4 kilo iyi gene canım kalıcı kilo veriosun demekkihoşgeldiniz kızlar a.s. kolay gelsin...
günaydın kızlar bugün tartı günümüz ve ben 77.1 geliyorum 400 gr zor verdim :umursamaz: bu kiloları hızlı verenler nasıl veriyor hiç anlamıyorum bende uğraş uğraş zor veriyorum :gitme: bu şok diyet yapan arkadaşlar hangisini öneriyorsunuz bende birkaçgün yapayım diyete başlayalı nerdeyse 2 ay olacak ben hala 4 kilo zor verdim nasıl gidecek bu kilolar :uhm:
ben akşam tartılıp yazabilirim.yarın sanıyodum tartı güününü.sorun olmaz dimi.
8 gibi yazabilirim
hoşgeldiniz kızlar a.s. kolay gelsin...
günaydın kızlar bugün tartı günümüz ve ben 77.1 geliyorum 400 gr zor verdim :umursamaz: bu kiloları hızlı verenler nasıl veriyor hiç anlamıyorum bende uğraş uğraş zor veriyorum :gitme: bu şok diyet yapan arkadaşlar hangisini öneriyorsunuz bende birkaçgün yapayım diyete başlayalı nerdeyse 2 ay olacak ben hala 4 kilo zor verdim nasıl gidecek bu kilolar :uhm:
Newjersey peki bu diyet ne kadar zamanda bir uygulanmalı zamanı var mı? Ayrıca bu diyetle kaç kg. veririz ki?
tünaydın kızlar
öncelikle saydincim geçmiş olsun çok üzüldüm :çok üzgünüm: dikkat et kendine sen bize lazımsıınn Şeniz
bende bu hafta 800 gr vermişim.60.7 olmuşumama bu hafta moralim bozuk olduğu pek bişe yemedim doğru düzgün beslenemedim öyle gitti bu 800 gr da.keşke az verseydim ama sağlıklı verseydim.neyse bakalım bundan sonra daha çok dikkat etmeye çalışacağım.haftada en az 200 gr versem yaza kadar hedefime ulaşmış olurum nasıl olsa
magrentacım kilodaşım sanırım sana yetiştiiimm :dance:
ben weremiyorum durdu neden olabilir kızlarr delircem
4 kilo iyi gene canım kalıcı kilo veriosun demekki
ben lahana çorbası diyetini öneririm kesinlikle geri almıyosun sadece o berbat çorbaya katlanabilmek önemli ıyyyyy bir hafta yapan en az 5-6 kilo verebilir bence ben yaptım düzenli yapmadığım uymadığım halde 3 kg verdim ve geri almadım normal yemeğe başlayınca tekrar denedim ama midem kaldırmadı malesef
cmrt yapılıyor zaten liste canım sorun olmaz o yüzden :)
Şok diyet genellikle yanlış biliniyor malesef internette saçmasapan listeler var.Benim şok diyetim diyetisyen tavsiyeli 800 kcal lik bir diyet.2 günden fazla yapılmaması gerekiyor.2 durumda yapıyorum ben;1.Yakın zamanda alınan 2-3 kilo için , 2.Belli bir süre kilo verdikten sonra vücut kendini savunmaya alınyor ve kilo vermeiyorsun direnci kırmak için.
Zaten listemi yazınca bu nasıl şok diyet diye şaşıracaksınız :)
Sabah ;1 yumurta veya 30 gr peynir+1 dilim etimek+domates salatalık v.s.
ara; 1/2 bardak yağsız süt+1 porsiyon meyve
Öğlen ; 120 gr tavuk veya balık veya 90 gr yağsız peynir+bol salata
ara; 1 cup yağsız yoğurt+1 porsiyon meyve
Akşam; öğlenin aynısı
ara; 1 porsiyon meyva yatmadan önce 1 bardak süt
(Kesinlikle keçamak yok,ürünler light olacak ve hiçbir yemekte salatada yağ yok)
Hadi kolay gelsin....
teşekkür ederim kızlar vereliniortak belli aralıklarla ikisinide denemeyi düşünüyorum en azından beni biraz motive eder yoksa ben veremiyorum diye yerim cokacimcoook biran önce uygulamam lazım magrentacığım bu çorbayı içerken :içelim: hiçbirşey yemeyecekmiyim 1 hafta boyunca ayrıca kokusu çok mu kötü :uhm: -tatlicadiarzu-
Canım ne kadar süredir diyettesin ve kaç kalorilik diyet yapıyorsun bilmiyorum ama normalde aslında 2 günden sonrasına kızıyordu benim diyetisyen ama sen hızlı bir şekilde vereyim dersen 3-4 günde rahat 2 kg gider diye tahmin ediyorum,sonrasında normal bir diyet uygula.Ben de bakalım yılbaşına 5-6 kg vermeyi hedefliyorum.:lepi:Şok diyeti 3-4 günden fazla uygularsan metabolizman yavaşlar sonrasında ne kadar az yersen ye gitmez kg.Şok diyet aralığına gelince;sonradan alınan kilolar uygun bir diyetle çok hızlı gider(ayda yaklaşık 4-5 kg)Ama sonrasında belli bir süre sabit kaldığın kilo için vücut savunmaya geçer ve bir türlü kilo veremezsin o durumda vücudu şaşırtmak için şok diyet veriyorlar.Umarım anlatabildim çok uzun oldu amakaydirigubbakcemile3
aa biz seninle aynıyız benim de boy 175 kilo 77 (ama kilo verdim simdi75) ....ama yetişmesi biraz zor bence ama 73 olarak girebilirsin şok diyetler yapma lütfen çünkü bi ömür boyu bu düzeni dewm ettiremezsin yani ömrün boyunca elma yiyememzsin o yüzden normal bi diyete gir sonra kilolar dönüce pişman olabilirsin canım...şimdiden kolay gelsin hep beraber kilo verelim :1hug::lepi:
way rakibim benim :)merhabaaaaaaaaaaaa bende sabah tartıldığımda 69.6 geldim tekrar basladığımda 71.6 kiloydum 2 kg gitmişş bu hafta yuppii:)
Merhaba bende geldim.65 kiloyla hamile kaldım 90 kilo ile doğurdum.oğlum 9 aylık ve ben 73 kiloyum.ne yapıcam ben yaaa. Aynaya dahi bakamıyorum.benim tek derdim abur cubur.onları bi kessem zayıflıcam ama vazgeçemiyorum..cips,çikolata,kola.ayrılmaz üçlü benim için.ayvayı yedimmmmmm
saydin78 geçmiş olsun arkadasım dikkat et kendine
şu lhana diyeini bnde yapcm resimlerde kndimi öörünce bunalıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?