günaydin kizlarEki Görüntüle 698206 ruh halim
cok güzel sözler yazmissin cok sagol canim destegin icin
cok sagol neslimkaderimde varsa yasarim allah hayirlisini nasip etsin dogru yolu gösterisn herzaman
anam o daha kötü
hosgeldin canim aramizainsallah istedigin kilolara kavusursun biz burdayiz elimizden geldiyince yardimci olmaya calisiriz
anneme acildim dün de oda eleme gezsin ne var sanki sende üstüne gitme gezerse gezin dediya aslinda gezmesine birsey demiyorum yalan söylemesin dün yine arkadasi arayip gezelim deyince kavga ettim sen dedim 17 yasinda degilsin 30 yasina girdin biraz oturakli ol esin var cocugun var bizlen gez dedim ondan sonra tartisstik iste konusmuyorum simdi bugün gidecekdin güya sabah benlen kalkip benim kan tahlileri doktordan almaya gitmis msj atti
allah sihin acikli versin iyi dersler seker
günaydin caniminsallah ne güzel gecirmissin haftasonunu
hosgeldin canim aramizaboyun kac canim
amin dilegim kaderde ne varsa onu yasayacagiz hayirlisi cok sagolsen naptin fistik nasilsin
günaydin canim
günaydin minemalismissim altda nickini ariyorum hep cok güzel bir cocukluk zamanim vardin ailemden allah razi olsun el bebek gül bebek büyütüler beni iyi bir evlat olmussumdur umarim isterim oglumda güzel bir cocuklugu olsun aci cekmeden dertsiz büyüsün akisina biraktim minem olacagi varsa ayriligin olur zaten önüne gecilmez ama 12 sene ugras dur cabala evliligini ayakda tutcam diye o agir geliyor herhalde bana dedigin gibi ben ona muhtac degilim allah sükür hayirlisi artik
balliyi merak etmeye basladim bugün yine yok :26:
ben bugün tartida sok gecirdim mine ya
dondurmada da birsürü kalori var :18: bende yedim 2 tane haftasonu
günaydin busecimay ben dün cıss yidim :26::26::26::26:
Günaydın kızlar, bugün yoğunum biraz, uğramaya çalışcam
evet ben öyle olamiyorum handecim herseyi kafaya taka taka iyice sinir küpü oldum ben böyle degildim cok yiprandim bende olacagina biraktim iste tatlim zaten patlayacagim zaman direk burda buluyorum kendimi dert ortagim yok bazen konusmak bile iyi geliyorkız ver diom sana şukiloları güzelliğine güzellikkat adamda çatlasın yok sen makarnalar falan götürüyon.üzme canım kendini hayat senin hayatın herşeye karar vermeden önce kendini düşün kendimizden önemlihiç bir şey yok.tabiki çocuğu için bazı kararlar alırken onu düşünebilirsin daha anne olmamış birinin gözüyle konuşuyorum şu anda.çocuklarımızda ilerde kendi hayatlarını kuracaklar ve önceliklerini bizimde yaptığımız gibi kendilerine verecekler o zman anneler kendi hayatını feda ettiğinle kalacak.tabi bu benim dediğim anne olmayan birinin yorumu belki anne olunca değişir fikrim.sakın kendini üzme su akar yolunu bulur accık gamsız olmaya çalış.inan bu hayatta ne kadar gamsız ve umursamzsan o kadar iyi ve uzun yaşıyırsun.çok sıkılırsan gel içindekileri bize pöfkürrr biz dinleriz
kız ben o çacugu netten fotoğraf indirdin sandım ölesine yeni eklediğin kaş göz aynı sen onu tanırdımevde çiyan vardı canım dedim ya kocacımın gece yatakta ayağını soktuk hastaneye gittik die ondan ilaçlandı
ay kendi gençkızlığım aklıma geldibi ara bende böleydim duygulandım.ama ben alerji tedavisi yüzünden kilo almıştım.normalbirkiloalmıyorsun çok şükür öle kötü şişmanlığım yok şimdi.bacaklara gelince benimde aynısı üst bacakta yağ birikmesi var bu yüzden basenli duruyorum.her elbise yakışmıyor.selülitte var.bununiçin bu kadar bunalıma girme.aramızda alt tarafı 3yaş var.kafana takarsan daha çok içinden çıkılmaz halae getirisin
sevindim canim aman siz iyi olun fadimecimİyi yapmışın canım saldın mı devamı geliyor, bir şekilde dikkat etmek lazım.
