Kepek sorunun yoksa elidor güzeldir. Gerçi ben en son 5-6 sene önce kullanmıştım.O zamanlar güzeldi. Taaa 10 sene önce bir dove kullanıyordum, o da yumuşacık yapıyordu saçları. Yıllardır bioblas kullanıyorum. Ama ben de memnun değilim şampuanımdan. Kalın telli ve kepekli saçlarım. Kepek şampuanları iyice kabartıp sertleştiriyor saçı. Yumuşatan şampuanlar da kepek yapıyor. Zaten 5 yıldır da artık kepek şampuanları bile fayda etmiyor saçıma. Kepekten çekip çözüm bulan varsa ben de isterim o konuda öneri. :)
Kızlar, çok sıkı değilsinizdir umarım menü konusunda. :26: Pek kaçak yapmam ama muzu, yeri geldiğinde krakeri bisküviyi yerim.
Bir de gündüz iyi okuyamamıştım, şimdi bir daha döndüm de geçmişe, bu bildirimleri niye abababa'ya bildiriyoruz? Kendi aramızda bir liste oluşturmak için mi, yoksa başka bir grupla karşılaştırma yapıyor muyuz? Özel mesajla mı atmamız gerekiyor, o takip etmiyor mu burayı?
evet canim ya malesef onlar aldiriyorHormon ilacı maalesef.. tabiri caizse kilo aldıran ilacların babası..
Ama önümüzdeki hafta eksilere döneceğim inşallah..
bugünde manti yedin ohhhOkadar kiloyu vermişin şimdi pes etmek olmaz yolarım saçını başını
iyi gene vermişin o kaa böreğe rağmen
olur olur bende ölüyodum aşk acısından ama allah bana öyle bi insan gönderdiki iyiki olmamış ötekiyle diyorum hergün şükrediyorum inan sende diyceksin iyiki olmamış die günün birinde
bencede iyi ben en az kesin +2 diyodum
hosgeldin canim benim adim suzan 31 yasindayim aslen ispartaliyim 5 yasinda 1 tane oglum var bi tanidigin 90 kilo almis ben 96 kilo aldim hamileliyimdeTeşekkürler mesajlarınız için. :) Hoşbulduk.
Kısaca tanıtayım kendimi. Adım Funda, 26 yaşındayım, topiğe İstanbuldan katılıyorum.
Hayatımda çıktığım en yüksek rakam 88, indiğim en düşük rakam da 68.
Bugün tartılıyormuşsunuz, halihazırda sabah tartılmış bulunuyorum. (Bu aralar her sabah tartılıyorum zaten) Açıklama yapayım, kilom: 79
Daha bir hafta önce 76 idim. Böyle manyak manyak oynamaya başladı bu aralar kilom, deli oluyorum.Hiçbir pantolonum artık olmuyor. 5 senedir çıktığım en yüksek kilodayım. Üstelik çevremde bir sürü rejim sabotecileriyle yaşıyorum.
Yılbaşından beri (takım o zaman dağıldı ve kilolar o zaman gelmeye başladı, 71 de bırakmıştım) pek düzenli binmediğim bir eliptik bisikletim var. Sizin gazınızla her gün binerim artık.
Yeme konusunda biraz ayarı kaçırdım. Dün bütün gün yemek yiyince tehlike çanlarının çok ciddi çaldığının farkına vardım. Destek olacak birileri olmadan olmuyor. İnternet-dışı hayatımda destek olan birilerim olmadığı için ben de yine buraya geldim. :)
Sadık bir kilo vericiyimdir. Eski tempoma girdiğim gibi (ki burda çok uzun sürmez) menüm şahane olur, sporum eksik olmaz. Beslenme ve spor hakkında ya da sadece motive etmek için yazılar paylaşırım.
