kilolar gittikçe düzeleceksin..bundan sonra dahada sık bakalım kendini..mayıs sonunda hawalar tamamen ısınmış olacak..mayısın sonuna sen bikere 65 olursun boyda wardı sende sanırım..
kilo zaten bel agrisi yapip bacaklarima vuruyordun cok sükür gectiçok güzel çok doğru bı yazı
bugun tvde doktor nekadar belınız kalınsa ömrunuz okadar kısa dyordu
bız sağlıklı beslenıyoruz herşeyden önce dıyet bahane öenmli olan sağlıklı beslenmek bunu yaşam biçimi halıne getirebilmek istediğimiz kıloya ulaşınca tekrar eskı abur cuburlara dönersek ne faydası var bu dıyetın bıze kattığı sağlıklı beslenme bılıncı olucak
cok güzel anlatmissin tatlim :130:
inşallah..hepimiz inşallah fıstık olcaz fıstıkk..
bende ona üzülüyorum zaten.böbreklerim kuruyacak resmen.bide hastalık sahibi olmayayım..yaz geldi artık sıcaktan bari içeriz..
kilo denen nefret şey insanın psikolojisini bozuyor..ben 80lerdeyken foto çekinmiyordum insan içine çıkmaya utanıyordum heryerimden yağ çıkıyordu..gerçi hala war sarkmalar yağlarda..kıyafet bulamıyordum bedenleri olmuyordu..herkes sanki bana bakıyordu..ama şimdi özgüwenim yerine geldi..boy kısa hala bu kiloda olmak bana fazla..ama artık heryerde foto çekiniyorum..herkes şaşırıyor 2 çocuğun war bu kadar kilo wermeyi nasıl başardın diyorlar.eskiden benle dalga geçen insanlar utançlarından yüzüme bakamıyorlar..sende böyle olacaksın hepimiz zayıflıcaz..sabır sabır sabır..ben nasıl motiwe oldum bebeğim doğduğu günden itibaren bile her sabah onlar uyanmadan kalkıp makyajımı yaptım ewde olsamda kalem parlatıcı falan..kendime baktıkça kendime değer wermeye başladım..herşey planlı yürüyecek..kendine güwen..hayatta başarılamayacak birşey yok yeter ki!sen iste...inan herşey çok güzel olacak..oyyyyy yeter artıkın bu hayat dersi...kalk bakayım toparlan olmaz böyle cicim..buraya oturmaya gelmedik....
erik ye kiz ben erik yedimvallada gerçekten çiçekli don vardı vakikiden almıştım.müneccim gibisin
bende okuyom sonuna kadar saf gibi rüyaya bakbenimki çilekliydi seninkide böğürtlenliydi heral giymeyelimbidaha o donları bacım
he tabi tabibizde yedik dışarı çıkıp daha fazla kalori yakacaksın dimi
ne bileyim demek fındık fıstık kısmını okumamışım.yeşil çayı yutamıyorum illa yanında bişey olcak buruk gelio tadı
ay bende halaşişim nası olcak bilmiyorum böle
insallahinşallah bırlıkte verıcez cnm
hosgeldin canimarkadaşlar merhaba ben 1.60 boyundayım 2 hafta önce 77 kiloydum ve 2 haftadan beri diyet yapıyorum doktora gitmedim ama.tuzu şekeri ve hamur işlerini tamamen kestim.size bir günde neler yediğimi yazayım.
sabah:domates,salatalık,çok az peynir (ertesi gün peynir yerine yumurta)
öğlen:nesfit veya kepek ekmeğiyle tost
akşam:sebze yemeği 3 kaşık salata çok az yoğurt
saat 10 da bir meyve
bana fikir verirmisiniz iyi yapıyormuyum sizce?
teşekkürler....
