70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Beni görüosun hepp mutlusun dimii?

saat 9 a geliyor ben oglumu yatirayim yine gelmeye calisirim kizlar

Hakkında hayrlısı olsun Suzim
Bi ömür mutsuz olmaktansa belki böylesi daha hayırlıdır.

Benide çağırsaydın beraber yerdik.

günaydın kısceler:):)

nasılsınız bakalım?

hafta sonu birazcık kaçamakla geçti.

sabah:
1 bardak limonlu su

1 salatalık
1 dometes
maydnz
1,5 dilim tam tahıllı uno ekmeği

sabah kahvaltıda çok güzel dikkat ediliyor.ama daha sonraki öğünlerde pek dikkat edemiyorum. inşllh bugün dikkat etmeye çalışcam.

hmm anladım canım hakkında hayırlısı ozaman
allah iyi insanlarla karşılaştırsın zor bir durum
üniversite günleri insanın hayatında yaşayabileceği en güzel günler
ama böyle pürüzlerde oluyor işte
bu ne kız gözlerim pörtledi okurken
hayır hayır hiiiç birini canım çekmedi ki
ağzım bile sulanmadı
ben 58 olcam sen şişko kalcan

bundan sonra daha sık burada olmaya çalışcam canımm
Eki Görüntüle 697480

bu benim kücüklügüm kucagimdaki de balliymis nerden bilirdim sonunda buldum onu

senin siman hiç değişmemiş suzim
oh oh oh sendemi vicdan rahatlatıyon bacım özür dilerim kendim çok yiyip dopiç kaldım
bugün diyete başlıyorum yaa uzun süre yiyemiycem diye hepsini yemeyi planlıyordum

yok cnm bızdede çift bilgisayar varda eşim evdeyken beraber vakıt gecırelım dıyo haklıda adam
siz yenimi evlisiniz
bizim 5 yıl doldu
hiiç birlikte vakit geçirme gibi biderdimiz yok

annemle babam tartısıyodu moralım sıfıra ındı bırden

neler goruyorum banada gnder aynılarından
hmm o tartışmalar benide çok üzer öyle büyük kavgaları olmaz ama azcık sert konuşsalar bile etkilenirim
selam kızlar nabersinizzzz
düğündü kınaydı bitti telaş
çok yoruldum
2 gündür hava çok sıcak
böyle giderse temmuzda kavurur artık
sizler neler yapıyorsunuz hafta sonunuz nasıl geçiyor
bu sene yaz çok sıcak olacakmış neslim
yandık valla
kizlar ay_she diye bi üye vardin noldu kocasina diye merak ettim yogun bakimdayin :26:topik topik gezdim ama iki kardesde 3üncü ayindan beri gelmemisler topige aslinda facede kayitli melojj bende ama cekindim sormaya :26:
canım nesli söylemiş zaten
çok üzüldük valla duyunca
allah ayşeye ve kızına uzun ömürler versin ne diyelim
bende istiyorum face
bende bende
canım çok iyi düşün ve verdiğin kararın arkasında ol
ona muhtaçmışsın gibi düşünme
sanırım çalışmıyordu değilmi, asıl o sana muhtaç
bence blörf yapıyor hatta gidecem diye yalvarmanı bekliyor belkide
hayat onunlamı güzel onsuzmu? oğlun babayla mutlumu yoksa ayrı olunca tartışmalar olmadan babayla vakit geçirirkenmi mutlu olacak
en önemlisi sen ne istiyorsun
çok iyi düşün
hadı benı yersenız cnm eklıcemde esım ıstemıyo sızı tanımıyo çünkü ben tanıyorum dıyorum ama ıllde yok dıyo ama ıkna edecem
kız eşine ne diye soruyonkiii
boşver herşeyide bilmesin
hoşgeldin aramıza
eğer düzenli katılırsan yazarsan motivasyonunda yükselir ve kilo verdiğini görünce mutlu olursun
bence sen inanmadığın içinde başarılı olamıyorsun
en son cümledeki gelişme yaşayabilirsem eğer kısmında o güvensizliği hissetttim
günaydın canlarım
öperim sizi bi çok vee okul için hazırlanmaya kaçarım
günaydın canım
iyi dersler
günaydın ne güzel
hiç cıssız bir haftasonum olmadı

Günaydın kızlar
Gene karabatak gibi battım gelmedim.
Kilodan konuşmak istemiyorum.
Sadece sizleri merak ettim.
Biraz geçmişe bakınayım.

günaydın canım
hoşgeldin
boşver kiloyu muhabbete gel arada
bak buaralar topik yine güzel
yeni kızlarda iyiler sağolsunlar sohbet güzel

guvenıyorum cnm sıze bana kalsa hemen eklerım ama esım netten arkadasmı olur dıyo.....
aslında en ıyı arkadaşlık burası çıkarsız menfaat gütmeden karşılık beklemeden

