ay allah korumus canim ya banada risk durumu vardin hemsire her hafta gelip kalp atislarina bakiyordun yine geldiginde karpz kestik yiyecekdik kadin basladi eli ayagi titremeye kalp atislari yavasladi kordon dolanmis olabilir diye ambulans cagirdi hastanede geri düzelti ama doktor risk almak istemiyorum hemen ameliyatlan alalim dedi banada öylelikle sezeryan olmusdum
tarti isini naptin canimfadimenin dedigi gibi su sise sini bir tart dogru tartiyormu
gruba katılım ve grubun işleyişi hakkında bilgi edinebilir miyim
gecmis olsun canim :26:
banada alerjik rinit dedi doktor
gözlerim feci kaşınıyor öksürük falan yok ama gözlerimi oyup yerinden çıkarma niyetindeyim
bende dün pikeyi çıkardım evde şort falan giymeye başladık valla
bizde klimayı açacaz ama çocuktan dolayı açmıyoruz yoksa isteniyor onun serinliği
tatili istemiyoruz aslında biyönden
ücretimizi kesiyorlar
haftada 1 gün böyle tatil olsa ben hep memnun olurum ama diğer boyutuda var tabiii
evet suzim öylede diyorlarinsallah cabuk atlatir canim tekrar gecmis olsunkiz ben yiyom diye sende mi yemen lazim
bende bi gözetleyim eger gaz yaparsa cok icmem sagol canim
ha anladim bizde nachmittagsbetreung diyorlar oranin basmuavinisin ozamanbende öyle istiyordum ama basvurmadim iste iyi tarafi cocuklar tatilde olunca sende tatil oluyorsun ögretmen gibi iste güzel isin var canim bugün regl oldum ona atiyorum simdi sucu
dün oglumu yatirdikdan sonra bende uyudum kaldim tatlim sizlayinca bugün yine yok ama eger kilo vermem yerine alirsam belli ediyor iste korktum tekrar dikkat etmeye basladim bugün tatlim
sen bi gel geri sonra dökül bakim neler yedin :94:
hay allah benim gibi bi uykucu daha
okadar cok yedimki su bikac gündür minem makarnayi koysalar bile gözüm yok artik onda
:26:
ah ah o 4 kilocuk az gibi gözüküyor ama benim gözüme cok büyük geliyor
yemediysen niye agliyon seker bosver yeme sevinmen lazim kilo veriyorsun tatlim
cok gecmis olsun canim cocuk 3 günden fazla atesli olmamasi lazim canim ya birde hastaneye götürsen hayirdir insallah :26:
o an ki sinirlen dedi gitcem diye herhalde neslim bidaha o konuyu acmadi önceki gün benim kan tahlilerimi almis doktordan ben demeden dünde arkadasi aradi gel diye yok gelmiyorum dedi ille tartismak mi lazim anlamadim ki dedigin gibi bitarafdanda oglani da düsünüyorum tatlim bu aralar cok babaci hayirlisi neyse o olsun alimda ne yaziyorsa onu yasarim akisina biraktim
sakin bidaha 7lileri görme ballim nekadar sevindigini unuttunmu 6lilari gördüm diye 7lilere veda ettik kuzum
ben gibi yemmissin neslim
:128: yemedigin icin cuma günü cok güzel süpriz yapacakdir sana tarti busecim bak gör
:26: busem bidaha karsilastinizmi onlan :26:
:18::18::18:
amin canim o sicakda ekmek parasi kazanmak icin duruyorlargörüsürüz canim
sagol tatlim
tekrar dogum günün kutlu olsun canim benim
ay bende cok merak ediyorum suzim bu cuma ne olucak bi cozuttum bi dengeledim derken benimde karisti birazslm kizlar
karin agrisindan ölüyorum :84::84::84::84: regl olmussumhani cuma günü arti cikarsam kesin ondan baska türlüsünü düsünmeyin sekerler
bi bakayim dedim cogunlukda bi salma durumu var gibibiran önce toparlayalim kizlar valla ben sistikce iyice rahatsiz olmaya basladim
cuma günü bildirimleri merakla bekliyorum
bu sefer arti olanlara haftaya verirsiniz üzülmeyin demiycemüzülelim ki bidahaki haftaya tekrar almis degil fazlasiyla vermis olalim
kilo verenlereveremeyenlere sopa geliyor ona göre
Iffı ıffııı aynen öyle
artık bir hafta roka salatasına talim
yemeğide olmazki çürümeden halledeyim
ayyyy minem bilir rokayla ne yapabilirim minecim yaaaa
üzülme kiz kusun jelsiz kaliversinbugün yediklerimi saysam beni taşla kovalarsınız.ne güzel kilo vermiştim.cumaya kadar kesin aldım.morelimçok saçma bişeye bozuk.arkadaştan avondan kuş jeli almıştım.her zman bulamıyorum onu.poşet delinmiş düşmüş alttan nası üzüldüm dokunsan ağlıcam.hayır pahalı bişey değil ama bulamıyorum bitmek üzereydide.çok kötüyüm. yerlere yatıp tepine tepine ağlayasım var:84:
kızkuş jeli işte bölge temizleyici
nora teyzesiiiiiiiiiiiiiiiii
suzi teyzesi
nasısınız bakalım bis geldık alperenım leeeeeeeeeeeeeeeeeenbr sınız hakanla bıtırmısısn uzulme tatlımm benım oglusum varr bosver uzulme gıde ne dur dıye dıye ne hallerden gecıyoruz hakın da haylrısı ınsll
suzımm senn paşada var hemm nora yı yanlız bırakmayızzz(saka nora cım bır yana cıdeen hakkınızd ahayılrısı tatlım ınsl hayılrısı bole dır ve uzulmen bosa cıkarrr:13:
valla ben göz kulak olurdumda iş görüşmmesine gidecem bugun anca öğleden sonra.kocişin izin gününde şu laptobu yanımda gezdireyim diom burdan uzan kalınca olmuyo.bu sabah 2 kilo birden almışım.ay çıldıracağım izmiri bi baştan bi başa aç yürüsem belki cumaya kadar veririmkiloyu.şu cumabildirimini sevmemeye başladımgünaydiiiiiiiiiinnnnnn
güzel bir gün olsun insallahhhhh
yaglarimiz erim erim erisin insallahhh
donlarimiz kendiliginden siyrili versin insallahhh
bizi görenlerolsun insallahhhhhhhh
36 beden ciceler giyelim insallahhhhhhhh
canimiz hiic ciko istemesin insallahhhh
cumaya en kötü -1 olalim insallahhhh
tükkani actim kaciyorum kizlaar
kizi okula birakicam ordan bellki carsiya ugrayayim diyorum bakalim artik
aman tükkana göz kulak olun
kimse cozutmasin
Gunaydın kızlar
Güzel bir gün bizim olsun..
