selam kızlar nabersinizzzz
düğündü kınaydı bitti telaş
çok yoruldum
2 gündür hava çok sıcak
böyle giderse temmuzda kavurur artık
sizler neler yapıyorsunuz hafta sonunuz nasıl geçiyor
ay bana bişeyler oluyor sanki burnuma iskender koktubu kadar yanlız bırakmayın beni dengem şaştı.canım yemeyeceğim şeyleri istiyor of erken kalkınca vakitte geçmiyor.
ay bana bişeyler oluyor sanki burnuma iskender koktubu kadar yanlız bırakmayın beni dengem şaştı.canım yemeyeceğim şeyleri istiyor of erken kalkınca vakitte geçmiyor.
ay ben bu hafta 5'leri görsem çok tatlı olmaz mı sizce deee
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
daha görmeden kutlamamı yapıyorum
mikemmel olur bende düğüne kadar 6ları görsem şahane olcak hatta temmuz 15e kadar görmem lazım
ohooo 15 temmuza kadar verirsin
ben 10 kiloyu ortalama 2.5 ayda vermiştim diye hatırlıyorum
:124::124::124::124:
ay evet nerden çıktıysa bugun çok erken kahvaltı ettim yemek düzenim şaştı hep açımaynı şekerim boş geçiyor işte
ben evden dışarı çıkmadım hiç hava nasıl onu bile bilmiyorum
iskender kokusu değildir o, iskender olsa duramazdın
kız yicemden değil ağzıma koymam ben et ama kokucağı tuttu işte bugun fazla fazla yaptım spor yeter pazara gitcemşimdispor yap spor ayy temizlik yaptık bizde yoruldum ve acıkmaya başladım ay ay yatıp uyuyasım var çok sıcak yazın napcaz bilmiyom
ay tatlı deme bana çok istiyorumay ben bu hafta 5'leri görsem çok tatlı olmaz mı sizce deee
ohooo 15 temmuza kadar verirsin
ben 10 kiloyu ortalama 2.5 ayda vermiştim diye hatırlıyorum
:124::124::124::124:
ay ben bu hafta 5'leri görsem çok tatlı olmaz mı sizce deee
anam kadına bak maşallah gece bilem burayıihmal etmiyor.banada gelen misafirler gece 2 den aşağı kalkmazlar.genelde hep 4 ta falan anca kalkarlar nerdeyse koyun koyuna uyuyacazhe ballının adı şüküfe bundan sonra gurbetle saklıyorlar kendini dedim ballının adı çok kötü bişey heral bize demeye utanıyo ay kadının ne kulağını çınlattım dünden beri gelince dövecek beni
vayanalı suzan yazıyom googleye başka şeyler çıkıyoduygu nası bulsun seni o fatmagülün tek suçu koltuk altındaki kılları ohale getirmek bide reklamvermişler bunlardan nası kurtuldu die.o hale gelene kadar bi kutu ağda alamamış yapıştırsın.nerdeyse perukçuya satacakmış kılları saç gibi ıyy:26::26::26:
sen az daha erken kalkaydinay ne güldümya obamanın karışının küçüklüğü junior şüküfe
azdaha bekleyeydin 3 saat sonra ben kalkmışım zatenay bugun erken kalktım aylar sonra ilk defa 7 buçukta bugun vucudum kesin şoka girmiştir bil.sapıttı nie bu kadın bu saatte kahvaltı ediyo die şu benim çiyanlar yüzünden apartman ilaçlamaya gelecekler 10da dedim az köşe beriyi toplayayım hem kocacımla kahvaltı edeyim.normalde o işe gider ben 9 buçuk 10 dedimmi kalkarım.bugun bitmez artık kimsede yok.ilk defa tükkanı ben açtım sabah sabah
haha yengosuna bagildimay hava o kadar güzel ki her yer yemyeşill kuşlar cıvıl cıvıl hava sıcak oturduğum yerden pek araba geçmez gürültü yok ay bayılıyorum buraya allah banada versin bu mahallede bi evaklıma köyüm geldi.ilk baharda babam haftasonu bizi böle arabaya koyar köye götürüdü.doğa o kadar güzeldiki dağlardan köye giderdik yemyeşildirher yer.dereler akar eski topraktan köy evleri.çoğuda rumlardan kalmadır.sürekli deniz kenarından seyreden bir yol.