Ah canım hiç sorma mecburiyetten işte, belki bir gün rahat bir iş yapar mıyım kimbilir, ya da emekli, kocamın işi iyi olsa 1 dakka düşünmem de, maalesef onun da belli olmuyor ki
Kız sen bu kafayla ne diyeti anacım, 80-90 kilo olursun, oburrr Mine, sonra Balkaymak fotolarını yayınlar bak şişko şişko
Ay canım ne yapcaz senin bu kocayı, biz barıştık neyse ki, uzatmak da gereksizdi zaten. Hayat geçiyor canım,dediğin gibi sen de kendi hayatın için istediğin şeyleri yapmaya çalış canım, mutlu olacağın aktiviteler falan, onlar hayatını ne de olsa yaşıyor, sen de yaşa, hep veren taraf biz oluyoruz maalesef, verdikçe eziliyorsun.
Ayyy canım hayallerimi yaşadım biran için, ne de güzel anlatmışın kız, çok canım çekti, biz de gelelim mi topikçene, hem de o yengeni atarız bir yerlerden aşağı
Kız bir de iş güç düşünüyon, iş bulsan napacan, benim mesai 8 de başlıyor, sabah 6 da kalkıyom, çocuklar falan derken:26:
O kadar değişik şeyler var ki, hangisine inanacağız ki, bence çok da takılma, az ve sağlıklı beslenmek en iyisi bence.:26::26:
daha dün aldim kiz cilop gibiyimanaaa suzide reklamdaki fatmagül gibi kıllanmışballı hala yok bize çokmu kızdı acaba obamanın karısıdediğim için gizli kimliği açıklandı die kaçtı galba
ay gelin valla keşke bende gitsem gene oraya.mahallede doğalgaz çalışması var kafam şişti tır tır.gitcem yayılcamorda otlara yemyeşil ağaç gölgesine kafa dinlicem arada süpürge otu kokcak oh mis.doğayla başbaşa hiç bozulmamış bi yer yolları bile hala aynıyeterkiiş bulayım ev işleri kolay 2 kişiyiz nası olsa
günaydin canimslm kızlar hafta sonu ne yediğimi bende bılmediğimden yazamadım (bahar temızlığı yaptım öyle öğünlü yıyemedim ama yınede dıkkat ettım )
bugunde anca kahvaltı edıcem daha edmedım
kahvaltım
domates peynır salatalık denge ekmeği yumurta adaçayı şeklinde olucak
gözden kacmisdir belki canim yoksa burdaki kizlar cok cana yakin arada kayniyo bazen msjlarboyum 168 çok zayıf olmak istemiyorum 68-70 yeterli benim için buarada tek sen cvb yazmışsınız saol
ay o güzel kadın avatarını değiştirmişsin bende ona bakıp imreniyodum hep.hafta sonu herkesin kaçıyor boşverslm kızlar hafta sonu ne yediğimi bende bılmediğimden yazamadım (bahar temızlığı yaptım öyle öğünlü yıyemedim ama yınede dıkkat ettım )
bugunde anca kahvaltı edıcem daha edmedım
kahvaltım
domates peynır salatalık denge ekmeği yumurta adaçayı şeklinde olucak
boyum 168 çok zayıf olmak istemiyorum 68-70 yeterli benim için buarada tek sen cvb yazmışsınız saol
aynı valla, ne olsun okul ev arası gidip geliyorumAynen öyle yapayım dedim bende..
