bizim kocişlerde tanıyor burdaki kızçeleri nerdeyse
betül mine dilek suzi fadime hasret
biz demirbaş olduk
2 senedir
daimileri az çok anlıyorsun topikden
mesela ballı da eskidir ama görmek nasip olmadı gül yüzünü cancağızımın
saat 9 a geliyor ben oglumu yatirayim yine gelmeye calisirim kizlar
kızlar çok yidim ben 3 gündür peffffffffffff
verdiklerimide almöışımdır
dayımın hanımı yaprakları sarmış
löp löp götürdüm
en son tencere kucağımda ve kuzenlerle kavga halindeydik
ben kazandım hepsini yidimmmmm
şimdi göbek önden ben arkadan geliyomm
yaaaaa bende şu ballıyı merak ediyommmm
ballı kaymak ya resim koyacan anam yada face verecen çıkarın yok
fururuz seni bilesin yolarızzzzz
hmm anladım canım hakkında hayırlısı ozamanyok bebeğim biz zaten ortaya para koyarız her ay ordan yatırırız her şeyi
para sadece benden çıkmıyor yani onda sorun yok
ben sadece onların benim kadar düşünmemesine kızıyorum
yani ben eve gelince elektrik kesintisiyle karşılaşmak zorunda değilim
hem de sınav haftası..
ya da kapıma komşu gelip bana aidatı hala vermedk diye hesap sormamalı
ona cevap vermek kadının karşısında utanmak zorunda değilim
adam akıllı benim düşündüğüm kadar düşünsünler istiyorum
o da temizlik konusunda benden daha hassas
ama temizlik yapacağı zaman herkese görev dağıtmayı biliyor.
ben öyle değilim kendileri farketsin istiyorum
aidatı kaç kere söyledim çıkmadı bi türlü vermeye.
kısacası herkes birbirinden şikayetçi...
ev işini de bizim üst dönemlerden bi kaç kişiyle görüşcem
bu sene mezun olcaklar ya direk bana bıraksınlar evi eşyalı olarak diye isticem.
eşyalara toptan bi ücret veririm diye düşünüyorum
öyle işte bakalım
bu ne kız gözlerim pörtledi okurken
hayır hayır hiiiç birini canım çekmedi ki
ağzım bile sulanmadı
ben 58 olcam sen şişko kalcan
bundan sonra daha sık burada olmaya çalışcam canımmevet minem bende fark ettim eskisi gibi aktif olamiyoruz insallah yine eskisi gibi hep yanimizda olabilirsin
ay bak utandirdin beni minemben neler yedim bi bilsen itiraf ettim siskoyum yazdim topige
amaaaannnn mineeeee yapma eyleme ben ettim sen etme
Eki Görüntüle 697480
bu benim kücüklügümkucagimdaki de balliymis nerden bilirdim sonunda buldum onu
bugün diyete başlıyorum yaa uzun süre yiyemiycem diye hepsini yemeyi planlıyordumoh oh oh sendemi vicdan rahatlatıyon bacım özür dilerim kendim çok yiyip dopiç kaldım
siz yenimi evlisinizyok cnm bızdede çift bilgisayar varda eşim evdeyken beraber vakıt gecırelım dıyo haklıda adam
hmm o tartışmalar benide çok üzer öyle büyük kavgaları olmaz ama azcık sert konuşsalar bile etkilenirim
annemle babam tartısıyodu moralım sıfıra ındı bırden
neler goruyorum banada gnder aynılarından
bu sene yaz çok sıcak olacakmış neslimselam kızlar nabersinizzzz
düğündü kınaydı bitti telaş
çok yoruldum
2 gündür hava çok sıcak
böyle giderse temmuzda kavurur artık
sizler neler yapıyorsunuz hafta sonunuz nasıl geçiyor
canım nesli söylemiş zatenkizlar ay_she diye bi üye vardin noldu kocasina diye merak ettim yogun bakimdayin :26:topik topik gezdim ama iki kardesde 3üncü ayindan beri gelmemisler topige aslinda facede kayitli melojj bende ama cekindim sormaya :26:
bende istiyorum facesen gözetliyodun canım.bugun böcek için ilaçladılar evi adam banyoyu falanda ilaçladı 2 gün banyo yapmayın dediana o fotograf gerçekten senin küçüklüğünmü fadime abladan buldum daha öncede bulmuştumda sapık derler die eklemedim dün gece sen viyanalı suzan yaz çıkar deyince bi google yazayım dedimbakimne çıkacak
canım çok iyi düşün ve verdiğin kararın arkasında olmorelim cok bozuk betülüm ya ama aglamiycam artik dedim aglamiycamgirdik yine birbirimize benimkiylen yarin gidecekmis ev basvurusu yapacakmis bende gidene kapi orda dedim yine zor günler geciriyorum allahim hayirlisi neyse o olsun diyorum eger ayriliga kadar giderse sizin desteginize cok ihtiyacim olacak beni yanlis birakmayin olurmu
kız eşine ne diye soruyonkiiihadı benı yersenızcnm eklıcemde esım ıstemıyo sızı tanımıyo çünkü ben tanıyorum dıyorum ama ıllde yok dıyo ama ıkna edecem
hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar..
