70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamda yeni girmiştim gruba.
ben hamile olduğumu öğrendim salı günü:)
yediklerime hala dikkat ediyorum ama ne derce verebilirim bundanb sonra bilmiyorum.

Arkadaşlar herkese selammmmm. Ben neredeyse 5 gündür nete hastalığımdan dolayı giremedim. Bu gün de tetkik yaptılar baş dönmelerimle ilgili mafoldumben BT ve EEG istedi nöroloji doktorum. Salı günü çıkıcak sonuçlarım. KBB dr.umda baş dönme ile ilgili olan ilacımı değiştirdi. Minerie diye bir hastalığım varmış. Neyse fazla sıkmayayım sizleride şirkette görevim p.tesiden itibaren değiştiyor. Sanırım hergün açamayacağım neti, ama vakit buldukça evde akşamları açarım. Çok şükür ilacım iyi geldi daha iyiyim. Fazla iştahım yoktu 1 haftadır, bulantıdan bişey yiyemedim doğru dürüst. Hastalığımdan dolayı bu sabahki kiloma baktım gözlerim çıkacaktı yerinden 67,1 kg. yum. :1shok: Keşke sağlıklı verseydim ama neyse çok şükür şimdi iyiyim. Herkese iyi hafta son ları dileklerimle kızlar, öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile5 Şeniz

napcaz bu şişliği bilmiom ki acaip şiştim yaaaaa
ooff naptın kilodaşım ya :mymeka:
valla bişi yapmadım şiştim sadece hehe sabahları 63-64 akşamları 62-63 gösterio anlamadım ben bu durumu
yediklerime hala dikkat ediyorum ama ne derce verebilirim bundanb sonra bilmiyorum.
hayırlısı olsun canım çok sevindim :) kiloyu boşver dikkatli ilk 3-4 ay kilo almamaya bak bebek için faydası olmuyormuş çünkü bol bol taze sebze ye canım hayırlı olsun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah sonuçların iyi çıkar :))))
merhaba, bende gruba katılmak istiyorum, 77 kiloyum :kedi:

hoşgeldin canım aramıza :)

günaydınn kızlar iyi sabahlar gerçi öğlen oldu ama :)

ay dünmüydü ben niye bugün sanıyorum bildirimi
neyse suan 75.5 kiloyum 1.5 kilo vermişim böhöhöhö
kendimi tığ gibi hissediyorum oleyyyyy
bidaha cuma bildirirm özürrr

canım hayırlı olsun.keşke bende diyetteyken bir baksam hamile kalmışım.ben 2 yıldır bebek istiyrm daha nasip olmadı.hamilesin bana dua et kabul olur.darısı başıma inş.
bebişin diyetten önemli kıymetini bil ne olur.diyeti bırak sağlıklı ve dengeli beslen bence

bazen zayıflamam bebişten daha önemli diye düşünürdüm ama şimdi ona kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyrm.zaten kilo veriyorum ilaç tedavisi gördüğüm için geri alıyorum.bir sürü hormon ilaçları kullanıyrm diyede kilom artıyor ( hayırlısı artık.allahım en kısa zamanda bana da nasip eder inşallah

selam arkadaşlar

ben tartıldım dün, bildiremedim 70,9 kg yim. yani 200 gr vermişim geçen haftaya göre.
şimdi listeyi yapıyorummm.

magrentacım seni kaç yazsam bilemedim 60 da bırakıyorum ne dersin?
cevap yazarsan edit yaparız canım. öptüm

merhaba arkadaşlar hihoyyytkaydirigubbakcemile2
ince olacak bayanlar. Giydiği her şey çok yakışıcak, fiziği giderek düzelecek arkadaşlarım benim. Bir hafta daha geçti ve listemiz aşağıdadır. Herkese sağlıkla güzel güzel kilo vermeler.
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.

19 ARALIK TARıHLı KıLO TAKıP LıSTEMıZ AŞAĞIDADIR.

KıLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRıK EDıYORUM

SAYDıN78……….………. 70………. 67,1………. -2,9 :hooray:alkisalkisalkis
cullen ……….73...........71,3...........-1,7
CHEGUEVERA……….………. 77………. 75,5………. -1,5
HAYAL_AGA………. 69,6………. 68,2………. -1,4
MERAN07……….………. 60,7………. 59,8………. -0,9
tugbaozlu………. 75,7……….75……….-,0,7
SHEWALL………. 71,1………. 70,9………. -0,2

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLARIM
MAGRENTA………. 61a.s.
AYKOS………. 77,1a.s.
taha0203………. 73a.s.

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIM
Bu hafta kimse kilo almamış

ARAMIZA YENı KATILANLAR HOŞGELDıNıZ opuyorumnanaktan
mira_………. 73
1978figen………. 71
pembecikk………. 72
loxandra………. 77,3
serzenish ……….78,5
cerencim ……….79
sonsen ……….74
gloryaa ……….77

KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLARIM
Kilo bildiriminde bulunmayanları burada yazmamaya karar verdim. Excelde bilgisini tutuyorum.
Gelecek hafta kilo bildirimi yaptıklarında listeye onları da eski kiloları ile ekleyebileceğim.

bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....

Son düzenleme:

saydıncım çok geçmiş olsun canım.
dikkat et. acil şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…