70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben eskide derdim kendi kendime off ya bu spor beni zayıflatmıyo diyekaydirigubbakcemile3 halbusi adam gibi yapmıyodum yani zorlamıyodum kendimi afferim sen zorlamışsın vereliniortak

sanada tavsiye ederim canım leslie ile walk at home diye dvdler var. kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile

kötükedihüso
laelaelaelaelae
kimse yok bugün. inşallah herkes kafelerde pastanelerde gezmelerde götürmüyodur yemekleri

canım ellerinee sağlık Şeniz
listeye baktımda en az kilosu olan benmişim(yanlış anlamayın lütfen) azmin elinden bişey kurtulmuyor demekki 74 le başlamıştım çok şükür 60 ı gördüm.belki haftaya 50'leri görcem.çok güzel bir duyguymuş en sonra 6 yıl önce bu kilodaydımm wayy bee dioruum kendi kendime

selam merancım
çok güzel canım. sağlıkla yıllarca istediğin kiloda kalırsın inşallah.
benimde başlangıç kilom 74. hedefi kısa tuttum ben. bi 70 in altını görsem. bu hafta ümitliyim ama..

ne kadardır bu topiktesin sen?

sanada tavsiye ederim canım leslie ile walk at home diye dvdler var. kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile

yok ben artık voleybol antremanlarına gidiom bu arada haklısın hafta sonu dışarı yemmeğe çıktım ve 400 gr geri almış sen tam gaz yola dewam hiç mi fire vermez bi insankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

canım ya geçen doktorum proğramında ünlü bir doktor sirkeli su içmenin hiçbir manası yok sadece mideye zarar dedi
gelelim bana bugün annemlere gittim abim bana demezmi 90 kilo varmısın diye nasıl canım sıkıldı anlatamam ya ben sporda yapamıyorum kızım yüzünden bide emzirdikten sonra çok accıkıyorum ben sabahtan itibaren lahana çorbasına başlıyorum cumarteside tartılacam umarım işe yarar

tşk ederim canım Şeniz hepimiz umarım istediğimiz kilolara kavuşuruz :Saruboceq:
diyete karar verip başlama tarihim 12 mayıs 2009.burayı da o tarihten itibaren takip ediyordum.ama mayıstan beri sürekli diyet halinde değilim a.s

canım emziriyorsan lahana çorbasını tavsiye etmem.bebişe acaipp gaz yapar a.s

harikasın.
opuyorumnanaktan

tşk ederim sen ne zaman başladın diyete.birde ben ilk başladığım hafta kurutulmuş kiraz sapı,limonlu form çayı,sirkeli ballı su ve yeşil çay çok içiordum.bunları içince ödemini atıorsun.hem toksinlerden arınmış oluyorsun :içelim: vücudunu toksinlerden arındır bak nasıl kilo vermeye başlayacaksın :lepi: ve kilo verdikçe motive oluyorsun tam gaz devam ediorsun alkisalkisalkis
aynı kiloda başlamışız...60 lı kilolar çok iyiymiş sabırsızlıkla bekliorum senii kaydirigubbakcemile

slm kızlar motivasyonum acaip düştü nolur yardım! sizi sıksık okuyorum iletişiminiz süper bende katılabilirmiyim nolur destek destekk dseteekk.....

selam canım callaneticsm inceltiyor kilo vermeye yönelik değil ben dün başlıyordum ama olmadı bugün başlıyorum tekrar google da ara sende zayıfla die bi site var ordan indiridm ben bilgine
fazla içmemek lazım sirkeyi abartmadan içersek sorun olmaz bide ara verelim mesela haftada bi kaç gün içmiom ben akşamları her akşam içmiom aklıma gelirse içiom
tebrikler canım darısı hepimizin başına inşallah sağlıklı kilomuza ulaşıp orda kalırız koruruz kilomuzu :)
sirkenin ve limonun faydalı olduğunu üşünüyorum tabiki fraydalı die abartmamak lazım içine balda koyuyoruz sirkenin bu yüzden çok zararlı olmaz die düşünüyorum şahsen benim yanma problemin oluyordu azaldı iyice :)
slm kızlar motivasyonum acaip düştü nolur yardım! sizi sıksık okuyorum iletişiminiz süper bende katılabilirmiyim nolur destek destekk dseteekk.....
hoşgeldin canım katıldın bileeeee :)
katıl canım benim :)

