70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzel canım, salata da olabilir yanında, işyerinde yemişsin gerçi de evde olduğun zamanlarda muhakkak ekle.
Teklifsiz mi evlendin bu kısmı atlamışım, o nasıl oluyor ki gıııı, sen mi teklif ettin yoksam

bugun artık yukarıçıkacaktım ki balkondan kocasının sesini duydum.çıkmadım şimdi kadın başımla adamla muhattap eder beni die

dana gibi yersen miden genişlerse bu yemekle doyulurmu canım yaaa

Eki Görüntüle 698410

kızzzz orda tek sağlıklı şey var oda hıyar.bacımo ekmekle makarnayı yiyecene fazladan salatalık yiyeydin o genişleyen mideni çok çok doldurudun

bende aynen
devamlı bişeyler yemek istiyorum
elim ağzım çalışsın habire
teklif gelecekmi dersin
ben teklif duymadan evlendim

Teklif gelecek ama benden ona gelecek bu gidişle
Yok daha bişi dediği bilmiorum fazla naz aşık usandırdı

Tabiiki alırız hoşgeldin canım.
Günaydın karabatak, ne var ne çok??

İyi Fadime abla seni sormalı sen nasılsın?

bendeöle evlendim.yanikızmı olarak.biz süpriz yumurtayı çok severiz.görüşcemiz sabahın gecesi msnde konuşurken bana yumurta aldım eve gelirken boğazımdan geçmedi seç birini yarın beraber yeriz dedi.bende saf saf seçtim oda işaret koydu.sabah buluştuk.eşimin okuluna gittik kayıt yaptırmaya.bu sürekli açsana yumurtayı diyor.açmadım bende.buzdolabında durdu bu gece kavanozdasabah getirdi açta yiyelimdedi.açtım.diom benimkinde bi gariplik var sanki önceden açılmışta ek yerinden yine birleştirilmiş gibi ama anlamadım.sıcaktandır erimiştir dedi bana.bi açtım içinden tektaşla not çıktı.güzel bi not yazmış postitlere.ama evlenelim die ağzından duymadım okudum.2 yıl boyunca hep yüzüne vurdum demedin demedin die.nikahlanırken dedimsöyleyecem evlenmeteklifi etsin herkez içinde.beni dürteledi kıyamadım ölede kaldı bu arada bu orjinal fikir adamın aklına bi gün tuvalette oturuken gelmiş.buda çok önemli bir atasözümüzü doğruluyor
Ayyy çıkamadım geçmişten bi de telle çok zor oluyo :) yalnız tartı sordum kimse cvp vermemiş
anam ben kaynanm evde yok die onunkini çaldım evden böle heryerde olan ucuz tartılardan obayadırkullanıyo ne farkederki doğru tartsında bozulunca değiştir ucuz al

malesef
erik vardı yedim
leblebi iyi olurdu bugün markete gidip diyetlik bişeyler almam lazım
benimki dalga geçiyor benle sadece
bazen elimde çiko görürse hayırdır ödülmü verdin kendine diyor
Teklifsiz mi evlendin bu kısmı atlamışım, o nasıl oluyor ki gıııı, sen mi teklif ettin yoksam
he heee
ilk çıkmaya başladığımızda yani daha tam beni kandıramadığı dönemde evlenme teklifederdi hergün
sonra çıkmaya başladık zaten
yani evleneceğimiz belliydi o yaşta neden görüşeyimki bierkekle evlenmeyeceksem
sonra askere gitti geldi aileler tanıştı falan
ayrıca bir teklif beklemedim bende
komik olacaktı yani evleneceğimiz belliyken
bende öyle romatizm falan yoktur canım belkide ondan
kızzzz orda tek sağlıklı şey var oda hıyar.bacımo ekmekle makarnayı yiyecene fazladan salatalık yiyeydin o genişleyen mideni çok çok doldurudun
aay allah iyiliğini versin
kız kapuska o
sabah aceleyle yapınca makarnaya benzesede
bulgurlu kapuska sözde
Teklif gelecek ama benden ona gelecek bu gidişle
Yok daha bişi dediği bilmiorum fazla naz aşık usandırdı
belkide benim gibi düşünüyordur evleneceğimiz belli diyordur
hiç plan yapıyormusunuz yani şu zaman tanışılır şu zaman yüzük takılır falan diye

orjinalmiş valla
tuttum
bende biteklif bile etmedin dediğimde söylüyorduda öyle özel bir çabası olmadı yaniii
bende çok beklemedim
ama sen şaşaımışsındır güzel sürpriz olmuştur

ay ne bilim hayatımda bikezmecburen fabrikada kapuska yedimbpsikolojikbolarakmı bilmiyorum 1 hafta midembbağırsaklarım bozuldulahanaylakerevizi sevmiyorum.kokuyorlar.bir lahana turşusunu seviyom
kızlar şimdi tartıldım 65.8im

kız sen artıkgeçen gün nası şey ettiysen.durduğun yerde veriyon.

