Canım biz 20 tllik olanlardan aldık, 2 senedir kullanıyoz, al bi tane onlardan, bozulursa, 2 sene sonra yenilersin ne olacak ki??Ayyy çıkamadım geçmişten bi de telle çok zor oluyo :) yalnız tartı sordum kimse cvp vermemiş
Güzel canım, salata da olabilir yanında, işyerinde yemişsin gerçi de evde olduğun zamanlarda muhakkak ekle.Kahvaltı: 1 yumurta,2 dilim peynir,yarım domates,yarım salatalık,1 dilim ekmek
Öğle : yakından çektiğim için devasa gözüksede tabak ve kase minik :) ve ekmek yemedim.
Eki Görüntüle 698438
Ara :2-3 kayısı
Akşam:iş yerinde yediğim için öğlenin aynısı
Teklifsiz mi evlendin
metom hızlıda dğil aslında
yani benim mantığıma göre yemeden bir hayat olamaz
zaten yaş ilerleyince kilodan ziyade hastalıklar olacak istediğimiz gibi yiyemeyeceğiz onun işinde yemek yemeyi öğrenmemiz lazım
saldırmadan tadımlık yemeyi öğrenmemiz lazım
benim gözüm doymuyorki en başta
eş konusundada haklısın
benimkide öyle destek oluyor değil
ama onlarda haklı zayıfla dese beni şişmanmı buluyorsun, yoksa sen beni beğenmiyormusun demeye başlarız
benimki ondan hiç sesini çıkarmıyor
ama boşver deyip bide köstek olmaya çalışsa kötü tabii
bende aynen
devamlı bişeyler yemek istiyorum
elim ağzım çalışsın habire
teklif gelecekmi dersin
ben teklif duymadan evlendim
bugun artık yukarıçıkacaktım ki balkondan kocasının sesini duydum.çıkmadım şimdi kadın başımla adamla muhattap eder beni dieSen o çarşaflara bir işlem uygulayacaksın, çaktırmadan asılıversen birini
Şimdi yaşın genç de ondan metabolizman hızlı canım, benim de 37 ama çok zor kilo veriyorum, bünyen hep böyle kalmayacak, ileri yaşlarda daha zor oluyor emin olOfff of ben neye konuşuyorsam, hep eşimin yüzünden oluyo, yemiyon yemiyon diye başlıyo öffffff sinir oluyom, azıcık hastayım desem adam taktı yemiyon da ondan oluyor diyo, hiç bir zaman destek olmadı diyet konusunda, ben şişman seviyom niye uğraşıyon diyo bir de yaaa var mı böylesi aranızda
dana gibi yersen miden genişlerse bu yemekle doyulurmu canım yaaa
Eki Görüntüle 698410
bende aynen
teklif gelecekmi dersin
Tabiiki alırız hoşgeldin canım.
Günaydın karabatak, ne var ne çok??
bendeöle evlendim.yanikızmı olarak.biz süpriz yumurtayı çok severiz.görüşcemiz sabahın gecesi msnde konuşurken bana yumurta aldım eve gelirken boğazımdan geçmedi seç birini yarın beraber yeriz dedi.bende saf saf seçtim oda işaret koydu.sabah buluştuk.eşimin okuluna gittik kayıt yaptırmaya.bu sürekli açsana yumurtayı diyor.açmadım bende.buzdolabında durdu bu gece kavanozda
metom hızlıda dğil aslında
yani benim mantığıma göre yemeden bir hayat olamaz
zaten yaş ilerleyince kilodan ziyade hastalıklar olacak istediğimiz gibi yiyemeyeceğiz onun işinde yemek yemeyi öğrenmemiz lazım
saldırmadan tadımlık yemeyi öğrenmemiz lazım
benim gözüm doymuyorki en başta
eş konusundada haklısın
benimkide öyle destek oluyor değil
ama onlarda haklı zayıfla dese beni şişmanmı buluyorsun, yoksa sen beni beğenmiyormusun demeye başlarız
benimki ondan hiç sesini çıkarmıyor
ama boşver deyip bide köstek olmaya çalışsa kötü tabii
bende aynen
teklif gelecekmi dersin
anam ben kaynanm evde yok die onunkini çaldım evdenAyyy çıkamadım geçmişten bi de telle çok zor oluyo :) yalnız tartı sordum kimse cvp vermemiş
malesefAh bi az yemeyi ve de abartmadan yemeyi öğrenebilsek olacak bu iş de, Türk milleti olarak şu pasta börek işleri, öldürüyor bizi, ben de çocuklar için yapıyorum genelde her hafta sonu, yapınca da yeniyor yaniii
Beyaz leblebin falan yok mu, kalorisi az bişeylerle geçiştirseydin.
