Tamam tatlım çıkayım bari , bol bol ter dökeyim sonra kahvaltı yapayım , öptüm sizi görüşürüz 1-1:30 saat sonra
Belki yarında tartılmayabilirim hiç merak etmiyorum
Çünkü kesin 80lerde bişi görücem, haftaya 70leri görürüm anca
Kızlar naber kimsecikler yok
marktten sebze alıcaktım yazdımya beybiler ne yapmışım biliyormusunuz
ama gülmeyin sakınbak kıs kıs gülüyolar yaaaa
sebze reyonundan ıspanak yerine poşete rokaları doldurmuşum
eve bi geldim
oturdum koltuğa bide leğeni aldım doğruyorum
anaaa bi bakarsın roka hepsiiiayyyy sinirden çatladım
ayy yanımda biri yoktu iyiki çok pis dalga geçerlerdi
marketçi kızda ıspanak diye geçmiş oda benim gibi şaşkındı heralde
işte böle kızlar bak gülmeyinnnnn yaaaaaaaaa
slm kizlar
karin agrisindan ölüyorum :84::84::84::84: regl olmussumhani cuma günü arti cikarsam kesin ondan baska türlüsünü düsünmeyin sekerler
bi bakayim dedim cogunlukda bi salma durumu var gibibiran önce toparlayalim kizlar valla ben sistikce iyice rahatsiz olmaya basladim
cuma günü bildirimleri merakla bekliyorum
bu sefer arti olanlara haftaya verirsiniz üzülmeyin demiycemüzülelim ki bidahaki haftaya tekrar almis degil fazlasiyla vermis olalim
kilo verenlereveremeyenlere sopa geliyor ona göre
Selam millet,
Giremedim bir sabahtan girdim çıkmak zorunda kaldım herkes iyidir umarım. Bizim burada da sıcaklar feci başladı, işyerinde klimaları açtık, evde de yorgandan direk pikeye geçtik, Allah sokakta sıcakta çalışanlara yardımcı olsun. Kendinize iyi bakın anacım.Fırsat bulursam uğrarım yine.
günaydın kızlar
dün çok yoğundum gelemedim
nasılsınız?
evdeyiz mükellef bir kahvaltı yaptık
bakalım cumaya ne göreceğiz
Günaydın cancağızlarımmmmm
geçmişi yarıda bıraktım
çok yidim 4-5 gün ipin ucu kaçtı acayip artılardayım
sanırım bu hafta listenin altını ben çekerim:2:
bu aralar yaz geldi diyemi evde sağlıklı yemek yapasın gelmiyor
bir üşengeçlik bir gevşeklik hiç sormayın
bakalım bugün markete çıkacam düzenli beslenmem gerekiyor
hazirana kadar 60'a yerleşsem bari ramazan gelmeden
ramazanda çok kilo alıyorum
ballııııııı seni gördümmmmm ebeeeeeeeeeeeeee
bende fenalardayım suzimokadar cok yedimki su bikac gündür minem makarnayi koysalar bile gözüm yok artik onda
slm kizlar
karin agrisindan ölüyorum :84::84::84::84: regl olmussumhani cuma günü arti cikarsam kesin ondan baska türlüsünü düsünmeyin sekerler
bi bakayim dedim cogunlukda bi salma durumu var gibibiran önce toparlayalim kizlar valla ben sistikce iyice rahatsiz olmaya basladim
cuma günü bildirimleri merakla bekliyorum
bu sefer arti olanlara haftaya verirsiniz üzülmeyin demiycemüzülelim ki bidahaki haftaya tekrar almis degil fazlasiyla vermis olalim
kilo verenlereveremeyenlere sopa geliyor ona göre
yoğun günler başladı demek canımben geldım
gıremıyorum kac gundur kızlar corluya geldım
gelınloık provası damatlık secımı vıme halı felan d erken nete gırmeye hıc vaktım olmuyor
sızler nasılsınız ıyısınızdır ıns cumaya az kaldı yemeyın sakın
yazda geldı herkes acılmıs sacılmıs
uzun bır elbıse ıstıyordum kendıme ama cesaret edemedım bakmaya
opuyorum sızlerı saglıcakla kalın
gülmüyorumKızlar naber kimsecikler yok
eve bi geldim
marketçi kızda ıspanak diye geçmiş oda benim gibi şaşkındı heralde
