- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
bikaç odada tartıl şaşmayan dogrudur
allah ıyılıgını versın bende romantıklıgı cok severım degısık suprızler falanallahtan kocıste oyle yoksa hergun basının etını yerdım
bende kosu bandında yuruyom cnm yururkende annemle konusuyom yoksa vakıt gecmıyo tayın ızmıre çıkarsa beraber yururuk bacım
kız süprizi bende severim ama böle mum yakıp evde beklesem onu daha hazırlanırken o havaya giremiyom kiduygu problemi var bende.ne özlüyom.ne üzülüyom.ne romantikoluyom anamlar odun gibi yetiştirdi beni.küçükken okulda bişey olsa eve gelip ağlasam beni sinir ederdi bi dünya soru sorup.genç kız olup odamda aşk acısı çeksem yine ondada rahat bırakmazdı böle yapa yapayapa duvar gibi duygusuz oldum birbirine karıştır herşey.demedi kızım ağlama şöle böle die.tepkisi bu olurdu
ne ağlarsın kız çocukmu istersin yoksa gebertirim seni valla.saf kimbilir neye ağlar.bulamamış neye ağlasın alık.
işte böle olunca olmuyo bacım çocuk yetiştiriken bilinçli olcan birazcık.ay gözümün önüne geldikçe gülesim gelio
ana o dediğin iyi olurda senin tayin izmire çıkcak bucaya yerleşcen.biz görüşcez kocan kızmayacak.ohoo hayale bak beynim döndü.kız kocan sorarsa süt kardeşim dersin
he öle yapacam valla.herkez çocuk doğruruyo ama herkez çocuk yetiştiremiyokıyamam ben sana neyse bak sende senın bebiş olunca sevgı yumağı gıbı yetiştir .. bızım kız herkesten dayak yer vurmayı bılmıyokı cocugum kımı görse hemen öpmek ıstıyo sarılıyo esıme ben genelde askım derım kızımda hep askım dıyo babasına görmedıgın yasamadıgın herseyı çocuğuna yaşattır cnm sende anca ole çıkar acısı
kızmaz cnm parkta tanıştık derım oda gurbetteymıs ıkımızde yalnızız duygu sömurusu yaparım
he öle yapacam valla.herkez çocuk doğruruyo ama herkez çocuk yetiştiremiyo
he bende ezik boynumu bükerim belki acır kocan.ikimizde kimsesisiz deriz
Tekrar herkese merhabalar
Öncelikler cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Tabiki de ameliyat tek çözüm değil bunun farkında olan bilinçli biriyimBen yıllarca spor ve diyetlerle kilo verdim, incelme sağladım. Ama bölgesel olarak ne kadar uğraşsam da yok edemediğim bir yağlanmam var kızlar Spor salonlarında özel hocalarla mı uğraşmadım o bölge için, sabah koşularına mı çıkmadım.. neler neler Zaten çok ameliyat meraklısı da değilim ki ; öyle olsam ilk operasyonu şimdiden olurdum ancak ben 10 kilo kadar zayıflamadan hiçbirşeye girişmemek için kendime söz verdim. Doktorumla da bu kilo verme sürecinde görüşüp ona göre karar vericez.
Dediğim gibi şuan sağlıklı beslenme ve spor ile 10 kilo vermek birinci önceliğim.
Hedeflediğim kiloya herhalde en son ortaokulda sahip olabilmiştim, biraz zorlanacağım sanırım o rakamları kırmakta. Ama yılmak yok öyle değil mi?Buraya yazdıkça benim için de motivasyon olacak. Gazamız mübarek olsun güzel bayanlar
sen yetıstırırsın cnm
görüştürmezsen boşanırım derım
ana kızdaki tehtide bak.balkaymak olaydı toparlardı bizi onsuzluktan her türlü saçmalıyoruz
kız kaçırdılarmı ballımı yoksa
bahçeye gıttı bızı unuttu tabı sımdı domates bıber ekıyodur o
kız süprizi bende severim ama böle mum yakıp evde beklesem onu daha hazırlanırken o havaya giremiyom kiduygu problemi var bende.ne özlüyom.ne üzülüyom.ne romantikoluyom anamlar odun gibi yetiştirdi beni.küçükken okulda bişey olsa eve gelip ağlasam beni sinir ederdi bi dünya soru sorup.genç kız olup odamda aşk acısı çeksem yine ondada rahat bırakmazdı böle yapa yapayapa duvar gibi duygusuz oldum birbirine karıştır herşey.demedi kızım ağlama şöle böle die.tepkisi bu olurdu
ne ağlarsın kız çocukmu istersin yoksa gebertirim seni valla.saf kimbilir neye ağlar.bulamamış neye ağlasın alık.