Bana yazarken adınızı ya da size nasıl hitap etmemi istediğinizi yazarsanız çok sevinirim kızlar. Bir de az da olsa kendinizden bahsedin, yaşınız, işiniz, medeni durumunuz falan filan.Ya da daha doğrusu hangi özelliklerinizden bahsetmek istiyorsanız bahsedin. :)
Sizin aranızda vereceğim tekrar fazlalıkları, çok mutlu olacağım, hep beraber olacağız.
hanımlarrr,diyetimin 3. günündeyim ve hiç bozmadım :)))) çokk mutluyum,ben bile kendimden bu performansı beklemiyordum açıkçası :)))) inşallah sonuna kadar giderim de istediğim kiloya ulaşırım :))
dogru genelde sIkIntIdan yiyoruzBugün tv'de bir diyetisyen çok güzel bir şey söyledi. "Kiloyu mutlu insan verir, mutsuz insan veremez."
aktifiz canim ceneci topik lakabimizmerhaba arkadaşlar, ben de bir müddettir diyet yapmaktayım.bu sayfayı aktif gördüm,sürekli yazı yazanlar var.bu çok moral verici,zaten ihtiyacım olan bu.o yüzden aranıza katıldım.ben 76 kiloyla başladım diyete öncesinde 83 tüm,şu anda 63,7 yim. haziranın ortasına kadar 60 olmak istiyorum son hedefim 53-55 arasında yaşamak.herkese iyi rejimler
ben 25 yaşında biri 3 yaşında biri 14 aylık 2 çocuk annesiyim.antalyada oturuyorum sıcağın taaa göbeğinde.87 kiloyla başlayan maceramı 61e indirip tekraren 68e çıkınca fren yapmaya karar werdim yine buradayım burası harika biyer.tanıştığımızamemnun oldum....hepinizi sewiyorum kızlarrr...
kiz yok ben seni herhalinle seviyorum tatlim nickinde tatli sendeselam canlarım
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz diyorum
burdan aldım bildirimleri..
pek üzdünüz beni neler olmuş böyle yaa
şok oldum artıları gördükçe
haftaya daha dikkatli olalım tamam mı
ben de salı-çarşamba cozutmuştum
ortalama 1 kilo daha veremememe maloldu bu bana
200 gram gitmiş.. yine iyi çünkü biraz fazla abarttım piknikte filan de
mine canım kursa gelmeyince müfettiş görürse sınava alınmayabiliyormuşsun :26:
yani bizim burda birine yapmışlar..
bende gidip 2 saat dinliyorum üff ama çok sıkıcı
suratsız duruyorum bi de orda sanki çok sert biriymişim gibi
suzim iyi uğraşmışsınız nikimle
değiştireyim bari bu nedir
nasıl değiştiriliyor ki :44:
bana bi nick bulun
bu arada bildirim yaparken kolay gelsin dileklerini ileten, selam yazan vs.. arkadaşlarım
teşekkür ediyorum
hepinize tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın
malum her mesaj arası 10 dakika zaman geçmesi gerekiyor ondan
yoksa saygısızlık etmek istemem
ay unuttuğum bişey var mı ki :44:
kursa gidicem ben geç kalmayayım..
hee bi de bildirimini daha yapmayan arkadaşlar var hadi bekliyorum gelsin bildirimler
fadime abla filan gelmemiş mesela :26:
yeni gelenler için kendimi de tanıtayım..
ben 22 yaşında bi üniversite öğrencisiyim
geçen seneden beri burdayım
11.9 kilo vermişim
çok memnunum şimdiki kilomdan
inşallah herkes en yakın zamanda istedikleri kiloya inerler..
öpüldünüz kızlar ben kaçar
uzun yazdım yine.
sonra görüşürüüüzzz
gecmis olsun tatlim yaslm kızlar cok hastayım daha yenı yenı kendıme gelıyom gecmısede bakamadım kusura bakmayın artık
kılo bıldırımı
başlangıç 69
gecen hafta 66
bu hafta 65
gıden 1 kılo
toplam gıden 4 kılo
canim benim ya sanada gecmis olsun fadimecimSelam canım,
Allah kolaylık versin sana, ben bugün biraz rahatsızım da o yüzden gelemedim, kasık ağrılarım vardı da, dün doktora gittim dahiliye, 3 tane ilaç verdi, diş ağrım var bir yandan, o nedenle yani gelemedim, +700 gr.dayım bu hafta, listeye de girmeyeceğim canım, şimdiden eline sağlık.