Uzun zamandır bu başlığı okuyordum ancak bugün katılmaya cesaret ediyorum
Aaah.. ah.. kilolar
Sadece tartıda gözüken birkaç rakamdan ibaret olsalardı keşke. Eğer genç bir kızsanız ve mağazalarda kendinize göre şık kıyafetler bulamıyorsanız, aynada kendinizi beğenmiyorsanız o birkaç rakam sizi depresyona kadar sürüklüyor, gerçek güzelliğinizi görmenini engelleyecek bir ruh haline sokuyor sizi.
Çoğunuz benim gibi bugüne kadar birçok diyet yapmış hatta belki başarılı olup iradesizce koruyamamışsınızdir. Halimden bir tek siz anlarsınız. Hiçbir zaman zayıf bi kız olmadım. Güzel bi mini elbise veya taytı büyük bir özgüvenle taşımanın özlemini çekiyorumZamanında dr. gürkan kubilay ile 7 kilo kadar vermiş ancak iradesizliğim ve hayatımda gelişen olaylara kendimi adapte etmeye çabalarken vücudumu adapte edemeyişim yüzünden verdiğim kiloyu misliyle geri aldım. Hoş,o 7 kilo bile kurtarmıyordu ki beni.. daha da vereceğime üstüne aldım. En sonunda tartıda 78.8 rakamını görünce tehlike çanları çaldı beynimde. Bir panikle diyet ve spora asıldım. İstediğim kadar asılayım, bünye işte; benimki de çok ama çok yavaş kilo veren ve diyetlere artık pek cevap vermeyen bir bünye. 12 kiloyu 2 senede verdim. Yarısını bir başka doktor ile kalan yarısını da öğrendiklerimle kendim verdim ( artık hepimiz birer alaylı diyetisyen olmadık mı ? ) 67 kiloya inmiştim ancak benim kilolar bacak ve popoda inanılmaz birikme yaptığı için bölgesel incelmem fazla olmadı, zayıflamış bir görüntüm olmadı. Sonra tekrar boğazımı tutamadım ve hareketsiz muhteşem yaşamıma geri dönmemle birlikte tekrar 70-71 kilo civarı oldum. Alkışlar bana gelsin.
Üstüne son dönemlerde yaşadığım psikolojik buhranlar da eklenince annem tuttu kolumdan estetik cerraha liposuction muayenesi olmaya götürdü. Yaşım 22 ama inanın 50 yaşındaki teyzelerde olmayan bir bacak yağlanmam ve selülitim var. Selülitlerim zaten nerdeyse 9 yaşımdan beri var.. Bu bölgesel sorunlardan kurtulabilmek ve biraz bu buhrandan sıyrılabilmek için liposuction muayenesi oldum. Sonuç; bacaklarım için 2 ameliyat gerektiği. Yağlanma sadece iç yada sadece yan bölgelerde değil bacağın tüm çevresinde olduğu için birden hepsine girişilemeyecek. Doktorum bana 2. ameliyata kadar ne kadar kilo verebileceğimi sordu. Kendim için iddialı bir hedef olan 60 kiloya kadar inmeyi hedefledim. İddialı çünkü en son ortaokulda bu kiloda idim herhalde.. Ancak bunu 2 ameliyat arasında yapmak yerine önceden vermek istedim. Üniversite son sınıftayım ve mezun olma döneminde bu işe kalkışmak istemedim doğrusu. 60 Olabilirsem eğer, tekrar doktorumla görüşeceğiz.
Gelişmelerimi ( gelişme yaşayabilirsem eğer) sizlerle paylaşmak ve sizlerdeki gelişmeleri okumak bana keyif verecek :)
Hepimize kolay gelsin :)
günaydın canımgünaydın canlarım
öperim sizi bi çok vee okul için hazırlanmaya kaçarım
günaydınGünaayyddıııınnnnnn
Çolk güzel bir hafta bizi bekliyor,cuma günü tartıda hep - leri görelimm inşalllaaahhhh
c.tesi ve pazari cıs olmadan kapattım çook mutluyum bi tek burgerden sade bardak dondurma yidim o ka
Günaydın kızlar
Gene karabatak gibi battım gelmedim.
Kilodan konuşmak istemiyorum.
