göbegim sistibu haftanin kacamak limitini kapatiyorum haftaya cumaya kadar kacamak yapmak istemiyorum:120: patliycam sanki
bugun burayla çok ilgilenemedim bacımkafam kalkmıyo uykum var topladı kız çamaşırları.yeter mahalleye +18 oldu apartman iyicerkiz handeben yokken birseyler oldumu üst komsun sütyenleri cektimi yoksa asili duruyorlar mi halen
senden kaç gitti şokingen
ee tatlim anlat bakim daha daha nasilsin reglin bari pazartesi sali gelsede cuma ya bitmis olsakııız suzii neyedinde şiştinhani tek dondurma yicektin
bugun burayla çok ilgilenemedim bacımkafam kalkmıyo uykum var topladı kız çamaşırları.yeter mahalleye +18 oldu apartman iyicer
ben demiyeyim bacımhiç şoklanamadımgalba -200 gerçi bu hafta ipin ucu kaçtıda kaçtıpizzalar falan yedim + olmadığıma şükür.belki + dıda dünkü şoktan sonra - de olabilir bilmiom.morelim bozuldu ama
saolasın cnm..ayyy hosgeldin hasretcimkiz gelin oldunmu ama 29 daydin herhalde yoksa yok yok 27 :44: naptin görüsmeyeli ne var ne yok heycan cokmu
hay masallah benden bu hafta birsey olmaz diyene baktebrik ederim tatlim kocaman bir yapistirayim
evet en güzel iltifat :103:
bugun burayla çok ilgilenemedim bacımkafam kalkmıyo uykum var topladı kız çamaşırları.yeter mahalleye +18 oldu apartman iyicer
ben demiyeyim bacımhiç şoklanamadımgalba -200 gerçi bu hafta ipin ucu kaçtıda kaçtıpizzalar falan yedim + olmadığıma şükür.belki + dıda dünkü şoktan sonra - de olabilir bilmiom.morelim bozuldu ama
ee tatlim anlat bakim daha daha nasilsin reglin bari pazartesi sali gelsede cuma ya bitmis olsa
he rüya görünce uyandım hemen unuturdum yoksa sabaha kadaree tatlim anlat bakim daha daha nasilsin reglin bari pazartesi sali gelsede cuma ya bitmis olsa
iyide tatlim ben sana dedim saat 9 da yatsen yatmissin artik 5 demi 6dami ondan sonracima gecenin bi yarisi kalkmissin baykus gibi belki benim tüyoyu dinleseydin eksi 500 olabülürdün senlen anlasalim haftaya 8 dedikmi yatacagiz
erik ye dedim yedinmi kiz handeödem tutuyon sen ben sana diyeyim pizza sende ödem yapti
saolasın cnm..
olsun bozarsan moralini yağ baglarsın
gülannebenim sucum yok su avatardaki soldaki kirmizi sey varya o beni yoldan cikartti ayy cok fenayim
oyy, canım suzimmballıdan özeti almadın galiba ben bugün regl oldum haftaya ballıyla bomba gibi gelcez bakalım hangimiz daha çok vercek ben kesin onu geçiciim
anam senin pizzalarin yaninda benim cekirdekler mahsum kalirhe rüya görünce uyandım hemen unuturdum yoksa sabaha kadarhe senin çekirdekişine benzedi bu pizzalr yemesem iyiolcadı o 2koca dilimi ketçaplı mayonezli.
valla galba ödem tuttum ben ya geçen cumartesinası düğüne gittik o haftadan beri düzelemedim ayaklarımı üşüttüm heralde hep karnımda bişeyler geziyo her gün tuvalete çıkıyom ama genede şişim ses gelio bazen cor cor die içimden eşim dışardan bile duyuyo
ay kiyamadi bana canimo zaman bu senin izin günün olsun,yarın daha dikkat edicez
Poooofff sıkıntıdan patiliciimmmmmmm
İŞ çıkışna var 2 saat,burda çıt yok,diğer grupta çık yok ( anneler grubumz var) herkes nerde hava güzel diye gezmelere mi çıktı herkesler
hadi bakalim insallah bol bol ödem atarsiniz beni hesap etmeyi unuttunuz ya ben sizin oyununuzu bozarsam
dur tv programini okuyayim sanayarın hafta sonu gelio tvde bişey yok burda herkez kaybolıuyo sevmiyorum hafta sonlarını.birazdan gideyim uzak markete hem yürüyüş oldun limon alayım
hadi bakalim insallah bol bol ödem atarsiniz beni hesap etmeyi unuttunuz ya ben sizin oyununuzu bozarsam
anam senin pizzalarin yaninda benim cekirdekler mahsum kaliray aklima komik birsey geldi aman balli duymasin bi isirgani anlattim dalga gecti benlen
bi kac gün önce yada gecen haftamiydin :44:neyseoglisi kresden aldim ama cok sisim eve gitcez diye kosturuyoruz simdi arkama sagima soluma baktim baktim kimse yok saldim gazi disariya ne bileyim bu kadar ses cikaracagini tekrar baktim türk amca arkamda utandim oglum osurma ayip dedim oda demezinmi birde seslicene ya anne ben osurmadim sen osurdun diye
birde gülüyor benim oglan bi tarafdan kikir kikir oglum deme öyle diyom anne sen osurdun ya diyo sus diyom sen osurdun sen diyo ayy yerin dipine girdim :78: iyide o adamda nerden cikti sanki birde türk ya okadar sansizlikmi olur
ay kiyamadi bana canim
herkes disarlarda gercekden
dur tv programini okuyayim sana Eki Görüntüle 696458
yarin kimse benzemez sana varmis
sonra survivor bende mi yazilsam oraya
sonracima lale devri var anamin dizi
baskada yok
dur tv programini okuyayim sana Eki Görüntüle 696458
yarin kimse benzemez sana varmis
sonra survivor bende mi yazilsam oraya
sonracima lale devri var anamin dizi
baskada yok
ay ne güldüm ya kokmuşturda o ekşi ekşi ay adamı düşünemiyorum çevre kirliğigi zehirli gaz salmış doğaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?