ay canım ya keşke yardımcı olabilseydimbenimde huyum kötü işte kıyamıyorum vermeye 40 beden almıştım bende 240 liraydı
bence bu durum için yapılcak tek şey ballı gibi kendinden özür dilemek
ders çalışamadığım için özür dilerim kendim
handeeeee allah ıyılıgını versın bacım
900ün üstüne +1100mü yoksa eksidemisin canım?
ben varya öyle böyle değil yani
doyma hissim yok artık nerelerde bıraktım bilmiyorum
aklım fikrim yemekte
şişkinlik var rahatsızda ediyor ama yemektende geri durmuyorum
kurs bizimde 1 mayısta başlıyor 5le 7 arasıymış
ama kızımla yürüyemem canım yaaa
ben çıkınca stada gidiyorum tempolu 1 saat yürüyorum
onda bile çok terlemiyorum
kızımla yürüsem içime sinmez terlemediğim için
evde egzersiz yaparım olmazsa onlar daha etkili oluyor aslında
bence bu durum için yapılcak tek şey ballı gibi kendinden özür dilemek
ders çalışamadığım için özür dilerim kendim
bizde iki ayrı bilgisayarda takılıyoruzkızlar ben geldım amma çene yapmışsınız ha
kız hande suzı ne çekıştırıyosunuz benı
kociş sabahları evdeye ondan fazla gıremıyom o bılgısayara gırmıyo ben gırınce adam benle ılgılenmıyon dıye kusuyo mecbur o gıdınce gırıyom
ee nasılsınız görüşmeyeli ben sabahtan berı temızlık yapıyom sporumuda yapamadım aksam yaparım artık
bide bişarkı varya neydi yaaa unuttum:44::44:Facede bu parçanın tartışmasını yapıyoruz
şarkının içeriği başka ritimi başka
şarkıdaki sözler de acı ayrılık felan geçiyor
ama ritimi düzenleyen
geniş açıyla yaklaşıp sözlerini unutturuyor
ilaçlar etki etti sanırımbizde göğüs hastalıkları bakıyor tatlım
alerji testi filan hepsini onlar yapıyor
bi görün istersen.
çok canım sıkkın kızlar
ev arkadaşlarımla sorunlarım var
kira faturalar filan benim üzerime kalıyordu genelde
geçen ay elektrik faturasını özellikle ayırdım astın buzdolabına
düşünsünler de yatırsınlar diye
baktım uzun süre elektrikler kesilmedi herhalde yatırdılar diye düşündüm kendi kendime
sonra geçen hafta pazartesi eve bi geldim elektrikler yok
şartelleri kontrol ettim atmamış
diğer ev arkadaşım uykudan uyanmıl geldi sordum bu fatura yatırılmadı mı diye
bilmiyorum filan dedi
sinirlendim giyindim tekrar aldım faturayı parayı şaka gibi ya dedim kapıyı çarptım çıktım evden
gittim bi sürü kuyrukta bekledim, yatırdım açıldı elektrik
sinirden eve gitmek istemedim onları kırmayayım diye
o gün de yemek günümdü benim. eve gitmicem diye onlara döner yaptırdım eve bıraktım
ben de dışarda yedim sinirim geçmeden eve gitmeyeym diye
babam para yatırdı, kirayı yatırdım, internet faturasını yatırdım
günlerdir aidatı yatırmasını söylüyordum kıza ama gitmiyordu
6 aydır aidat yatırmamışız komşular haklı olarak kızdı tabi bize
ama umursamadı yatırmadı
onu da verdim öyle geldim eve
soruyo bi de nerdeydin diye
dedim fatura yatırdım. komşuya gitmene de gerek kalmadı aidatı da verdim
bu işler böyle bana kalır ama iş temizlik yapmak olsun her şey bölüştürülür
kurayla kimin ne yapacağına karar veriyor resmen kız evde
sesimi çıkarmıyorum kırılmasın diye yapıyorum
ama o bir şeye kırılınca hemen söylüyor yüzüme vuruyor
onunla yaşamak için çok dikkat ediyorum rahatsız olduğu şeyleri yapmamaya çalışıyorum ama onda aynı çaba yok
çok yoruluyorum gerçekten
şimdiye kadar bi kaç arkadaşla daha benzer şeyler oldu
babam da bi kendime bakmamı söyledi acaba ben nerde hata yapıyorum diye
annem de sen de benim gibisin her şeyi ben yaparım diye atlıyosun dedi
sonra da alışıyorlar böyle tepeme çıkıyorlar
çok yoruldum gerçekten
tek başıma eve çıkmayı denicem
bizimkiler kızıyor bu duruma ama ne yapayım huzurlu değilim burda
burs bulup çıkcam inşallah daha fazla kimsenin tavrını çekmek istemiyorum
sabrımı tükettiler resmen
biraz uzun oldu kusura bakmayın ailemle konuştum da doldum ondan yazmak istedim.
