70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun dikkat et aman deyim.

magrenta evet gelmiştim dha evvel 67ye düşmüştüm.ama bırakınca diyeti homini yiyince sonuç 75i vurmuşum.oofoof

Canım benim yaa çok geçmiş olsun,inş çok önemli birşey çıkmaz tahlillerde.Herşeyin başı sağlık cidden insan hastalandığı an anlıyor.Allah daha büyük sıkıntı vermesin inş.

Canım çok teşekkür ederim ilgine, ya işte aç kal olacağı buydu. Artık haftaya bakıcam ne var ne yok, tahlil yaptırayım da ona göre bi yol çizerim. Dediğin gibi canım inşallah şekerim falan yoktur. :1no2: Annemde var ırsi olduğu için sende de olabilir dediler, bakıcaz artık bi hal çaresine :a015:

Canım benim yaa çok geçmiş olsun,inş çok önemli birşey çıkmaz tahlillerde.Herşeyin başı sağlık cidden insan hastalandığı an anlıyor.Allah daha büyük sıkıntı vermesin inş.

Canım çok saol, valla insan hastaneye düşünce anlıyo sağlığının kıymetini, asla abartmamak lazım, her şeyin bir vakti var zamanla zayıflamak lazım. Dediğim gibi bünye ağır olunca kaldıramadı vücut, bide kalçadan 2 iğne yiyince aklım başıma geldi, serumda iyi geldi çok şükür, daha iyiyim a.s

çok geçmiş olsun dikkat et aman deyim.

magrenta evet gelmiştim dha evvel 67ye düşmüştüm.ama bırakınca diyeti homini yiyince sonuç 75i vurmuşum.oofoof
aman canım yaa bak yaramıo ayrılık bu aralar bende homini gırtlak götürüom valla azaltmaya başladım bütün gün dikkat ediosam akşam deliriom normalde bi tabak yemek yer kalkarım biraz salata ve yoğurt yerim yanında ama şimdi yemek dolu bi tabak sonra makarna pilav ne varsa bi tabak beğendiysem bi tabak dahaaa of fofff onu azaltmaya çalışıom işte :))))

ırsi olduğu için dikkat etmen lazım canım arada kontrol ettirmen lazım şekerini her ihtimaline karşı neyse bi git kontrolünü yaptır bakalım ona göre dikkat edersin artık :)
önemli olan sağlığımız bu yüzden kilo vermeye çalışmıyormuyuz :)

a.s ewet canım haklısın, sağlık için kaydirigubbakcemile5 En Sağlıklı olan şekli ne? ayda 2-3 kilo vermek bende öyle yapıcam artık opuyorumnanaktan

bende geldım aranıza boyum 1.73 kilom 76 hedef 60 elma diyeti yapmaya çalısıyorum ıkı gundur tam yapamadım aksam yemıyorum elam 1.5 saat spor bana tavsıye edıcegınız bısy varsa sevınırım yenı yıla 70 olark gırmek ıstıyorum yetısrmı sızce :)

merhabalar bende buradayım artık boyum 176 kilom 79. hep birlikte vericez şu kiloları kızlar. zor bişey değil HAYDİ HEPBERABER.

aa biz seninle aynıyız benim de boy 175 kilo 77 (ama kilo verdim simdi 75) ....ama yetişmesi biraz zor bence ama 73 olarak girebilirsin şok diyetler yapma lütfen çünkü bi ömür boyu bu düzeni dewm ettiremezsin yani ömrün boyunca elma yiyememzsin o yüzden normal bi diyete gir sonra kilolar dönüce pişman olabilirsin canım...şimdiden kolay gelsin hep beraber kilo verelim :1hug::lepi:

Günaydın herkese,

Bu hafta rejime ve spora başlamıştım salı günkü arkadaş oturması v.s. 75 den 76 yı görmüştüm o gün akşam Veee sporla şok diyet beraber uyguladım bugün 2 kilosu gitmişti :dance: tartıda çok sevindim.Gerçi son 5 kilom zaten yeniydi çabuk gider ama olsun çok hırslandım:sm_cool:

Günaydın kızlar, malum bugün kilo bildirim günümüz, çok şükür 2 günden sonra bugün çok daha iyiyim :Saruboceq: Ben regl dönemimde olmama rağmen bu hafta da aynı kilomdayım 70 kiloyum. Haftaya kilomda düşme bekliyorum, malum sebepten bu hafta değişiklik yok bende arkadaşlar :kedi:

hoşgeldin canım şok siyetlerini uzun süreli yapmamanı öneririm normalde kilo veremiosan kiloyu yerinden oynatmak için yapmak daha mantıklı çünkü normal düzene geçince verdiklerini bir bir geri alıyorsun bilgine :)

merhabalar bende buradayım artık boyum 176 kilom 79. hep birlikte vericez şu kiloları kızlar. zor bişey değil HAYDİ HEPBERABER.
hoşgeldin canım boyun uzunmuş ne güzel 79 kiloyum deyince inanmıyorlardır sana

günaydın canım ne güzel aynı çıkman demekki kilo vermişsin oksa farkederdi biraz fazla gösterirdin

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar güzel az kaloril bir gün olur inşallah hepimiz için
ben hala aynı kilodayım o kadar yememe rağmen sanırım elma sirkesi işe yarıyor :))))

çok geçmiş olsun canım a.s. bu diyeti olayını fazla kafana takma bence az ye hepsinden ye cokacimcoook ve diyet yaptığını düşünme hiç birşey sağlık kadar önemli değil inşallah önemli birşey yoktur kendine dikkat et... :kedi:

hoşgeldiniz kızlar a.s. kolay gelsin...

günaydın kızlar bugün tartı günümüz ve ben 77.1 geliyorum 400 gr zor verdim :umursamaz: bu kiloları hızlı verenler nasıl veriyor hiç anlamıyorum bende uğraş uğraş zor veriyorum :gitme: bu şok diyet yapan arkadaşlar hangisini öneriyorsunuz bende birkaçgün yapayım diyete başlayalı nerdeyse 2 ay olacak ben hala 4 kilo zor verdim nasıl gidecek bu kilolar :uhm:

Çok teşekkür ederim canım, :1hug: hastaneye salı günü gideceğim, dediğin gibi canım umarım önemli birşey yoktur, ewet herşeyin başı sağlık, insan acile düşünce anlıyor sağlığının kıymetini Herşey dozunda olmalı , abartmamak lazım, artık kafama takmadan yavaş yavaş ilerleyeceğim a.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…