he biz tam öz trakyalıyız.çokta gurur duyuyroum trakyalı olmaktan.seviyorum bizim oranın insanlarını çok şenler hep düğün dernek olsun.gezme dedikodu olsun.baba tarafımda arnavut dedemin babası makedonyadan göçmüş.ama doğma büyüme tekirdağlı hepsi.ana tarafımda selanik göçmeni
ben diyette olmasamda gözüm aç gene yemek isterim.iş yerinde bazen sıra beklerken yanımda patetes alanların tepsinie elimi uzatasım geliodu onların patatesi daha cazip gelirdi banaTatlı istiyoruuummmmm ölüyoruuummmmm oooffff oofff işi bırakcam yemin ediyorum diyet yapıyosun markette çalışıyosun herşey elinin altında dokunuyosun ama açıp yiyemiyosunn adalet mi buuuuuu
hande kııızzzz akraba çıkçazbenim anne tarafımda selanik göçmeni mübadele zamanında gelmişler yerleşmişler teyzemlar dayımlar kuzenler hepsi t.dağda benim..annem 1 ay gidip kalsa hemen ağzı kayıyo kadının epten kaybediyo kendini beyaaaa
1 tane güllü lokum yesem kaç kaloridir kine
belkide benim gibi düşünüyordur evleneceğimiz belli diyordur
hiç plan yapıyormusunuz yani şu zaman tanışılır şu zaman yüzük takılır falan diye
ben diyette olmasamda gözüm aç gene yemek isterim.iş yerinde bazen sıra beklerken yanımda patetes alanların tepsinie elimi uzatasım geliodu onların patatesi daha cazip gelirdi bana
aaa tekirdağ merkezdelrmi
güllü olduğu için çok kalori gülsüzolsaydı azkalori olurdu
aman bu erkekler böle iş ciddileşince sorumluluktan kokrkmuştur o.benimkide sözlendikten sonra beyeaz eşyacıya gircektik ölesine bakalım die daha hazır deyilim kendimibi garip hissettim giremem dediYok valla öncesinde evlilik diyen çocuk artık hiç lafını yapmıyor.
Bi keresinde ben dedim. Ben demeden bu konuyu açma lütfen dedi.
Kırıldım bende bi daha da açmadım.
evet canım merkezdelergülünü çıkarıp yesem:26::26:
motoru bozdumdie sevinecem nerdeyse göbeksiz kendimi daha bi beyendim:108::108:
benimde gülesim gelirhe süpriz oldua ama söylemesini beklerdim.bizimkide hiç beceremez öle romantik sözler söylemeyigerçi bende diyemem gülesim gelio romantik olmaya çalışınca içimde kurt var galba konsantre olamıyom
teşekkürler canım diyete yeni başladım yaaaafıyet olsun cnm doyulur nıye doyulmasın
çek çarşafı aşağıya sonra hemen içeri kaçben maydonozun kendini yiyom suyunumu içsem acep akşam benimkine yeşil çay bitmiş al dedim.bi sürü bitki çayı getirmiş.kayılısı form çayı vardı akşam içtim.bugun motoru bozdum.gaz gitti.iyi oldu.ay ben hergün spor yapmaya üşeniyorum.yani bütün evi temizleyimama o spor disiplinine uyamıyorum bir türlüyook artık çıkacaktım yukarıda kocası evde.mangal olsa evde yakacam duman içinde kalsın ama umrunda olmazki pasaklının.dışarsı toz içinde dünden beri kazıyorlar.bu çarşaf seriyo mobilya işallah düzelir.kız çok para verdik.şimdi odada bir kuru yatak kaldı.kendimi yeniden çeyiz düzülüyomuş gibi hissettim
Kaloricetveli 2013-04-29 [ kalorisepeti 29.04.13 ] bu siteye bakıyorum ben normalde ama közlenmiş kırmızı biberi bulamadım :26:acaba közlenmiş kımızı biberin kalorisi ne kadardır.öğle öğününe koydumda ben aklıma takıldı.közlenmiş kızmızı biberi sarmısaklı yoğurtladım içine pul biberle dere otu dğradım
yani tam olarak gelenekselci sayılmamGelenekselciyim diyosun yani, evlenmeyeceksem niye çıkayım değil mi, umutsuz ev kadınlarında varya Yasemin ikiye bir modernim ben modernim deyip deyip yeni gelen ve birlikte oturan çifte aaa siz evli değil misiniz diyo???En doğrusu seninki tabii. şimdiki gençler ilkokulda başlıyor çıkmaya, geçen gün babası kızımın telefonunda ''aşkım'' diye mesaj yakalamış, daha 13 yaşında düşün yani, iki saat evde onun kavgasını yaşadık, telefonunu kırdı, kimdir bu necidir diyo çıt yok kızdan, kendi telefonundan aradı, ben çıktım alo alo dedim ses yok, sonra eşimin telefonuna 'kimsin sen lan, ne .................' diye ağza alınmayacak mesaj atmış, artık ne biçim bir serseriyse, çok korkuyorum şimdiki ortamdan, Allah çocuklarımızı doğru yoldan ayırmasın, konuştuk bir sürü anlattık ama sonuçta 13 yaşında her an kandırılmaya hazır, ooooooooooy oy.
