70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hu hu herkesler nerde ? topik çok sessizz
anam biri geliyor biri gidiyor beni yanliz biraksalar gelcemde :126:
öyle yapcam düsünmek istemiyorum canim olacagina varir zaten
suzım sen stresten sısıyon takma kafana dıyom sana
hemen vermem lazim sinirlendimmi onu yiyormussum gibi yemeklere daliyorum
slm kızlar nasılsınız bakım
sen nasilsin seker film izlemissiniz herhalde kocisinle ne yedin yaninda söz fazla yolmiycam sacini söyle bakim
kzlar açıl cıkıs
ana gitmis
Hoşgeldin canm,iyiyiz bu gün çook farklı bi konu işleyecez ''kilo''

bende öyle dedim biraz oturakli ol arkadas pesinde kosturma 17 degilsin evine esinle cocugunla ilgilen arkadas cagini gecmis olmalisin cokdan dedim

ama o daha kötüymüs gi teyzen sok gecirmisdir altda kalmiyorum zaten bende canim
fatmagülün almadiklarini aldim
ahaha ay ben gelmezsem bana da yaz böyle mektup olurmu bayildim

kolay gelsin fadimecim

günaydın canım
fırsat bulursan gel yine

zaten herkes bana diyor
ben senin gibi yapıp yesem kesin 90 kilo olurum diyorlar
valla gözüm doymuyor şekerim yaaa

İyi bir bünyen var demek ki, ama sen yine de şu pasta-börek-çörek alışkanlıklarını yine de biraz azaltsan diyorum canım ya, yine de sen bilirsin tabii ama başka bir hobi mi edinsen acaba??:26::26:

Ay ilahi kız yeni bir balkaymağımız daha olmuş, senin de ondan kalır yanın yokmuş çok yaşa emiiiiiiiii

Allah kolaylık versin inşallah istediğin gibi mobilyalarla değişitrirsin canım, sıkma canını.

kolay gelsin fadimecim
Sağolasın canımmmBen barıştımya kocişle, inşallah seninkii de akıllanır, adam olur canım ya, çok üzülüyorum evde huzursuzluk oldu mu, iş falan neyse de, ev en önemlisi, ev de huzur gibisi yok.Allah sizi de inşallah huzura erdirsin canım.

sana daha güzelini yazarım bacım.ay ev darmadağınık oldu yatacak bir döşeğimiz kaldı köy usulü gibi oldu banada bi dünya iş çıktı.bu üst kattaki yine bidünya çarşaf sarkıttı.

Eklentiler

• $2013-04-29 12.48.56.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 32

Fazla bişeyin yok zaten ki.
Dediğin gibi simitler şişmiş bi ödem falan da olabilir.
1 ay dikkat etsen meyvesini çok güzel alırsın.

tartida bugün 74.8 i gördüm kizlar yani 3 günde 1 kilo 600 gramm artidayim

Pofss Suziii.:26:

İyi diyelim iyi olalım canım nolsun iş güç ugrasıp duruyoruz.

Bende sadece 1 dilim yaş pastayla kurtardım

selaaam
İyi bir bünyen var demek ki, ama sen yine de şu pasta-börek-çörek alışkanlıklarını yine de biraz azaltsan diyorum canım ya, yine de sen bilirsin tabii ama başka bir hobi mi edinsen acaba??:26::26:
hobi gibi değil aslında
mutlu oluyorum
kilo içinde mutlu olduğum bişeyden vazgeçmek istemiyorum
sonuçta bişeyler yiyoruz
sadece yetecek kadar yemeyi öğrenmem lazım
Fazla bişeyin yok zaten ki.
Dediğin gibi simitler şişmiş bi ödem falan da olabilir.
1 ay dikkat etsen meyvesini çok güzel alırsın.
inşallah canım yaaa
1-2 kilo versem bile rahatlıyorum aslında
devamı gelmiyor bişeyler oluyor yine yemeye başlıyorum
neyse düzelecek inşallah
sen nasılsın? sevdiceğinle tanıştı sanırım ailen fotolarınızı gördüm
çok yakışıyorsunuz

