Eki Görüntüle 696727
sagol tatlim iyi eglenceler seker
kendimide alinti yaptim ama niye diye bir sorunisden cikacam telefon geldi kizarkadas cikacam diyom habire konusuyorda konusuyor sinir oldum size bi gidiyorum görüsürüz falan diyemedim
:18::18:
anladim canim zor tabii yurtdisindan gelmeleri falan ablanlar almanyadaydin herhalde dimi aramaizda bi ara karpuz muhabetti gecmisdi ondan hatirliyorumtamam canim tartildikdan sonra bizede söyle ama
cis yediginde yazmiyorsun demekeger canim cislarini da yazsaydin belki aynisini yapmazdin yinemi yazacam kacamak diye ben bugün yazacam cok kacirdim cünkü yarin tekrar toparlanmak istiyorum eger yazmasam belki yine yaparim öyle olsun istemiyorum
söyliycem inek gibi sistim zatenhic de bile benimki öldürmeyen cinsden
ya ya gel diyorlar gel diyorlar sonra aksam hci biri gelmiyor
ay iyiki kaynanam yok gerci cicikaynanamiz da az degil benden üveykaynanadan gicik oluyorum
yok bacim metroda okudum sizi ama eve gelince telefona bile bakmaya firsat bulamadim
ben küstüm size hele sana gurbetnezaman ben yoksam ozaman geliyorsun üstüme aliniyom artik
afferim kizlsite birincimi olcen niyeti bozdunmu yoksa
sanada afferim de menüne gelce orda kellogs mellogs görmüsdüm sanki
ne agliyon sevinsene ben yedim de noldu
kiz kellogs fesligenli kracker de neymisnormal feslegen yeseydin canin cok feslegen istediyse fesleyen neydin ki :44:
tü tü masllah aman kaynanan hep böyle iyi olsun
kellogs kracker yiyince götür sonra ac kaldim de
sana tüyo veriyoruz yapiyon bacim sal diyoruz sevdin herhalde salmiyonda
güzel canim
gidin gidin öyle olsun
aferin az verdin ya çok geri alben siskoyum cünkü yemek yemekden doymuyorum
ben oburum cünkü yedikce sinir tanimiyorum devam yiyorum
ben siskoyum cünkü bugün hem
1 tabak makarna hem
3 topllu dondurma
hem büyük parca cilekli pasta
4 tane lahana sarmasi
ekmek arasi salam yedim
ben inek gibi sistim kendimi coook sisko hissediyorum öküz gibi yedim ya
eline sağlık canım anam geçen hafta 3 tüm bu hafta son topon dan düşmüşüm iyice26 NİSAN 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 1,500 [/TD] [TD] 15,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 23,4 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,2 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] azerii [/TD] [TD] [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 74,2 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 9,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 9,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] prensescoko [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 76,3 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 71,5 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 75,4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 10,4 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 74,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,7 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 64,6 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 0,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 60,4 [/TD] [TD] 61,3 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 11,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
evet kızlaaaarr
bu haftanın birincisi tolga_dyg oldu
bol bol tebrik ediyoruz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşımız oslew
hoşgeldin
kilo verenleri kutluyorum
veremeyenler de dikkat etsinler diyorum yaza az kaldı
bi kusurumuz olduysa affola
ben hatırlıyom senibenım adım hiç geçmiyor ben kendı kendımemı takılıyorum acaba
benım adım hiç geçmiyor ben kendı kendımemı takılıyorum acaba
göndermişsin canım
çok zor cidden bir arada yaşamak
napcam bilmiyorum bakalım inşallah kurtulabilirim burdan
canım benim sende seviliyorsun
tek çıkcam da annem sorun çıkarıyor bakalım
ayarlayabilirsem çıkcam inşallah burda durmak istemiyorum artık
kesinlikle
ah be suzim
tamam hadi üzülme artık olan olmuş..
