70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar hafta sonu ne yediğimi bende bılmediğimden yazamadım (bahar temızlığı yaptım öyle öğünlü yıyemedim ama yınede dıkkat ettım )

bugunde anca kahvaltı edıcem daha edmedım

kahvaltım

domates peynır salatalık denge ekmeği yumurta adaçayı şeklinde olucak

boyum 168 çok zayıf olmak istemiyorum 68-70 yeterli benim için buarada tek sen cvb yazmışsınız saol

ay ben dün cıss yidim :26::26::26::26:

Günaydın kızlar, bugün yoğunum biraz, uğramaya çalışcam
günaydin busecim insallah bu hafta toparlariz :18:
evet ben öyle olamiyorum handecim herseyi kafaya taka taka iyice sinir küpü oldum ben böyle degildim cok yiprandim bende olacagina biraktim iste tatlim zaten patlayacagim zaman direk burda buluyorum kendimi dert ortagim yok bazen konusmak bile iyi geliyor
ekledikden sonra benimde aklima geldi dedim kizlar diycek bu geyik olsun diye eklemisdir diye
benimkiylen tartismadan önce anlattim ya kizlarin birinin evine farenin bi cesiti girmis ne onun adi unuttum dedim sican kertenkele nebileyim ne girdi kizin evine dedi sonunda hatirladim canim ama o senmiydin onu hatirlamamisdim insallah bidaha gelmez bi keresindede bizim binanin bodrum katindan sican cikmis benim kapinin oraya kadar babam görmüs aradi sakin acma kapiyi kapida sican var diye :18: terlik firlatmis diyo öyle uyuz uyuz bakiyordun kacmayada kacmamis herhalde alt tarafi ilacladiklarindan sersem gibiymis iyiki babam fark etti ya eve girseydin :18:
sevindim canim aman siz iyi olun fadimecim yuvayi ayakkda tutmasi zor oluyor ama okadar da cabuk bozulabiliyor malesef dün biraz topikde gezindim bi dertim var kisminda merak ettim benlen ayni sorunlari yasan kadinlar varmi diye var tabii bi konuya takildim bi krep yüzünden neler yasamislar hakkimizda hayirlisi diyelim olacakla ölecege cagre yokmus diyorlar hep bizimkiler
dogru diyorsun veren taraf hep eziliyor

daha dün aldim kiz cilop gibiyim ya balliyi cagircam simdi duyarmi ki :44:
günaydin canim haftasonu düzen bozuluyor genelde ama pes etmek yok yola devam bu arada avatarini degistirdim sonradan hatirladim kim oldugunu
boyum 168 çok zayıf olmak istemiyorum 68-70 yeterli benim için buarada tek sen cvb yazmışsınız saol
gözden kacmisdir belki canim yoksa burdaki kizlar cok cana yakin arada kayniyo bazen msjlar hayirlisiyla olur insallah hedefine 2 kilo kalmis

ay o güzel kadın avatarını değiştirmişsin bende ona bakıp imreniyodum hep.hafta sonu herkesin kaçıyor boşver

bende yazmıştım geçmişi okumuyorsun galba

Aynen öyle yapayım dedim bende..
Ee sende ne var ne yok?
Nabıyorsun?
aynı valla, ne olsun okul ev arası gidip geliyorum
Son eklediğin resimlerde biraz kilo almış gördüm.:26:
Özel gün durumları mı?
Bizim bu bünyemizi napsak bilemiorum
evet aldım canım
özel durum yok
öküz gibi yediğim için hemen göbek simitler şişti işte
o fotolarıda beğenmedim ama yinede koydum valla
ama 1 ay sonra göreceksin yeni fotolarımı, farkıda

günaydın canlarım
öperim sizi bi çok vee okul için hazırlanmaya kaçarım
günaydın fıstıık
günaydın cnm
Günaydın kızlar
Gene karabatak gibi battım gelmedim.
Kilodan konuşmak istemiyorum.
Sadece sizleri merak ettim.
Biraz geçmişe bakınayım.
günaydın kacak kız
günaydın cnm
yok kız 4.senemız bıttı 5 gıdık bızde
bende herseyı soluyom ıste cnm bazeb söylememekte gerekıyo
Canm bizim burda tanışıp 2 senedir olan anneler grubumuz var,birbirimizin evine gidip geliyoruz :) Netten arkadaşlık oluyor hemde çok güzel :) Canım arkadaşlarım bi kez daha öpüyorum onları
olur cnm nıye omasın ama esım polıs olduğundan ınsanlara cok guvenmıyo hergun bın bırturlu olayla karsılasıyolar
günaydın kızlar
bende diyete başladım sonunda
1 aylık işim var aslında ama dayanabilirsem
günaydın cnm
hadı hayırlısı benımde 1 aylık ısım kaldı ama du bakalım tayıncı gıtmeden verebilsem barı
ben kilo aldım...yiyorum yiyorum aslında çok bişey yemiyorum ama dondurma yiyip duruyorummmmm
oh oh ohhhhhhhh

günaydın cnm sendemı dondurma yıdın kız
allah ıyılıgını versın handem korkma kız sana kıyamaam
kız daha yenı deılmı eşyaların ne mobılyacısı gelecek
önemlı deıl cnm sen mutlu ol yeterkıtakma kafana salla gıtsın sen ne kadar az dusunursen o kadar kıymete bınıyon cnm bosver o senı dusunsun