Sağol canım da, nerde bulcaz herşeyin doğalını ki, bulsak da çook pahalı oluyor:26::26:

Allah daha beterinden korusun, gelmiş geçmiş etsin canım, bir kan akıtsanız iyi olacak sanırım.

he buarada babamda kriz geçirdi geçen gün korkuttubizii
neyse herşey insanlar için bunların hepsini unutmaya hazırım ama listeye girmem için bu hafta geçti dimi
Allah şifa versin.

Selam canım, sen nerden katılıyordun, ne işle meşgülsün, tanıtır mısın kendini?
selam kızlar nabersinizzzz
düğündü kınaydı bitti telaş
çok yoruldum
2 gündür hava çok sıcak
böyle giderse temmuzda kavurur artık
sizler neler yapıyorsunuz hafta sonunuz nasıl geçiyor
OIhhhh oh ne güzel, gelmiş geçmiş olsun bakalım, bizler de iyiyz canım aynen devam.

Onun eşi vefat etmiş canım, Hasrett söylemişti, duyduğumuzda biz de çok üzüldük, takdiri ilahi

Hadi bakalım Suziyle siz yapın da, işe yararsa biz de geliriz arkanızdan.

eeee ben 68 kıloyum olmuyor mu :/
Olur canım olur, sen gel.

Allah sabır versin canım, düzelir inşallah.

Ohhh oh afiyet bal şeker olsun ciciiş yarasın, verirsin sen. Evet ya Balkaymak da buraya koysun biz görünce kaldırsın ne olacak ki sankim, hatırlıyor musun bir de Zerra mız vardı öyle, ne isim ne face, ama onun fotoları vardı

midemi küçültmem gerek
çok zorlanıyorum bugün
doymadım açımmmmmmm

Midenin dolmaması olayı bende de var
10:30 da ara yaptım 1 e kadar açlıktan ölcem sandım ama oyalanınca geçti bide su falan içince
Yemeye o kadar alışmışım ki elim boşlukta gibi.

Sağolasın canım
İyi diyim bi kez kilo verdin gene kilo verebilirsin die gaz veriyorum kendime.
Etrafımdaki herkeste bi diyet merakı diyetisyenlere gitmeler, spora gitmeler falan.
Olmıcak böyle bişiler yapmam gerek dedim.
Bide klasik her yaz kilo veriyorum
Ablamlarla tanısıyor bi tek canım annem ve babamla daha tanısmadı o kısma var önce bi teklif gelsinde

sana daha güzelini yazarım bacım.ay ev darmadağınık oldu yatacak bir döşeğimiz kaldı köy usulü gibi oldu banada bi dünya iş çıktı.bu üst kattaki yine bidünya çarşaf sarkıttı.
Sen o çarşaflara bir işlem uygulayacaksın, çaktırmadan asılıversen birini
Şimdi yaşın genç de ondan metabolizman hızlı canım, benim de 37 ama çok zor kilo veriyorum, bünyen hep böyle kalmayacak, ileri yaşlarda daha zor oluyor emin ol Offf of ben neye konuşuyorsam, hep eşimin yüzünden oluyo, yemiyon yemiyon diye başlıyo öffffff sinir oluyom, azıcık hastayım desem adam taktı yemiyon da ondan oluyor diyo, hiç bir zaman destek olmadı diyet konusunda, ben şişman seviyom niye uğraşıyon diyo bir de yaaa var mı böylesi aranızda