bu hafta başka kaçamak yok ama tamam mı
hızlı hızlı baktım kızlar umarım atladığım bir şey olmamıştır
olduysa kusuruma bakmayın
biraz daha durayım da listeyi yapayım
bu saatten sonra bildirim yapan olmaz herhalde :26:
1 tane but az degilmi canim :26:benım anca fırsatım oldu
sabah ..bır kase gevrek
ara bır fıncan yeşil çay bı tane salatalık
öğlen ..ıkı tane domates haşlanmış tavuk (1 but) yarım haşlanmış havuç
akşam ..sebze yemeği 4 kaşık yarım kase yoğurt salata bır dılım kepekli ekmek
türk kahvesı
ellerine saglik betülümm26 NİSAN 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 1,500 [/TD] [TD] 15,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 23,4 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,2 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] azerii [/TD] [TD] [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 74,2 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 9,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 9,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] prensescoko [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 76,3 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 71,5 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 75,4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 10,4 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 74,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,7 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 64,6 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 0,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 60,4 [/TD] [TD] 61,3 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 11,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
evet kızlaaaarr
bol bol tebrik ediyoruz
hoşgeldin
hic sorma niye yaptiimi bende bilmiyorum hem kendimede kiziyorum ama sinirden yemege vurcam diye de korkuyorum
Suzi niye yapıyorsun bunu yaa
Şimdi moralin falan da bozuldu bak of
ha abinler tamam canimalıntı yapmıstım karıstrdım ya
canım abımler almanyada
bugun karpuz yerkene muhabbetımız geldı aklıma
yazcaktım buraya ben yıne karpuz yemeye basladım dıye
noracıgım tabıkı atcm fıoto ıns begenırsınız bnı
uy bellki gözden kacmistir kiz sende birilerini alinti yap kesin cevap gelir bos yere yazdinmi bazen kacabiliyorbenım adım hiç geçmiyor ben kendı kendımemı takılıyorum acaba
bugün sadece yarım kiloyu görünce üzüldüm ama sonra topladım kendimi giyindim spor salonuna gittim normalde 1 saat kadar spor yapıyodum ama bugün 1 saat 45 dakika kadar spor yaptım daha fazla hareket etmeye çalıştım yediklerme dikkat ettim akşam daha az yedim suyu ihmal ediyordum bugün tam 2 ltreyi tamamladım
ana iyimis kiz resmini eklesende bende alsam kriz anlarinda bende yerim buluabilirsem tabiikızo kellogs dediğim şey diyet kraker bir pakette 62 kalori varmış bende buğün gördüm markette aldım tadı çok güzel ben bi paket yemedim ama 5 tanecik yedim yeşil çayı içeyim die.salamıyom bacımnaptıysam salamıyom.karnımı ovuyom yok.dizlerimi kasıklarıma çekiyomgene yok yok yok
aferin az verdin ya çok geri al
eline sağlık canım anam geçen hafta 3 tüm bu hafta son topon dan düşmüşüm iyice
ben hatırlıyom seni
bu gece kocacıma kızdım çokcanımsıkkın gidip mutfağa dalasım var.bize gelin diyodum kızlara şimdi ben nere kaçsam benimkinden acep.adam sürekli uyuyo ya.zevkle ortak bişey yapmaya hasretiz.film izlemeye kalk deve kuşu gibi ayakta uyuyo.bi uyanık olduğu kurtlar vadisisaçımı başımı yolacam şimdi.evliliğimizin ilk gününden beri uyuyo ya bende gittim o hırsla çimdim soğuk soğuk sinirim geçsin die.
gel beraber sinirlenelim benimde heryerimden duman cikiyor sinirdenay hala sinirimgeçmedi tepinesim var sinirden:84::84::84::84::84::84::84::84:
