70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün sadece yarım kiloyu görünce üzüldüm ama sonra topladım kendimi giyindim spor salonuna gittim normalde 1 saat kadar spor yapıyodum ama bugün 1 saat 45 dakika kadar spor yaptım daha fazla hareket etmeye çalıştım yediklerme dikkat ettim akşam daha az yedim suyu ihmal ediyordum bugün tam 2 ltreyi tamamladım

kızo kellogs dediğim şey diyet kraker bir pakette 62 kalori varmış bende buğün gördüm markette aldım tadı çok güzel ben bi paket yemedim ama 5 tanecik yedim yeşil çayı içeyim die.salamıyom bacımnaptıysam salamıyom.karnımı ovuyom yok.dizlerimi kasıklarıma çekiyomgene yok yok yok

aferin az verdin ya çok geri al
eline sağlık canım anam geçen hafta 3 tüm bu hafta son topon dan düşmüşüm iyice
benım adım hiç geçmiyor ben kendı kendımemı takılıyorum acaba
ben hatırlıyom seni

bu gece kocacıma kızdım çokcanımsıkkın gidip mutfağa dalasım var.bize gelin diyodum kızlara şimdi ben nere kaçsam benimkinden acep.adam sürekli uyuyo ya.zevkle ortak bişey yapmaya hasretiz.film izlemeye kalk deve kuşu gibi ayakta uyuyo.bi uyanık olduğu kurtlar vadisisaçımı başımı yolacam şimdi.evliliğimizin ilk gününden beri uyuyo yabende gittim o hırsla çimdim soğuk soğuk sinirim geçsin die.

valla benim öküze okadar sinirliyim ki ama yemem insallah heleki onun yüzünden yemiycem tamam düsünüyordum koca pideyi birseylere banip yemegi ama senin yazindan sonra vazgectim :105:
1 tane but az degilmi canim :26:
ellerine saglik betülümm

Suzi niye yapıyorsun bunu yaa

Şimdi moralin falan da bozuldu bak of
hic sorma niye yaptiimi bende bilmiyorum hem kendimede kiziyorum ama sinirden yemege vurcam diye de korkuyorum
ha abinler tamam canim evet sen gönderecekdin ben satacakdim burda
uy bellki gözden kacmistir kiz sende birilerini alinti yap kesin cevap gelir bos yere yazdinmi bazen kacabiliyor

ana iyimis kiz resmini eklesende bende alsam kriz anlarinda bende yerim buluabilirsem tabii
aferin az verdin ya çok geri al

eline sağlık canım anam geçen hafta 3 tüm bu hafta son topon dan düşmüşüm iyice

ben hatırlıyom seni

ay hala sinirimgeçmedi tepinesim var sinirden:84::84::84::84::84::84::84::84:
gel beraber sinirlenelim benimde heryerimden duman cikiyor sinirden

yalan söyleyen insandan nefret ediyorum burnumun tipimdeki bile bile bana yalan söylüyor
ya kac kere yakaladim halen yalan halen yalan ben zaten böyle salak olmasaydim bunlarin hc biri basima gelmesdin
hayatimin esekligini ettim ve halen cekiyorum adam olur diye bekle sen daha cok beklersin

aboww köpürmüşüz :) sakin ol sakin at kafasına bişey gitsin
herkesin canı sıkkın bugün anlaşılan şu saatlerde bende fotoğrafçıya köpürmekle meşgulum salak adam kalktı bana dedi fazla para almışım gidiyorum adam yok ortada kız diyo yanlış almamıştır falan filan para vermesinler diye ayak yapıyolar nişan cd sinden bir kopya daha istedik bi açtım cd yi bozuk takılıyo hep çizik çizik parayı alana kadar herkesin işi ondan sonrası hep sallama ne biçim insanlar anlamıyorum