Sadece sizleri merak ettim.
Biraz geçmişe bakınayım.
guvenıyorum cnm sıze bana kalsa hemen eklerım ama esım netten arkadasmı olur dıyo.....
aslında en ıyı arkadaşlık burası çıkarsız menfaat gütmeden karşılık beklemeden
mineeeeeee aaaaaaaa
dur bacim biseyler unuttum
abababa ev arkadaslariyla problem yasamis
sinir oldum dün bacim
bicim temiz kalpli kiz
bunlara cok yüz vermis
fatura yatcakmis yatirmamislar
elektirikler kesilmis
kiyamam yine bizimki götürmüs
alismislar bacim
yapan var nasil olsa
ha birde gülanne regl olmus
haftaya bomba gibi geliyom diyo
amann iste konusuyo
ben gelicem insallah bomba gibi haberi yok
neyse bacim birde nazugur vardi ya
hani varisten amaliyat olucakti
anam o dr. senin bu dr.benim gezmisler
amaliyati ertelemisler
varis corabi giycem diyo
yazin zor oluyo diyo
anaamm eskiden ameliyatmi vardi
yapstir sülügü gitsin iste
tabi bu arada diyette yapmamis
ama geldim yine diyo
mineeee
hicte sevmem dedikoduyu ama
neyse bacim cok israr ettin
basliyom :99::99::99::99::99::99::99::99::99:
bacim ben suzi birde ftemi kocislerle küsüz
karar verdik seylerini kesicezzz
immm dillerini
neyse tolgaduygu diyetisyene gitti ama galiba kilo vermemis
suzim bu haftada - de
cogu kizce vermis kilo
neyse bizim suzinin amcasimi teyzesimi ne geliyomus
annesiyle girismisler mutfaga
tabi bizimki hem yemishem yapmis
bende yoldum bi güzel
neyse yinede - cikti
sonracima handeleventin misafiri gelmis
anaaam cocuk bi yaramazmis bi yaramazmis sorma
evin altini üstüne getirmis
birde kadin bizim kiza kilomu aldin dedmis
kendi koca ikizlarine bakmadan
neyse onlar gidince bizimkisi
gecirmis cicekli donu almis takim elbezlerinide girismis temizlige
aaa bide gurbet sonunda sey etmis
anamm pek sevindi zavalli
azeri varya o da ekside bu hafta kilo vermis yine akilli kari vesselam
ay sonra scemm varya o da 63 küsür olmus
amaan görgüsüz iste cekmis bide foto koymus
bak bana ben öylemi yapiyom
6 lari gördüm citim ciktimi
akilli akilli oturuyom burda
noranin acik moreli bozulmus bacim
kilo alinca öyle oldu
vericek ama bence ben güveniyorum
katiee diye yeni ciitr adayimiz var
o da zayiflamak istiyo insallah
bir cocugu varmis kahvalti yapamiyom diyo
bende yap dedim
handelevent de anasiyla dedikodu yapiyo su an tel.de
ayy ne ayip hic sevmemm
neskuik süslendi püslendi dügüne
ne isin var otursana oturdugun yerde
evini temizle yemegini yap kocani bekle
ama nerdee
habire dügün dügün geziyo
neyse bacim laf aramizda olanlar bunlar
bak aramizda kalsin hic sevmem öyle laf yetistiren insanlari
günaydın canım
hoşgeldin
boşver kiloyu muhabbete gel arada
bak buaralar topik yine güzel
yeni kızlarda iyiler sağolsunlar sohbet güzel
dilekcim bak senin için buldum
geçmişe gitme boşuna bunları oku yeter
balkaymak sağolsun
okudukça gülüyorum yaaa yanımda örgü örerek anlatıyor gibi geliyor
elimizdede çekirdek hayal ettim birden
günaydın kızlar
bende diyete başladım sonunda
1 aylık işim var aslında ama dayanabilirsem
kız ver diom sana şukiloları güzelliğine güzellikkat adamda çatlasın yok sen makarnalar falan götürüyon.morelim cok bozuk betülüm ya ama aglamiycam artik dedim aglamiycamgirdik yine birbirimize benimkiylen yarin gidecekmis ev basvurusu yapacakmis bende gidene kapi orda dedim yine zor günler geciriyorum allahim hayirlisi neyse o olsun diyorum eger ayriliga kadar giderse sizin desteginize cok ihtiyacim olacak beni yanlis birakmayin olurmu
kız ben o çacugu netten fotoğraf indirdin sandım ölesine yeni eklediğin kaş göz aynı sen onu tanırdımsonradan fark ettim dün gizli gizli topik gezdim o yüzdenniyeki canim sende mi cikmisdin fare benzeri birsey vardin bi ara kizin tekinin evinde o senmisin :18:
he kiz benzetemedinmigerci orda sirin birseymissim simdi yaslandik ve sistik dur bitane daha ortaokuldan eklim
Eki Görüntüle 698011 o siyah beyaz olunca tuhafina gitmisdir belki Eki Görüntüle 698012 karsilastir bakim benzemiyormu
anladin sen anlatirma bana hay allah iyi yapmissin yoksa halen merak eder dururdun
benide ekle sene
masallah daha büyük gösteriyor aman nazaar deymesin pötüse
ay kendi gençkızlığım aklıma geldibi ara bende böleydim duygulandım.ama ben alerji tedavisi yüzünden kilo almıştım.normalbirkiloalmıyorsun çok şükür öle kötü şişmanlığım yok şimdi.bacaklara gelince benimde aynısı üst bacakta yağ birikmesi var bu yüzden basenli duruyorum.her elbise yakışmıyor.selülitte var.bununiçin bu kadar bunalıma girme.aramızda alt tarafı 3yaş var.kafana takarsan daha çok içinden çıkılmaz halae getirisinMerhaba arkadaşlar..