yalan söyleyen insandan nefret ediyorum burnumun tipimdeki bile bile bana yalan söylüyor
ya kac kere yakaladim halen yalan halen yalanben zaten böyle salak olmasaydim bunlarin hc biri basima gelmesdin
hayatimin esekligini ettim ve halen cekiyorum adam olur diye bekle sen daha cok beklersin
aboww köpürmüşüz :) sakin ol sakin at kafasına bişey gitsin
herkesin canı sıkkın bugün anlaşılan şu saatlerde bende fotoğrafçıya köpürmekle meşgulum salak adam kalktı bana dedi fazla para almışım gidiyorum adam yok ortada kız diyo yanlış almamıştır falan filan para vermesinler diye ayak yapıyolar nişan cd sinden bir kopya daha istedik bi açtım cd yi bozuk takılıyo hep çizik çizik parayı alana kadar herkesin işi ondan sonrası hep sallama ne biçim insanlar anlamıyorum
heh enişteye koltuk yolları gözüktü desene :) yarın arıcam bakalım nolcak bende cebe dönüş yaptım yattım ama uykum yok sabah erken kalkim bari pazartesi işe başlıcam alışmam lazım iyi di tatil ama bitti :)Sinirden atesim cikti elim ayagim titriyo agzima geleni saydim zaten bagirdim cagirdim yatakodasina kapatim kendimi ay sendede iyiki orginal cd yi bozmamislar bune diye yüzlerine carpsaydin iyi oldu seni gördugüm hem kafam dagilir biraz öpensmiley :) cepden yaziyom da yine
cok degilse birsey olmaz canimbu avatarı görünce bende öle hırsla tepinip kilo veresim gelio.bugun gene ekmek yemedim
görürsün canim insallahhben geldım cnm özledim sizi
aferın seker sende yakında semızotu çıkarıcan deışik sebze ye bırazmeyvede yemıyon zaten
canım belkı sızde ılerde ıyı olursunuz takma kafana
ay 60mı görurmuyumkı ballı
güzel canim keske meyvada yesen :26:bu geceki menüm.amaörnek almasanız iyiolur bu hafta kilo veremedim çünkü
sabah:su,1 dilimçavdar ekmeği,1 minik domates 4 yeşil zeytin,1 parça peynir,maydonoz,3 fincan çay
ara:1 şekersiz türkkahvesi
öğle:4 kaşık semizotu yemeği,1 minikkase biberli yoğurt
ara:1 kupa yeşil çay,1 elma,5 tane kellogs fesliğenli kraker
akşam :4 kaşık semizotu,1minikkase biberli yoğurt
durum böle bacılar işallah bidahaki haftaya veririm.1 saatte yürüdüm yük taşıdım
güzel canimtmm cnm
sabah 1 haşlanmış yumurta
salatalık
maydanoz
bıraz peynır
yeşilçay
ögle yarım kase çorba
haşlanmış tavuk
ayran
ara 1 elma
aksam
et döner
salata
ayran
aksamkı aradada ıkı çesıt meyve yerım
neyse suzim olan oldu ama artik yapma lütfenben siskoyum cünkü yemek yemekden doymuyorum
1 tabak makarna hem
3 topllu dondurma
4 tane lahana sarmasi
ekmek arasi salam yedim
güzel canimbenım anca fırsatım oldu
sabah ..bır kase gevrek
ara bır fıncan yeşil çay bı tane salatalık
öğlen ..ıkı tane domates haşlanmış tavuk (1 but) yarım haşlanmış havuç
akşam ..sebze yemeği 4 kaşık yarım kase yoğurt salata bır dılım kepekli ekmek
türk kahvesı
ellerine saglik canimevet kızlaaaarr
bol bol tebrik ediyoruz
hoşgeldin
ben seni birkac kez alintiladim ama görmedin galibabenım adım hiç geçmiyor ben kendı kendımemı takılıyorum acaba
bugün sadece yarım kiloyu görünce üzüldüm ama sonra topladım kendimi giyindim spor salonuna gittim normalde 1 saat kadar spor yapıyodum ama bugün 1 saat 45 dakika kadar spor yaptım daha fazla hareket etmeye çalıştım yediklerme dikkat ettim akşam daha az yedim suyu ihmal ediyordum bugün tam 2 ltreyi tamamladım
bu gece kocacıma kızdım çokcanımsıkkın gidip mutfağa dalasım var.bize gelin diyodum kızlara şimdi ben nere kaçsam benimkinden acep.adam sürekli uyuyo ya.zevkle ortak bişey yapmaya hasretiz.film izlemeye kalk deve kuşu gibi ayakta uyuyo.bi uyanık olduğu kurtlar vadisisaçımı başımı yolacam şimdi.evliliğimizin ilk gününden beri uyuyo ya bende gittim o hırsla çimdim soğuk soğuk sinirim geçsin die.