benimde midem kalktı o karıyaay yandaki reklamdakıllı fatmagül var içimkalktı gece gece hangi kadın böle koltuk altı çim adam gibi uzar reklamlara çıkacağına bakkaldan ağda alaymış böle pala remzi gibi dolanmazdı ortada
hayırdır canım neyin var?ben yatayım hıc keyfım yok
herkese ıyı geceler allah rahatlık versın
hmm anladım canımyok bebeğim istanbuldan dönüşte çarşamba sabah yanlış hatırlamıyorsam +2000'dim
cuma +900 çıktım.. 1100 gitmiş yani 2 günde.
dikkat edince gidiyor canım senden de gider dert etme
evde hareket yaparsın o zaman..
ip atlamak çok kalori yaktırıyormuş da komşular ne der bilmem
kendim canım kendim beni affetben tembelin tekiym ama söz yarın çalışcam
bizde iki ayrı bilgisayarda takılıyoruz
hiç demez benle ilgilenmiyorsun diye
ben gıcık oluyorum o bilgisayarda tıkır tıkır ettikçe
bide bişarkı varya neydi yaaa unuttum:44::44:
buldum hayatı tesbih yapmışım
oda öyle müzik hareketli sözler isyan ayrılık acısı
ilaçlar etki etti sanırım
düzelmezse fakülteye gidecem canım çok sağol
canımm
çok haklısın kızmakta üzülmekte
amasıda var ama
yani konuşman lazım babanın dediği gibi
sessiz insanları ezmeyi iyi bilirler
bazen sesini çıkarmayı bileceksin canım
sen ödemeye gidiyorsan bile paraları al onlardan
yani tembel anladığım kadarıyla sorumluluk sıfır
bu yaştan sonra sen ona öğreteemzsin sana zarar vermesini istemiyorsan kavga edip bozuşmak yerine konuşup plan yapacaksınız
bence sen ödediğin bütün faturaları dök ortaya bana bukadar borcunuz var de
okadarda iyi kalpli olma canım seni üzerler mahvederler
birde yurtta kalmayı düşünmüyormusun?
ev kurmak kolay değil özel yurtta kalsan 2 kişil odalarda rahat edersin
hmm anladım canım
ip atlamak öyleymiş ama nefes nefese kalıyorum ben atlarken
pazartesi diyete başlıyorum yaaa
sabah kahvaltıya hamur kızartsam
sonrada pizza yemeye gitsem hamur yediğim için ara yapmayacağım
ikindi üzeride pizza yemeye giderim
ama canım kısırda istiyordu
pizzadan gelince azcık yaparım
ben yapıncayaaaaaaaaaa kadar zaten acıkırm kesin
akşamda künefe yemeye gideyim
başkaaaaa :44::44::44:
bideee kalan sarmalar var yatmadanda onları götüreyim mideye
kızıma çekirdek fındık fıstık yedirirken ağzıma atarım bikaç tane
bukadar
ayy canım baklava istedi ama künefe yicem neyse
ayy tantunide istedi
aay adanada
ayyyy...............
