gurbetsonunda kavusabildik
kavuştuk cnm gel bı hasret gıderek:13::13::13::13: napıyon sen bacı daha nıye barışmadın adamla kız
aman cnm sorma kızın bı facesını ıstedıler kız ortadan kayboldu kayıp ılanımı versekkı
tam kaciyordumbenim elim ayagim dolaniyor cok seyi ayni anda yapamiyorum banane sinir oldum bi kere
haftasonu ya herhalde ondan kiz da kocada evdeyarinda gelmezse birseyler yapmak gerek
kiz gurbet ben geri kacayim tatlimburalardasin dimi en gec 8-9-10 gibi gelmeye calisirim haha bendeki plana bak
bendede öyle canim nerdeyse degil koyun koyuna bile uyudumuzu bilirim
kiz sen buldun ya beni nasil buldun
sen az daha erken kalkaydin
haha yengosuna bagildim
bidahakine anlasak gurbet böyle olmuyor
hangi adam niye dedi kacirdim herhalde o kismi :44:
bende sinir oldum simdi normal konusuyoruz ama unutmus degilim intikamim kötü olacak eski is arkadasi kadinla 2 hafta sonra dondurma yemege gidecegiz is cikisi ona birsey demedim demiycem birazda o beni merak etsiin bakim
ay hic sorma betülümorda hayvanat bahcesine gitmisdik alman kocakarisi cekmisdin antika fotograf makinesiyle ondan siyah beyaz onunda tanidigi biz vardik birde arab ailesi ikimizide cagirmisdin handede obamanin karisi degince o foto geldi aklima kizi ondan sonra bidaha hic görmedim acaba aradigim kiz ballimi
bende bu hafta denemek istiyorum bunu betülümcünkü benim isarkadasi öyle beslenmis sabah kahvaltisini yapmis öglen istedigi yemekden yemis sonrada birsey yememis 2 ögün yemis yani 6 ay da vermis bi deneyeyim nolcak
ama ben sütü cok seviyorum
of canim ya cok cok gecmis olsun ya allah beterinden saklasin kizlarin dedigi gibi bencede bi sadaka ver bela sizden uzak dursun
bende yapcam senlen betülbiraz daha ac sana yada aksam gece falan favorilere kayit ettim ordan güzelcene okurum verdigin linki
alemsin ya nasil buldun
hadi bakalim kolay gelsin canim
gördüm resimleri cok güzel sik olmussun neslimoglisine de bagildim kiz nekadar da büyümüs masallah kac yasinda simdi neslim
sus kizzzz
aaaaacostun betülüm hadi insallah tatlim insallah
kim gözetliyo gi
nie erik yiyoz kız bende merak ediyodum işte o görümcesi gelcek kadını bugun boş kaldım ya oturdum aradım üşenmedim merak kediyi öldürümüş bizimkide o hesaphasrettt handenörüyonuz ben geri kaciyorum cok sIkIstim bi göz atayim size dedim balli gelmemis 2 gündür :26:
kizlar ay_she diye bi üye vardin noldu kocasina diye merak ettim yogun bakimdayin :26:topik topik gezdim ama iki kardesde 3üncü ayindan beri gelmemisler topige aslinda facede kayitli melojj bende ama cekindim sormaya :26:
offfcok sIkIstim erik yiyin kizlar erik ben kacayim oglisi yikayacam sonra gelmeye calisirim yine
yılmak yok bi şekilde gidecek bunlar kurtulamazlar bizden
ayda 4 kilo diye düşüncek 2.5 ayda 10 kilo gayet normal ki canım :26:
kız böyle tatlı demekten bile canın tatlı mı istiyo
iyice cozuttun sen
kaçamak yapmadın dimi
ay süper olur :124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bakalım cumaya neler olacak
sen de gez bakalım merak etsinay ne fenayız
müge anlı diye biri var burda televizyon programı yapıyor kaybolanları filan buluyor
oraya başvuralım da ballıyı bulalım diyorum ne dersin
süt içmekte bir şey yok canım sadece hazır sütlerden bahsediyor işte..
normal güvenilir yerlerden alıp kaynatcakmışız :26:
gerçi sen orda nerden bulcaksan :26:
deneyelim canım bana mantıklı geldi bu beslenme şekli
Beslenme Bültenine hoş geldiniz.
bu siteyi araştır istersen o doktorun yayınladığı yazılar var.
forum sitesine girip soru da sorabiliyorsun direk kendisi cevaplıyor.