Aaah.. ah.. kilolar
Sadece tartıda gözüken birkaç rakamdan ibaret olsalardı keşke. Eğer genç bir kızsanız ve mağazalarda kendinize göre şık kıyafetler bulamıyorsanız, aynada kendinizi beğenmiyorsanız o birkaç rakam sizi depresyona kadar sürüklüyor, gerçek güzelliğinizi görmenini engelleyecek bir ruh haline sokuyor sizi.
Çoğunuz benim gibi bugüne kadar birçok diyet yapmış hatta belki başarılı olup iradesizce koruyamamışsınızdir. Halimden bir tek siz anlarsınız. Hiçbir zaman zayıf bi kız olmadım. Güzel bi mini elbise veya taytı büyük bir özgüvenle taşımanın özlemini çekiyorumZamanında dr. gürkan kubilay ile 7 kilo kadar vermiş ancak iradesizliğim ve hayatımda gelişen olaylara kendimi adapte etmeye çabalarken vücudumu adapte edemeyişim yüzünden verdiğim kiloyu misliyle geri aldım. Hoş,o 7 kilo bile kurtarmıyordu ki beni.. daha da vereceğime üstüne aldım. En sonunda tartıda 78.8 rakamını görünce tehlike çanları çaldı beynimde. Bir panikle diyet ve spora asıldım. İstediğim kadar asılayım, bünye işte; benimki de çok ama çok yavaş kilo veren ve diyetlere artık pek cevap vermeyen bir bünye. 12 kiloyu 2 senede verdim. Yarısını bir başka doktor ile kalan yarısını da öğrendiklerimle kendim verdim ( artık hepimiz birer alaylı diyetisyen olmadık mı ? ) 67 kiloya inmiştim ancak benim kilolar bacak ve popoda inanılmaz birikme yaptığı için bölgesel incelmem fazla olmadı, zayıflamış bir görüntüm olmadı. Sonra tekrar boğazımı tutamadım ve hareketsiz muhteşem yaşamıma geri dönmemle birlikte tekrar 70-71 kilo civarı oldum. Alkışlar bana gelsin.
Üstüne son dönemlerde yaşadığım psikolojik buhranlar da eklenince annem tuttu kolumdan estetik cerraha liposuction muayenesi olmaya götürdü. Yaşım 22 ama inanın 50 yaşındaki teyzelerde olmayan bir bacak yağlanmam ve selülitim var. Selülitlerim zaten nerdeyse 9 yaşımdan beri var.. Bu bölgesel sorunlardan kurtulabilmek ve biraz bu buhrandan sıyrılabilmek için liposuction muayenesi oldum. Sonuç; bacaklarım için 2 ameliyat gerektiği. Yağlanma sadece iç yada sadece yan bölgelerde değil bacağın tüm çevresinde olduğu için birden hepsine girişilemeyecek. Doktorum bana 2. ameliyata kadar ne kadar kilo verebileceğimi sordu. Kendim için iddialı bir hedef olan 60 kiloya kadar inmeyi hedefledim. İddialı çünkü en son ortaokulda bu kiloda idim herhalde.. Ancak bunu 2 ameliyat arasında yapmak yerine önceden vermek istedim. Üniversite son sınıftayım ve mezun olma döneminde bu işe kalkışmak istemedim doğrusu. 60 Olabilirsem eğer, tekrar doktorumla görüşeceğiz.