sadece salata yapılır benceIffı ıffııı aynen öyle
artık bir hafta roka salatasına talim
yemeğide olmazki çürümeden halledeyim
ayyyy minem bilir rokayla ne yapabilirim minecim yaaaa
bende 64-65 arasıyım ama simit falan çıkıyor malesefkızlar nerdesın kımsecıkler yok
bugun nasıl gezdım ayaklarım agrıyo vede hıç cıs yemedim bol su ıçtım her gören ne kadar zayıflamışsın dedı cok mutlu oldum
gerçekten bende zayıfladığımı hıssedıyorum kırmızı bı pantolonum vardı gıydım süper oldu hıç simit falan cıkmadı
kılo verdıkce hıç yıyesım gelmiyor oh be bende zayıf olcam artık sabah 65.4 çıktım 60 olunca yeter heralde bana
1 ayda sıksam dışımı olcak bu iş
:119::119::119:
ne desem bilemedim şimdi :44:bugün yediklerimi saysam beni taşla kovalarsınız.ne güzel kilo vermiştim.cumaya kadar kesin aldım.morelimçok saçma bişeye bozuk.arkadaştan avondan kuş jeli almıştım.her zman bulamıyorum onu.poşet delinmiş düşmüş alttan nası üzüldüm dokunsan ağlıcam.hayır pahalı bişey değil ama bulamıyorum bitmek üzereydide.çok kötüyüm. yerlere yatıp tepine tepine ağlayasım var:84:
ayy bende duş jeli herhalde sandımkızkuş jeli işte bölge temizleyici
günaydın kızlarrr
alıntılarınızı okudum ama yazamadım
bugün çok fazla duygusalım
ağlamaklı nedensiz
dokunsanız böğüre böğüre ağlıycam
pefff yazarkende ağlıyorum
boyum 1.70 cnm ama ben cok spor yapıyorum hergun 40 dk yuruyus ve 200tane yarım mekık cekıyorum mutlaka
bende fenalardayım suzim
napcaz bilmiyorum
yoğun günler başladı demek canım
düğünden sonra bol bol dikkat edersin artık
gülmüyorum
sadece salata yapılır bence
bende 64-65 arasıyım ama simit falan çıkıyor malesef
spor yapıyorsun sanırım
buarada boyun kaçtı?
ne desem bilemedim şimdi :44:
ayy bende duş jeli herhalde sandım
yanlış yazdın diye düşünmüştüm
çok güldüm
günaydın kızlarrr
ağlamaklı nedensiz
inşallah inşallahhhhhhhhgünaydiiiiiiiiiinnnnnn
güzel bir gün olsun insallahhhhh
yaglarimiz erim erim erisin insallahhh
donlarimiz kendiliginden siyrili versin insallahhh
bizi görenlerolsun insallahhhhhhhh
36 beden ciceler giyelim insallahhhhhhhh
canimiz hiic ciko istemesin insallahhhh
cumaya en kötü -1 olalim insallahhhh
tükkani actim kaciyorum kizlaar
kizi okula birakicam ordan bellki carsiya ugrayayim diyorum bakalim artik
aman tükkana göz kulak olun
kimse cozutmasin
benide dışlayın ve ezinvalla ben göz kulak olurdumda iş görüşmmesine gidecem bugun anca öğleden sonra.kocişin izin gününde şu laptobu yanımda gezdireyim diom burdan uzan kalınca olmuyo.bu sabah 2 kilo birden almışım.ay çıldıracağım izmiri bi baştan bi başa aç yürüsem belki cumaya kadar veririmkiloyu.şu cumabildirimini sevmemeye başladımsalı gecesi gezmeye gittik.bir tabakkısır yedim üstüne dondurma sabah eşimle muhteşembir kahvvaltı ettim. sonra hazırmeyve suyu içtim.ööğlen ne güzel sebze yedimekmeksiz.ama akşam üstü ipin kopuş anıydı.özsüte çay içmeye gittik cozuttuk.çikolatalı alman pastası yedim onunda tadı kötüydü ekmek üstüne sürülmüş sarelle gibi amayedim işte akşam gece 10 dada 10 tane tahminlerime göre patetesli sigara böğreği yedim
şimdi beni dışlayın
şişkosun diyin
koca boğazlı deyin
gene beceremedin deyin
deyinde deyin ezin beni ezik hissedeyim kendimi
günaydınGunaydın kızlar
Güzel bir gün bizim olsun..