Evet tadımlık yemek bizim gibi iştahlı kimseler için zor sanırım.
Benim eşim köstek konumunda oluyor buradaKıskançlıktan yapıyor herhalde diye düşünüyorum yoksa bir insan neden karısının zayıflamasını istemesin ki, herşeyden önce sağlıklı olmak için zayıf olmamız lazım, benim babam şeker hastası, eşim kendisi de şeker hastası ve kilolu insanlar da daha da kolay çıkna bir hastalık, hiç o kısımları düşünmüyor ama ona inat dikkat edeceğim, çatlasın da patlasın
he heeeTeklifsiz mi evlendinbu kısmı atlamışım, o nasıl oluyor ki gıııı, sen mi teklif ettin yoksam
aay allah iyiliğini versinkızzzz orda tek sağlıklı şey var oda hıyar.bacımo ekmekle makarnayı yiyecene fazladan salatalık yiyeydin o genişleyen mideni çok çok doldurudun
belkide benim gibi düşünüyordur evleneceğimiz belli diyordurTeklif gelecek ama benden ona gelecek bu gidişle
Yok daha bişi dediği bilmiorum fazla naz aşık usandırdı
bendeöle evlendim.yanikızmı olarak.biz süpriz yumurtayı çok severiz.görüşcemiz sabahın gecesi msnde konuşurken bana yumurta aldım eve gelirken boğazımdan geçmedi seç birini yarın beraber yeriz dedi.bende saf saf seçtim oda işaret koydu.sabah buluştuk.eşimin okuluna gittik kayıt yaptırmaya.bu sürekli açsana yumurtayı diyor.açmadım bende.buzdolabında durdu bu gece kavanozdasabah getirdi açta yiyelimdedi.açtım.diom benimkinde bi gariplik var sanki önceden açılmışta ek yerinden yine birleştirilmiş gibi ama anlamadım.sıcaktandır erimiştir dedi bana.bi açtım içinden tektaşla not çıktı.güzel bi not yazmış postitlere.ama evlenelim die ağzından duymadım okudum.2 yıl boyunca hep yüzüne vurdum demedin demedin die.nikahlanırken dedimsöyleyecem evlenmeteklifi etsin herkez içinde.beni dürteledi kıyamadım ölede kaldı bu arada bu orjinal fikir adamın aklına bi gün tuvalette oturuken gelmiş.buda çok önemli bir atasözümüzü doğruluyor
anam ben kaynanm evde yok die onunkini çaldım evdenböle heryerde olan ucuz tartılardan obayadırkullanıyo ne farkederki doğru tartsında bozulunca değiştir ucuz al
ay ne bilim hayatımda bikezmecburen fabrikada kapuska yedimbpsikolojikbolarakmı bilmiyorum 1 hafta midembbağırsaklarım bozuldu
malesef
erik vardı yedim
leblebi iyi olurdu bugün markete gidip diyetlik bişeyler almam lazım
benimki dalga geçiyor benle sadece
bazen elimde çiko görürse hayırdır ödülmü verdin kendine diyor
he heee
ilk çıkmaya başladığımızda yani daha tam beni kandıramadığı dönemde evlenme teklifederdi hergün
sonra çıkmaya başladık zaten
yani evleneceğimiz belliydi o yaşta neden görüşeyimki bierkekle evlenmeyeceksem
sonra askere gitti geldi aileler tanıştı falan
ayrıca bir teklif beklemedim bende
komik olacaktı yani evleneceğimiz belliyken
bende öyle romatizm falan yoktur canım belkide ondan
aay allah iyiliğini versin
kız kapuska o
sabah aceleyle yapınca makarnaya benzesede
bulgurlu kapuska sözde
belkide benim gibi düşünüyordur evleneceğimiz belli diyordur
hiç plan yapıyormusunuz yani şu zaman tanışılır şu zaman yüzük takılır falan diye
