ben spor yaptığım ıcın sırf elmayla beslenmedım 1 saat yuryup geldım 4 kasık yoğurtlu ıspanak 2 kasık sehrıye pilavı 2 kuşbaşı et yedim sabahda 2 kucuk bardak yarım yağlı süt 1.5 paket maviyeşil öğlen 2 hurma elma yeşilçay akaşam 500 mekik çekip yarım saat twist bel hareketi yapıcam bugünlük haberler böyle...
arkadaslar bı kac haftadır yazmıyorum bu foruma cunku 78 kıloda kaldım ne yapıcam sasırdım yememe aynı sekılde devam edıyorum yanı kılo vermem gerekıyo ama cok kılo verdım ondan mı durmustur acaba arkadaslar yardım edın
Çok teşekkür ederim canım, :1hug: hastaneye salı günü gideceğim, dediğin gibi canım umarım önemli birşey yoktur, ewet herşeyin başı sağlık, insan acile düşünce anlıyor sağlığının kıymetini Herşey dozunda olmalı , abartmamak lazım, artık kafama takmadan yavaş yavaş ilerleyeceğim a.s
merhabaaaaaaaaaaaa bende sabah tartıldığımda 69.6 geldim tekrar basladığımda 71.6 kiloydum 2 kg gitmişş bu hafta yuppii:)
Yetişmek mi geçmişin canım ben 61 kiloyum hala yakında aşağı inmeye başlıyorum tekrar bir hedefe ulaşayımda kilo koruyayım artıkkkkk :) tebrik ederim canım :)
valla bir kaç gün içilebilirde devamıonda gitmio hehe onun listesi var canım bulayım ekleyim buraya 7 güzel bir liste keşke yapabilsem ilaç kullanmaktansa bu çorba diyeti yapmayı tercih ederim ama yılda bir kere öneriyorlar ağır bir diyetmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...206-lahana-corbasi-diyeti-deneyimlerimiz.html
burdan incele istersen bende arkadaşımdan liste almıştım öyle yapmıştım
tünaydın arkadaşlar sizden öğrenmek istediğim birşey var sporla ilgili plates gibi bir proğram var demiştiniz vucut inceltiyormuş bir ara aranızda konuşmuştunuz ama kim olduğunu hatırlamıyorum onun adı neydi :uhm: ve internetten nasıl indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim... opuyorumnanaktan :enbuyukkk:
magrenta teşekkür ederim canım inceleyip en kısa zamanda yapmak istiyorum...opuyorumnanaktan
m.m.m.m aramıza hoşgeldin canım a.s. kolay gelsin kaydirigubbakcemile
ooo süpersin çok güsel yaaabenim günüm okadar iyi değildi böle giderse bol bol kilo verebilirsin:dance:
tunaydın evet bu sabah 75 gordum tartıda 75.7 sabah ıyı kahvaltı ettım yazıyom fazlaysa bırı bana dur desın buyuk bır bardak yagsız süt 5 lımonlu bıskuvı
4 zeytın kucuk peynır light 1.5 dilim kepekli light ekmek öğlende yeşil elma 2 saat sonra elma yesıl cay bugun yuryuse arkadasa bulamadım evde tvister &shape 1 saat 500 mekik yarım saat tivist akşama bamya yapmayı dusunuyorum 3-4 kasıkta ondan alrım benden bukadar ısllah 2010 70 olarak girerim aminnnnnnnnnnnnnn ve tüm isteyenler:hooray:
Selam arkadaşlar, bugün çok kötü durumdayım, daha doğrusu dün akşam 6 dan beri :1no2: felaket kötü bir gece ve sabah geçirdim. Ancak yeni yeni kendime geldim de açayım dedim biraz kafam dağılsın. Akşam 6 dan beri felaket bir baş dönmem, reglimin ilk günü olmasına rağmen acayip kanamam vardı. Ondan mı bilmiyorum, her yerim titredi, başım döndü, her yeri flu (beyaz) gördüm. Sanki perde indi gözler,me, dizlerimin bağı çözüldü. Şirkette biraz müdahele ettiler ama olmadı, yakın civarda eşimi çağırıp acile kaldırdılar beni. Hastaneye gidince tansiyonum 6 ya 9 du. Serum taktılar hemen, ellerimde kasıldı kaldı arkadaşlar. Dr. bişeyi fazla takıntı yapmışsın sanırım dedi. Sinirsel bir kasılma dedi. Ama bilmiyorum öylemi adet yoğunluğundanmı ya da diyetten mi artık bilemiyorum. Şeker de olabilir dediler, aç karna gidip bir check-uptan geçicem Salı günü falan, işte böyle kızlar bişeyleri abatmamak lazım. Sanırım ben abarttım biraz... Artık Salı günü öğrencem hastaneye gidip bakalım bir rahatsızlıkmı var nedir? Hakkımızda hayırlısı mafoldumben
kızlar dün akşam 45 dk spor yaptım süperdi.
son 20 dk sı ölümdü ama devam edebilirim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?