tamda yeni girmiştim gruba.
ben hamile olduğumu öğrendim salı günü:)
yediklerime hala dikkat ediyorum ama ne derce verebilirim bundanb sonra bilmiyorum.
yediklerime hala dikkat ediyorum ama ne derce verebilirim bundanb sonra bilmiyorum.
napcaz bu şişliği bilmiom ki acaip şiştim yaaaaacanım sorma aynı sorun bendede var bir şişliktir :CüvCüv: gidiyor kendi kendime nazar ettimgaliba iştahım kapandı demişken tekrardan açıkdı cokacimcoook dönemim yaklaşıyo ondan galiba umarım hep beraber aşarız bu sıkıntıları moralinide bozma insan moral bozulunca daha çok yiyor dikkat et...opuyorumnanaktan
ayrıca kilo bildirimi yapamayacağım malum sebeplerden çok şişim var... ben yine kendimi 77.1 olarak düşünüyorum
valla bişi yapmadım şiştim sadece hehe sabahları 63-64 akşamları 62-63 gösterio anlamadım ben bu durumuooff naptın kilodaşım ya :mymeka:
hayırlısı olsun canım çok sevindim :) kiloyu boşver dikkatli ilk 3-4 ay kilo almamaya bak bebek için faydası olmuyormuş çünkü bol bol taze sebze ye canım hayırlı olsuntamda yeni girmiştim gruba.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah sonuçların iyi çıkar :))))Arkadaşlar herkese selammmmm. Ben neredeyse 5 gündür nete hastalığımdan dolayı giremedim. Bu gün de tetkik yaptılar baş dönmelerimle ilgili mafoldumben BT ve EEG istedi nöroloji doktorum. Salı günü çıkıcak sonuçlarım. KBB dr.umda baş dönme ile ilgili olan ilacımı değiştirdi. Minerie diye bir hastalığım varmış. Neyse fazla sıkmayayım sizleride şirkette görevim p.tesiden itibaren değiştiyor. Sanırım hergün açamayacağım neti, ama vakit buldukça evde akşamları açarım. Çok şükür ilacım iyi geldi daha iyiyim. Fazla iştahım yoktu 1 haftadır, bulantıdan bişey yiyemedim doğru dürüst. Hastalığımdan dolayı bu sabahki kiloma baktım gözlerim çıkacaktı yerinden 67,1 kg. yum. :1shok: Keşke sağlıklı verseydim ama neyse çok şükür şimdi iyiyim. Herkese iyi hafta son ları dileklerimle kızlar, öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile5 Şeniz
merhaba, bende gruba katılmak istiyorum, 77 kiloyum :kedi:
Arkadaşlar herkese selammmmm. Ben neredeyse 5 gündür nete hastalığımdan dolayı giremedim. Bu gün de tetkik yaptılar baş dönmelerimle ilgili mafoldumben BT ve EEG istedi nöroloji doktorum. Salı günü çıkıcak sonuçlarım. KBB dr.umda baş dönme ile ilgili olan ilacımı değiştirdi. Minerie diye bir hastalığım varmış. Neyse fazla sıkmayayım sizleride şirkette görevim p.tesiden itibaren değiştiyor. Sanırım hergün açamayacağım neti, ama vakit buldukça evde akşamları açarım. Çok şükür ilacım iyi geldi daha iyiyim. Fazla iştahım yoktu 1 haftadır, bulantıdan bişey yiyemedim doğru dürüst. Hastalığımdan dolayı bu sabahki kiloma baktım gözlerim çıkacaktı yerinden 67,1 kg. yum. :1shok: Keşke sağlıklı verseydim ama neyse çok şükür şimdi iyiyim. Herkese iyi hafta son ları dileklerimle kızlar, öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile5 Şeniz
shewalll ellerine sağlık kilooo veren ve vermeye calısan herkesi tebrik ediyorummm :):teytey:
shval 75 canım ya
adetım gecıktı sıskınlık var tam 75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?