:113::113::113:valla benim öküze okadar sinirliyim ki ama yemem insallah heleki onun yüzünden yemiycem tamam düsünüyordum koca pideyi birseylere banip yemegi ama senin yazindan sonra vazgectim :105:
off suzimm ya kiyamammm sanaaa :26:yalan söyleyen insandan nefret ediyorum burnumun tipimdeki bile bile bana yalan söylüyor
ya kac kere yakaladim halen yalan halen yalanben zaten böyle salak olmasaydim bunlarin hc biri basima gelmesdin
hayatimin esekligini ettim ve halen cekiyorum adam olur diye bekle sen daha cok beklersin
Ay canım yaaaa sakin ol, kalkıp hemen spor yapaydın keşke, dün yapmadın madem bak bugüne ceza veriyorum sana 30 dk.en azından spor yapacaksın, söz müben siskoyum cünkü yemek yemekden doymuyorum
1 tabak makarna hem
3 topllu dondurma
4 tane lahana sarmasi
ekmek arasi salam yedim
Ellerine sağlık canım, çok güzel listemiz, kilo veren herkese de tebriklerrrrr26 NİSAN 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] NICK [/TD]
[TD] BAŞLANGIÇ [/TD]
[TD] GEÇEN HAFTA [/TD]
[TD] BU HAFTA [/TD]
[TD] GİDEN [/TD]
[TD] TOPLAM GİDEN [/TD]
[TD] HEDEF [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 [/TD]
[TD] tolga_dyg [/TD]
[TD] 82,9 [/TD]
[TD] 68,8 [/TD]
[TD] 67,3 [/TD]
[TD] 1,500 [/TD]
[TD] 15,6 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2 [/TD]
[TD] ssecemm [/TD]
[TD] 87 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] 63,6 [/TD]
[TD] 1,400 [/TD]
[TD] 23,4 [/TD]
[TD] 55 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3 [/TD]
[TD] gurbet [/TD]
[TD] 69 [/TD]
[TD] 67,2 [/TD]
[TD] 66 [/TD]
[TD] 1,200 [/TD]
[TD] 3 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4 [/TD]
[TD] azerii [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] 72,8 [/TD]
[TD] 71,8 [/TD]
[TD] 1,000 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5 [/TD]
[TD] nzo [/TD]
[TD] 82,7 [/TD]
[TD] 74,2 [/TD]
[TD] 73,2 [/TD]
[TD] 1,000 [/TD]
[TD] 9,5 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6 [/TD]
[TD] balkaymakim [/TD]
[TD] 79 [/TD]
[TD] 70,9 [/TD]
[TD] 69,9 [/TD]
[TD] 1,000 [/TD]
[TD] 9,1 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7 [/TD]
[TD] BenSuzi [/TD]
[TD] 77,1 [/TD]
[TD] 74 [/TD]
[TD] 73,2 [/TD]
[TD] 800 [/TD]
[TD] 3,9 [/TD]
[TD] 55 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8 [/TD]
[TD] prensescoko [/TD]
[TD] 80,5 [/TD]
[TD] 76,9 [/TD]
[TD] 76,3 [/TD]
[TD] 600 [/TD]
[TD] 4,2 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9 [/TD]
[TD] geveze9292 [/TD]
[TD] 77 [/TD]
[TD] 71,5 [/TD]
[TD] 71 [/TD]
[TD] 500 [/TD]
[TD] 6 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10 [/TD]
[TD] superisi33 [/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD] 75,4 [/TD]
[TD] 75 [/TD]
[TD] 400 [/TD]
[TD] 10 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 11 [/TD]
[TD] neskuik [/TD]
[TD] 74 [/TD]
[TD] 63,9 [/TD]
[TD] 63,6 [/TD]
[TD] 300 [/TD]
[TD] 10,4 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 12 [/TD]
[TD] handelevent [/TD]
[TD] 76,5 [/TD]
[TD] 74,5 [/TD]
[TD] 74,3 [/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD] 2,2 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 13 [/TD]
[TD] ftemiz [/TD]
[TD] 62,8 [/TD]
[TD] 61,8 [/TD]
[TD] 61,8 [/TD]
[TD] 0 [/TD]
[TD] 1 [/TD]
[TD] 55 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 14 [/TD]
[TD] gulanne [/TD]
[TD] 84,5 [/TD]
[TD] 77 [/TD]
[TD] 77 [/TD]
[TD] 0 [/TD]
[TD] 7,5 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 15 [/TD]
[TD] BHR84 [/TD]
[TD] 73 [/TD]
[TD] 68,7 [/TD]
[TD] 69,1 [/TD]
[TD] +400 [/TD]
[TD] 3,9 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] :99::99::99: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 16 [/TD]
[TD] umay0110 [/TD]
[TD] 65,5 [/TD]
[TD] 63,8 [/TD]
[TD] 64,6 [/TD]
[TD] +800 [/TD]
[TD] 0,9 [/TD]
[TD] 58 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 17 [/TD]
[TD] abababa [/TD]
[TD] 73 [/TD]
[TD] 60,4 [/TD]
[TD] 61,3 [/TD]
[TD] +900 [/TD]
[TD] 11,7 [/TD]
[TD] 58 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet kızlaaaarr
bol bol tebrik ediyoruz
hoşgeldin
Aman canım da canım, darılma kırılma topik o kadar yoğun olunca arada kaynamışsındırbenım adım hiç geçmiyor ben kendı kendımemı takılıyorum acaba
Kız dedim sana o kadar nazar etcen anlatma kocanıbu gece kocacıma kızdım çokcanımsıkkın gidip mutfağa dalasım var.bize gelin diyodum kızlara şimdi ben nere kaçsam benimkinden acep.adam sürekli uyuyo ya.zevkle ortak bişey yapmaya hasretiz.film izlemeye kalk deve kuşu gibi ayakta uyuyo.bi uyanık olduğu kurtlar vadisisaçımı başımı yolacam şimdi.evliliğimizin ilk gününden beri uyuyo ya bende gittim o hırsla çimdim soğuk soğuk sinirim geçsin die.