Gelişmelerimi ( gelişme yaşayabilirsem eğer) sizlerle paylaşmak ve sizlerdeki gelişmeleri okumak bana keyif verecek :)
ya senin karşına güvenilir birileri çıkmış eşide haklı binbir türlü insan var belki benimkide öğrense tepki gösterecek ama sormak aklına gelmiyor.Canm bizim burda tanışıp 2 senedir olan anneler grubumuz var,birbirimizin evine gidip geliyoruz :) Netten arkadaşlık oluyor hemde çok güzel :) Canım arkadaşlarım bi kez daha öpüyorum onları
ben kilo aldım...yiyorum yiyorum aslında çok bişey yemiyorum ama dondurma yiyip duruyorummmmm
cok güzel sözler yazmissin cok sagol canim destegin icinaslında ben çocuk için yürütülen evlılığe karsıyım her nekadar çocuklarımızda olsa evlılık ıkı kısılık eger o ıkı kısıde mutlu deılse evlılık yoktur zaten.mutsuz bır evlılıkte çocuklar daha mutsuz oluyo aslında hakkınızda hayırlısı cnm inş düzelirsiniz demiyorum eger duzelıp ıkı gun sonra yıne mutsuz olacaksan duzelmeyın ama aranızda buyutulmeyeck sorunlar varsa uzatmayın derım. unutma hıç bırsey senın mutluluğundan daha degerlı deıl kendını nasıl mutlu ve degerlı hıssedıyorsan oyle yasa hayat baskalrını düşünemeyecek kadar kısa cnm
cok sagol neslimkuzucuğunu öp bizim içinde tatlım
ayrıca moralinide bozma hakkında hayırlısı neyse o olsun kuzum
düşünmeden hareket etme yavrum
konuşuruz sonra bunları
Yok canım :) Ben kola manyağıydım
hosgeldin canim aramizaMerhaba arkadaşlar..
Aaah.. ah.. kilolar
anneme acildim dün de oda eleme gezsin ne var sanki sende üstüne gitme gezerse gezin dedikimse beni dışarı çıkarmadı nesli
yalnız hissediyorum kendimi bu şehirde
o haksız bi de üste mi çıktı yani yoksa başka bi tartışma mı çıktı canım :26:
gece erken yatmıştım anca gördüm yazdığını çok üzüldüm kusura bakma geç kaldığım için
sen canını sıkma tatlım her şey olacağına varır ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıyoruz. sen elinden geleni yaptın bu evliliği kurtarmak için. sırf oğlun için sabrettin o sorumsuz adama. artık üzme kendini.. biz her zaman yanındayız tabii ki ne olursa olsun desteğimiz seninle
kavgayı kazandın diye tebrik etmemizi beklemiyorsun herhalde dimiii
neyse ki düğünde hareketin de çok olmuştur fazla almamışsındır diye umuyorum :26:
allah sihin acikli versin iyi dersler sekergünaydın canlarım
öperim sizi bi çok vee okul için hazırlanmaya kaçarım
günaydin canimGünaayyddıııınnnnnn
Çolk güzel bir hafta bizi bekliyor,cuma günü tartıda hep - leri görelimm inşalllaaahhhh
c.tesi ve pazari cıs olmadan kapattım çook mutluyum bi tek burgerden sade bardak dondurma yidim o ka
hosgeldin canim aramizaherkese mrb kızlar benide aranıza alırmısınız?...birbirimize destek olarak motive ederek belki daha başarılı oluruz diyet konusunda... buarada ben 94.5 kilo ile başladım 3.5 ay önce şimdiyse 77.5 kiloyum spor+diyet 17 kilo verdim...hep balıketliydim ben evlendiğimde 72 kiloydum peşpeşe 2 doğum derken aldı başını gitti kilolar bi 70 olsam yeter diyorum ama bakalım...
amin dilegim kaderde ne varsa onu yasayacagiz hayirlisi cok sagolBeni görüosun hepp mutlusun dimii?
Hakkında hayrlısı olsun Suzim
Bi ömür mutsuz olmaktansa belki böylesi daha hayırlıdır.
Benide çağırsaydın beraber yerdik.
günaydin canimgünaydın kısceler:):)
nasılsınız bakalım?
hafta sonu birazcık kaçamakla geçti.
sabah:
1 bardak limonlu su
1 salatalık
1 dometes
maydnz
1,5 dilim tam tahıllı uno ekmeği
sabah kahvaltıda çok güzel dikkat ediliyor.ama daha sonraki öğünlerde pek dikkat edemiyorum. inşllh bugün dikkat etmeye çalışcam.
