he bacim olmadi mahelle bakkalina cardak yapariz benim sütyenlenie kızokadar büyükmü ki anaaaa
ya normal fiyatı ne kadardır bilmiyıorum.sanırım manzarasına görede fiyat değişiyor bizimki tanıdık die o fiyattı.bide biz 40 yıllık emekli çift gibi gittik bal ayına ondan iyi geldi orası sakindenizi hep görcen ama bu farklı deniz olcak
anladık bacım
niye bacim gicikmibende eltimi facete dahigörsem morelim bozuluyo.nefret ediyorum o kadından ya
Az kalorili olanlarından yiyebilirsin ara niyetine.
Don deyince ben de bir fıkra yazayım.
Temelle Fadime lunaparka gitmişler, Fadime dönen salıncağa binmek istemiş, Temel de izin vermemiş donun gözükür demiş. Bir ara Temel başka tarafa bakarken dönmüş bir de bakmış ki Fadime salıncakta, ula Fadime binme demedim mi ben sana donun gözükecek demiş Fadime de
bişey olmaz Temel demiş donsuz bindim demiş
ayyy merciigüzel yöntemmiş canım
geçmiş olsun minecim
kız sen ne tatlısın öyleee
ben altıları görmeyeli 8 yıl olduama inş. bu yıl görcem
tebrik ederim canım ne üzülüyon 500 gr azmı
çok komikmiş
ama olmaz sekerim ben evliyim
ne yediiiiiiiiinnngülannebenim sucum yok su avatardaki soldaki kirmizi sey varya o beni yoldan cikartti ayy cok fenayim
oyy, canım suzimmballıdan özeti almadın galiba ben bugün regl oldum haftaya ballıyla bomba gibi gelcez bakalım hangimiz daha çok vercek ben kesin onu geçiciim
anammm raziyim bunlar gibi zayif olayimda yolun beni
gelmicenmi aksammbize misafir gelcek bacim birsürü isim varyarisi annemgilde bi ailede bende kalacak sonracima laf etmesinler 2 cocuk var malum kücügünün okada zarari yokda öbürü 30 yasinda olan pek fena arkasini toplamakla geciyor ömrüm
yok kiz yazilmiyak bosver :18: gecen köpek balligi görmüslerdin
öyle bacim öyle
hoşbuldum canım
malesef canım yaa
napcaz bilmem
ayy bacım alemsin yaaa
hatta süpersin
bende sevmem hiç dedikoduyu
ne ayıp öyle milletin arkasından konuşmalar falan
bunlar aramızda kalsın şişşşşşşşttttt
sevmem dedikodu felan
hadi bakalim insallah bol bol ödem atarsiniz beni hesap etmeyi unuttunuz ya ben sizin oyununuzu bozarsam
anam senin pizzalarin yaninda benim cekirdekler mahsum kaliray aklima komik birsey geldi aman balli duymasin bi isirgani anlattim dalga gecti benlen
bi kac gün önce yada gecen haftamiydin :44:neyseoglisi kresden aldim ama cok sisim eve gitcez diye kosturuyoruz simdi arkama sagima soluma baktim baktim kimse yok saldim gazi disariya ne bileyim bu kadar ses cikaracagini tekrar baktim türk amca arkamda utandim oglum osurma ayip dedim oda demezinmi birde seslicene ya anne ben osurmadim sen osurdun diye
birde gülüyor benim oglan bi tarafdan kikir kikir oglum deme öyle diyom anne sen osurdun ya diyo sus diyom sen osurdun sen diyo ayy yerin dipine girdim :78: iyide o adamda nerden cikti sanki birde türk ya okadar sansizlikmi olur
ay kiyamadi bana canim
herkes disarlarda gercekden
suziiiiiiiii o amca ölmüs bacim :26:
:101::131::125:
öylemi dersiin :89:çatlak seni
6'lara işaretmiş demek bu rüya
kociş gözünü senden alamıcak
güzel duaların için bol bol amin tatlım
kim kaybeti bilinmez ama ben gidiyorum artık inşallah..
kendi başlarının çaresine baksınlar..
düğünde iyi eğlenceler canım
dün akşam konuştuk zaten canım.. 5 yıllık arkadaşım, çıkabileceğimi söyleyince sen bilirsin dedi.. yine bi çaba yok yani aramızı düzeltmek için. idareten konuşuyoruz anca.
aynen abla merkezden bi ev bulmaya çalışcam bende tek başıma korkarım çünkü :18:
nöbet filan olcak seneye eve ne zaman geleceğim belli olmaz merkezi olsun da korkmayayım diyorum
sorun değil tatlım burdan da aldım
düzgün şekilde bildirim yapılsın da alırım ben her yerden
amin canım benim
kilo vermene de çok sevindim
aynen devam
heyoooooo işte buuuuuu
ay bitiremedim geçmişi.. arkadaşlarla buluşcaz canlarım işlerim var öptüm akşama görüşürük inşallah
aksama gel yineee:102::102::102::102::96::96::84::84: