70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nabersinizzzz
düğündü kınaydı bitti telaş
çok yoruldum
2 gündür hava çok sıcak
böyle giderse temmuzda kavurur artık
sizler neler yapıyorsunuz hafta sonunuz nasıl geçiyor

ay bana bişeyler oluyor sanki burnuma iskender koktu bu kadar yanlız bırakmayın beni dengem şaştı.canım yemeyeceğim şeyleri istiyorof erken kalkınca vakitte geçmiyor.

çok yoruldum
2 gündür hava çok sıcak

aynı şekerim boş geçiyor işte
ben evden dışarı çıkmadım hiç hava nasıl onu bile bilmiyorum

ay bana bişeyler oluyor sanki burnuma iskender koktu bu kadar yanlız bırakmayın beni dengem şaştı.canım yemeyeceğim şeyleri istiyorof erken kalkınca vakitte geçmiyor.

iskender kokusu değildir o, iskender olsa duramazdın

spor yap spor ayy temizlik yaptık bizde yoruldum ve acıkmaya başladım ay ay yatıp uyuyasım var çok sıcak yazın napcaz bilmiyom

ay ben bu hafta 5'leri görsem çok tatlı olmaz mı sizce deee
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
daha görmeden kutlamamı yapıyorum

mikemmel olur bende düğüne kadar 6ları görsem şahane olcak hatta temmuz 15e kadar görmem lazım

mikemmel olur bende düğüne kadar 6ları görsem şahane olcak hatta temmuz 15e kadar görmem lazım

ohooo 15 temmuza kadar verirsin
ben 10 kiloyu ortalama 2.5 ayda vermiştim diye hatırlıyorum
:124::124::124::124:

Son düzenleme:
aynı şekerim boş geçiyor işte
ben evden dışarı çıkmadım hiç hava nasıl onu bile bilmiyorum

iskender kokusu değildir o, iskender olsa duramazdın
ay evet nerden çıktıysa bugun çok erken kahvaltı ettim yemek düzenim şaştı hep açım
spor yap spor ayy temizlik yaptık bizde yoruldum ve acıkmaya başladım ay ay yatıp uyuyasım var çok sıcak yazın napcaz bilmiyom
kız yicemden değil ağzıma koymam ben et ama kokucağı tuttu işte bugun fazla fazla yaptım spor yeter pazara gitcemşimdi
ay tatlı deme bana çok istiyorum
ohooo 15 temmuza kadar verirsin
ben 10 kiloyu ortalama 2.5 ayda vermiştim diye hatırlıyorum
:124::124::124::124:

kız nası verdin o kadar hemencecik naptın ki

bendede öyle canim nerdeyse degil koyun koyuna bile uyudumuzu bilirim
kiz sen buldun ya beni nasil buldun
sen az daha erken kalkaydin
haha yengosuna bagildim
he bunun gibi işte kalkmazsanız böle olcak

bidahakine anlasak gurbet böyle olmuyor
adam dediki 2gün banyo yapmayın of nolcak bilmiom
hangi adam niye dedi kacirdim herhalde o kismi :44:

evet sıradaki zayıflamak isteyen dopiç gelsin gurbetle işim bitti

bende sinir oldum simdi normal konusuyoruz ama unutmus degilim intikamim kötü olacak eski is arkadasi kadinla 2 hafta sonra dondurma yemege gidecegiz is cikisi ona birsey demedim demiycem birazda o beni merak etsiin bakim
ay hic sorma betülüm orda hayvanat bahcesine gitmisdik alman kocakarisi cekmisdin antika fotograf makinesiyle ondan siyah beyaz onunda tanidigi biz vardik birde arab ailesi ikimizide cagirmisdin handede obamanin karisi degince o foto geldi aklima kizi ondan sonra bidaha hic görmedim acaba aradigim kiz ballimi
bende bu hafta denemek istiyorum bunu betülüm cünkü benim isarkadasi öyle beslenmis sabah kahvaltisini yapmis öglen istedigi yemekden yemis sonrada birsey yememis 2 ögün yemis yani 6 ay da vermis bi deneyeyim nolcak
ama ben sütü cok seviyorum