işte böle olunca olmuyo bacım çocuk yetiştiriken bilinçli olcan birazcık.ay gözümün önüne geldikçe gülesim gelio
tipik trakyalı konuşmasısaf kimbilir neye ağlar
hıç sorma cnm volkan patlaması yasadım.. yok kız ondan deıl hergun spor yapıyom hıç cıs yemıyom bıde maydonoz suyu içiyom oda ödem attırıyo
acaba közlenmiş kımızı biberin kalorisi ne kadardır.öğle öğününe koydumda ben aklıma takıldı.közlenmiş kızmızı biberi sarmısaklı yoğurtladım içine pul biberle dere otu dğradım
Aynen bildiğin gibiyim bende canım, iş güç, git-gel, çocuklar, okul, koca çoook standart bir hayat işte çok şükürTeklif gelecek ama benden ona gelecek bu gidişle
Yok daha bişi dediği bilmiorum fazla naz aşık usandırdı
İyi Fadime abla seni sormalı sen nasılsın?
Gelenekselciyim diyosun yani, evlenmeyeceksem niye çıkayım değil mi, umutsuz ev kadınlarında varya Yasemin ikiye bir modernim ben modernim deyip deyip yeni gelen ve birlikte oturan çifte aaa siz evli değil misiniz diyo???En doğrusu seninki tabii. şimdiki gençler ilkokulda başlıyor çıkmaya, geçen gün babası kızımın telefonunda ''aşkım'' diye mesaj yakalamış, daha 13 yaşında düşün yani, iki saat evde onun kavgasını yaşadık, telefonunu kırdı, kimdir bu necidir diyo çıt yok kızdan, kendi telefonundan aradı, ben çıktım alo alo dedim ses yok, sonra eşimin telefonuna 'kimsin sen lan, ne .................' diye ağza alınmayacak mesaj atmış, artık ne biçim bir serseriyse, çok korkuyorum şimdiki ortamdan, Allah çocuklarımızı doğru yoldan ayırmasın, konuştuk bir sürü anlattık ama sonuçta 13 yaşında her an kandırılmaya hazır, ooooooooooy oy.
malesef
erik vardı yedim
leblebi iyi olurdu bugün markete gidip diyetlik bişeyler almam lazım
benimki dalga geçiyor benle sadece
bazen elimde çiko görürse hayırdır ödülmü verdin kendine diyor
he heee
ilk çıkmaya başladığımızda yani daha tam beni kandıramadığı dönemde evlenme teklifederdi hergün
sonra çıkmaya başladık zaten
yani evleneceğimiz belliydi o yaşta neden görüşeyimki bierkekle evlenmeyeceksem
sonra askere gitti geldi aileler tanıştı falan
ayrıca bir teklif beklemedim bende
komik olacaktı yani evleneceğimiz belliyken
bende öyle romatizm falan yoktur canım belkide ondan
aay allah iyiliğini versin
kız kapuska o
sabah aceleyle yapınca makarnaya benzesede
bulgurlu kapuska sözde
belkide benim gibi düşünüyordur evleneceğimiz belli diyordur
hiç plan yapıyormusunuz yani şu zaman tanışılır şu zaman yüzük takılır falan diye
Canım 5 kg. bir su şişesi yok mu, önce onu koy, hanginde doğru çıkarsa onla tartıl.Bendeki tartıda ucuzlardan biri 80 diyo biri 78 :)
Evet hafta 2-3 den fazla içmeyin form çayını, içinde sinemaki var, bağışıklık yapıyor.ben spor yapmayı sevıyom cnm sende 1 hafta yap bak sonra kendın yapmak isticen
form çayları zararlı dıyolar ya ben aktardan yesılcay adaçayı falan alıyom onları yapıyom
ayıp bısey kımsenın evını karanlık etmeye hakkı yokkı sen bıgun soyle onu
inş istediğin gibi gelır cnm mobılyaların
Allah kolaylık versin.Tekrar herkese merhabalar
Öncelikler cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Tabiki de ameliyat tek çözüm değil bunun farkında olan bilinçli biriyimBen yıllarca spor ve diyetlerle kilo verdim, incelme sağladım. Ama bölgesel olarak ne kadar uğraşsam da yok edemediğim bir yağlanmam var kızlar Spor salonlarında özel hocalarla mı uğraşmadım o bölge için, sabah koşularına mı çıkmadım.. neler neler Zaten çok ameliyat meraklısı da değilim ki ; öyle olsam ilk operasyonu şimdiden olurdum ancak ben 10 kilo kadar zayıflamadan hiçbirşeye girişmemek için kendime söz verdim. Doktorumla da bu kilo verme sürecinde görüşüp ona göre karar vericez.