Cuma'ya 1 gün kala dikkat edin
çık canım çıkgüya spora çıkcaktım çıksam mı :18::18:
İzin aldım evdeyim bugün ki genelde evde olunca çok yerdim
günaydıngünaydın kızlar yarın cuma herkes kılo verır ıns
sen çok hızlı kilo veriyordun geçen seneTamam tatlım çıkayım bari , bol bol ter dökeyim sonra kahvaltı yapayım , öptüm sizi görüşürüz 1-1:30 saat sonra
Belki yarında tartılmayabilirim hiç merak etmiyorum
Çünkü kesin 80lerde bişi görücem, haftaya 70leri görürüm anca
günaydınSlm kızlar,
Geçmişe dalmadan bi selam vereyim dedim, herkesler iyidir umarım. Ben akşam kaçamak yaptım:18::18::18:, bu hafta benden tırt çıkar İlker'in deyimiyleYine de dikkat edeceğim ama artık kaderime.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
biz varya yanıyoruz buradaGünaydın Fadime ablaa
Offf ben hala bi kalın battaniye bi yorganla yatıyorum..
Çok soğuk yayada ben çok kansızım
OOoo afiyet olsun geçte olsa
Cuma güzel şeyler görürüz insaallah.
Hoş ben pazar tartılcam
hayırdır kuzumgünaydın kızlarrr
ağlamaklı nedensiz
Günaydınnnn
1 günlük geçmişe dalayım dedim çok sayfa ilerlemişşşHande seni kınıyorummmm
Dün az bıçık kaçtı benmde,sabah 1 simit,öğle 1 dilim beyaz ekmek yedim
Dün kuaföre gittim,belimde olan saçlarımı çene altında kestirdmm, hayatımda ilk kez bu kadar kısa kestirdmSaç,cilt,tırnak derken bi 10 bin bakımı yaptırdım yarın de tarrtıda 200-300 gr eksi çıkarsam daha ne isterim
boyum 1.70 cnm ama ben cok spor yapıyorum hergun 40 dk yuruyus ve 200tane yarım mekık cekıyorum mutlaka
Sağlık olsun canım, en azından kızınla vakit geçiriyorusn değiyordur.
canım biz ekders alıyoruz maaş dışında
doktora gittiğimizde izin aldığımızda böyle tatillerde ekdersimizi kesiyorlar diğer branşlara göre biz daha iyi durumdayız 35 lira falan kesiliyor resmi tatillerde ilk gün kesilmiyor artık
Canım üzme tatlı canını, daha yaşın genç, ne insanlar çıkacak karşına, Rabbim hayırlısını versin, belki böylesi daha hayırlıdır.