kız 1.4 versem 59.9 olurum işte neden olmasın
biliyorum kiz müge anliyi sani buraya kadar dayali kadinincalismassam bende hastasi olurum herhalde ne diye ariyacazki gizemli kadin tahminen obamanin esi mi diycez
ah bi zayiflasam onu bi güzel catlatacamda kendime özgüvenim gelmedi betülümeskiden kac saat makjay yapardim uyku tatli geliyor sabahlari gec kalinca bir sürme cekip kaciyom uykulu ne giydigimi bile bilmiyom
bugün iyice okuyacam sagol sekerama iste ben tutabilirmiyim o asikar :18:
biliyorum kiz müge anliyi sani buraya kadar dayali kadinincalismassam bende hastasi olurum herhalde ne diye ariyacazki gizemli kadin tahminen obamanin esi mi diycez
ah bi zayiflasam onu bi güzel catlatacamda kendime özgüvenim gelmedi betülümeskiden kac saat makjay yapardim uyku tatli geliyor sabahlari gec kalinca bir sürme cekip kaciyom uykulu ne giydigimi bile bilmiyom
bugün iyice okuyacam sagol sekerama iste ben tutabilirmiyim o asikar :18:
eeee ben 68 kıloyum olmuyor mu :/
yok yemedim valla bişey dolapta çikolata var ama yemedim yine gecen hafta kilo veremöeyince dahada hırslandım bide hastalığım yaklaşıyo bi başlarsam durduramam sonrada utanıyorum sizden içimeoturuyo vicdan azabı
naptın kuzum evde bütün günaynı şekerim boş geçiyor işte
ben evden dışarı çıkmadım hiç hava nasıl onu bile bilmiyorum
iskender kokusu değildir o, iskender olsa duramazdın
ay ben bu hafta 5'leri görsem çok tatlı olmaz mı sizce deee
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
daha görmeden kutlamamı yapıyorum
canım temmuz 21 de 3 yaşına girecek işte teyzesibendede öyle canim nerdeyse degil koyun koyuna bile uyudumuzu bilirim
kiz sen buldun ya beni nasil buldun
sen az daha erken kalkaydin
haha yengosuna bagildim
bidahakine anlasak gurbet böyle olmuyor
hangi adam niye dedi kacirdim herhalde o kismi :44:
bende sinir oldum simdi normal konusuyoruz ama unutmus degilim intikamim kötü olacak eski is arkadasi kadinla 2 hafta sonra dondurma yemege gidecegiz is cikisi ona birsey demedim demiycem birazda o beni merak etsiin bakim
ay hic sorma betülümorda hayvanat bahcesine gitmisdik alman kocakarisi cekmisdin antika fotograf makinesiyle ondan siyah beyaz onunda tanidigi biz vardik birde arab ailesi ikimizide cagirmisdin handede obamanin karisi degince o foto geldi aklima kizi ondan sonra bidaha hic görmedim acaba aradigim kiz ballimi
bende bu hafta denemek istiyorum bunu betülümcünkü benim isarkadasi öyle beslenmis sabah kahvaltisini yapmis öglen istedigi yemekden yemis sonrada birsey yememis 2 ögün yemis yani 6 ay da vermis bi deneyeyim nolcak
ama ben sütü cok seviyorum
of canim ya cok cok gecmis olsun ya allah beterinden saklasin kizlarin dedigi gibi bencede bi sadaka ver bela sizden uzak dursun
bende yapcam senlen betülbiraz daha ac sana yada aksam gece falan favorilere kayit ettim ordan güzelcene okurum verdigin linki
alemsin ya nasil buldun
hadi bakalim kolay gelsin canim
gördüm resimleri cok güzel sik olmussun neslimoglisine de bagildim kiz nekadar da büyümüs masallah kac yasinda simdi neslim
sus kizzzz
aaaaacostun betülüm hadi insallah tatlim insallah
kim gözetliyo gi
canım bizde geçen hasretten duyduk ay-shenin kocasınıhasrettt handenörüyonuz ben geri kaciyorum cok sIkIstim bi göz atayim size dedim balli gelmemis 2 gündür :26:
kizlar ay_she diye bi üye vardin noldu kocasina diye merak ettim yogun bakimdayin :26:topik topik gezdim ama iki kardesde 3üncü ayindan beri gelmemisler topige aslinda facede kayitli melojj bende ama cekindim sormaya :26:
offfcok sIkIstim erik yiyin kizlar erik ben kacayim oglisi yikayacam sonra gelmeye calisirim yine
morelim cok bozuk betülüm ya ama aglamiycam artik dedim aglamiycamakşam yemeği evde işte bi tane de 10-11 gibi işyerinde yersin tamam
az kaldı suzim bu sıralar iyi gidiyorsun yakında zayıf olcan sende inşallah
cidden çok özgüven artırıcı bişey bu.. normalde de pek bi özgüvenliydim şimdi daha fenayım düşün ne kadar kötü bişey olduğumu
o zaman bir sürü kıyafet de alırsın ince ince ooohh
oluyor oluyor gel ne olursan ol yine gel
kocişe yedir sen o çikoyu aman durmasın evde
iyi gidiyosunuz canım her hafta çok verilmez ki 200 gram verdin ya olsun o da bişey
naptın kuzum evde bütün gün
tut elimi çıkalım birlikte
canım temmuz 21 de 3 yaşına girecek işte teyzesi
boyumuz uzun maşallah
canım bizde geçen hasretten duyduk ay-shenin kocasını
vefat etmiş canım. Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
bizde kötü olduk duyduğumuzda
sen o aralar yokmuydun topikde kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?