Canm bizim burda tanışıp 2 senedir olan anneler grubumuz var,birbirimizin evine gidip geliyoruz :) Netten arkadaşlık oluyor hemde çok güzel :) Canım arkadaşlarım bi kez daha öpüyorum onları

dileeek balkaymak gelsinde sana biözet geçsin bence hiç geçmişle uğraşma

günaydın kızlar
bende diyete başladım sonunda
1 aylık işim var aslında ama dayanabilirsem

dilekcim bak senin için buldum
geçmişe gitme boşuna bunları oku yeter

balkaymak sağolsun
okudukça gülüyorum yaaa yanımda örgü örerek anlatıyor gibi geliyor
elimizdede çekirdek hayal ettim birden

akşama menü yazacağımmm
sözzzzz

şimdi gideyimde 7 otlu çayımı içeyim
hadii bakalım bitki çayı vakti

ay ben dün cıss yidim :26::26::26::26:

Günaydın kızlar, bugün yoğunum biraz, uğramaya çalışcam

kız ver diom sana şukiloları güzelliğine güzellikkat adamda çatlasın yok sen makarnalar falan götürüyon.üzme canım kendini hayat senin hayatın herşeye karar vermeden önce kendini düşün kendimizden önemlihiç bir şey yok.tabiki çocuğu için bazı kararlar alırken onu düşünebilirsin daha anne olmamış birinin gözüyle konuşuyorum şu anda.çocuklarımızda ilerde kendi hayatlarını kuracaklar ve önceliklerini bizimde yaptığımız gibi kendilerine verecekler o zman anneler kendi hayatını feda ettiğinle kalacak.tabi bu benim dediğim anne olmayan birinin yorumu belki anne olunca değişir fikrim.sakın kendini üzme su akar yolunu bulur accık gamsız olmaya çalış.inan bu hayatta ne kadar gamsız ve umursamzsan o kadar iyi ve uzun yaşıyırsun.çok sıkılırsan gel içindekileri bize pöfkürrr biz dinleriz
kız ben o çacugu netten fotoğraf indirdin sandım ölesine yeni eklediğin kaş göz aynı sen onu tanırdımevde çiyan vardı canım dedim ya kocacımın gece yatakta ayağını soktuk hastaneye gittik die ondan ilaçlandı
ay kendi gençkızlığım aklıma geldibi ara bende böleydim duygulandım.ama ben alerji tedavisi yüzünden kilo almıştım.normalbirkiloalmıyorsun çok şükür öle kötü şişmanlığım yok şimdi.bacaklara gelince benimde aynısı üst bacakta yağ birikmesi var bu yüzden basenli duruyorum.her elbise yakışmıyor.selülitte var.bununiçin bu kadar bunalıma girme.aramızda alt tarafı 3yaş var.kafana takarsan daha çok içinden çıkılmaz halae getirisin

Canm bizim burda tanışıp 2 senedir olan anneler grubumuz var,birbirimizin evine gidip geliyoruz :) Netten arkadaşlık oluyor hemde çok güzel :) Canım arkadaşlarım bi kez daha öpüyorum onları
ya senin karşına güvenilir birileri çıkmış eşide haklı binbir türlü insan var belki benimkide öğrense tepki gösterecek ama sormak aklına gelmiyor.eşler bazen anlamıyor.gurbete çok ısrar etmemiz lazım nede olsa aşiret avradı öldürüverir hemen bizi
ben kilo aldım...yiyorum yiyorum aslında çok bişey yemiyorum ama dondurma yiyip duruyorummmmm

bu aralar bebde çokkilo veremeiyorum.dondurma şekerli diyette şeker yememeklazım aslında

of dün ilaçlama bugun mobilyacı gelcek.evlendiğimden beri istediğimgibi olmadı mobilyalar gelip alacaklar bugun bi sürü iş çıkacak bana dolaplar boşalacak

