70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo süpersin çok güsel yaaa benim günüm okadar iyi değildi böle giderse bol bol kilo verebilirsin:dance:

kaydirigubbakcemile gel buraya bakalım shewall :) valla korumaya calısıcam pek salmamaya calısıcam ipleri yılbasına kadar 67 olmak istiyom ama çokta kasmamak lazım

geçtiğimiz perşembe annemde tartıldım 75 idim
bu sabah tartıldım tekrar 73 üm :):)
yuppii

demekki kısınca oluyormuş...

arkadaşlar cevap yazamıyorum şöyle bir hata veriyor bileniniz var mı :uhm:

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 65 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.

tünaydın arkadaşlar sizden öğrenmek istediğim birşey var sporla ilgili plates gibi bir proğram var demiştiniz vucut inceltiyormuş bir ara aranızda konuşmuştunuz ama kim olduğunu hatırlamıyorum onun adı neydi :uhm: ve internetten nasıl indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim... opuyorumnanaktan :enbuyukkk:

magrenta teşekkür ederim canım inceleyip en kısa zamanda yapmak istiyorum...opuyorumnanaktan

m.m.m.m aramıza hoşgeldin canım a.s. kolay gelsin kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
dün liste yapıldı mı kızlar??yapıldıysa listeci gardaş benide ekleyebülünmü?
gecen cuma..71,1
bu cuma ..70,1 hihoyyyt

arkadaşlara katılıyorum canım harcasdığımız kalori ile hareketlerimiz doğru orantıda gitmediği için bütün bunlar bize bi şok lazım reglimi bekliyorum prinç lapası diyeti için fayda görürsem sende uygularsın:)))

geçmiş olsun tatlım umarım önemli bişey çıkmaz

merhabaaaaaaaaaaaa bende sabah tartıldığımda 69.6 geldim tekrar basladığımda 71.6 kiloydum 2 kg gitmişş bu hafta yuppii:)

tebriklera.s.

Yetişmek mi geçmişin canım ben 61 kiloyum hala yakında aşağı inmeye başlıyorum tekrar bir hedefe ulaşayımda kilo koruyayım artıkkkkk :) tebrik ederim canım :)

ineceğiz tatlım bigün bizde 50li rakamları göreceğiz benim hala umudum var*-*

lahana çorbası diyeti en son görmek istediğim şey((

unutmadan hala 65kilodayım kızlar ((

callanetics canım

ooo süpersin çok güsel yaaa benim günüm okadar iyi değildi böle giderse bol bol kilo verebilirsin:dance:

tunaydın evet bu sabah 75 gordum tartıda 75.7 sabah ıyı kahvaltı ettım yazıyom fazlaysa bırı bana dur desın buyuk bır bardak yagsız süt 5 lımonlu bıskuvı
4 zeytın kucuk peynır light 1.5 dilim kepekli light ekmek öğlende yeşil elma 2 saat sonra elma yesıl cay bugun yuryuse arkadasa bulamadım evde tvister &shape 1 saat 500 mekik yarım saat tivist akşama bamya yapmayı dusunuyorum 3-4 kasıkta ondan alrım benden bukadar ısllah 2010 70 olarak girerim aminnnnnnnnnnnnnn ve tüm isteyenler:hooray:

amiiinnnnnnnn opuyorumnanaktan vallahi süper ben bugün pizza yedim diyet miyet kalmadı hani yarısını filan yesem neyse :kedi: hepiciğini indirdim mideye kaydirigubbakcemile3 şu an çok özeniyorum sana gidip spor yapiim bariiD

merhaba arkadaşlar
acısıyla tatlısıyla 1 haftayı daha geride bıraktık. listemiz aşağıdadır. (buradaki acı tatlı yemeklerr değil lütfen yanlış anlaşılmaşın)
sevgiler, kolaylıklar herkese

12 ARALIK TARıHLı KıLO TAKıP LıSTEMıZ AŞAĞIDADIR.

KıLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRıK EDıYORUM

alkisalkisalkis:teytey:

HAYAL_AGA…….71,6……69,6….-2 :hooray:
efsanur…………75…………73……-2 :hooray:
CELEN35………71,1………70,1….-1
newjersey…….. 75……..74…… -1
MERAN07……..61,5…..60,7…..-0,8
Hasaaal………74……..73,4…. -0,6
AYKOS ……….77,5…….77,1….-0,4
SAYDıN78……..70,2…. 70…… -0,2

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLARIM

BAYRAV………. 65 a.s.
CHEGUEVERA... 77 a.s.
MAGRENTA….. 61 a.s.

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIM

SHEWALL……. 70,7….. 71,1….. 0,4 (ben oluyorum kendileri) klava:klava:

ARAMIZA YENı KATILANLAR HOŞGELDıNıZ kaydirigubbakcemilezemuszemus

Aslims………… 79
Basra………… 75,1
Elifcanım……. 70
ırembaby…….71
m.m.m.m……..77
narinnazenin…. x
taha0203………73
tugbaozlu…….. 75,7

KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLARIM

AYÇANıSA……… 70
BURSEFA……… 66
CANSUD……… 70
CHEROKY……… 75
DENıZK ………73
DıLEKRUZGAR………73,2
EYMEN………77
GÖZYAŞI……… 75,1
GULAN06……… 78
GULEYSA………74,5
KEYFıM ………71
KIYMET_AY……… 75
KıRAZ_Z……… 72,7
KRONıK_UNUTKAN………78,2
LıREAN ………79
MONSER……… 77
MOONSOON………78,6
mrskimyager………77
OBA_ÇıĞDEM……… 72
OFPOF………77,8
PAPATYA_77………73
PINARNAZ……… 80
SEDAOZER……… 65,5
SEVGı……… 74
SULTANA06………75

bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....

kızlar herkese güzel bi haftasonu olsun. ben bugün sirkeli su içtim tadı korktuğum kadar kötü değil. sabah kahvaltısından sonra 6 ya kadar acıkmadım. güzel geçti bugün yani. dışarı çıktım arkadaşlarımla ama yemek yemedim mesela kaydirigubbakcemile3
geldim eve tartıldım 70,7 çıktım.
cumaya kadar tartılmıcam şimdi. annem sirkeli su içmemi istemiyo. bundan baya bi sene önce 100 kg dan 75 kg a inmiştide midesinden olmuştu. ondan dolayı mide konusunda hassas. bende gizli gizli içeyim diyorum sirkeli suyu.

canım ben sana yoğunluktan geçmiş olsun diyemedim.
çok geçmiş olsun nasıl oldun? opuyorumnanaktan

kızlar dün akşam 45 dk spor yaptım süperdi.
son 20 dk sı ölümdü ama devam edebilirim inşallah.

ben eskide derdim kendi kendime off ya bu spor beni zayıflatmıyo diyekaydirigubbakcemile3 halbusi adam gibi yapmıyodum yani zorlamıyodum kendimi afferim sen zorlamışsın vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…