abowwwben bu hafta bildirim yapmasammı okadarda oynadık ben başka yerime oynamışım galba
kız içinde canavar vardı galba cortttttt die boşaldı.bende diom sabah sabah bu rüzgar nerden getirdi bu kokuyu
uyandım bacım baya olduda buraya gelmek anca oldu kahvaltı falan yemek yerken açık olunca kafam dağılıyomemnun oldum canimöglen tavuk yiyebilirsin döner köfte yaninda salata yiyebilirsin canim ballik cok güzel sebze canin ne yemek istiyor söyle ben sana güzel birsey söylim
hadi gözün aydinüsütmede kendini :26:
gelirken handeyide getiruykunu al dedik kalkmiyor herhalde daha cok eksi cikayim diye
fazlasi kilo aldirir kiz hande uyan
az yiyorum doymuyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:az yiyorumm
doyuyoruuummmm
kendimi kontrol ediyorum
zayifliyoruuumm
mutluyuuuuuuuuummm
haydin kizlar aklimiza geldikce tekrar ediyoruuuzz
uyandım bacım baya olduda buraya gelmek anca oldu kahvaltı falan yemek yerken açık olunca kafam dağılıyo
az yiyorum doymuyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
kendimi tutamıyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
yine yiyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
kiloları alıyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
veremiyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
kendimi yoluyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
kızlar ortalama olarak ayda kaç kılo verıyorsunuz
bide benım gıbı kahvaltıda nesfıt yıyen varmı ıyımı yapıyorum bılmıyorum acıktırmıyor hiç oldukça tok tutyor ben kahvaltı hazırlıyamıyorum oğlum ufak tefarruat gıbı gelıyor kahvaltı hazılrlamk hemen kaseye nesfıt döküp sutle karıştırmak kolay gelıyor
kilo zaten bel agrisi yapip bacaklarima vuruyordun cok sükür gectiay böyle demiyeyim handelevent beni sarisin yasli tombil biri sanmis bacaklarim agriyo deyince dogru söylüyorsun canim
cok güzel anlatmissin tatlim :130:
erik ye kiz ben erik yedim
insallah
hosgeldin canimmenün iyi canim salatadan korkma bolcana yiyebilirsin toastu da sabahlari ye canim
yap bi bakak bildiriminehandecim demin yayinladim senin arkadasin cocugunu ariyorlar herhalde
çok fenayım suzim yaaagünaydin minem alerjik mi oldun tatlim :26: bizim burda cilt doktoru bakiyor :26:
canım biz lise olunca 23 nisan hazırlığı yapmadık amabu haftadan sonra toparlarsın canım
malum 23 nisan hazırlıkları falandı filandı seni etkiledi
birde kaçamağa bir başlyınca ipin ucu kopuyor
yedinmi yiyesin gelişyor
ve buda daha çok sinir yapıyor insana
haftaya topla kendini artık
canım benim bildiğim alerji iç hastalıklara girer
yani dahiliye
araştırcaklar tahlil felan
dahiliyeye git bence onlar daha iyi anlar
kbb desem töz desem sonuçda içten gelen şeyler kbb'yeve göze etki ediyor
en iyisi dahiliye incelensin
bendede var alerji
her bahar kaşıntılarım
hapşırıklarım
aynı kiloda olabilseydim keşkeekızlar günaydın nasılsınız
ben bugün bildirim yapacaktım öyle yazmıştım
ama yarın gidecem fikir değiştirdim
kına yarın akşam zaten
hem sabah bildirim yaparım hemde oğluş durmaz çok yoruyor
millet telaşede zaten insanlara
zarar vermesin
yoksa yerle bir eder o evi
bende tık yok
sabah aynı kilodaydım
gıcık olurum öyle insanlaragünaydın kıslar ben geldim ben sizi çok özledimsizinde özlediğinmizi biliyorumm ay mektup başlangıcı gibi oldugeçmişe bakamadım topik kalabalık olunca geldim.dün öldümyorgunluktsan yakınlarda bi avm ye gittik.koca avmiçinde kaç taneayakkabı mağazası varsa dolandık.hatta bi mağpazaya 4 kere girdik.çıldırcaktımnerdeyse eşim yazlık ayakkabı baktı ama benide öldürdü.ayaklarımkıpkırmızı su topladı üzerine basamıyorum.hesap et 2 buçuktan 8 buçuğa kadar öldüm yorgunluktan.tabi bi arada 1 dilimpizzayıda yedim itiraf ediyorum ama akşamyemeği yemedim bi tek şekersiz çayla elma yedim gece.neyse efendim sonra acil bide misafir geldi eve.şu çocuklu sorumsuz kadınlara kızıyorum.5 yaşında oğlu var o bizle oturdu çene çaldı ne babası ne anası baktı.benim salondaki mumların hepsine tırnaklamış,çekirdekleri bisküvileri çiğneyip halıya tükürmüş.ev alt üst daha toplayamadım nolcak bilmiyorum.
