70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet sen et yemıyodun demı bugun hep et oldu yarında sebze gunu
hangı fılmı ızlıcen benımkıde gelır sımdı kaçarım bız hangı fılmı ızlıcek bılmıyom bakarken secıyoz bız

kız ben kadı nene gibi sanki çok yaşlandım ya aklıma olmadık şeyler gelio içikokmuş dizileri izliyom bazen çocukluğum aklıma gelio beterböcek die bi film vardı bilmem bilirmisin.1988 yapım tam benim doğduğum yıl o zaman tvlerde hep oynardı geçen aklıma takıldı bi bakayımdedim buldum.onu izlicez bu gece.bizde bazen diğitürkten ten açıyoz seçip.bazende samsungun sitesine girip açıyoz tvden kafaya nerden eserse bacım

tamam şeker size ii izlemeler ben gecen evım sensını ızledım begendım herkes ızledı bız en son sınema olmayınca güzel bence

sagol tatlim iyi eglenceler seker
:102::102::102::96::96::84::84:
kendimide alinti yaptim ama niye diye bir sorun isden cikacam telefon geldi kizarkadas cikacam diyom habire konusuyorda konusuyor sinir oldum size bi gidiyorum görüsürüz falan diyemedim
aaaaaaaaaaaa gerçek kız öyle olcaz galiba

bende durum sabit canım
ben çıkar şekerler haftaya görüşürüüüüz
:18::18:
anladim canim zor tabii yurtdisindan gelmeleri falan ablanlar almanyadaydin herhalde dimi aramaizda bi ara karpuz muhabetti gecmisdi ondan hatirliyorum tamam canim tartildikdan sonra bizede söyle ama
cis yediginde yazmiyorsun demek eger canim cislarini da yazsaydin belki aynisini yapmazdin yinemi yazacam kacamak diye ben bugün yazacam cok kacirdim cünkü yarin tekrar toparlanmak istiyorum eger yazmasam belki yine yaparim öyle olsun istemiyorum
söyliycem inek gibi sistim zaten hic de bile benimki öldürmeyen cinsden
skintidan patlicaaamm
ya ya gel diyorlar gel diyorlar sonra aksam hci biri gelmiyor
ay iyiki kaynanam yok gerci cicikaynanamiz da az degil benden üveykaynanadan gicik oluyorum
1 üye 6 ziyaretçi.suzi bacım gene gözetliyon dimi
yok bacim metroda okudum sizi ama eve gelince telefona bile bakmaya firsat bulamadim
kızlar ben geldım

ben küstüm size hele sana gurbet nezaman ben yoksam ozaman geliyorsun üstüme aliniyom artik

bızde kocışle dışardaydık ballım ama hıç cıs yapmadım onlar dondurma yedı ama ben yemedim
afferim kiz lsite birincimi olcen niyeti bozdunmu yoksa
sanada afferim de menüne gelce orda kellogs mellogs görmüsdüm sanki
bu avatarı görünce bende öle hırsla tepinip kilo veresim gelio.bugun gene ekmek yemedim
ne agliyon sevinsene ben yedim de noldu

kiz kellogs fesligenli kracker de neymis normal feslegen yeseydin canin cok feslegen istediyse fesleyen neydin ki :44:
aman nazar değmesin
tü tü masllah aman kaynanan hep böyle iyi olsun
yok fazla yiyemezdim yemeği bitirdim çünkü.hem doydum böle yeter benimgibi verevere 7 günde 200 gram veren biri için çok bile aç kalsam yeri
kellogs kracker yiyince götür sonra ac kaldim de
ay işallah ya geçen hafta yata yata verdim kiloyu.bu hafta daha çok hareket ettim veremedim.işallah şişliktendir.hala geçmedi ya nası şey bilmem.tuvalete çıkıyorum.ama içimde gezinen gazlar var hamile gibiyim.
sana tüyo veriyoruz yapiyon bacim sal diyoruz sevdin herhalde salmiyonda
olurolur allahın işi ne bileyim şimdi bi aksilik olur.akşama gelemem heralde çocukluğumun filmini izlicem onu arıyom tv den sen ne yedin bugun