kız sen artıkgeçen gün nası şey ettiysen.durduğun yerde veriyon.kızlar şimdi tartıldım 65.8im
he süpriz oldua ama söylemesini beklerdim.bizimkide hiç beceremez öle romantik sözler söylemeyi
orjinalmiş valla
tuttum
bende biteklif bile etmedin dediğimde söylüyorduda öyle özel bir çabası olmadı yaniii
bende çok beklemedim
ama sen şaşaımışsındır güzel sürpriz olmuştur
ay üzüldüm cnm düzelr inşya canım sorma bu dünyada ne aksilik böle abuk subuk şey varsa beni bulur.geçen yılmobilya beyendik.dedimki çokeşya almayacam tek koltuk takımmı alacam iyi olsun gittik 3 takım mobilyaya 15 milyar nakit para ödedik.bazı oynamalar istedik üzerinde deri başlık versaire gibi.1 ay sonra sahibi kalp krizi geçirip öldü.karısı yürütemedi.oğluda askerdeydi.bizim mobilyalar o dükkanda aşıkolduğumuz mobilyalar değildi.ucuzcudan alsam bana gelenlerden daha iyi olurdu.berabt bir cila yapmışlar.koltuklarda yeni değil teşirdekileri kakalamışlar.aylara falan eksik hep.sehpalar çizik.ben 8 aydır ev içinde kriz geçiriyorum.bugun yarın düzelecek diolar.eşim tanıdık die.şikayet etmemide istemedi.neyse öle böle derken daha yeni geri alıyolar yapıp getirecekler.işallah
bende ıı seker cıs mıs yemedim kız romantık takıldıkanam biri geliyor biri gidiyorbeni yanliz biraksalar gelcemde :126:
öyle yapcam düsünmek istemiyorum canim olacagina varir zaten
hemen vermem lazimsinirlendimmi onu yiyormussum gibi yemeklere daliyorum
sen nasilsin sekerfilm izlemissiniz herhalde kocisinle ne yedin yaninda söz fazla yolmiycam sacini söyle bakim
ana gitmis
bende öyle dedim biraz oturakli ol arkadas pesinde kosturma 17 degilsin evine esinle cocugunla ilgilen arkadas cagini gecmis olmalisin cokdan dedim
ama o daha kötüymüs gi teyzen sok gecirmisdiraltda kalmiyorum zaten bende canim
fatmagülün almadiklarini aldim
ahaha ay ben gelmezsem bana da yaz böyle mektup olurmu bayildim
kız çek aşağı çarşafları düşsünsana daha güzelini yazarım bacım.ay ev darmadağınık oldu yatacak bir döşeğimiz kaldı köy usulü gibi oldu banada bi dünya iş çıktı.bu üst kattaki yine bidünya çarşaf sarkıttı.
afıyet olsun cnm doyulur nıye doyulmasın
dana gibi yersen miden genişlerse bu yemekle doyulurmu canım yaaa
Eki Görüntüle 698410
afıyet olsun sekerKahvaltı: 1 yumurta,2 dilim peynir,yarım domates,yarım salatalık,1 dilim ekmek
Öğle : yakından çektiğim için devasa gözüksede tabak ve kase minik :) ve ekmek yemedim.
Eki Görüntüle 698438
Ara :2-3 kayısı
Akşam:iş yerinde yediğim için öğlenin aynısı
cnm benımkı sınbonun 20tlye aldım dıjıtal olandan 4 senedır kullanıyomAyyy çıkamadım geçmişten bi de telle çok zor oluyo :) yalnız tartı sordum kimse cvp vermemiş
ay ne bilim hayatımda bikezmecburen fabrikada kapuska yedimbpsikolojikbolarakmı bilmiyorum 1 hafta midembbağırsaklarım bozuldulahanaylakerevizi sevmiyorum.kokuyorlar.bir lahana turşusunu seviyom
kız sen artıkgeçen gün nası şey ettiysen.durduğun yerde veriyon.
