70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vayanalı suzan yazıyom googleye başka şeyler çıkıyo duygu nası bulsun senio fatmagülün tek suçu koltuk altındaki kılları ohale getirmek bide reklamvermişler bunlardan nası kurtuldu die.o hale gelene kadar bi kutu ağda alamamış yapıştırsın.nerdeyse perukçuya satacakmış kılları saç gibi ıyy:26::26::26:

Eki Görüntüle 697480

bu benim kücüklügüm kucagimdaki de balliymis nerden bilirdim sonunda buldum onu
ay ne güldümya obamanın karışının küçüklüğü junior şüküfe

azdaha bekleyeydin 3 saat sonra ben kalkmışım zatenay bugun erken kalktım aylar sonra ilk defa 7 buçukta bugun vucudum kesin şoka girmiştir bil.sapıttı nie bu kadın bu saatte kahvaltı ediyo dieşu benim çiyanlar yüzünden apartman ilaçlamaya gelecekler 10da dedim az köşe beriyi toplayayım hem kocacımla kahvaltı edeyim.normalde o işe gider ben 9 buçuk 10 dedimmi kalkarım.bugun bitmez artık kimsede yok.ilk defa tükkanı ben açtım sabah sabah

ay hava o kadar güzel ki her yer yemyeşill kuşlar cıvıl cıvıl hava sıcak oturduğum yerden pek araba geçmez gürültü yok ay bayılıyorum buraya allah banada versin bu mahallede bi evaklıma köyüm geldi.ilk baharda babam haftasonu bizi böle arabaya koyar köye götürüdü.doğa o kadar güzeldiki dağlardan köye giderdik yemyeşildirher yer.dereler akar eski topraktan köy evleri.çoğuda rumlardan kalmadır.sürekli deniz kenarından seyreden bir yol.çarşaf gibimasmavi bir deniz.hafta sonu olduğunda sporcular yamaç paraşütü yapmaya gelir.gökyüzü rengarenk paraşüt dolar.o tavuklar yollarda koşturur.köy çeşmelerinden mis gibi su doldurururz.yazın bile buz gibi elimizi yüzümüzü yıkaırz.sonra annenemlere gideriz.oda asmaaltında bahçede kahvaltı kurar mis gibi.o süpürge otları sarı sarı açar enfes kokar.annanem biz gitcez die erkenden kalkar kışsa sobada ekmek yapar.yaz zamanı bahçedeki toprak ocağı yakar.bize hamur pişirir.altında biber közler.bahçeden mis gibi domates salatalık koparızız.hemen sofraya keseriz.üstüne zeytin yağ taze kekkik.kediler doluşur hemen bahçeye.akşam üstleri etrafı incir ağacı kokusu sarar.bahçede ocakları olan herkez ocağını yakar bişeyler pişirir.dayım taze balık getirise onları kızartırız hemen yeriz.bazende bahçeden topladığmız taze biber domatesle kızartma yapar üstüne sos döker yeriz köey ekmeğiyle.kiraz zamanı ağaçların tepesine çıkarız kiraz toplarız ishal olana kadar.annemler dedikodu yapar.hep kaynanasını anlatır.annanemin kulakları duymaz.yengoş gene tepede surat bir karış oturup bize bakar.ay sonu olmadı galba

he bunun gibi işte kalkmazsanız böle olcak

Eklentiler

• $318416_178638118889157_583497550_n.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 38
gurbet gel bacım sen erken kalktın temizleyim totoşundaki böcükleriay hala bana sıra gelkmedi şuilaçlama için sabahtan aberi utyanıkım

he doğru bıldın karsta aşiret ağasıyız bende hanımaga
ay yandaki reklamdakıllı fatmagül var içimkalktı gece gece hangi kadın böle koltuk altı çim adam gibi uzar reklamlara çıkacağına bakkaldan ağda alaymış böle pala remzi gibi dolanmazdı ortada
sabah sabah mıdemı nıye bulandırıyon kız
yok cnm bızdede çift bilgisayar varda eşim evdeyken beraber vakıt gecırelım dıyo haklıda adam
ooooo sen pazartesı baslayım derken zaten nıyetı bozmuşsun kız okadar yağlı şekerlı seylerı nası yıcen ögk kaka onlar yeme
kız bak ben burdayım sen yıne yoksun szı özledim senı gel artık
Eki Görüntüle 697480

bu benim kücüklügüm kucagimdaki de balliymis nerden bilirdim sonunda buldum onu
ana aynı ballı bu
kız masllah topıği kimselere bırakmıyoz gece bekcımız bıle var
benımkı birazdan uyanır çıkarız dışarı
ana daha kimse gelmemiş
ben gldım kız
kızlarrr kalkın totoşunuzda pireler uçuşuyooooo

öyle cnm ya ılk aylardır ılk defa 10da uyandım artık ögle yemegı yemem

he öle kimseye fırsat yok zayıflamaya gece gündüzbiz zayıflıyok
hayret kız sen bu saate napıyon buralarda senın saatın daha gelmedıydı

kız demiştimya evden çiyan çıktı die ona ilaçlama yaptılar apartmanıondan erken uyandım

of kokacaz 2 gün

e işte bi yapabilsem ilk evlendiğimde 1 buçuk falan kalkıyodum.şimdi son 2 aydır falan 9 buçuk 10 en fazla bu kadar indirebildim kendimi sevmiyorum erken kalkmayı

kokman kız 2 günden bışı olmaz
bende hep 1de kalkıyodum ondan kılo aldım 8de kahvaltı yapmaya başlayınca kılo vermeede basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…