70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen varya ben üst katı boşaltacam kovalım bu adanalıyı sen gel suzide gelsin oh oh ne güzel sonra ev çöker dopişlerden damacanalar bizi
ay omuydu acaba donunu düşüren bak olabilir dicem ama don minikti yukarkide bizim gibi dopiç olmaz ona o don he evet senin mola zamanın 2 buçuğa doğru gelirsin bi aksilik olmazsa yazdımbalkaymak çok kaldı bugun oda listeyi bozuyor kafamkızmaya başladı
o varis bendede var mağazada çalışırken çıktı arada ağrı yapıyor ne bilimbacım geçen hafta 1500 görünce gözüm dönmüştü böle yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz dedim heralde bu azimle mıçarsam mayısa fit girerim he südyen bacımo kadar renkli çamaşır asmış en önede 2 tane beyaz südyen asmış artık neyin kafasını yaşıyosa

canım varis ciddi bir hastalık değil ama ilerleyince amalyata kadar gidiyorsun. küçük bir varisse lazerle, köpük tedevisi uygulanıyor. ama benim varisler genetikmiş kronikleşmiş o yüzden amalyt olmam lazımmış çok ağrı yapıyorlar. bence bir dr falan göster yol yakınken küçük bir tedaviyle geçirirsin.

kızlar ben kaçıyorum akşam uğrarım. kppssye az kaldı biraz ders çalışıyım.

Ayyy sen aynı benim gibisin, bak hemen düzelmemiz lazım, çevremizde ki insanları da mutsuz ediyoruz böyle olmaz :26:

1-2 ay sonra rahatlarız bacım, gel benim yol arkadaşım

Menü çok güzel

Çok fazla tartılmamaya çalış tatlım, rakamlar yüzünden şımarabiliyoruz yada moralimiz bozulabiliyor :26:

diyet yazılarına bakarken bulduğum resım Eki Görüntüle 696265 off çok şeker amaçok sağlıksız
gercek cok tatli dombili dombili
anladim herkes gibi oda kaynana maduru desene
canim insallah ameliyatini da olursunda kurtulursun varislerinden ama ekime kadar da baya varmis hayirlisi insallah canim
koptum ya kendi kendime gülyüorum bilgisayara bakipda iyiki isarkadasi izinli derdin bu delimi ne gülüyo
haydi kızlar öğlen yemeğini yiyenler yeşil çaylarını ellerine alsınlar içmeye başlasınlar. ben içmeye bşladım.:):)
benimki limonlu olsun
2 saattir geçmişle boğuşuyodum burda özet varmış
ne özet ama canim gecmisde biri sana yazdi duyguydun herhalde uygun bi yer varmis ballayi icin yinede bi gecmise bak istersen
ses gelmezse bile halen bohren yapiyorlar kafaman icinde sanki kiz bohrenin türkcesi ne
tbrikler canim

off sorma suzim mayis dan sonra belki :26:

sagol canimm
o sende var artik napcan ballim idare edeceksin her sene kendiliginden gitmezmi ki u alerjik durum benimde alerjim var ama toz milben falan iste
Kahvaltım hergün aynıdır değişen şey ya çay yada meyve suyu :)

Eki Görüntüle 696278

Buda öğle yemeğim
Eki Görüntüle 696279
güzel oldu canim resimli affiyet olsun

he bacıcan valla asmış.kocacım işe gidiyordu sabah adamı balkondan uğurluyorum.bizim üst kata bakıyor dedimnie bakıyor meğerse haklıymış o bakıyosa atrafımızda 2tane yapılan insaat var ordak iişçiler napar düşünmek bile istemiyorumbide renklilere arasına asınca daha çok sırıtmışinsan arkaya asar

olsun ya 200 az gibi bir küçük su şişesi kadar bile verememişim:2::2:bende anlamadımya o çok titiz ya ben çok pasaklıyım.yada diğer ihtimal 2 gecede bir işiyolar çarşaflara

mineeeeeee aaaaaaaa

dur bacim biseyler unuttum
abababa ev arkadaslariyla problem yasamis
sinir oldum dün bacim
bicim temiz kalpli kiz
bunlara cok yüz vermis
fatura yatcakmis yatirmamislar
elektirikler kesilmis
kiyamam yine bizimki götürmüs
alismislar bacim
yapan var nasil olsa
ha birde gülanne regl olmus
haftaya bomba gibi geliyom diyo
amann iste konusuyo
ben gelicem insallah bomba gibi haberi yok
neyse bacim birde nazugur vardi ya
hani varisten amaliyat olucakti
anam o dr. senin bu dr.benim gezmisler
amaliyati ertelemisler
varis corabi giycem diyo
yazin zor oluyo diyo
anaamm eskiden ameliyatmi vardi
yapstir sülügü gitsin iste
tabi bu arada diyette yapmamis
ama geldim yine diyo

