaa
kizzz susss
kendini öyle inandirirsan öyledi olur

kesinliklee
bence yesillikli bazen peynirli bazen yumurtali domatesli kahvalti dah iyi canim

Kesinlikle bu yeri gelicek gün gelicek çok kalorili şeyler de yicez, ama burada hepimiz dengelemeyi öğreniyoruz, sağlıklı yaşamayı öğreniyoruz birbirimizden, büyük bir değişim geçiriyoruz aslında

Ben her öğünde 1 dilim uno denge ekmeği yiyorum.Zaten ip ince bişey ama beynimi kandırıyorum işte ekmek yemedim açım demiyorum

Ben her öğünde 1 dilim uno denge ekmeği yiyorum.Zaten ip ince bişey ama beynimi kandırıyorum işte ekmek yemedim açım demiyorum

iyi yapıyorsun cnm ekmekte gerekli ben ekmeği kesicem dedım ama bu ekmekten alayım bende 1 dılım yıyeyım her öğünde

haklısın canım olay ilk önce beyinde bitiyor. ama ben hala daha bitiremedim bir verip iki alıyorum

bende bir ara yemiştim beni tok tutmadı yedikten sonra hemen acıkıyordum. senş tok tutuyorsa devam et canım.

canım çok güzel bir yazı paylaşım için sağol.

doğru söylüyorsun canım diyet önemli değil sağlıklı düzenli beslenmeyi hayatımıza sokarsak diyete gerek olmaz. sağlıklı beslenmeyi yaşamımızın bir parcası yapmalıyız.

canım sen çok güzel kilo vermişsin. maşallh . nasıl başardın ?

bu işler hiç bir zaman bitmezzz yaaaa.kolay gelsin.

canım sen niye psikolajini bozuyorsun. allaha şükür sağlıklısın. bende sen süreklidiyet yapıyorum olayını kafandan sil. sağlıklı besleniyorum de. kendine bir iki gün ara değişiklikler yap. hep diyetteyim demek insanı sıkıntıya sokuyor bende yaşamıştım. hep beraber sağlıklı düzenli beslenmeyi öğrenicez ve farkına varmadan zayıflıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…