70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

4 kilo iyi gene canım kalıcı kilo veriosun demekki
ben lahana çorbası diyetini öneririm kesinlikle geri almıyosun sadece o berbat çorbaya katlanabilmek önemli ıyyyyy bir hafta yapan en az 5-6 kilo verebilir bence ben yaptım düzenli yapmadığım uymadığım halde 3 kg verdim ve geri almadım normal yemeğe başlayınca tekrar denedim ama midem kaldırmadı malesef
ben akşam tartılıp yazabilirim.yarın sanıyodum tartı güününü.sorun olmaz dimi.
8 gibi yazabilirim

cmrt yapılıyor zaten liste canım sorun olmaz o yüzden :)

tünaydın kızlar
öncelikle saydincim geçmiş olsun çok üzüldüm :çok üzgünüm: dikkat et kendine sen bize lazımsıınn Şeniz
bende bu hafta 800 gr vermişim.60.7 olmuşum ama bu hafta moralim bozuk olduğu pek bişe yemedim doğru düzgün beslenemedim öyle gitti bu 800 gr da.keşke az verseydim ama sağlıklı verseydim.neyse bakalım bundan sonra daha çok dikkat etmeye çalışacağım.haftada en az 200 gr versem yaza kadar hedefime ulaşmış olurum nasıl olsa
magrentacım kilodaşım sanırım sana yetiştiiimm :dance:

Meran07 canım çok teşekkürler, opuyorumnanaktan sizler de bana lazımsınız, birbirimizi motive etmek çok önemli, bozulmasın grubumuz arkadaşlar, ideal kilolarımıza gelsekte dağılmayalım, hep burda kalalım olur mu? kaydirigubbakcemile5

Aman canım merancım sende dikkat et kendine, üzülmeye değmez hiç bir şey bu hayatta :teselli:

Şok diyet genellikle yanlış biliniyor malesef internette saçmasapan listeler var.Benim şok diyetim diyetisyen tavsiyeli 800 kcal lik bir diyet.2 günden fazla yapılmaması gerekiyor.2 durumda yapıyorum ben;1.Yakın zamanda alınan 2-3 kilo için , 2.Belli bir süre kilo verdikten sonra vücut kendini savunmaya alınyor ve kilo vermeiyorsun direnci kırmak için.

Zaten listemi yazınca bu nasıl şok diyet diye şaşıracaksınız :)

Sabah ;1 yumurta veya 30 gr peynir+1 dilim etimek+domates salatalık v.s.
ara; 1/2 bardak yağsız süt+1 porsiyon meyve

Öğlen ; 120 gr tavuk veya balık veya 90 gr yağsız peynir+bol salata
ara; 1 cup yağsız yoğurt+1 porsiyon meyve

Akşam; öğlenin aynısı
ara; 1 porsiyon meyva yatmadan önce 1 bardak süt

(Kesinlikle keçamak yok,ürünler light olacak ve hiçbir yemekte salatada yağ yok)

Hadi kolay gelsin....

Liste için teşekkürler canım, hafta sonu ya da p.tesi uygulamayı planlıyorum, bakalım bende ne etki gösterecek zemuszemus Şu anda 70 kiloyum, yılbaşına tam 20 gün var. 3 kilo garanti verilir istenirse öyle değil mi? Senin bu listen sayesinde belki 1 haftada işlem tamam olur yerimseniben Çok teşekkürler liste için tekrar canım. Hakikaten saçma sapan listeler var nette, hepsi de çok sağlıksız :1no2: senin listen sağlıklı bir liste gibi görünüyor, uygulamaya değer...

Newjersey peki bu diyet ne kadar zamanda bir uygulanmalı zamanı var mı? Ayrıca bu diyetle kaç kg. veririz ki?

Newjersey peki bu diyet ne kadar zamanda bir uygulanmalı zamanı var mı? Ayrıca bu diyetle kaç kg. veririz ki?

Canım ne kadar süredir diyettesin ve kaç kalorilik diyet yapıyorsun bilmiyorum ama normalde aslında 2 günden sonrasına kızıyordu benim diyetisyen ama sen hızlı bir şekilde vereyim dersen 3-4 günde rahat 2 kg gider diye tahmin ediyorum,sonrasında normal bir diyet uygula.Ben de bakalım yılbaşına 5-6 kg vermeyi hedefliyorum.:lepi:Şok diyeti 3-4 günden fazla uygularsan metabolizman yavaşlar sonrasında ne kadar az yersen ye gitmez kg.Şok diyet aralığına gelince;sonradan alınan kilolar uygun bir diyetle çok hızlı gider(ayda yaklaşık 4-5 kg)Ama sonrasında belli bir süre sabit kaldığın kilo için vücut savunmaya geçer ve bir türlü kilo veremezsin o durumda vücudu şaşırtmak için şok diyet veriyorlar.Umarım anlatabildim çok uzun oldu amakaydirigubbakcemile3