Tüm kızlara da,veremeyenler, verenlere de
Herkese iyi günler.
ay kiyamam canim ya saatlerde baya cokmusanaa yeniler katılmış biz eskidik galbahoşgeldiniz.
kız gülnihal deyinmce aklıma hep hürrem sultan geliyor.
hoşgeldin
kız hasta masta vermiş gene 1 kilo seni çok özledim
sendemi bürütüs anaa bomba attılar heraltopiğe bu hafta herkez yemişte yemiş
kızlar yarın işe başlıyorum.çok üzgünüm burdan ayrı kalıcam için.morelimçok bozuk.ne güzel göbecikler atıyorduk.birde kiloalmaktan korkuyorum.beslenme düzenim şaşacak.nolcak böle bilmiyorum gideyimtemizlik ypayım ev toz içinde bidaha vaktim olmaz.ay böle kendimi bu dünyadan göçüyomuş gibi hissettim. çok özlücem sizi kızlar.fırsat bulunca gelecem.yenilerdegelmiş.beni unutur şimdi herkez.bu topikteki bekçilik görevimden bugun itibariyle istifa ediyorum
geldim bebegim kaldigimiz yerden devam edebilirizküstüm okadar süslenmistim
delü yakusura bakma canım hoşgeldin.nickini okurken kendimce saçmaladım gene 2 saattir ona gülüyorum.memelişömine okudum beniş bulmak yaramadı bana
ozaman sacini basini yolarimay ya gram gram verdiğim 2.5kiloyuda alırsam geri
of şimdi her gün makyaj yapacağım
hosgeldin canim tekrar hatirladim senin nickiniKızlar merhaba ben de yaklaşık 6 ay öncesine kadar buraya takılıyordum yaklaşık 6 kilo kadar da vermiştim.insan gerçekten motive oluyor.ama gel gör ki siteyi bırakınca verilen 6 kilonun 3 ü geri alındı...şimdi tekrar buradayım kilom 70.6 boyum 1.67 hedefim 3 ay içerisinde 60 kilo olmak
oyy allah korusun tatlim dikkat et kendinekızlar cok hastayım ya :2::2::2: ölecem heralde
aman cocukda hasta olmasin canim dikkat et :26:sorma cnm faranjıt boğazım cok kuruyo sonra öksürük ölcem sanıyom sonra sınuzıt burnumdan nefes alımıom bıde ustune dış ağrısı dişlerımın hepsı dökülecek gıbı agrıyo,:2::2::2:
ah bacım cnm bnm hep bu benım kız dışarı dıye tutturda karsın gunesınden nolur hastalandık donuyom bıde:2::2:
canim saglikli beslenmeye calisiyoruz aksamlari karbonhydratli seylerden uzak durmaya calisiyoruz hergün menü yazarsan yorumluyoruzkızlar ne diyeti yapıyorsunuz,takip ettiğiniz özel bir diyet listesi var mı? ben kalori hesabıyla yiyorum.
sarma ve dondurmahandee çok sevindim işine inş iyi olur
menüm
sabah
1 dilim ekmek peynir salatalık roka tere biber(yeşillik istediniz yediiimmm)
ara
9lu çay 2 salatalık
öğlen
yoğurt sarma bugün yedim çok bu hafta bidaha kaçamak yok
ara
soda sade nescafe
akşam
semizotu yemeği ekmek
dondurma
şimdide çay içiyorum
30 dk tempolu yürüyüş yaptım
bugün cıslı günama bu hafta bi daha yapmıcam öle şeler
anayakındaysan sen gel cnm bende çıkolata soslu havuçlu kek yaptım bıde cay demlerım ımmmmmmm
dila hanim sarmadi huysuza dönecemhuu huuuuu
ney apiyonuz bakem
ne güzel iste allah hep mutlu etsinbünye alışık deil bu saatte sizeayy ben çok mutluyum böyle salak bi mutluluk var üstümde
olmamis canim muz birde bisküvi cok bunlar karbonhydrat iceren yiyecekler ama düzelteceksin yada belirli birseymi yapiyorsun canim :26:Bir menü de benden
Sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
5 erik
5 çilek
Ara yok (dişçideydim)
Öğle
1 muz
1 paket diyet kraker
Ara
3 diyet bisküvi
Akşam
1 muz
1/2 paket diyet bisküvi
+30 dk eliptik bisiklet
Yarın daha iyi olur umarım, bugün pek imkanım yoktu. Bir de size ilk mesajı yazdığım zaman esti bu topiğe girmek, o yüzden dünden de hazırlıklı değildim.
