ay yok 8 de kesinlikle kalkamam bak gün geçmek bilmio.iş güç bittigeleyim seninkileride yapayım
ay valla ne ıı olur obur aya ev toplamaya baslıcam tasınacazda o zaman gelde dıp köşe gırısek
annemle babam tartısıyodu moralım sıfıra ındı bırden
benimde midem kalktı o karıya
:120::120::120::120::120::120::120::120::120:
hayırdır canım neyin var?
iyi geceler
hmm anladım canım
ip atlamak öyleymiş ama nefes nefese kalıyorum ben atlarken
neler goruyorum banada gnder aynılarındanpazartesi diyete başlıyorum yaaa
sabah kahvaltıya hamur kızartsam
sonrada pizza yemeye gitsem hamur yediğim için ara yapmayacağım
ikindi üzeride pizza yemeye giderim
ama canım kısırda istiyordu
pizzadan gelince azcık yaparım
ben yapıncayaaaaaaaaaa kadar zaten acıkırm kesin
akşamda künefe yemeye gideyim
başkaaaaa :44::44::44:
bideee kalan sarmalar var yatmadanda onları götüreyim mideye
kızıma çekirdek fındık fıstık yedirirken ağzıma atarım bikaç tane
bukadar
ayy canım baklava istedi ama künefe yicem neyse
ayy tantunide istedi
aay adanada
ayyyy...............
ay hava o kadar güzel ki her yer yemyeşill kuşlar cıvıl cıvıl hava sıcak oturduğum yerden pek araba geçmez gürültü yok ay bayılıyorum buraya allah banada versin bu mahallede bi evaklıma köyüm geldi.ilk baharda babam haftasonu bizi böle arabaya koyar köye götürüdü.doğa o kadar güzeldiki dağlardan köye giderdik yemyeşildirher yer.dereler akar eski topraktan köy evleri.çoğuda rumlardan kalmadır.sürekli deniz kenarından seyreden bir yol.çarşaf gibimasmavi bir deniz.hafta sonu olduğunda sporcular yamaç paraşütü yapmaya gelir.gökyüzü rengarenk paraşüt dolar.o tavuklar yollarda koşturur.köy çeşmelerinden mis gibi su doldurururz.yazın bile buz gibi elimizi yüzümüzü yıkaırz.sonra annenemlere gideriz.oda asmaaltında bahçede kahvaltı kurar mis gibi.o süpürge otları sarı sarı açar enfes kokar.annanem biz gitcez die erkenden kalkar kışsa sobada ekmek yapar.yaz zamanı bahçedeki toprak ocağı yakar.bize hamur pişirir.altında biber közler.bahçeden mis gibi domates salatalık koparızız.hemen sofraya keseriz.üstüne zeytin yağ taze kekkik.kediler doluşur hemen bahçeye.akşam üstleri etrafı incir ağacı kokusu sarar.bahçede ocakları olan herkez ocağını yakar bişeyler pişirir.dayım taze balık getirise onları kızartırız hemen yeriz.bazende bahçeden topladığmız taze biber domatesle kızartma yapar üstüne sos döker yeriz köey ekmeğiyle.kiraz zamanı ağaçların tepesine çıkarız kiraz toplarız ishal olana kadar.annemler dedikodu yapar.hep kaynanasını anlatır.annanemin kulakları duymaz.yengoş gene tepede surat bir karış oturup bize bakar.ay sonu olmadı galba
IYI GECELER KIZLAR ana büyük yaziyomuykum geldi ama yinede gelmeden edemedim bugün cok yogundun sonrada arkadasim sagolsun aksam telefon acti biz size geliyoruz ancak gittiler ancak gelebildim aslinda severim kendisinide vakti zamaninda gelse gece yarisini gecmeden gitseler ama diyemiyorum iste birsey birde catkapi herzaman bende handeye gülerken basima geldi yarin temizlik günü hersey hertarafda onun kizi durmayinca benim oglanda azitiyo onu görünce
benimki benlen konusmaya calisiyor gereken seyleri konusuyoruz ama halen kizginim ona
1-2 ay bulusmamisdin onlan ondan sonra zaten geri görüsmeye basladi baya oluyor faceden yazmis benimkini bende o yatti uyuudu dedim yenge ben sizin kötü olmanizi istemem araniz bozulmasin yeterki bulusmam bile diye yazmisdin hepsi yalanci neyse bunun arkadasi geldi asagida bizim parkda oturcaz dedi birsey demedim baktim saat baya gec oldu bu saatde kadar parkmi olur benim telefona bu navigation yapmis hem o görüyo benim nerde oldugumu hem ben actim o programi 11 viyanada diye yaziyo aradim nerdesin diye bizim parkda diyodedim niye yalan söylüyorsun telefon 11 de gösteriyor seni sen kizarsin diye basladi bende kapatim telefonu yüzüne hemende nasil geldi eve bagirdim cagirdim iste programida sildim dedim ben programi sildim sen beni ilgilendirmiyorsun ne halin varsa gör sende beni merak et bende arkadaslarimlan gezecem gelmiycem merakdan catla dedim öyle iste betülüm ay seninde basini aritiyorum kusura bakma seker
nerde bende görmedim
Eki Görüntüle 697480
bu benim kücüklügümkucagimdaki de balliymis nerden bilirdim sonunda buldum onu
he böle olcan vicdanını rahatlatcan vicdan rahatlıcak ama çalışmazsan alcan totoları anam hep öle derdi
.
