sonradan fark ettim dün gizli gizli topik gezdim o yüzdensen gözetliyodun canım.bugun böcek için ilaçladılar evi adam banyoyu falanda ilaçladı 2 gün banyo yapmayın dediana o fotograf gerçekten senin küçüklüğünmü fadime abladan buldum daha öncede bulmuştumda sapık derler die eklemedim dün gece sen viyanalı suzan yaz çıkar deyince bi google yazayım dedimbakimne çıkacak
nie erik yiyoz kız bende merak ediyodum işte o görümcesi gelcek kadını bugun boş kaldım ya oturdum aradım üşenmedim merak kediyi öldürümüş bizimkide o hesap
yok yemedim valla bişey dolapta çikolata var ama yemedim yine gecen hafta kilo veremöeyince dahada hırslandım bide hastalığım yaklaşıyo bi başlarsam durduramam sonrada utanıyorum sizden içimeoturuyo vicdan azabı
benide ekle sene2 gun daha beklıyek olmadı bısıler yaparız
tamma cnm bende facede takılıom by
naptın kuzum evde bütün gün
tut elimi çıkalım birlikte
canım temmuz 21 de 3 yaşına girecek işte teyzesi
boyumuz uzun maşallah
canım bizde geçen hasretten duyduk ay-shenin kocasını
vefat etmiş canım. Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
bizde kötü olduk duyduğumuzda
sen o aralar yokmuydun topikde kuzum
kızlar çok yidim ben 3 gündür peffffffffffff
verdiklerimide almöışımdır
dayımın hanımı yaprakları sarmış
löp löp götürdüm
en son tencere kucağımda ve kuzenlerle kavga halindeydik
ben kazandım hepsini yidimmmmm
şimdi göbek önden ben arkadan geliyomm
yaaaaa bende şu ballıyı merak ediyommmm
ballı kaymak ya resim koyacan anam yada face verecen çıkarın yok
fururuz seni bilesin yolarızzzzz
ağlama suzım ya nıye aglıcanmorelim cok bozuk betülüm ya ama aglamiycam artik dedim aglamiycamgirdik yine birbirimize benimkiylen yarin gidecekmis ev basvurusu yapacakmis bende gidene kapi orda dedim yine zor günler geciriyorum allahim hayirlisi neyse o olsun diyorum eger ayriliga kadar giderse sizin desteginize cok ihtiyacim olacak beni yanlis birakmayin olurmu
löp löp götürdüm
bende cok yedim cook patlayana kadar yedim neslim
suçluyum kızamıyom sana
ama yarından itibaren saçını yolarım ona göre,
gurbettt nabıyon kız facede resimlerini görekkkk ekle bizi yıvrımmmaz sarkıntılık edek
ağlama suzım ya nıye aglıcanne yasadıgınızı kımse bılemez cnm kımsede sunu yap bunu yap diyemez sana senı yasıyan sensın senın için en doğru kararı sen verırsın inş doğru kararlar verırsınız sakınce bı otrup konuşsanız tatlım
kız neslı göbek ta burdan gozukuyo yuttumn tabı sarmaları neyse bak tekrardan başla cnm yemışsin gözünde doymuş durmak yok yola devam
yok yemekde yaramiyor bana ben böylede rahatsiz oldum daha cok depresyona giriyorum sistikce
suçluyum kızamıyom sana
ama yarından itibaren saçını yolarım ona göre,
gurbettt nabıyon kız facede resimlerini görekkkk ekle bizi yıvrımmmaz sarkıntılık edek
bilmiyorum canim 12 sene elimden geldiginden fazlasini yaptim yoruldum artik giderse bu sefer tutmiycam onu hep altdan alan ben oldum yuva yikilmasin cocuk var diye ama olmuyorsada olmuyor napalim nasip kismet hayirlisi neyse o olsun
bizim kocişlerde tanıyor burdaki kızçeleri nerdeysehadı benı yersenızcnm eklıcemde esım ıstemıyo sızı tanımıyo çünkü ben tanıyorum dıyorum ama ıllde yok dıyo ama ıkna edecem
kuzucuğunu öp bizim içinde tatlımsaat 9 a geliyor ben oglumu yatirayim yine gelmeye calisirim kizlar
bizim kocişlerde tanıyor burdaki kızçeleri nerdeyse
betül mine dilek suzi fadime hasret
biz demirbaş olduk
2 senedir
daimileri az çok anlıyorsun topikden
mesela ballı da eskidir ama görmek nasip olmadı gül yüzünü cancağızımın
canim sen cayina 3 seker katan kizmiydin :26:
naptın kuzum evde bütün gün
tut elimi çıkalım birlikte
morelim cok bozuk betülüm ya ama aglamiycam artik dedim aglamiycamgirdik yine birbirimize benimkiylen yarin gidecekmis ev basvurusu yapacakmis bende gidene kapi orda dedim yine zor günler geciriyorum allahim hayirlisi neyse o olsun diyorum eger ayriliga kadar giderse sizin desteginize cok ihtiyacim olacak beni yanlis birakmayin olurmu
löp löp götürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?