uyyy balllimmmmsuziiiiiiiiiimmmmmmmmm
he cikamadim kizgeçmişe daldı çıkamaz şimci
yok bir daha böyle menü paylasirsan cok pis dövüyoruz
canim sen ne istersen onu yersin ama bizler bildigimiz kadar yanlislari söylemeye calisiyoruz
tek amac dogru beslenip kilo vermek
sagolsun abababa bize liste yapiyor canim
her hafta birincimiz oluyor en fazla kilo veren
baska grupla karisilastirma yok bizde
abababa burayi takip ediyor ama
o ögrenci dersleri oluyor
burdan tek tek alinti yapmasi zor
gerci kiyamam o yinede yapiyor bunu
hosgeldin canim benim adim suzan 31 yasindayim aslen ispartaliyim 5 yasinda 1 tane oglum var bi tanidigin 90 kilo almis ben 96 kilo aldim hamileliyimde8 ayken birde 9 ay dursaydin 100 ü gecerdim bende yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
olmamis canim muz birde bisküvi cok bunlar karbonhydrat iceren yiyecekler ama düzelteceksin yada belirli birseymi yapiyorsun canim :26:
anam bu nebi kac saat gelmedim sadece ne ara bukadar birikti :111:
evet canim ya malesef onlar aldiriyorbanada vitamin hapi vermisdin doktor dedi bunu yutan kilo aliyor sen baklava yeme salata ye bol bol demisdi
bugünde manti yedin ohhhhaftaya kadar gözüm sende eksi cikacaksin okada
hosgeldin canim benim adim suzan 31 yasindayim aslen ispartaliyim 5 yasinda 1 tane oglum var bi tanidigin 90 kilo almis ben 96 kilo aldim hamileliyimde8 ayken birde 9 ay dursaydin 100 ü gecerdim bende yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
dogru genelde sIkIntIdan yiyoruz
aktifiz canim ceneci topik lakabimizhosgeldin aramiza
kiz yok ben seni herhalinle seviyorum tatlim nickinde tatli sende
gecmis olsun tatlim yatebrikler canim
canim benim ya sanada gecmis olsun fadimecim
ay kiyamam canim ya saatlerde baya cokmus2 güne bir mi gitcen anlamadim :26:
geldim bebegim kaldigimiz yerden devam edebiliriz
delü ya
ozaman sacini basini yolarim
hosgeldin canim tekrar hatirladim senin nickini
oyy allah korusun tatlim dikkat et kendine
aman cocukda hasta olmasin canim dikkat et :26:
canim saglikli beslenmeye calisiyoruz aksamlari karbonhydratli seylerden uzak durmaya calisiyoruz hergün menü yazarsan yorumluyoruz
sarma ve dondurma
ana
dila hanim sarmadi huysuza dönecem
ne güzel iste allah hep mutlu etsin
olmamis canim muz birde bisküvi cok bunlar karbonhydrat iceren yiyecekler ama düzelteceksin yada belirli birseymi yapiyorsun canim :26:
uyyy balllimmmm
he cikamadim kizsonra annem aradi :102: ancak gelebildim
ben begenmeden cikmam kizsuzi beğene beğene geliyo çıkar şimdi ortaya
ohh ohh hemde bu saatdedaha şimdi krem peynir ekmek bal dan oluşan tatlımı yedim,pişmanım tabii ki.ama önemli değil yarından itibaren disiplinli bir şekilde rejime dönüyorum kızlar .herkese iyi geceler x
ben seni unutmadimkızlarincecik hatunlar sızı unutmadım siz benı unutsanızda
regl dönemımde olduğumdan dıyet falan gözum görmedı oyuzden uzak kaldım bıraz ama yınede dıkkatlı olmaya çalışıyorum bolbol su içmeye çalışıyorum en azından
ana gercekdende ne demissim96 kilo almadın kız...Dikkatli konuş, gerçek olur sonra, aman aman... 96 oldun. :) Sağlık olsun, şimdi burdayız.