slm kizlaar coktandir giremiyorum pek zamanim olmadu su siralar ama ck muluyum maratona 76 77 kiloyla baslamistim bugun tartildim oda aksama dogruydu yani toktum 67 ciktim yani 10 kilo vermisim gorenlerde sasirio ztn ama bugunde coooook kacirdim ilkd defa boyle tozutuyom haketmnisimdir ama herhalde ama yarin yine kaldigim yerden devam edicem bu hafta 65 alttini gormek istiorumm sizinle paylasmak istedim herkeze iyi geceler
az bileheh enişteye koltuk yolları gözüktü desene :) yarın arıcam bakalım nolcak bende cebe dönüş yaptım yattım ama uykum yok sabah erken kalkim bari pazartesi işe başlıcam alışmam lazım iyi di tatil ama bitti :)
tamam tatlim yarindan ihtibaren toparlancam insallahcok degilse birsey olmaz canim
görürsün canim insallahh
güzel canim keske meyvada yesen :26:
güzel canim
neyse suzim olan oldu ama artik yapma lütfen
off suzimm ya kiyamammm sanaaa :26:
elimde tellen uyumussum canim yasuzii burdamisiin
spordan sayilirmi bilmem ama annemgile ciktik oglisle oyun havasi vardin oynadik bayaAy canım yaaaa sakin ol, kalkıp hemen spor yapaydın keşke, dün yapmadın madem bak bugüne ceza veriyorum sana 30 dk.en azından spor yapacaksın, söz mü
Ellerine sağlık canım, çok güzel listemiz, kilo veren herkese de tebriklerrrrr
Aman canım da canım, darılma kırılma topik o kadar yoğun olunca arada kaynamışsındır
Kız dedim sana o kadar nazar etcen anlatma kocanıkızma bakalım sakin ol yoruluyordur adamcağız.
canim cok sagolabababa liste için ellerine sağlık canım, ugrasıyorsun bızım ıcın saolasın.. alıntılayamıorum cunku artık topiğin hızına yetişemiyorum
suzicim, sinirlenmişsin yapma kuzum, kendine yazık.. Su akar yatağını bulur..
bir de canlarım birazdan Çeşme'ye gidiyoruz iki gunluk dınlence, Tolga oğluşum yarışmaya katıldı face'ten girip beğenirseniz seviniriz..
Facebook'ta LANSİNOH'un sayfasına giriyoruz.. sağ tarafta Başkalarının gönderilerinde Duygu ALTINOLUK DÜZTAŞ'ı bulup Tolga'mı beğeniyoruz
https://www.facebook.com/pages/LANSINOH/115406613801?fref=ts
beni de ekkleyın faceten anacım..
tamam canimyapma böyle kaçamak olmuş bidaha olmazsa telafisi var
hayır tabiiikiiii
o soğuk suları kafasından aşağı dökeydin de uyanaydıo kadar kusur kadı kızındada bulunur canım sıkma canını
nerden beğenilcekkine :44:
ne diyeyim canim insan bi hata yapip sürekli cekermi cekiyorum iste iyi huylari yokmu var ama hangisi daha agir basiyor bilmiyorum
ayy benımkısıde cok uykucu sabahları uyandırmak ıcın kaac defa rıyorum bellı degıl
hıcde sevmem aslında uyusuk ınsanları
ahh suzım nasıl uzuluyorum sana bı bılsen
cok yakınımda bırıde esıyle sureklı problem yasıyo ama cocuklar olunca ayrılamıyorsun dıyo
ne bıleyım allahım akıl versın su kocalara
hadi insallah verirsin tatlim daha dügüne cok var 5 kilo bile verirsinsekerler canlar cıgerler cıtır htunlar gunaydın
ben karar verdım dugune kadar cok dıkkat etcem
valla kılo almıs hıssedıyorum kendımı
bıde gelınlk olmassa dıye korkuyorum
bıraaz sonra sıze planladıgım menumude yazcam bırazcık sporda yapmaya calıscam
3 kılocuk gıtse ya dugune kadar
güzelms canim ya ama burda bulamam herhalde büyük bir türkmarketi var aslinda isyerinin orda molada bi bakayim pazartesi günühttp://www................/ulker-special-k-kraker.html al ban canım bunlar işte öle diyet bisküvileri gibi kötü değil tadı migrostan buldum bende yeni çıkmış galba
bende diyom bu kiz niye bana zili zilii diyohaftasonu buranın sessziliği öldürüyo beni bağırınca yankılanıyo her yer
suzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiii,zi zi zi zi zizi zi zi zi
gurrbetttttttttttttttttttttttt et et et et et et et
balkaymakkkkkkkkkkkkkk ak ak ak ak ak ak ak
bak sesim geri dönüyo son heceler
galatasarayli enisten var busecim onuNoldu kız ?