he süpriz oldua ama söylemesini beklerdim.bizimkide hiç beceremez öle romantik sözler söylemeyigerçi bende diyemem gülesim gelio romantik olmaya çalışınca içimde kurt var galba konsantre olamıyom
kopma topikten kız sakınAnnaam gördüm okudum baya ugrasmis kaymak.. kizz hande güzel gacisin.. baharcim o markanin yemek setini kazanacaktik. 3. Olduk galiba icecek seti varmis ona da.. deli kadinin biri de deli etti ztn.. amaaan ekleyin beni anacim.. topigi artik takipleyemiom cooook hizli ilerliyor yawww
öyle güzel anlatmışınki resmen oraya gittim geldimay hava o kadar güzel ki her yer yemyeşill kuşlar cıvıl cıvıl hava sıcak oturduğum yerden pek araba geçmez gürültü yok ay bayılıyorum buraya allah banada versin bu mahallede bi evaklıma köyüm geldi.ilk baharda babam haftasonu bizi böle arabaya koyar köye götürüdü.doğa o kadar güzeldiki dağlardan köye giderdik yemyeşildirher yer.dereler akar eski topraktan köy evleri.çoğuda rumlardan kalmadır.sürekli deniz kenarından seyreden bir yol.çarşaf gibimasmavi bir deniz.hafta sonu olduğunda sporcular yamaç paraşütü yapmaya gelir.gökyüzü rengarenk paraşüt dolar.o tavuklar yollarda koşturur.köy çeşmelerinden mis gibi su doldurururz.yazın bile buz gibi elimizi yüzümüzü yıkaırz.sonra annenemlere gideriz.oda asmaaltında bahçede kahvaltı kurar mis gibi.o süpürge otları sarı sarı açar enfes kokar.annanem biz gitcez die erkenden kalkar kışsa sobada ekmek yapar.yaz zamanı bahçedeki toprak ocağı yakar.bize hamur pişirir.altında biber közler.bahçeden mis gibi domates salatalık koparızız.hemen sofraya keseriz.üstüne zeytin yağ taze kekkik.kediler doluşur hemen bahçeye.akşam üstleri etrafı incir ağacı kokusu sarar.bahçede ocakları olan herkez ocağını yakar bişeyler pişirir.dayım taze balık getirise onları kızartırız hemen yeriz.bazende bahçeden topladığmız taze biber domatesle kızartma yapar üstüne sos döker yeriz köey ekmeğiyle.kiraz zamanı ağaçların tepesine çıkarız kiraz toplarız ishal olana kadar.annemler dedikodu yapar.hep kaynanasını anlatır.annanemin kulakları duymaz.yengoş gene tepede surat bir karış oturup bize bakar.ay sonu olmadı galba
cewap vermek için geç kaldım sanırım kızlaaaaaaar yaa çok yorgunum çok sıkıldım.ooooooooooooooof
nazar demiştim ya size bihafta ben hastalanmıştım 2hftadırda oğlum hasta ateşi düşmüyo
dünde kociş düşmüş motordan takla atmış falan Allahtan araç yokmuş karşısında ufak yaralarla atlatttı
buneya
neydi o şarkı ıııııııııım
bune ya buneya of buneya
bu şarkıyı ilk duyduğumda hiç sevmemiştim kim derdi birgün dilime düşcek
bu hafta listeye giremedim dimiiiiiii
canım çok geçmiş olsun geldimi üst üste gelir hephe buarada babamda kriz geçirdi geçen gün korkuttubizii
neyse herşey insanlar için bunların hepsini unutmaya hazırım ama listeye girmem için bu hafta geçti dimi
bacım ne merak yahu nasıl buldunahaa işte ne zmandır bahsettiğimkadını buldumtopiğe ilk geldiğimde görümceme inat kilo vereyim diyordu.1 ay öne 72 miş şimdi 69.20kilo vermek isteyenler topiğine geçmiş.çok merak ediyordumbu bayanı kilo verdimi die 3 kilo vermiş.e görümceside gelmiştir şimdiye kadar
bencede bırak şu vejateryanlığı çok şeyler kaçırıyosunay bana bişeyler oluyor sanki burnuma iskender koktubu kadar yanlız bırakmayın beni dengem şaştı.canım yemeyeceğim şeyleri istiyor of erken kalkınca vakitte geçmiyor.
önce kendini düşün suzim mutlu değilsende zorlama geçen günler geri gelmiyormorelim cok bozuk betülüm ya ama aglamiycam artik dedim aglamiycamgirdik yine birbirimize benimkiylen yarin gidecekmis ev basvurusu yapacakmis bende gidene kapi orda dedim yine zor günler geciriyorum allahim hayirlisi neyse o olsun diyorum eger ayriliga kadar giderse sizin desteginize cok ihtiyacim olacak beni yanlis birakmayin olurmu
Merhaba arkadaşlar..