Ee sende ne var ne yok?
Nabıyorsun?
evet aldım canımSon eklediğin resimlerde biraz kilo almış gördüm.:26:
Özel gün durumları mı?
Bizim bu bünyemizi napsak bilemiorum
günaydın fıstııkgünaydın canlarım
öperim sizi bi çok vee okul için hazırlanmaya kaçarım
günaydın cnmGünaayyddıııınnnnnn
Çolk güzel bir hafta bizi bekliyor,cuma günü tartıda hep - leri görelimm inşalllaaahhhh
c.tesi ve pazari cıs olmadan kapattım çook mutluyum bi tek burgerden sade bardak dondurma yidim o ka
günaydın kacak kızGünaydın kızlar
Gene karabatak gibi battım gelmedim.
Kilodan konuşmak istemiyorum.
Sadece sizleri merak ettim.
Biraz geçmişe bakınayım.
günaydın cnmgünaydın kısceler:):)
nasılsınız bakalım?
hafta sonu birazcık kaçamakla geçti.
sabah:
1 bardak limonlu su
1 salatalık
1 dometes
maydnz
1,5 dilim tam tahıllı uno ekmeği
sabah kahvaltıda çok güzel dikkat ediliyor.ama daha sonraki öğünlerde pek dikkat edemiyorum. inşllh bugün dikkat etmeye çalışcam.
yok kız 4.senemız bıttı 5 gıdık bızde
hmm anladım canım hakkında hayırlısı ozaman
allah iyi insanlarla karşılaştırsın zor bir durum
üniversite günleri insanın hayatında yaşayabileceği en güzel günler
ama böyle pürüzlerde oluyor işte
bundan sonra daha sık burada olmaya çalışcam canımm
senin siman hiç değişmemiş suzim
bugün diyete başlıyorum yaa uzun süre yiyemiycem diye hepsini yemeyi planlıyordum
siz yenimi evlisiniz
bizim 5 yıl doldu
hiiç birlikte vakit geçirme gibi biderdimiz yok
hmm o tartışmalar benide çok üzer öyle büyük kavgaları olmaz ama azcık sert konuşsalar bile etkilenirim
bu sene yaz çok sıcak olacakmış neslim
yandık valla
canım nesli söylemiş zaten
çok üzüldük valla duyunca
allah ayşeye ve kızına uzun ömürler versin ne diyelim
bende istiyorum face
bende bende
canım çok iyi düşün ve verdiğin kararın arkasında ol
ona muhtaçmışsın gibi düşünme
sanırım çalışmıyordu değilmi, asıl o sana muhtaç
bence blörf yapıyor hatta gidecem diye yalvarmanı bekliyor belkide
hayat onunlamı güzel onsuzmu? oğlun babayla mutlumu yoksa ayrı olunca tartışmalar olmadan babayla vakit geçirirkenmi mutlu olacak
en önemlisi sen ne istiyorsun
çok iyi düşün
kız eşine ne diye soruyonkiii
boşver herşeyide bilmesin
hoşgeldin aramıza
eğer düzenli katılırsan yazarsan motivasyonunda yükselir ve kilo verdiğini görünce mutlu olursun
bence sen inanmadığın içinde başarılı olamıyorsun
en son cümledeki gelişme yaşayabilirsem eğer kısmında o güvensizliği hissetttim
günaydın canım
iyi dersler
günaydınne güzel
hiç cıssız bir haftasonum olmadı
olur cnm nıye omasın ama esım polıs olduğundan ınsanlara cok guvenmıyo hergun bın bırturlu olayla karsılasıyolarCanm bizim burda tanışıp 2 senedir olan anneler grubumuz var,birbirimizin evine gidip geliyoruz :) Netten arkadaşlık oluyor hemde çok güzel :) Canım arkadaşlarım bi kez daha öpüyorum onları
günaydın cnmgünaydın kızlar
bende diyete başladım sonunda
1 aylık işim var aslında ama dayanabilirsem
oh oh ohhhhhhhhben kilo aldım...yiyorum yiyorum aslında çok bişey yemiyorum ama dondurma yiyip duruyorummmmm