çarşaf gibimasmavi bir deniz.hafta sonu olduğunda sporcular yamaç paraşütü yapmaya gelir.gökyüzü rengarenk paraşüt dolar.o tavuklar yollarda koşturur.köy çeşmelerinden mis gibi su doldurururz.yazın bile buz gibi elimizi yüzümüzü yıkaırz.sonra annenemlere gideriz.oda asmaaltında bahçede kahvaltı kurar mis gibi.o süpürge otları sarı sarı açar enfes kokar.annanem biz gitcez die erkenden kalkar kışsa sobada ekmek yapar.yaz zamanı bahçedeki toprak ocağı yakar.bize hamur pişirir.altında biber közler.bahçeden mis gibi domates salatalık koparızız.hemen sofraya keseriz.üstüne zeytin yağ taze kekkik.kediler doluşur hemen bahçeye.akşam üstleri etrafı incir ağacı kokusu sarar.bahçede ocakları olan herkez ocağını yakar bişeyler pişirir.dayım taze balık getirise onları kızartırız hemen yeriz.bazende bahçeden topladığmız taze biber domatesle kızartma yapar üstüne sos döker yeriz köey ekmeğiyle.kiraz zamanı ağaçların tepesine çıkarız kiraz toplarız ishal olana kadar.annemler dedikodu yapar.hep kaynanasını anlatır.annanemin kulakları duymaz.yengoş gene tepede surat bir karış oturup bize bakar.ay sonu olmadı galba
he bunun gibi iştekalkmazsanız böle olcak
bidahakine anlasak gurbet böyle olmuyorhe doğru bıldın karsta aşiret ağasıyız bende hanımaga
sabah sabah mıdemı nıye bulandırıyon kız
yok cnm bızdede çift bilgisayar varda eşim evdeyken beraber vakıt gecırelım dıyo haklıda adam
ooooo sen pazartesı baslayım derken zaten nıyetı bozmuşsunkız okadar yağlı şekerlı seylerı nası yıcen ögk kaka onlar yeme
kız bak ben burdayım sen yıne yoksun szı özledim senı gel artık
ana aynı ballı bu
kız masllah topıği kimselere bırakmıyoz gece bekcımız bıle var
benımkı birazdan uyanır çıkarız dışarı
ben gldım kız
öyle cnm ya ılk aylardır ılk defa 10da uyandım artık ögle yemegı yemem
adam dediki 2gün banyo yapmayın of nolcak bilmiom
evet sıradaki zayıflamak isteyen dopiç gelsin gurbetle işim bitti
bende sinir oldum simdi normal konusuyoruz ama unutmus degilim intikamim kötü olacak eski is arkadasi kadinla 2 hafta sonra dondurma yemege gidecegiz is cikisi ona birsey demedim demiycem birazda o beni merak etsiin bakimöff hiç haz etmiyorum şu dengesiz insanlardan.. adam akıllı vaktinde gel vaktinde git..
estağfirullah bebeğim ne bağımı ağrıtması. tabii ki anlatacaksın
eşin de arkadaşı da birbirinden farksız maalesef
şu yalanlar olmasa sen zaten olayı bu kadar abartmazsın.
düzgün insanlarla görüşsün sen de kötülüğünü istemiyosun ki ama anlamaz işte
canını sıkma tatlım o seninle konuşma çabası içindeyse demek anlamıştır hatasını..
inşallah daha dikkatli olur :26:
canım ilk gelinliği aldığı zaman yüklemişti ya hasret buraya
o zamandan hatırlıyorum bende yoksa yeni yüklediği bişey değil
ay suzim yüz ifaden hiç değişmemiş aynısın resmen
ballıyla böyle samimi pozlar verme ama
vercekler bana totoları
yok artık birazdan başlıcam akşama bırakınca illa ki bi engel çıkıyor :26:
kız Allah seni neeetmesin
bende diyorum ne güzel anlatıyor köy hayatını okuyorum hoşuma gidiyor filan sonuna bi geldik dedikodulara geçti
bende bu hafta denemek istiyorum bunu betülümgünaydın canlarım
kalkalı oldu biraz da anca kahvaltımı filan yaptım geldim
dün bi araştırma okudum
günde 2 öğün beslenmekten ve 3 günde bir su orucu yapmaktan bahsediyordu
bütün gün sadece su içip,sadece akşam yemeği yenilerek yapılıyormuş. arada domates-salatalık-çiğ sebze gibi şeyler yenilebilirmiş
açıkcası bana çok mantıklı geldi
adam diyor ki, hastalanınca iştahımızın kesilmesinin sebebi vücudun bi tedavi şekliymiş.