kimi dövcez ?
:129:Doğru söylüyosun göbek başını alıp gidince mecbuuurrrr :) bende şu anda avm de kahve dünyasında türk kahve mi içiyorum (yanında verdikleri çikolatalı lokuma elimi bie sürmedim ) bi yandanda takipteyim :)
ayni benEki Görüntüle 697012 hafta sonu dıyetmı oluryaa
dün eltimden çok bahsetttim rüyamda gördüm akşam kabus gibi.hamile kalmak için doktora gidiyormuş.bende kıskandım.normalde kıskanmam ama kıskanmışım akşam.kocacıma diom hadi bizdemi yapsak çocuk bak o yapıyo.aramızda rekabet var ilk torunu kim yapacak.o pek çocuk istemiyor aslında 5 yıl olmuş evleneli.e bende askerlik var yapamam die kafası rahat.şu askerlik bitsin acep hangimiz yapacak merakla bekliyorum.
gecmis olsun canim sanadaay bugün benim yüzüm gözümde şiş.dün tuzda yemedim noldu böle bilmem.hastalığımada daha 10 gün var :44::44:
yok kiz o ben degilim casus onlar suzi deme onlara1 ben 7 ziyaretçi suzi izleme aşağıdan gene
kötü olmus canim ac kaldinOf acıkmaya başladım ya akşam olsun bir an önce çıkış yapıp, salat yicem bi yerde hemen :26:
1-2 ay bulusmamisdin onlan ondan sonra zaten geri görüsmeye basladi baya oluyor faceden yazmis benimkini bende o yatti uyuudu dedim yenge ben sizin kötü olmanizi istemem araniz bozulmasin yeterki bulusmam bile diye yazmisdin hepsi yalanci neyse bunun arkadasi geldi asagida bizim parkda oturcaz dedi birsey demedim baktim saat baya gec oldu bu saatde kadar parkmi olur benim telefona bu navigation yapmis hem o görüyo benim nerde oldugumu hem ben actim o programi 11 viyanada diye yaziyo aradim nerdesin diye bizim parkda diyotam zamanında yazmışım demek
sevindim bebeğim aman dikkat et birilerine kızıp yiyoruz sonra olan bize oluyor
yine mi yalan söyledi suzimnoldu o gıcık olduğun arkadaşıyla mı buluştu yoksa??
[/B]
yuh diyorum baskada birsey demiyorumişte hayalimdeki suzi sarışın orta yaşlı kadın
yarindan ihtibaren toparliyoruz geri tatlim yoksa bu kacamaklarin sonu gelmiyordün akşam döner yedim.bugünde bişey yiyesim yok ama sabah kalkar kalkmaz cornetto yedim..we az önce 1 tane daha..:18::18:bana bişey oluyor ne zaman 63lere insem kendimi salıweriyorum..
en gec saliya o don alinacakben geldiim
güya bugün kendime don almaya gidecektim :26:
ama bu halsizlik öldürüyo beniiiii
kendime söz vermistim 6 yi görürsem don alicaktim ama gidemedim :26:
özür dilerim kendim
türkiyenin faceinden bzimki farklimi acaba bi ben bide balli bulamadik :26:Kiiizzz niye begenmionuz oglumu faceten??