günaydin kizlar Eki Görüntüle 698206 ruh halim

cok güzel sözler yazmissin cok sagol canim destegin icin
kuzucuğunu öp bizim içinde tatlım
ayrıca moralinide bozma hakkında hayırlısı neyse o olsun kuzum
düşünmeden hareket etme yavrum
konuşuruz sonra bunları
cok sagol neslim kaderimde varsa yasarim allah hayirlisini nasip etsin dogru yolu gösterisn herzaman
Yok canım :) Ben kola manyağıydım
anam o daha kötü
hosgeldin canim aramiza insallah istedigin kilolara kavusursun biz burdayiz elimizden geldiyince yardimci olmaya calisiriz
anneme acildim dün de oda eleme gezsin ne var sanki sende üstüne gitme gezerse gezin dedi ya aslinda gezmesine birsey demiyorum yalan söylemesin dün yine arkadasi arayip gezelim deyince kavga ettim sen dedim 17 yasinda degilsin 30 yasina girdin biraz oturakli ol esin var cocugun var bizlen gez dedim ondan sonra tartisstik iste konusmuyorum simdi bugün gidecekdin güya sabah benlen kalkip benim kan tahlileri doktordan almaya gitmis msj atti
günaydın canlarım
öperim sizi bi çok vee okul için hazırlanmaya kaçarım
allah sihin acikli versin iyi dersler seker
günaydin canim insallah ne güzel gecirmissin haftasonunu
hosgeldin canim aramiza boyun kac canim
Beni görüosun hepp mutlusun dimii?

Hakkında hayrlısı olsun Suzim
Bi ömür mutsuz olmaktansa belki böylesi daha hayırlıdır.

Benide çağırsaydın beraber yerdik.
amin dilegim kaderde ne varsa onu yasayacagiz hayirlisi cok sagol sen naptin fistik nasilsin

günaydin canim
günaydin minem alismissim altda nickini ariyorum hep cok güzel bir cocukluk zamanim vardin ailemden allah razi olsun el bebek gül bebek büyütüler beni iyi bir evlat olmussumdur umarim isterim oglumda güzel bir cocuklugu olsun aci cekmeden dertsiz büyüsün akisina biraktim minem olacagi varsa ayriligin olur zaten önüne gecilmez ama 12 sene ugras dur cabala evliligini ayakda tutcam diye o agir geliyor herhalde bana dedigin gibi ben ona muhtac degilim allah sükür hayirlisi artik
dileeek balkaymak gelsinde sana biözet geçsin bence hiç geçmişle uğraşma
balliyi merak etmeye basladim bugün yine yok :26:
günaydın kızlar
bende diyete başladım sonunda
1 aylık işim var aslında ama dayanabilirsem
ben bugün tartida sok gecirdim mine ya
ben kilo aldım...yiyorum yiyorum aslında çok bişey yemiyorum ama dondurma yiyip duruyorummmmm
dondurmada da birsürü kalori var :18: bende yedim 2 tane haftasonu

İyi yapmışın canım saldın mı devamı geliyor, bir şekilde dikkat etmek lazım.

bacim ya haftanin 6 günp calisiyosun cocukda vardi dimi nasil cikiyorsun isin icinden :26:
Ah canım hiç sorma mecburiyetten işte, belki bir gün rahat bir iş yapar mıyım kimbilir, ya da emekli, kocamın işi iyi olsa 1 dakka düşünmem de, maalesef onun da belli olmuyor ki

Kız sen bu kafayla ne diyeti anacım, 80-90 kilo olursun, oburrr Mine, sonra Balkaymak fotolarını yayınlar bak şişko şişko

Ay canım ne yapcaz senin bu kocayı, biz barıştık neyse ki, uzatmak da gereksizdi zaten. Hayat geçiyor canım,dediğin gibi sen de kendi hayatın için istediğin şeyleri yapmaya çalış canım, mutlu olacağın aktiviteler falan, onlar hayatını ne de olsa yaşıyor, sen de yaşa, hep veren taraf biz oluyoruz maalesef, verdikçe eziliyorsun.

Ayyy canım hayallerimi yaşadım biran için, ne de güzel anlatmışın kız, çok canım çekti, biz de gelelim mi topikçene, hem de o yengeni atarız bir yerlerden aşağı

ay yok 8 de kesinlikle kalkamam bak gün geçmek bilmio.iş güç bittigeleyim seninkileride yapayım
Kız bir de iş güç düşünüyon, iş bulsan napacan, benim mesai 8 de başlıyor, sabah 6 da kalkıyom, çocuklar falan derken:26:

O kadar değişik şeyler var ki, hangisine inanacağız ki, bence çok da takılma, az ve sağlıklı beslenmek en iyisi bence.:26::26:

anaaa suzide reklamdaki fatmagül gibi kıllanmış ballı hala yok bize çokmu kızdı acaba obamanın karısıdediğim için gizli kimliği açıklandı die kaçtı galba
ay gelin valla keşke bende gitsem gene oraya.mahallede doğalgaz çalışması var kafam şişti tır tır.gitcem yayılcamorda otlara yemyeşil ağaç gölgesine kafa dinlicem arada süpürge otu kokcak oh mis.doğayla başbaşa hiç bozulmamış bi yer yolları bile hala aynıyeterkiiş bulayım ev işleri kolay 2 kişiyiz nası olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…