günaydın cnm sendemı dondurma yıdın kızay ben dün cıss yidim :26::26::26::26:
ya senin karşına güvenilir birileri çıkmış eşide haklı binbir türlü insan var belki benimkide öğrense tepki gösterecek ama sormak aklına gelmiyor.eşler bazen anlamıyor.gurbete çok ısrar etmemiz lazım nede olsa aşiret avradı öldürüverir hemen bizi
bu aralar bebde çokkilo veremeiyorum.dondurma şekerli diyette şeker yememeklazım aslında
of dün ilaçlama bugun mobilyacı gelcek.evlendiğimden beri istediğimgibi olmadı mobilyalar gelip alacaklar bugun bi sürü iş çıkacak bana dolaplar boşalacak
önemlı deıl cnm sen mutlu ol yeterkıgünaydin kizlarEki Görüntüle 698206 ruh halim
cok güzel sözler yazmissin cok sagol canim destegin icin
cok sagol neslimkaderimde varsa yasarim allah hayirlisini nasip etsin dogru yolu gösterisn herzaman
anam o daha kötü
hosgeldin canim aramizainsallah istedigin kilolara kavusursun biz burdayiz elimizden geldiyince yardimci olmaya calisiriz
anneme acildim dün de oda eleme gezsin ne var sanki sende üstüne gitme gezerse gezin dediya aslinda gezmesine birsey demiyorum yalan söylemesin dün yine arkadasi arayip gezelim deyince kavga ettim sen dedim 17 yasinda degilsin 30 yasina girdin biraz oturakli ol esin var cocugun var bizlen gez dedim ondan sonra tartisstik iste konusmuyorum simdi bugün gidecekdin güya sabah benlen kalkip benim kan tahlileri doktordan almaya gitmis msj atti
allah sihin acikli versin iyi dersler seker
günaydin caniminsallah ne güzel gecirmissin haftasonunu
hosgeldin canim aramizaboyun kac canim
amin dilegim kaderde ne varsa onu yasayacagiz hayirlisi cok sagolsen naptin fistik nasilsin
günaydin canim
günaydin minemalismissim altda nickini ariyorum hep cok güzel bir cocukluk zamanim vardin ailemden allah razi olsun el bebek gül bebek büyütüler beni iyi bir evlat olmussumdur umarim isterim oglumda güzel bir cocuklugu olsun aci cekmeden dertsiz büyüsün akisina biraktim minem olacagi varsa ayriligin olur zaten önüne gecilmez ama 12 sene ugras dur cabala evliligini ayakda tutcam diye o agir geliyor herhalde bana dedigin gibi ben ona muhtac degilim allah sükür hayirlisi artik
balliyi merak etmeye basladim bugün yine yok :26:
dondurmada da birsürü kalori var :18: bende yedim 2 tane haftasonu
boyum 168 çok zayıf olmak istemiyorum 68-70 yeterli benim için buarada tek sen cvb yazmışsınız saol
tartida bugün 74.8 i gördüm kizlaryani 3 günde 1 kilo 600 gramm artidayim
cnm benım boyumda 1.70 66 kıloyum ama ınsan oglu verdıkce dahada vermek ıstıyo
slm kızlar nasılsınız bakım
günaydın canımay ben dün cıss yidim :26::26::26::26:
suzim haklısın 12 yıldır çabalıyorsun ama hiç bişey değişmiyorsa ve sadece sen çabalıyorsan değmez bencegünaydin minemalismissim altda nickini ariyorum hep cok güzel bir cocukluk zamanim vardin ailemden allah razi olsun el bebek gül bebek büyütüler beni iyi bir evlat olmussumdur umarim isterim oglumda güzel bir cocuklugu olsun aci cekmeden dertsiz büyüsün akisina biraktim minem olacagi varsa ayriligin olur zaten önüne gecilmez ama 12 sene ugras dur cabala evliligini ayakda tutcam diye o agir geliyor herhalde bana dedigin gibi ben ona muhtac degilim allah sükür hayirlisi artik