Lansinoh a girip o sayfada gonderilerden duygu duztasi begeniniz luffen..
ne yedin bakim
kizlar cikiyorum eltim gile gidiiciik
ay hemde yemege :18:
insallah cozutmamm :26:
kakayimda süsleniyim acik
eltiye gidiyok sonucta
olmamis canim ara yapmamissin makarnayi öglen yesen daha iyi olurdun ama öyle öyle düzelteceksin sendemeraba kızlar bugünkü menümü belirteyim :)
sabah: 1 yumurta,kibrit kutusu kadar peynir,5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
daha sonra spora gittim bir buçuk saat spor yaptım geldim öğlen yemek yemedim
akşam: 5 kaşık makarna ,çorbayla kapanışı yaptım :) bugün hafif geçtiği için mutluyum bide ödem atmak için neler yapabilirim?
çizelgemi değiştireyim bari +900 ile
ben hep diyorum sen dikkat edince 2-3 günde heemen gidiveriyor tatlim meton masallah tangir tangir calisiyoraslında +900'e şükrettim çünkü sanırım çarşamba günü 2 kilo fazlam vardı da iki gün çok dikkat ettim gitti
bol su iç canım inan çok işe yarıyor. +500 bugün dikkat ettiysen gitmiştir bile
saka yaptim canim küsermiyim hicsuzım küsme bana bak ben burdayım sen yoksun gel hadı
aman bıkaç gram verdınya hemen tıkınmaya devam et hıh
yorulmuştur cnm sınırlenme bu kadar
kız sınırlenme stres kılo yapar bosver
kolay gelsın tatlım
almamışsındır cnm ama dıkkat etmende fayda var hosgeldın
gerçektende yankılanıyo ses
kız şişe şişe patlıcan yakında
ben herzaman susluyum cnm ayıp ettın sabah kahvaltıdan once üstümü hemen gıyer mutlaka gözüme bı kalem ve parfumumu sıkarım olmazsa olmazlarım
ay hic deng gelmiyoruz senlen özlettin kendinisuzı papucu yarım çık yukarıya oynayalım
evet minem bende fark ettim eskisi gibi aktif olamiyoruz insallah yine eskisi gibi hep yanimizda olabilirsinkızlar merhaba
buaralar çok geri kalıyoruym topikten
ilk defa geçmişe yetişemiorum
buranın yoğunluğundan değilde ben fırsat bulamıyorum
pazartesi başlıyorum ama
şiştikçe şiştim
ayy bıde gelınlık olmuyıomus
yok ne olursa olsun kendini yemeğe vurmak yok
eninde sonunda gidecek bu kilolar
ay öyle deme kız
gelinliğin çok yakışıyor zaten sana
kilolu da göstermiyor
kilonu koru sakın alayım deme
sen beni ekle canim viyana suzan yazarsan belki cikar ben becermeiyorum su face iAnnaam gördüm okudum baya ugrasmis kaymak.. kizz hande güzel gacisin.. baharcim o markanin yemek setini kazanacaktik. 3. Olduk galiba icecek seti varmis ona da.. deli kadinin biri de deli etti ztn.. amaaan ekleyin beni anacim.. topigi artik takipleyemiom cooook hizli ilerliyor yawww
hay allah iyiligini versinanam anladım ozman bunların balkaymakla kocası casus bunlarda kocalarına ajanlık yapıyor.bendemi çekinsem acep sonuçta toptan gıdada çalışıyo rakip şirketler olabilir
aa bu kadında özel olacak minik ballı 2aklıma ne geldi ya.kaynanam nette sürekli okey oynar ordan arkadaşlar bulmuş böle bizi gibi.kadının biri sürekli hile yapanları tehtit ediyormuş sizbenimkim olduğumu biliyormusunuz die neyse bizimki bunla kanka olmuş cep tellerini falan almışlar birbirlerinin.kadın çıka çıka abdullah gülün yeğeni çıktı. benim düğüne bilem gelmişti.ne gülmüştük ya.bunlarda öle bişey çıkacaklar kesin ballı obamanın karısı çıkacak zaten avatarındada arap vardı bi ara.
