70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen gözetliyodun canım.bugun böcek için ilaçladılar evi adam banyoyu falanda ilaçladı 2 gün banyo yapmayın dediana o fotograf gerçekten senin küçüklüğünmüfadime abladan buldum daha öncede bulmuştumda sapık derler die eklemedim dün gece sen viyanalı suzan yaz çıkar deyince bi google yazayım dedimbakimne çıkacak

nie erik yiyoz kız bende merak ediyodum işte o görümcesi gelcek kadını bugun boş kaldım ya oturdum aradım üşenmedim merak kediyi öldürümüş bizimkide o hesap

yok yemedim valla bişey dolapta çikolata var ama yemedim yine gecen hafta kilo veremöeyince dahada hırslandım bide hastalığım yaklaşıyo bi başlarsam durduramam sonrada utanıyorum sizden içimeoturuyo vicdan azabı

ballıyı böle arayacaz şeklini şemalini bilmiyoz kara bir insan silüeti müstahak ona kendini göstermezse

Eklentiler

• $1159429948_depositphotos_5702800_Wanted_Poster_xlarge.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 32
ana ben geldim herkez geri kaçtı.benimde koca gelecek birazdan o gelmeden yediklerimi yazayım ayıptır sölemesi

sabah:su,4 minik teker sucuk,salatalık,domates,bir parça peynir,1 dilim çavdar ekmeği,32 fincan çay (bugün kocacımla kahvaltı ettik ondan böle oldu)

ara:türk kahvesi,5-6 tane mavi yeşil çubuk kraker

öğle:1 bol biberli yağda yumurta sadece tavayı yağladım ama, 1kase yoğurt

ara:1 elma,1 kupa yeşilçay,2 tanecik mavi yeşil kayısılı bisküvi

akşam:3kaşık susuz bezelye,salata,1minik kase biberli yoğurt

1 saat tempolu çamaşır katlamaardından yarım saat roman havası eşliğinde oryantel dansakşam üstüde pazar

anam bugun çok tepindim.gün uzun geldi çokta acıktım

akşam yemeği evde işte bi tane de 10-11 gibi işyerinde yersin tamam
az kaldı suzim bu sıralar iyi gidiyorsun yakında zayıf olcan sende inşallah
cidden çok özgüven artırıcı bişey bu.. normalde de pek bi özgüvenliydim şimdi daha fenayım düşün ne kadar kötü bişey olduğumu
o zaman bir sürü kıyafet de alırsın ince ince ooohh

eeee ben 68 kıloyum olmuyor mu :/

oluyor oluyor gel ne olursan ol yine gel

kocişe yedir sen o çikoyu aman durmasın evde
iyi gidiyosunuz canım her hafta çok verilmez ki 200 gram verdin ya olsun o da bişey

aynı şekerim boş geçiyor işte
ben evden dışarı çıkmadım hiç hava nasıl onu bile bilmiyorum

iskender kokusu değildir o, iskender olsa duramazdın
naptın kuzum evde bütün gün
tut elimi çıkalım birlikte

ay ben bu hafta 5'leri görsem çok tatlı olmaz mı sizce deee
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
daha görmeden kutlamamı yapıyorum

canım temmuz 21 de 3 yaşına girecek işte teyzesi
boyumuz uzun maşallah

canım bizde geçen hasretten duyduk ay-shenin kocasını
vefat etmiş canım. Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
bizde kötü olduk duyduğumuzda
sen o aralar yokmuydun topikde kuzum

morelim cok bozuk betülüm ya ama aglamiycam artik dedim aglamiycam girdik yine birbirimize benimkiylen yarin gidecekmis ev basvurusu yapacakmis bende gidene kapi orda dedim yine zor günler geciriyorum allahim hayirlisi neyse o olsun diyorum eger ayriliga kadar giderse sizin desteginize cok ihtiyacim olacak beni yanlis birakmayin olurmu

Son düzenleme:

ay yok neslim duymadim yani okumadim ben bi ara gelmemisdim o siralarda olmali allah rahmet eylesin ya cük üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…