anam biri geliyor biri gidiyorHu hu herkesler nerde ? topik çok sessizz
öyle yapcam düsünmek istemiyorum canim olacagina varir zatengünaydın fıstıık
günaydın cnm
günaydın kacak kız
günaydın cnm
yok kız 4.senemız bıttı 5 gıdık bızde
bende herseyı soluyom ıste cnm bazeb söylememekte gerekıyo
olur cnm nıye omasın ama esım polıs olduğundan ınsanlara cok guvenmıyo hergun bın bırturlu olayla karsılasıyolar
günaydın cnm
hadı hayırlısı benımde 1 aylık ısım kaldı ama du bakalım tayıncı gıtmeden verebilsem barı
oh oh ohhhhhhhh
günaydın cnm sendemı dondurma yıdın kız
allah ıyılıgını versın handem korkma kız sana kıyamaam
kız daha yenı deılmı eşyaların ne mobılyacısı gelecek
önemlı deıl cnm sen mutlu ol yeterkıtakma kafana salla gıtsın sen ne kadar az dusunursen o kadar kıymete bınıyon cnm bosver o senı dusunsun
cnm benım boyumda 1.70 66 kıloyum ama ınsan oglu verdıkce dahada vermek ıstıyo
hemen vermem lazimsuzım sen stresten sısıyon takma kafana dıyom sana
sen nasilsin sekerslm kızlar nasılsınız bakım
ana gitmiskzlar açıl cıkıs
Hoşgeldin canm,iyiyiz bu gün çook farklı bi konu işleyecez ''kilo''
bende öyle dedim biraz oturakli ol arkadas pesinde kosturma 17 degilsin evine esinle cocugunla ilgilen arkadas cagini gecmis olmalisin cokdan dedim
günaydın canım
fırsat bulursan gel yine
suzim haklısın 12 yıldır çabalıyorsun ama hiç bişey değişmiyorsa ve sadece sen çabalıyorsan değmez bence
yada adamakıllı oturup konuşacaksın
bağırmadan kavga etmeden
kim isterki ayrılığı
gezmek istiyorsa evlenmeyecekti yok öyle dava
evde hanım beklesin ben gezeyim
kıyameti koparırım valla ben gündüz gezerim benim koca evde oturur
zaten herkes bana diyor
ben senin gibi yapıp yesem kesin 90 kilo olurum diyorlar
valla gözüm doymuyor şekerim yaaa
canım lütfen moralini bozma
ben tartılmadım bile
kesin fenalardayım
haftasonu dikkat edememiş olabilirsin
bak bugün yeni bir hafta başlıyor
yaz geldi buralara yaaa:18::18::18:
gece cam açık yattık
bazı şeylerde gizli kalmalı canım
gizemini yitirme
burdan kızlarla arkadaş olduğumu biliyor benim eşimde
ama hususi söylemedim tesadüfen laf arasında geçmiştir
belkide bişey demeyeceği için söyleme gereği duymuyorum
benimki karışmaz öyle faceden falan arkadaşlarıma
aman allah korosun fare görsem eve giremem heral.dün fare içinde ilaçladılar şimdi 1yıl hiçbir şey gelmeyecekmiş evet hayırlısıyla.teyzeme girmiş geçen yıl onlar yaz tatilindeyken su giderlerinden hortumu yiyerek eve dalmış.sonrada teyzemin zeytinyağlarının üzerindeki plastik kapakları yemiş.evdeki koltuğu kemirmiş tabi fare 3 ay evde kalınca eve bitirecekmiş nerdeyse teyzemler yeni koltuk almış ıyyy:26::26:takma bacım bişey kafana kafaya takınca insan hemkendini yiyor hem doğrukarar veremiyor.birazda sen kocan gibi sorumsuz davran.ben benimki istemediği bişey yaptığımda aynısını ona yapıyoım bidaha yapmıyonie yapıyon diyincede böle kocAya böle kadın diom susuyo
ne aldın dün donmu
neyi aradığımızı bilsek belki daha kolay olacak.bu mektup sana ballı
sevgili ballıkaymak,
mektubumuza başlarken seni ne kadar özledik bilemezsinhep kulaklarını çınlattık.sen yokken yönümüzü kaybettik karanlıklara bogulduk sen topiğimizin doğan gündüz feneriydin niçin terkettin bizleri.bak 2 gündür yoksun.bütün topik oturduk seni arıyoruz. tamam senin özel kimliğini açıkladım die kocan obama sinirlenmiş olabülür ama söz sen gel biz bilmiyomuş gibi davranacaz.çok pişmanız.sen yokken topiğin tuzu eksik.hep yavan geçiyor günler.duvalra balkaymak posteri astırdık seni bulacaz die.suzi senin yüzünden bunalıma girdi.gurbet desen kendini dağa taşa vurdu.bir aklı selimben kaldım sana mektup yazan.diğer kızlara saymıyorum.duygu firar etti çeşmeye sen yoksun die duramadı buralarda.umayla nesli sen yoksun die yemeğe vurdu kendini.nesli dolma tenceresi için kuzenleriyle kavga etmiş.okadar gözü dönmüş yani.betül derslerine konsantre olamıyor.bu yüzden totoları alacak.ben desen senin anına gittimpazardan bir sürü renkli don aldım .akşamdan beri giyip totem yapıyoruz evde sen gel die. nerdesin be ballı......
mektubumu burda sonlarken evvela kaymağına ekmeğimizi banarız.sevgiler,saygılar.
not:biraz daha gelmezsen mügeye çıkazcaz.obamadan dna testi isteyecez.
halay çeken kafamıda koyayım belki gelirsin
ama o daha kötüymüs gi teyzen sok gecirmisdir
fatmagülün almadiklarini aldim
ahaha ay ben gelmezsem bana da yaz böyle mektup olurmu bayildim