canım o biraz daha farklı sanırımcanım benm oğlum alerjik astım olduğu için astım -alerji doktorumuza gidiyoruz
kız nesli seni yoluyor sende teşekkür ediyon:18: tamam kizma yaaa yirim seni tatlim cok sagol neslim ya cok destek oluyorsun bana yola yola adam edecen beni allah razi olsun tatlim benim
aile hekimi varda anlamıyor bişey malesefcanim neye alerjin olduguna ve alerjinin oldugu seylerin ne zaman ciceklendigine bagli
canim aile dr.u diye birsey var artik dimi :44:
varsa ona git o seni yönlendirir ve test yaptir muhakkak
Kızlar bi ara Karatay diyeti düşündüm hatta burda da yazdım geçen. Geçen günden beri fikirlerim çok değişti karatay diyeti yaptım belli yiyecekleri yiyerek zayıfladım istediğim kiloya geldim eeee hayat devam ediyor o yasak bu yasak illaki salıcam ve verdiğim kilo geri gelecek. Diyetin açılımını kendimce değiştrdm ne pişmişse ondan yiyorum çorba,sebze,et gibi.Pilav,makarna beyaz ekmeği masaya almıyorum,canım çok aşırı tatlı isterse kararında tadına bakıyorum ve bi haftada bi kilo vermişim. Bunu beslenme alışkanlığm haline getirsem hem zayıflayacam hemde verdiğim kiloları zaman ilerledikçe geri almayacam.Arkadaş kahvaltı etmiyorum diyince yazayım dedim
yok icinde kalmasin diyehaha ön prova mi yapayim yani
yapma öyle canim yoksa dahada kötü olursunAçıkçası işin psikolojik boyutu bambaşka kızlar
Ben mesela... Evet iltifatlar alıyorum, saçıma, kıyafetime, yüzüme hepsi yalan dolan geliyo :26:
Biri benden hoşlandığını söylediği zaman elimin tersiyle itiyorum :26:
Sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor :26:
İstediğim hiçbirşeyi giyemiyorum giysemde yakıştıramıyorum zaten :26:
Sosyal hayatımı tamamen bitirdim kimseyle buluşup görüşmüyorum:26:
Önümde sınav var ders bile çalışasım gelmiyor :26:
...............
Ben haldeyim kızlar açıkçası, durup dururken ağlıyorum bazen, çünkü böyle olmak istemiyorum :26:
amaan bi toparladim geldim suzim :26:hadi kolay gelsinbugünkü sevincle sen onu ucarakda halledersin
cok güzel suzimm sagolbirsey buldum paylasayim sizle belki motive eder bizleri
Geçmişi değiştiremeyebiliriz ama gelecek için şansımızı deneyebiliriz.
Hiçbir zaman neden kilo vermek istediğinizi unutmayın. Sıkıldığınızda veya diyet yapmaktan yorulduğunuzda eski fotoğraflarınıza göz atın. Ve her verdiğiniz kiloda kendinizi nasıl hissettiğinizi hatırlayın. Değişimin zamanla ve sabırla olacağını hep aklınızın bir köşesinde bulundurun.
Yeryüzündeki hiçbir yiyecek, sizin kendinizi zayıf hissetmenizden daha lezzetli olamaz.
Artık biliyorum ki, doğru seçimler yaparsam, zayıflayabilirim. Her an şu soruyu soruyorum: "Buna ihtiyacım var mı, gerçekten onu yemeyi istiyor muyum?