cnm benım boyumda 1.70 66 kıloyum ama ınsan oglu verdıkce dahada vermek ıstıyo

günaydın canım
fırsat bulursan gel yine
suzim haklısın 12 yıldır çabalıyorsun ama hiç bişey değişmiyorsa ve sadece sen çabalıyorsan değmez bence
yada adamakıllı oturup konuşacaksın
bağırmadan kavga etmeden
kim isterki ayrılığı
gezmek istiyorsa evlenmeyecekti yok öyle dava
evde hanım beklesin ben gezeyim
kıyameti koparırım valla ben gündüz gezerim benim koca evde oturur
Kız sen bu kafayla ne diyeti anacım, 80-90 kilo olursun, oburrr Mine, sonra Balkaymak fotolarını yayınlar bak şişko şişko
zaten herkes bana diyor
ben senin gibi yapıp yesem kesin 90 kilo olurum diyorlar
valla gözüm doymuyor şekerim yaaa
tartida bugün 74.8 i gördüm kizlar yani 3 günde 1 kilo 600 gramm artidayim
canım lütfen moralini bozma
ben tartılmadım bile
kesin fenalardayım
haftasonu dikkat edememiş olabilirsin
bak bugün yeni bir hafta başlıyor
yaz geldi buralara yaaa:18::18::18:
gece cam açık yattık
yok kız 4.senemız bıttı 5 gıdık bızde
bende herseyı soluyom ıste cnm bazeb söylememekte gerekıyo

bazı şeylerde gizli kalmalı canım
gizemini yitirme
burdan kızlarla arkadaş olduğumu biliyor benim eşimde
ama hususi söylemedim tesadüfen laf arasında geçmiştir
belkide bişey demeyeceği için söyleme gereği duymuyorum
benimki karışmaz öyle faceden falan arkadaşlarıma

aman allah korosun fare görsem eve giremem heral.dün fare içinde ilaçladılar şimdi 1yıl hiçbir şey gelmeyecekmiş evet hayırlısıyla.teyzeme girmiş geçen yıl onlar yaz tatilindeyken su giderlerinden hortumu yiyerek eve dalmış.sonrada teyzemin zeytinyağlarının üzerindeki plastik kapakları yemiş.evdeki koltuğu kemirmiş tabi fare 3 ay evde kalınca eve bitirecekmiş nerdeyse teyzemler yeni koltuk almış ıyyy:26::26:takma bacım bişey kafana kafaya takınca insan hemkendini yiyor hem doğrukarar veremiyor.birazda sen kocan gibi sorumsuz davran.ben benimki istemediği bişey yaptığımda aynısını ona yapıyoım bidaha yapmıyo nie yapıyon diyincede böle kocAya böle kadın diom susuyo
ne aldın dün donmu
Duyduk duymadik demeyin !
Kayip araniyor Ballikaymak diye bir kiz görür duyarsaniz lütfen bizlen ihtibata gecin !

Eki Görüntüle 698325

neyi aradığımızı bilsek belki daha kolay olacak.bu mektup sana ballı

sevgili ballıkaymak,
mektubumuza başlarken seni ne kadar özledik bilemezsinhep kulaklarını çınlattık.sen yokken yönümüzü kaybettik karanlıklara bogulduksen topiğimizin doğan gündüz feneriydinniçin terkettin bizleri.bak 2 gündür yoksun.bütün topik oturduk seni arıyoruz.tamam senin özel kimliğini açıkladım die kocan obama sinirlenmiş olabülürama söz sen gel biz bilmiyomuş gibi davranacaz.çok pişmanız.sen yokken topiğin tuzu eksik.hep yavan geçiyor günler.duvalra balkaymak posteri astırdık seni bulacaz die.suzi senin yüzünden bunalıma girdi.gurbet desen kendini dağa taşa vurdu.bir aklı selimben kaldım sana mektup yazan.diğer kızlara saymıyorum.duygu firar etti çeşmeye sen yoksun die duramadı buralarda.umayla nesli sen yoksun die yemeğe vurdu kendini.nesli dolma tenceresi için kuzenleriyle kavga etmiş.okadar gözü dönmüş yani.betül derslerine konsantre olamıyor.bu yüzden totoları alacak.ben desen senin anına gittimpazardan bir sürü renkli don aldım.akşamdan beri giyip totem yapıyoruz evde sen gel die.nerdesin be ballı......

mektubumu burda sonlarken evvela kaymağına ekmeğimizi banarız.sevgiler,saygılar.

not:biraz daha gelmezsen mügeye çıkazcaz.obamadan dna testi isteyecez.
halay çeken kafamıda koyayım belki gelirsin

ahahahahaha
çok güldüm yaaa
tamdaa yemek yiyordum

tartida bugün 74.8 i gördüm kizlar yani 3 günde 1 kilo 600 gramm artidayim

ya canım sorma bu dünyada ne aksilik böle abuk subuk şey varsa beni bulur.geçen yılmobilya beyendik.dedimki çokeşya almayacam tek koltuk takımmı alacam iyi olsun gittik 3 takım mobilyaya 15 milyar nakit para ödedik.bazı oynamalar istedik üzerinde deri başlık versaire gibi.1 ay sonra sahibi kalp krizi geçirip öldü.karısı yürütemedi.oğluda askerdeydi.bizim mobilyalar o dükkanda aşıkolduğumuz mobilyalar değildi.ucuzcudan alsam bana gelenlerden daha iyi olurdu.berabt bir cila yapmışlar.koltuklarda yeni değil teşirdekileri kakalamışlar.aylara falan eksik hep.sehpalar çizik.ben 8 aydır ev içinde kriz geçiriyorum.bugun yarın düzelecek diolar.eşim tanıdık die.şikayet etmemide istemedi.neyse öle böle derken daha yeni geri alıyolar yapıp getirecekler.işallah

Tünaydın millet,
Geçmişi bitiremedim ben de yarım bırakmak zorunda kaldım, herkes iyidir umarım. Yine yeni bir hafta, yedik içtik geldik, kaldığımız yerden devam. İşler yoğun, fırsat buldukça uğrayağacım, kendinize iyi bakın kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…