70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he bacim olmadi mahelle bakkalina cardak yapariz benim sütyenle

bende eltimi facete dahigörsem morelim bozuluyo.nefret ediyorum o kadından ya
niye bacim gicikmi

ayyy mercii
ama olmaz sekerim ben evliyim

gülanne benim sucum yok su avatardaki soldaki kirmizi sey varya o beni yoldan cikartti ayy cok fenayim
ne yediiiiiiiiinnn

oyy, canım suzimmballıdan özeti almadın galiba ben bugün regl oldumhaftaya ballıyla bomba gibi gelcezbakalım hangimiz daha çok vercekben kesin onu geçiciim

anammm raziyim bunlar gibi zayif olayimda yolun beni

gelmicenmi aksamm

öyle bacim öyle
sevmem dedikodu felan

suziiiiiiiii o amca ölmüs bacim :26:

öylemi dersiin :89:

:102::102::102::102::96::96::84::84:
aksama gel yineee

skintidan patlicaaamm
kız azcık patlada 50 görürsün belki yiydir patlamak hani bizde patlasakevet öle bacım ya en son kurban bayramında kaynanamlarda karşılaştık ogün bugun görmüyom ikinci bayram için hazırlandı bile koyunlar biz daha görüşmedikbirde 15 tatilde avm de karşılaştık annemler gelmişti hiçgelip hoşgeldin demedi kafayı çevirdi bende çevirdim.apartmanlarımız karşılıklı ama yolda görcem die ödümkopuyor.kaynanam hep yağ yakıyor.100 kşlo kadına kırmızı sana yakışmışne zayıflamışssın die facete yorum yapıyor.tabi en kıymetli gelin o oluyo.eşimle bile kocasını görüştürmüyor.kardeşler güya.kıskanç şey boyumu posumu kıskandı.söz gecesi herkez içinde bana at gibisin dedi.sonra düğün saçıma çok büüyük topuz deve hörgücü gibi dedi.kendi bir mağazada yönetici havalrı 1500 lerde basıyo.sankimkimbilir ne

tam yolmalıkmış hande senin elti
benimki allahtan uzakta senede 2-3 kere anca görüşüyoruz.başlarda sevmiştim ama art niyetliymiş kayınvalideme arkamdan konuşmuş oda beni daha çok sewiyo anlayabiliyorum ,söyledi bana onun yanında şöyle davranma böyle konuşma herkes senin gibi iyi niyetli deil dedi..zaten 34 beden gıcık oluyorum

beraber yolak o zman

nedenkine sıkıldın bacım kalk 2 hareket et
yok bacim ya ne bileyim söyle yakinlarda kafa dengi bir olsa iki laf etsem

ayyy ne sinirrrrr
terbiyesiz
hic anlamam su insanlari ne var iste iki eltisiniz karsilikli bide evleriniz gitseniz gelseniz ne güzel olur
ne var sanki
ay kayinvalide ne iyiymis canim Rabbim bozmasin

benim canım görümceciğime de el atarmısınız :)
ayıp ediosun itinayla yolunur

aamin canım amin başlarda çok önyargılıydı bana karşı ama şimdi pek seviyo

bızde kocışle dışardaydık ballım ama hıç cıs yapmadım onlar dondurma yedı ama ben yemedim

iyiyapmışın bende kocacıma dün menemen yapmıştımpatlıcanlı falan hiç yemedim.bugun de kalandan pizza yaptım fırından hamur alıp.peynir sucuk falandakarıştırdım içine değişik işte otursun yesin.ben semizotu yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…