70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben cıkıyom cnm bugun aksam ugramayabılırım kociş evde öptüm hepınızı

benimde midem kalktı o karıya
:120::120::120::120::120::120::120::120::120:

hayırdır canım neyin var?
iyi geceler

hmm anladım canım
ip atlamak öyleymiş ama nefes nefese kalıyorum ben atlarken

annemle babam tartısıyodu moralım sıfıra ındı bırden
neler goruyorum banada gnder aynılarından

kıııızzzz dedım ayy kıyamam eskı gunlerını ozlemıs dıye sonunu okuyuncDa basladım gulmeye

öff hiç haz etmiyorum şu dengesiz insanlardan.. adam akıllı vaktinde gel vaktinde git..

estağfirullah bebeğim ne bağımı ağrıtması. tabii ki anlatacaksın
eşin de arkadaşı da birbirinden farksız maalesef
şu yalanlar olmasa sen zaten olayı bu kadar abartmazsın.
düzgün insanlarla görüşsün sen de kötülüğünü istemiyosun ki ama anlamaz işte
canını sıkma tatlım o seninle konuşma çabası içindeyse demek anlamıştır hatasını..
inşallah daha dikkatli olur :26:

nerde bende görmedim

canım ilk gelinliği aldığı zaman yüklemişti ya hasret buraya
o zamandan hatırlıyorum bende yoksa yeni yüklediği bişey değil

Eki Görüntüle 697480

bu benim kücüklügüm kucagimdaki de balliymis nerden bilirdim sonunda buldum onu

ay suzim yüz ifaden hiç değişmemiş aynısın resmen
ballıyla böyle samimi pozlar verme ama

he böle olcan vicdanını rahatlatcan vicdan rahatlıcak ama çalışmazsan alcan totoları anam hep öle derdi
.

vercekler bana totoları
yok artık birazdan başlıcam akşama bırakınca illa ki bi engel çıkıyor :26:

kız Allah seni neeetmesin
bende diyorum ne güzel anlatıyor köy hayatını okuyorum hoşuma gidiyor filan sonuna bi geldik dedikodulara geçti

günaydın canlarım
kalkalı oldu biraz da anca kahvaltımı filan yaptım geldim
dün bi araştırma okudum
günde 2 öğün beslenmekten ve 3 günde bir su orucu yapmaktan bahsediyordu
bütün gün sadece su içip,sadece akşam yemeği yenilerek yapılıyormuş. arada domates-salatalık-çiğ sebze gibi şeyler yenilebilirmiş
açıkcası bana çok mantıklı geldi
adam diyor ki, hastalanınca iştahımızın kesilmesinin sebebi vücudun bi tedavi şekliymiş.
hastayken yediklerimiz aynı zamanda hastalığı da beslermiş
bu şekilde belli aralıklarla kendimizi aç bırakmak
kronik hastalıklar,şeker hastalığı, kanser gibi durumlardan koruyormuş
aynı kaloriyi gün içinde istedikleri şekilde alan bi grup insan ile 8 saat ara ile 2 öğün alan insanlar (16 saat açlık var) arasında araştırma yapılmış
2 öğün yiyenlerin daha çok kilo verdikleri anlaşılmış
kahvaltının önemsizliğinden bahsetmiş. yoğun yapılan kahvaltının ağırlık yaptığından bahsetmiş
bilmiyorum okudum işte baya bişey.. çok uzundu atlaya atlaya okudum gerçi de
mantıklı geldi açıkcası.
bi süre denemeyi düşünüyorum bakalım..
öyle işte sizinle de paylaşayım dedim
hatta durun size makaleyi göndereyim de okuyun..
2 sayfa ama arka sayfayı unutmayın
Günde kaç öğün yemeliyiz?

