70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok bir daha böyle menü paylasirsan cok pis dövüyoruz

canim sen ne istersen onu yersin ama bizler bildigimiz kadar yanlislari söylemeye calisiyoruz

tek amac dogru beslenip kilo vermek

sagolsun abababa bize liste yapiyor canim

her hafta birincimiz oluyor en fazla kilo veren

baska grupla karisilastirma yok bizde

abababa burayi takip ediyor ama

o ögrenci dersleri oluyor

burdan tek tek alinti yapmasi zor

gerci kiyamam o yinede yapiyor bunu

kızlar incecik hatunlar sızı unutmadım siz benı unutsanızda

regl dönemımde olduğumdan dıyet falan gözum görmedı oyuzden uzak kaldım bıraz ama yınede dıkkatlı olmaya çalışıyorum bolbol su içmeye çalışıyorum en azından

anam bu ne bi kac saat gelmedim sadece ne ara bukadar birikti :111:

Hormon ilacı maalesef.. tabiri caizse kilo aldıran ilacların babası..

Ama önümüzdeki hafta eksilere döneceğim inşallah..
evet canim ya malesef onlar aldiriyor banada vitamin hapi vermisdin doktor dedi bunu yutan kilo aliyor sen baklava yeme salata ye bol bol demisdi
bugünde manti yedin ohhh haftaya kadar gözüm sende eksi cikacaksin okada
hosgeldin canim benim adim suzan 31 yasindayim aslen ispartaliyim 5 yasinda 1 tane oglum var bi tanidigin 90 kilo almis ben 96 kilo aldim hamileliyimde 8 ayken birde 9 ay dursaydin 100 ü gecerdim bende yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
hanımlarrr,diyetimin 3. günündeyim ve hiç bozmadım :)))) çokk mutluyum,ben bile kendimden bu performansı beklemiyordum açıkçası :)))) inşallah sonuna kadar giderim de istediğim kiloya ulaşırım :))

Bugün tv'de bir diyetisyen çok güzel bir şey söyledi. "Kiloyu mutlu insan verir, mutsuz insan veremez."
dogru genelde sIkIntIdan yiyoruz
aktifiz canim ceneci topik lakabimiz hosgeldin aramiza

kiz yok ben seni herhalinle seviyorum tatlim nickinde tatli sende

gecmis olsun tatlim ya tebrikler canim
canim benim ya sanada gecmis olsun fadimecim
ay kiyamam canim ya saatlerde baya cokmus 2 güne bir mi gitcen anlamadim :26:
küstüm okadar süslenmistim
geldim bebegim kaldigimiz yerden devam edebiliriz

kusura bakma canım hoşgeldin.nickini okurken kendimce saçmaladım gene 2 saattir ona gülüyorum.memelişömine okudum beniş bulmak yaramadı bana
delü ya
ay ya gram gram verdiğim 2.5kiloyuda alırsam geri
ozaman sacini basini yolarim
of şimdi her gün makyaj yapacağım

hosgeldin canim tekrar hatirladim senin nickini
kızlar cok hastayım ya :2::2::2: ölecem heralde
oyy allah korusun tatlim dikkat et kendine
aman cocukda hasta olmasin canim dikkat et :26:
kızlar ne diyeti yapıyorsunuz,takip ettiğiniz özel bir diyet listesi var mı? ben kalori hesabıyla yiyorum.
canim saglikli beslenmeye calisiyoruz aksamlari karbonhydratli seylerden uzak durmaya calisiyoruz hergün menü yazarsan yorumluyoruz
sarma ve dondurma
yakındaysan sen gel cnm bende çıkolata soslu havuçlu kek yaptım bıde cay demlerım ımmmmmmm
ana

huu huuuuu
ney apiyonuz bakem
dila hanim sarmadi huysuza dönecem
bünye alışık deil bu saatte size ayy ben çok mutluyum böyle salak bi mutluluk var üstümde
ne güzel iste allah hep mutlu etsin
olmamis canim muz birde bisküvi cok bunlar karbonhydrat iceren yiyecekler ama düzelteceksin yada belirli birseymi yapiyorsun canim :26:
suziiiiiiiiiimmmmmmmmm
uyyy balllimmmm
geçmişe daldı çıkamaz şimci
he cikamadim kiz sonra annem aradi :102: ancak gelebildim

Tabi bildiklerinizi söyleyin. :) Her şekilde eleştiriye açığım. Ama şartlar değişene kadar normal yemek şansım yok. O yüzden elimden geldiğince idare ediyorum menümü.

Her hafta birinci oluyor öyle mi? Vay vay vay. Vakti olduğunda sırlarını paylaşmasını rica ediyorum ondan, ya da bilen bir başkasında rica ediyorum. :)

Özel mesaj atıyoruz ona o zaman öyle mi?

