70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senin neyin var canım :26:
sorma cnm faranjıt boğazım cok kuruyo sonra öksürük ölcem sanıyom sonra sınuzıt burnumdan nefes alımıom bıde ustune dış ağrısı dişlerımın hepsı dökülecek gıbı agrıyo,:2::2::2:
he o olur bak

ah bacım kınalı kuzum benimhasta olmuş lelelelelelel özledimben onu kız neden hasta oldun bu kaaa

ah bacım cnm bnm hep bu benım kız dışarı dıye tutturda karsın gunesınden nolur hastalandık donuyom bıde:2::2:

gel bacım bakarım ben sana bura sıcka yanıyoz cam kapı açık askılarlan oturuyoz.biliyomonu banada hepsi öle bi anda gelir yüzümdüşcek gibi sızlar yatakta yatsam bile dinlenemem ağrıdan sızıdan

ovvv hepsi üst üste gelmiş :26:
geçmiş olsun canım iyice dinlen sıcak şeyler iç
dikkat et kendine.. inşallah en yakın zamanda iyileşirsin :26:

gel bacım bakarım ben sana bura sıcka yanıyoz cam kapı açık askılarlan oturuyoz.biliyomonu banada hepsi öle bi anda gelir yüzümdüşcek gibi sızlar yatakta yatsam bile dinlenemem ağrıdan sızıdan

kız nası arkadaşsın gelde nane lımon yapta ıçım

ovvv hepsi üst üste gelmiş :26:
geçmiş olsun canım iyice dinlen sıcak şeyler iç
dikkat et kendine.. inşallah en yakın zamanda iyileşirsin :26:

saol cnm geçer inş şimdi adaçayı içiyomda antıbıyotık kullanmadan gecermı kı doktor hanım

kız nası arkadaşsın gelde nane lımon yapta ıçım
ay bacımnası gelimoraya kadar totoşum donar karda kışta
kızlar ne diyeti yapıyorsunuz,takip ettiğiniz özel bir diyet listesi var mı? ben kalori hesabıyla yiyorum.
kafamıza göre takılıyoz valla yediklerimizi yazıyoz zaten zmanla düzene giriyo
saol cnm geçer inş şimdi adaçayı içiyomda antıbıyotık kullanmadan gecermı kı doktor hanım
ay benim1 haftadan fazla sürer alerjim var die geçmek bilmez sonrada 1ay tıkalı gezerm

insan şakasına bıle olsa gelım der
bendede bu sene göz alerjısı oldu gozlerım yanıyoduda damla kullanınca gectı şükür

bykocanmı geldı kız

handee çok sevindim işine inş iyi olur

menüm
sabah
1 dilim ekmek peynir salatalık roka tere biber(yeşillik istediniz yediiimmm)
ara
9lu çay 2 salatalık
öğlen
yoğurt sarma bugün yedim çok bu hafta bidaha kaçamak yok
ara
soda sade nescafe
akşam
semizotu yemeği ekmek
dondurma
şimdide çay içiyorum

30 dk tempolu yürüyüş yaptım

bugün cıslı gün ama bu hafta bi daha yapmıcam öle şeler

benımde cnm sarma cektı

bi git istersen canım bu kadar ağır geçiriyorsan :26:
gidemiceksen de evde sarımsak-soğan ye bari doğal antibiyotik olsun

cnm herzaman kullandığım bı antıbıyotık varda kullanmak ıstemıyom antıbıyotık bağımlısı olacam bu sene cok kullandım 1 hafta ıdare edıyım geçmezse alırım antıbıyotıgı gargarada varda bı ıse yaramıyo
dünle bugun boyleydım geçmezse alıyım barı doğal yoların tukendıgı yerde saolun doktor hanımcım

kocise yogurt dök ye bacim

kiz haftada iki günmü sadece :44:

çok teşekkür ederim :)

kusura bakma canım hoşgeldin.nickini okurken kendimce saçmaladım gene 2 saattir ona gülüyorum.memelişömine okudum beniş bulmak yaramadı bana
hahahaaaaaaaaa ay öldürcen beniiiii

hosgeldin

kızlar cok hastayım ya :2::2::2: ölecem heralde
öksürük zor canim benim bogazim yirtildi resmen
kızlar ne diyeti yapıyorsunuz,takip ettiğiniz özel bir diyet listesi var mı? ben kalori hesabıyla yiyorum.
aslinda bende klori hesabi yapmak istiyorumda becerbilirmiyim acaba :44:
sanki zor gibi

seninde dedigin gibi ciss li olmus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…