güzel canim
evet sen et yemıyodun demı bugun hep et oldu yarında sebze gunu
hangı fılmı ızlıcen benımkıde gelır sımdı kaçarım bız hangı fılmı ızlıcek bılmıyom bakarken secıyoz bız

gidin gidin öyle olsun

ben siskoyum cünkü yemek yemekden doymuyorum

ben oburum cünkü yedikce sinir tanimiyorum devam yiyorum

ben siskoyum cünkü bugün hem
1 tabak makarna hem
3 topllu dondurma
hem büyük parca cilekli pasta
4 tane lahana sarmasi
ekmek arasi salam yedim

ben inek gibi sistim kendimi coook sisko hissediyorum öküz gibi yedim ya

abababa msj kutun dolmuş bildirimi gönderebildim mi bilemiyorum

göndermişsin canım

çok zor cidden bir arada yaşamak
napcam bilmiyorum bakalım inşallah kurtulabilirim burdan

ahh canım uzuldum adına
arkadaslarınla yıne problem olmus heralde
bosver takma cık baska eve olsun bıtsın
onlar uzulsun senı kaybettıklerı ıcın
sevılıyorsun

canım benim sende seviliyorsun
tek çıkcam da annem sorun çıkarıyor bakalım
ayarlayabilirsem çıkcam inşallah burda durmak istemiyorum artık

öylemi dersiin :89:

kesinlikle

ah be suzim
tamam hadi üzülme artık olan olmuş..
bu hafta başka kaçamak yok ama tamam mı

hızlı hızlı baktım kızlar umarım atladığım bir şey olmamıştır
olduysa kusuruma bakmayın
biraz daha durayım da listeyi yapayım
bu saatten sonra bildirim yapan olmaz herhalde :26:

benım anca fırsatım oldu

sabah ..bır kase gevrek

ara bır fıncan yeşil çay bı tane salatalık

öğlen ..ıkı tane domates haşlanmış tavuk (1 but) yarım haşlanmış havuç

akşam ..sebze yemeği 4 kaşık yarım kase yoğurt salata bır dılım kepekli ekmek

türk kahvesı

Son düzenleme:

ayyy Kız güzel telaşlar bunlar, herşey mükemmel olucak diye de kendinizi yıpratmayın
Fotoğraf istiyorum hasret kesinlikle tamam mı
Ben moralmen iyi değilim ama eski azimli halim geldi yani, umarım böyle de devam eder, tartılmadım ama sanırım 79-80 falan gösterir tartı
Bıktım artık ama
Yani bu sefer ağlasam da zırlasam da tutcam boğazımı

tamam ya ne bağırıyosun haftaya cuma görcen bak yürüyüşe başlıcam ..dış dünyaya kapanmak olmaz cnm dahada depresyona girersin sonrasen çizelgedeki kilodamısın tatlım

bakma bi süre bakma

Bakmicam valla
Canım böyle daha iyiyim inan, daha sakin yani şn an gezip tozacak kadar enerji yok inan

Menü güzel tatlım , bence bu hafta çok güzel bir rakam görüceksin

26 NİSAN 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 1,500 [/TD] [TD] 15,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 23,4 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,2 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] azerii [/TD] [TD] [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 74,2 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 9,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 9,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] prensescoko [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 76,3 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 71,5 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 75,4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 10,4 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 74,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,7 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 64,6 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 0,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 60,4 [/TD] [TD] 61,3 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 11,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

evet kızlaaaarr
bu haftanın birincisi tolga_dyg oldu
bol bol tebrik ediyoruz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşımız oslew
hoşgeldin
kilo verenleri kutluyorum
veremeyenler de dikkat etsinler diyorum yaza az kaldı
bi kusurumuz olduysa affola

Son düzenleme:

Suzi niye yapıyorsun bunu yaa

Şimdi moralin falan da bozuldu bak of

Ellerine kollarına sağlık Betüşüm

17 kişiden 12si kilo vermiş, bu güzel bir rakam , tam gaz devam kızlar

alıntı yapmıstım karıstrdım ya
canım abımler almanyada
bugun karpuz yerkene muhabbetımız geldı aklıma
yazcaktım buraya ben yıne karpuz yemeye basladım dıye
noracıgım tabıkı atcm fıoto ıns begenırsınız bnı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…