Son düzenleme:
metom hızlıda dğil aslında
yani benim mantığıma göre yemeden bir hayat olamaz
zaten yaş ilerleyince kilodan ziyade hastalıklar olacak istediğimiz gibi yiyemeyeceğiz onun işinde yemek yemeyi öğrenmemiz lazım
saldırmadan tadımlık yemeyi öğrenmemiz lazım
benim gözüm doymuyorki en başta
eş konusundada haklısın
benimkide öyle destek oluyor değil
ama onlarda haklı zayıfla dese beni şişmanmı buluyorsun, yoksa sen beni beğenmiyormusun demeye başlarız
benimki ondan hiç sesini çıkarmıyor
ama boşver deyip bide köstek olmaya çalışsa kötü tabii

bende aynen
devamlı bişeyler yemek istiyorum
elim ağzım çalışsın habire
teklif gelecekmi dersin
ben teklif duymadan evlendim

Canım biz burda herşeyden az ve sağlıklı yiyerek kilo vermeye çalışıyoruz, liposuction da bence gereksiz, daha yaşın da gençmiş,burada bizi takip ederek sağlıklı bir şekilde verebilirsin, moral en önemli şey, öncelikle kendine inanmalısın ki yapabilesin.

günaydın canlarım
öperim sizi bi çok vee okul için hazırlanmaya kaçarım
Günaydın canım,
İyi fdersler.

Tünaydın canım, aminnnnn. Çok sevindim senin adına

Tabiiki alırız hoşgeldin canım.
Günaydın kızlar
Gene karabatak gibi battım gelmedim.
Kilodan konuşmak istemiyorum.
Sadece sizleri merak ettim.
Biraz geçmişe bakınayım.
Günaydın karabatak, ne var ne çok??

Slm canım,
Umarım bugün kaçamaksız geçirirsin.

ben kilo aldım...yiyorum yiyorum aslında çok bişey yemiyorum ama dondurma yiyip duruyorummmmm
Ben sana inanmammmmm

ay ben dün cıss yidim :26::26::26::26:

Günaydın kızlar, bugün yoğunum biraz, uğramaya çalışcam
Tünaydın, olsun bugün yeni bir gün, bir daha olmasın

Selam canım,
tüm günün menüsünü toplu bir şekilde yazarsan
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
şeklinde daha kolay yorumlanır.

Evet canım hiç kolay değil ve de ezilen hep kadınlar oluyor, sabrettikçe bazen daha ileri gidiyolar, arada resti çekmesini de bileceksin ki akılları başlarına gelsin, hiç üzülme sen de o da farkına varacaktır hatasının, neden bir işe girip çalışmıyor ki? Sonuçta evi geçindirmesi gereken koca yani, sen mecbur değilken çalışıyosun, bir işe girip çalışsın.

Kahvaltı: 1 yumurta,2 dilim peynir,yarım domates,yarım salatalık,1 dilim ekmek
Öğle : yakından çektiğim için devasa gözüksede tabak ve kase minik :) ve ekmek yemedim.

Ara :2-3 kayısı
Akşam:iş yerinde yediğim için öğlenin aynısı

Son düzenleme:
Ayyy çıkamadım geçmişten bi de telle çok zor oluyo :) yalnız tartı sordum kimse cvp vermemiş

Ah bi az yemeyi ve de abartmadan yemeyi öğrenebilsek olacak bu iş de, Türk milleti olarak şu pasta börek işleri, öldürüyor bizi, ben de çocuklar için yapıyorum genelde her hafta sonu, yapınca da yeniyor yaniii

dana gibi yersen miden genişlerse bu yemekle doyulurmu canım yaaa

Eki Görüntüle 698410
Beyaz leblebin falan yok mu, kalorisi az bişeylerle geçiştirseydin.
Evet tadımlık yemek bizim gibi iştahlı kimseler için zor sanırım.
Benim eşim köstek konumunda oluyor buradaKıskançlıktan yapıyor herhalde diye düşünüyorum yoksa bir insan neden karısının zayıflamasını istemesin ki, herşeyden önce sağlıklı olmak için zayıf olmamız lazım, benim babam şeker hastası, eşim kendisi de şeker hastası ve kilolu insanlar da daha da kolay çıkna bir hastalık, hiç o kısımları düşünmüyor ama ona inat dikkat edeceğim, çatlasın da patlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…