Evet suzim malesef
Ve yine karşılaşma ihtimalimiz çok fazla malesef, görmeyeyim diye yere baka baka yürüyorum bazen
Selam canım,ben geldım
gıremıyorum kac gundur kızlar corluya geldım
gelınloık provası damatlık secımı vıme halı felan d erken nete gırmeye hıc vaktım olmuyor
sızler nasılsınız ıyısınızdır ıns cumaya az kaldı yemeyın sakın
yazda geldı herkes acılmıs sacılmıs
uzun bır elbıse ıstıyordum kendıme ama cesaret edemedım bakmaya
opuyorum sızlerı saglıcakla kalın
Balık+roka salatası süper bir ikili olurrrr, bir hafta boyunca balık+roka yaparmışınızKızlar naber kimsecikler yok
eve bi geldim
marketçi kızda ıspanak diye geçmiş oda benim gibi şaşkındı heraldez
Ohhhhhhh oh yandan çok güzel canım tebriklerrr ve azimle yoluna devamkızlar nerdesın kımsecıkler yok
bugun nasıl gezdım ayaklarım agrıyo vede hıç cıs yemedim bol su ıçtım her gören ne kadar zayıflamışsın dedı cok mutlu oldum
gerçekten bende zayıfladığımı hıssedıyorum kırmızı bı pantolonum vardı gıydım süper oldu hıç simit falan cıkmadı
kılo verdıkce hıç yıyesım gelmiyor oh be bende zayıf olcam artık sabah 65.4 çıktım 60 olunca yeter heralde bana
:119::119:
Kuş jeli mi, o ne kız ilk defa duyuyorum ne işe yarıyor.bugün yediklerimi saysam beni taşla kovalarsınız.ne güzel kilo vermiştim.cumaya kadar kesin aldım.morelimçok saçma bişeye bozuk.arkadaştan avondan kuş jeli almıştım.her zman bulamıyorum onu.poşet delinmiş düşmüş alttan nası üzüldüm dokunsan ağlıcam.hayır pahalı bişey değil ama bulamıyorum bitmek üzereydide.çok kötüyüm. yerlere yatıp tepine tepine ağlayasım var:84:
bu saatlerde cikacan herhalde yazik sanada dogum günün diye erken biraksalardin keskepasta yedinmi
fadimecim cok karnim agriyooo ama hmm bir düsüneyim kacamak yaptimmi yapmadim herhalde :44: bendeki bu unutkanlik nolacak bilmiyorum cok unutkan oldum yine aslinda dolapda 1 dilim pasta kaldi diyorum reglsin bosver ye sonra diyorum yeme yani kendimle savasiyorum
Hayırlısı böyleymiş diyeceksin ve de kapatacaksın canım bu meseleyi, o kadar da üzülme artık.Öyle değil işte suzicim
Ayrıldıktan sonra buluştuk birkaç kez, ben resmen yalvardım dayanamadım, seni seviyorum nolur ayrılmayalım falan dedim
O da ben seni çok seviyorum ama ayrı kalmalıyız çünkü çok üzüyoruz birbirimizi çok farklıyız dedi
Çok zor günler yaşadım suzi
Ve ben onu hala çok seviyorum
Ama çok üzdüm işte
Şimdi görürsem dayanamam, oof gözlerim doldu gene
Selam canımmm, nasıl gidiyor bebişle, sağlığı sıhhati yerinde mi???nora teyzesiiiiiiiiiiiiiiiii
suzi teyzesi
nasısınız bakalım bis geldık alperenım leeeeeeeeeeeeeeeeeenbr sınız hakanla bıtırmısısn uzulme tatlımm benım oglusum varr bosver uzulme gıde ne dur dıye dıye ne hallerden gecıyoruz hakın da haylrısı ınsll
suzımm senn paşada var hemm nora yı yanlız bırakmayızzz(saka nora cım bır yana cıdeen hakkınızd ahayılrısı tatlım ınsl hayılrısı bole dır ve uzulmen bosa cıkarrr:13:
Sabah yeşillik falan da ekleyeydin iyiymiş, akşam da, yoğurt ve salata ekleyebilirsin, yoğurt aslında her öğün tüketmek lazım yağ yakıyormuş, sabah dahi yenebilir.eveeet menüm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği peynir biber
ara
9lu çay 2 salatalık
öğlen
4 kaşık pilav 3 köfte salata
ara
türk kahvesi
akşam
4 kaşık bezelye 1 dilim çavdar ekmeği biber
iş çıkışı tempolu 25 dk yürüyüş
çay yapmış anam 2 bardak çay içerim sonra yatarım oh oh bugünü de kurtardım
Aminnnnnnnnnnn çatlak kızçe, her daim bizi güldürüyon ya, Allah da seni güldürsün.günaydiiiiiiiiiinnnnnn
kimse cozutmasin
valla ben göz kulak olurdumda iş görüşmmesine gidecem bugun anca öğleden sonra.kocişin izin gününde şu laptobu yanımda gezdireyim diom burdan uzan kalınca olmuyo.bu sabah 2 kilo birden almışım.ay çıldıracağım izmiri bi baştan bi başa aç yürüsem belki cumaya kadar veririmkiloyu.şu cumabildirimini sevmemeye başladımsalı gecesi gezmeye gittik.bir tabakkısır yedim üstüne dondurma sabah eşimle muhteşembir kahvvaltı ettim. sonra hazırmeyve suyu içtim.ööğlen ne güzel sebze yedimekmeksiz.ama akşam üstü ipin kopuş anıydı.özsüte çay içmeye gittik cozuttuk.çikolatalı alman pastası yedim onunda tadı kötüydü ekmek üstüne sürülmüş sarelle gibi amayedim işte akşam gece 10 dada 10 tane tahminlerime göre patetesli sigara böğreği yedim
şimdi beni dışlayın
şişkosun diyin
koca boğazlı deyin
gene beceremedin deyin
Günaydın canımmmGunaydın kızlar
Çıkmalısın bence.güya spora çıkcaktım çıksam mı :18::18:
Aminnnnnngünaydın kızlar yarın cuma herkes kılo verır ıns
GünaydınnnnnGünaydınlarrrr balkaymağın duasına amiiiiiiiiiiinnn hande iş görüşmesinde başarılar ve beniiiii de yeseydiiinn bari :)
1 yorgan+bir battaniye mi:26::26:Selam beybiii
Günaydın Fadime ablaa
Offf ben hala bi kalın battaniye bi yorganla yatıyorum..
Çok soğuk yayada ben çok kansızım
er ramazanda kilo veren biri olarak yaz gelsinn
boyunda uzunmuş zaten
kıskanmadımkiii
neslıcım azcık seylerımız kaldıiyidir canım ne olsun bu hafta artılardayız topikçenek kuzum ya
sen neler yapıyorsun düğünede az kaldı kolayladınmı işleri birazz olsun
ahh ne kadar guzel bır duygu darısı basımakızlar nerdesın kımsecıkler yok
:119::119::119:
canım cuma gunu yolda olacagımbu saatlerde cikacan herhalde yazik sanada dogum günün diye erken biraksalardin keskepasta yedinmi
fadimecim cok karnim agriyooo ama hmm bir düsüneyim kacamak yaptimmi yapmadim herhalde :44: bendeki bu unutkanlik nolacak bilmiyorum cok unutkan oldum yine aslinda dolapda 1 dilim pasta kaldi diyorum reglsin bosver ye sonra diyorum yeme yani kendimle savasiyorum
iyi iste busecim ben olsam karsilasacam diye sevinirim söyle fistik gibi 6lilara gel seni görsün baktikca bidaha baksino üzülsün ayrildigina bebegim sen degil
negüzel geciyor günlerin simdi tatlim hazirliklar falan :123: cuma günü sende tartilcan dimi canim
ayy kiyamam olur canim dalginligina gelmisdirgülcemde gülme dedin diye gülmüyom kiz nesli roka yiye yiye haftaya bizi solayip gecme birde hepimiz markete kosuyormussuz nesli gibi kilo verecegiz roka alacagiz diye
negüzel canim yaaa cok sevindim senin adinasen iradelisin tatlim yaparsin
