- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
saka yaptim canim küsermiyim hicsüzlü pakisem
ay hic deng gelmiyoruz senlen özlettin kendini
evet minem bende fark ettim eskisi gibi aktif olamiyoruz insallah yine eskisi gibi hep yanimizda olabilirsin
dövbe de
nerde bende görmedim
sen beni ekle canim viyana suzan yazarsan belki cikar ben becermeiyorum su face itelden arada bakiyorum pek aktif olamiorum facede
hay allah iyiligini versin
of cok güldüm ya dur ben sana birsey ekliycem balli kucagimda
salma canim kendini eger salarsan hic toprlanamasin
ay bak utandirdin beni minemben neler yedim bi bilsen itiraf ettim siskoyum yazdim topige
ben göremedimben gelmeden kaldirmislar demeki geri niye öyle diyon kiz yazik fatmagülün sucu ne
amaaaannnn mineeeee yapma eyleme ben ettim sen etme
cok tebrik ederim cok güzel haberler insallah böyle devam edersin
canim sen cayina 3 seker katan kizmiydin :26:
ay ne güldümya obamanın karışının küçüklüğü junior şüküfeEki Görüntüle 697480
bu benim kücüklügümkucagimdaki de balliymis nerden bilirdim sonunda buldum onu
ay o film yüzünden kocamla kavga ettim dün gece uyudu izlemedi ama benim çocukluğumun filmi bayılırım
ay canım ya keşke yardımcı olabilseydimbenimde huyum kötü işte kıyamıyorum vermeye 40 beden almıştım bende 240 liraydı
he bende yazarken çok güldüm ballı ne düşünüyo bilmem.gurbettin kocasıda sanırım karsta köy ağası aşiretten çekiniyor.bu ne gizlilik böle bacım var var ki gösteriyoz biz demek onlarda yok
sabah sabah mıdemı nıye bulandırıyon kızay yandaki reklamdakıllı fatmagül var içimkalktı gece gece hangi kadın böle koltuk altı çim adam gibi uzar reklamlara çıkacağına bakkaldan ağda alaymış böle pala remzi gibi dolanmazdı ortada
yok cnm bızdede çift bilgisayar varda eşim evdeyken beraber vakıt gecırelım dıyo haklıda adam
bizde iki ayrı bilgisayarda takılıyoruz
hiç demez benle ilgilenmiyorsun diye
ben gıcık oluyorum o bilgisayarda tıkır tıkır ettikçe
bide bişarkı varya neydi yaaa unuttum:44::44:
buldum hayatı tesbih yapmışım
oda öyle müzik hareketli sözler isyan ayrılık acısı
ilaçlar etki etti sanırım
düzelmezse fakülteye gidecem canım çok sağol
canımm
çok haklısın kızmakta üzülmekte
amasıda var ama
yani konuşman lazım babanın dediği gibi
sessiz insanları ezmeyi iyi bilirler
bazen sesini çıkarmayı bileceksin canım
sen ödemeye gidiyorsan bile paraları al onlardan
yani tembel anladığım kadarıyla sorumluluk sıfır
bu yaştan sonra sen ona öğreteemzsin sana zarar vermesini istemiyorsan kavga edip bozuşmak yerine konuşup plan yapacaksınız
bence sen ödediğin bütün faturaları dök ortaya bana bukadar borcunuz var de
okadarda iyi kalpli olma canım seni üzerler mahvederler
birde yurtta kalmayı düşünmüyormusun?
ev kurmak kolay değil özel yurtta kalsan 2 kişil odalarda rahat edersin
ooooo sen pazartesı baslayım derken zaten nıyetı bozmuşsunpazartesi diyete başlıyorum yaaa
sabah kahvaltıya hamur kızartsam
sonrada pizza yemeye gitsem hamur yediğim için ara yapmayacağım
ikindi üzeride pizza yemeye giderim
ama canım kısırda istiyordu
pizzadan gelince azcık yaparım
ben yapıncayaaaaaaaaaa kadar zaten acıkırm kesin
akşamda künefe yemeye gideyim
başkaaaaa :44::44::44:
bideee kalan sarmalar var yatmadanda onları götüreyim mideye
kızıma çekirdek fındık fıstık yedirirken ağzıma atarım bikaç tane
bukadar
ayy canım baklava istedi ama künefe yicem neyse
ayy tantunide istedi
aay adanada
ayyyy...............