Uzun zamandır bu başlığı okuyordum ancak bugün katılmaya cesaret ediyorum
Aaah.. ah.. kilolar
Sadece tartıda gözüken birkaç rakamdan ibaret olsalardı keşke. Eğer genç bir kızsanız ve mağazalarda kendinize göre şık kıyafetler bulamıyorsanız, aynada kendinizi beğenmiyorsanız o birkaç rakam sizi depresyona kadar sürüklüyor, gerçek güzelliğinizi görmenini engelleyecek bir ruh haline sokuyor sizi.
Çoğunuz benim gibi bugüne kadar birçok diyet yapmış hatta belki başarılı olup iradesizce koruyamamışsınızdir. Halimden bir tek siz anlarsınız. Hiçbir zaman zayıf bi kız olmadım. Güzel bi mini elbise veya taytı büyük bir özgüvenle taşımanın özlemini çekiyorumZamanında dr. gürkan kubilay ile 7 kilo kadar vermiş ancak iradesizliğim ve hayatımda gelişen olaylara kendimi adapte etmeye çabalarken vücudumu adapte edemeyişim yüzünden verdiğim kiloyu misliyle geri aldım. Hoş,o 7 kilo bile kurtarmıyordu ki beni.. daha da vereceğime üstüne aldım. En sonunda tartıda 78.8 rakamını görünce tehlike çanları çaldı beynimde. Bir panikle diyet ve spora asıldım. İstediğim kadar asılayım, bünye işte; benimki de çok ama çok yavaş kilo veren ve diyetlere artık pek cevap vermeyen bir bünye. 12 kiloyu 2 senede verdim. Yarısını bir başka doktor ile kalan yarısını da öğrendiklerimle kendim verdim ( artık hepimiz birer alaylı diyetisyen olmadık mı ? ) 67 kiloya inmiştim ancak benim kilolar bacak ve popoda inanılmaz birikme yaptığı için bölgesel incelmem fazla olmadı, zayıflamış bir görüntüm olmadı. Sonra tekrar boğazımı tutamadım ve hareketsiz muhteşem yaşamıma geri dönmemle birlikte tekrar 70-71 kilo civarı oldum. Alkışlar bana gelsin.
Üstüne son dönemlerde yaşadığım psikolojik buhranlar da eklenince annem tuttu kolumdan estetik cerraha liposuction muayenesi olmaya götürdü. Yaşım 22 ama inanın 50 yaşındaki teyzelerde olmayan bir bacak yağlanmam ve selülitim var. Selülitlerim zaten nerdeyse 9 yaşımdan beri var.. Bu bölgesel sorunlardan kurtulabilmek ve biraz bu buhrandan sıyrılabilmek için liposuction muayenesi oldum. Sonuç; bacaklarım için 2 ameliyat gerektiği. Yağlanma sadece iç yada sadece yan bölgelerde değil bacağın tüm çevresinde olduğu için birden hepsine girişilemeyecek. Doktorum bana 2. ameliyata kadar ne kadar kilo verebileceğimi sordu. Kendim için iddialı bir hedef olan 60 kiloya kadar inmeyi hedefledim. İddialı çünkü en son ortaokulda bu kiloda idim herhalde.. Ancak bunu 2 ameliyat arasında yapmak yerine önceden vermek istedim. Üniversite son sınıftayım ve mezun olma döneminde bu işe kalkışmak istemedim doğrusu. 60 Olabilirsem eğer, tekrar doktorumla görüşeceğiz.