96 kilo almadın kız... Dikkatli konuş, gerçek olur sonra, aman aman... 96 oldun. :) Sağlık olsun, şimdi burdayız.

Belirli bir şey yapmıyorum. Zamanla daha düzeleceğini umuyorum. :)
Ama açıkcası bu aralar asıl önem verdiğim şey hazır olan her şeyden uzak durmak, özellikle de tatlılardan. Tatlı insanı doyumsuz yapıyor ve çok yediriyor. Gerçi siz burda çoktan bırakmışsınızdır herhalde tatlıları, hazır yiyecekleri. Normal beslenmeden koptum son aylarda biraz da...

herkesi öptün öptün beni öpmicenmi dicektim öptün

suzi beğene beğene geliyo çıkar şimdi ortaya
ben begenmeden cikmam kiz
daha şimdi krem peynir ekmek bal dan oluşan tatlımı yedim,pişmanım tabii ki.ama önemli değil yarından itibaren disiplinli bir şekilde rejime dönüyorum kızlar .herkese iyi geceler x
ohh ohh hemde bu saatde yenisin diye daha sac yolmayalim

ben seni unutmadim reglim diye niye gelmedin kiz kilo alarak mi geldin yoksa uzak kalinca avatarin da degisiyor

fundacim kepek sorunu bende vardin genc kizken bi ara mavi koyu elidor kulaniyordum oda kepek yapmiyordun sonra sarisini aldim aman allahim derim kalkti sanki simdi yine head&shouders kulaniyorum ama elektirik carpmis gibi saclar ondanmi bilmem

ana gercekdende ne demissim napim yetisemedim siz gitmeden hizli yaziverdim
zaten zamanla degisir menünde canim düzelir
herkesi öptün öptün beni öpmicenmi dicektim öptün

gel kuzum öpeyim

fundacim kepek sorunu bende vardin genc kizken bi ara mavi koyu elidor kulaniyordum oda kepek yapmiyordun sonra sarisini aldim aman allahim derim kalkti sanki simdi yine head&shouders kulaniyorum ama elektirik carpmis gibi saclar ondanmi bilmem

Ondandır ondandır. Fena yapıyor o şampuanlar.
Bende ergenliğe girdiğimde başladı kepek, hala duruyor. Ömür boyu kalacak, kabul ettim çoktan. :) Head&shoulders ben de kullanmıştım bir aralar, yine bana en iyi clear gelmişti ama o da paklamıyor artık. Azıcık kepekli oluyor saçım, idare ediyorum.

bende menümü yazayim pek düzgün olmadi ama olsun yoksa haftasonuna girdim diye saliyorum

sabah: 2 dilim esmer ekmek 1 dilim kasar peynir 1 tane salatalik
ara: cilekli yogurt ,1 tane halley
öglen: patetes bezelye misir yogurt karisimi salata sonra 1 dilim ekmek 2 parmak kadar beyaz peynir maydonoz domates
ara: 1 yenidünya
aksam: 3 köfte salata
biraz jellybon 5-6 tane

baska varmi diye düsünüyorum birde ne varsa yemissim zaten :18:

pasta yok mu

uyy yirim seni
birde sampuan degistirmeye gelmiyor saclar bilirim sonra haftalarca ugras tekrar alissin saclar sampuana diye ama kuaförler de baska sampuan kulaniyorlar okadar hassas olduguma rahmen nedense onlarin kulandigi sampuan kepek yapmiyor

ucuz ya ondan kiloyla al sende bak bitane kepek kalmaz

ana ballim geri gelmis

suzii uyudu mu seninki kaçmadın bugün
kim gii oglisi dersen o zaten annemlen konusurken masal gibi geldi ona uyuya kaldi benim koca öküzü diyorsan oda yine arkadaslarina gitti umrumda degil pazartesi bende gidecem eski isarkadasiyla bulusacam catlasin birazda o beni merak etsin
ama sey dondurmaciya gidcez napcam ben
ucuz ya ondan kiloyla al sende bak bitane kepek kalmaz
aslinda bizim müstakbel geline sorsam kiz kuaför diyorum zaten kardesime siz evlenin ben size cok gelirim misafirliye diye

Anaaam.
Kaşar, halley, jelibon... :) Patatesleri saymıyorum, onlar yine doğal.
Jelibon çok kötü çok, ben de hastasıyım. Bugün kaç kere dürtükledi şeyten ama almadım.
Mısır şurubu koyuyorlar onlara, sonra da kanser oluyoruz. İçerik de şeker yazıyor ama ben inanmıyorum şeker koyduklarına. Zaten şeker de masum değil.

:101: 1 catalcik var kiz nerden biliyon benimi gözetliyon

İnanmıyorum.

--------

Düzeltme: Pasta varmış zaten yahu!
Olaylara uzağım tabi... :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…