saydin çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun dikkat et aman deyim.
magrenta evet gelmiştim dha evvel 67ye düşmüştüm.ama bırakınca diyeti homini yiyince sonuç 75i vurmuşum.oofoof
Selam arkadaşlar, bugün çok kötü durumdayım, daha doğrusu dün akşam 6 dan beri :1no2: felaket kötü bir gece ve sabah geçirdim. Ancak yeni yeni kendime geldim de açayım dedim biraz kafam dağılsın. Akşam 6 dan beri felaket bir baş dönmem, reglimin ilk günü olmasına rağmen acayip kanamam vardı. Ondan mı bilmiyorum, her yerim titredi, başım döndü, her yeri flu (beyaz) gördüm. Sanki perde indi gözler,me, dizlerimin bağı çözüldü. Şirkette biraz müdahele ettiler ama olmadı, yakın civarda eşimi çağırıp acile kaldırdılar beni. Hastaneye gidince tansiyonum 6 ya 9 du. Serum taktılar hemen, ellerimde kasıldı kaldı arkadaşlar. Dr. bişeyi fazla takıntı yapmışsın sanırım dedi. Sinirsel bir kasılma dedi. Ama bilmiyorum öylemi adet yoğunluğundanmı ya da diyetten mi artık bilemiyorum. Şeker de olabilir dediler, aç karna gidip bir check-uptan geçicem Salı günü falan, işte böyle kızlar bişeyleri abatmamak lazım. Sanırım ben abarttım biraz... Artık Salı günü öğrencem hastaneye gidip bakalım bir rahatsızlıkmı var nedir? Hakkımızda hayırlısı mafoldumben
GEÇMİŞ OLSUN canım bu diyeti taktıysan takma hiç zamanla verilir eşin ne doğru demiş sağlığından önemli diil hiç bişi diyet yapıcaz derken sağlığımızdan olmayalım dengeli beslenelim daha sabah yazmıştım bunları burdan tekrarlıyorum vücudumuzun ihtiyaçları var bunun için yememiz gerekenleri azar azar yemeliyiz yeteri kadar :)
inşallah şeker falan yokrtur canım çok geçmiş olsun tekrar
Canım benim yaa çok geçmiş olsun,inş çok önemli birşey çıkmaz tahlillerde.Herşeyin başı sağlık cidden insan hastalandığı an anlıyor.Allah daha büyük sıkıntı vermesin inş.
aman canım yaa bak yaramıo ayrılık bu aralar bende homini gırtlak götürüom valla azaltmaya başladım bütün gün dikkat ediosam akşam deliriom normalde bi tabak yemek yer kalkarım biraz salata ve yoğurt yerim yanında ama şimdi yemek dolu bi tabak sonra makarna pilav ne varsa bi tabak beğendiysem bi tabak dahaaa of fofff onu azaltmaya çalışıom işte :))))çok geçmiş olsun dikkat et aman deyim.
magrenta evet gelmiştim dha evvel 67ye düşmüştüm.ama bırakınca diyeti homini yiyince sonuç 75i vurmuşum.oofoof
Canım çok teşekkür ederim ilgine, ya işte aç kal olacağı buydu. Artık haftaya bakıcam ne var ne yok, tahlil yaptırayım da ona göre bi yol çizerim. Dediğin gibi canım inşallah şekerim falan yoktur. :1no2: Annemde var ırsi olduğu için sende de olabilir dediler, bakıcaz artık bi hal çaresine :a015:
aman canım yaa bak yaramıo ayrılık bu aralar bende homini gırtlak götürüom valla azaltmaya başladım bütün gün dikkat ediosam akşam deliriom normalde bi tabak yemek yer kalkarım biraz salata ve yoğurt yerim yanında ama şimdi yemek dolu bi tabak sonra makarna pilav ne varsa bi tabak beğendiysem bi tabak dahaaa of fofff onu azaltmaya çalışıom işte :))))
ırsi olduğu için dikkat etmen lazım canım arada kontrol ettirmen lazım şekerini her ihtimaline karşı neyse bi git kontrolünü yaptır bakalım ona göre dikkat edersin artık :)
önemli olan sağlığımız bu yüzden kilo vermeye çalışmıyormuyuz :)
bende geldım aranıza boyum 1.73 kilom 76 hedef 60 elma diyeti yapmaya çalısıyorum ıkı gundur tam yapamadım aksam yemıyorum elam 1.5 saat spor bana tavsıye edıcegınız bısy varsa sevınırım yenı yıla 70 olark gırmek ıstıyorum yetısrmı sızce :)
hoşgeldin canım şok siyetlerini uzun süreli yapmamanı öneririm normalde kilo veremiosan kiloyu yerinden oynatmak için yapmak daha mantıklı çünkü normal düzene geçince verdiklerini bir bir geri alıyorsun bilgine :)bende geldım aranıza boyum 1.73 kilom 76 hedef 60 elma diyeti yapmaya çalısıyorum ıkı gundur tam yapamadım aksam yemıyorum elam 1.5 saat spor bana tavsıye edıcegınız bısy varsa sevınırım yenı yıla 70 olark gırmek ıstıyorum yetısrmı sızce :)
hoşgeldin canım boyun uzunmuş ne güzel 79 kiloyum deyince inanmıyorlardır sanamerhabalar bende buradayım artık boyum 176 kilom 79. hep birlikte vericez şu kiloları kızlar. zor bişey değil HAYDİ HEPBERABER.