Belirli bir şey yapmıyorum. Zamanla daha düzeleceğini umuyorum. :)
Ama açıkcası bu aralar asıl önem verdiğim şey hazır olan her şeyden uzak durmak, özellikle de tatlılardan. Tatlı insanı doyumsuz yapıyor ve çok yediriyor. Gerçi siz burda çoktan bırakmışsınızdır herhalde tatlıları, hazır yiyecekleri. Normal beslenmeden koptum son aylarda biraz da...
herkesi öptün öptün beni öpmicenmi dicektim öptün
ana gercekdende ne demissimnapim yetisemedim siz gitmeden hizli yaziverdim
zaten zamanla degisir menünde canim düzelir
gel kuzum öpeyim Eki Görüntüle 702135
fundacimkepek sorunu bende vardin genc kizken bi ara mavi koyu elidor kulaniyordum oda kepek yapmiyordun sonra sarisini aldim aman allahim derim kalkti sanki simdi yine head&shouders kulaniyorum ama elektirik carpmis gibi saclar ondanmi bilmem
bende menümü yazayim pek düzgün olmadi ama olsun yoksa haftasonuna girdim diye saliyorum
sabah: 2 dilim esmer ekmek 1 dilim kasar peynir 1 tane salatalik
ara: cilekli yogurt ,1 tane halley
öglen: patetes bezelye misir yogurt karisimi salata sonra 1 dilim ekmek 2 parmak kadarbeyaz peynir maydonoz domates
ara: 1 yenidünya
aksam: 3 köfte salata
biraz jellybon 5-6 tane
baska varmi diye düsünüyorum birdene varsa yemissim zaten :18:
uyy yirim seniohhhhh
birde sampuan degistirmeye gelmiyor saclar bilirimOndandır ondandır.Fena yapıyor o şampuanlar.
Bende ergenliğe girdiğimde başladı kepek, hala duruyor. Ömür boyu kalacak, kabul ettim çoktan. :) Head&shoulders ben de kullanmıştım bir aralar, yine bana en iyi clear gelmişti ama o da paklamıyor artık.Azıcık kepekli oluyor saçım, idare ediyorum.
uyy yirim seni
birde sampuan degistirmeye gelmiyor saclar bilirimsonra haftalarca ugras tekrar alissin saclar sampuana diye ama kuaförler de baska sampuan kulaniyorlar okadar hassas olduguma rahmen nedense onlarin kulandigi sampuan kepek yapmiyor
pasta yok mu
:101: 1 catalcik varkiz nerden biliyon benimi gözetliyon
suzii uyudu mu seninki kaçmadın bugün
aslinda bizim müstakbel geline sorsamucuz ya ondan kiloyla al sende bak bitane kepek kalmaz
bende menümü yazayim pek düzgün olmadi ama olsun yoksa haftasonuna girdim diye saliyorum
sabah: 2 dilim esmer ekmek 1 dilim kasar peynir 1 tane salatalik
ara: cilekli yogurt ,1 tane halley
öglen: patetes bezelye misir yogurt karisimi salata sonra 1 dilim ekmek 2 parmak kadarbeyaz peynir maydonoz domates
ara: 1 yenidünya
aksam: 3 köfte salata
biraz jellybon 5-6 tane
baska varmi diye düsünüyorum birdene varsa yemissim zaten :18:
pasta yok mu
:101: 1 catalcik varkiz nerden biliyon benimi gözetliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?