zaten herkes bana diyorKız sen bu kafayla ne diyeti anacım, 80-90 kilo olursun, oburrr Mine, sonra Balkaymak fotolarını yayınlar bak şişko şişko
canım lütfen moralini bozmatartida bugün 74.8 i gördüm kizlaryani 3 günde 1 kilo 600 gramm artidayim
bende herseyı soluyom ıste cnm bazeb söylememekte gerekıyo
aman allah korosun fare görsem eve giremem heral.dün fare içinde ilaçladılar şimdi 1yıl hiçbir şey gelmeyecekmiş evet hayırlısıyla.teyzeme girmiş geçen yıl onlar yaz tatilindeyken su giderlerinden hortumu yiyerek eve dalmış.sonrada teyzemin zeytinyağlarının üzerindeki plastik kapakları yemiş.evdeki koltuğu kemirmiş tabi fare 3 ay evde kalınca eve bitirecekmiş nerdeyse teyzemler yeni koltuk almış ıyyy:26::26:takma bacım bişey kafana kafaya takınca insan hemkendini yiyor hem doğrukarar veremiyor.birazda sen kocan gibi sorumsuz davran.ben benimki istemediği bişey yaptığımda aynısını ona yapıyoım bidaha yapmıyogünaydin buseciminsallah bu hafta toparlariz :18:
evet ben öyle olamiyorum handecim herseyi kafaya taka taka iyice sinir küpü oldum ben böyle degildim cok yiprandim bende olacagina biraktim iste tatlim zaten patlayacagim zaman direk burda buluyorum kendimi dert ortagim yok bazen konusmak bile iyi geliyor
ekledikden sonra benimde aklima geldi dedim kizlar diycek bu geyik olsun diye eklemisdir diye
benimkiylen tartismadan önce anlattim ya kizlarin birinin evine farenin bi cesiti girmis ne onun adi unuttum dedim sican kertenkelenebileyim ne girdi kizin evine dedi sonunda hatirladim canim ama o senmiydin onu hatirlamamisdim insallah bidaha gelmez bi keresindede bizim binanin bodrum katindan sican cikmis benim kapinin oraya kadar babam görmüs aradi sakin acma kapiyi kapida sican var diye :18: terlik firlatmis diyo öyle uyuz uyuz bakiyordun kacmayada kacmamis herhalde alt tarafi ilacladiklarindan sersem gibiymis iyiki babam fark etti ya eve girseydin :18:
sevindim canim aman siz iyi olun fadimecimyuvayi ayakkda tutmasi zor oluyor ama okadar da cabuk bozulabiliyor malesef dün biraz topikde gezindim bi dertim var kisminda merak ettim benlen ayni sorunlari yasan kadinlar varmi diye var tabii bi konuya takildim bi krep yüzünden neler yasamislar hakkimizda hayirlisi diyelim olacakla ölecege cagre yokmus diyorlar hep bizimkiler
dogru diyorsun veren taraf hep eziliyor
ne aldın dün donmudaha dün aldim kiz cilop gibiyimya balliyi cagircam simdi duyarmi ki :44:
günaydin canimhaftasonu düzen bozuluyor genelde ama pes etmek yok yola devam bu arada avatarini degistirdim sonradan hatirladim kim oldugunu
gözden kacmisdir belki canim yoksa burdaki kizlar cok cana yakin arada kayniyo bazen msjlarhayirlisiyla olur insallah hedefine 2 kilo kalmis
Duyduk duymadik demeyin !