hastayken yediklerimiz aynı zamanda hastalığı da beslermiş
bu şekilde belli aralıklarla kendimizi aç bırakmak
kronik hastalıklar,şeker hastalığı, kanser gibi durumlardan koruyormuş
aynı kaloriyi gün içinde istedikleri şekilde alan bi grup insan ile 8 saat ara ile 2 öğün alan insanlar (16 saat açlık var) arasında araştırma yapılmış
2 öğün yiyenlerin daha çok kilo verdikleri anlaşılmış
kahvaltının önemsizliğinden bahsetmiş. yoğun yapılan kahvaltının ağırlık yaptığından bahsetmiş
bilmiyorum okudum işte baya bişey.. çok uzundu atlaya atlaya okudum gerçi de
mantıklı geldi açıkcası.
bi süre denemeyi düşünüyorum bakalım..
öyle işte sizinle de paylaşayım dedim
hatta durun size makaleyi göndereyim de okuyun..
2 sayfa ama arka sayfayı unutmayın
Günde kaç öğün yemeliyiz?
ben artık ders çalışayım yarın hoca soru sorar
arada uğrarım yine
öpüldünüz şekerler
ama ben sütü cok seviyorum
cewap vermek için geç kaldım sanırım kızlaaaaaaar yaa çok yorgunum çok sıkıldım.ooooooooooooooof
nazar demiştim ya size bihafta ben hastalanmıştım 2hftadırda oğlum hasta ateşi düşmüyo
dünde kociş düşmüş motordan takla atmış falan Allahtan araç yokmuş karşısında ufak yaralarla atlatttı
buneya
neydi o şarkı ıııııııııım
bune ya buneya of buneya
bu şarkıyı ilk duyduğumda hiç sevmemiştim kim derdi birgün dilime düşcek
bu hafta listeye giremedim dimiiiiiii
of canim ya cok cok gecmis olsun ya allah beterinden saklasin kizlarin dedigi gibi bencede bi sadaka ver bela sizden uzak dursunhe buarada babamda kriz geçirdi geçen gün korkuttubizii
neyse herşey insanlar için bunların hepsini unutmaya hazırım ama listeye girmem için bu hafta geçti dimi
bende yapcam senlen betülüzgünüm canım liste yapıldı bile :26:
çok geçmiş olsun aman bi sadaka filan verin kötü dönemler geçiriyorsunuz belli ki
bilmiyorum valla.. ama çok mantıklı şeyler diyor.
karaciğer kendi nişasta depolarını yakıyor ve 8 saat sonra yağ depolarını yakmaya başlıyor.
bu bildiğimiz bir şey zaten yani okulda da anlatılıyor
biz yedikçe karaciğerdeki depoları dolduruyoruz ve yağ depolarını yakma kısmına geçmesine izin vermiyoruz bi türlü
en azından yeteri kadar..
zaten iki grup insan da kilo veriyor
sadece 2 öğün beslenen grup daha çok kilo veriyor.
fazlasıyla mantıklı geldi bana
bakalım bu hafta denemeyi düşünüyorum
cuma günkü sonuca göre değerlendiririz
ahaa işte ne zmandır bahsettiğimkadını buldumtopiğe ilk geldiğimde görümceme inat kilo vereyim diyordu.1 ay öne 72 miş şimdi 69.20kilo vermek isteyenler topiğine geçmiş.çok merak ediyordumbu bayanı kilo verdimi die 3 kilo vermiş.e görümceside gelmiştir şimdiye kadar
hadi bakalim kolay gelsin canimSelamlarr kahvaltıdan hiç bahsetmiyim pazar cozutması :) ama sonra pazara gittik geldik e yürüyüş oldu tabi zaten sıcakta baya hava şimdi de türk kahvesi içtim 1 saat sonra falan 9lu çay içerim yanında da şu kellogs krakerden bikaç akşama balık var salata yemekten sonrada yürüyüşe gitcez bugünü böyle kapatırız bakalım izin bitti yarın işe başlıyorum nasıl olcak inş bozmadan devam edebilirim işten 9 gibi çıkıyorum dönüşte 5 durak önce inip yürüyüş yapmayı planlıyorum
gördüm resimleri cok güzel sik olmussun neslimselam kızlar nabersinizzzz
düğündü kınaydı bitti telaş
çok yoruldum
2 gündür hava çok sıcak
böyle giderse temmuzda kavurur artık
sizler neler yapıyorsunuz hafta sonunuz nasıl geçiyor
sus kizzzzay bana bişeyler oluyor sanki burnuma iskender koktubu kadar yanlız bırakmayın beni dengem şaştı.canım yemeyeceğim şeyleri istiyor of erken kalkınca vakitte geçmiyor.
