hoşgeldin aramıza :)))))bende bugün geldim 70kiloyum ama 55olmak için bikezdaha çabalayacağımmm:lepi:
dün başladım canım callana vaktin varsa şimdiden başla kimseyi bekleme bence hareket harekettir :)))magrenta canım haklısın kilo vermiş gibi görünmekde güzel ayrıca sen dene ve hangisi daha etkili olur onu bana aktarırmısın opuyorumnanaktan sana kolay gelsin umarım incelirsin kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım yaşın itibariyle kilo vermen çok kolay olur bence boyunda var spor diyeti destekleyip çok güzel kilo verebilirsin :)Merhaba arkadaşlar benim boy 175 cm kilom 72 yaşım 21 ben bir kaç yıldır zayıflamak istiyorum benim göbek ve basenimde sorun var yani kilolar alt bölgede toplanmış durumda hedefim 63 kilo bende yarışmaya katılmak istiyorum umarım başarırım:)Benide aranıza alırsanız sevinirim motive olmaya çok ihtiyacım var çünkü tamam başlayacağım diyorum başlayamıyorum bir türlü
offff iştah açar gerçekten onlar aman dikkat az kalorili şeyler atıştır ara ara ki çok acıkmaslm kızlar bugün gene öğlene dek iyiydim ama akşam bozuldu herşey şu b 12 ve demir iğneleri acaip iştahımı açtı napıcammm yayaaa...
canım ben sana yoğunluktan geçmiş olsun diyemedim.
çok geçmiş olsun nasıl oldun? opuyorumnanaktan
canım çok teşekkür ederim. Dün sabah hastaneye gittim. Kan tetkiklerim yapıldı. Ekg çekildi. Bu sabah sonuçlarını aldım. önemli birşey yokmuş şükür. Vertigo teşhisi koydu dr.um. 5 gün istirahat verdi mafoldumben baş dönmelerimin sebebi buymuş, ilaç verdi 10 gün sonra tekrar gidicem. Ilac kullanıyorum bakalımi şimdilik daha iyiyim. Herkese iyi günler dilerim.
merhaba kızlar.kaçak geri döndü.buray uzun zamandır bırakmıstım ve korkunc sekilde kılo aldım,yazın 69.6 ya dusmustum en son,şimdi ise 77.3 kıloyummafoldumben,son 1 haftada 2 kılo aldım sadece ınanamıyorum kendimelmaz:,canın sıkıldıkca solugu mutfakta ,acurcuburlarda alırsan olacagı bu,bütün emeklerim boşa gitti.bugun düzenli paylaşıma başlıyoırum tekrar,lütfen bana destek olun,bende size tabii
sabah : 2 dlm ekmek,1 haslanmıs yumurta,1 dlm peynır,4 zeytın ve avokado salatası
ogle: 1 kase sehriye corba,1 fırında tavuk but,salata,1 dlm kavun
bugun ilk gun oldugu ıcına ra ogun yapamadım,aksam sadece meyve yemeyı dusunuyorum,cunku aksam yemegını kesmeden kılo veremıyorum ben.
hala bildirimler cuma günü mü yapılıyor,
Slm canım spor yapmıodum malesef bi ara koşu bandında fazla takıldım dizimi incitince ara verdim şimdi tekrar başlıyorum pek spor sayılmaz kasları şekillendirmeye yönelik :)magrenta spor yapabilyiyomuydun sen?
hoşgeldin canım burdan ayrı kalmak yaramıyor kimseye yeni aldığın kiloları hemen verirsin bu hafta dikkat et yeter daha yerleşmemiştir onalr şimdi kış kilo almanın tam zamanı aman dikkat iştah açıldı ya da sıkıntıdan yedikçe yiyesim gelio yaaaa :)merhaba kızlar.kaçak geri döndü.buray uzun zamandır bırakmıstım ve korkunc sekilde kılo aldım,yazın 69.6 ya dusmustum en son,şimdi ise 77.3 kıloyummafoldumben,son 1 haftada 2 kılo aldım sadece ınanamıyorum kendimelmaz:,canın sıkıldıkca solugu mutfakta ,acurcuburlarda alırsan olacagı bu,bütün emeklerim boşa gitti.bugun düzenli paylaşıma başlıyoırum tekrar,lütfen bana destek olun,bende size tabii
sabah : 2 dlm ekmek,1 haslanmıs yumurta,1 dlm peynır,4 zeytın ve avokado salatası
ogle: 1 kase sehriye corba,1 fırında tavuk but,salata,1 dlm kavun
bugun ilk gun oldugu ıcına ra ogun yapamadım,aksam sadece meyve yemeyı dusunuyorum,cunku aksam yemegını kesmeden kılo veremıyorum ben.
hala bildirimler cuma günü mü yapılıyor,
ahhhh o akşamlar malesef benim içinde sorunmerhabalar dün yediklerime dikkat ettim.bugünde bu saate kadar ettim.akşam yemekleri sorunlu oldugum zamanlar.onu halletsem tamamdır ama nasıl????