yok kiz günahimi almaaciktim 1 kayisili activia yedim yemekden sonra yemekde 1 kasik nohut yemegi 1 kasik bulgur pilavi bol salata vardin yemek kasigi a doymadim bunlarla tabagi doldurasim vardin ama yemedim daha fazlasini simdide 5i biyerde cayi yaptim kocaman kupaya sevmiyorum tadini ama öyle rafda duracagina iceyim dedim
allahım sabır versın sana sevdıcek sevgılı ıken benımle ayrılmıstı 2 gunÖyle değil işte suzicim
Ayrıldıktan sonra buluştuk birkaç kez, ben resmen yalvardım dayanamadım, seni seviyorum nolur ayrılmayalım falan dedim
O da ben seni çok seviyorum ama ayrı kalmalıyız çünkü çok üzüyoruz birbirimizi çok farklıyız dedi
Çok zor günler yaşadım suzi
Ve ben onu hala çok seviyorum
Ama çok üzdüm işte
Şimdi görürsem dayanamam, oof gözlerim doldu gene
ne kadar guzel dılekler bunlar ınsallah ınsallah hepsı olurgünaydiiiiiiiiiinnnnnn
kimse cozutmasin
naptın handecım sen dıyemıcem cunku ben hergun kacamak yapıyorumvalla ben göz kulak olurdumda iş görüşmmesine gidecem bugun anca öğleden sonra.kocişin izin gününde şu laptobu yanımda gezdireyim diom burdan uzan kalınca olmuyo.bu sabah 2 kilo birden almışım.ay çıldıracağım izmiri bi baştan bi başa aç yürüsem belki cumaya kadar veririmkiloyu.şu cumabildirimini sevmemeye başladımsalı gecesi gezmeye gittik.bir tabakkısır yedim üstüne dondurma sabah eşimle muhteşembir kahvvaltı ettim. sonra hazırmeyve suyu içtim.ööğlen ne güzel sebze yedimekmeksiz.ama akşam üstü ipin kopuş anıydı.özsüte çay içmeye gittik cozuttuk.çikolatalı alman pastası yedim onunda tadı kötüydü ekmek üstüne sürülmüş sarelle gibi amayedim işte akşam gece 10 dada 10 tane tahminlerime göre patetesli sigara böğreği yedim
şimdi beni dışlayın
şişkosun diyin
koca boğazlı deyin
gene beceremedin deyin
gunaydın bebısGunaydın kızlar
yeme bebegım yeme yazı dusun guzellıgını dusungüya spora çıkcaktım çıksam mı :18::18:
slm ablaSlm kızlar,
Geçmişe dalmadan bi selam vereyim dedim, herkesler iyidir umarım. Ben akşam kaçamak yaptım:18::18::18:, bu hafta benden tırt çıkar İlker'in deyimiyleYine de dikkat edeceğim ama artık kaderime.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
aynen mınecım eskısı gıbı degılım hıc
bende fenalardayım suzim
napcaz bilmiyorum
bende dun aksam oyleydımgünaydın kızlarrr
ağlamaklı nedensiz
günaydın cnm
kız tartıda eksı cıkım dıye kestırdın demı saclarını
Canım üzme tatlı canını, daha yaşın genç, ne insanlar çıkacak karşına, Rabbim hayırlısını versin, belki böylesi daha hayırlıdır.
Selam canım,
Tatlı telaşlar devam ediyor desene, en güzel şekilde olur herşey inşallah. Bizler de iyiyiz canım, aynen devam yolumuza.
Balık+roka salatası süper bir ikili olurrrr, bir hafta boyunca balık+roka yaparmışınız
Ohhhhhhh oh yandan çok güzel canım tebriklerrr ve azimle yoluna devam
Kuş jeli mi, o ne kız ilk defa duyuyorum ne işe yarıyor.
Hafta sonu tartıda görcem ben seni, hımmm hımmm
Hayırlısı böyleymiş diyeceksin ve de kapatacaksın canım bu meseleyi, o kadar da üzülme artık.
