70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nerhaba hosgeldın.biraz benziyor hıkayemız ama sen benden daha azımlıymıssın.bende dogum sonrası 84 kılolarlardaydım ,5 aylık ugrasla 69lara ındım ve ramazandan berı tekrar 77 ye cıktım.ıns bu sefer daha kararlı basladım,bu sefer basarıcam.burada duzenlı paylasımd bulunduktan sonra yaparsın bence,cunku ınsan sorumlu hıssedıyor kendını,hergun yedıklerını ve yaptıgın sporu yazarak baslıyabılırsın.demek sırkelı su bayagı ıse yarıyor,baska neler yaptın hızlı kılo vermek ıcın,paylasırmısın bızımle?

kızlar bugun nıspeten kararlı 3 ogun yedım 2 ara ogun yaptım elma ve yerelması ıle.daha da azaltmam lazım yedıklerımı,ahh mıdem bır kuculse daha ne ısterımkaydirigubbakcemile3

insan yemek yiyince mutlu oluyo ama yediklerimize sayalım ehuehu
hehehe off offf yediklerimize sayamıyoz malesef yedikçe yiyesim gelio valla bu aralr kış diemi nedir açıldı boğazım kapanmıoo (((((((((((
hoşgeldin canım aramıza azmine hayran kaldım valla maşallah sirkeli su işe yarıo bencede içmeye devam ama ara ver bazen çok gelmesin her ihtimale karşı bence kalan kilolarınıda verebilirsin ama madem göbekten şikateyin var göbek çalışmanı öneririm biraz spor görsel paylaşım bölümünde calletics die bölüm var ben onu yapmaya başladımbi göbek hareketleri var of of of kasların çalıştığını hissettiriovalla
yavaş yavaş azaltmak lazım yediklerimizi ama nasıl bu ara hiiiiiiiiiç azaltasım yok valla yerim yerim modundayım offf

selam kızlar iyi sabahlar dicem ama öğlen olmuş bile anca işten güçten öğlen yemeğimi evden getirdim akşam hoşbeşleri götürünce evden getirsem nolur gerçi ama offf kasmam lazım kendimi yılbaşına kadar yılbaşında deli gibi yiyip içioz zaten bare dikkat edeim öncesi :):umursamazolmaz:

tünaydın kızlar opuyorumnanaktan
magrentacım sana bişey sorcaktım.sen meksika biberi hapı kullanıyordun ya.ne kadar zamanda kaç kilo verdin diyetine devam ettin değil mi o arada.k.valideye almayı düşünüorum da çok kilolu ya üzülüorum :çok üzgünüm:

canım 1 ay kullandım 5,5 kilo verdim diyet yapmadım çünkü iştahım kesildi yiyemedim bol su içtim ağzım dilim kurudu çünkü ama kayınvalidene al diemem canım yaş itibariyle sağlık sorunalrı vardır tehlikeli olur onun için bence
en iyisi iyi bir diyetisyene gidin ve yürüyüş yapmasını sağlayın

magrentacım k.valide benden sağlıklı maşallahh kaydirigubbakcemile3 walla geçen ay check-up yaptırmıştı hiçbir problemi yok.63 yaşında ama yaşına bağlı bi rahatsızlığıda yok maşallah tek sorunu kilo.diyetisyene de gitmiş daha önce herb..ife de kullandı çok güzel zayıfladı ama bıraktığı anda 2 katını aldı.artık bıktım bişe yapmıcam dio ama kilosuna kilo eklenior yazık yani.doktora sorup öyle kullanmasını söylerim.belki bu sefer olur :Saruboceq: bende çok karşıyım zayıflama ilaçlarına ama çok çok iştahlı..bişeyin durdurması lazım belki bu ilaç durdurur o da devamını getirirse süper olur :lepi:

DOKTOR KESİN KULLANMASIN DER BENCE HEPSİ KARŞI YA BUNLARA :)))) TANSİYON KALP SORUINU YOKSA SORUN OLMAYABİLİR AMA GENEDE O YAŞTA OLAN BİRİNE KULLAN DİEMEM YANE KULLANMAMASI DAHA İYİ OLUR DÜZENLİ YÜRÜYÜŞ YAPTIRT SEN ONA TAKVİYE ALMASIN HERBALİFE Bİ B.KA YARAMIO BENCE BEN KULLANDIM 1 KİLO VERDİM VERMEDİM 1 AYDA ŞAKA GİBİ
Sağolun kızlar bugün tartıldım 2 kilo vermişim 1,5 haftada morelim yerime geldi vallahi :lepi:

ooo süpersin canım inşallah benimde tekrar verdiğim günler gelicek

bende bugün yediklerime dikkat ettim sayılırda akşam yemeği yiyecem şimdi.gene stres oldum bak.akşam yemeğine çözüm bulmalıyız.akşam yemeğini halletsek hepimiz fıstık gibi oluruz bence yaaaa

kızlar ben pazar günü tartılıyrm pzts bildirim yapsam olur mu?takıntı olmuş bende pazar dışında tartıldığımda kendimi çok kilolu hissediyrm

merhaba arkadaşlar. ben 2009 mayısta doğum yaptım. şu an doğumdan önceki kilomdayım ancak zaten o da yeterince fazlaydı! ( 79 kiloyum ve çokk iştahlıyım. KK'da uzun süredir varım ama bu gruplara ilk defa giriyorum. aslında hala hiç diyet yapasım yok,ama canıma tak etti artık!! öğretmenim,şimdi ücretsiz izindeyim. ama ocak 15'te başlayacam işe. ne giyecem o zaman ben ya!!! size takılıp gaza gelmeyi umut ederek buraya geldim. beni de aranız alır mısınız??