Yetişmek mi geçmişin canım ben 61 kiloyum hala yakında aşağı inmeye başlıyorum tekrar bir hedefe ulaşayımda kilo koruyayım artıkkkkk :) tebrik ederim canım :)

teşekkür ederim kızlar vereliniortak belli aralıklarla ikisinide denemeyi düşünüyorum en azından beni biraz motive eder yoksa ben veremiyorum diye yerim cokacimcoook biran önce uygulamam lazım magrentacığım bu çorbayı içerken :içelim: hiçbirşey yemeyecekmiyim 1 hafta boyunca ayrıca kokusu çok mu kötü :uhm: -tatlicadiarzu-

valla bir kaç gün içilebilirde devamıonda gitmio hehe onun listesi var canım bulayım ekleyim buraya 7 güzel bir liste keşke yapabilsem ilaç kullanmaktansa bu çorba diyeti yapmayı tercih ederim ama yılda bir kere öneriyorlar ağır bir diyetmiş

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...206-lahana-corbasi-diyeti-deneyimlerimiz.html

burdan incele istersen bende arkadaşımdan liste almıştım öyle yapmıştım

Son düzenleme:

Canım çok teşekkürler uzun ve de çok anlaşılır olmuş opuyorumnanaktan benim hedefimde yılbaşına kadar 3 kg. vermek. Verebilsem 3 kg. yeterde artar bana şimdilik kaydirigubbakcemile3

ben spor yaptığım ıcın sırf elmayla beslenmedım 1 saat yuryup geldım 4 kasık yoğurtlu ıspanak 2 kasık sehrıye pilavı 2 kuşbaşı et yedim sabahda 2 kucuk bardak yarım yağlı süt 1.5 paket maviyeşil öğlen 2 hurma elma yeşilçay akaşam 500 mekik çekip yarım saat twist bel hareketi yapıcam bugünlük haberler böyle...

Merhaba bende geldim.65 kiloyla hamile kaldım 90 kilo ile doğurdum.oğlum 9 aylık ve ben 73 kiloyum.ne yapıcam ben yaaa. Aynaya dahi bakamıyorum.benim tek derdim abur cubur.onları bi kessem zayıflıcam ama vazgeçemiyorum..cips,çikolata,kola.ayrılmaz üçlü benim için.ayvayı yedimmmmmm

saydin78 geçmiş olsun arkadasım dikkat et kendine
şu lhana diyeini bnde yapcm resimlerde kndimi öörünce bunalıyorum çünkü

merhabaaaaaaaaaaaa bende sabah tartıldığımda 69.6 geldim tekrar basladığımda 71.6 kiloydum 2 kg gitmişş bu hafta yuppii:)
way rakibim benim :)
tebrik ederim canım gördün sonunda 70 in altını. inşallah korursun. sen beni rakip tanırmısın bilmem ama devam edelim haftayada yarışa kaydirigubbakcemile5
benim hikayemi bi sonraki mesajda yazıcam komik zira. kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım aramıza. bak ne güzel sağlıkla kilo verirsin inşalalh. ben bazen üzülüyorum insanlar doğum yapıyo ondan sonraki kiloları ben şimdiden bu kilodayım diye ama zayıflıcaz hep birlikte. boyun kaç canım senin?

kızlar selam herkese
topikten uzak kalmamak için günde 1 kez okuyorum mesajlarınızı çünkü uzak olursam demotive olucam ama işyerinde bi ayarlar yapmışlar yazı gönderemiyorum foruma
ben daha öncede yazdığım gibi hayalağa ile amansız bi rekabete girmiştim bu hafta. ama tabi o detoks falan bişiler denicekti ben işten fırsat bulamadığım için sadece dikkat edicektim. 2 gün baya aç kaldım pazartesi salı yazdığım gibi 71dim. devam ettim sonra. öğlen salata yedim 4 gün falan. akşamları bişey yemedim diyebilirim. sabahta nesfit simit falan. yeşiil elma yedim hep. dün geldim akşam kaç gündür acım. bi baktım hala 71 küsürlerdeyim güzel akşam yemeği yedim dün
napıyım çok canım sıkıldı. yine sebze yemeğiydi ama kepek ekmeği falanda yedim. ama gözlerim açıldı kaç gündür açmışım. kendimi iyi hissettim.
bide gündüzleri çok sıvı tüketiyorum işyerinde akşam su içmiyorum bile diyebilirim. onu düzeltmem lazım.
neyse sabah 71.1 dim. 70.7 eski mucize kilomu değiştirmemiştim kaç haftadır bazen fazla çıkmama rağmen ama bana müstehak bu akşam kilo çizelgemi de değiştiriyorum. listeye kendimi 71.1 olarak eklicem kaydirigubbakcemile5
ama güzel olan artık öyle çok açlık hissetmiyorum. akşamları 6dan sonra yemek yememeye çalıştığımda bile.
bakalım haftaya ne olacak. bu hafta yapabilirsem spor yapayım diyorum.
yılbaşına hedefim 69.
herkese kolaylıklar dilerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…