70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çok yidim ben 3 gündür peffffffffffff
verdiklerimide almöışımdır
dayımın hanımı yaprakları sarmış
löp löp götürdüm
en son tencere kucağımda ve kuzenlerle kavga halindeydik
ben kazandım hepsini yidimmmmm
şimdi göbek önden ben arkadan geliyomm

yaaaaa bende şu ballıyı merak ediyommmm
ballı kaymak ya resim koyacan anam yada face verecen çıkarın yok
fururuz seni bilesin yolarızzzzz

sonradan fark ettim dün gizli gizli topik gezdim o yüzden niyeki canim sende mi cikmisdin fare benzeri birsey vardin bi ara kizin tekinin evinde o senmisin :18:
he kiz benzetemedinmi gerci orda sirin birseymissim simdi yaslandik ve sistik dur bitane daha ortaokuldan eklim
o siyah beyaz olunca tuhafina gitmisdir belki karsilastir bakim benzemiyormu
anladin sen anlatirma bana hay allah iyi yapmissin yoksa halen merak eder dururdun

2 gun daha beklıyek olmadı bısıler yaparız
tamma cnm bende facede takılıom by
benide ekle sene

masallah daha büyük gösteriyor aman nazaar deymesin pötüse

bende cok yedim cook patlayana kadar yedim neslim

ağlama suzım ya nıye aglıcanne yasadıgınızı kımse bılemez cnm kımsede sunu yap bunu yap diyemez sana senı yasıyan sensın senın için en doğru kararı sen verırsın inş doğru kararlar verırsınız sakınce bı otrup konuşsanız tatlım

kız neslı göbek ta burdan gozukuyo yuttumn tabı sarmaları neyse bak tekrardan başla cnm yemışsin gözünde doymuş durmak yok yola devam

suçluyum kızamıyom sana
ama yarından itibaren saçını yolarım ona göre,

gurbettt nabıyon kız facede resimlerini görekkkk ekle bizi yıvrımmmaz sarkıntılık edek

hadı benı yersenız cnm eklıcemde esım ıstemıyo sızı tanımıyo çünkü ben tanıyorum dıyorum ama ıllde yok dıyo ama ıkna edecem

bilmiyorum canim 12 sene elimden geldiginden fazlasini yaptim yoruldum artik giderse bu sefer tutmiycam onu hep altdan alan ben oldum yuva yikilmasin cocuk var diye ama olmuyorsada olmuyor napalim nasip kismet hayirlisi neyse o olsun

bilmiyorum canim 12 sene elimden geldiginden fazlasini yaptim yoruldum artik giderse bu sefer tutmiycam onu hep altdan alan ben oldum yuva yikilmasin cocuk var diye ama olmuyorsada olmuyor napalim nasip kismet hayirlisi neyse o olsun

aslında ben çocuk için yürütülen evlılığe karsıyım her nekadar çocuklarımızda olsa evlılık ıkı kısılık eger o ıkı kısıde mutlu deılse evlılık yoktur zaten.mutsuz bır evlılıkte çocuklar daha mutsuz oluyo aslında hakkınızda hayırlısı cnm inş düzelirsiniz demiyorum eger duzelıp ıkı gun sonra yıne mutsuz olacaksan duzelmeyın ama aranızda buyutulmeyeck sorunlar varsa uzatmayın derım. unutma hıç bırsey senın mutluluğundan daha degerlı deıl kendını nasıl mutlu ve degerlı hıssedıyorsan oyle yasa hayat baskalrını düşünemeyecek kadar kısa cnm

hadı benı yersenız cnm eklıcemde esım ıstemıyo sızı tanımıyo çünkü ben tanıyorum dıyorum ama ıllde yok dıyo ama ıkna edecem
bizim kocişlerde tanıyor burdaki kızçeleri nerdeyse
betül mine dilek suzi fadime hasret
biz demirbaş olduk
2 senedir
daimileri az çok anlıyorsun topikden
mesela ballı da eskidir ama görmek nasip olmadı gül yüzünü cancağızımın

guvenıyorum cnm sıze bana kalsa hemen eklerım ama esım netten arkadasmı olur dıyo.....
aslında en ıyı arkadaşlık burası çıkarsız menfaat gütmeden karşılık beklemeden

yaa bana tartı önerin iki tane var ikisi de farklı tartı eskisi kafayı yedi sanırım yenisi de iki kilo eksik ona göre ve her seferinde farklı tartıyo şöylleeee güzel senelerdir kullandığınız bi tartı söyleyinde onu alim maaşı alınca kafam karıştı daha çok bu işe :)