merhaba kızlar

öncelikle yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz.
guleysacım eğer pazartesi kilo bildiriminde bulunursan seni bir sonraki haftaya eklemiş olacağım. sende herkes gibi cuma bildirirsen daha güzel olur.ama ben pazartesi bildircem dersende bu hafta ekleyemem seni sen bilirsin.

arkadaşlar işyerinde sabahları okuyorum yazdıklarınızı. topiğe hergün bi kez mutlaka uğruyorum ki demotive olmayayım. bu hafta bugün hariç sirkeli su içtim sabahları ılık. nesfit üzerine içtim ki midem hassas ya bi zararı olmasın dedim aç karnıma. içmeye devam edicem bakalım.

genel olarak çok iştahlı değildim ama dikkat de ettim. bugün akşam yemeğinde mercimekli bulgur pilavı çok severim ondan yapmıştı annem yedim. ondan yarın tartım iyi çıkmıcak üstelik bugünde regl oldum.
bakalım ne çıkıcam. yarın akşam yazarım. çünkü işyerinde yazamıyorum.

hepiniz kendinize dikkat edin. inşallah herkes güzel kilolar vermiş olur cumartesi liste yaparken.
öpüyorum ii geceler

canım meks biberi hapını önermem sana bende çarpıntı yaptı bıraktım
ama reductil zenical olabilir onlar daha profesyonel birde fx 15 belki ama meks biberi asla derin iyi araştırbence

Selam canım bi kereden bişi olmaz sıkma canını bu ara bende iştah aldı gitti maşallah bende bulgur pilavına bayılırım tabak tabak yedim 2 gündür bide adet öncesi şiştim üstüne akşamları abur cubur iyice şiştim anlıcağınn ıyyyyyyyyyy sabah tartıya çıkınca şok oldum adet öncesi şişlik die tahmin etsemde abim 2 haftadır yoktu dün kilo almışın sen biraz dedi offfff yane 63-64 arası gösterdi tartı bide yarın sabah bakayım nasıl göstercek laelaelaelaelaebenneyaptımkiklava::umursamaz:lmaz:kafamçokkarıştı:1shok:

canım sorma aynı sorun bendede var bir şişliktir :CüvCüv: gidiyor kendi kendime nazar ettim galiba iştahım kapandı demişken tekrardan açıkdı cokacimcoook dönemim yaklaşıyo ondan galiba umarım hep beraber aşarız bu sıkıntıları moralinide bozma insan moral bozulunca daha çok yiyor dikkat et...opuyorumnanaktan

ayrıca kilo bildirimi yapamayacağım malum sebeplerden çok şişim var... ben yine kendimi 77.1 olarak düşünüyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
kilo veren ve kilosunu koruyan arkadaşarımı tebrik ederiyorum alkisalkisalkis
kilom:59.8....900 gr vermişim bu hafta

canım meks biberi hapını önermem sana bende çarpıntı yaptı bıraktım
ama reductil zenical olabilir onlar daha profesyonel birde fx 15 belki ama meks biberi asla derin iyi araştırbence

canım ben zenicali bundan 4 yıl önce kullanmıştım...bende onu tavsiye etmem :bbo: çünkü sadece yağı atıorsun dışkıyla.az yağlı yesen aynı hesaba gelior bence.
daha önce bi arkadas annesine almıştı,annesi tutamıormuş malum kaslar zayıflıo yaşlanınca :kedi: o yüzden onu k.valideye tavsiye edemem.
ama reductili ve fx15 i bilmiorum bi araştırayım bakalım :uhm:

ooff naptın kilodaşım ya :mymeka:

Kızlar sanırım aranızda yarışma düzenliyorsunuz haftalıkmı bu? kim düzenliyor kilo bildirimleri ne zaman bende katılabilirmiyim acaba? Sorumlu hissederim kendimi üzerimde bir baskı olur hiç olmazsa :teselli:

slm canım aramıza hoşgeldin a.s. shewall arkadaşımız listeyi hazırlıyor ve her cuma kilo bildiriminde bulunuyoruz cumartesi liste hazırlanıyor iyi kilo vermeler... opuyorumnanaktan

kızlar aranıza benide alırmısınız artık çok sıkıldım bu kilolardan kilom şuan 74 ve boy 1.65 acil yardımmmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

merhaba kızlaarrr yeni gelenler hoşgeldinizzz

cullen hoşgeldin yarışma gibi değilde cuma günleri kilo bildirimini yapıyoruz shewall sağolsun listemizi cumartesi akşamları hazırlıyor cumadan cumaya tartılma günümüz

bu haftada pek diyetimi bozmadım ve 68.2 yi gördüm bu sabah 1.4 grda benden gitmiş bu hafta hiç bu kadar hevesli olmamıştım bu kilo verme işinde hep bikaç kilo verip vazgecerdim şimdi kemiklerimi hissedebiliyorum evett benimde kaburgalarım varmış :) hedefim yılbasına kadar 65e inmek

gerçekten sizin sayenizde başarıyorum herkese tşk ederim alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…