aaaaaay ben bu hafta 5'leri görsem çok tatlı olmaz mı sizce deee
:124::124::124:
kim gözetliyo gibiri yine beyenerekten bizi gözetliyor sanırım
vala benim yavaş gidiyo ama bakalım yılmak yok bu sefer inş
ay evet nerden çıktıysa bugun çok erken kahvaltı ettim yemek düzenim şaştı hep açım
ay tatlı deme bana çok istiyorum
kız nası verdin o kadar hemencecik naptın ki
63 olsam mesela bende hayde kutlama yapalım
bende sinir oldum simdi normal konusuyoruz ama unutmus degilim intikamim kötü olacak eski is arkadasi kadinla 2 hafta sonra dondurma yemege gidecegiz is cikisi ona birsey demedim demiycem birazda o beni merak etsiin bakim
ay hic sorma betülümorda hayvanat bahcesine gitmisdik alman kocakarisi cekmisdin antika fotograf makinesiyle ondan siyah beyaz onunda tanidigi biz vardik birde arab ailesi ikimizide cagirmisdin handede obamanin karisi degince o foto geldi aklima kizi ondan sonra bidaha hic görmedim acaba aradigim kiz ballimi
bende bu hafta denemek istiyorum bunu betülümcünkü benim isarkadasi öyle beslenmis sabah kahvaltisini yapmis öglen istedigi yemekden yemis sonrada birsey yememis 2 ögün yemis yani 6 ay da vermis bi deneyeyim nolcak
ama ben sütü cok seviyorum
bende yapcam senlen betülbiraz daha ac sana yada aksam gece falan favorilere kayit ettim ordan güzelcene okurum verdigin linki
aaaaacostun betülüm hadi insallah tatlim insallah
saka yaptim canim küsermiyim hicsüzlü pakisem
ay hic deng gelmiyoruz senlen özlettin kendini
evet minem bende fark ettim eskisi gibi aktif olamiyoruz insallah yine eskisi gibi hep yanimizda olabilirsin
dövbe de
nerde bende görmedim
sen beni ekle canim viyana suzan yazarsan belki cikar ben becermeiyorum su face itelden arada bakiyorum pek aktif olamiorum facede
hay allah iyiligini versin
of cok güldüm ya dur ben sana birsey ekliycem balli kucagimda
salma canim kendini eger salarsan hic toprlanamasin
ay bak utandirdin beni minemben neler yedim bi bilsen itiraf ettim siskoyum yazdim topige
ben göremedimben gelmeden kaldirmislar demeki geri niye öyle diyon kiz yazik fatmagülün sucu ne
amaaaannnn mineeeee yapma eyleme ben ettim sen etme
cok tebrik ederim cok güzel haberler insallah böyle devam edersin
canim sen cayina 3 seker katan kizmiydin :26:
biliyorum kiz müge anliyi sani buraya kadar dayali kadininyılmak yok bi şekilde gidecek bunlar kurtulamazlar bizden
ayda 4 kilo diye düşüncek 2.5 ayda 10 kilo gayet normal ki canım :26:
kız böyle tatlı demekten bile canın tatlı mı istiyo
iyice cozuttun sen
kaçamak yapmadın dimi
ay süper olur :124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bakalım cumaya neler olacak
sen de gez bakalım merak etsinay ne fenayız
müge anlı diye biri var burda televizyon programı yapıyor kaybolanları filan buluyor
oraya başvuralım da ballıyı bulalım diyorum ne dersin
süt içmekte bir şey yok canım sadece hazır sütlerden bahsediyor işte..
normal güvenilir yerlerden alıp kaynatcakmışız :26:
gerçi sen orda nerden bulcaksan :26:
deneyelim canım bana mantıklı geldi bu beslenme şekli
Beslenme Bültenine hoş geldiniz.
bu siteyi araştır istersen o doktorun yayınladığı yazılar var.
forum sitesine girip soru da sorabiliyorsun direk kendisi cevaplıyor.
kız 1.4 versem 59.9 olurum işte neden olmasın
tskr ederim cnm insllh 10 gitti kaldi 7 bu hafta yine kistim yine ekmek yok menulerde boyle yapmassam ayni tur devam edince ayni kiloda kaliom ben cunku bende bakiom bu hafta ekmek yediysem 1 hafta yemiom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?