Yemeğe başlamadan önce bir bardak su için ve bu sırada düşünün, "Şu anda yemek yiyorum ama hedeflediğim kilodan uzaklaşıyorum." Kendi kendinizle yapacağınız tartışmalar işe yarayacak.
evet insallahh
bende ona üzülüyorum zaten.böbreklerim kuruyacak resmen.bide hastalık sahibi olmayayım..yaz geldi artık sıcaktan bari içeriz..
kilo denen nefret şey insanın psikolojisini bozuyor..ben 80lerdeyken foto çekinmiyordum insan içine çıkmaya utanıyordum heryerimden yağ çıkıyordu..gerçi hala war sarkmalar yağlarda..kıyafet bulamıyordum bedenleri olmuyordu..herkes sanki bana bakıyordu..ama şimdi özgüwenim yerine geldi..boy kısa hala bu kiloda olmak bana fazla..ama artık heryerde foto çekiniyorum..herkes şaşırıyor 2 çocuğun war bu kadar kilo wermeyi nasıl başardın diyorlar.eskiden benle dalga geçen insanlar utançlarından yüzüme bakamıyorlar..sende böyle olacaksın hepimiz zayıflıcaz..sabır sabır sabır..ben nasıl motiwe oldum bebeğim doğduğu günden itibaren bile her sabah onlar uyanmadan kalkıp makyajımı yaptım ewde olsamda kalem parlatıcı falan..kendime baktıkça kendime değer wermeye başladım..herşey planlı yürüyecek..kendine güwen..hayatta başarılamayacak birşey yok yeter ki!sen iste...inan herşey çok güzel olacak..oyyyyy yeter artıkın bu hayat dersi...kalk bakayım toparlan olmaz böyle cicim..buraya oturmaya gelmedik....
donsuzmu yatak bacimvallada gerçekten çiçekli don vardı vakikiden almıştım.müneccim gibisin
bende okuyom sonuna kadar saf gibi rüyaya bakbenimki çilekliydi seninkide böğürtlenliydi heral giymeyelimbidaha o donları bacım
he tabi tabibizde yedik dışarı çıkıp daha fazla kalori yakacaksın dimi
ne bileyim demek fındık fıstık kısmını okumamışım.yeşil çayı yutamıyorum illa yanında bişey olcak buruk gelio tadı
ay bende halaşişim nası olcak bilmiyorum böle
merhabaarkadaşlar merhaba ben 1.60 boyundayım 2 hafta önce 77 kiloydum ve 2 haftadan beri diyet yapıyorum doktora gitmedim ama.tuzu şekeri ve hamur işlerini tamamen kestim.size bir günde neler yediğimi yazayım.
sabah:domates,salatalık,çok az peynir (ertesi gün peynir yerine yumurta)
öğlen:nesfit veya kepek ekmeğiyle tost
akşam:sebze yemeği 3 kaşık salata çok az yoğurt
saat 10 da bir meyve
bana fikir verirmisiniz iyi yapıyormuyum sizce?
teşekkürler....
eger düzenli gidersen canim en az 3 4 kilo arasikızlar ortalama olarak ayda kaç kılo verıyorsunuz
deli yaauyandım bacım baya olduda buraya gelmek anca oldu kahvaltı falan yemek yerken açık olunca kafam dağılıyo
az yiyorum doymuyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
kendimi tutamıyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
yine yiyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
kiloları alıyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
veremiyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
kendimi yoluyorum:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
kesinlikleeNolcak benim halim,vay benim kilolarım gibi terimler kullanmıyoruz efenimm
Olayı beynimizde bitirelim önce biz bu kiloları vericezzzzzzz
bence yesillikli bazen peynirli bazen yumurtali domatesli kahvalti dah iyi canimbide benım gıbı kahvaltıda nesfıt yıyen varmı ıyımı yapıyorum bılmıyorum acıktırmıyor hiç oldukça tok tutyor ben kahvaltı hazırlıyamıyorum oğlum ufak tefarruat gıbı gelıyor kahvaltı hazılrlamk hemen kaseye nesfıt döküp sutle karıştırmak kolay gelıyor