slm kızlarr nasılsınz ben kötüyüm.bu hafta bildirim yapmadım kilo almışım çünkü canım çok sıkıldı
salma canim kendini eger salarsan hic toprlanamasinkendimi toplayınca geri döneceğim şuan kendimi iyi hissetmiyorum
ay bak utandirdin beni minem
süpersin suzim
bırakmak yok , busefer olacak sanırım kocana inat hadi
tebrikler
canım pizza istedi bütün gün
ayyy suzim alemsin yaaa
ben göremedimay yandaki reklamdakıllı fatmagül var içimkalktı gece gece hangi kadın böle koltuk altı çim adam gibi uzar reklamlara çıkacağına bakkaldan ağda alaymış böle pala remzi gibi dolanmazdı ortada
pazartesi diyete başlıyorum yaaa
başkaaaaa :44:
bukadar
ayy tantunide istedi
aay adanada
ayyyy...............
cok tebrik ederim cok güzel haberler insallah böyle devam edersinslm kizlaar coktandir giremiyorum pek zamanim olmadu su siralar ama ck muluyum maratona 76 77 kiloyla baslamistim bugun tartildim oda aksama dogruydu yani toktum 67 ciktim yani 10 kilo vermisim gorenlerde sasirio ztn ama bugunde coooook kacirdim ilkd defa boyle tozutuyom haketmnisimdir ama herhalde ama yarin yine kaldigim yerden devam edicem bu hafta 65 alttini gormek istiorumm sizinle paylasmak istedim herkeze iyi geceler
canim sen cayina 3 seker katan kizmiydin :26:İş yoğunluğu yüzünden ben diyete başlayamadım :s Şeker alımımı azalttım (şekerim çok düşünce ancak o zaman bir kesme şeker kullanıyorum.) ekmek zaten yok, tuzu azalttım, kola yok. Genelde ofis dışında oradan oraya koştuğumdan nasıl yapsam, ne şekilde başlasam bilemedim. Önerilerinize ihtiyacım var. Ayrıca İzmir'de bildiğiniz iyi bir diyetisyen var mı arkadaşlar? Özellikle düşük şeker hastaları için.
he böle olcan vicdanını rahatlatcan vicdan rahatlıcak ama çalışmazsan alcan totoları anam hep öle derdiyok bebeğim istanbuldan dönüşte çarşamba sabah yanlış hatırlamıyorsam +2000'dim
cuma +900 çıktım.. 1100 gitmiş yani 2 günde.
dikkat edince gidiyor canım senden de gider dert etme
evde hareket yaparsın o zaman..
ip atlamak çok kalori yaktırıyormuş da komşular ne der bilmem
kendim canım kendim beni affetben tembelin tekiym ama söz yarın çalışcam
oh oh oh sendemi vicdan rahatlatıyon bacım özür dilerim kendim çok yiyip dopiç kaldımpazartesi diyete başlıyorum yaaa
başkaaaaa :44::44::44:
bukadar
ayy tantunide istedi
aay adanada
ayyyy...............
kız çöpmü oldun başımıza nası verdinide yazaydın ya o kiloyuslm kizlaar coktandir giremiyorum pek zamanim olmadu su siralar ama ck muluyum maratona 76 77 kiloyla baslamistim bugun tartildim oda aksama dogruydu yani toktum 67 ciktim yani 10 kilo vermisim gorenlerde sasirio ztn ama bugunde coooook kacirdim ilkd defa boyle tozutuyom haketmnisimdir ama herhalde ama yarin yine kaldigim yerden devam edicem bu hafta 65 alttini gormek istiorumm sizinle paylasmak istedim herkeze iyi geceler
keşke duygu burda olaydı ogidiyo biyere faydasınıda gördğ bide buca tıpı çok anlatıyor millet.İş yoğunluğu yüzünden ben diyete başlayamadım :s Şeker alımımı azalttım (şekerim çok düşünce ancak o zaman bir kesme şeker kullanıyorum.) ekmek zaten yok, tuzu azalttım, kola yok. Genelde ofis dışında oradan oraya koştuğumdan nasıl yapsam, ne şekilde başlasam bilemedim. Önerilerinize ihtiyacım var. Ayrıca İzmir'de bildiğiniz iyi bir diyetisyen var mı arkadaşlar? Özellikle düşük şeker hastaları için.