Merhaba arkadaşlar..
Uzun zamandır bu başlığı okuyordum ancak bugün katılmaya cesaret ediyorum
Aaah.. ah.. kilolar
Sadece tartıda gözüken birkaç rakamdan ibaret olsalardı keşke. Eğer genç bir kızsanız ve mağazalarda kendinize göre şık kıyafetler bulamıyorsanız, aynada kendinizi beğenmiyorsanız o birkaç rakam sizi depresyona kadar sürüklüyor, gerçek güzelliğinizi görmenini engelleyecek bir ruh haline sokuyor sizi.
Çoğunuz benim gibi bugüne kadar birçok diyet yapmış hatta belki başarılı olup iradesizce koruyamamışsınızdir. Halimden bir tek siz anlarsınız. Hiçbir zaman zayıf bi kız olmadım. Güzel bi mini elbise veya taytı büyük bir özgüvenle taşımanın özlemini çekiyorum Zamanında dr. gürkan kubilay ile 7 kilo kadar vermiş ancak iradesizliğim ve hayatımda gelişen olaylara kendimi adapte etmeye çabalarken vücudumu adapte edemeyişim yüzünden verdiğim kiloyu misliyle geri aldım. Hoş,o 7 kilo bile kurtarmıyordu ki beni.. daha da vereceğime üstüne aldım. En sonunda tartıda 78.8 rakamını görünce tehlike çanları çaldı beynimde. Bir panikle diyet ve spora asıldım. İstediğim kadar asılayım, bünye işte; benimki de çok ama çok yavaş kilo veren ve diyetlere artık pek cevap vermeyen bir bünye. 12 kiloyu 2 senede verdim. Yarısını bir başka doktor ile kalan yarısını da öğrendiklerimle kendim verdim ( artık hepimiz birer alaylı diyetisyen olmadık mı ? ) 67 kiloya inmiştim ancak benim kilolar bacak ve popoda inanılmaz birikme yaptığı için bölgesel incelmem fazla olmadı, zayıflamış bir görüntüm olmadı. Sonra tekrar boğazımı tutamadım ve hareketsiz muhteşem yaşamıma geri dönmemle birlikte tekrar 70-71 kilo civarı oldum. Alkışlar bana gelsin.
Üstüne son dönemlerde yaşadığım psikolojik buhranlar da eklenince annem tuttu kolumdan estetik cerraha liposuction muayenesi olmaya götürdü. Yaşım 22 ama inanın 50 yaşındaki teyzelerde olmayan bir bacak yağlanmam ve selülitim var. Selülitlerim zaten nerdeyse 9 yaşımdan beri var.. Bu bölgesel sorunlardan kurtulabilmek ve biraz bu buhrandan sıyrılabilmek için liposuction muayenesi oldum. Sonuç; bacaklarım için 2 ameliyat gerektiği. Yağlanma sadece iç yada sadece yan bölgelerde değil bacağın tüm çevresinde olduğu için birden hepsine girişilemeyecek. Doktorum bana 2. ameliyata kadar ne kadar kilo verebileceğimi sordu. Kendim için iddialı bir hedef olan 60 kiloya kadar inmeyi hedefledim. İddialı çünkü en son ortaokulda bu kiloda idim herhalde.. Ancak bunu 2 ameliyat arasında yapmak yerine önceden vermek istedim. Üniversite son sınıftayım ve mezun olma döneminde bu işe kalkışmak istemedim doğrusu. 60 Olabilirsem eğer, tekrar doktorumla görüşeceğiz.
Gelişmelerimi ( gelişme yaşayabilirsem eğer ) sizlerle paylaşmak ve sizlerdeki gelişmeleri okumak bana keyif verecek :)
Hepimize kolay gelsin :)

naptın kuzum evde bütün gün
tut elimi çıkalım birlikte

kimse beni dışarı çıkarmadı nesli
yalnız hissediyorum kendimi bu şehirde

o haksız bi de üste mi çıktı yani yoksa başka bi tartışma mı çıktı canım :26:
gece erken yatmıştım anca gördüm yazdığını çok üzüldüm kusura bakma geç kaldığım için
sen canını sıkma tatlım her şey olacağına varır ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıyoruz. sen elinden geleni yaptın bu evliliği kurtarmak için. sırf oğlun için sabrettin o sorumsuz adama. artık üzme kendini.. biz her zaman yanındayız tabii ki ne olursa olsun desteğimiz seninle

kavgayı kazandın diye tebrik etmemizi beklemiyorsun herhalde dimiii
neyse ki düğünde hareketin de çok olmuştur fazla almamışsındır diye umuyorum :26:

Günaayyddıııınnnnnn

Çolk güzel bir hafta bizi bekliyor,cuma günü tartıda hep - leri görelimm inşalllaaahhhh

c.tesi ve pazari cıs olmadan kapattım çook mutluyum bi tek burgerden sade bardak dondurma yidim o ka

herkese mrb kızlar benide aranıza alırmısınız?...birbirimize destek olarak motive ederek belki daha başarılı oluruz diyet konusunda... buarada ben 94.5 kilo ile başladım 3.5 ay önce şimdiyse 77.5 kiloyum spor+diyet 17 kilo verdim...hep balıketliydim ben evlendiğimde 72 kiloydum peşpeşe 2 doğum derken aldı başını gitti kilolar bi 70 olsam yeter diyorum ama bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…