Kızlar bi ara Karatay diyeti düşündüm hatta burda da yazdım geçen. Geçen günden beri fikirlerim çok değişti karatay diyeti yaptım belli yiyecekleri yiyerek zayıfladım istediğim kiloya geldim eeee hayat devam ediyor o yasak bu yasak illaki salıcam ve verdiğim kilo geri gelecek. Diyetin açılımını kendimce değiştrdm ne pişmişse ondan yiyorum çorba,sebze,et gibi.Pilav,makarna beyaz ekmeği masaya almıyorum,canım çok aşırı tatlı isterse kararında tadına bakıyorum ve bi haftada bi kilo vermişim. Bunu beslenme alışkanlığm haline getirsem hem zayıflayacam hemde verdiğim kiloları zaman ilerledikçe geri almayacam.Arkadaş kahvaltı etmiyorum diyince yazayım dedim
ben kıtabını aldım ekmek yerıne ceviz dıyor yanı nekadar ekmek yerıne ceviz yenebılırki bılmıyorum çok başarılı bulunuyor ama sankı turk toplumuna göre değil önerdiği şeyler çerezle karınmı doyar
Ben her öğünde 1 dilim uno denge ekmeği yiyorum.Zaten ip ince bişey ama beynimi kandırıyorum işte ekmek yemedim açım demiyorum
kızlar
çok özür dilerim
geçmişi okuyamadım
ama okuyacam söz
ball yokmu bal bana biözet geçsin
başlangıç 65.5
geçen hafta 63.8
bu hafta 64.6
gelen 800
toplamda giden 900
hedef 58
Nolcak benim halim,vay benim kilolarım gibi terimler kullanmıyoruz efenimm
Olayı beynimizde bitirelim önce biz bu kiloları vericezzzzzzz
bide benım gıbı kahvaltıda nesfıt yıyen varmı ıyımı yapıyorum bılmıyorum acıktırmıyor hiç oldukça tok tutyor ben kahvaltı hazırlıyamıyorum oğlum ufak tefarruat gıbı gelıyor kahvaltı hazılrlamk hemen kaseye nesfıt döküp sutle karıştırmak kolay gelıyor
birsey buldum paylasayim sizle belki motive eder bizleri
Geçmişi değiştiremeyebiliriz ama gelecek için şansımızı deneyebiliriz.
Hiçbir zaman neden kilo vermek istediğinizi unutmayın. Sıkıldığınızda veya diyet yapmaktan yorulduğunuzda eski fotoğraflarınıza göz atın. Ve her verdiğiniz kiloda kendinizi nasıl hissettiğinizi hatırlayın. Değişimin zamanla ve sabırla olacağını hep aklınızın bir köşesinde bulundurun.
Yeryüzündeki hiçbir yiyecek, sizin kendinizi zayıf hissetmenizden daha lezzetli olamaz.
Artık biliyorum ki, doğru seçimler yaparsam, zayıflayabilirim. Her an şu soruyu soruyorum: "Buna ihtiyacım var mı, gerçekten onu yemeyi istiyor muyum?
Yemeğe başlamadan önce bir bardak su için ve bu sırada düşünün, "Şu anda yemek yiyorum ama hedeflediğim kilodan uzaklaşıyorum." Kendi kendinizle yapacağınız tartışmalar işe yarayacak.
çok güzel çok doğru bı yazı
bugun tvde doktor nekadar belınız kalınsa ömrunuz okadar kısa dyordu
bız sağlıklı beslenıyoruz herşeyden önce dıyet bahane öenmli olan sağlıklı beslenmek bunu yaşam biçimi halıne getirebilmek istediğimiz kıloya ulaşınca tekrar eskı abur cuburlara dönersek ne faydası var bu dıyetın bıze kattığı sağlıklı beslenme bılıncı olucak
Açıkçası işin psikolojik boyutu bambaşka kızlar
Ben mesela... Evet iltifatlar alıyorum, saçıma, kıyafetime, yüzüme hepsi yalan dolan geliyo :26:
Biri benden hoşlandığını söylediği zaman elimin tersiyle itiyorum :26:
Sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor :26:
İstediğim hiçbirşeyi giyemiyorum giysemde yakıştıramıyorum zaten :26:
Sosyal hayatımı tamamen bitirdim kimseyle buluşup görüşmüyorum:26:
Önümde sınav var ders bile çalışasım gelmiyor :26:
...............
Ben haldeyim kızlar açıkçası, durup dururken ağlıyorum bazen, çünkü böyle olmak istemiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?