ay hava o kadar güzel ki her yer yemyeşill kuşlar cıvıl cıvıl hava sıcak oturduğum yerden pek araba geçmez gürültü yok ay bayılıyorum buraya allah banada versin bu mahallede bi evaklıma köyüm geldi.ilk baharda babam haftasonu bizi böle arabaya koyar köye götürüdü.doğa o kadar güzeldiki dağlardan köye giderdik yemyeşildirher yer.dereler akar eski topraktan köy evleri.çoğuda rumlardan kalmadır.sürekli deniz kenarından seyreden bir yol.çarşaf gibimasmavi bir deniz.hafta sonu olduğunda sporcular yamaç paraşütü yapmaya gelir.gökyüzü rengarenk paraşüt dolar.o tavuklar yollarda koşturur.köy çeşmelerinden mis gibi su doldurururz.yazın bile buz gibi elimizi yüzümüzü yıkaırz.sonra annenemlere gideriz.oda asmaaltında bahçede kahvaltı kurar mis gibi.o süpürge otları sarı sarı açar enfes kokar.annanem biz gitcez die erkenden kalkar kışsa sobada ekmek yapar.yaz zamanı bahçedeki toprak ocağı yakar.bize hamur pişirir.altında biber közler.bahçeden mis gibi domates salatalık koparızız.hemen sofraya keseriz.üstüne zeytin yağ taze kekkik.kediler doluşur hemen bahçeye.akşam üstleri etrafı incir ağacı kokusu sarar.bahçede ocakları olan herkez ocağını yakar bişeyler pişirir.dayım taze balık getirise onları kızartırız hemen yeriz.bazende bahçeden topladığmız taze biber domatesle kızartma yapar üstüne sos döker yeriz köey ekmeğiyle.kiraz zamanı ağaçların tepesine çıkarız kiraz toplarız ishal olana kadar.annemler dedikodu yapar.hep kaynanasını anlatır.annanemin kulakları duymaz.yengoş gene tepede surat bir karış oturup bize bakar.ay sonu olmadı galba
melekguzhanhosgeldin görüyorum arada seni okuyup okuyup kaciyorsun
haa sagol tatlim gösterince bildimonlarin kalorisi az diye biliyorum 1 taneden birsey olmaz
isarkadasi dedi dolunay vardiye dolunay olunca sinir hat safada oluyormus birde istah fena halde aciliyormus :18: benim taklim de ay resmi var yuvarlak taklime bak bi sizde de varmi tatlim merak ettim
birsey degil canim yardimci olabildiysem ne mutlu banaalisiyorsun bir iki gün dene sonra sekerli icince cok sekerli geliyor sana
bu ne yediğimiz herşey yalanmıydı bu zmana kadargünaydın canlarım
kalkalı oldu biraz da anca kahvaltımı filan yaptım geldim
dün bi araştırma okudum
günde 2 öğün beslenmekten ve 3 günde bir su orucu yapmaktan bahsediyordu
bütün gün sadece su içip,sadece akşam yemeği yenilerek yapılıyormuş. arada domates-salatalık-çiğ sebze gibi şeyler yenilebilirmiş
açıkcası bana çok mantıklı geldi
adam diyor ki, hastalanınca iştahımızın kesilmesinin sebebi vücudun bi tedavi şekliymiş.
hastayken yediklerimiz aynı zamanda hastalığı da beslermiş
bu şekilde belli aralıklarla kendimizi aç bırakmak
kronik hastalıklar,şeker hastalığı, kanser gibi durumlardan koruyormuş
aynı kaloriyi gün içinde istedikleri şekilde alan bi grup insan ile 8 saat ara ile 2 öğün alan insanlar (16 saat açlık var) arasında araştırma yapılmış
2 öğün yiyenlerin daha çok kilo verdikleri anlaşılmış
kahvaltının önemsizliğinden bahsetmiş. yoğun yapılan kahvaltının ağırlık yaptığından bahsetmiş
bilmiyorum okudum işte baya bişey.. çok uzundu atlaya atlaya okudum gerçi de
mantıklı geldi açıkcası.
bi süre denemeyi düşünüyorum bakalım..
