70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kiz hande ben yokken birseyler oldumu üst komsun sütyenleri cektimi yoksa asili duruyorlar mi halen
bugun burayla çok ilgilenemedim bacımkafam kalkmıyo uykum var topladı kız çamaşırları.yeter mahalleye +18 oldu apartman iyicer
senden kaç gitti şokingen

ben demiyeyim bacımhiç şoklanamadımgalba -200 gerçi bu hafta ipin ucu kaçtıda kaçtıpizzalar falan yedim + olmadığıma şükür.belki + dıda dünkü şoktan sonra - de olabilir bilmiom.morelim bozuldu ama

kııız suzii neyedinde şiştinhani tek dondurma yicektin
ee tatlim anlat bakim daha daha nasilsin reglin bari pazartesi sali gelsede cuma ya bitmis olsa

iyide tatlim ben sana dedim saat 9 da yat sen yatmissin artik 5 demi 6dami ondan sonracima gecenin bi yarisi kalkmissin baykus gibi belki benim tüyoyu dinleseydin eksi 500 olabülürdün senlen anlasalim haftaya 8 dedikmi yatacagiz

saolasın cnm..

olsun bozarsan moralini yağ baglarsın

ee tatlim anlat bakim daha daha nasilsin reglin bari pazartesi sali gelsede cuma ya bitmis olsa

oyy, canım suzimmballıdan özeti almadın galiba ben bugün regl oldumhaftaya ballıyla bomba gibi gelcezbakalım hangimiz daha çok vercekben kesin onu geçiciim

he rüya görünce uyandım hemen unuturdum yoksa sabaha kadar he senin çekirdekişine benzedi bu pizzalr yemesem iyiolcadı o 2koca dilimi ketçaplı mayonezli.
erik ye dedim yedinmi kiz hande ödem tutuyon sen ben sana diyeyim pizza sende ödem yapti

saolasın cnm..

olsun bozarsan moralini yağ baglarsın

valla galba ödem tuttum ben ya geçen cumartesinası düğüne gittik o haftadan beri düzelemedim ayaklarımı üşüttüm heralde hep karnımda bişeyler geziyo her gün tuvalete çıkıyom ama genede şişim ses gelio bazen cor cor die içimden eşim dışardan bile duyuyo

Poooofff sıkıntıdan patiliciimmmmmmm

İŞ çıkışna var 2 saat,burda çıt yok,diğer grupta çık yok ( anneler grubumz var) herkes nerde hava güzel diye gezmelere mi çıktı herkesler

yarın hafta sonu gelio tvde bişey yok burda herkez kaybolıuyo sevmiyorum hafta sonlarını.birazdan gideyim uzak markete hem yürüyüş oldun limon alayım

oyy, canım suzimmballıdan özeti almadın galiba ben bugün regl oldumhaftaya ballıyla bomba gibi gelcezbakalım hangimiz daha çok vercekben kesin onu geçiciim
hadi bakalim insallah bol bol ödem atarsiniz beni hesap etmeyi unuttunuz ya ben sizin oyununuzu bozarsam
anam senin pizzalarin yaninda benim cekirdekler mahsum kalir ay aklima komik birsey geldi aman balli duymasin bi isirgani anlattim dalga gecti benlen
bi kac gün önce yada gecen haftamiydin :44:neyse oglisi kresden aldim ama cok sisim eve gitcez diye kosturuyoruz simdi arkama sagima soluma baktim baktim kimse yok saldim gazi disariya ne bileyim bu kadar ses cikaracagini tekrar baktim türk amca arkamda utandim oglum osurma ayip dedim oda demezinmi birde seslicene ya anne ben osurmadim sen osurdun diye
birde gülüyor benim oglan bi tarafdan kikir kikir oglum deme öyle diyom anne sen osurdun ya diyo sus diyom sen osurdun sen diyo ayy yerin dipine girdim :78: iyide o adamda nerden cikti sanki birde türk ya okadar sansizlikmi olur
o zaman bu senin izin günün olsun,yarın daha dikkat edicez
ay kiyamadi bana canim
Poooofff sıkıntıdan patiliciimmmmmmm

İŞ çıkışna var 2 saat,burda çıt yok,diğer grupta çık yok ( anneler grubumz var) herkes nerde hava güzel diye gezmelere mi çıktı herkesler

herkes disarlarda gercekden

yarın hafta sonu gelio tvde bişey yok burda herkez kaybolıuyo sevmiyorum hafta sonlarını.birazdan gideyim uzak markete hem yürüyüş oldun limon alayım
dur tv programini okuyayim sana

yarin kimse benzemez sana varmis
sonra survivor bende mi yazilsam oraya
sonracima lale devri var anamin dizi
baskada yok

ay ne güldüm ya kokmuşturda o ekşi ekşi ay adamı düşünemiyorum çevre kirliğigi zehirli gaz salmış doğaya

listeye göre birazdan suzinin çıkmasıl lazım.aynı anda gurbet uğrayacak azcık sonra süslenmeye gidecek.sonra akşam üstü balkaymakla aynı anda gelecekler.sonra sen yine gelebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…