offf bende vermiştim aynı zamanlarda vermiştik.hatırlıyrm seni.bende aldım canım yaaa
hoşgeldin canım burdan ayrı kalmak yaramıyor kimseye yeni aldığın kiloları hemen verirsin bu hafta dikkat et yeter daha yerleşmemiştir onalr şimdi kış kilo almanın tam zamanı aman dikkat iştah açıldı ya da sıkıntıdan yedikçe yiyesim gelio yaaaa :)
:teytey:
hoşgeldin aramıza :)))))
dün başladım canım callana vaktin varsa şimdiden başla kimseyi bekleme bence hareket harekettir :)))
hoşgeldin canım yaşın itibariyle kilo vermen çok kolay olur bence boyunda var spor diyeti destekleyip çok güzel kilo verebilirsin :)
offff iştah açar gerçekten onlar aman dikkat az kalorili şeyler atıştır ara ara ki çok acıkma
günaydın kızlar iyi sabahlar herkese ben bir ara callana başlamıştım spor bölümünde var callanetics die plates aerobik gibi bişi vücudu şekillendirmeye yönelik tekrar başladım dün inşallah işe yarar :)
sabah 2 kuru kayısı ve 1 bardak sirkeli suyumu içtim
işe gelip kepekli ekmek arası beyaz peynirli tostumu yedim 2 bardak az şekerli çayımı içtim şimdilik bu kadar :)
merhaba canım ara ara bşeyler yemelisin uzun süre aç kalmak iyi değil malesef :)Merhabaa kızlar ;
Bende 70-79 kilo olanlar kervanındayım. doğum sonrası 10 kilom kalmıştı geçen çarşamba rejime başladım şu an 78,5 kiloyum şu an kafama koydum kesin zayıflacağım.. olmuyo böyle, giyemediğim dünya kadar kıyafetim var onlar bana bakıyo ben onlara... yeni kıyafet almakda işime hiç gelmiyo hepsi L yada XL beden çünkü acayip sinir bozucu...birde sen hala doğum kilolarını atamadın mı diyenler var
Sanırım bir çoğumuz sirkeli su içiyo bende başladım 5-6 gündür içmeye ilk başlarda kötü geliyo ama insan alışıyo valla... kafamçokkarıştı
Ben akşam öğününde cornflakes yada müsli yiyorum abartmamak koşuluyla öğlen öğününü hep kaçırıyorum bebeğimle uğraşmaktan ,fırsat olursa ancak meyva yiyorum.. sabahları ise standart 1 dilim kepekli ekmek peynir domates... işin en kötü tarafı spor yapamıyorum bebek var malum hava soğuk yürüyüşede gidemiyorum... evde de spor yapmak işime gelmiyo
İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız kızlar...
kötükedihüso Şeytana uymayalım yediklerimize dikkat edelim.
hmm unutmadan kaç günde bir tartılıyoruz kızlar bunu da söylerseniz sevinirim a.s.a.s.
verirsin canım ne ki şurda kaç aylık kilo biz yılların kilosunu vermeye çalışıoz takma kafanı verirsinnnn :) karar verdin bi kerehoşbulduk kızlar.valla şu ramazandan beri aldıklarımı bir versem.70 kıloluk halim bile manken gibi gelmeye başladı bana:))))
ara öğun olarak 1 elma yedim
1 de salep içtim.şu salep kaç kalori ki acaba?listeyi kim yapıyor kızlar.beni de ekleyin bir zahmet 77. 3((((
önce yapğacağına kendin inanmalısın en önemlisi bu inanmadığın bişeyi yapmak zor olur :))) bu arada bende dayanamıyorum önce gözümü diyete sokmam gerek benimm :))Magrentacım cevabın için çok teşekkürler kolay kilo verirsin demen beni çok sevindirdi inşallah verebilirim çünkü yiyeceklere dayanamıyorum bennn
hoşgeldin aramıza yavaş ama sağlııklı kalıcı şekilde vericez inşallah kilolarımızı :)))merhaba bende yeni katılmak istiyorum gruba1.60boyunda71kiloyum:kedi:hedef55 bu arada yaşım 32olacak bitakım rahatsızlıklarımdan dolayı spor yasak bakalım bu defa verebilecekmiyim pazartesi başlayıp salı bitirenlerden olmak istemiyorum artıkklmaz:
kızlar 2 ayda 10kg vermenın sevıncı ıcındeyım umarım devamı gelır
günaydın a.s. kızlar nasıl gidiyo ben bu günlerde kendimi tam diyet yapıyormuş gibi hissediyorum ama bir sorun var sirkeli suyu aç karnınamı yoksa tok karnınamı içiyoruz :uhm:benim şu sıralar miğde ağrılarım başladı soğuklardanmı yoksa sirkeden mi bilemiyorum :teselli: -tatlicadiarzu- ...
magrenta ilgin için teşekkür ederim walk at homa başlamıştın :dance: nasıl gidiyor :uhm: opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizede kolay gelsin a.s. :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?