- 7 Aralık 2011
- 11.173
- 7.225
- 448
Yok canım moralim iyi yine de, alıştık bu düzene, bir diyom arabanın borcu bitince çık işten, bir diyom nasıl olsa alıştın bu tempoya dayan 10 sene daha, devlet de yaştan emekli etmiyor, 15 senem var, valla işte iki arada bir derede, aslında kendi işim olsaydı, sabah 9 da gitcem akşam 5 te çıkcam, işim oldu mu gitmeyeceğim, daha rahat olurdum tabii ki, özel sektörde çalışma şartları çok zor maalesef koskoca yılda sadece 10 gün izin var, bunlar beni zorlayan şeyler, ama işini yaparken ederken karışanımız girişenimiz yok işte o açıdan rahatız, bilgisayar elimizn altında o rahatlık var, öyle işte, eğrisi de var doğrusu da, hayırlısı neyse o olsun.bugünde sen deprsyon moduna girmissin fadimecimay napacan herseyi kafaya takarsan kafayida yersin
bazen insan cok bunaliyor bir aaarrrraaadiye bagirasi geliyor dimi
bizmi cok takintiliyiz anlamadim ki su almanlara bakiyorum da ne rahat duruyorlar hic birseyi bizim gibi kafaya takmiyorlar ondan bunlar yipranmamis gibi duruyorlar bizse cabuk cöküyoruz
Günaydın canım,günaydın şekerler nasılsınız bakım
kızım ateslendı gece sabaha kadar uyumadım gözlerım yanıyo Allahtan ındı atesı sımdı
kocacımda sabah gelirken gul toplayıp gelmıs bana sımıt almış ama yemedim
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, simit için de
Günaydın canım, bekliyozzzGünaydın okudum telden hepinizi şeyedeyim geliom kıpraşmayın bi yere vururum
Hoşgeldin canım, takıl bize hayatını yaşa, 1-2 sayfa geriye bakarsan sabah saatlerine örnek liste paylaştım canım.herkese merhabalar..
24 yaşındayım 78 kiloyum.. kendimi bildim bileli böyle kiloluyum,artık kurtulmak istiyorum. ama o kadar iradesizim kii( ne zaman diyete başlasam aynı günün akşamı bozuveriyorum (( bunaldım artık yardım edin banaaaaaa
Heee senin tahtında gözüm var, gelmezsen kaparım, gel buraya bakem öpcem seniEki Görüntüle 699221
cinladi bacimözledim
hosgeldin caniim
sagol bacimm
kiz senin benim tahtimda gözünmü var
Türkiyede öyle ödev veriyolar ki
cocular beceremiyor anne babalar yapiyor ne anladim
Allah yardimcin olsun canim
oyyyy kiyamammm küsmeeee
gel burayaa öpücemmmmm Eki Görüntüle 699221
gecmis olsun canim :26:
hosgeldin caniimburaya takil
Hoşgedinnnben geldiimm