Menü çok güzel

Çok fazla tartılmamaya çalış tatlım, rakamlar yüzünden şımarabiliyoruz yada moralimiz bozulabiliyor :26:

evet inş bende tekrar 6ları görürüm 2 sene önce görmüştüm ama dikkat etmeyi bırakınca iş yoğunluğu ıbır zıbır aldım geri ama bu sefer farklı olcak inş

kız oslew bacı unuttumsahi suzi hatırlattı bizde eylül ayında evlendik gitmiştik bal ayına gerçi bizimki tam sezon sonlarıydı artık.kıbrıs falan düşündük tabi o anda tam düğün üstü eşim iş değiştirdi hesaplarımız şaştı gidemedik.birde kayınpederimin arkadaşının didimde oteli var eltim oraya gitmiş.kaynanam tutturdu illa oraya gidin ikiniz birbirinizden aşağı kalmayın die.gerçi böle demedi ama ima ettimecburen didime gittik.nette biraz yorumları kötü olmuş yemek hakkkında ama ben et yemediğim için açık büfesi bana iyi geldi.4 gün kalmıştık.deniz manzaralı odamız vardı 730 lira ödedik herşey dahil.temiz güzel bir yerdi hep yabancı yunanlılar vardı.yanlız biraz animasyonu zayıf.biz düğünde yorulduğumuz için bize sakin iyi geldi paso uyuduk yeni evli olsakta bide arabayla gittik biz gündüz hep gezdik.bodrum yakın die günü birlik oraya falan gittik ben merak ediyordum.güzeldi yani.holiday didim resot die bi yer googlede arat belki sırasını yanlış yazmışımdır.

odegilmis ozaman gec kalacam zaten sizlen cene yapcam diye kacmabilirim heran beni arayan soran olursa söylersin bacim
iyi dersler canim kolay gelsin

kiz balli ya kutuna bakmiyon ben kactim kizlar gelirim geri öptüm cok

sorma canim ya deli oldum

ay kız sanki yanımda örgü yapıp anlatıyorsun gibi geldi

ay çok güldüm

niye beni üstte istiyon sütyenlerimimi görcen
kiz ben benimkileri asarsam sanada gölgelik yapar altta
ay deliii yaa

agrimiyor diye umursamiyrum canim ama baktirmam lazim

öyle suzim yapicak birsey yok :26:
bohren suzim matkapla delmek olmasi lazim
ay sorma bendede öyle brsey inan basim sisti

benim kayganada didim diyo ama sezon sonu olcak ya ben denizli biyer olmasa da olur diyorum ama fiyat iyiymiş gerçekten bakarım bi zaten çeşmeye gelin gitcem hep deniz olcak bi kitapta okumuştum çanakkale tarafı kaz dağları eteğinde butik oteller vardı onlara baktım dün fiyatı iyi gibi geldi öngen country hotel diye biyer var orayı düşündüm nişanlımla beraber bakıp karar vercez senin dediğini de listeye yazayım :) teşekkür ederimmm

başlanıç :77

geçen hafta:71,5

bu hafta:71

giden: 500 gr

toplam giden :6

mutsuzum ben bugün ya eskiden her hafta 1 kg gidiyodu yarım kilo gidiyo 2 haftadır yavaşladı sanki kilo vermem ben bu hafta 1 kilo veririm die düşünüyodum :S yarım kiloyu görünce üzüldüm :S

Olur arada tatlım, hızlandırmak istiyorsan sporunu arttır, daha bol su iç, daha fazla protein tüket , şaşırt vücudu
Tebrik ederim

nie kızokadar büyükmü ki anaaaa
ya normal fiyatı ne kadardır bilmiyıorum.sanırım manzarasına görede fiyat değişiyor bizimki tanıdık die o fiyattı.bide biz 40 yıllık emekli çift gibi gittik bal ayına ondan iyi geldi orası sakin denizi hep görcen ama bu farklı deniz olcak

anladık bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…