70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benden başka yeniler de varmış. Sen de hoş geldin.

69-70... Çok kritik bölgedesin, dikkat et. :)
Bak ne güzel gitmiş bir 10 kilo.

Mantı cısssss, yasak...

Aynen katılıyorum. :129:

kusura bakma canım hoşgeldin.nickini okurken kendimce saçmaladım gene 2 saattir ona gülüyorum.memelişömine okudum beniş bulmak yaramadı bana

memelişömine???

ay ya gram gram verdiğim 2.5kiloyuda alırsam geri

Dikkat etmen lazım. Bak ben de iş değişikliğinden 8 kilo aldım 4 ayda...
Ona göre yani...

Hoşgeldin.

kalorisiz içecekleri öğün yerine sayıyor musunuz ki? :44: Soda, kahve, çay falan kalorisiz oluyor ya... Şekerli ve sütlü değilse tabi...

yakındaysan sen gel cnm bende çıkolata soslu havuçlu kek yaptım bıde cay demlerım ımmmmmmm

Kendine yapmadın keki değil mi?

İzmir....
Hiç gitmedim ama çok gitmek istiyorum, çok seviyorum.

kocise yogurt dök ye bacim

İşte en güzel yorum.
Katılıyorum, öyle yapmalısın.

Bir menü de benden

Sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
5 erik
5 çilek

Ara yok (dişçideydim)

Öğle
1 muz
1 paket diyet kraker

Ara
3 diyet bisküvi

Akşam
1 muz
1/2 paket diyet bisküvi

+30 dk eliptik bisiklet

Yarın daha iyi olur umarım, bugün pek imkanım yoktu. Bir de size ilk mesajı yazdığım zaman esti bu topiğe girmek, o yüzden dünden de hazırlıklı değildim.

öyle canim sorma :18:
güya 68 i görmek istiyordum bu hafta

bünye alışık deil bu saatte size ayy ben çok mutluyum böyle salak bi mutluluk var üstümde
salak bi mutluluk mu

çok zor değil belki başlarda zorlanabilirsina ama sonra zor gelmez

o zaman yorum yok

canim hazirliksizdim dedin diye yorum yapmamistim
bence sabah kahvaltida peynir yada yumurat ve yesillk olsa dahada iyi olur
öglen muz ve kraker
sebze ,corba, salata ,yogurt yada et salata cock cok dah iyi olur canim
öglen bisküvi ara tekarar bisküvi
arada meyve yesen
aksam yine bisküvi ve muz
canim muz fazla tavsiye edilmiyo diyette kücük muz olabilir o da sk degil :26:
sen iki kez yemisiin ayni günde
aksam en güzeli salata yogurt corba canim bence
gece yemeyeceksin az yiyeceksin o zaman kilo veriliyor ama ben son sıralar hiç rejim yapamıyorum yiyip duruyorum.buna bir son vermem lazım(
canim bir iki gün sk disini sonrasi daha kolay olur :26:

daha şimdi krem peynir ekmek bal dan oluşan tatlımı yedim,pişmanım tabii ki.ama önemli değil yarından itibaren disiplinli bir şekilde rejime dönüyorum kızlar .herkese iyi geceler x

Ya kızlar şampuan önerin nolur, kalın telli benim saçlarım bi de çok fazla , elektriklenince iğrenç duruyo be :120::120:

Kepek sorunun yoksa elidor güzeldir. Gerçi ben en son 5-6 sene önce kullanmıştım. O zamanlar güzeldi. Taaa 10 sene önce bir dove kullanıyordum, o da yumuşacık yapıyordu saçları. Yıllardır bioblas kullanıyorum. Ama ben de memnun değilim şampuanımdan. Kalın telli ve kepekli saçlarım. Kepek şampuanları iyice kabartıp sertleştiriyor saçı. Yumuşatan şampuanlar da kepek yapıyor. Zaten 5 yıldır da artık kepek şampuanları bile fayda etmiyor saçıma. Kepekten çekip çözüm bulan varsa ben de isterim o konuda öneri. :)

Kızlar, çok sıkı değilsinizdir umarım menü konusunda. :26: Pek kaçak yapmam ama muzu, yeri geldiğinde krakeri bisküviyi yerim.

Bir de gündüz iyi okuyamamıştım, şimdi bir daha döndüm de geçmişe, bu bildirimleri niye abababa'ya bildiriyoruz? Kendi aramızda bir liste oluşturmak için mi, yoksa başka bir grupla karşılaştırma yapıyor muyuz? Özel mesajla mı atmamız gerekiyor, o takip etmiyor mu burayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…