buarada ocak sonuna kadar zayıflamam şart.arkadaşın düğünü var

selam canım oybirliği ile kovcaz seni gruptan gelion katıl dion birine sonra zayıflamam lazım dion ama bi gidion bidaha gelmionnnn olmuo böleee hani paylaşım nerde nasıl zayıflıcan bakem sennnn :umursamaz:lmaz::1no2:CADIARZU
toparlan bakayımmmm bol paylaşımla birbirmizie yardımcı olucazzz

selam millet iyi haftalar herkese
haftasonu fazla kaçırmadık inşallah ben bi dikkat ettim bi etmedim bugün callana başlıyorum tekrar bir hafta düzenli yapıcam sonra bakıcam ölçülerde azalma varsa devam edicem yoksa walk at home yapıcam çok oturduk hareket zamanı artık kış geldi kilo almaya başlamayalım kilomuzu koruyup vermeye çalışalımmmmm
hepimize az kalorili bol hareketli günlerrrrrrrdelikafadulden:sm_cool:

ellerine sağlık canım a.s.

magrenta selam canım callaneticsm inceltiyor kilo vermeye yönelik değil ben dün başlıyordum ama olmadı bugün başlıyorum tekrar google da ara sende zayıfla die bi site var ordan indiridm ben bilgine

teşekkür ederim canım en azından sarkma olmadan kilo veririm inş peki diğeridemi aynı walk at home opuyorumnanaktan

selam kızlar ben hafta sonunu kaçamaksız atlattım kendimi daha iyi hissediyorum ve haftaya iyi başladım ayrıca ceviz+sarımsak suyuna başladım ve 2 gündür 400 gr falan verdim ama neden verdim bilmiyorum yanısıra sirkeli suda içiyorum ama ciddi bir rahatlama var ve gerçekten matabolizmayı hızlandırıyor biraz zaman geçsin gelişmeleri söylerim umarım biran önce zayıflarım ...

Son düzenleme:
Günaydın herkesleree,

Kızlar ben bugün yola çıkıyorum bir haftalık bir seminere gidicem :çok üzgünüm:çok korkuyorum orda kilo alırsam diye,daha yeni başladım zaten diyete.Tam da gaza gelmiştim:1no2:

canım haklısında ben çalışıyorum mümkün oldugu kadar girmeye çalışıyrm fakat yeterli olmuyor farkındayım.isterseniz listeye almayın beni paylaşımda bulunayım girdiğim zamanlar.

bugün inşallah spora başlıyacam.diyette oldugumu bugün kendi kendime 40 kere söyledim ki unutmayayım.beynime tam yerleştirmediğim zaman unutuyrm.

slmmm canım callan inceltiyor inceltmeye yönelikmiş yanee :)))) kasları şekillendiriği için araştırma sonuçlarıma dayanarak yazıyorum walk at homeda zayıfltır gibime geliyor o daha böyle hareketli kilo vermeye yönelik gibime geldi ama 1 kere yaptım baya terlemiştim :))) bugün callana başlıyorum kilo vermiş gibi görünmekde işimi görür :)))
bizi düşün canım klava:klava: bide oklovaları :)))) sonra kara listeyi düşün yeme :)))lmaz:
canım haklısında ben çalışıyorum mümkün oldugu kadar girmeye çalışıyrm fakat yeterli olmuyor farkındayım.isterseniz listeye almayın beni paylaşımda bulunayım girdiğim zamanlar.

bugün inşallah spora başlıyacam.diyette oldugumu bugün kendi kendime 40 kere söyledim ki unutmayayım.beynime tam yerleştirmediğim zaman unutuyrm.

yok canım şaka yaptım sakın yanlış anlama ama arada uğramaya çalış çok az uğruon ondan dedimmmm :))))
bende bugün callan yapmaya başlıyorum tekrar karpuzmuyuz yata yata büyüyelim spor yapmak lazımmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…