Nereyi beğenecem ben bulamadım???abababa liste için ellerine sağlık canım, ugrasıyorsun bızım ıcın saolasın.. alıntılayamıorum cunku artık topiğin hızına yetişemiyorum
suzicim, sinirlenmişsin yapma kuzum, kendine yazık.. Su akar yatağını bulur..
bir de canlarım birazdan Çeşme'ye gidiyoruz iki gunluk dınlence, Tolga oğluşum yarışmaya katıldı face'ten girip beğenirseniz seviniriz..
Facebook'ta LANSİNOH'un sayfasına giriyoruz.. sağ tarafta Başkalarının gönderilerinde Duygu ALTINOLUK DÜZTAŞ'ı bulup Tolga'mı beğeniyoruz
https://www.facebook.com/pages/LANSINOH/115406613801?fref=ts
beni de ekkleyın faceten anacım..
yapma böyle kaçamak olmuş bidaha olmazsa telafisi varben siskoyum cünkü yemek yemekden doymuyorum
1 tabak makarna hem
3 topllu dondurma
4 tane lahana sarmasi
ekmek arasi salam yedim
hayır tabiiikiiiibenım adım hiç geçmiyor ben kendı kendımemı takılıyorum acaba
o soğuk suları kafasından aşağı dökeydin de uyanaydıbu gece kocacıma kızdım çokcanımsıkkın gidip mutfağa dalasım var.bize gelin diyodum kızlara şimdi ben nere kaçsam benimkinden acep.adam sürekli uyuyo ya.zevkle ortak bişey yapmaya hasretiz.film izlemeye kalk deve kuşu gibi ayakta uyuyo.bi uyanık olduğu kurtlar vadisisaçımı başımı yolacam şimdi.evliliğimizin ilk gününden beri uyuyo ya bende gittim o hırsla çimdim soğuk soğuk sinirim geçsin die.
nerden beğenilcekkine :44:abababa liste için ellerine sağlık canım, ugrasıyorsun bızım ıcın saolasın.. alıntılayamıorum cunku artık topiğin hızına yetişemiyorum
bir de canlarım birazdan Çeşme'ye gidiyoruz iki gunluk dınlence, Tolga oğluşum yarışmaya katıldı face'ten girip beğenirseniz seviniriz..
Facebook'ta LANSİNOH'un sayfasına giriyoruz.. sağ tarafta Başkalarının gönderilerinde Duygu ALTINOLUK DÜZTAŞ'ı bulup Tolga'mı beğeniyoruz
ahh suzım nasıl uzuluyorum sana bı bılsenyalan söyleyen insandan nefret ediyorum burnumun tipimdeki bile bile bana yalan söylüyor
gunaydın ablaGünaydn kızlar,
Cumartesi mesaisi olanlar gelsin, ben burdayım
Hafta sonu diye çok kaçırmayın bakın bunun bir de cuması var ona göre yiyin, liste aklınıza gelsin kaçamak yaparken
hayatım ekledım senı faceden ama bulamadım begenılecek yerıabababa liste için ellerine sağlık canım, ugrasıyorsun bızım ıcın saolasın.. alıntılayamıorum cunku artık topiğin hızına yetişemiyorum
gunydın seker
Günaydın kızlar, benim bugün baya yoğun bi tempoda çalışmam gerekiyor, fazla uğrayamayabilirim :26:
Ayrıca öğle yemeğimi unuttum evde ne yapıcam ne yicem bilmiyorum :44:
Arada uğramaya çalışıcam, iyi varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?