sorma cnm faranjıt boğazım cok kuruyo sonra öksürük ölcem sanıyom sonra sınuzıt burnumdan nefes alımıom bıde ustune dış ağrısı dişlerımın hepsı dökülecek gıbı agrıyo,:2::2::2:senin neyin var canım :26:
he o olur bak
ah bacım kınalı kuzum benimhasta olmuş lelelelelelel özledimben onu kız neden hasta oldun bu kaaa
sorma cnm faranjıt boğazım cok kuruyo sonra öksürük ölcem sanıyom sonra sınuzıt burnumdan nefes alımıom bıde ustune dış ağrısı dişlerımın hepsı dökülecek gıbı agrıyo,:2::2::2:
ah bacım cnm bnm hep bu benım kız dışarı dıye tutturda karsın gunesınden nolur hastalandık donuyom bıde:2::2:
sorma cnm faranjıt boğazım cok kuruyo sonra öksürük ölcem sanıyom sonra sınuzıt burnumdan nefes alımıom bıde ustune dış ağrısı dişlerımın hepsı dökülecek gıbı agrıyo,:2::2::2:
gel bacım bakarım ben sana bura sıcka yanıyoz cam kapı açık askılarlan oturuyoz.biliyomonu banada hepsi öle bi anda gelir yüzümdüşcek gibi sızlar yatakta yatsam bile dinlenemem ağrıdan sızıdan
ovvv hepsi üst üste gelmiş :26:
geçmiş olsun canım iyice dinlen sıcak şeyler iç
dikkat et kendine.. inşallah en yakın zamanda iyileşirsin :26:
ay bacımnası gelimoraya kadar totoşum donar karda kıştakız nası arkadaşsın gelde nane lımon yapta ıçım
kafamıza göre takılıyoz valla yediklerimizi yazıyoz zaten zmanla düzene giriyokızlar ne diyeti yapıyorsunuz,takip ettiğiniz özel bir diyet listesi var mı? ben kalori hesabıyla yiyorum.
ay benim1 haftadan fazla sürer alerjim var die geçmek bilmez sonrada 1ay tıkalı gezermsaol cnm geçer inş şimdi adaçayı içiyomda antıbıyotık kullanmadan gecermı kı doktor hanım
insan şakasına bıle olsa gelım deray bacımnası gelimoraya kadar totoşum donar karda kışta
kafamıza göre takılıyoz valla yediklerimizi yazıyoz zaten zmanla düzene giriyo
ay benim1 haftadan fazla sürer alerjim var die geçmek bilmez sonrada 1ay tıkalı gezerm
saol cnm geçer inş şimdi adaçayı içiyomda antıbıyotık kullanmadan gecermı kı doktor hanım
antibiyotik kullanmadan biraz zor canım geçmesi :26:
hastaneye gitmedin mi sen?? ilaç vermedi mi zaten??
handee çok sevindim işine inş iyi olur
menüm
sabah
1 dilim ekmek peynir salatalık roka tere biber(yeşillik istediniz yediiimmm)
ara
9lu çay 2 salatalık
öğlen
yoğurt sarma bugün yedim çok bu hafta bidaha kaçamak yok
ara
soda sade nescafe
akşam
semizotu yemeği ekmek
dondurma
şimdide çay içiyorum
30 dk tempolu yürüyüş yaptım
bugün cıslı günama bu hafta bi daha yapmıcam öle şeler
gel dolapta var
yok cnm gıtmedım bende faranjıt hamılelıkte yer yaptı ondan bılıyom yırtılıyor boğazım
bi git istersen canım bu kadar ağır geçiriyorsan :26:
gidemiceksen de evde sarımsak-soğan ye bari doğal antibiyotik olsun
yakındaysan sen gel cnm bende çıkolata soslu havuçlu kek yaptım bıde cay demlerım ımmmmmmm
kocise yogurt dök ye bacim1. tel görüşmesi
kociş : akşama ne yiyelim?
bhr : sen atıştır ben yemiycem bu akşam yemek
kociş : ok.
1 saat sonra 2. tel görüşmesi
kociş : aşkım evde yoğurt yok gelirken aılrmısın ?
BHR :neden canım
kociş: mantı pişircem de
e bacılar ben ne edeyim şimdi bu adamı
kiz haftada iki günmü sadece :44:valla hafatnın 2 günü sabah 10 akşam10 olacak eve gelmem 11 i bulur heral gelemesemde mutlaka her gece yazarım molaya çıktığımda burdaolurum özlerim sizi
yok bacım ben daha öncede çalıştım nası düzene gircem.şimdievliyim ev işide bakcak bana daha zorolcak.hazır yiyemem zaten et yemiyonm ki.nası dengelicem bilmiom valla ya.şu askerlik olmasa acele etmemiş için
çok teşekkür ederim :)
hahahaaaaaaaaa ay öldürcen beniiiiikusura bakma canım hoşgeldin.nickini okurken kendimce saçmaladım gene 2 saattir ona gülüyorum.memelişömine okudum beniş bulmak yaramadı bana
hosgeldinKızlar merhaba ben de yaklaşık 6 ay öncesine kadar buraya takılıyordum yaklaşık 6 kilo kadar da vermiştim.insan gerçekten motive oluyor.ama gel gör ki siteyi bırakınca verilen 6 kilonun 3 ü geri alındı...şimdi tekrar buradayım kilom 70.6 boyum 1.67 hedefim 3 ay içerisinde 60 kilo olmak
öksürük zor canim benim bogazim yirtildi resmenkızlar cok hastayım ya :2::2::2: ölecem heralde
aslinda bende klori hesabi yapmak istiyorumda becerbilirmiyim acaba :44:kızlar ne diyeti yapıyorsunuz,takip ettiğiniz özel bir diyet listesi var mı? ben kalori hesabıyla yiyorum.
seninde dedigin gibi ciss li olmus canimhandee çok sevindim işine inş iyi olur
menüm
sabah
1 dilim ekmek peynir salatalık roka tere biber(yeşillik istediniz yediiimmm)
ara
9lu çay 2 salatalık
öğlen
yoğurt sarma bugün yedim çok bu hafta bidaha kaçamak yok
ara
soda sade nescafe
akşam
semizotu yemeği ekmek
dondurma
şimdide çay içiyorum
30 dk tempolu yürüyüş yaptım
bugün cıslı günama bu hafta bi daha yapmıcam öle şeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?