70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canım moralim iyi yine de, alıştık bu düzene, bir diyom arabanın borcu bitince çık işten, bir diyom nasıl olsa alıştın bu tempoya dayan 10 sene daha, devlet de yaştan emekli etmiyor, 15 senem var, valla işte iki arada bir derede, aslında kendi işim olsaydı, sabah 9 da gitcem akşam 5 te çıkcam, işim oldu mu gitmeyeceğim, daha rahat olurdum tabii ki, özel sektörde çalışma şartları çok zor maalesef koskoca yılda sadece 10 gün izin var, bunlar beni zorlayan şeyler, ama işini yaparken ederken karışanımız girişenimiz yok işte o açıdan rahatız, bilgisayar elimizn altında o rahatlık var, öyle işte, eğrisi de var doğrusu da, hayırlısı neyse o olsun.

Günaydın canım,
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, simit için de

Günaydın okudum telden hepinizi şeyedeyim geliom kıpraşmayın bi yere vururum
Günaydın canım, bekliyozzz
Hoşgeldin canım, takıl bize hayatını yaşa, 1-2 sayfa geriye bakarsan sabah saatlerine örnek liste paylaştım canım.
Heee senin tahtında gözüm var, gelmezsen kaparım, gel buraya bakem öpcem seniEki Görüntüle 699221
ben geldiimm

ne habersiniz kizlarr
Hoşgedinnn
kızlar ben cıkıyom ev toplanacak görş
Kolay gelsin.

ne olsun bacim
bende kizi okula biraktim
ordan bir iki yere ugradim geldim kahvalti
hemen burayi actim
anam daha yataklarimi bile toplamadim
yemekde yapilcak
ben daha oturuoyyooooomm
Otur otur sen daha akşama çooook

olmaz öptürmemm
basim agriyo bugün olmaz

kizz wc denmi yaziyoonn
he evete heryerden online takip bundan sonra uçan kara kuşu sapanla vuruyom havada
yok söylememkaç gördüğümü yarınçarşamba cozutursam sonra cuma gerialmış dersiniz kiloyu
ne olsun bacim
bende kizi okula biraktim
ordan bir iki yere ugradim geldim kahvalti
hemen burayi actim
anam daha yataklarimi bile toplamadim
yemekde yapilcak
ben daha oturuoyyooooomm
boşver yapmayın açkalın bugun milli diyete sok herkesi
yok dedikya bacım unuttunmu o işte bu michell şüküfe obama

Eklentiler

• $11726764.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 52
kalk bacım kalk gıdekte evımızı topluyak bız hande gıbı çocuksuz deılıkkı onun evı batmıyor bızımkı batıyo
bak şimdi hemen gider doğurururm bitane giderim gebeler topiğine terk ederim sizi görürüsünüz
ama suzimmm yaaaaaaaaa Eki Görüntüle 699231

istemiyooommm :84:
bacim yaaa sen seninkini hallettikden sonra banada gelsen

ay gene bu sümüklüyü koymuş içimkalkıyor bundan:26::26::26:

bir ben kaldım kaderimle başbaşa topikte.akşam zor uyudum yatak başı yok yanları yok hep düşecekmişiz gibi hissettik odanın ortasında bir baza bir yatak kaldı akşama duvara dayayak ben tedirgin uyuduk düşecez die.topik çok yanlız kaldık başbaşa sende yanlız kalıyoırmusun bazen bizi özlüyormusun.her yerin bizim gibi dobiçler yüzünden yağ bağladı kilo vermeyi düşünürmüsün.:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

hay masallah kiz bu haftada güzel vermissin dahada 3 günümüz var
kiz sen ne gördün ya bi benmi yine listenin yüzkarasi olacam ühüüüü :84::84::84:
ben geldiimm

ne habersiniz kizlarr
senden naber kiz fistik

kızlar ben cıkıyom ev toplanacak görş
birinizde benimkini toplasa sevapa girersiniz
hay allah ya ninnende zenci cikti diyo ya offf cok güldüm tüketiciye bak vaynali arkadasimi cagiririm görürsün sen anyayi konyayi deseydin
ama suzimmm yaaaaaaaaa Eki Görüntüle 699231

istemiyooommm :84:
bacim yaaa sen seninkini hallettikden sonra banada gelsen
haha dedim sümüklüyü bile özledim diye ahada geldi
ne diyeyim fadimecim su 40 saat calisdigim banada fazla geliyor benim borclarda 2017 de bitiyor 20 saatde düsüreyim diyorum dogru dürüst evimle ailemle ilgilenemiyorum diye ama herseyde bana bakiyor bende cok sIkILdim buraya geliyorum biraz kafam dagiliyor yoksa iyice bunalima gircem zor allah hepimize kolaylik versin

hay masallah neler de yapiyormus hamarat seni

anamkimseciklerde yok milete mevlana kapısı gibi gel zayıflayacak destek olacak diyonuz sonra benden başka kalmıyo destek olcak tek başıma yükleniyom bütün topiğin topak topak yağlarını:94::94::94::94::94::94::94::94::126:

he bubanneside zenciymiş onun baksana.bidahakine dicem vayanalı arkadaşım vayanadan etkili gavur silahı yolladı mobilyaları yapmazsanız kullanmak zorunda kalacamtekirdağda yakındı böle şeyler burda yönümü bulamıyorum.izcilere benzedim.keşke çeyizime pusula alsaydım.

süfüke onun göbek adi miymis
ay bugunde çarşaflar yeşil olmuş:95::95::95::95::95::95::95:
yinemi carsaf kiz bu napiyon hergün carsaf yikiyo yoksa uykuda donunami ediyo
kiz ben burdayim ya
biri şu nutellayı elimden alsın:95::95::95::95::95::95::95::95:
kiz hergün nutella mi yenilir dün yedin ya yeter

ben burdayim da handecim listene yazarmissin 12 de molaya cikiyorum

sen bendende catlak ciktin kiz
odegilde gülmek kilo aldiriyormu :18:

ne bilim ben gece işediklerinden şüpheleniyom şimide battaniye astı çünkümyok şüküfe ballının 2ci adı

sen bendende catlak ciktin kiz
odegilde gülmek kilo aldiriyormu :18:

tamam o zman zayıflayana kadar gülmeyi yaşaklıyorumtopikte hep hüzünlü şeyler söylücez ağlıcaz hep.soğru dion aslında ağlayarak su kaybedebiliriz.ay kilo vercez die neyi hesaplıcamızı şaşırdık ünüğümüzü tutsak yetcekte işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…