günaydin minem
hmm anladım canım hakkında hayırlısı ozaman
allah iyi insanlarla karşılaştırsın zor bir durum
üniversite günleri insanın hayatında yaşayabileceği en güzel günler
ama böyle pürüzlerde oluyor işte
bundan sonra daha sık burada olmaya çalışcam canımm
senin siman hiç değişmemiş suzim
bugün diyete başlıyorum yaa uzun süre yiyemiycem diye hepsini yemeyi planlıyordum
siz yenimi evlisiniz
bizim 5 yıl doldu
hiiç birlikte vakit geçirme gibi biderdimiz yok
hmm o tartışmalar benide çok üzer öyle büyük kavgaları olmaz ama azcık sert konuşsalar bile etkilenirim
bu sene yaz çok sıcak olacakmış neslim
yandık valla
canım nesli söylemiş zaten
çok üzüldük valla duyunca
allah ayşeye ve kızına uzun ömürler versin ne diyelim
bende istiyorum face
bende bende
canım çok iyi düşün ve verdiğin kararın arkasında ol
ona muhtaçmışsın gibi düşünme
sanırım çalışmıyordu değilmi, asıl o sana muhtaç
bence blörf yapıyor hatta gidecem diye yalvarmanı bekliyor belkide
hayat onunlamı güzel onsuzmu? oğlun babayla mutlumu yoksa ayrı olunca tartışmalar olmadan babayla vakit geçirirkenmi mutlu olacak
en önemlisi sen ne istiyorsun
çok iyi düşün
kız eşine ne diye soruyonkiii
boşver herşeyide bilmesin
hoşgeldin aramıza
eğer düzenli katılırsan yazarsan motivasyonunda yükselir ve kilo verdiğini görünce mutlu olursun
bence sen inanmadığın içinde başarılı olamıyorsun
en son cümledeki gelişme yaşayabilirsem eğer kısmında o güvensizliği hissetttim
günaydın canım
iyi dersler
günaydınne güzel
hiç cıssız bir haftasonum olmadı
balliyi merak etmeye basladim bugün yine yok :26:dileeek balkaymak gelsinde sana biözet geçsin bence hiç geçmişle uğraşma
ben bugün tartida sok gecirdim mine yagünaydın kızlar
bende diyete başladım sonunda
1 aylık işim var aslında ama dayanabilirsem
dondurmada da birsürü kalori var :18: bende yedim 2 tane haftasonuben kilo aldım...yiyorum yiyorum aslında çok bişey yemiyorum ama dondurma yiyip duruyorummmmm
İyi yapmışın canım saldın mı devamı geliyor, bir şekilde dikkat etmek lazım.
ayy benımkısıde cok uykucu sabahları uyandırmak ıcın kaac defa rıyorum bellı degıl
hıcde sevmem aslında uyusuk ınsanları
ahh suzım nasıl uzuluyorum sana bı bılsen
cok yakınımda bırıde esıyle sureklı problem yasıyo ama cocuklar olunca ayrılamıyorsun dıyo
ne bıleyım allahım akıl versın su kocalara
gunaydın abla
nasılsın bende bugun sıkı dıyete basladım bakalım kac gun surecek yada saat
hayatım ekledım senı faceden ama bulamadım begenılecek yerı
gunydın seker
koz belkı kosusturmadan zayflarsın
Ah canım hiç sorma mecburiyetten işte, belki bir gün rahat bir iş yapar mıyım kimbilir, ya da emekli, kocamın işi iyi olsa 1 dakka düşünmem de, maalesef onun da belli olmuyor kibacim ya haftanin 6 günp calisiyosun cocukda vardi dimi nasil cikiyorsun isin icinden :26:
pazartesi diyete başlıyorum yaaa
sabah kahvaltıya hamur kızartsam
sonrada pizza yemeye gitsem hamur yediğim için ara yapmayacağım
ikindi üzeride pizza yemeye giderim
ama canım kısırda istiyordu
pizzadan gelince azcık yaparım
ben yapıncayaaaaaaaaaa kadar zaten acıkırm kesin
akşamda künefe yemeye gideyim
başkaaaaa :44::44::44:
bideee kalan sarmalar var yatmadanda onları götüreyim mideye
kızıma çekirdek fındık fıstık yedirirken ağzıma atarım bikaç tane
bukadar
ayy canım baklava istedi ama künefe yicem neyse
ayy tantunide istedi
aay adanada
ayyyy...............