IYI GECELER KIZLAR ana büyük yaziyomuykum geldi ama yinede gelmeden edemedim bugün cok yogundun sonrada arkadasim sagolsun aksam telefon acti biz size geliyoruz ancak gittiler ancak gelebildim aslinda severim kendisinide vakti zamaninda gelse gece yarisini gecmeden gitseler ama diyemiyorum iste birsey birde catkapi herzaman bende handeye gülerken basima geldi yarin temizlik günü hersey hertarafda onun kizi durmayinca benim oglanda azitiyo onu görünce
benimki benlen konusmaya calisiyor gereken seyleri konusuyoruz ama halen kizginim ona
az bilesen naptin ne dediler :26:
tamam tatlim yarindan ihtibaren toparlancam insallahballim kaymagim süküfe koymuslar ismini ben sana özelden msj geri atmisdim seker ama kutun dolmus gitmedi
elimde tellen uyumussum canim ya
spordan sayilirmi bilmem ama annemgile ciktik oglisle oyun havasi vardin oynadik baya
canim cok sagolbende bulamadim canim ya lansinoh yazdim amerika gibi ülkeler cikti sonra amerkali olani begendim beceremedim
tamam caniminsallah gider geri
ne diyeyim canim insan bi hata yapip sürekli cekermi cekiyorum iste iyi huylari yokmu var ama hangisi daha agir basiyor bilmiyorum
hadi insallah verirsin tatlim daha dügüne cok var 5 kilo bile verirsinsonradan 1-2 kilo al ver fakr etmez
güzelms canim ya ama burda bulamam herhalde büyük bir türkmarketi var aslinda isyerinin orda molada bi bakayim pazartesi günü
bende diyom bu kiz niye bana zili zilii diyo
galatasarayli enisten var busecim onu
:129:
ayni ben
eltin yapmadan yapiver bari
gecmis olsun canim sanada
yok kiz o ben degilim casus onlar suzi deme onlara
kötü olmus canim ac kaldin
1-2 ay bulusmamisdin onlan ondan sonra zaten geri görüsmeye basladi baya oluyor faceden yazmis benimkini bende o yatti uyuudu dedim yenge ben sizin kötü olmanizi istemem araniz bozulmasin yeterki bulusmam bile diye yazmisdin hepsi yalanci neyse bunun arkadasi geldi asagida bizim parkda oturcaz dedi birsey demedim baktim saat baya gec oldu bu saatde kadar parkmi olur benim telefona bu navigation yapmis hem o görüyo benim nerde oldugumu hem ben actim o programi 11 viyanada diye yaziyo aradim nerdesin diye bizim parkda diyodedim niye yalan söylüyorsun telefon 11 de gösteriyor seni sen kizarsin diye basladi bende kapatim telefonu yüzüne hemende nasil geldi eve bagirdim cagirdim iste programida sildim dedim ben programi sildim sen beni ilgilendirmiyorsun ne halin varsa gör sende beni merak et bende arkadaslarimlan gezecem gelmiycem merakdan catla dedim öyle iste betülüm ay seninde basini aritiyorum kusura bakma seker
yuh diyorum baskada birsey demiyorum
yarindan ihtibaren toparliyoruz geri tatlim yoksa bu kacamaklarin sonu gelmiyor
en gec saliya o don alinacak
türkiyenin faceinden bzimki farklimi acaba bi ben bide balli bulamadik :26:
ne yedin bakim
olmamis canim ara yapmamissin makarnayi öglen yesen daha iyi olurdun ama öyle öyle düzelteceksin sende
ben hep diyorum sen dikkat edince 2-3 günde heemen gidiveriyor tatlim meton masallah tangir tangir calisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?