Sinirden atesim cikti elim ayagim titriyo agzima geleni saydim zaten bagirdim cagirdim yatakodasina kapatim kendimi ay sendede iyiki orginal cd yi bozmamislar bune diye yüzlerine carpsaydin iyi oldu seni gördugüm hem kafam dagilir biraz öpensmiley :) cepden yaziyom da yine

heh enişteye koltuk yolları gözüktü desene :) yarın arıcam bakalım nolcak bende cebe dönüş yaptım yattım ama uykum yok sabah erken kalkim bari pazartesi işe başlıcam alışmam lazım iyi di tatil ama bitti :)

bu avatarı görünce bende öle hırsla tepinip kilo veresim gelio.bugun gene ekmek yemedim
cok degilse birsey olmaz canim

görürsün canim insallahh

güzel canim keske meyvada yesen :26:

güzel canim

neyse suzim olan oldu ama artik yapma lütfen

güzel canim

ellerine saglik canim
ne kusuru
ben seni birkac kez alintiladim ama görmedin galiba

valla benim öküze okadar sinirliyim ki ama yemem insallah heleki onun yüzünden yemiycem tamam düsünüyordum koca pideyi birseylere banip yemegi ama senin yazindan sonra vazgectim :105:

:113::113::113:

off suzimm ya kiyamammm sanaaa :26:

Ay canım yaaaa sakin ol, kalkıp hemen spor yapaydın keşke, dün yapmadın madem bak bugüne ceza veriyorum sana 30 dk.en azından spor yapacaksın, söz mü

Ellerine sağlık canım, çok güzel listemiz, kilo veren herkese de tebriklerrrrr

Aman canım da canım, darılma kırılma topik o kadar yoğun olunca arada kaynamışsındır

Kız dedim sana o kadar nazar etcen anlatma kocanı kızma bakalım sakin ol yoruluyordur adamcağız.

Günaydn kızlar,
Cumartesi mesaisi olanlar gelsin, ben burdayım
Hafta sonu diye çok kaçırmayın bakın bunun bir de cuması var ona göre yiyin, liste aklınıza gelsin kaçamak yaparken

abababa liste için ellerine sağlık canım, ugrasıyorsun bızım ıcın saolasın.. alıntılayamıorum cunku artık topiğin hızına yetişemiyorum

suzicim, sinirlenmişsin yapma kuzum, kendine yazık.. Su akar yatağını bulur..

bir de canlarım birazdan Çeşme'ye gidiyoruz iki gunluk dınlence, Tolga oğluşum yarışmaya katıldı face'ten girip beğenirseniz seviniriz..

Facebook'ta LANSİNOH'un sayfasına giriyoruz.. sağ tarafta Başkalarının gönderilerinde Duygu ALTINOLUK DÜZTAŞ'ı bulup Tolga'mı beğeniyoruz

https://www.facebook.com/pages/LANSINOH/115406613801?fref=ts

beni de ekkleyın faceten anacım..

Son düzenleme:
Nereyi beğenecem ben bulamadım???

yapma böyle kaçamak olmuş bidaha olmazsa telafisi var
hayır tabiiikiiii
o soğuk suları kafasından aşağı dökeydin de uyanaydı o kadar kusur kadı kızındada bulunur canım sıkma canını
nerden beğenilcekkine :44:

Günaydın kızlar, benim bugün baya yoğun bi tempoda çalışmam gerekiyor, fazla uğrayamayabilirim :26:
Ayrıca öğle yemeğimi unuttum evde ne yapıcam ne yicem bilmiyorum :44:
Arada uğramaya çalışıcam, iyi varsınız

ayy benımkısıde cok uykucu sabahları uyandırmak ıcın kaac defa rıyorum bellı degıl
hıcde sevmem aslında uyusuk ınsanları
ahh suzım nasıl uzuluyorum sana bı bılsen
cok yakınımda bırıde esıyle sureklı problem yasıyo ama cocuklar olunca ayrılamıyorsun dıyo
ne bıleyım allahım akıl versın su kocalara
Günaydn kızlar,
Cumartesi mesaisi olanlar gelsin, ben burdayım
Hafta sonu diye çok kaçırmayın bakın bunun bir de cuması var ona göre yiyin, liste aklınıza gelsin kaçamak yaparken
gunaydın abla
nasılsın bende bugun sıkı dıyete basladım bakalım kac gun surecek yada saat
hayatım ekledım senı faceden ama bulamadım begenılecek yerı

gunydın seker
koz belkı kosusturmadan zayflarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…