Ay canım ne yapcaz senin bu kocayı, biz barıştık neyse ki, uzatmak da gereksizdi zaten. Hayat geçiyor canım,dediğin gibi sen de kendi hayatın için istediğin şeyleri yapmaya çalış canım, mutlu olacağın aktiviteler falan, onlar hayatını ne de olsa yaşıyor, sen de yaşa, hep veren taraf biz oluyoruz maalesef, verdikçe eziliyorsun.IYI GECELER KIZLAR ana büyük yaziyomuykum geldi ama yinede gelmeden edemedim bugün cok
1-2 ay bulusmamisdin onlan ondan sonra zaten geri görüsmeye basladi baya oluyor faceden yazmis benimkini bende o yatti uyuudu dedim yenge ben sizin kötü olmanizi istemem araniz bozulmasin yeterki bulusmam bile diye yazmisdin hepsi yalanci neyse bunun arkadasi geldi asagida bizim parkda oturcaz dedi birsey demedim baktim saat baya gec oldu bu saatde kadar parkmi olur benim telefona bu navigation yapmis hem o görüyo benim nerde oldugumu hem ben actim o programi 11 viyanada diye yaziyo aradim nerdesin diye bizim parkda diyodedim niye yalan söylüyorsun telefon 11 de gösteriyor seni sen kizarsin diye basladi bende kapatim telefonu yüzüne hemende nasil geldi eve bagirdim cagirdim iste programida sildim dedim ben programi sildim sen beni ilgilendirmiyorsun ne halin varsa gör sende beni merak et bende arkadaslarimlan gezecem gelmiycem merakdan catla dedim öyle iste betülüm ay seninde basini aritiyorum kusura bakma seker
Ayyy canım hayallerimi yaşadım biran için, ne de güzel anlatmışın kız, çok canım çekti, biz de gelelim mi topikçene, hem de o yengeni atarız bir yerlerden aşağıay hava o kadar güzel ki her yer yemyeşill kuşlar cıvıl cıvıl hava sıcak oturduğum yerden pek araba geçmez gürültü yok ay bayılıyorum buraya allah banada versin bu mahallede bi evaklıma köyüm geldi.ilk baharda babam haftasonu bizi böle arabaya koyar köye götürüdü.doğa o kadar güzeldiki dağlardan köye giderdik yemyeşildirher yer.dereler akar eski topraktan köy evleri.çoğuda rumlardan kalmadır.sürekli deniz kenarından seyreden bir yol.çarşaf gibimasmavi bir deniz.hafta sonu olduğunda sporcular yamaç paraşütü yapmaya gelir.gökyüzü rengarenk paraşüt dolar.o tavuklar yollarda koşturur.köy çeşmelerinden mis gibi su doldurururz.yazın bile buz gibi elimizi yüzümüzü yıkaırz.sonra annenemlere gideriz.oda asmaaltında bahçede kahvaltı kurar mis gibi.o süpürge otları sarı sarı açar enfes kokar.annanem biz gitcez die erkenden kalkar kışsa sobada ekmek yapar.yaz zamanı bahçedeki toprak ocağı yakar.bize hamur pişirir.altında biber közler.bahçeden mis gibi domates salatalık koparızız.hemen sofraya keseriz.üstüne zeytin yağ taze kekkik.kediler doluşur hemen bahçeye.akşam üstleri etrafı incir ağacı kokusu sarar.bahçede ocakları olan herkez ocağını yakar bişeyler pişirir.dayım taze balık getirise onları kızartırız hemen yeriz.bazende bahçeden topladığmız taze biber domatesle kızartma yapar üstüne sos döker yeriz köey ekmeğiyle.kiraz zamanı ağaçların tepesine çıkarız kiraz toplarız ishal olana kadar.annemler dedikodu yapar.hep kaynanasını anlatır.annanemin kulakları duymaz.yengoş gene tepede surat bir karış oturup bize bakar.ay sonu olmadı galba
Kız bir de iş güç düşünüyon, iş bulsan napacan, benim mesai 8 de başlıyor, sabah 6 da kalkıyom, çocuklar falan derken:26:ay yok 8 de kesinlikle kalkamam bak gün geçmek bilmio.iş güç bittigeleyim seninkileride yapayım
O kadar değişik şeyler var ki, hangisine inanacağız ki, bence çok da takılma, az ve sağlıklı beslenmek en iyisi bence.:26::26:günaydın canlarım
kalkalı oldu biraz da anca kahvaltımı filan yaptım geldim
dün bi araştırma okudum
günde 2 öğün beslenmekten ve 3 günde bir su orucu yapmaktan bahsediyordu
bütün gün sadece su içip,sadece akşam yemeği yenilerek yapılıyormuş. arada domates-salatalık-çiğ sebze gibi şeyler yenilebilirmiş
açıkcası bana çok mantıklı geldi
adam diyor ki, hastalanınca iştahımızın kesilmesinin sebebi vücudun bi tedavi şekliymiş.
hastayken yediklerimiz aynı zamanda hastalığı da beslermiş
bu şekilde belli aralıklarla kendimizi aç bırakmak
kronik hastalıklar,şeker hastalığı, kanser gibi durumlardan koruyormuş
aynı kaloriyi gün içinde istedikleri şekilde alan bi grup insan ile 8 saat ara ile 2 öğün alan insanlar (16 saat açlık var) arasında araştırma yapılmış
2 öğün yiyenlerin daha çok kilo verdikleri anlaşılmış
kahvaltının önemsizliğinden bahsetmiş. yoğun yapılan kahvaltının ağırlık yaptığından bahsetmiş
bilmiyorum okudum işte baya bişey.. çok uzundu atlaya atlaya okudum gerçi de
mantıklı geldi açıkcası.
bi süre denemeyi düşünüyorum bakalım..