Günaydın kızlar, malum bugün kilo bildirim günümüz, çok şükür 2 günden sonra bugün çok daha iyiyim :Saruboceq: Ben regl dönemimde olmama rağmen bu hafta da aynı kilomdayım 70 kiloyum. Haftaya kilomda düşme bekliyorum, malum sebepten bu hafta değişiklik yok bende arkadaşlar :kedi:
Selam arkadaşlar, bugün çok kötü durumdayım, daha doğrusu dün akşam 6 dan beri :1no2: felaket kötü bir gece ve sabah geçirdim. Ancak yeni yeni kendime geldim de açayım dedim biraz kafam dağılsın. Akşam 6 dan beri felaket bir baş dönmem, reglimin ilk günü olmasına rağmen acayip kanamam vardı. Ondan mı bilmiyorum, her yerim titredi, başım döndü, her yeri flu (beyaz) gördüm. Sanki perde indi gözler,me, dizlerimin bağı çözüldü. Şirkette biraz müdahele ettiler ama olmadı, yakın civarda eşimi çağırıp acile kaldırdılar beni. Hastaneye gidince tansiyonum 6 ya 9 du. Serum taktılar hemen, ellerimde kasıldı kaldı arkadaşlar. Dr. bişeyi fazla takıntı yapmışsın sanırım dedi. Sinirsel bir kasılma dedi. Ama bilmiyorum öylemi adet yoğunluğundanmı ya da diyetten mi artık bilemiyorum. Şeker de olabilir dediler, aç karna gidip bir check-uptan geçicem Salı günü falan, işte böyle kızlar bişeyleri abatmamak lazım. Sanırım ben abarttım biraz... Artık Salı günü öğrencem hastaneye gidip bakalım bir rahatsızlıkmı var nedir? Hakkımızda hayırlısı mafoldumben
aa biz seninle aynıyız benim de boy 175 kilo 77 (ama kilo verdim simdi75) ....ama yetişmesi biraz zor bence ama 73 olarak girebilirsin şok diyetler yapma lütfen çünkü bi ömür boyu bu düzeni dewm ettiremezsin yani ömrün boyunca elma yiyememzsin o yüzden normal bi diyete gir sonra kilolar dönüce pişman olabilirsin canım...şimdiden kolay gelsin hep beraber kilo verelim :1hug::lepi:
bende geldım aranıza boyum 1.73 kilom 76 hedef 60 elma diyeti yapmaya çalısıyorum ıkı gundur tam yapamadım aksam yemıyorum elam 1.5 saat spor bana tavsıye edıcegınız bısy varsa sevınırım yenı yıla 70 olark gırmek ıstıyorum yetısrmı sızce :)
çok geçmiş olsun canım a.s. bu diyeti olayını fazla kafana takma bence az ye hepsinden ye cokacimcoook ve diyet yaptığını düşünme hiç birşey sağlık kadar önemli değil inşallah önemli birşey yoktur kendine dikkat et... :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?