bencede mantıklıymış 200 kalori hiçbişey yani=
bayılırım közlenmiş biberle patlıcana.baktım 1 biber 12 kaloriymiş.ben 2 tane yedim.2*12=24 içine 2kaşıkta yoğgrt koydum oda 100 gr 95 kaloriymiş.dereotunla pul biberini saymıyom.toplasan kabaca 200 kalori almışımdır bu ögünden bence mantıklı hemde doyurucu.acaba bunu ögün die sürekli kullansammı:44::44::44:
Kızım 7.sınıfa gidiyor canım, evet haklısın zaten önce de söylememişti de ben de yakalamştım yanlış olduğunu anlatmıştım, sonra babası bulunca, sinirlenip hiddetlendi, ondan sonra da oturduk 2-3 saat konuştuk, gerekirse konuşursun da bizimle de tanıştırırsın da dedi ama bilmiyorum yani çok zor bir dönemdeyiz.
yani tam olarak gelenekselci sayılmam
eşimden öncede erkek arkadaşım oldu
evlenmeyi düşündümmü bilmiyorum yani seviyordum ama geleceğimizi göremiyordum
ama eşimle ünide başladık kaç sene sevgili kaldık
artık yaşımızda evlilik yaşına gelmişti
ilişkinin gidişatıda evlilik olduğu belli oluyor yani
o açıdan baktım olaya
kızın içinde şaşırmadım açıkcası
kaçıncı sınıftaydı buarada? okullarda alıştığımız için normal geliyor ama bence bağırıp çağırmak teli kırmak yerine konuşmayı seçseydi babanız
kızın bidaha size söyleyemez zaten bu seferde gizli saklı yapar
yapmaz sanma yapacak devir o devir çünkü
erkek arkadaşı olmayanla dalga geçiyorlar
benimde lisede görüştüğüm kişiler oldu ama anneme çok değer verdiğim için onları üzmemek için yanlış bişey yapmadım
çocuklara bunu öğretmek lazım
çocuk aldıran para karşılığı işler yaptığı söylenen öğrencilerim var benim
ben böle durumlarda kayısılı form çayıiçiyorum etkili oluyor.amabu kadar etki etmiyordu gen gecen haftadan beri bağırsak sorunu yaşıyodum gaz vardı ondanda böle olabilir.Benimde ihtiyacım var o motoru bozmayane itin yada ne yedin
aslan burcum benim.yapamıyorum işte.öle kadınsı şeyleri sevemiyorum hep cicili kitiyli bölekarekterlşi pijamalarım var.hele romantiklik yapamıyorum.kadınsı şeyler giydiğimde zaten eşimde gülüyor içimizden gelmiyor bi türlü.daha kaldırmadıçarşafları boyuna asmış enine 2 kat yapsa gene bu kadar uzamaz bi o uzatıyor mahallede.doğal gaz çalışması var.her yer toz cam bile açılmıyor.ama o çok temizya seriyor çarşafları.anlamadımnası iş sıkta yıkıyor bide.
benimde gülesim gelir
burcun ne senin canım
teşekkürler canım diyete yeni başladım yaaa
doymuyorum
çek çarşafı aşağıya sonra hemen içeri kaç
birde orada inşaat var gibi
nasıl dışarı seriyorki çamaşırları hep toz olur
Kaloricetveli 2013-04-29 [ kalorisepeti 29.04.13 ] bu siteye bakıyorum ben normalde ama közlenmiş kırmızı biberi bulamadım :26:
yani tam olarak gelenekselci sayılmam
eşimden öncede erkek arkadaşım oldu
evlenmeyi düşündümmü bilmiyorum yani seviyordum ama geleceğimizi göremiyordum
ama eşimle ünide başladık kaç sene sevgili kaldık
artık yaşımızda evlilik yaşına gelmişti
ilişkinin gidişatıda evlilik olduğu belli oluyor yani
o açıdan baktım olaya
kızın içinde şaşırmadım açıkcası
kaçıncı sınıftaydı buarada? okullarda alıştığımız için normal geliyor ama bence bağırıp çağırmak teli kırmak yerine konuşmayı seçseydi babanız
kızın bidaha size söyleyemez zaten bu seferde gizli saklı yapar
yapmaz sanma yapacak devir o devir çünkü
erkek arkadaşı olmayanla dalga geçiyorlar
benimde lisede görüştüğüm kişiler oldu ama anneme çok değer verdiğim için onları üzmemek için yanlış bişey yapmadım
çocuklara bunu öğretmek lazım
çocuk aldıran para karşılığı işler yaptığı söylenen öğrencilerim var benim
bencede mantıklıymış 200 kalori hiçbişey yani
Öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacak, kızım 7.sınıfa gidiyor, teknoloji tasarım için icat bulması gerekiyormuş, günlük yaşamda hayatı kolaylaştıran bir icat bulmamız gerekiyor, bu konuda bilgisi ilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, acillll
Zatenbu ödevlerin hepsini aileler yapıyor ama bilerek yine de veriliyor anlayamıyorum ki, bilgisayar olması da yetmiyor canım, internetin olacak, araştırma ödevleri için, öyle işte, ne yapcan mecburrrrr:26::26:bide bunlar çıktı.böle şeyleeri velilerin yaptığını bile bile abuk subuk şeyler istiyorlar.nası yapsın onu küçücük çocuk.geçen eşimin arkadasının oğluna ilkokuldan araştırma ödevi vermişler.bilgisayar yok.yazamamış.öğretmende annesini çağırmış.çocugunuz ödev yapmıyor.eve bilgisayar alın demiş.sanki herkesin durumu var.eve bilgisayar alsan bu sefer çocuklar ders çalışmayacak anlamıyorum.biz elimizle yazardık dönem ödevlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?