ben artık ders çalışayım yarın hoca soru sorar
arada uğrarım yine
öpüldünüz şekerler

cewap vermek için geç kaldım sanırım kızlaaaaaaar yaa çok yorgunum çok sıkıldım.ooooooooooooooof
nazar demiştim ya size bihafta ben hastalanmıştım 2hftadırda oğlum hasta ateşi düşmüyo
dünde kociş düşmüş motordan takla atmış falan Allahtan araç yokmuş karşısında ufak yaralarla atlatttı
buneya
neydi o şarkı ıııııııııım
bune ya buneya of buneya
bu şarkıyı ilk duyduğumda hiç sevmemiştim kim derdi birgün dilime düşcek
bu hafta listeye giremedim dimiiiiiii

he buarada babamda kriz geçirdi geçen gün korkuttubizii
neyse herşey insanlar için bunların hepsini unutmaya hazırım ama listeye girmem için bu hafta geçti dimi

bu ne yediğimiz herşey yalanmıydı bu zmana kadar

ay canım geçmiş olsun sadaka verin dışarı gitsin bela varsa üstünüzden

üzgünüm canım liste yapıldı bile :26:
çok geçmiş olsun aman bi sadaka filan verin kötü dönemler geçiriyorsunuz belli ki

bu ne yediğimiz herşey yalanmıydı bu zmana kadar

bilmiyorum valla.. ama çok mantıklı şeyler diyor.
karaciğer kendi nişasta depolarını yakıyor ve 8 saat sonra yağ depolarını yakmaya başlıyor.
bu bildiğimiz bir şey zaten yani okulda da anlatılıyor
biz yedikçe karaciğerdeki depoları dolduruyoruz ve yağ depolarını yakma kısmına geçmesine izin vermiyoruz bi türlü
en azından yeteri kadar..
zaten iki grup insan da kilo veriyor
sadece 2 öğün beslenen grup daha çok kilo veriyor.
fazlasıyla mantıklı geldi bana
bakalım bu hafta denemeyi düşünüyorum
cuma günkü sonuca göre değerlendiririz

sen dene bakalım zafiyet geçirmezsen bizde yapalım vücütüm daha yeni alışmıştı bu düzene şoklanacak gene

aslında olabilir sonuçta oruç tutuyoruz.ve beden ibadeti anlamınada geliyıor aynı zmanda.bide işin akşam boyutu var ben saldırırım bütün yemeklere

sen dene bakalım zafiyet geçirmezsen bizde yapalım vücütüm daha yeni alışmıştı bu düzene şoklanacak gene

bi anda yapmıcan zaten kız. yavaş yavaş azaltcaksın. 2-3 haftada oturtcan bu düzeni
dün denedim bugün eksideydim bakalım neler olacak cumaya

aslında olabilir sonuçta oruç tutuyoruz.ve beden ibadeti anlamınada geliyıor aynı zmanda.bide işin akşam boyutu var ben saldırırım bütün yemeklere

zaten günde 1 öğün olan yemekte sınır yok doyana kadar yiyosun..
ramazanda da öyle değil mi zaten akşam çok fazla yenemiyor akşamdan sonra yediğimiz tatlılar yüzünden kilo alıyoruz.
durdurmuyoruz ki kendimizi yatana kadar yiyoruz
ben şimdilik pazartesi perşembe su orucu şeklinde beslenmeyi düşünüyorum
okula gidince bi muzlu süt içerim yeter
akşam da düzgünce yemeğimi yerim..
bakam nolcek

işallah başarılı olursun ay bacımokudum amagözlerimağardı çok bilmediğim terimler var az önce özet geçmesen anlamazdım

işallah başarılı olursun ay bacımokudum amagözlerimağardı çok bilmediğim terimler var az önce özet geçmesen anlamazdım

bende hepsini okuyamadım zaten çok uzun
dikkatimi çeken yerlere baktım hoşuma gitti mantıklı geldi
bakalım neler olacak

ahaa işte ne zmandır bahsettiğimkadını buldumtopiğe ilk geldiğimde görümceme inat kilo vereyim diyordu.1 ay öne 72 miş şimdi 69.20kilo vermek isteyenler topiğine geçmiş.çok merak ediyordumbu bayanı kilo verdimi die 3 kilo vermiş.e görümceside gelmiştir şimdiye kadar

Selamlarr kahvaltıdan hiç bahsetmiyim pazar cozutması :) ama sonra pazara gittik geldik e yürüyüş oldu tabi zaten sıcakta baya hava şimdi de türk kahvesi içtim 1 saat sonra falan 9lu çay içerim yanında da şu kellogs krakerden bikaç akşama balık var salata yemekten sonrada yürüyüşe gitcez bugünü böyle kapatırız bakalım izin bitti yarın işe başlıyorum nasıl olcak inş bozmadan devam edebilirim işten 9 gibi çıkıyorum dönüşte 5 durak önce inip yürüyüş yapmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…