Kayip araniyor Ballikaymak diye bir kiz görür duyarsaniz lütfen bizlen ihtibata gecin !
Eki Görüntüle 698325
sevgili ballıkaymak,
mektubumuza başlarken seni ne kadar özledik bilemezsinhep kulaklarını çınlattık.sen yokken yönümüzü kaybettik karanlıklara bogulduk sen topiğimizin doğan gündüz feneriydin niçin terkettin bizleri.bak 2 gündür yoksun.bütün topik oturduk seni arıyoruz. tamam senin özel kimliğini açıkladım die kocan obama sinirlenmiş olabülür ama söz sen gel biz bilmiyomuş gibi davranacaz.çok pişmanız.sen yokken topiğin tuzu eksik.hep yavan geçiyor günler.duvalra balkaymak posteri astırdık seni bulacaz die.suzi senin yüzünden bunalıma girdi.gurbet desen kendini dağa taşa vurdu.bir aklı selimben kaldım sana mektup yazan.diğer kızlara saymıyorum.duygu firar etti çeşmeye sen yoksun die duramadı buralarda.umayla nesli sen yoksun die yemeğe vurdu kendini.nesli dolma tenceresi için kuzenleriyle kavga etmiş.okadar gözü dönmüş yani.betül derslerine konsantre olamıyor.bu yüzden totoları alacak.ben desen senin anına gittimpazardan bir sürü renkli don aldım .akşamdan beri giyip totem yapıyoruz evde sen gel die. nerdesin be ballı......
mektubumu burda sonlarken evvela kaymağına ekmeğimizi banarız.sevgiler,saygılar.
not:biraz daha gelmezsen mügeye çıkazcaz.obamadan dna testi isteyecez.
halay çeken kafamıda koyayım belki gelirsin
tartida bugün 74.8 i gördüm kizlaryani 3 günde 1 kilo 600 gramm artidayim
ya canım sorma bu dünyada ne aksilik böle abuk subuk şey varsa beni bulur.geçen yılmobilya beyendik.dedimki çokeşya almayacam tek koltuk takımmı alacam iyi olsun gittik 3 takım mobilyaya 15 milyar nakit para ödedik.bazı oynamalar istedik üzerinde deri başlık versaire gibi.1 ay sonra sahibi kalp krizi geçirip öldü.karısı yürütemedi.oğluda askerdeydi.bizim mobilyalar o dükkanda aşıkolduğumuz mobilyalar değildi.ucuzcudan alsam bana gelenlerden daha iyi olurdu.berabt bir cila yapmışlar.koltuklarda yeni değil teşirdekileri kakalamışlar.aylara falan eksik hep.sehpalar çizik.ben 8 aydır ev içinde kriz geçiriyorum.bugun yarın düzelecek diolar.eşim tanıdık die.şikayet etmemide istemedi.neyse öle böle derken daha yeni geri alıyolar yapıp getirecekler.işallahgünaydın fıstıık
günaydın cnm
günaydın kacak kız
günaydın cnm
bende herseyı soluyom ıste cnm bazeb söylememekte gerekıyo
olur cnm nıye omasın ama esım polıs olduğundan ınsanlara cok guvenmıyo hergun bın bırturlu olayla karsılasıyolar
günaydın cnm
hadı hayırlısı benımde 1 aylık ısım kaldı ama du bakalım tayıncı gıtmeden verebilsem barı
oh oh ohhhhhhhh
günaydın cnm sendemı dondurma yıdın kız
allah ıyılıgını versın handem korkma kız sana kıyamaam
kız daha yenı deılmı eşyaların ne mobılyacısı gelecek
önemlı deıl cnm sen mutlu ol yeterkıtakma kafana salla gıtsın sen ne kadar az dusunursen o kadar kıymete bınıyon cnm bosver o senı dusunsun
cnm benım boyumda 1.70 66 kıloyum ama ınsan oglu verdıkce dahada vermek ıstıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?