70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy kim gelmiş :26::26:

ne güzel ya bende öleolayımdedimzaten kimsem yok ilk günden beri bir kıskançlık

ben geldım cnm özledim sizi
aferın seker sende yakında semızotu çıkarıcan deışik sebze ye bırazmeyvede yemıyon zaten
canım belkı sızde ılerde ıyı olursunuz takma kafana

ay 60mı görurmuyumkı ballı

bu geceki menüm.amaörnek almasanız iyiolur bu hafta kilo veremedim çünkü
sabah:su,1 dilimçavdar ekmeği,1 minik domates 4 yeşil zeytin,1 parça peynir,maydonoz,3 fincan çay

ara:1 şekersiz türkkahvesi

öğle:4 kaşık semizotu yemeği,1 minikkase biberli yoğurt

ara:1 kupa yeşil çay,1 elma,5 tane kellogs fesliğenli kraker

akşam :4 kaşık semizotu,1minikkase biberli yoğurt

durum böle bacılar işallah bidahaki haftaya veririm.1 saatte yürüdüm yük taşıdım

yok canım sanmıyorm bende soğudum artık varlığı bile sinir bozucu keske taşınsalar

ben sadece sabahları 1 dılım yıyom cnm öğle ve aksam yemıyom

dündern beri bende öle yaptım.keşke yemeseydim o pizzaları ya bide tatlı yiyecektik üstüne eşimi dinlesem

bana az gıbı geldı cnm en azından sebzeyı 6 kasık yeseydın

yok canım sanmıyorm bende soğudum artık varlığı bile sinir bozucu keske taşınsalar

dündern beri bende öle yaptım.keşke yemeseydim o pizzaları ya bide tatlı yiyecektik üstüne eşimi dinlesem

senınkı şişlikten cnm gör bak haftaya daha ıyı kılo verecen sen yeterkı bozma ama çok azda yeme

yok fazla yiyemezdim yemeği bitirdim çünkü.hem doydum böle yeter benimgibi verevere 7 günde 200 gram veren biri için çok bile aç kalsam yeri

bu seferde vücudun hep aza alışmasında tatlım sonra başımıza hastalanma
aralarda buskıvı yerıne meyve ye hıç meyve yemıyon buskıvıyle açlığını yatıştırın ama meyveyle hem açlığını yatıştırın hem vıtamın alırsın

senınkı şişlikten cnm gör bak haftaya daha ıyı kılo verecen sen yeterkı bozma ama çok azda yeme

ay işallah ya geçen hafta yata yata verdim kiloyu.bu hafta daha çok hareket ettim veremedim.işallah şişliktendir.hala geçmedi ya nası şey bilmem.tuvalete çıkıyorum.ama içimde gezinen gazlar var hamile gibiyim.

ay işallah ya geçen hafta yata yata verdim kiloyu.bu hafta daha çok hareket ettim veremedim.işallah şişliktendir.hala geçmedi ya nası şey bilmem.tuvalete çıkıyorum.ama içimde gezinen gazlar var hamile gibiyim.

kız dur daha kocan askere gıtcek ne hamılelıgı bekle accık

olurolur allahın işi ne bileyim şimdi bi aksilik olur.akşama gelemem heralde çocukluğumun filmini izlicem onu arıyom tv den sen ne yedin bugun

tmm cnm
sabah 1 haşlanmış yumurta
salatalık
maydanoz
bıraz peynır
yeşilçay
ögle yarım kase çorba
haşlanmış tavuk
ayran
ara 1 elma
aksam
et döner
salata
ayran
aksamkı aradada ıkı çesıt meyve yerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…