orjinalmiş valla
tuttum
bende biteklif bile etmedin dediğimde söylüyorduda öyle özel bir çabası olmadı yaniii
bende çok beklemedim
ama sen şaşaımışsındır güzel sürpriz olmuştur
he süpriz oldua ama söylemesini beklerdim.bizimkide hiç beceremez öle romantik sözler söylemeyigerçi bende diyemem gülesim gelio romantik olmaya çalışınca içimde kurt var galba konsantre olamıyom

ay üzüldüm cnm düzelr inş
bende ıı seker cıs mıs yemedim kız romantık takıldık
sana daha güzelini yazarım bacım.ay ev darmadağınık oldu yatacak bir döşeğimiz kaldı köy usulü gibi oldu banada bi dünya iş çıktı.bu üst kattaki yine bidünya çarşaf sarkıttı.
kız çek aşağı çarşafları düşsün

dana gibi yersen miden genişlerse bu yemekle doyulurmu canım yaaa

Eki Görüntüle 698410
afıyet olsun cnm doyulur nıye doyulmasın
afıyet olsun seker
Ayyy çıkamadım geçmişten bi de telle çok zor oluyo :) yalnız tartı sordum kimse cvp vermemiş
cnm benımkı sınbonun 20tlye aldım dıjıtal olandan 4 senedır kullanıyom

hıç sorma cnm volkan patlaması yasadım.. yok kız ondan deıl hergun spor yapıyom hıç cıs yemıyom bıde maydonoz suyu içiyom oda ödem attırıyo

:111::111::111: başım döndü yahu bu ne çene 1 gğn gelmedin alt tarafı 20 sayfa ilerlemişiniz maşallah
kopma topikten kız sakın 2. olmakta iyi tebrikler cnm

öyle güzel anlatmışınki resmen oraya gittim geldim bu arada benim annemde t.dağlı ..

he buarada babamda kriz geçirdi geçen gün korkuttubizii
neyse herşey insanlar için bunların hepsini unutmaya hazırım ama listeye girmem için bu hafta geçti dimi
canım çok geçmiş olsun geldimi üst üste gelir hep
bacım ne merak yahu nasıl buldun
ay bana bişeyler oluyor sanki burnuma iskender koktu bu kadar yanlız bırakmayın beni dengem şaştı.canım yemeyeceğim şeyleri istiyorof erken kalkınca vakitte geçmiyor.
bencede bırak şu vejateryanlığı çok şeyler kaçırıyosun
önce kendini düşün suzim mutlu değilsende zorlama geçen günler geri gelmiyor

spor ve diyet yapsan ameliyat tek çözümmü ?
tartida bugün 74.8 i gördüm kizlar yani 3 günde 1 kilo 600 gramm artidayim
hay maşallah ye sen daha makarnaları dondurmaları
slm kızlar nasılsınız bakım
selam
kapuska kız o

ben maydonozun kendini yiyom suyunumu içsem acep akşam benimkine yeşil çay bitmiş al dedim.bi sürü bitki çayı getirmiş.kayılısı form çayı vardı akşam içtim.bugun motoru bozdum.gaz gitti.iyi oldu.ay ben hergün spor yapmaya üşeniyorum.yani bütün evi temizleyimama o spor disiplinine uyamıyorum bir türlüyook artık çıkacaktım yukarıda kocası evde.mangal olsa evde yakacam duman içinde kalsın ama umrunda olmazki pasaklının.dışarsı toz içinde dünden beri kazıyorlar.bu çarşaf seriyomobilya işallah düzelir.kız çok para verdik.şimdi odada bir kuru yatak kaldı.kendimi yeniden çeyiz düzülüyomuş gibi hissettim

ben spor yapmayı sevıyom cnm sende 1 hafta yap bak sonra kendın yapmak isticen
form çayları zararlı dıyolar ya ben aktardan yesılcay adaçayı falan alıyom onları yapıyom
ayıp bısey kımsenın evını karanlık etmeye hakkı yokkı sen bıgun soyle onu
inş istediğin gibi gelır cnm mobılyaların

kız hande daha yenı evlısın kız romantık ol accık
olamıyom bacım.evlenirken çeyize o kadar eşya aldım birini giymedimsadece ben değil kocamda olamıyo tam tencere kapak olayı.gülmeye başlıyoz hemen
ohoo senin topikten başın döndüyse ballı gelince birde geçmişte kaybolacak heralde.bayadır yok.benimgözlerde miyop herşeyi yanlış görebilirimvalla hepmerak ediyordum.böle bişeye taktınmı takarım bigün üşenmedim çok çok geçmişe döndüm buldum zoroldu amaay ne güzel trakyalıolsun bizim olsun,ister çamurdan olsun yandan yandan

Bendeki tartıda ucuzlardan biri 80 diyo biri 78 :)
bikaç odada tartıl şaşmayan dogrudur

allah ıyılıgını versın bende romantıklıgı cok severım degısık suprızler falanallahtan kocıste oyle yoksa hergun basının etını yerdım

Bendeki tartıda ucuzlardan biri 80 diyo biri 78 :)
ozaman azolan doğru kabul et

işallah.ne bilimben daha öncedende kayısılı içerdim bi kaç gün üst üste kabız olunca çok faydası olurdu.buralarda aktar görmedimki hiç.fazlada dolanamıyom kaybolurum dieyok bacım dün o kaa tepindim.bugun istemio işte canım.bi dışarda yürüyüş yapmayı seviyom.oda tek gitmiyo.napsam lap tpbu yanıma alıp senlemi yürüsem

bende kosu bandında yuruyom cnm yururkende annemle konusuyom yoksa vakıt gecmıyo tayın ızmıre çıkarsa beraber yururuk bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…