he buarada babamda kriz geçirdi geçen gün korkuttubizii
neyse herşey insanlar için bunların hepsini unutmaya hazırım ama listeye girmem için bu hafta geçti dimi
of canim ya cok cok gecmis olsun ya allah beterinden saklasin kizlarin dedigi gibi bencede bi sadaka ver bela sizden uzak dursun
bende yapcam senlen betül biraz daha ac sana yada aksam gece falan favorilere kayit ettim ordan güzelcene okurum verdigin linki

alemsin ya nasil buldun
hadi bakalim kolay gelsin canim
çok yoruldum
2 gündür hava çok sıcak
gördüm resimleri cok güzel sik olmussun neslim oglisine de bagildim kiz nekadar da büyümüs masallah kac yasinda simdi neslim
sus kizzzz
:124::124::124:
aaaaa costun betülüm hadi insallah tatlim insallah
biri yine beyenerekten bizi gözetliyor sanırım
kim gözetliyo gi

hasrettt hande nörüyonuz ben geri kaciyorum cok sIkIstim bi göz atayim size dedim balli gelmemis 2 gündür :26:
kizlar ay_she diye bi üye vardin noldu kocasina diye merak ettim yogun bakimdayin :26:topik topik gezdim ama iki kardesde 3üncü ayindan beri gelmemisler topige aslinda facede kayitli melojj bende ama cekindim sormaya :26:

offf cok sIkIstim erik yiyin kizlar erik ben kacayim oglisi yikayacam sonra gelmeye calisirim yine

vala benim yavaş gidiyo ama bakalım yılmak yok bu sefer inş

yılmak yok bi şekilde gidecek bunlar kurtulamazlar bizden

ay evet nerden çıktıysa bugun çok erken kahvaltı ettim yemek düzenim şaştı hep açım

ay tatlı deme bana çok istiyorum

kız nası verdin o kadar hemencecik naptın ki

ayda 4 kilo diye düşüncek 2.5 ayda 10 kilo gayet normal ki canım :26:
kız böyle tatlı demekten bile canın tatlı mı istiyo
iyice cozuttun sen
kaçamak yapmadın dimi

63 olsam mesela bende hayde kutlama yapalım

ay süper olur :124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bakalım cumaya neler olacak

sen de gez bakalım merak etsin ay ne fenayız
müge anlı diye biri var burda televizyon programı yapıyor kaybolanları filan buluyor
oraya başvuralım da ballıyı bulalım diyorum ne dersin

süt içmekte bir şey yok canım sadece hazır sütlerden bahsediyor işte..
normal güvenilir yerlerden alıp kaynatcakmışız :26:
gerçi sen orda nerden bulcaksan :26:

deneyelim canım bana mantıklı geldi bu beslenme şekli
Beslenme Bültenine hoş geldiniz.
bu siteyi araştır istersen o doktorun yayınladığı yazılar var.
forum sitesine girip soru da sorabiliyorsun direk kendisi cevaplıyor.

kız 1.4 versem 59.9 olurum işte neden olmasın

tskr ederim cnm insllh 10 gitti kaldi 7 bu hafta yine kistim yine ekmek yok menulerde boyle yapmassam ayni tur devam edince ayni kiloda kaliom ben cunku bende bakiom bu hafta ekmek yediysem 1 hafta yemiom :)

biliyorum kiz müge anliyi sani buraya kadar dayali kadinin calismassam bende hastasi olurum herhalde ne diye ariyacazki gizemli kadin tahminen obamanin esi mi diycez
ah bi zayiflasam onu bi güzel catlatacamda kendime özgüvenim gelmedi betülüm eskiden kac saat makjay yapardim uyku tatli geliyor sabahlari gec kalinca bir sürme cekip kaciyom uykulu ne giydigimi bile bilmiyom
bugün iyice okuyacam sagol seker ama iste ben tutabilirmiyim o asikar :18:

tskr ederim cnm insllh 10 gitti kaldi 7 bu hafta yine kistim yine ekmek yok menulerde boyle yapmassam ayni tur devam edince ayni kiloda kaliom ben cunku bende bakiom bu hafta ekmek yediysem 1 hafta yemiom :)

cok güzel canim :130:sabah da mi yemiyorsun canim ya ben kahvaltida ekmek yemessem bütün gün ac hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…