kız bak ben burdayım sen yıne yoksun szı özledim senı gel artıksaka yaptim canim küsermiyim hicsüzlü pakisem
ay hic deng gelmiyoruz senlen özlettin kendini
evet minem bende fark ettim eskisi gibi aktif olamiyoruz insallah yine eskisi gibi hep yanimizda olabilirsin
dövbe de
nerde bende görmedim
sen beni ekle canim viyana suzan yazarsan belki cikar ben becermeiyorum su face itelden arada bakiyorum pek aktif olamiorum facede
hay allah iyiligini versin
of cok güldüm ya dur ben sana birsey ekliycem balli kucagimda
salma canim kendini eger salarsan hic toprlanamasin
ay bak utandirdin beni minemben neler yedim bi bilsen itiraf ettim siskoyum yazdim topige
ben göremedimben gelmeden kaldirmislar demeki geri niye öyle diyon kiz yazik fatmagülün sucu ne
amaaaannnn mineeeee yapma eyleme ben ettim sen etme
cok tebrik ederim cok güzel haberler insallah böyle devam edersin
canim sen cayina 3 seker katan kizmiydin :26:
ana aynı ballı buEki Görüntüle 697480
bu benim kücüklügümkucagimdaki de balliymis nerden bilirdim sonunda buldum onu
kız masllah topıği kimselere bırakmıyoz gece bekcımız bıle var
benımkı birazdan uyanır çıkarız dışarıay hava o kadar güzel ki her yer yemyeşill kuşlar cıvıl cıvıl hava sıcak oturduğum yerden pek araba geçmez gürültü yok ay bayılıyorum buraya allah banada versin bu mahallede bi evaklıma köyüm geldi.ilk baharda babam haftasonu bizi böle arabaya koyar köye götürüdü.doğa o kadar güzeldiki dağlardan köye giderdik yemyeşildirher yer.dereler akar eski topraktan köy evleri.çoğuda rumlardan kalmadır.sürekli deniz kenarından seyreden bir yol.çarşaf gibimasmavi bir deniz.hafta sonu olduğunda sporcular yamaç paraşütü yapmaya gelir.gökyüzü rengarenk paraşüt dolar.o tavuklar yollarda koşturur.köy çeşmelerinden mis gibi su doldurururz.yazın bile buz gibi elimizi yüzümüzü yıkaırz.sonra annenemlere gideriz.oda asmaaltında bahçede kahvaltı kurar mis gibi.o süpürge otları sarı sarı açar enfes kokar.annanem biz gitcez die erkenden kalkar kışsa sobada ekmek yapar.yaz zamanı bahçedeki toprak ocağı yakar.bize hamur pişirir.altında biber közler.bahçeden mis gibi domates salatalık koparızız.hemen sofraya keseriz.üstüne zeytin yağ taze kekkik.kediler doluşur hemen bahçeye.akşam üstleri etrafı incir ağacı kokusu sarar.bahçede ocakları olan herkez ocağını yakar bişeyler pişirir.dayım taze balık getirise onları kızartırız hemen yeriz.bazende bahçeden topladığmız taze biber domatesle kızartma yapar üstüne sos döker yeriz köey ekmeğiyle.kiraz zamanı ağaçların tepesine çıkarız kiraz toplarız ishal olana kadar.annemler dedikodu yapar.hep kaynanasını anlatır.annanemin kulakları duymaz.yengoş gene tepede surat bir karış oturup bize bakar.ay sonu olmadı galba
ben gldım kızana daha kimse gelmemiş
kızlarrr kalkın totoşunuzda pireler uçuşuyooooo
gurbet gel bacım sen erken kalktın temizleyim totoşundaki böcükleriay hala bana sıra gelkmedi şuilaçlama için sabahtan aberi utyanıkım
he öle kimseye fırsat yok zayıflamaya gece gündüzbiz zayıflıyokhe doğru bıldın karsta aşiret ağasıyız bende hanımaga
sabah sabah mıdemı nıye bulandırıyon kız
yok cnm bızdede çift bilgisayar varda eşim evdeyken beraber vakıt gecırelım dıyo haklıda adam
ooooo sen pazartesı baslayım derken zaten nıyetı bozmuşsunkız okadar yağlı şekerlı seylerı nası yıcen ögk kaka onlar yeme
kız bak ben burdayım sen yıne yoksun szı özledim senı gel artık
ana aynı ballı bu
kız masllah topıği kimselere bırakmıyoz gece bekcımız bıle var
benımkı birazdan uyanır çıkarız dışarı
ben gldım kız
öyle cnm ya ılk aylardır ılk defa 10da uyandım artık ögle yemegı yemem
hayret kız sen bu saate napıyon buralarda senın saatın daha gelmedıydı
he öle kimseye fırsat yok zayıflamaya gece gündüzbiz zayıflıyok
kız demiştimya evden çiyan çıktı die ona ilaçlama yaptılar apartmanıondan erken uyandım
hım ıyı olmuş temizlenmıştır evbende evı toplamaya kalkacamda erınıyom
adam dediki 2gün banyo yapmayın of nolcak bilmiom
he ben sabah körü kalkınca bütün işimi bitirdim.vucudum şaşırdı bugun çok erken beslenince
of kokacaz 2 günhamama gıdın cnm
erken kalkmak daha ıyı cnm meto daha hızlı çalısıyo
of kokacaz 2 gün
e işte bi yapabilsem ilk evlendiğimde 1 buçuk falan kalkıyodum.şimdi son 2 aydır falan 9 buçuk 10 en fazla bu kadar indirebildim kendimi sevmiyorum erken kalkmayı
kokman kız 2 günden bışı olmaz
bende hep 1de kalkıyodum ondan kılo aldım 8de kahvaltı yapmaya başlayınca kılo vermeede basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?