Dediğim gibi şuan sağlıklı beslenme ve spor ile 10 kilo vermek birinci önceliğim.
Hedeflediğim kiloya herhalde en son ortaokulda sahip olabilmiştim, biraz zorlanacağım sanırım o rakamları kırmakta. Ama yılmak yok öyle değil mi?Buraya yazdıkça benim için de motivasyon olacak. Gazamız mübarek olsun güzel bayanlar
Fazla yoktur canım, ama kalori sepeti com dan bakabilirsin.acaba közlenmiş kımızı biberin kalorisi ne kadardır.öğle öğününe koydumda ben aklıma takıldı.közlenmiş kızmızı biberi sarmısaklı yoğurtladım içine pul biberle dere otu dğradım
=ayhhh mis gibn olmuştur şimdiiiii,kokusu burnuma geldi resmen
ay kötü ya bi yandanda diom anamlar doğrusunumu yaptı acaba eskiden biz böle cep telefonumuza aşkımyazacaz hele bizimkiler napardı bilmem.korku vardı içimizde.şimdi bende etrafa bakıyomda herkez rahat ve serbest imkanlar fazla.amaolaylar çok acaba hangisi doğru bilemedim.katı olmakmı yoksa rahatlık sunmakmı.gurbet diyor çocugumkimseye vuramıyorseviyor die.oda haklı.senin gibi iyi niyetli düşünmüyorki herkez.sen çocuğunu sevgiyle kötülüklerden uzak büyütüyorsun.onun için hayatı kolaylaştırıyosun.medeni yaşam diyorsun.o yaşı küçük olduğu için anlayamıyor.öle pisliklerde kızları kandırıyor işte.of of çok karışıkAynen bildiğin gibiyim bende canım, iş güç, git-gel, çocuklar, okul, koca çoook standart bir hayat işte çok şükür
Gelenekselciyim diyosun yani, evlenmeyeceksem niye çıkayım değil mi, umutsuz ev kadınlarında varya Yasemin ikiye bir modernim ben modernim deyip deyip yeni gelen ve birlikte oturan çifte aaa siz evli değil misiniz diyo???En doğrusu seninki tabii. şimdiki gençler ilkokulda başlıyor çıkmaya, geçen gün babası kızımın telefonunda ''aşkım'' diye mesaj yakalamış, daha 13 yaşında düşün yani, iki saat evde onun kavgasını yaşadık, telefonunu kırdı, kimdir bu necidir diyo çıt yok kızdan, kendi telefonundan aradı, ben çıktım alo alo dedim ses yok, sonra eşimin telefonuna 'kimsin sen lan, ne .................' diye ağza alınmayacak mesaj atmış, artık ne biçim bir serseriyse, çok korkuyorum şimdiki ortamdan, Allah çocuklarımızı doğru yoldan ayırmasın, konuştuk bir sürü anlattık ama sonuçta 13 yaşında her an kandırılmaya hazır, ooooooooooy oy.
Canım 5 kg. bir su şişesi yok mu, önce onu koy, hanginde doğru çıkarsa onla tartıl.
Evet hafta 2-3 den fazla içmeyin form çayını, içinde sinemaki var, bağışıklık yapıyor.
Çok komik.
Allah kolaylık versin.
Fazla yoktur canım, ama kalori sepeti com dan bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?