Gelişmelerimi ( gelişme yaşayabilirsem eğer) sizlerle paylaşmak ve sizlerdeki gelişmeleri okumak bana keyif verecek :)
Hepimize kolay gelsin :)
hay maşallah ye sen daha makarnaları dondurmalarıtartida bugün 74.8 i gördüm kizlaryani 3 günde 1 kilo 600 gramm artidayim
selamslm kızlar nasılsınız bakım
kapuska kız obugun artık yukarıçıkacaktım ki balkondan kocasının sesini duydum.çıkmadım şimdi kadın başımla adamla muhattap eder beni die
kızzzz orda tek sağlıklı şey var oda hıyar.bacımo ekmekle makarnayı yiyecene fazladan salatalık yiyeydin o genişleyen mideni çok çok doldurudun
ben maydonozun kendini yiyom suyunumu içsem acep akşam benimkine yeşil çay bitmiş al dedim.bi sürü bitki çayı getirmiş.kayılısı form çayı vardı akşam içtim.bugun motoru bozdum.gaz gitti.iyi oldu.ay ben hergün spor yapmaya üşeniyorum.yani bütün evi temizleyimama o spor disiplinine uyamıyorum bir türlüay üzüldüm cnm düzelr inş
bende ıı seker cıs mıs yemedim kız romantık takıldık
kız çek aşağı çarşafları düşsün
afıyet olsun cnm doyulur nıye doyulmasın
afıyet olsun seker
cnm benımkı sınbonun 20tlye aldım dıjıtal olandan 4 senedır kullanıyom
hıç sorma cnm volkan patlaması yasadım.. yok kız ondan deıl hergun spor yapıyom hıç cıs yemıyom bıde maydonoz suyu içiyom oda ödem attırıyo
ben maydonozun kendini yiyom suyunumu içsem acep akşam benimkine yeşil çay bitmiş al dedim.bi sürü bitki çayı getirmiş.kayılısı form çayı vardı akşam içtim.bugun motoru bozdum.gaz gitti.iyi oldu.ay ben hergün spor yapmaya üşeniyorum.yani bütün evi temizleyimama o spor disiplinine uyamıyorum bir türlüyook artık çıkacaktım yukarıda kocası evde.mangal olsa evde yakacam duman içinde kalsın ama umrunda olmazki pasaklının.dışarsı toz içinde dünden beri kazıyorlar.bu çarşaf seriyo mobilya işallah düzelir.kız çok para verdik.şimdi odada bir kuru yatak kaldı.kendimi yeniden çeyiz düzülüyomuş gibi hissettim
olamıyom bacım.evlenirken çeyize o kadar eşya aldım birini giymedimkız hande daha yenı evlısın kız romantık ol accık
ohoo senin topikten başın döndüyse ballı gelince birde geçmişte kaybolacak heralde.bayadır yok.benimgözlerde miyop herşeyi yanlış görebilirim:111::111::111: başım döndü yahu bu ne çene 1 gğn gelmedin alt tarafı 20 sayfa ilerlemişiniz maşallah
kopma topikten kız sakın2. olmakta iyi tebrikler cnm
öyle güzel anlatmışınki resmen oraya gittim geldimbu arada benim annemde t.dağlı ..
canım çok geçmiş olsun geldimi üst üste gelir hep
bacım ne merak yahu nasıl buldun
bencede bırak şu vejateryanlığı çok şeyler kaçırıyosun
önce kendini düşün suzim mutlu değilsende zorlama geçen günler geri gelmiyor
spor ve diyet yapsan ameliyat tek çözümmü ?
hay maşallah ye sen daha makarnaları dondurmaları
selam
kapuska kız o
bikaç odada tartıl şaşmayan dogrudurBendeki tartıda ucuzlardan biri 80 diyo biri 78 :)
olamıyom bacım.evlenirken çeyize o kadar eşya aldım birini giymedimsadece ben değil kocamda olamıyo tam tencere kapak olayı.gülmeye başlıyoz hemen
ohoo senin topikten başın döndüyse ballı gelince birde geçmişte kaybolacak heralde.bayadır yok.benimgözlerde miyop herşeyi yanlış görebilirimvalla hepmerak ediyordum.böle bişeye taktınmı takarım bigün üşenmedim çok çok geçmişe döndüm buldum zoroldu ama ay ne güzel trakyalıolsun bizim olsun,ister çamurdan olsun yandan yandan
ozaman azolan doğru kabul etBendeki tartıda ucuzlardan biri 80 diyo biri 78 :)
ben spor yapmayı sevıyom cnm sende 1 hafta yap bak sonra kendın yapmak isticen
form çayları zararlı dıyolar ya ben aktardan yesılcay adaçayı falan alıyom onları yapıyom
ayıp bısey kımsenın evını karanlık etmeye hakkı yokkı sen bıgun soyle onu
inş istediğin gibi gelır cnm mobılyaların
ozaman azolan doğru kabul et
işallah.ne bilimben daha öncedende kayısılı içerdim bi kaç gün üst üste kabız olunca çok faydası olurdu.buralarda aktar görmedimki hiç.fazlada dolanamıyom kaybolurum dieyok bacım dün o kaa tepindim.bugun istemio işte canım.bi dışarda yürüyüş yapmayı seviyom.oda tek gitmiyo.napsam lap tpbu yanıma alıp senlemi yürüsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?