Cuma'ya 1 gün kala dikkat edin
günaydın cnmgünaydiiiiiiiiiinnnnnn
güzel bir gün olsun insallahhhhh
yaglarimiz erim erim erisin insallahhh
donlarimiz kendiliginden siyrili versin insallahhh
bizi görenlerolsun insallahhhhhhhh
36 beden ciceler giyelim insallahhhhhhhh
canimiz hiic ciko istemesin insallahhhh
cumaya en kötü -1 olalim insallahhhh
tükkani actim kaciyorum kizlaar
kizi okula birakicam ordan bellki carsiya ugrayayim diyorum bakalim artik
aman tükkana göz kulak olun
kimse cozutmasin
bak burayı bos bırakmak yaramıyo sana kız 1 günde nası 2 kılo fazla cıktınvalla ben göz kulak olurdumda iş görüşmmesine gidecem bugun anca öğleden sonra.kocişin izin gününde şu laptobu yanımda gezdireyim diom burdan uzan kalınca olmuyo.bu sabah 2 kilo birden almışım.ay çıldıracağım izmiri bi baştan bi başa aç yürüsem belki cumaya kadar veririmkiloyu.şu cumabildirimini sevmemeye başladımsalı gecesi gezmeye gittik.bir tabakkısır yedim üstüne dondurma sabah eşimle muhteşembir kahvvaltı ettim. sonra hazırmeyve suyu içtim.ööğlen ne güzel sebze yedimekmeksiz.ama akşam üstü ipin kopuş anıydı.özsüte çay içmeye gittik cozuttuk.çikolatalı alman pastası yedim onunda tadı kötüydü ekmek üstüne sürülmüş sarelle gibi amayedim işte akşam gece 10 dada 10 tane tahminlerime göre patetesli sigara böğreği yedim
şimdi beni dışlayın
şişkosun diyin
koca boğazlı deyin
gene beceremedin deyin
deyinde deyin ezin beni ezik hissedeyim kendimi
Gunaydın kızlar
Güzel bir gün bizim olsun..
Cuma'ya 1 gün kala dikkat edin
valla ben göz kulak olurdumda iş görüşmmesine gidecem bugun anca öğleden sonra.kocişin izin gününde şu laptobu yanımda gezdireyim diom burdan uzan kalınca olmuyo.bu sabah 2 kilo birden almışım.ay çıldıracağım izmiri bi baştan bi başa aç yürüsem belki cumaya kadar veririmkiloyu.şu cumabildirimini sevmemeye başladımsalı gecesi gezmeye gittik.bir tabakkısır yedim üstüne dondurma sabah eşimle muhteşembir kahvvaltı ettim. sonra hazırmeyve suyu içtim.ööğlen ne güzel sebze yedimekmeksiz.ama akşam üstü ipin kopuş anıydı.özsüte çay içmeye gittik cozuttuk.çikolatalı alman pastası yedim onunda tadı kötüydü ekmek üstüne sürülmüş sarelle gibi amayedim işte akşam gece 10 dada 10 tane tahminlerime göre patetesli sigara böğreği yedim
şimdi beni dışlayın
şişkosun diyin
koca boğazlı deyin
gene beceremedin deyin
deyinde deyin ezin beni ezik hissedeyim kendimi
güya spora çıkcaktım çıksam mı :18::18:
İzin aldım evdeyim bugün ki genelde evde olunca çok yerdim
slm seker yeme bak yarın cuma gıt mıs gıbı bı yuruyus yap su iç bol mutlu ol
kız yarın kaç çıkacan ben daha merak edıyom
Günaydınlarrrr balkaymağın duasına amiiiiiiiiiiinnn hande iş görüşmesinde başarılar ve beniiiii de yeseydiiinn bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?