Selam canımmm, nasıl gidiyor bebişle, sağlığı sıhhati yerinde mi???
Sabah yeşillik falan da ekleyeydin iyiymiş, akşam da, yoğurt ve salata ekleyebilirsin, yoğurt aslında her öğün tüketmek lazım yağ yakıyormuş, sabah dahi yenebilir.
Aminnnnnnnnnnn çatlak kızçe, her daim bizi güldürüyon ya, Allah da seni güldürsün.
Yeter mi, artı üstüne 100 mekik+30 dakika leslie+bolcana 2,5 litre su. İnşallah gönlüne göre
Günaydın canımmm
Çıkmalısın bence.
Aminnnnnn
Günaydınnnnn
1 yorgan+bir battaniye mi:26::26:
ya dün tuvaletede çıkmadım yaniiçimde daha kısırlar falanda duruyor ondanda fazlaçıkmış olabilirim:44:günaydın cnm
bak burayı bos bırakmak yaramıyo sana kız 1 günde nası 2 kılo fazla cıktın
neyse cnm bak mutsuz olmuşsun böyle bugun bıraz fazla su ıç ve sebze yemeye calıs
günaydın seker
az daha önümekoysanız yerdimGünaydınlarrrr balkaymağın duasına amiiiiiiiiiiinnn hande iş görüşmesinde başarılar ve beniiiii de yeseydiiinn bari :)
kuş jeli kız
bende fenalardayım suzim
napcaz bilmiyorum
gülmüyorum
sadece salata yapılır bence
bende 64-65 arasıyım ama simit falan çıkıyor malesef
spor yapıyorsun sanırım
buarada boyun kaçtı?
ne desem bilemedim şimdi :44:
ayy bende duş jeli herhalde sandım
yanlış yazdın diye düşünmüştüm
çok güldüm
bugun belki dönüşte bende giderim kına beni bacımbende kınıyomGünaydınnnn
1 günlük geçmişe dalayım dedim çok sayfa ilerlemişşşHande seni kınıyorummmm
Dün az bıçık kaçtı benmde,sabah 1 simit,öğle 1 dilim beyaz ekmek yedim
Dün kuaföre gittim,belimde olan saçlarımı çene altında kestirdmm, hayatımda ilk kez bu kadar kısa kestirdmSaç,cilt,tırnak derken bi 10 bin bakımı yaptırdım yarın de tarrtıda 200-300 gr eksi çıkarsam daha ne isterim
Selam canım,
Tatlı telaşlar devam ediyor desene, en güzel şekilde olur herşey inşallah. Bizler de iyiyiz canım, aynen devam yolumuza.
Balık+roka salatası süper bir ikili olurrrr, bir hafta boyunca balık+roka yaparmışınız
Ohhhhhhh oh yandan çok güzel canım tebriklerrr ve azimle yoluna devam
Kuş jeli mi, o ne kız ilk defa duyuyorum ne işe yarıyor.
Hafta sonu tartıda görcem ben seni, hımmm hımmm
Hayırlısı böyleymiş diyeceksin ve de kapatacaksın canım bu meseleyi, o kadar da üzülme artık.
Selam canımmm, nasıl gidiyor bebişle, sağlığı sıhhati yerinde mi???
Sabah yeşillik falan da ekleyeydin iyiymiş, akşam da, yoğurt ve salata ekleyebilirsin, yoğurt aslında her öğün tüketmek lazım yağ yakıyormuş, sabah dahi yenebilir.
Aminnnnnnnnnnn çatlak kızçe, her daim bizi güldürüyon ya, Allah da seni güldürsün.
Yeter mi, artı üstüne 100 mekik+30 dakika leslie+bolcana 2,5 litre su. İnşallah gönlüne göre
Günaydın canımmm
Çıkmalısın bence.
Aminnnnnn
Günaydınnnnn
1 yorgan+bir battaniye mi:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?