öyle işte sizinle de paylaşayım dedim
hatta durun size makaleyi göndereyim de okuyun..
2 sayfa ama arka sayfayı unutmayın
Günde kaç öğün yemeliyiz?
ben artık ders çalışayım yarın hoca soru sorar
arada uğrarım yine
öpüldünüz şekerler
anaaa suzide reklamdaki fatmagül gibi kıllanmışgünaydin kizlarEki Görüntüle 698206 ruh halim
cok güzel sözler yazmissin cok sagol canim destegin icin
cok sagol neslimkaderimde varsa yasarim allah hayirlisini nasip etsin dogru yolu gösterisn herzaman
anam o daha kötü
hosgeldin canim aramizainsallah istedigin kilolara kavusursun biz burdayiz elimizden geldiyince yardimci olmaya calisiriz
anneme acildim dün de oda eleme gezsin ne var sanki sende üstüne gitme gezerse gezin dediya aslinda gezmesine birsey demiyorum yalan söylemesin dün yine arkadasi arayip gezelim deyince kavga ettim sen dedim 17 yasinda degilsin 30 yasina girdin biraz oturakli ol esin var cocugun var bizlen gez dedim ondan sonra tartisstik iste konusmuyorum simdi bugün gidecekdin güya sabah benlen kalkip benim kan tahlileri doktordan almaya gitmis msj atti
allah sihin acikli versin iyi dersler seker
günaydin caniminsallah ne güzel gecirmissin haftasonunu
hosgeldin canim aramizaboyun kac canim
amin dilegim kaderde ne varsa onu yasayacagiz hayirlisi cok sagolsen naptin fistik nasilsin
günaydin canim
günaydin minemalismissim altda nickini ariyorum hep cok güzel bir cocukluk zamanim vardin ailemden allah razi olsun el bebek gül bebek büyütüler beni iyi bir evlat olmussumdur umarim isterim oglumda güzel bir cocuklugu olsun aci cekmeden dertsiz büyüsün akisina biraktim minem olacagi varsa ayriligin olur zaten önüne gecilmez ama 12 sene ugras dur cabala evliligini ayakda tutcam diye o agir geliyor herhalde bana dedigin gibi ben ona muhtac degilim allah sükür hayirlisi artik
balliyi merak etmeye basladim bugün yine yok :26:
ben bugün tartida sok gecirdim mine ya
dondurmada da birsürü kalori var :18: bende yedim 2 tane haftasonu
ay gelin valla keşke bende gitsem gene oraya.mahallede doğalgaz çalışması var kafam şişti tır tır.gitcem yayılcamorda otlara yemyeşil ağaç gölgesine kafa dinlicem arada süpürge otu kokcak oh mis.doğayla başbaşa hiç bozulmamış bi yer yolları bile hala aynıİyi yapmışın canım saldın mı devamı geliyor, bir şekilde dikkat etmek lazım.
Ah canım hiç sorma mecburiyetten işte, belki bir gün rahat bir iş yapar mıyım kimbilir, ya da emekli, kocamın işi iyi olsa 1 dakka düşünmem de, maalesef onun da belli olmuyor ki
Kız sen bu kafayla ne diyeti anacım, 80-90 kilo olursun, oburrr Mine, sonra Balkaymak fotolarını yayınlar bak şişko şişko
Ay canım ne yapcaz senin bu kocayı, biz barıştık neyse ki, uzatmak da gereksizdi zaten. Hayat geçiyor canım,dediğin gibi sen de kendi hayatın için istediğin şeyleri yapmaya çalış canım, mutlu olacağın aktiviteler falan, onlar hayatını ne de olsa yaşıyor, sen de yaşa, hep veren taraf biz oluyoruz maalesef, verdikçe eziliyorsun.
Ayyy canım hayallerimi yaşadım biran için, ne de güzel anlatmışın kız, çok canım çekti, biz de gelelim mi topikçene, hem de o yengeni atarız bir yerlerden aşağı
Kız bir de iş güç düşünüyon, iş bulsan napacan, benim mesai 8 de başlıyor, sabah 6 da kalkıyom, çocuklar falan derken:26:
O kadar değişik şeyler var ki, hangisine inanacağız ki, bence çok da takılma, az ve sağlıklı beslenmek en iyisi bence.:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?