öyle işte sizinle de paylaşayım dedim
hatta durun size makaleyi göndereyim de okuyun..
2 sayfa ama arka sayfayı unutmayın
Günde kaç öğün yemeliyiz?
ben artık ders çalışayım yarın hoca soru sorar
arada uğrarım yine
öpüldünüz şekerler
cewap vermek için geç kaldım sanırım kızlaaaaaaar yaa çok yorgunum çok sıkıldım.ooooooooooooooof
nazar demiştim ya size bihafta ben hastalanmıştım 2hftadırda oğlum hasta ateşi düşmüyo
dünde kociş düşmüş motordan takla atmış falan Allahtan araç yokmuş karşısında ufak yaralarla atlatttı
buneya
neydi o şarkı ıııııııııım
bune ya buneya of buneya
bu şarkıyı ilk duyduğumda hiç sevmemiştim kim derdi birgün dilime düşcek
bu hafta listeye giremedim dimiiiiiii
cewap vermek için geç kaldım sanırım kızlaaaaaaar yaa çok yorgunum çok sıkıldım.ooooooooooooooof
nazar demiştim ya size bihafta ben hastalanmıştım 2hftadırda oğlum hasta ateşi düşmüyo
dünde kociş düşmüş motordan takla atmış falan Allahtan araç yokmuş karşısında ufak yaralarla atlatttı
buneya
neydi o şarkı ıııııııııım
bune ya buneya of buneya
bu şarkıyı ilk duyduğumda hiç sevmemiştim kim derdi birgün dilime düşcek
bu hafta listeye giremedim dimiiiiiii
bu ne yediğimiz herşey yalanmıydı bu zmana kadar
üzgünüm canım liste yapıldı bile :26:
çok geçmiş olsun aman bi sadaka filan verin kötü dönemler geçiriyorsunuz belli ki
bilmiyorum valla.. ama çok mantıklı şeyler diyor.
karaciğer kendi nişasta depolarını yakıyor ve 8 saat sonra yağ depolarını yakmaya başlıyor.
bu bildiğimiz bir şey zaten yani okulda da anlatılıyor
biz yedikçe karaciğerdeki depoları dolduruyoruz ve yağ depolarını yakma kısmına geçmesine izin vermiyoruz bi türlü
en azından yeteri kadar..
zaten iki grup insan da kilo veriyor
sadece 2 öğün beslenen grup daha çok kilo veriyor.
fazlasıyla mantıklı geldi bana
bakalım bu hafta denemeyi düşünüyorum
cuma günkü sonuca göre değerlendiririz
sen dene bakalım zafiyet geçirmezsen bizde yapalımvücütüm daha yeni alışmıştı bu düzene şoklanacak gene
aslında olabilir sonuçta oruç tutuyoruz.ve beden ibadeti anlamınada geliyıor aynı zmanda.bide işin akşam boyutu var ben saldırırım bütün yemeklere
zaten günde 1 öğün olan yemekte sınır yok doyana kadar yiyosun..
ramazanda da öyle değil mi zaten akşam çok fazla yenemiyor akşamdan sonra yediğimiz tatlılar yüzünden kilo alıyoruz.
durdurmuyoruz ki kendimizi yatana kadar yiyoruz
ben şimdilik pazartesi perşembe su orucu şeklinde beslenmeyi düşünüyorum
okula gidince bi muzlu süt içerim yeter
akşam da düzgünce yemeğimi yerim..
bakam nolcek
işallah başarılı olursun ay bacımokudum amagözlerimağardı çok bilmediğim terimler var az önce özet geçmesen anlamazdım
evet canım son 10 gündür gram veremedim biran önce vereyim istiyorum galiba ben cok sabırsızım acık konusmak gerekirse nisan mayıs gibi görümcem gelecek o gelene dek vermek istiyorum 10 kiloyu benimle dalga gecen sahıs oydu kendi götüne göbeğine bakmadan bana bahane buluyo cok canımı sıktı kadın yaa onu çatlatmak istiyorum aslında beni cok severdim onu ama soğuttu kendinden ben 50 kilo da olsam gene bende bi sorun bulur derdi benimle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?